”What now” från Caia Cosmetics

Jag gissar på ”brun utan sol” i mousseform.
Kommer den kunna konkurrera ut Ida Wargs ”bus” som överst på tronen?
Vad tror du?

Tillägg:
Jag skrev inlägget igår. Nu är nyheten ute – det VAR en brun utan sol-produkt. Och en scrub.

 

 

Använder ni sådana här produkter? 
Förra sommaren och hösten testade jag den här från Ida Warg Beauty, som faktiskt var bra. ??

Har ni några ”testatips”? 

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vet att det är hennes levebröd,men trött på dessa kladd produkter

      Var inte BRONZA fantastiskt?

      Jag är oerhört trött på henne. Verkligen inte likeable.

    295kr tycker jag var lite väl dyrt – Jag gillar moussen från Ida Warg. Bra i pris också 🙂

      caias priser känns alltid så påhittade och dragna från ingenstans, inte riktigt uträknade. ”aa men det låter bra med 795, 495 och 295, det ser skitfint ut när man skriver också!!!1”

        Väl samma som Löwengrip och massor av andra ”kändismärken” så antar jag. Inte värst många produkter som är värda sitt pris.

      Helt sjukt att den kostar 3 ggr så mycket som Ida wargs eller cocoa Brown. Vad är i den som gör att den kostar sååå mycket mer??

        Maxon
        Bara girighet… ändå blir dom anmälda ofta.

        Det är väl för att det finns en klick Biancafans som köper precis allt hon visar dom. Det hon säger är maaaaagiskt, det köper svansen.

      Fattar inte heller varför caia är så dyrt? Det är ju inte ens så bra kvalité

        Svaret är väl inte så chockerande för alla som inte sov på samhällskunskapen i grundskolan… Kapitalismens grundbult stavas; tillgång och efterfrågan!
        Priset självregleras efter vad köparna på marknaden är villiga att betala. Sett till caias ofattbara ekonomiska framgång och försäljningssiffror finns det uppenbarligen möjlighet att sätta dessa priser. Kunderna är villiga att betala det priset, och därför sätts det. En chanelväska (trots fint läder osv) kostar inte 60 000, priset bestäms av marknaden, kunder är villiga att betala det och därför kostar det där efter.

        För de kan sätta vilka priser som helst. Alla Bianca-dyrkare sväljer ändå allt med hull och hår.

        För att betala deras lyxiga kontor?

          Eller hur. Själv har jag inget lust att stå för det.

    Kul för Bianca att återigen få chansen att springa omkring och åma sig i bara underkläderna.

      Din kommentar är dömande även om jag håller med dig. Tittar man på seriös reklam, alltså producerad av proffs, så är den sällan vulgär, avklädd och objektifierande som influensers egna amatörproduktioner uteslutande är. Jag förstår inte riktigt varför influensers självmant förminskar sig till objekt. Har det att göra med dålig självkänsla eller tror de verkligen att de är starka kvinnor som äger sin egen sexualitet?

      ID//
      Haha eller hur
      Ända hon klarar galant

    Undrar om den är lika magisk som tanrevel..

      För övrigt faktiskt den enda ”flunsa”-produkten som jag använder dagligen

      Luktar tanrevel samma konstiga, unkna lukt som alla andra brun utan sol? Den där lukten som tycks komma från den kemiska reaktionen alltså.

      Jag har fått migrän av precis alla BUS jag testat, tål dels inte parfym, så av det skälet går många bort, men även de som luktar mindre/snällare har också den där BUS lukten som liksom sitter kvar i huden även om man duschat osv, och den ger också migrän. ?

      Känns surt för känner mig såååå mycket fräschare med BUS men kan inte använda det haha.

      Men har undrat kring detta med BUS, bland annat men i synnerhet, och det faktum att lukt ju bevisligen är något man exempelvis omedvetet baserar sitt val av kärlekspartner på, och det faktum att det är något barn knyter an till och känner trygghet i. Det finns säkert tusen andra, omedvetna, saker som en människas lukt är del i, men jag är inte påläst kring detta. (Om någon har vet, upplys mig gärna!)

      Jag undrar i alla fall om det har någon påverkan för de kvinnor som liksom ständigt är BUSade? Lukten kan ju vara mer eller mindre subtil (mer om man har väldigt dåligt luktsinne ??), men ändå alltid där, mer eller mindre intensiv.

      Frågan gäller väl egentligen även de som använder parfym, röker, eller annat som påverkar lukten, men ändå främst BUS då det ju liksom orsakar att ens egna lukt är påverkad på i stort sett varje cm2 på kroppen och även sitter kvar efter dusch (förutsatt att man använder BUS relativt frekvent).

      Alltså, det har ju uppenbart ingen jättekatastrofal inverkan, familjer bildas och frodas trots att föräldrar röker, stänker sig i parfym och permanent låtsas ha en hudton typ fem nyanser mörkare än ens naturliga. Men tänker att det är möjligt att det har har någon påverkan/konsekvens (liten eller stor), och det vore intressant att veta mer om det. Det känns som faktorer människor liksom inte reflekterar över och som det inte alls talas om (kanske är påverkan så minimal att det inte finns anledning, jag vet inte. ??‍♀️).

        Alltså wtf ??‍♀️

          Ja men hej hopp, intresserar mig för sådant där, ville bara höra om någon annan reflekterat över vad för eventuell påverkan det kan ha att förvränga sina naturliga lukter till något märkligt, kemiskt. Finns ju massa olika aspekter. Som att bli kär i någon som alltid BUSar – man vet kanske inte ens vad dennes lukt egentligen är (inget man kanske medvetet reflekterar över ändå), om en förälder alltid BUSar – blir den lukt barnet förknippar med föräldern och blir trygg av, eller om det kan ha en negativ inverkan att en förälder eller partner börjar BUSa och slutar lukta sin naturliga lukt, osv, osv. Pratar liksom förhållandevis marginella skillnader här såklart, men är ändå intressant!

          Frågan torde inte vara jättekontroversiell ur typ anknytningsteoretisk-, psykosexuell- eller biologisk synvinkel. ??‍♀️

            Detta var kanske fel forum för en sådan analys. ?

              Ja förmodligen, men det är ändå en intressant fråga. För mig var det en självklarhet att sluta med parfymerade produkter när jag fick bebis, och i alla fall nu under amningsperioden. Så konstigt för bebisen om jag luktar olika på olika dagar tänkte jag.

                Haha fan, jag borde ha bytt nick. Är en annan Stina

                  Haha noterade din kommentarer längre ner gällande BBL också efter att jag skrivit, tänkte först lägga till att jag är en annan Stina men eftersom vi verkade ha typ samma uppfattning så sket jag i det. ?

                  Men ja, förstår ju hur du tänker, tycker det känns fullt rimligt, särskilt medan man ammar precis som du säger. Tänker också kring allergier och annan fysisk påverkan, man vet väl inte med säkerhet vad alla olika kemikalier kan ha för effekt på en liten bebis i långa loppet.

                  Nu använder jag inte själv BUS eller parfym pga min migrän, men om jag skulle göra det skulle jag också avstå under en tid om jag fick barn.

                    Har du en kul konversation med dig själv? ?

                      Haha blir orimligt störd av att man kan tro det. Camilla kan du bekräfta att jag och andra Stina har olika IP eller något så folk inte tror att jag/hon är schizofren? :’)

    Jag brukar köpa hudlotion med brun utan sol i. Så blir det gradvis brunare, tycker det blir alldeles för mycket färg av en ren brun utan sol-produkt.

      Gör jag också, gillar Doves

        Samma här!

      Gillar också de. Men fick sluta för lukten trigga min migrän något fruktansvärt. Du har inte tips på en med mild doft eller helt utan doft?

        St tropez gradual in shower. Tycker den luktar väldigt lite. Man sköljer av den i duschen så är väl därför.

      Tips på någon? 🙂

        Jag har provat både Acos och Doves. Båda var bra.

      Tips på någon specifik hudlotion med brun utan sol i?

      Jag skulle vilja testa acos bus. Är det nån som har gjort det här?

    Ida Wargsprayen ger minimalt med färg. Den är bra om man är väldigt orolig för att få för mycket färg…

    Jag har haft Ida wargs och den var bra, har hört att det finns brun-utan-sol ”droppar” som man blandar i sin vanliga ansiktskräm, någon som provat? Och vilket märke funkar?

      Jag har bara provat Ida Wargs tanning drops. Tyckte det blir lite väl orange men provade färre droppar, då fick jag en fin solkysst ton. Men man får inte glömma halsen! Bra pris också.

      jag har ida wargs droppar. Är svin bra faktiskt.

      Jag använder droppar, för alla andra produkter är för mörka för mig. Tycker att Isle of Paradise funkar bra. Tror dom heter så..

      James Reads är dunderbra!

      Jag har från Estelle & Thild, superbra och räcker hur länge som helst. 🙂

      Finns fantastiskt bra droppar från Clarins!

      Håller med om Clarins! Super

      Livs//
      Löwengrips
      Undrar om C tar bort detta

        Inte då, några av mina absoluta favoritprodukter kommer från Löwengrip. ?

      Jag använder Clarins Radiance – Plus Golden Glow. Ta några droppa i din dagcreme. Börja med några få droppar och vill du ha mer färg så ta några till.
      Ger en jättefin färg.

      Clarins!

      Löwengrip!! Så bra! Bättre än Clarins och James Read enligt mig. Ej testat Ida wargs

      Har haft en flaska och tyckte den var bra. Finns tydliga instruktioner för hur många droppar man ska använda, ville bara ha liiiite färg och det såg naturligt ut.

      Lumenes är superbra!

    Lancome hade förr en bus-mousse som var himmelsk! Den var färgad från början så det var enkelt att applicera. Den gav ett lagom skimrigt resultat och mina ben såg fan perfekta ut!

    Den finns inte kvar av någon anledning. Ingen annan bus har ännu kunna ta plats på den tronen som den moussen lämnade.
    Alltså helt onödig info eftersom ingen kan testa den hehe.

      Åhh, den hade jag också velat ha!

    Jag tycker alla BUS produkter luktar så skumt.

      Ja många lukar som cornflakes som legat i ljummen mjölk i timmar… Urk.

      Ja, det måste vara någon specifik ingrediens som stinker så förbaskat… Tycker alla BUS jag provat luktar precis lika vidrigt. Även dropparna man kan bland ut i vanlig hudlotion stinker, om än inte lika mycket.

        Det är ingredienserna som ger själva reaktionen som stinker. Alla märken som påstår att de inte stinker har fel, för utan stanken skulle de inte funka.

    Bianca är så otroligt vacker! Jag kan inte hjälpa att känna mig så makalöst ful när jag ser henne. Hon är smal men ändå stora bröst, perfekt hy, inte en rynka, vackra ögon. Perfekt kropp, visst? Smal men kurvig, inte en cellulit eller ojämnhet. Hur är det möjligt? Jag vet att hon gör lpg men ändå? Hon tränar inte, hur kan hon alltid se perfekt ut?

      Hon har ju gjort silikonbröst, gjort en brazilian butt lift för rumpan, opererat hakan, lagt in fillers i läpparna, under ögonen och på kindbenen. Dessutom har hon svår bulimi. Jag håller med om att hon ser fantastisk ut men tänker faktiskt mest på operationer och självsvält när jag ser videon.

        Och sen bildredigering på det.

          Å massor av filter?

        Brazilian but lift? ? Ja, Bianca har gjort mycket men rumpan? Mycket tveksamt.

          jo,men även framsidan

          Solklart rumpan. Man har inte en rund liten persika och runda höfter framifrån, när man har noll fettprocent och aldrig tränar.

            Varför är det så svårt att faktiskt tro att det är så hon ser ut? Det finns otroligt många kroppsform i denna värld. Sedan hur hon poserar och kläder hon använder gör stor del det också.

              För att hon gick från att inte ha en sådan kroppsfrom till att plötsligt ha det utan att träna eller lägga på sig vikt. Så därför är det faktiskt så svårt att tro att hon ser ut så utan ingrepp.

              Hon ändrade kroppsform från en dag till en annan. Precis som Alice Stenlöf och Julia Franzén.

              Hur skapar du röv, magrutor och höfter på en kvart? Jo genom operation.

              Julia har gjort body fillers. Alice och Bianca har gjort BBL.

                Bianca och Alice har gjort fettsugning som kallas bodyshaping

        Okej nu får du ge dig, rumpan har hon INTE gjort hahah. Hon har ju italiensk, hon har alltid varit väldigt smal i midjan med stor rumpa. Blir så jävla avundsjuk. Stora bröst hade hon innan också men de försvann när hon tappade så mycket vikt så de har hon fixat

          Nja, halvitaliensk snarare om det nu har någon betydelse på rumpstorleken

          Vadå italiensk?? Hahaha som att alla italienska kvinnor skulle ha stora rumpor eller kurvor?

        Folk som sprider det trötta ryktet att Bianca hr gjort rumpan har ingen aning om hur en bbl rumpa ser ut. Det syns direkt och det gör man inte på Bianca

          du vet att man väljer storlek va?

            Du vet att man måste fettsuga för att göra en bbl? Och att Bianca inte har haft kroppsfett på många år. Dessutom har hon inte ens stor rumpa, hon har höfter för att hon är så smal

              Låren, armarna..

                Det går fortfarande inte att fettsuga nån med så lite fett på kroppen

                  Det går. Bara inte alla kirurger som är villiga att göra det, det finns dock en uppsjö av kirurger som inte invänder.

                    Nej det går inte. Kolla på alla smala tjejer som måste äta upp sig innan dom gör bbl, du kan inte fettsuga en så smal person som Bianca

          Jag håller med här. BBL-rumpor har en tydlig lite onaturlig form som man ser hos t.ex. Carolina Gynning, Paow eller Sabrina Treffiletti på instagram. Paow är ett lysande exempel då hon precis som Bianca har väldigt lite kroppsfett, trots att hon gjort BBL (storlek; liten) så syns den där utmärkande formen på de flesta bilder. Så nej, jag köper inte att Bianca skulle ha gjort något med sin bakdel. Även mycket smala kvinnor kan ha en lite kurvig bak eller rundare höfter.

            folk lever verkligen i förnekelse av hur mycket ingrepp som faktiskt görs

              Eller hur man faktiskt kan se olika ut naturligt också? Jag har minst 10 ggr fått frågan från folk om jag fyller läpparna eller gör botox i pannan. Jag gör inget av det, och skulle aldrig någonsin göra det, men råkar ha fylliga läppar och rynkfri panna. Allt är inte fejk bara för att mycket råkar vara det. Bianca har varit känd i många år och bröst, haka, läppar ser man stor skillnad på men rumpan ser iaf jag inga övertygande bevis fotovägen.

            BBL har inte alls alltid en onaturlig form, det är eget fett som sprutas in så man kan skulpturers den nästan precis som man vill i princip, men ofta gör ju fettets natur att det ändå ”faller naturligt” då det är så fett fungerar.

            Det går att sprängfylla röven med kroppseget fett så den ser onaturlig ut, men de fall som ser väldigt runda ut är ofta hjälpta av implantat, då fett inte kan göras hur onaturligt som helst. Men även med implantat kan man välja sådana som ser mer naturliga ut. När man sedan lägger fett runt kanterna och höften kan även implantat se väldigt naturligt ut, beroende av dess storlek och form och kvinnans anatomi.

              Menar att fett inte kan göras hur onaturligt som helst i extrem mängd alltså, om man inte har sjukt mycket eget fett. Formulerade mig dåligt. Men om man exempelvis gör upprepade bbl kan även en person med låg fettprocent uppnå ett extremt onaturligt resultat endast med kroppseget fett.

                Med ”sjukt mycket” eget fett menade jag inte heller att det är sjukt/dåligt/fel att ha mycket eget fett. Men att det behövs en hel del för att på konstgjord väg få röven att stå rätt ut i en rund form, krävs ju också att det fyller ut huden maximalt.

                Alltså jag borde inte prata idag, lyckas inte formulera en enda tanke utan fel. ?

          Det syns när någon gör BBL på höfterna. Kolla på Kylie, Kim och Khloe.
          Bianca hade inte höfter innan men över en natt dök de upp. På med förstoringsglasen och jämför bilder så ser du.

        Yes, jag vet att hon gjort rumpan och brösten pga umgås i samma gäng som henne. Det har även Lovisa W, Lovisa B samt Alice S gjort. De har alla gått till samma klinik och de kallar ingreppet för ”25-årsröven”. De har alltså fettsugit sig och sprutat in lite för att få den perfekta persika-rumpan. Detta ingrepp kommer bli mer och mer vanligt, inte alla som vill se ut som Kim K. Därav alla upprepade LPG-behandlingar, pga att en fettsugen kropp ansamlar vätska och huden får gärna ett ojämnt utseende efteråt. Men med LPG så är det ett minne blott.

          Vilken klinik har de gått till? Är det någon i Sverige eller utomlands?

            I Biancas fall så har hon fettsugit låren och insida knän.

            Och hon förstorade för övrigt brösten ytterligare en gång i vintras, därför hon hade uppehåll från Youtube i en månad. Bara att titta på bilderna och videon så ser ni att de är minst en storlek större.

            De går till Victoria kliniken.

            Även Bisse har varit där nyligen och opererat näsan samt mage mm.

              Om man ska vara på toppen av näringskedjan vad gäller utseende, vilket bianca måste vara för att behålla sitt försprång före andra influencertjejer och modeller, så ”behöver” man fixa saker på konstgjord väg. Detta pga idealet i princip inte finns naturligt. Ni alla som tvivlar kan räkna med att hon som Elin nämner sprutat in fett i höfter och rumpa, fettsugit andra delar på kroppen (därav IPL), hon har silikoninlägg och botox och fillers. Det är bara så det är. Man är inte avundsjuk som konstaterar det uppenbara!

                Hennes utseende är ju det hon har.

            Även nordiska kliniken är poppis bland influencers ?

          Nu tror jag verkligen inte att du talar sanning men OM du hade gjort det så borde alla tjejer reklamera sina ingrepp eftersom ingen av dom har rumpa öht.

            Haha men uppenbart att inte allas ideal är ”så stor som möjligt”. ? Skulle jag göra röven skulle jag endast vilja ha den lite ”utfylld” och liksom en lyft form, inte någon badunkadunk. ?

              Stora rövar är det fulaste som finns.

          Så du menar att otroligt smala Lovisa som också tränar btw har fettsugit sig och gjort rumpan?? Hon har ju inte direkt en rumpa.
          Inget illa med denna kommentar bara skeptisk. Näsan har hon ju gjort garanterat.
          Och Biancas bröstförstoring är ju uppenbar.

      Hur det är möjligt? Operationer. Jämför dig inte.

      Hon är ätstörd och har gjort diverse ingrepp

      Om du tittar på gamla avsnitt när hon var med i Let´s Dance, så ser du hur mkt hon har förändrat sitt utseende sedan dess.
      Hon är strålande vacker, men inte mkt som är äkta på henne. Det känns så tragiskt att vara så ung och så ”fixad”. Tänker att måste man åtgärda så mkt på sig själv så mår man nog inte så bra där inne, vilket är så trist!

      Operationer, fillers, ätstörning, filter, retuschering, massor av behandlingar och produkter, samt så är hon under 30. Jämför dig inte kära du. <3 Jag håller med om att Bianca ser bra ut, men hon är ingen naturlig skönhet (vilket jag avundas mer), utan har lagt enormt mycket tid och pengar på sitt utseende.

      Självklart får man ”perfekt” kropp, ansikte, hy osv när man är sönderfixad och redan som 25-åring. Du kan också få ungefär samma kropp och ansikte om du har mycket pengar och bra läkare.

      Jag fattar inte varför man vill vara väldigt vacker. Att få fördelar och uppmärksamhet pga utseendet. Ingen bryr sig om dig som person, de bryr sig bara om ditt utseende. Hur kan man vilja eftersträva det. Det måste vara en så otroligt ytlig och falsk värld. Inte konstigt att Bianca mår så dåligt med psykisk ohälsa, ätstörningar osv.

      För att inte tala om alla männen, i alla åldrar, pojkar, killar, män, gubbar, som dreglar efter dig överallt du går och enbart ser ditt utseende/kropp. Man hade kunnat bli deprimerad för mindre. Som sagt, inte konstigt att Bianca alltid är så olycklig och problemfylld. Stackars tjej. Hon har utseende, pengar, makt, karriär, osv – men hon har däremot inte lyckan och hälsan. Och det verkar vara lyckan och hälsan som hon hade velat haft istället.

      Tror att du också är vacker. Du borde inte jämföra dig med dessa influencers. De fixar sig till max. Med redigering, fillers, massa smink.

      Jag tycker att hon ser ut som ”alla andra” populära instagramtjejer. De gör samma ingrepp, lägger fillers på samma ställe och använder samma filter.

      Hon är perfekt just nu, men eftersom skönhetsingrepp och bulimi är beroendeframkallande så kommer hon nog se ut som Rebecca Stella inom ett par år. Och jag vet inte hur ni känner men Rebecca Stella slutade vara vacker i mina ögon för typ… 7 år sen.

        Rebecca har ju gjort så många operationer och fillers att man vet inte ens vem hon är idag. Har hon dålig självkänsla eller är det storhetsvansinne som gör att man gör om sitt utseende så mycket.

      Hon var finare innan alla sina operationer. Men hon hade bra gener från början tycker jag. 🙂

      Jag tänker att hon är vacker på utsidan men riktigt rutten/trasig på insidan. Hennes mage, hals, strupe, tänder måste vara så trasiga, alla år av bulimi. Titta på SVT-dokumentären Ätstört så pratar de mer om bulimi. Hoppas hon ser den…

        titta på ”under kniven” också

        Hon kanske övergått till anorexi. Finns ju verkligen inga andra sätt att bli smalare o smalare om man dessutom aldrig tränar och är över 25.. Men har man bara lite ”fett” på tuttar och rumpa så ser man ju inte anorektisk ut.

      Men är hon verkligen så vacker? Jag som inte matas av instagrambilder dagligen ser inte hennes påstådda skönhet.

        Inte jag heller.

    Jag har använt Ida Wargs olika BUS länge och är jättenöjd. Bra färg, bra priser och framförallt luktar inte skumt.

      Är jag den enda som upplever att de försvinner snabbt? På 3 dagar ungefär ? Jag föredrar t ex St Tropez, fin färg och håller mycket längre.

        Nej jag känner samma å älskar Tropez ?

    Jag ärväldigt väldigt ljus och upplever att vanlig BUS blir för mörkt på mig. Det ser väldigt onaturligt och orange ut.
    Droppar tycker jag funkar bäst, för då kan jag dosera själv och dessutom bygga upp färgen på några dagar. Jag använder bara så mycket att folk inte blir bländande av mina vita ben, jag är inte på något vis brun, i andras mått mätt.

      Vilket märke kör du på dropparna? Jag är sugen att prova bus på mina bleka ben som aldrig blir bruna oavsett vad jag gör… Men är också väldigt ljus i hyn och livrädd att det ska se knas ut

        Isle of Paradise, light.

    OMG!!! THE TAN OF MY DREAMS.
    The ultimate gamech is here.

    Här sparas det inte på krutet när det ska säljas nått så vanligt som en brun utan solkräm.
    Men Bianca är ganska attraktiv så visst kommer det sälja en hel del.

      Svansen älskar allt hon älskar, så det säljs säkert. Synd att dom inte kan tänka själva.

    Jag tycker Ida Wargs tanning drops ger fin färg, men torkade ut min hud nåt så gränslöst! Inget för någon med torr eller känslig hy. Samma med James Reads BUS för ansiktet. Dessutom, att de skulle bara doftfria och inte lukta BUS är inte alls sant. Tycker det luktar precis som man förväntar sig.

      Trist! Jag kikade online på dem men det blir väl att man får åka ner på stan och lukta sig igenom utbudet. Eller vara fashionabelt blek… jag brukar använda lite bronzer på kinden och näsa och sen får det räcka. Ju äldre jag blir ju mindre orkar jag bry mig om hetsen att bli brun.

    Ot
    Men bilden på Rebecca Stella som hon har lagt på sin Instagram för 3 dagar sen. Hon ser ju helt annorlunda ut. Har hon gjort ännu mer justeringar på ansiktet?. Spontant så trodde jag när jag såg bilden snabbt att det var en afro amerikansk modell som gjorde reklam för hennes produkter. Helt sjukt hur mycket de fixar sig konstant. Tycker hennes klädstil har också förändrats rejält senaste åren. Hon klädde sig ganska coolt och classy förut, nu är det bara utmanande kläder.

      Håller med om klädstilen. Otroligt trashigt. När man är 35+, gift och har barn, varför behovet att ständigt gå med minimala genomskinliga kläder?

    Jag gillar Kicks mousse to water. Har St Tropez face mist som ger yttepytte färg. Nog för mig som är blek, men inget som andra märker. Testade Vita Liberata i ansiktet och fick frågan var jag varit (utomlands), så den märktes mer men så här tidigt på våren blir det lite för mycket.
    Om man alltid kör bus, som Bianca eller Matplatsen, märks ju aldrig någon skillnad, men för mig som är blek mellan varven vill jag inte ha så stor förändring direkt.

    Jag har testat Ida warg, st tropez och nu senaste var en svart flaska med spray jag inte minns namnet på. Tycket hittils st tropez mousse varit bäst och så kär jag deras facemist i ansiktet och på händerna för att de ska se jämt ut.
    Man måste va helt skrubbad innan annars ser de bara fläckigt ut.
    Dock jobbigt att underhålla. Nyfiken på bad caia utvecklat faktiskt och kan absolut tänka mig o testa men är skeptisk. Känns som varje ny produkt blir så överhajpad.

      Ja, de uppfinner hjulet med varje ny produkt. 😉

    Såg before/after där hon har en korallfärgad top. Smörjde hon in även topen, för även den fick en djupare solkysst färg

    ”8 AM (CEST)”

    Mår människor bättre av att se bilder på henne eller egentligen sämre som effekt? som någon kontraproduktiv spjäkning?

    Opopulär åsikt, men de flesta som använder Ida Wargs bus-produkter ser orangea ut. Ytterst få som kan bära den färgen. Cocoa Brown eller st tropez ger mycket mer naturlig färg på blek skandinavisk hud.

      Håller med! Man får en mycket snyggare mer naturlig brunaktig ton av st tropez. Den må kosta mer men jag kommer aldrig gå tillbaka till ida warg ?

      Beror snarare på vad för underton man har och vilken färg man får när man solar på riktigt. Blir man åt det rödbruna hållet passar Idas utan tvekan bättre än ST tropez.

    Äsch, accepterat att jag är blek som ett lik

    Fanns en silverfärgad flaska som hette SUNSPRAY förut. Dyr men ack så bra. Nu kör jag Tanrevel. Är riktigt bra ju!

    Det är inte förstår varför man har ett släpp en måndag morgon, är inte folk på jobbet då eller i skolan..?

      Eller så har de påsklov och står på Arlanda i köerna till säkerhetskontrollen.

      Påsklovet startar idag.

      Vad spelar det för roll? Är ju näthandel, folk har lunch och fikarast.

    Är det någon som vet om Bianca använder färgade linser? På gamla bilder har hon mörkbruna ögon men numera är de med honung/hazel färgade?

      Tror bara de ser olika ut i olika sorts ljus. I riktigt dåligt ljus ser nästan allas ögon väldigt mörka ut. Finns foton på henne som yngre där ögonen ser ur att vara mer åt hazel-hållet.

        Tror hon retuscherar till ljusare ögon eftersom hon tycker att det är finare, tyvärr!

    Så var det dags för Ingrosso-reklam igen då?

      Men man behöver inte köpa något.
      Eller går du på all reklam du ser?

    Jag trodde aldrig på alla som sa att hon hade opererat brösten men efter hennes senaste videos så ser det faktiskt ut att vara så. Tycker ändå det ser snyggt gjort ut

      Hon har en otroligt tonad kropp för att inte vara på gymmet 😀

        orroligt tonad kropp genom att hon spyr

          Otroligt tonad kropp för att hon fettsugit insida lår, sprutat in fett i höfter/rumpa och opererat brösten….

    Ot-E-rooolig brun utan sol!! PerrrrrfeKT!

    Varför har hon alltid munnen öppen?
    Nej, det ser inte sexigt ut, bara dumt! ?

      Lite eljest, liksom.

    Tjejerna lägger oceaner av tid på sina utseenden medans killarna jobbar och får bättre och bättre lön! (om man hårdrar det lite) ?

      Bianca har nog ganska bra lön hon också 😉

      Oskönt.

    Kan vi diskutera hur cringe videon är??? När hon dansar runt framför kakelugnen? Hjälp

    Seriöst hon gör ju BARA reklam! Ibland kollar jag hennes Stories och varenda gång så är det reklam, reklam, reklam. Vilka är dom som följer henne? Förutom dom köpta fejkföljarna då förstås som jag kan se direkt vilka dom är. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.