Framgångsrik marknadsföring?

Sindy Niklasson gör reklam för plastikkirurgi i Turkiet och presenterar det hela som en skojig tjejhelg med bubbel, sol och bad.
Om jag ska utgår från mig själv så kan jag med säkerhet säga att jag sett FÅ bilder under mina snart 42 år som gjort mig MIDRE sugen på att lägga mig under kniven för att förändra mitt utseende, än den här glansiga saken som Sindy postat.
Släng upp den, och en klassisk gollumbild på någon som slipat ner sina helt friska tänder till små sponsrade stumpar och jag kommer garanterat bojkotta Turkiet för all framtid.

Den här trenden är sinnessjuk.**
S I N N E S S J U K!
Allt som saknas för att den osmakliga cirkeln ska slutas är en rabattkod, men sanna mina ord – det kommer nog…


**Trenden att marknadsföra plastikkirurgi som att det vore att färga håret – eller åka på en spahelg med tjejkompisarna – när det i verkligheten kan leda till allvarliga och ibland dödliga konsekvenser. Inte vad vuxna privatpersoner gör med sina egna kroppar.

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    He låter som en mysig gruppresa. Aj aj aj…Förstår inte hur man frivilligt kan utsätta sig för sån smärta. För att inte tala om riskerna som finns.

      Tänk att aldrig vakna upp, eller vakna upp med en hjärnskada och men för livet!! Nä fy, jag behåller hellre min platta byst haha

        Men ändå, med en skitsnygg röv.

      Kolla på Sara Jadid, Addes nya tjej. Hennes historia om BBL i Turkiet är verkligen chockerande

        Vart kan man läsa om det? Kollade på hennes Instagram (om jag hittade rätt konto) men där stod inget om det. Sökte även på youtube men fick inte fram nått där heller 🙁

        Vart kan man läsa om det? Kollade på hennes Instagram (om jag hittade rätt konto) men där stod inget om det. Sökte även på youtube men fick inte fram nått där heller ?

          Det är en lång video på instagram, fältet där man kan se långa videos ser ut som en play knapp |>

      Tragiskt! Vart tog den blivande maken vägen? Verkar som om han dumpade henne.

        Haha ja såklart han gjorde. Du kan ju inte vara tillsammans med en hjärnskadad person.

          Så man dumpar bara någon om de blir sjuka och låter mamman ta över? Najs inställning!

            Fast herregud folk skiljer sig väl för mindre problem än så!? Ser vissa skriva här ”min make spolar inte alltid toaletten” och flera kommenterar ”DUUUUMPA!”… Men när en person alltså är hjärnskadad och inte kan prata, inte röra sig, inte göra någonting – då förväntas fästmannen snällt vara vid hennes sida resten av livet och inte uppleva någonting av det vi räknar som ett normalt liv och förhållande? Nja. Tror det är jäkligt lätt att tänka att han är ett as men frågan är om du själv skulle vara så mycket ”bättre”? Handen på hjärtat?

              Ja? Det är liksom det äktenskapslöften handlar om… stå vid ens sida livet ut oavsett vilka svårigheter som möter en, ”in sickness and in health” som det heter på engelska… Det är väl bara att inte gifta sig om man ändå inte planerar att efterleva löftena?

                Är hon inte nästan död? Det finns ingen person kvar i kroppen.

              Min vän skilde sig när mannen fått en stroke och blev i stort vårdbehov efter det. Jag klandrar henne faktiskt inte. Och frågan är om man skulle klandra sin egen partner för att den lämnade en i en sådan situation.

              En annan bekant ramlade ner från en balkong och blev hjärnskadad. Han blev helt personlighetsförändrad och upplevdes som obehaglig av deras små barn. Borde hon också ha stannat tycker ni?

    Jag blir mindre sugen på plastikkirurgi så fort jag ser Sindy helt ärligt..

      Va, tycker du inte det ser fräscht ut att vara sådär insmord och kladdig med barnolja??!

    Har låg självkänsla och jag trodde fram till ett för tag sen att jag automatiskt skulle få högre självkänsla med snyggare kropp och finare näsa. Tack och lov att jag skakat vett i mig själv. Den där bilden på kroppen fick mig att må illa och fattar dessutom inte hur man vågar lägga sig under narkos utomlands

      Samma här! För mig har det handlat mycket om att jag har smala, inte särskilt putiga läppar. Men efter att ha sett fler och fler influencers som blir helt storleksblinda och fortsätter spruta in mer och mer fillers har jag bara blivit avskräckt ? undrar vad som kommer hända när liten rumpa är ”inne” igen, eller om små läppar blir trendigt. Ska de lägga massa pengar på att suga ut allt igen då?

        Kolla på yoga girls instagram. 🙂 Jag tycker hon är så himla vacker och hennes smala läppar klär henne perfekt. Faktiskt klär man oftast i sina egna drag, enligt mig…

          Följer henne redan! ? men har börjat använda instagram mindre och mindre, och avföljt många av de större flunsorna. Mår redan psykiskt dåligt som det är, behöver inte må sämre av att se bilder på hur ”alla andra” har så ”perfekta” liv, kroppar osv. Håller typ bara koll på skvallret här inne ?

          Fy fan va elakt.

          Och Kylie Jenner

      Alla dessa operationer gör ju inte ens kvinnorna ’snyggare’.
      Ser så onaturligt ut.
      Stelt, uppblåst, onaturligt- helt enkelt FULT.

      Men jag antar att straighta män tycker det ser snyggt ut, vad annars gör alla dessa kvinnor sina så kallade skönhetsoperationer för…

        Har faktiskt aldrig träffat en enda man som gillar sånt så det har nog bara med deras egen osäkerhet att göra.

        Kan bara tala för mig själv, men nej det ser inte snyggt ut, ser väldigt onaturligt ut.

        Kvinnor gör sin operationer för att tävla sinsemellan i bästa tjejgänget.

        Det finns absolut män som gillar det, känns som att de även hänger i samma kretsar som dessa tjejer.

        De är väl ute efter just det utseendet. För vems skyllde gör det är dock frågan…

        Haha ibland kan jag ta åt mig när jag läser sånt här, för jag har ett typiskt utseende som en del influensers opererar sig till, dvs. liten, smal midja, stor rumpa (troligtvis på grund av mina unga år som fotbollsspelare), stora bröst, stora läppar, liten näsa och får snabbt en gyllenbrun hud som håller i färg typ 5-6 månader. Får ofta höra (elaka, enligt mig) kommentarer, som säkert ej menar illa alla gångar:

        – Erkänn du har gjort BBL! Det är inte naturligt att ha så smal midja till så stor rumpa?
        – Vart fixar du läpparna?
        – Har du fixat brösten i Landskrona?
        – Använder du BUS varje helg?

        Kan genuint ta illa upp och märker hur jag i seriösa sammanhang kan tas mer oseriöst för att jag uppfattas som en person som har opererat mig till ett ”ideal” utseende. ? Säkert ett lyxproblem för vissa, men ändå.

          #humblebrag

            Hur menar du att det är humble brag när man uppenbarligen tar illa vid sig och tycker det är elaka kommentarer, vilket det är, eller som berättar att hen tas oseriöst på grund av sitt utseende? ?

      Jag hoppas verkligen att alla som funderar på plastikoperationer eller annars känner att de ser ”fel” ut att tänka på att utseende också går i mode! Jag var ung på 90-talet och då var fylliga läppar verkligen ingen grej alls. Breda höfter och stor rumpa var något som man skulle gömma. Liten rumpa och rak figur var modernt! Egentligen är det kanske främst symmetri i ansiktet som generellt ses som attraktivt (alltså att vänstra och högra ansiktshalvorna är lika varandra). Nästan allt annat går in och ut ur mode

        Tror verkligen man får en lugnare inställning till det här med åldern, just pga att man sett modet svänga några varv och förstått att ideal inte är sanningar om vad som är bäst/vackrast

        Japp! Kommenterade ovan. Blev mobbad för mina stora läppar förr i tiden (tänk samma storlek som Kenzas läppar), nu däremot tror alla jag ljuger om att de är naturliga. ?

        Precis, stor rumpa var det ”värsta” man kunde ha på 90-talet! Jag var tonåring då och jag och många andra tjejer bantade hit och dit. Sen blev det ”inne” med stor rumpa (Kim Kardashian mfl). Skönt att vara 40+ och inte bry sig längre..

          Jag är 40 + och bryr mig massor , älskar att vara snygg hatar de vita hårstrån pch rynkor jag fått
          Fattar inte varför så många 40 + är så kbubbiga, tjocka magar – män som kvinnor. Varför slutar man bry sig om sitt utseende?

            Jag har inte slutat bry mig om mitt utseende, men till skillnad från när jag var yngre så är det inte längre en parameter som avgör mitt värde som människa eller huruvida jag duger precis som jag är.
            ?

              Tack Camilla, väldigt bra sagt! Det är så sorgligt är kvinnor går hela livet och känner att deras värde som människa sitter i deras utseende.

            Varför antar du att jag ser ut som ett troll för att jag inte bryr mig om skönhetsideal? Sorgligt synsätt. Jag tar hand om mig själv för att må bra. Däremot har jag inte längre ångest för att jag inte ser ut så som skönhetsindustrin dikterar. Verkar som att du fortfarande är hjärntvättad av det..

            Ja tjock och gråhårig är verkligen det värsta man kan vara, usch och fy. ???? Du borde ta ett steg tillbaka Magda, man kan vara både tjock, fin och ta hand om sig – samtidigt.

            Jag är 33, haft gråa hårstrån i mitt mörkbruna, ofärgade hår sedan jag var 23 eller något. Tycker orimligt mycket om dem och har inga planer på att färga över dem. ??‍♀️✨

            Att inse att det inte är värt att agera enligt varje modenyck (och speciellt inte genom att hoppa upp på operationsbordet) betyder ju inte att man inte bryr sig om sitt utseende!

    Försöker vara en öppensinnad och fördomsfri person, och lyckas för det allra mesta, men så dyker folk upp med tatueringar i ansiktet..

      Samma här 🙂

    Klarar mig bra utan ankläppar och babianröv…

    Undrar hur alla dessa babianrövar och ankläppar kommer se ut när dom är 60+ år ?

      De lär nog ångra att de förstörde sina unga, friska och vackra kroppar. Bara att kolla på Montazami och Maggan i The Island, när man inte kan dölja sig bakom smink, filter och piff så ser alla fillers och operationer extremt konstgjorda ut i förhållande till resten av kroppen (som åldrats normalt). Tycker hela den här Hollywood-platsdocka med överdimensionerade läppar och bröst (och numera rumpa) är så sorglig, är det egentligen någon som tycker om den estetiken på riktigt? Ännu sorgligare när omgöringarna börjar redan i 20-årsåldern när de flesta verkligen är sina friskaste och fräschaste år. Finns liksom inga rynkor eller något som hänger som ”behöver” döljas.

        Va elak du är. Tyckte de säg äkta ut, som vi är.

          Var faktiskt inte alls elakt menat, mest ett konstaterande om att när en väldigt ”fixad” person hamnar i ett väldigt ofixat sammanhang så ser det extra onaturligt ut med superslät hy i ansiktet när resten ser ut som den ålder man faktiskt är (om man då inte är i 20-40 årsåldern längre och rynkor och annat börjar synas). Med smink och kläder kan man ju dölja mycket och då är fillers och opererade ansikten mer i sitt ”rätta” sammanhang så att säga.

      Äntligen! Detta kommentarsfält saknade verkligen RÖV!!!

    Ser ut som en fiskstjärt som typ sjöjungfru

    Dock lockar just hon knapptast någon till detta iaf.. tur nog.

    Filmstaden förbjuder medhavd snacks och läsk. Vad tycker ni om det? ?

        Ja jävlar! Här snackar vi problem! Jag menar vad är kriget i Ukraina jämfört med det här?

          Men snälla, man får väl lyfta annat även fast det pågår krig runtom i världen?

            Kan vara nyttigt att sätta sakerna i ett perspektiv för att inte verka helt bimbo.

              Vad gör du så här inne? Inget som avhandlats på den här bloggen är väl något att bry sig det minsta om ifall mm jämför med kriget i Ukraina?

                What?! Taskigt!!! Men sant.

                Ungefär som alla som kommenterar samma inne på Aftonbladet Nöje etc. Eller måste komma
                Med internets tröttaste kommentar typ ”själv åt jag en macka till frukost, varför skriver ni inte om det”

          Men snälla det är krig i världen konstant (Googla på när det var världsfred sist, historiker är inte ens överens). Ska man aldrig kunna ta upp saker bara för att det är krig?

            Av allt att ta upp, popcorn på bio?

        Är det verkligen sant det?’ Låter som ett aprilskämt

      Absolut lite trist, men tycker ändå det är förståeligt. Dom behöver väl pengarna helt enkelt. Förstår däremot inte alls hur detta ska efterlevas. Alla kommer ju smuggla in. Ser bara framför mig hur det kommer bli en tjafsig miljö och bråk…

        Folk är ju ganska duktiga på att grisa ner efter sig, så då kan man ju förstå de föredrar städa efter sånt de sålt själva..

      Kommer de börja gå igenom väskor då kan man ju undra, eller hur ska de kunna förhindra att man tar in eget…

        Det undrar jag med. Den enda lösningen jag ser är att förbjuda väskor och ryggsäckar i salongen om de vill slippa stök.

          Det kommer nog snart. Dom verkar inte vilja ha besökare. En familj med 3 barn, biobiljetter och dyrt godis inköpt på biografen.
          Alla har inte råd. Då ser man nog hellre en film hemma. Tar dom betalt för toabesök? Garderobsavgift?

      Apropå?

      Alltid trott att det var förbjudet. Eller var det kanske det på 90-talet??

        Precis. ? jag har också alltid trott det var förbjudet

          Samma här.

        Jag hade aldrig förrän idag hört att det skulle vara förbjudet så därför tog jag för givet att man fick ta med sig egen godis och dryck.

        Nej, det har aldrig varit förbjudet

        Nä, tror inte det varit förbjudet tidigare. I USA brukar det vara det på de flesta biosalonger, men de går ju inte genom folks väskor.

      De borde rinligtvis kompensera för det genom att erbjuda ett större utbud av exempelvis godis till bättre priser, förslagsvis samma prisnivåer som vanlig dagvaruhandel. Att enbart införa ett förbud och samtidigt ha kvar samma gamla utbud till hiskeliga priser lär nog visa sig vara kontraproduktivt. Då är all bad will som förbudet medför inte ens inräknat.

        Jag håller med. De har ett begränsat utbud av snacks, godis och dryck trots att de påstår motsatsen på sin sida. Dessutom är allting dyrt. När jag var yngre brukade jag köpa en mellanpopcorn men ta en storpopcorn eftersom det var ingen som övervakade ”popcornskåpet”. ?

          Fiffigt! Stöld alltså – vilket lifehack!

          Min mamma skämdes när jag för 25-30 år sen hade en hel plastkasse med förnödenheter när vi skulle på bio. Jag ville ha lite av varje och hade blivit ruinerad om jag handlat på bion. Hade gjort en räd på närliggande Coop.

            Behöver man en hel kasse godis för att se en film?

        Jag hoppas att de satsar på mer biovänligt godis. Inget jävla prassel!

      Kommer fortsätta ta med eget. Inte som att de kommer kolla i väskorna liksom.

      Då får man gömma en chokladkaka i rockärmen.

    Hur vågar man göra sånt här utomlands. Jag ser bara framför mig skitiga rum, bristfällig rustning, skumma läkare, inga försäkringar, missförstånd med språket, jag tänker också alltid på den svenska plastikkirurgen Carl-Åke Trollius (tror jag han heter) som våldtog en kvinna på operationsbordet (sin sons flickvän dessutom). Man har hört mycket hänsynslöst i livet, men tänk att bli våldtagen, av sin svärfar, på ett operationsbord, när man är medveten om allting och förstår allting som händer men kan inte röra sig och inte göra något helt ”förlamad”. Bland det mest hänsynslösa jag hört talas om. Det här måste vara 15 år sen det här hände men jag tänker ofta på den tjejen än idag.

      Kroppen ser mörbultad ut och hon har inga stringtrosor på sig. Jag känner mig utlämnad bara jag tittar på bilden. Har man dysmorfofobi som jag misstänker att Sindy har så spelar det ingen roll vart, vem och hur så länge man får det gjort.

      Minns det som det vore igår då en äldre släkting gjorde ett facelift hos Troilius. Har för mig att han flyttade utomlands och fortsatte operera. Nu är han förmodligen pensionär. Riktigt äcklig typ.

        Han förlorade din legitimation som han sedan utan att lyckas försökte att få tillbaka.

    Har inget emot operationer men skulle aldrig någonsin tänka tanken att operera mig utomlands. Förstår verkligen inte hur man kan gå på pris över erfaren kirurg, riktigt klinik med försäkringar osv

    Vi måste tycka om våra kroppar och tycka att vi är snygga,vackra trots brister. Jag var helt besatt av att va perfekt för 11 år sen. Det skapade en inre stress i mig och jag var aldrig nöjd. Idag tittar jag på mina gamla bilder och insåg att shit vad snygg man var, varför pressa jag mig själv så mycket. Idag väger jag 10 kg mer, har mörka ringar under ögonen och har torr hy i ansiktet. Men jag har accepterat mig själv och kan ändå tycka att jag är vacker ibland. Vi måste sluta titta på dessa influencers och tro att deras utseende är det som gör en kvinna snygg för att det stämmer inte.

      Måste man älska sig själv och tycka att man är fin? Kan man inte bara få Acceptera att man inte är pangsnygg och fortsätta med sitt liv? Min bil är inte heller snygg eller trendig, men den fyller sin funktion och det är gott nog. Tänk om vi hade samma sätt att se på våra utseenden.

        Word!!

        Exakt. Kan man inte få vara ful i fred. Jag är ful och ser äldre ut än jag är. För tio år sedan var jag jättesöt och fräsch kan jag konstatera när jag ser bilder. Jag älskar inte mitt utseende nu, so what, jag är bra ändå. Finns massa andra saker hos mig som jag inte älskar heller, och liksom?

          Absolut har ni rätt som har svarat. man måste inte tycka man är snygg. Jag är inte så snygg idag. Och tack vare att jag har accepterat mig själv så har det gjort att jag uppskattar mitt utseende mer idag än för 11 år sen.

        Ja självklart, håller med dig. Jag syftade mer på kvinnor som mår så dåligt och jämför sig med perfekta kroppar hela tiden. Att de ska inte behöva känna sig fula. Jag är inte så snygg idag. Bryr mig inte lika mycket och den där inre stressen har inte jag längre. Har accepterat mig själv.

    Ifall någonting går snett, vem är det som står ansvarig då?

      Kliniken tar inget ansvar

      Googlade Perfectcare Istanbul och jag hittar ingen officiell webbsida. Man kan kontakta dem via Instagram och Facebook. Jag vet inte varför de har den svenska flaggan i beskrivningen på instagram men jag antar att många av deras kunder är från Sverige. Ansvaret verkar ligga helt och hållet hos kunden.

      Svenska skattebetalare, då komplikationerna tas om hand av den svenska sjukvården

    OT men hur cringe är inte Sannealexandras ”fuldanser” på instastory? Varje gång! Typisk sån där vill verka som en ”härlig, skön tjej som bjuder på sig själv”… men så blir det bara…tillgjort….?

      Och för att inte tala om all smygreklam som hon lägger ut nästan varje dag!

        Anmäl henne till RO och Konsumentverket.

      Fixar inte henne sedan hennes knäppa och totalt världsfrånvända uppdatering om leggings….

        Vad skrev hon om det?

    Undrar om det blir en tom flygplansstol på resan hem? ?
    Lite svinn bland deltagarna bara, sådant som man får räkna med, när man kör lite lågbudget a’la Turkiet! ??‍♀️

      sett skojiga filmer på tiktok som visar passagerare på plan på väg från Istanbul. Inte många som satt på sina säten som man ”ska” göra.

        om ens alla klarade sig till hemresan. ?

        Och hur alla män har såriga huvuden efter hårtransplantation

          Turkish hairlines! ?

            ? ??‍♂️

      Bara för att du betalar mindre pengar för en operation i Turkiet betyder det inte per automatik att standarden är lägre än i Sverige…skillnaden i pris kan du ju se på mycket i Turkiet i jämförelse med Sverige. Särskilt nu när den turkiska liran har sjunkit i värde får du mer för pengarna om du växlar in den svenska kronan.

      I Istanbul finns det väldigt exklusiva kliniker som har duktiga kirurger, så länge du har pengar och kan betala för det får du en hög nivå…vilket många utomlands har upptäckt. Vanliga turkar har inte råd med detta om de inte är rika förstås, men för oss från Norden är det oftast ingen nog deal. Min man gjorde en hårtransplantation i Istanbul som han är jättenöjd med på en fin klinik för 40 000kr istället för 60 000kr som det skulle ha kostat i Sverige.

        Fast hur mycket kostade resan och uppehället? Låter som att skillnaden på 20 000 kr inte blir så stor när allt är betalt och klart.

          Flyg t/r utanför högsäsong kan du hitta för 2000 kronor max. Hotell kan du bo femstjärnigt under 1 vecka för ca 6000 kronor med dagens valutakurs.

          // en annan än TS, men åkt dit ofta med bolaget (och privat)

            Det innebär att man sparar in 12000 på att göra det i Turkiet. Sen är det klart att det blir lite utgifter utöver det ~ Taxi till flygplatsen och när man landar ~ Taxi fr flygplatsen. Lite inköp inför och under resan ~ restaurangbesök mm.
            Det kan handla om 10 papp i slutändan.
            Vissa kanske tycker det är värt det… själv hade jag aldrig i helvetet åkt till Turkiet för att spara in den summan.

    Jag har så blandade känslor kring allt med plastikkirurgi:
    Jag hade länge, sedan tidig tonår, komplex över min näsa. När jag fyllde 18 så opererade jag den. Och är ärligt, ett av de bättre besluten i mitt liv. Känner mig ”rätt” och ”hemma”, men min nya näsa. Kostade skjortan, men värt pengarna.
    Så förstår helt de som väljer att göra en operation.

    Å andra sidan så har jag personligen komplex över andra grejer, ex mina små bröst. Men jag skulle heller aldrig operera dem, även om jag hade alla pengar i världen. Delvis pga att jag tycker operationstrenden är obehaglig.
    Har nästan samma komplex över brösten som över min näsa; Men brösten känns ändå som ”jag”, även om jag önskade att de var större.

    Så man kan tror jag har delade åsikter.
    En del av mig förstår, och stöttar besluten kring operationer.
    En annan del av mig tycker det är helt sjukt och tragiskt att samhället blivit såhär.

    Är svårt.
    (Det Sindy håller på med dock är extrem-exempel, och verkligen inget jag stöttar).

    Så sorgligt!
    Om t o m svenska tjejer som anses höra till de vackraste i världen inte tycker att de duger som de är, vem ska då göra det?

    Skönhetsidealen är helt sjuka och familjen Kardashian med alla sina opererade familjemedlemmar bär ett stort ansvar tycker jag.

    Gick in på instakontot för kliniken som det gäller. Deras ”professor” gör underverk med näsor står det och sen en massa kort på trubbiga uppåtnäsor. Förlåt, men vilken jävla ångest att vakna med en sån.
    Och tjejen som ska berätta om sina nya tänder kan knappt prata delvis pga gigantiska läppar. Vill bara gråta, så många unga som tror att detta är vägen till lycka…

      Gick in och kikade på näsorna nu. ALLA näsor ser ju likadana ut – de är ju inte anpassade för personen i fråga alls utan alla får liksom ”samma” näsa. Det kan ju inte vara en bra plastikkirurg :/

    Obs! Menar inte att det är fult med uppåtnäsor, utan detta är näsor som ser felgjorda ut, för korta osv.

    Alltså alla som skriver om fördomarna kring själva kliniken – bara för att det är utomlands betyder det inte skitiga lokaler osv osv osv. Vården har ju krav oavsett land. Det måste vara sterilt osv. Finns ju krav, sen att operationen i sig är en risk är det ju alltid oavsett land. Har själv opererats utomlands – inte pga plastikkirurgi, utan pga sjukdom. Vården här är under all kritik, så tack o lov finns möjligheten att söks vård utomlands.

    Sen finns det såklart hemmagjorda kliniker/personer, precis som här, det skrevs ju om en hittepå-filler-sköterska häromdagen. Och riskerna med plastikkirurgi, men kliniker/sjukhus är rena och sterila som sig bör.

      Det är skillnad på att opereras på sjukhus för medicinska skäl vs skönhetsoperation på dessa kliniker som är okända för brist på hygien, resistenta bakterier etc

      Ja det är många som tror att operationer i Sverige är någon garanti för bra resultat. Finns väldigt många andra länder som utför exakt samma operationer med precis lika hög säkerhet och renlighet. Så länge du har pengar och kan betala för det så kan du får exakt samma behandling som i Sverige.

      Många lever i en bubbla och tror att Sverige är det enda land i hela världen som vet hur man gör operationer…

      Vården är hemsk i Sverige. Speciellt om du är kvinna. Skulle aldrig våga föda barn här.

    Tbh så uppskattar jag nog det här och Paow mer än Alice Stenlöf, Alice Franzén, Bianca osv som låtsas som att de tränat sig till sina kroppar när de egentligen har gjort sina BBL/body fillers/bröstoperationer ETC.

      Oj jag menar Julia Franzén*

      Och Gynning

      Har alla de gjort det? ???

        Bianca har gjort ännu mer med ansiktet också. Vi ska verkligen inte tro på allt vi ser.

        Ja.

    Konstigt att inte flera funderar på att ”fixa” hjärnan istället för kroppen? Skulle vara härligt med kvinnor som var stolta över sina kroppar och sina naturliga ansiktsdrag. Känns som man gömmer sig bakom alla komplex man bär på och hoppas att man ska bli beundrad och mera älskad efter operationen? Jag är övertygad om alla levde på öde öar skulle inte nån bry sig om sin friska naturliga kropp och utseende. Nä, köper inte att man gör onödvändiga förändringar bara för att…. Det är för andras skull.

    ?

    Gillar en av deras bilder på sin instagram, bildtexten är ”vår näsprofessor gör magi”. Vad jobbar du som? Näsprofessor! ?

    Tänk på alla resistenta bakterier man riskerar att få.

    Men jag förstår inte! Efter alla larm om faran med att förstora röven, människor som dött, fått komplikationer osv… Men ändå fortsätter folk att göra operationen!? Är det värt att dö för att få en större rumpa?

      Håller med! Å varför dessa stora, opererade och onaturliga rumpor?

        Du menar väl onaturliga RÖVAR!

      Åh tänker på kvinnan som blev gravt hjärnskadad då hon opererade brösten. Hon ville ha större bröst innan sitt bröllop och förlorade allt.

    Efter att opererats ett par gånger akut så är det där verkligen inget jag skulle utsätta mig själv för….

    Har ingen större åsikt om personen i inlägget, dock en obehaglig bild..
    Blir inte sugen på en op direkt.
    En som iaf utåt sett lyckats med sina utseende-förbättring är engelska influensern demi rose. Dock var hon väl jättefin innan så att lyckas med op då kanske inte är så svårt.

    Är hennes monsterläppar verkligen så
    Stora som de är på vissa bilder ett lägger hon på extra filter. På vissa bilder ser de ju ”nästan normala” ut och oj vad mycket snyggare hon är då

    Aaahh, jag blir uppriktigt ledsen nu när jag gick in på hennes Insta och tittade…..
    Hon är ju lurad att tro att man ska se ut sådär, stackars tjej. Minns henne från Unga mammor och tänkte redan då att hon var ett litet ängsligt barn som hade fått barn, ingen egen vilja, ingen egen tro på sig själv. Det är så sorgligt att se att hon driver allt detta framåt bara snabbare och snabbare. Hon kommer med största sannolikhet inte leva om 5 år.

    Det är så sorgligt att människor drivs till att operera sina normala och friska kroppar och utsätta sig för alla risker som alla operationer innebär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.