Kärlek, kärlek, käääääärlek!!!!

Pernilla Wahlgren och hennes Christian verkar bara bli mer och mer kära för varje dag som går och jag tycker det är härligt att se.
Kärlek.
Jag älskar kärlek.
Jag såg förresten ett ganska så otippat och förälskat par som precis offentliggjort sitt förhållande.
Egentligen menar jag bara otippat så till vida att jag är nyfiken på hur de träffades – nämligen E-type och Melinda Jacobs (Fostermamma till ”Lilla Hjärtat”) – så kanske mer oväntat än otippat.
Äh, ni fattar… 🙂

Paow och hennes Alexander verkar fortfarande bara ha ögonen för varandra.
??

Angelica Blick inblandad i en het kärleksaffär.
When in Rome…?

Älskar att någon värderar blommors påverkan så högt att man tagit in en faktisk florist för den lilla kvisten på bordet. ??

Visst blir man lite nykär i livet självt när det är sol och vår i luften? 
Just nu är jag i en sådan fas och känner mig nästan lite fånig.
Kanske beror det på att jag upplever det hela i ett hus med en tomt där jag och djuren kan spankulera omkring i solen och lukta på blommor? (Med ”lukta”, läs ”äter på” vad gäller THK)

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ÄLSKAR den här tiden på året! Heeela sommaren framför sig.

    Vilka flunsor har kört en reverse och friat till sina pojkvänner? Kommer bara på hanapee?

      Elin Kero

      Frida Lund gjorde väl det om jag inte minns fel

      Får man räkna med Victor Frisk?

    Våren slår en med häpnad varje år.

    Hade aldrig pallat bo i ett land med typ en enda årstid med knappt några skiftningar

    Vad skulle man prata då ?

      Känslan när man går ut och de har sopat bort gruset från gatorna ?

    Är det bara jag som känner att ”lilla hjärtats” fostermamma gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset? ?

      Ja

      Nä så känner inte jag. Jag önskar henne all lycka, om det så är med en kändis som E-type eller en vanlis från typ Älmhult.

      Jag håller med. Hon är ensamstående och har typ sju fosterbarn och gör reklam för Guldfynd som marknadsför både henne och det avlidna fosterbarnet Lilla hjärtat. Hon har även gett ut en bok om Lilla hjärtat och pratat om henne överallt i tv och radio. Osmakligt. Även om hennes intentioner säkert är fina så framstår hon för mig som en covert narcissist, en sån narcissist som är godhetsknarkare och hela tiden ska framställa sig själv som god. Och som hela tiden ska synas.

        Hon gör ju allt för att det som skedde ”Lilla hjärtat” inte ska hända igen.

        Ina, hennes motiv är ju att förhindra att det som hände Lilla Hjärtat inte ska hända ett annat barn. Det var tack vare henne som DN först skrev om Lilla Hjärtat och vi nu får till en lagändring för att skydda utsatta barn. Ju mer uppmärksamhet, ju mer tryck på sega politiker och tjänstemän att ta något jävla ansvar.

          Då behöver hon ju inte försöka bli rik på det döda barnet. Det var en ytterst liten del av samarbetet med Guldfynd som gick till annat än hennes plånbok.

            Var kan man hitta info om det? Var pengarna gick menar jag. Hittar inget när jag googlar.

              Kolla hennes IG missmelinda_j i inlägget från 21 februari där hon förklarar upplägget med Guldfynd och bemöter kritiken hon fått. Samarbetet är mellan Guldfynd och Lilla hjärtats vänförening, inte med henne som person. Tråkigt att människor ska vara så cyniska när det handlar om en god sak.

          Eller hur. Det är vi i samhället som svikit dem när ingen brydde sig förrän flickan dog. Då vaknade media. Bra av Melinda att vara så snabb med att träffa politiker och driva på för en förändring.

        ”Hon är ensamstående och har typ sju fosterbarn”

        Nej. Hon har två fosterbarn och tre biologiska barn varav en är typ 17-18 år gammal.

      Hade hon inte varit snygg så tror jag inte folk hade tänkt så, tyvärr.

        Folk tänkte väl likadant om Englas mamma? Skulle inte klassa henne som en ”klassisk skönhet”.

      Jag känner också så, men när jag rannsakat lite här så känner jag också… Varför reagerar man alltid så starkt på de som berättar väldigt tragiska historier väldigt öppet? Englas mamma fick ju också höra en del för att hon varit så öppen i media. Jag tror att det är ett ganska ovanligt sätt att sörja på, och då anses det som väldigt konstigt och fel. Fast varför egentligen? Det är en stor skandal det där med Lilla hjärtat och att hon får en plattform att berätta om det är ju inte konstigt?

        Fast Englas mamma gjorde ju ingen ”ängla/engla kollektion” med guldfynd efteråt som Melinda gjorde med lilla hjärtat

          Hade Englas mamma möjlighet till ett samarbete med guldfynd hade hon säkert gjort ett.
          Det man får ta i beaktande är att Englas mamma var ”i rampljuset” 2008. Om man tänker efter så var det i en tid då de flesta fortfarande använde mobiltelefoner med knappar. Internet använde man rätt sällan och då framför en dator. Facebook användes till att ”poka” varandra. Det var två år kvar tills Instagram startade.

          Vid den här tiden var det inte vanligt att göra samarbeten och marknadsföring genom influencer hade inte slagit igenom alls. Kenzas samarbete med Jofama började väl någon gång runt 2010, och då var det ”banbrytande”.

          Englas mamma tog till de plattformar som fanns tillgängliga och det var begränsat till de traditionella medierna som morgonsoffa och tidningsartiklar

          Pengarna från Guldfynd går ju inte till Melinda. Hur kan du anklaga någon på detta vis, utan att ha en aning om hur det ligger till? Så bedrövligt.

        Englas mamma startade inte en blogg eller skrev inlägg i samarbete med Nelly.com, försökte komma med på vimmelbilder på Finest.se eller skröt om att få äta gratis lunch på Vapiano. Lite skillnad.

          Läste du ens kommentaren du svarade på? Englas mamma fick också kritik för att folk tyckte att hon syntes för mycket.

          Englas mamma bad istället folk om pengar på nätet. ??‍♀️ What’s the difference.

      Hennes tredje musiker. 😉

        Vilka va de andra två? Känner inte till henne.

          Det står bokstavligen 5 kommentarer längre ner….

      Känner samma, fast är ju taskigt att dra den slutsatsen om nån man inte känner. Det hon gör i kampen för barnen beundrar jag verkligen, men det känns som hon personligen passat på att hoppa in i kändisvärlden när hon nu fått den på köpet. Hennes exman (familjehemspappa till Lilla Hjärtat, hon var inte ensamstående då som jag tycker det låtit i många intervjuer) är en av de största dansbandsmusikerna i Sverige. Hon kanske gillar musiker helt enkelt.

      Det är ju bra om hon ”håller sig kvar” om det leder till att samtalet fortsätter. För hennes prat om lilla hjärtat, att vara fosterfamilj osv tror jag är väldigt positivt. Leder nog till att fler blir fosterfamiljer och att vissa lagar kanske ändras.

      Det jag inte gillar är att hon pratar väldigt mkt om sig själv. Den delen är nästan lite obehaglig. Svårt att förklara men har man sett en intervju så vet man nog vad jag menar. Det handlar ofta mer om henne å hur god hon är än de viktiga frågorna. Tycker också det är otroligt märkligt att hon haft placerade barn hos dig sen hon va 18. Visst att man kan va mogen men inte fan ska man ha placerade barn hos så unga personer. Och ja, det låter inte helt bra att man velat ha placerade barn så tidigt heller. Att man inte själv inser sina begränsningar liksom.

      Att hon är ihop med E-Type, kul för dom. Hoppas det är äkta och leder till en lång fin relation❤️

      Jag vet inte alls mycket om henne, men är det fel att hon uppmärksammar så viktiga frågor som rör barns välmående då? Hon håller ju sig inte kvar i rampljuset genom att vara med i Melodifestivalen eller Paradise Hotel, utan uppmärksammar sociala frågor. Hon har väl lyckats skärpa till (skapa nya?) lagar som rör socialtjänstens arbete med barn och det är väl helt fantastiskt?! Som sagt, jag vet inte supermycket men det jag sett om henne tycker jag tyder på en kvinna som brinner för att barn inte ska behöva fara illa. Är det så att folk stör sig för att hon är relativt ung och ser bra ut? Sorgligt i så fall…

      Kan ju vara så att det automatiskt skapades uppmärksamhet kring henne pga allt som skedde lilla flickan och har så fortsatt utan att hon själv drivit på det särskilt mycket? Jag tänker då på uppvaktningen av t.ex media, poddar, annat. Att hon gör samarbeten med Guldfynd och skriver böcker blir väl uppmärksammat för en om man väljer att följa henne, vilket man ju kan undvika om man tycker det känns som att det ”skaver”.

      Nja, det är inte ens otippat med E-type känner jag. Hon har ju tidigare varit tillsammans med trummisen i Wahlströms och nu senast med Lasse från Blenders så det är väl i dem kretsarna hon har ganska många bekanta och där hon rör sig.

    Åååh va jag skulle vilja hitta en kärlek!
    Det verkar inte hända mig tyvärr.
    Är tom inställd på att leva resten av mitt liv utan en man att älska och att älskas av.
    Lyllos Pernilla!

      Då är vi två…?

      Samma här men killar är överskattade ändå!

      Vet inte hur gamla ni är men jag träffade mitt livs kärlek när jag var 48, så håll ut 🙂

        För de flesta så är väl varje ny kärlek en ”livs kärlek” 😉

      Samma hääär och särskilt såhär års! Drömmer om att få ta med min kärlek till min bästa plats på jorden. Åker dit varje sommar och så även i år.
      Olyckligt kär i två dock, varav den ena har jag varit det i sen 2016…tycks inte gå över trots att jag träffat många sen dess??

      Samma här, vågar aldrig mer utsätta mig för riskerna det för med sig – svek, lögner o otrohet kan jag komma över, men det sista aset var pedofil skulle det visa sig. Hade misstänkt dt ett tag o även berättat om mina misstankar men han tvär-nekade såklart. Jag mejlade tingsrätten o fick ut två domar i ämnet på honom…fy fan dt är 8 år sen o först nu kan jag röra vid ämnet utan att få rå-ångest.
      Men visst sjutton är man både glad o avis (men inte missunnsam) på Pernilla, men fan vet om kärlek är till för alla ändå. Tveksamt.

    Jag är kär just nu♥️. Efter många år i ett kärlekslöst och toxiskt förhållande och ett och ett halvt år som singel så har jag träffat någon. Visste inte ens att det fanns så fina personer där ute. Som vill mig väl utan baktankar. Som förstår min bakgrund och oro inför att släppa in någon och tar det långsamt. Som tycker om mig för den jag är och inte vill ändra på något.

    Med de frågor Melinda kämpar för så hoppas jag hon kommer finnas kvar i rampljuset länge. Det är kvinnor som henne som verkligen gör skillnad i samhället som jag ser upp till och inte får nog av ?. Barns rättigheter kan man inte slåss för mycket för och det är fint att hon även hittat kärleken ?.
    Jag ser det även som att Lilla Hjärtat inte dog helt förgäves när Melinda får fortsätta att berätta hennes historia.

    Floristkreationen var väldigt kul. Muntrade upp morgonkaffet?

    Relaterar mer till Angelica & Pizzalovern än någon av dom andra snuttisarna ? #foreveralone

      Är i en relation sen 15 år tillbaka och håller med. Fast mitt livs kärlek är pasta!

    Förlåt men länkar du till hänt som källa? ?

      Det stod i Aftonbladet och bekräftades av både Martin och Melinda själva.

      Nej, men jag bäddar in deras inlägg som illustration.

    C.B känns lite lurig tycker jag. Eller så har jag läst för mycket på fb. Han kanske är jätte obekväm framför kameran men de lyckas verkligen fånga konstiga sidor av honom på wahlgrens värld.

      För mig är fb Facebook så tog ett tag innan jag fattade att du menade Flashback. Tänkte oj i vilka grupper diskuteras detta

      Blev verkligen förvånad att han dök upp i nya säsongen av WV. Den är ju inspelad när förhållandet fortfarande var ganska nytt. Väldigt lägligt att en ny person kommer in, när en annan försvinner. Plus husbygget och inköp av nya huset i Spanien som gör att det händer något. Det finns nog ett ganska stort excelark för ”handlingen” i WV och arvoden till huvudpersonerna.

        Ja det känns jäkligt scriptat, känns egentligen som att det bara var första säsongerna som var ”spontana”.

    Är inte Angelica förlovad längre?

      de gjorde väl slut för ganska längesen?

        Aha kollar inte vloggar eller nåt så missar rätt mycket info. Sist jag undrade så var de fortfarande tillsammans. Men tack för svar ?

    Även om det blir lite mycket snuttigull är jag verkligen glad för Pernillas skull ? speciellt som Bianca förstörde ett förhållande för henne (obs Biancas egna ord i sitt sommarprat)

    Wahlgrenskans flinande snubbe stortrivs i rampljuset. Tycker han är pinsam i sin kändiskåthet.

      Jag tycker att du är pinsam.

    Tycker Christian känns för krystad. Tidigare lät det som att han aldrig minsann knappt hört talas om PW (mm säkert) i avsnittet jag såg imorse satt han och pratade om hennes snygga omslag i café för X antal år sedan. Han tatuerar in datum och flinar runt bland vänner och familj medans hon inte ens minns vad hans syskon heter.
    Själv skulle jag blivit sårad och sur i det läget men hans reaktion är som alltid ?? flin flin puss puss.
    Känns inte äkta för 5 öre.

      Jag tolkar det som att Pernilla är så centrerad runt sin egen person att hon inte kan ge sig hän till hans intressen och familj. Hon behöver en uppläxning som leder till att hon intresserar sig även för andra.

        Jag undrar mest om han håller igen och kniper käft för att inte riskera att bli dumpad. Bianca frågade för ngt avsnitt sedan om de hade bråkat än, nej säger Pernilla.
        Nähä, nä om ett förhållande bara är perfekt om en kniper still och ger sig pga ngt sorts underläge kallar jag det inte alls bra och inget jag skulle vilja vara med i.
        Nästa vecka ska vi få se honom i trikåer på ngn häst i en manege.. inte mycket värdighet kvar i det.

          Jösses vad ni tror att ni vet mycket bara för att ni ser några avsnitt av WV.
          Om P är lycklig, Om C är lycklig, varför ska ni sitta här och vara bittra? Om dom inte är lyckliga så kommer det ta slut. Då märker ni det. Tills dess, var glad för deras skull. Pröva, det gör inte ont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.