En smygtitt på ANI

”Grönt är skönt” verkar vara ledordet för Bianca Ingrosso och Lovisa Worges nya företagssatsning ”ANI”.
Det verkar vara accessoarer och annat pyntigt som står på agendan, men nu har vi alltså fått den allra första smygtitten.
Hur ska det uttalas? Anni? A N I? Aaaani?

Vad tycker ni om det ni ser?
Intrigued yet?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt spontant så tycker jag Lovisa är så ”himla” söt i sitt nya längre hår.

      Håller med dig. Hon har ett unikt ansikte. Otroligt vacker tycker jag.

        Alla har ett unikt ansikte bortsett från enäggstvillingar.

          ?

        Hon hade ett unikt ansikte till hon opererade näsan. Nu ser hon ut som vilken tjej som helst…. tråkigt.

      Tycker hon är väldigt vacker! men skulle gärna se henne där hon inte putar så fruktansvärt mycket med läpparna och ska se så fruktansvärt sexig ut! Tycker inte hon behöver det och för min del blir det bara att hon försöker för mycket och blir inte snyggt och faktiskt rätt irriterande! (Lätt irriterad 30-åring som inte fått choklad på flera dagar)

    Tycker hela den där influenser högen har så snipigt utseende. Stöpta i samma form. Vart är den unika looken?

    Är inte marknaden mättad på krimskrams ändå?

      Men nu är det heeeeelt unika accessoarer som de har krigat hårt för att ge till sina fans för en mindre (läs oskäligt hög) summa.

        Sant, sant! Borde jag ju förstått själv.

        Baaaabeee! ???

          Gmn ?

        DUNDER! Omg YEEEES.

        ?

      Joo men de där örhängena är man ändå något så sugen på?

    Fattar inte vad de gör reklam för. Kläder,skor,bijouterier?????

      Tror det är böcker ??

        Den var bra 🙂

        Ja, och minen är den de har när de koncentrerar sig för att stava sig igenom ord med fler än tre bokstäver.

    Ser ut som man kan köpa exakt allt på typ Glitter redan. Men det kanske är kvalitet på grejerna vilket i så fall skulle vara förmildrande. Men ändå inget speciellt.

    Lovisa och Owen Wilson är kvinnliga/manliga versionen av varandra! Tycker de ser så lika ut på något sätt. Tror det är munnen?

      Innan hennes näsoperation så var de identiska!

      Jag tycker hon blivit väldigt lik Paris Hilton?!

        Det där var ingen snäll komplimang, vem vill vara lik henne nuförtiden 😉

      Läpparna växer och näsan krymper, ett vanligt influenserfenomen.

      Hannes läppar och detta ständiga putande förstör hela hennes look, är trött på jätte putande läppar och tycker hon e snygg utan att se ”sexig” ut

    Flunsor verkar gilla gamla 80 tals serier från USA. Kroppsspråket, krimskramset och basic bitch beteendet är exakt samma. Lovisa och Bianca prickar in allt med högsta betyg. Om krimskramset tycker jag mest det ser ut som billigt kinakrafs.

      Var det inte ngn 80-talsserie som hette Modedockorna, om en modellagentur.
      Typ alla var bitchiga och såg stenhårt sura ut! ? Med en massa smink och stora axelvaddar.

          Den blonda en kopia av Lovisa! ?

      Alltså detta. Varför måste de se ut så uttråkade/ointresserade/blase ut (det är var jag tycker basic bitch är)? Vad är det för kul med det? jag kan fatta att de på runway gör de för att de ska egentligen bara var galgar till kläder men annars… blä.

    Väl valt namn på ett företag som jag förväntar mig säljer skit…Ani betyder anus på latin. En googling bort om man inte är medicinskt utbildad/bildad….;)

      hahahahahhha

      ???

      Och på italienska betyder ani anusar. Att kalla ett företag anusar när man stoltserar med att vara italiensk hahaaaa ?

      Den här kommentarer förtjänar uppmärksamhet! Camcam!

      Ja, alltså allt jag kan tänka på är bäckenbottenmuskeln ”levator ani” (muskeln som ”lyfter anus”) och känner att nja, där skulle jag nog inte handla.

      Alltså ”Anus vem”

    Känns bara så tondövt att starta nåt sånt här nu. Världen brinner och istället för att kanske göra nåt vettigt som gynnar åtminstone en annan person så kan man ju alltid bidra med mer konsumtionshets. Det finns en miljard liknande företag, gör nåt annat.

    Men så tycker jag iofs om mycket annat också så ni behöver inte lyssna på mig.

      Skitjobbigt att starta något unikt med tanke bakom ju. Hålla på och engagera sig och sånt, tar jättemycket tid. När ska dom då hinna bruncha och ta selfies?
      Jag tycker att du begär lite mycket faktiskt.

        Förlåt, sätter mig här och skäms en stund.

        Ha,ha klockren analys. 🙂

    Tråkiga. Inget unikt. Stöpta i samma form allihopa. Fillers, botox, kindben, highlighter, samma kåta blickar, samma putande munnar/rumpor, samma kläder, samma sminkning, samma liv, allihopa egna kollektioner, samma allting. Det är som att 1 person har klonats till en stor massa.

    Ok, så det är alltså inte kläder utan accessoarer? Är inte den som säger att alla behöver göra unika saker hela tiden, gillar man accessoarer så är det säkert jättekul att ha ett eget märke. Tänker mest att eftersom alla influenser gör det på ett eller annat sätt så kommer det nog försvinna i mängden bland influensermärken.

    Ani på latin betyder flera år, kanske det kan vara ursprunget? I så fall uttalas det med långt a och kort i

      Ah, jag antar att det är typ en böjning av ”anno”? Eller tvärt om, kanske.

        Ani är short för Ani Who, dvs en lek med ordet anywho, som i sin tur ju är ett ”skojigt” svennigt sätt att säga ”anyhow” och tro att man är rolig.

        Har ni aldrig hört det??

          Haha nej har jag verkligen aldrig hört ? Låter jättekonstigt.

      ani

      plural of anus

      Det är plural av anu*s på italienska ?

      Nej ani är inte plural av annus. Ani är plural av anu.s.

        Jag hade en finsk kollega som hette Anu och vars efternamn började på S så hennes mejl var anu.s och hennes användarnamn i alla system var ANUS ?

    Blir bara förvirrad av reklamen. Är det en ny tv-serie? Kläder? Makeup? Tycker det är en usel kampanj som är högst otydlig. Och så Lovisas alltid stendöda ”ska se cool ut” ansikte. Jag förstår att hon är en ”Vogue, hardcore superfashionista wannabe” men det funkar inte när man vet deras bakgrund och att vi är i lilla Sverige. Hade önskat mer naturligt och ospelat tack! DET vore såå uppfriskande.

    VM i vem som kan se surast ut?

      ?

      Segraren är………båda ?

    Jag var helt säker på att det var handväskor, plånböcker etc de jobbade med så kanske får ett halvt rätt ? Tror för övrigt det skulle slå bra – snygga, unika väskor.

    Företaget heter Ani Who, så antar att det uttalas ”any”?

    Kan tyvärr inte ta några på allvar som opererat/sprutat in nåt i hela ansiktet och står och ser sura ut. Nej ni är inte coola. Folk som LER och ser genuint glada ut är coola

      Bara att titta på Elle-galans bilder för att de vilken look som gäller, tyvärr inte de som ser genuint glada ut.

        Kan kanske vara för att dom inte är glada. Dom har ju varit ängsliga i flera månader för att vara så smala och oroliga över sina ibland tråkiga klänningar inte ska vara tillräckligt chockerande inför pressfotograferna på röda mattan. Och när dom väl kommit dit så inser dom att dom ser billiga ut när dom står på led för att i sin önskan bli hejdad och fotograferad i en konstig vridning av sin lilla kropp. Dom har inte ätit på flera dagar, bara druckit näringsdryck för att få en platt mage och för att slippa gå på damrummet och göra stort A. Vem kan vara glad då liksom 😉

    Bianca filmar sina lakan och berättar att hon använt sin BUS x trilijarder gånger utan att duscha och inte en enda fläck! Snacka om att behöva ”bevisa” att den inte färgat av sig ?

      Undrar vad hon ska med BUS till. Hon har ju berättat att hennes jobb kräver att hon går på spray tan regelbundet. Det är väl bra om spray tanen inte färgar av sig, men jag tror att alla potentiella kunder hellre vill veta om Caias bus färgar av sig på lakanen.

    OT. Har Lisa Olsson och Björn Formgren gjort slut tro? Han syntes inte med henne varken på ELLE-galan eller på hennes instagram det senaste.

      Hon kommenterade på Björn senaste bild på Instagram 20 april, så tror inte det om inte i så fall väldigt nytt!

    Men de ser så sjukt uttråkade ut?
    Inte att alla behöver le och vara glada men de utstrålar ju noll. Finns massa modeller som inte ler men ändå utstrålar något, styrka, attityd, gå sin egen väg, något vad som helst.

    Naglarna var fina iaf, jag gillar namnet, men blir ju absolut noll nyfiken av filmen.

    Repris på reprisen? Allt drunknar i prylar, kläder och övrigt krimskrams som vi matas med. Köp, köp bli lycklig?

    Så fort jag hör efternamnet worge tänker jag bara på tramtorskarnas ”åh Jorge min fucking bram”

    Vad gör man inte för att mjölka sin fans (småtjejer) på mer pengar…

      Exakt. Girigheten har inga gränser.
      *Det bästa och mest maaaagiska jag någonsin provat*

      Gör alla större influensers, egna märken eller samarbeten…samma sak.

    Tänk att det ska va så svårt att kritisera influencers utan att hacka på deras utseende. Inlägget handlar liksom om deras nya varumärke

      Ja som dom gör reklam för med sina utseenden

        Men folk skriver sjuka saker om att dom har sprutat in diverse i ansiktet, opererat sig. Helt irrelevant för inlägget, förstår inte hur vissa kommentarer angående vissa influencers utseenden tas bort men här är det fritt fram

          Hur kan man INTE kommentera detta när det är så UPPENBART??? Två unga tjejer som är helt proppade med fillers och JA det syns!!!!!

            Oj va arg haha, hur mår du?

              Är inte ts men blir tröttsamt då många tror det är naturligt att se ut såhär. Många många som följer dom som inte fattar att dom lagt hutlösa pengar på operationer!

          Tycker det är friskt att det kommenteras kring fillers och skönhetsoperationer, det är ju SJUKT att det här skönhetsidealet säljs in till småtjejer. Det handlar inte om att kommentera någons medfödda utseende utan en miljardindustri som lever på att helt normala, friska människor ska fås att känna sig så missnöjda med sitt utseende att de börjar spruta in skit och operera om sin kropp.

            Exakt! Och inget hon säljer från Caia kommer få dessa tjejer att se ut som henne. Massa pengar bakom hennes utseende!

          Dom är inte ens över 30 än, du tycker int edet sä sjukt att hela deras ansikten har ändrasts om?

          Då och då brukar jag be Camilla ta bort kommentarer om utseenden som jag tycker är illa, vet inte hur ofta hon tar bort sådana själv.

    OT jag vet men ???….ska ta ner min lilla hund om fyra timmar. Hon har varit med mig dygnet runt i 14 år. Jag DÖR själv ??.

      ❤️?❤️

      Ta ner…? Ska den få somna in? Jag vet hur det känns….. Men du klarar det! Du gör det för hennes skull <3

      Usch, vilken jobbig dag det måste vara för dig. Försök att tänka på att du gör det bästa för din vovve och att du hjälper henne på det enda sätt som går. Hon kommer alltid att finnas med dig, bara inte på samma sätt som förut. ❤️

      ?♥️

      Ja hon är ännu så levnadsglad och har stor aptit och hänger med….men har nu två tumörer på mage/bröst som är skrämmande stora. Hade önskat att hon blev mindre levnadsglad också….känns som jag lurar henne på livet även om jag vet det inte går längre med så stora tumörer.

        Du gjorde rätt ❤️. Jag lovar.

      Tillägnar henne denna låt ?? 2:05 min in i videon ???

      https://youtu.be/5vSBJamP2yI

      ❤️❤️

      Kramar till dig ♥️?

      Kram till dig! ❤️ Vet hur det känns?
      prata/ sörj med folk som har/haft djur!
      Hoppas ni ses igen! Såg denna filmen när jag var ledsen: A Dog’s Purpose

      Åh ❤️❤️❤️ Tänk ändå vilket fint hundliv du gett din hund.

      Fick ta bort min 15-åriga vovve för några veckor sedan. Jag fick henne när jag var 11 år gammal och jag känner med dig så mycket, det gör så orimligt ont </3 Hon hade njursvikt men var de flesta dagar som vanligt, samma morgon som hon skulle somna in sprang hon runt på stranden och det gjorde det såklart ännu ondare att ta bort henne, kändes som att jag lurade henne. Ångesten var nästan värre timmarna innan än efter. Veterinären kom hem till oss, och han sa att även om det gör så ont och man vill ha kvar dem till sista möjliga sekund, så är det så mycket värdigare att låta dem somna in när de fortfarande har lite livslust kvar. Han sa att han allt för ofta får avliva hundar där man låtit det gå alldeles för långt – det är ju för att man älskar dem så mycket som man vill ha kvar dem så länge man kan, men den största kärlekshandlingen är att låta dem gå innan de har behövt lida. Hur ont det än gjorde och gör är jag så glad för att hon fick lämna oss med värdighet, en lugn stund utan dramatik och utan att hon hade ont. Tänk att hon bara få somna utan smärta i din famn efter ett långt, härligt liv, innan hon har blivit för sjuk <3 Det är få förunnat att få gå på det sättet. Du gör rätt! Skickar största kramen! Vilket långt liv hon har fått med dig och vad mycket hon gett dig, och nu är det din tur att ge tillbaka till henne <3

        Tack för dina fina ord, verkligen. Sorgen just nu är helt overklig ?.

          ❤️❤️❤️❤️ det blir bättre. Låt det göra ont. Hon finns med dig även om det nu är på ett annat sätt. ”Jag har varit med om Dig, jag kan inte förlora dig”. Stor kram!

      ???

    Såg någon liten videosnutt från ANI nyss. KAN Lovisa fångas på film utan att puta så ENORMT med läpparna? Eller är det emot alla fysiska lagar?
    Ser bara otroligt oseriöst och fjantigt ut.

    Utifrån videon fattade jag inte ens vad det var som skulle säljas. Kläder? Smink? Nagellack? Smycken? Känns inte som en bra marknadsföringsgrej.

    Ahhhh….nu vet jag!
    Det tog en stund att se vad som avses i reklamen. Men nu! ??

    Det är reklam för läppfillers! ?

    Tyvärr är det nyss injicerat och det är därför Lovis och Bianca inte får röra läpparna och le, vilket gör att de ser supersura ut, men SEN kommer de att le jättemycket hela tiden. Lovar!

      När de går till banken menar du?

        Tror inte de ”går” till banken längre. Finns i mobilen.

    Anus? Ok ?

      Här hemma kallar vi anus för ”ana” så kan köpa de som kallar det för ”ani” ??

        Det är plural.

    Vad stel Bianca är i videon. Men börjar kännas att influencers ytlighet inte passar in i 2022. Börjar bli För mycket. Undrar hur barn som följer alla influencers kommer bli när de blir äldre. Jag tycker att det är oroligt.

      De syns att de är modellamatörer med egna påhittade poser. Många timmar framför spegeln med halvöppen mun.

    Jag fattar inte att dom själva inte ser det negativa i att se ut som vaxdockor?!

    Alltså jag är fullt medveten om att Lovisa har gjort diverse ingrepp men jävlar i havet vad snygg hon är och vilka framgångsrika ingrepp.

    Förlåt men tycker verkligen Lovisa verkar vara den mest tråkiga människan nånsin. Förstår inte hur folk kan följa henne och faktiskt tycka hon är intressan?

    Var är Lovisas as-snygga näsa? Inte omgjord till en sån där mini influensernäsa väl? Inte en till? Törs ingen (influenser) ha näsa nuförtiden. INGEN!

      jag vet 🙁

    Blir faktiskt ledsen på riktigt när jag ser det här. Det enda som lyser igenom för mig är hur totalförändrade de båda är i ansiktet, jag känner inte ens igen dem?! Känns hemskt att se hur mkt de uppenbarligen känt behov att ändra på sig själva, och hur extremt perfekt allt ska se ut i övrigt också med kläder, smala kroppar, naglar, hår, smink etc etc etc. Detta plus att reklamen bara skriker komsumtionshets. Detta är alltså vad som marknadsförts till unga tjejer? Fy.

    BIANCA – BN = CAIA
    BIANCA – BCA = ANI
    Ratade namn: AINA BAIA BANCA CAB INCA ICA osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.