Att vara otrogen mot en influencer

Diana Moseni avslöjar nu varför hennes relation tog slut. 
Hennes partner var otrogen mot henne med en följare, som avslöjade detta för Diana efter att ha sett en Youtubevideo där paret pratar om otrohet och lojalitet.
Jag undrar om han på riktigt trodde att det inte skulle komma ut?

Risken att en otrohet avslöjas är alltid överhängande, men risken att en otrohet mot en influencer avslöjas är väl näst intill garanterat?
Eller?

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grisigt av partnern.

    Och följaren som visste vilka dom var redan från början… kunde hon inte knipit ihop benen istället?

      Exakt. Hon var i så fall lika svinig.

        Nej det var hon inte, så länge inte hon hade ett förhållande också.

          +1 på den.

          Man går inte på någon man vet är i ett förhållande. Det ÄR svinigt.

            Takes 2 to tango.

            Visst. Men det spelar mindre roll för mig om min partner avstår från att ligga runt bara för att andra tjejer ”kniper ihop benen”. Problemet är att han vill ligga runt och är beredd att göra det.

            Finns alltid någon himla tjej som antingen skiter i att han är i ett förhållande eller som inte vet om det. I slutändan handlar det om att kunna lita antingen på sin partner eller på halva mänskligheten samlat. Där känns ju att satsa på en pålitlig partner helt klart mest rimligt.

              Svinigt av båda men mest av honom.. för jag antar att följaren följde Diana och visste att de var ihop?! Kan ju vart så att han ljög om att det var slut iofs (men det hade iaf jag tagit med en nypa salt) Sen att hon sen avslöjar det för Diana, var tanken då från början att göra det?

                Du antar en massa nu. Vad vet vi egentligen? Faktiskt ingenting.
                Diana skriver att det är en ”följare” som kontaktat henne. Men vet vi med säkerhet att det är just en följare som kontaktat henne? Jag menar, för de här personerna går väl alla som kontaktar dem under epitetet ”följare” oavsett om denne person finns med på följarlistan eller inte?

            Den tredje personen har inget ansvar för vad någons partner gör.

              Det har man såklart inte! Men fortfarande inget trevligt beteende att ha sex med någon man vet är upptagen.

            Vid vilka fler situationer är det någon annan som ska ta ansvar för vad någon annan gör?
            Tidigare så var en omyndig person helt utan ansvar när hon beställde ett glas vin på restaurang. Då var det helt och hållet restaurangens ansvar att se till att tjejen inte drack alkohol.
            I det här kommentarsfältet har också majoriteten uppfattningen om att Camilla inte har något ansvar för hur inläggen är skrivna. Då låter det att alla som kommenterar har ett ensamt ansvar för hur de kommenterar, fastän inlägget i sig är skrivet på ett väldigt tvivelaktigt sätt där det är uppenbart att man vill skapa dramatik i kommentarsfältet.

          Jo, vem fan vill gå på ngn annans kille? Äckligt. Han var riktigt vidrig, men om hon visste att han var upptagen var hon banne mig inte fräschast i stan.

            Precis, hon har ingen skyldighet att vara lojal mot just Diana men att visa en slags empati och förståelse för att det man gör är fel borde förväntas av alla normalt funtade i samhället. Att ligga med en upptagen kille visar att man som kvinna inte har någon standard, man tar det man får likt en gaturåtta. Så även om den andra tjejen inte varit otrogen mot sin partner så har hon svikit sin inre stolthet och sålt sin kropp billigt. Den besvikelsen är vidrig. Tänk att inse att man är liten i sina egna ögon och att självrespekten är helt obefintlig. Trist.

              Behöver väl inte alls vara så att man är med en upptagen man för att det är ”det enda man kan få”!?

                Vilken hederlig människa väljer en man som är otrogen och tänker ”jackpot, honom vill jag ha”?
                Vara kvinnor som ser sig själva på samma låga nivå som den otrogna killen. Du vet, kvinnor som är ok med att vara älskarinnan, gömma sig, inte få skriva/ringa killen hon ligger med, är ok med att han kommer när han kan och inte när hon behöver honom osv.

                Sen om hon bara vill ligga då undrar man ju ännu en gång varför hon ligger med någon som uppenbarligen är empatistörd istället för en singel man som inte vaknar upp dagen därpå och skäms/ångrar över att vakna intill henne.

                Eller är kvinnan så sexuellt girig att hon tar vad som helst när hon är kåt, är det en bra egenskap?

                Du får gärna ge mig en bra anledning till att ligga med en upptagen man. Seriöst, fortsätter gärna denna diskussion sakligt.

              Är alltid den otrogne som ska ha mest skuld, vem vet vilken vals han dragit för att få henne att tro att de kanske inte är ihop. Är ju inte som att killen säger ”jag är i ett lyckligt förhållande men vill ligga med dig ändå” utsn han har säkert manipulerat och ljugit.

                Att de gjort slut är ju ett bevis på att han fått ta konsekvenserna. Ingen har gullat med honom liksom. Men man kan prata om kvinnan också då det verkar finnas fler åsikter och det är intressant att höra hur andra tycker.

                Han kan ju också ha sagt att förhållandet är slut men att de inte ”gjort det offentligt” än.

                  Varför hör hon av sig till Diana då? Om de ändå gjort/ska göra slut då gäller ju inte lojalitetsvideon längre.

                    Videon las väl upp efter sexet, eller?

              ??????

            Du tycker inte att du har lite fel fokus nu?

      Och du tror inte killen hade hittat någon annan som var villig att sära på benen?

        Spela roll? Som man eller kvinna har man väl mer moral i kroppen än vara med någon som är upptagen?

          Vet du att tjejen visste att han var upptagen innan?

            Uppenbarligen om hon direkt hör av sig tills hans tjej.

              Direkt? Var väl först efter att hon sett en video med dom två som hon hörde av sig. Eller menar du att hon hörde av sig direkt efter sexet. Jag förstår inte. Är det bättre om hon hört av sig länge efter?

                Diana skriver ju dock ”med en följare”

                  Ja men vadå direkt? Direkt efter vadå? Verkar ju inte alls vara direkt hon hörde av sig utan först när hon sett videon om otrohet.

                    Så hon antog att de var i ett öppet förhållande? Vart fick hon den informationen av, honom?
                    Hon kan alltså ”må dåligt” efter att ha legat med honom för att hon sett en video men innan ligget då antog hon bara saker för att få uppmärksamhet?

                    Tror du att han är så dum att han säger ”min kända flickvän är ok med att vi ligger så du behöver inte vara tyst”.

                      Jag vet väl inte vad hon har vetat om eller vad han har sagt till henne. Vet du? (Obs vet. Inte antar)

                      Nej, jag var inte där men jag tror inte att en otrogen kille säger att han är i ett öppet förhållande/gjort slut innan han ligger med sin flickväns instagramföljare.
                      Han vet hur lätt informationen når henne. Därför drar jag slutsatsen att det skedde hush-hush vilket också betyder att tjejen medvetet låg med en upptagen man.
                      Sen kan jag absolut ha fel men hur sannolikt är det….

      Det vanliga är ju att dessa partners som är otrogna har femtusen olika ursäkter till att det ser ut som att de har en partner utåt, vanligast är väl att man redan gjort slut, näst vanligast att det är dåligt och man ska göra slut. Dessa människor är ofta väldigt manipulerande och det är absolut inte säkert att hon fått hela sanningen från honom.

        /talar av erfarenhet och JA, jag blev VÄLDIGT arg när jag fick reda på sanningen

        ”Öppet förhållande” är tydligen en vanlig ursäkt. Men då kan man svara ”bra, då kan du väl ge mig hennes nummer, så jag bara kan ringa och få det bekräftat?”

          Varför ska man misstro någon?

      Och pojkvännen som visste att allt i deras liv publiceras offentligt redan från början… kunde han inte behållit sina grejer innanför byxorna istället?

    Svin. Otrohet har ingenting med partnern att göra, även de vackraste, sexigaste, mest fantastiska människorna blir bedragna. Det beror oftast 100 % på den som är otrogen, att den har ett beroende av spänning, kittlande nya saker, extremt bekräftelsebehov osv. Tyvärr så får många gånger den bedragna skulden ”Det måste varit nåt fel med henne/förhållandet”, ”Det krävs två för att dansa tango” osv. Så behöver det inte alls det vara, och så är det nog inte många gånger. Alla som jag känner som är/varit otrogna har ett sjukligt uppmärksamhetsbehov. Så ta inte på dig skulden om någon är otrogen mot dig.

      Känns bra att höra någon bekräfta detta. Min killes otrohet kom från ingenstans, allt var jättebra mellan oss och samma kväll det hände skickade han kärleksförklaringar som vanligt. Efter ett extremt kaos när jag kom på honom har det kommit fram så mycket: han klarar inte av att stå emot när nån ger honom uppmärksamhet, han letar efter den så fort han känner sig lite ensam (när jag inte var hemma), han känner sig pushad att svara när någon tar kontakt. Bla bla bla. Rannsakar fortfarande mig själv och undrar vad tusan jag gjorde för att förtjäna detta, men till slut får man se dem för vad de är trots att de sidorna var dolda förut.

      Japp. Beyonce och med 99% säkerhet Rihanna. Otrohet handlar om att en del vill visa för sig själva att de är attraktiva. De tar alla tillfällen, även med kvinnor som skulle ses som mindre attraktiva än deras partner.

      Aldrig sett någon bedragen fått skulden för att partnern är otrogen

        Då har det inte hänt om inte du har sett det.

    Varför vill man ens ligga med ngn som har flickvän och uppenbarligen är en äcklig tönt med en nersmutsad salami i byxan?

    Fattar att det beror på att man inte har så mkt innanför fontanellen och behöver fylla sitt bekräftelsebehov, och sen kontakta influencern var kille man legat med?
    Typ som ”hej, det är jag som gillar någon annans rester, och uppenbarligen inte har ngn självrespekt”.

    Det är väl en sak om ngn skriver det till henne som sett det eller är kompis med killen och tycker han är svinig, men att tjejen själv hör av sig, suck liksom.

    Sen är det bra att svinet blir avslöjat.

      Han kanske sa att de hade gjort slut, att de hade ett öppet förhållande, whatever.

        Men varför hörde hon av sig då?

          EFTER att hon sett en video med dem.

            De kanske blev sams igen, varför ska hon gå in och förstöra? Han var ju inte otrogen DÅ men ändå ville hon att Diana skulle veta.

              Vänta… HON går in och förstör? Vad gjorde han då?

                Om de hade gjort slut så var han ju inte otrogen. Diana väljer att ge relationen en chans men nej, då kommer någon och erkänner att de legat med ditt ex. Nu skrev dia a att han varit otrogen så det var aldrig snack om öppet förhållande. Tjejen visste och valde att ligga. Samma med killen.

                  Han kan ju ha sagt det till tjejen menade jag. Att det var slut alltså. Trots att det inte alls var så. Ljugit.

                  Förutsatt att han var ärlig mot tjejen som han var otrogen med ja. Poängen är väl att han kan ha sagt vad som helst för lögner (!) när han träffade tjejen. Tex att förhållandet var slut, att de hade öppet osv även om det inte var så. Tror du att en kille som är otrogen mot sin flickvän är jordens ärligaste mot en tjej han raggar upp?

        Fast man kollar nog lite om det ligger någon sanning bakom de orden, som ju är ytterst lätta att slänga ut sig

          Så om en man säger att han är singel så leker du detektiv innan du ligger med honom?

      Eller så vet man inte vem personen är och vet inte att personen har partner, trots att personens flickvän är en influenser. Man kanske inte följer personen? Tjejen kanske efter träffen som hon inte visste då var otrohet börjat googla på killen pga intresserad och ser att han har en flickvän och bestämmer sig för att kontakta flickvännen.

        Har hänt mig. Inte att hon var influencer men efter en träff (med sex) så googlade jag. Fick fram att han var gift och hade barn.

        Men hon skrev ju att personen var en följare till henne.

          Ja hon uttryckte sig så, vi vet inte om det stämmer. Tjejen han var otrogen med kanske googlade honom efter ligget och hittade videon.

            Men eller hur. Är du hon eller? 😉

              Är du han?

      Det är mycket fokus på den andra tjejen här. Vad sägs om att fokusera på den som faktiskt var otrogen.

        Vi vet ju redan att han är en stor gris. Men det här fenomenet med att den andra ska kontakta tjejen i fråga direkt är också intressant.

          Det brukar väl rekommenderas här inne under öppet spår också. Någon som vet att en man är otrogen och direkt menar andra att man måste låta frun veta.

      Hon kanske inte ens kände till influencern vid den tidpunkten, eller visste något om deras förhållande.

      Kanske fick se den där videon i efterhand och räknade bakåt om de varit ihop i flera år.

        Precis. De kan ju ha legat och sen ramlade hon över en video, antingen av en slump eller att hon sökte på honom.

      Varför vill man ens ligga med ngn annan om man redan har flickvän?

      Fattar att det beror på att man inte har så mkt innanför fontanellen och behöver fylla sitt bekräftelsebehov, och sen vänta på att älskarinnan kontakta flickvännen innan man erkänner?
      Typ som ”hej, det är jag som missbrukat ditt förtroende, behöver vara otrogen, och uppenbarligen inte har ngn självrespekt”.

      Det är väl en sak om ngn skriver det till henne som sett det eller är kompis med killen och tycker han är svinig, men att tjejen själv måste höra av sig för att han ska bli avslöjad, suck liksom.

        Exakt! Väldigt mycket fokus på fel person.

    Är det sant då? Och inte bara att tjejen ville förstöra.

      Varför utgå från det och inte från att han är otrogen?

      hennes kille måste väl ändå erkänt innan hon går ut med det såhär tänker jag.

      Du, det är både och. En kvinna som ligger med en upptagen man är inte, som någons skrev högre upp, ”frächast i stan” och att hon sen skulle bli upplyst och helig över natten är bara löjligt. Tjejen ville ha uppmärksamhet ->låg med en ”kändis” kille. Sedan behövde hon bekräftelse -> skrev till killens tjej.

      Nu fick hon både kakan (ligga/uppmärksamhet av ”någon”) och äta den (vara den goda, ärliga kvinnan som inte kan hugga en annan kvinna i ryggen). Plus att hon får se kaoset online och veta att hon minsann är en mäktig varelse som kan skapa en massa kaos.

        Vilken sunkig syn.

          Eller så är jag realistiskt och förstår varför en människa beter sig på ett visst sätt. De som vill vara blinda får blunda.

            Ganska tunn analys från dig måste jag säga. Så jag skulle påstå att du gissar, inte att du vet varför tjejen beter sig på ett sätt.

              Jag gissar ju självklart utifrån den lilla information jag har. Han kanske våldtog henne. Hon kan ske drogade honom. Vi vet inte. Min ”analys” är baserad på några små ”ledtrådar” som:
              1. Tjejen är en följare alltså vet hon vem Diana är och antagligen även vem killen är.
              2. Hon valde att ligga med honom.
              3. Han valde att hålla tyst.
              4. Hon ser en video där de talar om lojalitet och väljer att hon vill ”vara ärlig” mot en tjej hon inte ens känner.
              5. Hon berättar om otroheten.
              6. Hon drar sig tillbaka och låter parets värld rasera.

              Av detta kan jag dra slutsatsen att tjejen inte är en ärlig/god/fin människa då hon legat med en upptagen man medvetet. Sen vill hon ta tillbaka sin stolthet/dåliga samvete genom att skriva till Diana, som hon varken känner eller har någon skyldighet gentemot, och berätta om otroheten. Så skyller hon också på Diana som laddat upp en video där hon pratar lojalitet (vilket indirekt säger att tjejen ”antagit att de har en öppen relation tills hon insåg att stackars Diana blivit bedragen”.) Mm fin människa.

                Precis. Alltså gissar du, tror inte alls att du förstår varför just den här människan agerade som hon gjorde. Det gör nog ingen förutom hon själv.

                  Ge mig en bra anledning att ligga med en upptagen man som man VET är upptagen.

                  Finns det ingen bra anledning då är man tyvärr ingen god medmänniska.

                    Vet du att hon visste att han var upptagen och otrogen när de hade sex?

                    Det är ju precis det som är poängen. Du gissar, du vet inte ens om hon visste om att han var i en relation när de hade sex. Men du antar det. Och sen efter det antagandet så gör du flera andra antaganden. Men vad vet du egentligen?

    Finns det någon psykologisk förklaring till varför den andra tjejen ofta verkar få mer skit än mannen som var otrogen? Både av partnern men även av andra. Är det likadant när en kvinna är otrogen, att den andra mannen verkar få mer skit?

    Kanske inte ens är så utan hur jag upplever det bara. Det är alltså en uppriktig fråga.

      Vad en forskare tror kan vara en förklaring är tydligen att kvinnan är ”the choosier sex and bring up the children, are seen as the most important sex for childbearing”
      Sådana här förklaringar är ju typ bara spekulationer. Tror inte att det forskas tillräckligt mycket på det här ämnet för att man ska hitta fakta.
      https://www.independent.co.uk/life-style/cheating-women-blame-other-woman-cardiff-metropolitan-university-study-emotional-sexual-affair-a7828696.html

        Intressant, tack för länken. Kanske ligger något i det.

        Tror det handlar om att man helt enkelt kallat kvinnor som visar sig vara sexuella varelser för horor sen urminnes tider. Man har krav på kvinnor som högre moraliska stående varelser också. Tycker det är total bullshit och tycker helt ärligt hur vissa skriver i detta kommentarsfältet är direkt äckligt. Jag har då aldrig läst så många anklaga män på samma sätt om det är en kvinna som är otrogen mot sin kille.

        Det spelar ingen roll här om tjejen ”följaren” visste han var i ett förhållande eller inte. Lojaliteten ligger hos en enda person i detta fall: killen. Skulle inte den tjejen legat med honom skulle han legat med någon annan. Tycker snarare det är bra att det kommer fram om min partner är kapabel att vara otrogen. Bryr mig inte om den han varit otrogen MED (så länge det inte är min kompis eller så).

          Ja och så är det förstås enklare att göra en utomstående till syndabock, så man inte behöver omvärdera den man älskar och valt att bilda familj med. Men det handlar ju om gammalt hederligt kvinnohat också, annars skulle vi se samma fenomen när det är en kvinna som varit otrogen och det gör vi inte.

      Jag tror att vi ställer högre krav på kvinnor gällande relationer. Kvinnor ska vara empatiska och kärleksstyrda, och de döms extra hårt för sin sexualitet (sIampa versus hingst liksom). Män däremot förväntar vi oss att de kräver mycket i sängen, har så mycket testosteron att det gör dem aggressiva och styrs av sexuell lust m.m. De kan inte riktigt stoppa sig själva när en snygg tjej raggar upp dem, oavsett deras förhållandestatus…
      Tror alltså detta är undermedvetet och ingenting vi tänker medvetet. Nu kommer ett töntigt exempel men jag tänker lite på Sex & the City. När Samantha är ihop med James och missnöjd över hans lilla penIs så uppmanar de andra henne att försöka acceptera och låta kärleken ta över, men när Steve är otrogen och det kommer fram att Miranda inte ”gett” honom sex på ett år så hintas det att hon borde fattat att han skulle doppa på annat håll. Nu är det fiction så klart, men tror att detta tankesätt går som en röd tråd genom hur vi ser på könsroller i relationer och gällande otrohet.

        Exakt så

      Jo men så är det väl? Om en killes flickvän är otrogen med en annan kille är det väl den andra killen som får skiten? Det känns så i alla fall, eller så är jag bara skadad av film och serier?

      Hon får väl sällan MER skit än mannen?

      Den otrogna partnern gör absolut så fruktansvärt fel och ör ett svin.

      Om personen som partnern är otrogen med vet om att personen är i en relation så tycker jag att den kvinnan eller mannen är en riktigt risig person och hade det varit min vän som var den andra kvinnan eller mannen så hade jag nog funderat en sväng på om jag vill ha en sådan vän i mitt liv.

      Jag tycker dock fortfarande att partnern som var otrogen har gjort mest fel!

        För min del känns det som tjejen, förutsatt att hon är någon okänd, är helt ointressant. Finns väl alltid någon tjej i hela vida världen som kan tacka ja, och det är inte ens säkert att hon vetat om förhållandet (antagligen inte om det är en främling). Problemet skulle vara att mitt förtroende för min partner skulle vara asom bortblåst, att han inte är den jag trott.

        Däremot om det var en kompis skulle jag tycka att det var helt jävla sjukt och avsluta den relationen.

        Räcker ju med att läsa kommentarerna här inne så ser man ju snabbt vem det snackas mest illa om.

          Till och med att hon berättade åt flickvännen ses ned på. Då är hon uppmärksamhetssökande och vill bara förstöra. Att han INTE berättat för sin flickvän då?

            Det är ju bara sant om det är så att de visste att de var ihop och hon ändå låg med honom för att sedan tala om det för Diana. Var hon ovetandes är det ju klart ingen som lägger skulden på henne. Men

              Och ingen vet men utgår från att hon är där för att förstöra.

      Är misogyni en psykologisk förklaring? För jag ser aldrig folk gå på ”den andra mannen” på liknande sätt, nej.

      Av gammal tradition är det kvinnan som ska sitta hemma i boet med barnen medan mannen är jägaren. Vad han jagar är mindre viktigt

    Jag har så svårt att förstå otrohet. Hur känns det inombords när man kommer hem till sin partner igen? Bryr man sig inte eller gillar mannar skada sig själv på det sättet? Hade jag gjort så mot min sambo så hade jag hatat mig själv så fruktansvärt mycket att jag aldrig mer hade kunnat se honom i ögonen.

    Eller är dessa människor som gör så här narcissister och psykopater och därför inte bryr sig om andras känslor?

      Neturligtvis är alla som är otrogna inte narcissister eller psykopater! Varför dra det till extremer? Helt vanliga människor är otrogna hela tiden och det finns oerhört många förklaringar till det, både biologiska, psykologiska och sociala.

        Oj förlåt! Jag glömde att detta är bloggbevakning och att man inte kan dela med sig av sina tankar och känslor utan måste ha evidens på allting!

          Du fick ett bra och konstruktivt svar av Anonym på din avslutande fråga.

          Jag uppfattar det som att du tog illa vid av hens svar, det behöver du inte göra, såklart du får dela med dig av dina tankar och känslor och det verkade som du ville ha någon form av reflektion på din frågeställning och det fick du.

          Du ställde väl en fråga?

      Tror int varannan människa på denna planet är psykopat tyvärr.

      Alla förhållanden är olika. Du har säkert ett bra kärleksfullt förhållande och kan därför inte se att du skulle vara otrogen. Sen finns det de som har problem av olika slag (dåligt självförtroende, brist på ömhet, depression, ekonomiskt svårt att separera, har barn ihop med kärleken har tagit slut). Finns många anledningar till att folk borde göra slut men är otrogna istället.

    Att bli kär i en man som lovar lämna sin nuvarande partner är inget brott.

    Och ja, MÅNGA killar lovar vitt och brett för att komma ner i trosan så att säga.
    Och många tjejer tror på löftet och att det är ömsesidigt.
    Dessutom brukar mannen inte sällan utmåla sin nuvarande relation som urusel och svartmåla sin partner.

    Allt detta sammantaget gör att det inte är svart eller vitt – att inleda en relation med en person som redan har en partner alltså

    Tror ni verkligen mannen får ”komma till” om han berättar hur fantastiskt han har det i sin relation, hur underbar hans kvinna är och hur mycket han älskar henne ? 🙂

      Det är ofta en röd flagg med en man som utmålar sina ex som galna blablabla.

        Exakt. Och att folk fortfarande går på dessa trötta repliker

    Finns ju dock influencer män som kommit undan väldigt länge, finns ju en som är gift, har två barn varav hans fru pratar mycket om just otrohet att det skulle hon aldrig acceptera och att när tillit brister finns inget förhållande kvar osv. Han har ju haft en affär med nån annan nu flera år och kommer undan med det. Övertygad om att hon vet för tjejen han legat med / ligger med är inte superdiskret om det bland sina vänner och bekanta och då kommer det ju ut oavsett om et är ens vänner. Iaf när det är en av sveriges största tänker jag.

      Jag såg en av Sveriges största kändisar hångla med en känd svensk kvinna på ett flygplan. De var inte alls diskreta. Samtidigt så skrev mannens fru på Instagram att han var iväg på en arbetsresa i ett helt annat land än dit planet var på väg. Det här var två år sedan och de är ännu gifta idag. Var de så odiskreta på planet trots hur kända de var så är det nog sällan en hemlighet hur han beter sig.

        Spill the tea!

        Känd inom vilken genre? Musik? Sport? Programledare?

          Svarar jag på det så vet ni på en gång vem det är. Tyvärr.

          Hon är en halvkänd skådespelerska. Inte någon jättekändis men inte helt okänd heller.

          Det förvånade mig mest hur odiskreta de var.

            Om de är odiskreta får de ju skylla sig själva. Om de satt i offentligheten så får de ju räkna med att offentligheten pratar om det också 😉

          Fotboll

      Aleks Subosic?

      V N L

      Är detta ett par som har tvillingar?

      Kan inte komma på en enda influencerman just nu ? är det någon som är känd från en dokusåpa?

      Måste ju vara en med ett blommigt namn

    Enligt mig är parten som är otrogen ett as. Och även personen som aset är otrogen med, förutsatt att personen vet om förhållandet. Finns inget som förmildrande att vara otrogen eller välja att ligga med någon som man vet är upptagen. Finns väldigt många tjejer och killar att välja på.

    Tror att de otrogna gillar spänningen, uppmärksamhet mm.
    De som ligger med någon i förhållande gillar nog tanken på att hen väljer mig före sin partner. De får väl en känsla av att jag är iaf enligt hen bättre än någon.

    Mitt ex var otrogen/ lämnade mig för en annan (sin kollega) som jag växt upp med och känner. Jag tyckeratt båda gjorde fel. Oavsett om exet hade legat med en för mig okänd person eller min bästa kompis så kommer jag tycka att både 2 är as. Eftersom de vet om att båda ej är singlar eller i öppet förhållande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.