Isabella Löwengrip förenar nytta med nöje

f

Solglasögon från Balenciaga och klänning från Chiquelle. Det kommer en rabattkod i slutet av månaden (ska plåta kampanjen i NYC) så vänta med att shoppa :- )

Det är också kul att Paul och jag kan jobba tillsammans. När vi reser så har vi alltid uppdrag med oss, denna gång skulle vi fota två kampanjer för Stronger och för Gaitline. Det är betydligt roligare för kunderna att få bilderna/klippen i andra miljöer än i Sverige. // Isabella Löwengrip

Vissa influencers har engagemang noll och fotar sina reklambilder i spegeln, medan Isabella Löwengrip tar med sig kläderna utomlands för att ge kunderna lite mer spännande eller annorlunda miljöer.
Säga vad man vill om Isabella, men jag tror aldrig jag sett henne fota rena samarbeten på något annat vis än proffsigt. (Benrakningen i Bentleyn set aside)
Jag känner mig lite splittrad, då Sverige bjuder på fler och mer spännande miljöner än någon kan fotografera på en livstid, samtidigt så är det ju att slå två flugor i en smäll, att kombinera en semesterresa med att fota jobb.
Kanske fanns det ingen låne-Bentley tillgänglig?

- Fota hemma i spegeln - Fota hemma själv med stativ - Fota hemma med hjälp av parter/vän - Fota hemma med hjälp av fotograf - Fota ute själv med stativ - Fota ute med hjälp av parter/vän - Fota ute med hjälp av fotograf - Fota utomlands på en redan planerad (semester-)resa - Fota utomlands på en resa som bokats enkom för detta syfte Bubblare: Göra som Johanna E Olsson och fotoshoppa in sig själv på andras utomlandsbilder
Jag roade mig med att stapla upp lite olika alternativ som finns, på olika nivåer av ambition som en influencer kan lägga sig på.
Vad tycker ni är bra och hållbara alternativ? Realistiska alternativ?
Om man inte har några planer på att sluta resa utomlands så är det väl bättre i så fall att förena nytta med nöje och fota en kampanj samtidigt, och möjligen då spara in en hel resa som helt skulle handlat om att skapa content.
Huruvida det är Isabellas eget alternativ att åka till NYC för att fota ett Chiquellesamarbete eller om hon ska fronta en hel kampanj återstår att se, så i det här inlägget syftar jag på att hon fotade två kampanjer under semesterresan med Paul.

 

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Kanske fanns det ingen låne-Bentley tillgänglig” ?????

    Har Vanessa vad-hon-nu-heter som jobbar med Bianca gjort BBL? Ser så ut i Biancas senaste video?

      Såg att brösten också såg större ut plötsligt.. men nån sa att Bianca’s gäng har gått till samma klinik typ samtidigt och fixat sig så inte konstigt isf ??‍♀️

      Jäklar vad opererade de börjar bli i Biancas gäng.

    Hon gör ju det för att kunna dra av semesterresan för sig själv och Paul på sitt företag. Då slipper de betala privat ur egen ficka.

      Exakt så.

      Nja tveksamt, tror inte hon gör det på denna Italien-resa för hon har väl inte kallat det en jobbresa, hon skrev väl bara att de skulle passa på att fota samarbeten.

        Fast jo, när jag jobbade på ett techbolag så ringde Pålle upp mig (vetefan vart han hittat mitt nr) och tiggde gratisgrejer till Isabellas greklandssemester. Han sa att han ”jobbar” med Isabella men jag visste ju vem han var ?? Undrar hur mycket de släpar med sig på semestern egentligen ?‍♀️

          Han jobbar ju med Isabella. Techbolag? Och vadå ”fast jo”, vad har det ena med det andra att göra menar du? Vadå tiggde gratisgrejer till en semester? Menar du att han undrade om ni ville göra ett samarbete med dem. Att du kallar honom för Pålle säger ju allt, du känns inte helt trovärdig.

            Hej på dej Paul, eller vad du nu heter?

          Andra influencers kontaktar också olika företag för att fråga om samarbeten, inte så att alla bara sitter och väntar på att de ska bli kontaktade och få erbjudanden. Ibland tar företag kontakt angående samarbeten och flunsor själva tar många gånger kontakt och frågar om de vill samarbeta.

        Hon har visst skrivit att hon åker till Italien ”på jobb” sedan skall hon till NY på ”jobb”.

        Jo trust me, det är bara ett sätt att kunna dra av resan som en jobbresa och inte betala den med privata skattade pengar. Då är det ju lägligt att han är fotograf och an jobba med henne genom att plåta hennes samarbeten. Så vips vart det jobb för båda.

          Jag är så nyfiken på var gränsen går på vad man får kalla jobbresa. Har inte Skatteverket nåt att säga till om om de läser hennes blogg där det är ganska tydligt att det rör sig om en nöjesresa men att de ägnar nån timme eller två till att fota ett samarbete?

    Tycker hennes och alla influenser Hello Fresh är pinsam. Varför visar de inte hur man lagar maten och hur deras tallrikar ser ut. Så det dör med engagemang kan man fundera över.
    Själv slutade jag med HF när Bellan fick samarbete, vill inte stötta företag som jobbar med henne.

      Har för mig att hon svarade vid något tillfälle att städerskan får det som inte går åt ur veckolådan från Hello Fresh.
      Antingen är Bella och Paul på resa eller så äter de ute på krogen med eller utan barn så särskilt mycket av varorna från Hello Fresh lär hon knappast använda själv.

        Det var Katrin Z som gav grejer till städerskan. De har ju bara Hellofresh fyra gånger i veckan och kanske bara barnveckorna men annars går det ju att spara i frys, kyl och skafferi och det går att pausa och hoppa över veckor.

        Hello fresh får man fyra bara fyra måltider per vecka och man kan ha varannan vecka och man kan hoppa över veckor. Tror säkert Isabella har Hellofresh trots att de ofta äter ute, som andra, går dessutom att spara ingredienser i kylen.

      Bella lagar inte mat hemma, inte allt det där från Hello Fresh i alla fall! De äter ju nästan all mat på restauranger, och hon och Paul reser oftast varannan vecka. Tror verkligen att de flesta matpåsarna från Hello Fresh hamnar i soporna. Kan inte förstå att HF fortsätter med att samarbeta med Bella!

        Matpåsarna från HelloFresh ser faktiskt ut som de bruna papperspåsarna som vi har i mitt område för att slänga matrester som ska bli biogas. Praktiskt om man direkt kan återvinna överblivna påsar från HelloFresh och göra nytta för miljön 🙂

      Ja, och hur ofta är hon hemma överhuvudtaget. Inte trovärdigt samarbete.

        Fast de pausar väl förmodligen de veckor de är bortresta, det går ju att paus och hoppa övre veckor.

          Varför pausa när det är gratis (del av dealen angående samarbete och reklam) ?
          Unnar du inte städerskan lite extra livsmedel till familjen nu när det blivit så dyrt med mat?

      Fast både IL och andra har ibland visat att de lagat maten. Mer trovärdigt att IL använder Hello fresh än att Pernilla W gör det. Själv vill jag inte stötta företag som ger miljoner till Bianca för det retar mig och sänker företag som Gina tricot och Coop i mina ögon. Att IL får samarbeten stör mig inte alls, tycker det är uppfriskande att hon skiljer sig lite från andra ”coola” influencers som hyllar varandra till leda och gapar maaagiskt om allt. Lite komiskt att alla tar efter IL, hon är alltid först med allt. När hon pratade om team och glow för många år sedan så hånades det och nu pratar alla om sitt team och glow. Somliga kändisar hånade att IL använde Arlande VIP och nu gör samma personer detsamma haha hyckleri.

        Som någon nämt tidigare, hur i hela friden kommer du runt blocken?

        Du är riktigt jobbig.
        Hur orkar du?

      Pernilla Wahlgren som bor på hotell och får sin Hello Fresh-påse skickad dit. Lånar hon hotellets kök?

        Exakt, mer trovärdigt att Isabella använder sig av Hellofresh än att PW gör det. Tror absolut att IL har det fyra gånger i veckan och kanske hoppar de över vissa veckor. Sen kanske hon inte hade börjat använda det om det inte gjordes i samarbete men IL är väl rätt person för det som varit öppen med att hon inte är bra på matlagning, så troligt att hon faktiskt använder det.

      Jag blir anti Hello Fresh bara för att deras reklam är exakt överallt. De fullkomligt spammar konsumenter med reklam så man tröttnar.

        Dessutom sjukt överskattade

          snarare överprisade – När man inte får rabatter och plötsligt ska lägga mellan 80-100 kronor per måltid en vardagskväll så inser man att Influensers får väldigt bra betalt.

    Ja det är ju bra att förnya sig från alla andra samarbeten där hon sitter i en hotellsäng och pratar. Tycker hennes samarbeten alltid är så tråkiga så kan hon hotta upp dem så visst. Men helt ärligt, i grund och botten tror jag hon använder ”jobb” som en ursäkt för att få åka utomlands orimligt mycket.

      Jag förstår henne. Jag tar varje chans jag får att resa utomlands i jobbet.

        Jag tar varje chans att få stanna hemma.

      Har någon flunsa någonsin gjort ett roligt samarbete?

    Struntar väl i bakomliggande miljö på ett klädesplagg eller pryl. Är ju inte det jag tittar på.

      Hon kan lika bra ta bilderna inne på toaletten. Gärna med toastolen öppen i bakgrunden.

    För tre år sedan så hade ”Sveriges svar på Oprah Winfrey” aldrig gått med på att göra ett reklamsamarbete med Chiquelle. I dag är hon inte ens bland topp 20 av populära svenska influensers. Tragiskt!

      Tragiskt är väl lite att ta i!

      Tycker hon verkar rätt nöjd med sitt liv. Mindre tågolycka-känsla att läsa nu också.

      Med risk för att bli kallad hjärntvättad och naiv så verkar hon vara på en mycket bättre plats i livet nu än då. Och det känns inte det minsta tragiskt tycker jag.

      Jag är inget fan av henne men jag missunnar henne inte alls att må bra.

      Tycker att det är lite trist bara att det är sådant stort fokus på lyx och femstjärnigt hela tiden.
      Ja det är ett jobb, men det känns ibland som om det är der enda som är värt att leva för.
      Om man inte kan bo på fyra eller fem stjänor, ha pool och lyx när man reser så är det inte värt att keva. Samt att man måste resa i tid och otid för att man inte trivs hemma blir inte sunt i längden

      Vad skulle hända om med en sådan person om de tex råkar ut för en olycka och inte kan resa på ett eller två år? Vad händer med en sådan person om de får rejäla problem med ekonomin och inte kan shoppa eller resa sig lyckliga?

      Det tankesättet tycker jag är väldigt sorgligt.

        Nu får vi kanske minnas att vi bara ser det hon väljer att lägga upp.

          Anonym 19:01
          Detta skrev hon häromdagen på bloggen.

          ”  Vi bilade till Rom igår! Jag har velat åka hit SÅ länge. Det tar bara tre timmar från Amalfi och vi bokade om våra hembiljetter från Roms flygplats istället. Det var ganska svårt att hitta hotell i sista stund, jag brukar alltid kika hos Telegraph (sök bara på tex Rome Hotel Telegraph på google) men deras tips var fullbokade. Då hade vi kvar superlyxiga hotell från 7000 kronor och uppåt eller rätt hemska trestjärniga. Trestjärniga kan vara hur bra som helst för det handlar ju mest om faciliteterna på hotellet men dom jag hittade i Rom var inte så kul ”

          För mig så handlar det mycket om hur man utrycker sig och hur man skriver.
          Ja vi ser bara vad hon lägger upp men vi ser även attityden hon har och lägger upp.

            Ja? Min poäng kvarstår.

            Hon visar den bild hon vill att följarna ska se. Det betyder inte att vi får se allt eller sanningen.

              Tankesättet är ändå uppåt väggarna.
              Det låter som om livet är pest och pina om man inte lever i överflödigt lyx.
              Om hon bara skriver sådant för att provocera eller för att ge sken av för att hon har pengar att spendera så har hon ett ganska tomt liv.

                Det är precis det ju. Att vi inte har en aning om vad hon har i sitt liv utöver det hon väljer att visa oss.

                Jag tycker du måste ha ett tomt liv. Du retar dig på vad en influenser som du inte gillar, väljer att skriva på sin blogg. Gör något annat istället för att läsa henne.

              Absolut inte att vi får se sanningen. Men fakta kvarstår: konsumtion i överflöd.

                Fast det vet du ju inte. Hon skriver ju vad hon vill.

        Jag tror att de flesta skulle påverkas av en olycka så att man inte kan göra det man älskar, oavsett om det är att resa eller något annat.

          Anonym 19.08
          Ja många påverkas om ekonomin eller olyckor är framme. Nu pratade jag om människor som mer eller mindre måste resa iväg ofta för att må bra och inte känna ångest m.m

          De mår bra när de reser men mår dåligt och känner att de måste resa iväg så fort de kan när de kommer hem. Det är samma sak när folk shoppar för att må bättre. De mår bra för stunden när de handlar. Men efter ett tag mår de dåligt och måste shoppa igen.

            Hon har ju dock byggt upp hela sin image på lyx och mera lyx. Jag tvivlar på att hon ens är hälften av den person hon vill visa utåt. Jag tror att hon spelar en slags roll och att hon är fullt medveten om hur hon ska göra det. Jag ser hennes blogg och insta på samma sätt som jag läser ett rese- eller modemagasin typ.

      Tragiskt Evil, är det tragiskt verkligen? Nja skulle inte kalla det tragiskt. Hon är väl förresten fortfarande en av de största bloggarna i landet även om hon inte är bland de tio största på instagram. Är det sämre att göra reklam för Chiguelle än för Nelly t ex? Ser inte att hon skrev att det är just Chiquelle hon ska fota för.

        ?????

      Hon var mer tragisk när hon stod i Australien med bus-fläckiga händer och fötter och larpade beauty tycoon.

      Vet du Evil, är det någon som är tragisk så är det du. Stäng igen om elakheten.

    Fast det är ju väldigt vanligt att influencers tar med sig kläder och fotar utomlands, en del gör det för att kunna kalla det jobbresa och andra ”måste” åka utomlands för att skriva böcker (nåja). Att fotografera i en Bentley, istället för på badkarskanten som alla, andra var ju ganska kreativt och skulle ju visa att det går att raka benen var som helst med den hyveln som samlar upp hårstråna inuti apparaten, så inte fel tänkt alls. Alltid så hånfull när det handlar om Bella. Att förena nytta med nöje är väl perfekt för övrigt. En hel hög med flunsor i Marbella nu, de förenar väl nytta med nöje också.

      Känns som en tävling om vem som gjorde bäst ifrån sig på semestern. Reser en hel hög till samma ställe pga reklam, sponsring m.m så känns det inte äkta för mig. All köpt reklam är inte bra reklam.

      ”I’d rather shave in a Bentley” heter det ju 🙂

      Att ”förena nytta med nöje är väl perfekt”. Kanske inte miljömässigt..

        Anonym 19:26
        Ähh flunsorna kan klimatkompensera när de flyger så det är lugnt.

          Flundra
          Ironi? Hoppas det.

            Ja der var ironi därav ordet Ähh i början av meningen.

        Naturligtvis är det för att kunna dra av semesterresan på företaget som jobbresa. Gaitline och Stronger, träningskläder vad har det med Rom att göra? Circus Maximus? Vore väl naturligare med Stockholms Stadion t ex. Det är en läcker miljö.

    Va!?!?
    I Sverige finns ju både influencermiljöerna ”rapsfält” och ”kornåker” att klampa ut i!!!

      Åh, herregud, det där hade jag förträngt!
      And it all starts again…

    Vem följer henne?! Obegripligt.

    Bella som tycker så mycket om att läsa kanske skulle köpa boken ”Jorden: vår planets historia och framtid”. Det är miljöprofessorn Johan Rockström som är författaren. Man kan också lyssna på honom i ”Malou efter tio”. Mer än tänkvärt.

    Kan hon ta (vissa delar av) resan på företaget om hon tar kampanjbilder också?

    IL gör ständigt samarbeten på hotellrum..

    Tycker det känns så konstigt att se någon i en säng, som i ett sovrum, göra reklam för grejer.
    Varför tror hon det är lämpligt bara för det är på ett hotell liksom.
    Inte så läckert i mina ögon, härligare med utemiljöer i så fall.

      Beror väl på vad man gör reklam för tycker jag.

      Hur ska vi annars veta att hotellet har fyra eller fem stjärnor?

      Som Bianca menar du?

    Johanna E Olsson vilket föredöme och miljökämpe ?? tycker fler borde ta efter #skipparesafotoshopa

    Lyx å flärd ! Sen gör hon reklam för Chiquelle! Ska hon verkligen till NY för ett sånt jobb. Är inte det ett riktigt B-märke?!

    Tycker Nathalie Eklind (unga mammor) gör så hafsiga samarbeten. Oftast i badrummet med någon smutsig handduk liggandes på golvet. Fräscht.

    Intressant inlägg. Jag tycker det är stor skillnad på presentation av samarbeten influencers emellan. Julia Franzen tex, hennes samarbeten är så tydligt sponsrade tycker jag. dels att hon pratar om att hon avsätter en hel dag med att spela in samarbeten och sen kommer det upp i dussintals med olika produkter på hennes story i samma mjukisdress. Känns inte alls genuint.
    Några som är bra på samarbeten är underbaraclaras & nio till fem. Där blir jag mer köpbenägen och det känns mer äkta än att rapa upp 20 inlägg på storys med ”såå såå bra schampoo” och ”asså wow. nejmen asså. köp dom här högtalarna”!! hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.