Fler flunsor i tv-programmet Mullvaden

Igår tog ”Masked singer” slut och vinnaren blev tvillingparet Marcus & Martinus. 
Kanske inte superkonstigt att ingen i panelen lyckades gissa på rätt kändis med tanke på att de var två, men deppa inte om inte heller ni gissade rätt för det kommer fler chanser här att spå vinnare.

Nu drar nämligen det nygamla programmet ”Mullvaden” igång igen (detta blir den andra säsongen av den nya satsningen) och givetvis hittar vi både flunsor och andra realitykändisar bland de medverkande.
Mest flunsig av de deltagare som avslöjas är Antonija Mandir, men även Idolvinnaren som förvandlats till lekprogramdeltagare – Lisa Ajax – står med på listan.
De två senaste lekprogrammen hon medverkade i är The Island och Let’s Dance.

Vinnaren får en halv miljon kronor och i skrivande stund har även Rickard Olsson, Patrick Ekwall och Anders Svensson avslöjats som deltagare.
Kommer ni kolla?


Ikväll är det förresten final i just Let’s Dance, där den åtråvärda glasskon ska gå till antingen Filip Dikmen eller till Eric Saade.
Kolla? Heja? Spå en vinnare?

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kollar folk på sådanahär program fortfarande? 🙂

      Nej.

      Bara ca: 2 miljoner på masked Singer igår.

      Hon har världens största mun

        Och du har antagligen världens minsta hjärna.

    Lisa Ajax och Mandir ? Snacka om c-laget, undra hur många som tackat nej.

      Ajax är verkligen med i allt nu

        Snart har man glömt bort att hon är sångerska egentligen…

          Det är hon ju, men har hon egentligen gjort karriär som det?! Mer än att hon är med i mello känns det inte som hon gjort ngt genombrott?!

            Var är och vad gör Mollie Lindén som kom tvåa i Idol när Ajax vann? Och var är Amanda Jensen, Marie Picasso(Shanti Liora), Sebastian Carlsson, den andra Sebastina som vann som jag inte minns namnet på nu ens men kanske Walldén m.fl som helt försvunnit från rampljuset?

              Eller Markus Fagervall, Kevin Borg, Amanda Fondell, Daniel Lindström, Kevin Walker och Jay Smith. Tänk sån stjärnfabrik idol är.

        Varför skulle hon tacka ner till olika tv-erbjudanden, klart hon är med. Det är väl både roligt och hon får en inkomst.

          Hon tycker ju inte att det är roligt, hon gråter ju bara? Och det är ju knappast positivt för hennes ”karriär”.

      Lisa Ajax? Det var väl hon som tackade ja till The Island, och sen kom på att hon var rädd för vatten, djur, och mörker?
      Inte tyckte om maten, grät för att hon var blöt, kräktes för att hon var hungrig?
      Jösses, hur man kan säga ja och inte förstå att man skulle säga nej?

        Det var ju under pandemin. Tänker att när hon inte kunde göra konserter och turnéer måste lönen in på annat sätt. T.ex. tacka ja till diverse program.

    Alltså vem känner antonija för att få så mycket rampljus? Hon är ju jättejobbig att titta på/lyssna på. Helt fel person för program för vuxna. Eller är vuxna människor så tramsiga nu för tiden att de tycker hon är rolig att titta på?

      Din åsikt är lika subjektiv som alla andras.

        Ja och det är därför jag frågar? Om vuxna människor tycker det är roligt att titta på tramsiga vuxna? Hade tänkt att antonija mer hade passat i ett barnprogram och inget fel med det men det är två olika typer av karriärer.

          Antonija ska väl locka barnen till programmet. Hennes videos på yt ses väl mest av barn och hennes sätt att prata och tänka är barnsligt. Tveksamt om hon förstår det själv dock.

            +1

      Hon har skaffat sig en stor följarskara som man hoppas att hon tar med sig helt enkelt

    Jag älskade mullvaden förr. Nu när kändisar och flunsor förpestar programmet blir det ett nej tack. Jag gav det en chans förra säsongen, men tycker inte det höll måttet.

    Antonia klarar jag mig dessutom oerhört bra utan.

    Favoritprogram men helt ointressant med D-kändisar.

      Anders Svensson är knappast D-kändis??? inte de andra två heller för den delen.

    Men vänta va, Pernilla gissade ju exakt rätt på vem vinnaren var? Hon satte precis vem som var i masken och vem som var i lådan också

      De byttes väl om med att sjunga och vara i lådan? Varannan gång om jag förstod rätt.

      Japp, sista beviset för att de i förväg fått en lista med namn att välja frön där deltagarna finns med tillsammans med lite andra namn som inte är med.

        Programmet är framför allt underhållning. Eller tror ni att Felix på riktigt tror att gw är spelmannen?

          Himla skoj att killarna vann! Toppen!

      Reagerade också på att det står fel i inlägget.

    Jag hoppas verkligen Filip vinner ikväll

    Synd att Anna Book är knuten till TV4. Tror hon hade gjort sig bra som mullvad … Tänja på sanningen och förvilla ligger väl i hennes natur.

    Den som är sugen kan förresten köpa Anna och Robertos gamla bil. Inköpt för 11 000, säljes för hela 23 000! Nya vindrutetorkare är på plats. Vilket kap!

      Dock har väl begagnade bilar gått upp i pris det senaste

        Meeeeen…….

      Va, knuten till tv4? Anna Book knuten till tv4?? Varför skulle hon vara det menar du, har hon fått jobb på tv4? Nej kan det stämma verkligen, tror jag inte. Inte omöjligt att hon också är med i Mullvaden, hon har ju solat inför något.

        TV4 är, enligt Anna själv, ”hennes kanal”. Så gulligt så 😉

          Det är väl hon fått vara med helt enkelt. Eller är det den kanal hon tittar på?

    Pernilla gissade ju rätt på finalen vilka som var i masken

    Men Pernilla tog det väl precis i slutet? Alltså gissade rätt.

      Det gjorde hon. Sen vet man ju aldrig hur uppgjort saker är på tv. Men hon såg ju iofs förvånad ut. Men det var kanske mest över att hon sa att det var båda och en var i vagnen.

        För mig är det märkligt med Pernilla som i detta program kan namnen på alla som någon gång varit en halvkändis, trots att hon i vanliga fall aldrig har koll på någonting…..

    Var det inte lite märkligt, nästan snopet, att M&M var med i Masked Singer? Programmet går liksom ut på att man ska försöka gissa vilka som är med, förutsättningarna man får är att det ska vara svenska kändisar som sjunger, och så är det två norska artister som vinner. Inte bara för att man inte visste att man kunde gissa på utländska kändisar, utan också för att de inte ens pratade själva om sina ledtrådar. De andra har såklart också röstförvrängning men M&M hade ju voice overs eftersom de inte ens pratar svenska. Tycker bara det hela känns så ogenomtänkt.

      Tror iofs att även andra haft VoiceOver.

        Det var kul på ett sätt för att det blev svårt att gissa. Sen lite tråkigt med riktiga, aktuella artister, för visst är det mest kul att hitta de där personers som inte alls är kända för musik. Men i år har det ju varit med en hel del artister. Men det gör ju det ännu svårare att lista ut vem som kan följa sig bakom.
        MM är ju kända för de yngre och de behöver ju oxå ha med dina kändisar 🙂 Då det är många barn som tycker programmet är kul.
        Sen är inte vem som vinner det viktigaste i programmet känner jag.

          Fast M&M har man väl inte sett på ett tag direkt, så inte helt aktuella väl? Sedan så har man ju inte hört dem på detta sätt tidigare. Det man sett o hört av dem är deras egna poplåtar och då har inte deras sångröster kommit fram på samma sätt plus att de växt upp nu och inte är barnstjärnor längre.

          Om de hade pratat norska under ledtrådarna så hade det nog blivit för lätt kanske men det var ju mycket norge i ledtrådar men visst svårt ändå Säger bara shit så bra de var, världsklass. Det var lite märkligt men också kul tycker jag.

            Tänker nog mer att de ändå är mitt i sångkarriär, de har väl ändå aldrig slutat? Sen har jag ju aldrig lyssnat på dem och har ingen koll på deras karriär, men de verkar ju vara rätt aktuella bland de unga tjejerna. Men såklart kul att höra dem sjunga andra genrer än vanligt.
            Me

              Tycker de var super att just de vann och här i Norge är de rätt populära. Fast de är klart, de hänger ju inte precis i Hänt i Veckan och har inte slagit sönder några hotellrum?

        Förra året hade de väl inte det?
        I år tyckte jag t.ex att Tareq inte alls lät som sig själv någonsin, kunde inte ens ana att det var han, han har ju ändå dialekt. Tyckte rösten som berättade hans ledtrådar lät som en författare som jag inte kommer på namnet på just nu.

    Pernilla gissade ju rätt.

      ”Gissade”

    Går Lets dance och The Island under kategorin lekprogram verkligen, Mullvaden kan man väl kalla lekprogram däremot. Idolvinnaren Tusse har förvandlats till lekprogramdeltagare också. Alltså Marcus & Martinus så otroligt bra de är, kul att de fick visa upp sina grymma sångröster och visa hur bra de verkligen är. Filip hejar jag på, han är superbra ju och har överraskat mest.

      Ja jag tycker det var helt okej med MM faktiskt. Kul med alla tvistar som gör det svårare att gissa. Sen kan ju inte alla veta vilka alla kändisar är. Det känns som folk blir sura bara för att de själva inte vet vilka de är. Men hur många yngre hade koll på Lasse Holm eller Mona?! Kul att folk kan bli kända hos en ny generation också.

      Jag hejar med på Filip även om det känns ok att Saade vinner. Dessutom glömmer folk att de ju även tävlar som par och även dansarna har sina fans och även att man gillar dynamiken inom ett par mer.
      Sen är det lika lustigt varje år att folk inte fattar att det är ett underhållningsprogram och inte en danstävling. Och att inte alla har samma förutsättningar..Det finns ju så anledningar till varför man väljer att rösta på ett visst par.

        hejar med…?

    Saknar stadskampen. Kolla hur svenssons åkte i ilfart till något torg med sin plastgran. Kvalité tv ?

      Eller På rymmen.

      Haha! Ja det var fan kvalitetsTV!

      Jaaa så bra! Håller med om På rymmen nedan också. Det engagerade verkligen

      Ja Stadskampen!!! Varför finns inte det längre☹️

    Ingen ? Både Pernilla och Måns gissade rätt . Båda på Tareq och Pernilla på M&M

    Men snälla allvarligt, tack för spoilern ? Kollar liksom på finalen just i den här stunden…

      Om man tittar i efterhand så får man nog inte kolla på sociala medier innan man är klar!
      Jag slog upp IG i morse och såg genast en bild på Sagoträdet, my bad

        Jag vet men måste man börja inlägget med att avslöja det, precis dagen efter ?

          Nej, det kan jag hålla med om. Helst när det handlade om ngt helt annat

          Var snabbare. På riktigt. Hur tänker du?

            Sug mina bollar, Jessica

              Du är fan dum på riktigt om du tror att internet inte skulle prata om en vinst i ett stort TV-program dagen efter det har sänts. Och tackar nog nej till det erbjudandet. Tack ändå,

          Men käre värld. Det är simpel fredagsunderhållning på linjär tv, spoilervarning kan du knappast begära. Så viktigt är det definitivt inte.

      Då går man inte in på nätet, det måste du väl förstå?

      Ska jag spoila vem som vinner lets dance för dig?? Lös rebusen då?

      ?

      ?
      ?

      Jag blev också spoilad, får skylla mig själv när jag är ute på sociala medier dagen efter.

    Varför inte Let’s Dance för okända?!

      För att det vore sjukt trist.

    ”johanna Nordström och Edvin Törnblom skämtade om att Chic Lady i Borås skulle vara en bordell.

    Något som ägaren inte uppskattade.

    Nu är händelsen polisanmäld.

    – De behövde inte vara så specifika, det här är en liten stad.”

    ”Aftonbladet har sökt Johanna Nordström för en kommentar, hennes manager My Skoog skriver i ett mejl:

    ”Ursäkta’ är en satirisk humorpodd och vi har ingen kommentar.”
    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/1OAXKM/johanna-nordstrom-kallade-chic-lady-i-boras-for-bordell-polisanmals

    Ägaren anmälde det alltså som förtal.

      Och Lady Chic är en skönhetssalong.

      Tycker tyvärr att de två är lite för mycket ibland

        Satir är ju just det, lite för mycket.

      Vad sa dom? Finns det att lyssna på?

        ”Det var i förra veckans avsnitt som Johanna Nordström berättade om att hennes mamma hade beställt en baddräkt på nätet som inte hade kommit fram, och när hennes mamma skulle kontakta företaget hamnade hon istället hos Chic Lady.

        – Och Chic Lady är då en bordell i Borås, säger Johanna Nordström i poddavsnittet och de skämtar därefter vidare om ”bordellen i Borås.”

    Vi behöver ju verkligen se mer av Antonija…

      Ja jösses som vi längtar.

      Får inte glömma hur håååårt hon underhåller oss!!!

      Hennes girighet har ingen gräns.

    Tvprogrammen blir alltmer ointressanta. Det måste vara ett helvete för den som inte har vänner eller inte orkar annat än sjunka ner framför tv på kvällarna. När jag låg sjuk i vintras trodde jag det trista programutbudet skulle ha ihjäl mig, inte Coronan. Förstår nu varför folk streamar.
    Btw så måste ju deltagande i såna här skitprogram innerst inne kännas förnedrande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.