Kändisar smygfilmar kändisar

Med dagens kl 15-inlägg om att ”träffa på kändisar” i färskt minne, så verkar Camilla Läckberg ha sett Woody Harrelson utanför sitt hotell, som hon smygfilmade och publicerade på Instagram.
Jag har två frågor:
1. Är detta den faktiska Woody Harrelson eller gör hon en ”Bisse” häre?
2. Vad tror ni Camilla Läckberg själv skulle tycka om att – i egenskap av kändis – bli smygfilmad och få filmerna publicerade på Instagram?

Jag minns fortfarande när Kenza beklagade sig över hur respektlöst det är att bli smygfotad av följare, när hon själv smygfotade Ed Westwick på Coachella, en bild hon sedan la upp på sin blogg.
Det är klart att det är skillnad på kändis och kändis, men i egenskap av att befinna sig på någon som helst nivå av kändisskap så borde väl Camilla Läckberg (och Kenza) ha mer förståelse för detta, än en icke-offentlig person, och ändå har de båda två gjort just precis detta?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det skulle bli en lååååång harang om hur Den Stora Författaren inte får den respekt som förtjänar.

    Tycker det är ett pinsamt beteende. Okey om man skickar till sina kompisar men lägga upp en smygfilmning?

      Den där filmen var inte ens värd att skicka till en kompis, och absolut inte att skryta med offentligt. Skämskudde.

    I kommentarerna verkar folk mest diskutera huruvida han ser ut som en lodis eller inte och om man får tycka det.

    Awkward

      Inte så värst

    Johanna Toftby tigger spons till möbler till balkongen i nya lägenheten. Är de snåla, lata, eller ser det som en utmaning dessa sprättbens-influääääänsee

      Hon är både och.

      Åh herregud skämskudde på!

      Inget konstigt med det Vanessa har gjort samma sak , verkar vara en grej hur har de råd annars? Det finns undantag så klart en del har ju råd egentligen men allt ska vara så billigt helst gratis.

      Viktor Frisk tigger golv, det är väl värre och mer uppenbart att han fiskar spons än att JT gör det, och han lyckas säkert.

    Läckbergskan! ?

      Va??

    Men om ingen filmar dig är du inte heller känd. Och vad är det för tillvaro?

    Det är ju inte Woody Harrelson. Det är ju för fan Lars Ohly! Hur fan kan hon ta miste på dom två

    Smaklöst och pinsamt beteende att lägga ut offentligt.

    Varför är det pinsamt att lägga upp?

      För att personen var där privat? Vill du bli publicerad över internet en vanlig dag när du är på en plats privat?

        Nej men jag lever inte heller på att vara känd för stora massan.

      Precis som Anonym skriver, han är ju där som privatperson. Det är pinsamt att visa att man struntar helt i andra människors integritet och leker paparazzi för likes

      Hört talas om integritet?

        Ja. Vad är integritetskränkande här?

          Att bli filmad i smyg och sedan upplagd på internet utan att man gett sin tillåtelse skulle jag definitivt säga är integritetskränkande. För mig personligen alltså, kanske inte juridiskt. Man måste kunna ha sitt privatliv utan att dela det med tusentals andra som man inte bett om.

    Skulle aldrig få för mig att filma någon sådär, skulle iofs heller aldrig gå fram till ngn ev känd människa och be att få ta en bild ihop, tycker det är ngt av det mest pinsamma man kan göra faktiskt. Förstår ej heller grejen, varför vill man tex.ha en bild på sig själv & en kändis el en filmsnutt på känd person?

      Status? ”Titta, jag träffade den här Kändisen, det höjer upp mig ett snäpp som är i samma space som Kändisen”.

      Alternativt, det är en människa man beundrar väldigt mycket, det är kul att ha ett bildbevis för när man träffade föremålet för ens beundran för annars kanske man har svårt att tro på att det faktiskt hände.

      Men din gissning är lika bra som min
      ?

    Extremt pinsamt. För det första, vilken extremt dålig jävla video, vad är det att skryta med? Att se någon bakifrån på håll? Är väl kanske en sak om man TRÄFFAR en kändis och tar en bild tillsammans. För det andra, som om hennes dotter ens vet eller bryr sig om vem Woody Harrelson är? Enbart en ursäkta för Camilla att få ”skryta”… jösses vad pinsamt. Är de inte med i samma film dessutom? Hur kan man bete sig sådär fjantigt när man är på den nivå av framgång som hon är?! 1000 frågor. Skäms.

      Vilka är med i samma film? Eller vad menar du

        Camilla Läckberg har en liten liten roll i Triangle of Sadness, där Woody har en huvudroll. Därför extra pinsamt att bli så ”starstruck”.

    Det är väl olagligt egentligen att lägga upp bilder & filmer av andra utan lov.

      Inte direkt, vad jag fattat, i Sverige alltså. Det är om det skulle vara kränkande fotografering, t.ex att någon är sjuk eller i utsatt läge eller t.ex hämndporr.

      Jag är en sådan som blir sur bara en kompis lägger upp en bild på mig på sociala medier utan att fråga. Allt som är dåligt beteende är inte olagligt. Tycker folk borde kunna bete sig ändå.

        Jo det är faktiskt olagligt

      Japp, Frankrike har helt andra lagar än Sverige t ex har medlemmar ur brittiska kungahuset stämt franska tidningar som smygfotograferat och publicerat semesterbilder.

    Läckberg som ingen bryr sig om längre, så hon måste vara inblandad och tycka till i allt för att inte bli bortglömd. Tramsfrans skrev om henne idag, hon är verkligen pinsam.

    Tycker det är så creepy när folk smygfilmar kändisar, och förvånad över att de inte skäms över att lägga upp det. När ska man förstå att människor förtjänar sin integritet. Det är som att folk tror att offentliga personer är allmän egendom.

    Såg en video för en tid sedan när en person filmat Paul McCartney och gick fram till honom vid ett övergångsställe. Man såg hur sur han blev och han sa något i stil med ”Put that camera away.” Skäms man inte???

    Jag hade aldrig gjort så även om det var min stora idol, SPECIELLT inte om det var mina stora idol. Aldrig egentligen, men ni förstår vad jag menar.

      Japp, fattar precis och tycker som du!

    Läcbergskan gör som hon vill. Även säger och tycker som hon vill. Hon ser sig ju som både klokare och bättre än alla andra. Nu kommer vi snart att få oss en avhyvling. Vänta och se.

    Jag har en anhörig som träffar kändisar titt som tätt, den roligaste hen pratade med var en av Sveriges mest kända granskande journalist.

    -du får väl snart göra ett reportage om vaccinskandalen *blink*
    – ha ha! Det hade verkligen varit något, men det är tyvärr som att hälla tändvätska på sig själv och tända på!

    ???

    Man ska nog inte begära för mycket logik från våra influencers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.