Sunt beslut av Isabella Löwengrip

Jag och världens finaste barn. Sally tjatar på att få starta en tiktok och visa er videos. Hon vet ju min situation så hon vill gärna att ni ska följa henne också och allt hon gör i sitt liv. Menhon får vänta några år till. Hon är 7 år och då kan kan man inte ta ett sådant beslut. Det kanske låter kul att personer i skolan följer ens sociala medier men skulle hon ha en öppen kanal skulle många följa och med det så kommer elaka kommentarer och jag vill inte att hon ska behöva tackla sånt som 7 åring. Aldrig i livet. // Isabella Löwengrip

Medan många andra influencers verkar ha noll insikt för hur barn kan påverkas av sociala medier och ibland låter dem framstå som små tränade cirkusapor – referens eftersom Isabella med familj varit på Furuvik och tittat på vilda djur – så har Isabella ett helt annat tänk vad gäller säkerhet och integritet.
Även om ett barn inte har en offentlig förälder så är 7 år på tok för ungt för ett barn att ha TikTok, men än mer om en eller båda föräldrarna är kända.
Bara för att det GÅR att skaffa TikTok till en sjuåring, så betyder det inte att det bör göras.
Åldersgränsen för TikTok är 13 år.

Det är lite intressant att fundera och resonera kring. 
Jag har sett vissa influencerbarn födas in i någon typ av verklig ”Truman Show”, samtidigt som jag fortfarande inte vet hur Isabellas två barn ser ut.
Mycket kan man säga om Isabella, men här har hon varit 100 %-igt konsekvent, och det ska hon ha en eloge för!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Detta är det bästa med henne. Hon skyddar sina barn för att synas i media. En stor applåd till henne för det.

      Från* att synas i media.

      Väldigt mycket bättre än Katrin och Bingo som gör sina barn till cirkusapor.

        Fast Bingo är ju ett fantastiskt föredöme. Han köpte presenter till Katrin bara så där utan anledning.

          Ja, nästan som Jesus ?

            Ja eller huuuuur. Kommentarerna från bingoinslaget gav sektliknande vibbar. Halleluja.

          Tror inte att du förstod poängen om du tror att det är enbart en present som är ett bra föredöme.

            Så kan det vara eller så är det du som inte såg igenom själva inlägget.

    Tror nog att barnens far och har en stor del i beslutet.

      Ja man får ju hoppas att det är något de har bestämt gemensamt, som föräldrar.
      Eller vad menade du?

        Personen menar att Camilla inte borde ge Isabella ”cred”. Gör hon något fel så måste hon rimligtvis göra allt fel.

          Bra att du vet mer vad jag menar än jag själv. Vill bara lyfta att bra beslut oftast beslutas av 2 föräldrar som kommer överens, skilda eller inte. ”Äras de som äras bör” så att säga, knappast att någon har gjort fel?? Ser ut som om Odd och Isabella verkar samarbeta utomordentligt gällande sina barn trots en bitvis strulig inledning av skilsmässan. Något värt att verkligen hylla, och ingenting annat. man måste inte kasta skit på alla influensers för att man skriver här.

      fast det tror faktiskt inte, Isabellas upprördhet när Ann Söderlund smygfotade Sally som bebis var så genuin och det märktes att hon reagerade från sig själv och inte sin man.

    Verkligen!! Hur mycket det än blåst kring henne har hon aldrig gjort minsta avkall på idén om att skydda sina barn, trots att det nog många gånger hade varit både kul och effektivt för henne. En stor eloge verkligen!!!

    Klokt att inte låta henne ha Tiktok nu när hon är så liten.

    Tycker alla influencers med barn har varit på Furuvik denna helgen ?

      Det är inte en slump

      Djur- och nöjesparker brukar ha ”kändisevents” och för att få maximal utdelning i reklam väljer man förstås andra helger än konkurrenterna. Gäller vad jag sett Gröna Lund, Liseberg, Kolmården, Eskilstuna zoo och Furuvik. Åtminstone tidigare har jag noterat liknande kändisdagar för Astrid Lindgrens Värld och Junibacken.
      Osäker på Skansen. Men då har ju Allsången som också är ett kändisevent även om det finns 20 000 ytterligare besökare i bakgrunden 🙂

      Har varit event årligen fram till Corona. Samma som Kolmården, Grönan osv. Detta år hade det varit smakligare att bjuda in familjer från Ukraina.

        och hur mycket reklam hade företagen då fått för sina pengar? De blir inte heller bjudna, de gör ett jobb som skattas för.

      Inte koll på så många, men jag såg Tingelinn där i helgen. Vi var där och såg Myra Granberg uppträda

    Men herregud så sunt… snarare självklart. Bella visar att hon kan ”tänka”, heja!

      Är ju dock inte självklart för majoriteten av influencers. Säga vad man vill om Bella men exponera sina barn har hon aldrig gjort. Jag följer i och för sig inte henne slaviskt men jag vet inte ens hur hennes barn ser ut. Något jag inte kan säga om många influensers.

        Men jag köper inte det här när Bella ska leka klok. Oavsett vad andra gör på nätet. Barnens säkerhet har hon inte direkt vurmat för tidigare…

          Du får väl köpa vad du vill angående henne. Det ändrar inte min åsikt.

          Vadå leka klok? Det ÄR väl klokt att inte låta en sjuåring ha ett tiktok-konto? Eller..?

        Var det inte Amanda Schulman som uppmanade sina följare att följa hennes dotter på TicToc?

          Jo det stämmer tyvärr.

    Överhuvudtaget är det i princip endast Isabella (Och då i bland Paul när han gör ngt tokigt, när hon får vänta på honom eller när hon bedyrar sin kärlek) som är i fokus på hennes insta.

    Det är sällan så många andra personer figurerar

    Så kanske (med betoning på kanske) är det ingen större uppoffring för henne att slippa dela uppmärksamhet och fokus med ytterligare två människor.

    Oavsett så är det ett bra val, det håller jag verkligen med om!!!

    Känslan jag får är att Bella och Odd har samma uppfattning när det kommer till barnens roll i Bellas kändisskap. När det kommer till föräldraskapet verkar båda ha samsyn och det som är viktigast är att barnen känner sig trygga. Visst har en och annan matsäck och gympapåse glömts och sena helgbyten inträffat. Men barnen har aldrig visats upp och filmats i olämpliga situationer. Barnen har aldrig figurerat i föräldrarnas fylleslag. Och sist men inte minst, Bella har inget behov av att fiska godhetspoäng genom att berätta om sin fina relation till Odd för att vara ett bra exempel inför barnen. Med tanke på att Bella har drag av både gränslöshet och självupptagenhet uppvisar hon inga av dessa beteenden när det kommer till barnen.

      Precis, föredöme när det gäller gemensam uppfostran av barn efter skilsmässa. När Bella var sjuk så verkar Odd ha styrt rodret på ett utomordentligt sätt utan att dra nytta av situationen, vilket ju visar hur fint relationen verkar kunnat fortgå nu när hon mår bra igen.

    Var det inte mamman med massor av barn i Motala som blev sur när folk anmälde instakonton som hennes alldeles för unga barn hade.

    Ja hon var verkligen säkerhetstänkande i sitt beteende när hon flydde från sitt ex mm…. i call bs, som vanligt

    Det finns väl ingen rimlig människa som låter sin sjuåring ha Tiktok… Min sexåring vet inte ens vad det är.

    Lite angående kändisar/flunsor och deras barn:
    Yayanaomi blev stor och viral med videos på hennes dotter, sedan fasade hon ut dottern och började fokusera på samarbeten och att visa upp sitt perfekta, drömlika liv. Har ni fortsatt följa? Ändå lite sjukt såhär i efterhand att det var typ dottern som gjorde henne stor…

    Claudia Galli Concha visar upp mindre av sina döttrar på Insta nu när de börjar bli större men visst ser man hennes barn i Tv reklam? Den äldsta är väl med i en Volvoreklam bland annat. Skillnad på TV reklam och Instagram? Bättre eller sämre eller lika illa?

    Sanna Bråding visar upp sina barn väldigt mycket, många gånger rätt så intima stunder. Ok eller inte? Och vad händer med att hon tokhyllar pappan varje gång han bestämmer sig för att dyka upp och säga hej typ? ?

    Även fast jag inte är ett stort fan av Isabella, men måste verkligen ge henne en stor eloge för att hon faktiskt inte gör pengar på sina barn eller visar upp dom, till skillnad mot andra influensers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.