Katrin Z i hälsningskrig på fotbollsspråk

Katrin Zytomierska befann sig på samma fest som Gerard Pique, där hon bad honom om en hälsning till sin totalt fotbollstokige son.

Hon fick ett ”nej” till svar och hon blev vansinnig. Hon skriver att berömmelsen och pengar stigit honom åt huvudet och att han i grund och botten inte är någonting annat än en pojke med en boll.
Som karma en dag kommer sätta klorna i.
??‍♀️

Tillägg kl 12:33

Roligaste kommentarerna måste nog ändå vara den här jämförelsen.
Inte sant? Åh, det blev så mycket skratt och cringe på en och samma gång.

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kommentarsfältet på hennes Instagram: ”Hallå, du säljer knäckebröd” ?

      Såg den, så kul. Handlar ju inte om barnet heller utan att hon blev nobbad och det klarar hon inte

        Gerard ligger väl i skilsmmässa från Shakira också,tänk vilken fjäder i hatten det vore för Katrin att få honom på kroken.

          Du menar uppbrott. De var inte gifta.

            Nu har jag noll koll på vad den exakta statusen för Shakira och pique var men om man varit ett par i tio (?) år och har barn ihop så är väl inte skilsmässa nån vidare konstig benämning.

              Jo det är det. Inte samma anonym och det är väl skitsamma att anmärka på men skilsmässa är det ju definitivt inte.

                Tycker man kan säga skilsmässa när man varit ihop så länge, vissa kan gifta sig efter ett år och vissa vara ihop i tio år utan gifta sig, skilsmässa är inte svårare för att du är gift.

                  Fast nej. Skilsmässa är detsamma som äktenskapsskillnad, vilket är en juridisk/rättslig term. Det definieras alltså inte utifrån antal år eller hur svårt något är, är du inte gift så kan du helt enkelt inte skilja dig. Däremot kan du separera.

                Haha, är du nån sån religiös som menar att äktenskapet är mer heligt än leva ihop ändå? Så vi får inte säga de har skilt sig för det känns viktigt poängtera de inte var vigda?

                  Fast om man är gift så kan man skilja sig. Är man sambo så separerar man. Har du lika svårt som Katrin att ta ett nej?

            VI FÖRSTOD VAD HON MENADE. Skitsamma. Snälla nån.

            Får vi kalla deras avkomma för ”barn”, eller borde vi säga ”oäktingar” då?
            I korrekthetens namn, Evil?

              ”Efter 25 år i synd och två barn födda utom äktenskapet har Shakira och piquet separerat. De ber medier respektera oäktingarna” Jomenvisst…

                Haha, men alltså äktenskap är ju en juridisk konstellation man antingen ingått eller inte. Förutom de juridiska bitarna är ju en separation detsamma som en skilsmässa så vad är det för fel med att klargöra att det är en separation det är frågan om? Om än irrelevant för den stora massan. Det innebär inte att man anser förhållandet vara mindre äkta eller sämre på något sätt. Barn är barn oavsett om de är födda inom ett äktenskap eller inte. 🙂

                Om man skrivet skilsmässa tror man att de var gifta eftersom det är bara gifta människor som skiljer sig. Sambor separerar.

      En bra kommentar var också ”men då säger du väl till din son också att han bara är en kille med en boll” 😀

      Har alltid tyckt om Katrin att hon är ett riktigt stolpskott.

        På tal om fotboll då…

          ?

      Haha..hon är sååå fruktansvärt pinsam! Tycker mest synd om hennes barn!

      Hahhaha…oh my good, vilket storhetsvansinne den kvinnan har ändå..gud så skämmigt. Stackars unge också..han måste skämmas ihjäl?

    Jag antar att hon var full när hon skrev det där? För det är närmst obegripligt… Som en någorlunda känd person borde hon ju dock förstå att man ibland vill vara ifred, utan att tillgodose fans ”behov”.

      Imponerande ändå att hon orkar detta men inte sitt barns skolavslutning…

        Eh. Man vet aldrig hur folk mår eller vad de egentligen gör. Att någon är på partaj vid midnatt säger inte om vad de pysslat med mellan 12 – 16 på dagen…

          Hon super även när hon mår bra.

        Hon hade nog orkat sin sons skolavslutning men hon var bortrest.

      Men vänta.. så ni tror alltså på hennes historia?

    Haha nej men snälla lilla vän.. Han är inte skyldig henne ett skit.

      Men snälla lilla vän: ALLA är skyldiga KZ ALLT.
      Kändisar = hennes cirkusapor som ska göra konster om hon så önskar.
      Vi andra = pöbeln, ska hoppa om hon befaller så, knäböja vid hennes fötter, käka hennes knäckebröd.

    Katrin är helt wacco-narcci och har alltid varit. Synd om barnen som även måste dras med den omogna fjanten till pappa..
    Hon kan uppenbarligen inte hantera alkohol och borde sluta dricka. Påstår sig väl leva clean och hälsosamt, full av fettförakt, men bälgar samtidigt i sig alkohol jämt?

      Jag tänkte också på det där, att hon tycker att hon är så hälsosam…

      Och trycker i sig b*nzo

        Hur vet du det?

          Hon la upp en story häromdagen och sökte efter st*solid.

            Någon som följer henne och vet varför hon tar smärtstillande?

      Nån matstörning har hon nog, många skriver hon har fettfobi, men jag såg ngt program hon var med i, iofs rätt länge sen, men då var det all in på fett, allt skulle göras på fett, typ och inget socker,så hon verkar hoppa mellan fobierna…Sen hennes engelska alltså, hon kanske borde ta en kurs i det engelska språket innan hon lägger ut inlägg på IG.

        Med fettförakt syftades det nog på Katrins avskyr för överviktiga människor. LCHF har hon hållit fast vid i rätt många år nu. Hon kör det plus fasta emellanåt.

          Aha, ok, då förstår jag, har missuppfattat helt. Skall erkännas att jag inte har vidare koll på henne el hennes liv, men hon syntes ju (och hördes)en del förr om åren..Fruktat obehagligt personlighetsdrag att ”avsky överviktiga människor”.

      Och lite annat…

    Ännu ett bottennapp av Katrin.
    Har hon ingen som helst förståelse att kändisar kan behöva vara ifred när de är privata?

      Håller med dig. Är man privat så är man privat. Hon kan väl ställas sig utanför matcharenan och be om en hälsning.
      Folk är sååå jävla omdömeslösa många gånger.
      Om du möter tjejen från kassan på ICA ber du inte henne rabbla priser.
      Om du möter nån som jobbar som polis frågar du inte om polishistorier/argumentera polisernas insatser.
      Om du är på samma fest som mig som knegar som tandläkare så frågar du inte mig om vad jag tycker om din tand längst in i din ofräscha partymun.
      Men tyvärr så gör folk det…..det är fan ofärskämt av såna som Katrin blir sura om man inte vill prata om sitt jobb när man är på fest.

    Åh herregud hjälp vilken engelska

      The bottom is nådd.

        ?

    Förstår honom. Hon är inte direkt trevlig och var antagligen svinfull pga kan inte ens skriva sammanhängande meningar. Och ska hon verkligen prata om karma? Skrattretande.

      Ja, nån som kommer fram och sluddrar och härjar om sin son. Sorgligt.

    Jag skulle gissa hon är ganska medveten om att det är trams men att det är hennes företagside som influencer? Alltså hon måste väl fatta att skriva vadsomhelst om pique kommer leda till sjukt mycket trafik? Jag hoppas iaf det är vad det handlar om 🙂

      Tror du hon är i strategiskt mode kl 2 på natten när hon hällt i sig alkohol och gud vet vad mer, timme ut och timme in?

        Haha kanske inte men hennes ”grej” är väl ofta typisk provokation för att få mycket reaktioner? Så tror inte hon har direkt annorlunda spärrar om hon är spiknykter. Eller jag tycker mig se en linje i hennes uttalanden iaf, hon vill ju väcka reaktioner mer än hon vill ha medhåll och applåder.

          Jag tror inte hon har nåt konsekvenstänk alls. Däremot har hon heller ingen skam i kroppen så jag tror inte hon har någon ångest över det här. Hon fokuserar säkert på fördelarna som du sa. Mycket räckvidd

      Skämma ut sig för att få trafik och förlora en del fans… mja med henne vet man ju inte… Galen är hon iaf, det vet vi.
      Får väl se om inlägget ryker sen el ej

        Fast har man inte jättemycket spärrar är det ett ganska smart sätt att bli rik…Jag skulle kunna öppna ett konto och bara snacka skit om Zlatan, kungen och petra mede…på 3 veckor borde jag hitta spons…

          Dock var hon ju ändå full

            Spelar ju ingen roll 🙂 jag hade kunnat vara dyngrak i tre veckor i exemplet ovan och få spons ändå. Huvudsaken är väl att man skriver tillräckligt absurda saker om folk som är tillräckligt berömda, rika och helst har mycket fans för att internet ska nappa…

              Mmmm så funkar det kanske i din hittepåvärld.

            Skulle det vara en ursäkt? Om en tjugoåring gjort det på fyllan, så kanske ja, men en (övre?) medelålders tant, not so much.

              Nu missförstod du nog, det var inget försvar av K.

                Ok. Läste ”L:s” kommentar ”Dock var hon ju ändå full” som att det skulle vara en ursäkt för beteendet, men missuppfattade kanske då.

        Eller så har det inte hänt?

        Hon har stängt sin profil för icke följare

      ”Sjukt mycket trafik” njaaeea?

    Första och enda gången Daniel Paris inte kommenterat ”Älskar dig gumman!!! ?”

    ?

      Och undrar hur ”kul” det är att vara Markiz eller någon annan av hennes väninnor när hon är helt askalas och odräglig. Hade inte den uppfattningen om t ex Markiz ??‍♀️

    Tog du bort inlägget med frågor?

      Det kommer vid 16. Jag flyttade det pga inlägget om Katrins utspel. Ingen ordning här idag alls på mig. 🙁

        Ajabaja! ???

    Menar hon allvar? Gerard Pique har 100% rätt att säja nej, det är inte svårt att förstå, men hon tycks inte fatta det. Undrar vad hennes fotbollstokige son tycker om att hon skäller ut hans idol. Pinsamt.

      Till M Karina.

      Nej, Gerard Pique får inte säga nej till Drottningen Katrin! Ingen får säga nej till denna narcissistiska Drottning Zytomierska, knäckebrödssäljerskan som säljer knäckis från från Polen o kallar det Clean Eating?! O beträffande sonen, han spelar o gillar fotboll som alla småkillar gör. Alltid samma överdrivna från henne hela tiden. Men hon känner sig nog stolt över att hon bara brakade rätt in i Piques privata sfär! Hon fattar inte att hon skämmer ut sina barn, så pinsam.

        Lösningen är väl att hon tar över världen så det bara är hon som säjer ja eller nej.

    Stackars Ringo! Vakna upp till att ens fyllemamma taggat ens idol i ett sånt inlägg ??

    Han var på en fest, han har ingen som helst skyldighet att ställa upp.
    Noll respekt, men ingen är väl förvånad

    Kan hon bli mer pinsam ??…

      Låt oss hoppas! Underbar underhållning

        Nej, stackars barnen. Fyllemorsan skämmer ut sig på Instagram och taggar deras idol..

          Sant… glömde den tragiska vinkeln. Fy fan för att göra så mot sitt barn.

        Haha! Ja underhållande är det då fan! Inte varit så livat på Instagram sedan Magdalena Graafs telefon blev ”hackad” och ”någon” la ut lite privat kärleksfilm…

    Herreguuud…

    Hahahhaha skriker . Så jävla kul .
    Älskar även några av kommentarerna. Hej och hå vilket inlägg

    1) NOLL skyldighet att ställa upp.
    2) hur många gånger får han inte den frågan tro? Jag har förståelse för om inte ville.
    3) var hon en cool skön tjej på festen eller var hon jobbig? Jag har ingen koll på henne alls, men om hon betedde sig lite dåligt eller liknande har jag också förståelse för honom.
    4) NOLL skyldighet att ställa upp.

      Med allra största sannolikhet armbågade hon sig fram med mobilen i högsta hugg och mer eller mindre krävde att Pique skulle hälsa till hennes son. Hade hon varit trevlig och försynt, två egenskaper som KZ helt verkar sakna, hade han säkert ställt upp.
      Hon är extremt lättkränkt och egofixerad, är det någon som inte dansar efter hennes pipa så blir det jättedrama.

        Med tanke på hennes bristfälliga engelskakunskaper kanske han inte ens förstod vad hon ville. ?

      Usch, jag tycker att Katrin mer och mer blir likt en rysk nyrik kvinna. Nu fattas bara ljusblå ögonskugga och rosa eller zinkfärgat läppstift.
      Stil går inte att köpa för pengar, stil kommer med värdighet och du kan då klä dig i ”säck och aska”.

    Hahah varför kan ingen stava? Hon har totalt tappat det.. Totalt.

    Men nej vad pinsamt, hennes engelska så dålig. Hoppas hon tog bort inlägget för där gjorde hon bort sig rejält.

    Oj. Han lär väl få dylika önskemål precis hela tiden, han tycker nog inte det är superkul att behöva säga nej men det är ju ohållbart att han ska spela in hälsningar till barn och ungdomar kors och tvärs eller att hålla på förklara varför han inte vill sig.

    Dessutom var han på en fest, han kanske inte ens är bekväm med att hålla på skicka fyllevideos till sina små fotbollsfans? Inte direkt den bilden man vill ge av sig själv, sporten, sportkulturen till unga barn? Tänket att det vore en fullt begriplig princip om det vore så. ⚽️

    Otroligt vad hon super men hon är ju smal, det viktigaste när det gäller att leva ett hälsosamt liv. Närmar sig 50, levern mår nog inte så bra. Och hjärncellerna?

      Är ju exakt det synsättet folk som hon har, är man smal är man hälsosam även om man överkonsumerar sprit, cigg etc. Har man ett par kilos övervikt däremot är man ohälsosam oavsett hur man lever.

    Märks att Kaoz-Katrin blir allt mer desperat efter uppmärksamhet i takt med att åren går. Raring, det är redan för sent. Kan du stava till bedagad?

      Verkar blivit extra jobbigt när Bingo verkar vilja hålla lite mer avstånd. Och med Julia i Marbella o s v. Tror det blir svårare att vara ”stjärnfamilj” när det kanske kommer fler nya respektive och barn. Och KZ inte alltid får stå i centrum. Verkar lite desperat.

    Hon skrev i ett tidigare inlägg att hon skulle gå mot sin 45årsdag i 100% kärlek. Verkar inte gå så bra..

      Oj är hon 45 nu? Jisses ?

      Hon har FET åldersnoja.

    Hon kanske inte borde blanda sobril och sprit

    Hon skällde ju ut någon stor dj förut också som inte ville spela låten hon önskade ??‍♀️

    Har länge känt att katrin Z borde ta en vit månad. Hon mår helt uppenbart inte bra och har inte gjort det på hela våren då hon ibland har skrivit lite i förbifarten om att hon mår dåligt och är på väg in i väggen. Men om hon tror att fest,alkohol och Stesolid är lösningen på hennes problem är hon helt fel ute. Att vara smal och full med fillers och botox i fejset hjälper inte heller mot ångest och stress. Det är ett väldigt taggande av Hadde Kader just nu…..

      Ja botox kan faktiskt göra en nere och labil. Läste det någonstans.

    Hennes nya inlägg visar ju precis vilken narcissist hon är. Snacka om att ha problem med både det ena och det andra. stackars söner, vilket aber.

      Vadå missbedömt honom ? hon vet ju mkt väl vem han är, annars hade hon ju inte försökt gå fram till honom.
      Vad hon försöker med sina ursäkter nu..

      Hon säger att hon inte skriver fylle inlägg längre och att detta var i början av kvällen o ingen var full. Men sen skriver hon ju ändå att fyra timmar senare på fyllan så lackade hon.
      Bara hon kan kalla personer för looser osv och komma undan med det gång på gång.

    Härmed måste det väl anses bekräftat att hon inte är riktigt klok? Jävla oskick också att kalla någon ”gumman” (eller ”grumman” då i detta fall) för att riktigt försöka platta till vederbörande. Lite som att skicka iväg tvåhundra gråtemojier när man egentligen är så förbannad att man kokar.

    Det fattas nog en och annan cell ovanför axlarna på den där människan.

      För att inte tala om de som tycker hon är ”svincool”. ?

        ? Eller hur!
        Är det någon stackars rädd person som sagt att hon är cool i ren desperation!?

    Det är väldans vad lättkränkt hon är pga av att någon som har rätt att bestämma hurvida han vill skicka en hälsning eller inte säjer nej. Hon måste ju få ett antal nej i sitt jobb, någon säjer nej det går inte leverera, någon säjer nej till ett jobb hos henne. Vad är problemet? På någon nöjespark fick inte hennes son åka någon bana eller dylikt för att han var för kort, då verkade hon få ett utbrott mot de som sagt nej. Mot dj som sa nej till hennes önskemål, blev hon arg, arg. Det bästa var väl att hon tog över världen själv, så att det bara var upp till henne att säja ja eller nej till vad det än månde vara.

    Åh, engelskan gör ont i mina ögon.

    Pinsam hon är! ?

    Katrin ligger på Trendlistan på Twitter. Och inte är det positivt.

    Hon fortsätter älta på IG, detta måste ha irriterat henne väldigt. På rösten låter hon fortf full.

      Tror hon tappat helt det minimala vett hon hade.
      Sjukt obehaglig!

    Om han nu bara är en kille med boll, varför bryr hon sig så mycket?
    Hennes video med Ringo där han kallar Gerard för idiot ?

      Klart hon använder honom som en liten bricka för att släta över sitt beteende. Han är bara ett barn och ser förstås upp till sina föräldrar, än så länge.

    Som den narcissistiska tant hon är så svartnade dt för henne när hon fattade att han sagt NEJ.
    Man älskar ju honom för den dissen.

    Det är ju inte första gången hon gör bort sig mot en känd person, minns inte vilket partaj – bröllop lr vad?! – där hon tyckte att dom hyrt in en riktigt dålig DJ så hon skulle ta över…med taktkänsla o allt? Så var det nån typ världskänd DJ som hon trampade på, lr trodde att hon trampade på.
    Men satan i gatan va obehaglig hon är.

    Sån otroligt oskön människa. Och sen hennes ”TROR NI ATT JAG BRYYYYR MIG HAHAHA SNÄLLA NI OMG”. Hon känns helt rubbad och mentalt typ 15.

    Hur kan man inte känna sådan enorm skam att man tar bort ett sånt här inlägg och pudlar rejält när man nyktrat till?

    Kul att hon säger till någon av ungarna att hon hamnat i bråk med Pique som om han bryr sig. För Pique är hon ju bara ytterligare ett tjatigt fyllefans som han troligen glömde bort direkt. Kul också att Katrin tror att hon är någon slags kändis på samma nivå Pique, det är ju som att jämföra Korpen-fotboll med Champions League.

      Ja, detta är ju inte ett bråk utan ngn brud som raljerar på instagram. Den andra parten är högst omedveten och skiter dåklart i detta.

    Vem har det stigit åt huvudet egentligen?

    Roligaste kommentaren var nog ”Du säljer knäckebröd och kosttillskott. Enda anledningen till att någon öht känner till dig är att du varit tillsammans med Alex Schulman och Bingo Rimér. Frågan är vem som låtit något stiga en åt huvudet, du får lära dig att acceptera ett ”nej”.”

    Alla är ju livrädda som är runt omkring henne, Alex ser livrädd ut, för att inte tala om fjanten Bingo, det hörs varje gång i deras podd hur rädd han är för henne, mitt i hans prat så avbryter hon bara, typ nu är det sluttjatat om det, o kom till saken nu, o jag måste gå nu jag har inte tid mer med dig hej då, när hon blev förbannad på livrädda Bingo, herregud vad är det för fel på den kvinnan? Minns när hon fick köra eftersnacket i tv4 Idol o hon sa till artisten att han var bög va? Det blev ett jäkla liv på tv4 så de sparkade henne direkt. Hennes stora dröm är att få dansa i tv4 lets dance, det har hon uttalat flertal ggr o ännu kommer hon inte ihåg att hon fick sparken av tv4, oh lord!

      Ja, även Martin Björk som intervjuade henne såg rejält obekväm ut när hon vräkte ur sig sitt vanliga skitsnack.

    Känns på nåt sätt tragiskt också – mitt i allt det otroligt självupptagna och cringe – att hon går ut med att hon söker st*solid och sen dagen efter är skitfull på IG. Hon verkar bara hänga med sin kusin nuförtiden var är alla väninnorna.

    Tror att han är sensibel och kände Katrins vibbar på 200 meters håll.
    Dvs att hon är toxic.
    Och med andra ord, alla normalt funtade människor håller sig ifrån denna obehagliga och elaka kvinna.
    ”ryser”

    Till och med Google translate hade gjort ett bättre jobb än det där. Fick nog en stroke av att läsa hennes inlägg ?

    ”4 timmar senare på fyllan lackade jag”

    Det är ju just det. Alkohol får en att älta saker. Huvudet snurrar och allt blir uppförstorat. Jag ger mig tusan på att hon har alkoholproblem men vägrar inse det. Därav ångestpiller. Relation mellan ångest och alkohol är mycket större än vad gemene man inser. Om hon avstår alkohol helt 6 månader undrar jag om hon någonsin kommer dricka igen? Tror dock hon måste falla djupare innan hon fattar att det finns en koppling. Den verkar hon inte se nu öht.

      Lena/
      Håller helt med dig.
      Alkohol triggar igång en galopperande spiral av destruktivt mående med ångest som ”huvudingrediens” i flera dagar efteråt. O börjar man då knapra benzo för att stilla det då har det gått långt. Jag slutade röka för 8 år sen o i samband med det slutade jag helt dricka alkohol, inte för att jag hade alkoholproblem utan för att jag kopplade rökning med drinkar o finvin. O ja sen dess har jag inte druckit mer än typ två ggr/år. Jag mår så bra utan skiten.

    Att hon aldrig säger nej till en hälsning eller att skriva autograf är dessutom BS.
    En bekant hade henne som idol (fråga mig inte varför) men fick ett hånskratt och en kommentar om att komma tillbaka med boken när det syns att hon följt bantningsråden i den så kanske hon signerar den då, men fråga inte när jag lunchar , typ..elak och helt klart problematisk människa

    1. Hon skyller sitt beteende på fyllan. Om du inte kan bete dig på fyllan, bli inte full då. Andra ska inte behöva lida pga att du inte kan bete dig.
    Hatar när folk gör dumma saker och skyller det på dåliga ursäkter. Dags att börja ta ansvar för sitt beteende.
    2 Stesolid får inte kombineras med alkohol. Kanske därför hennes läkare slutar skriva ut stesolid. För att hon är alkoholist och kan inte undvika att supa trots att hon tar mediciner som inte får kombineras med alkohol.

    Skrivs om detta även i tysk press!
    🙂 Längst ner i artikeln skriver de att Katrin publicerat bilden av ilska ???

    https://m.bild.de/sport/fussball/fussball-international/nach-liebes-aus-mit-shakira-gerard-piqu-versteckt-seine-neue-flamme-80471966.bildMobile.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.