Ingen gratispizza, ingen reklam?

Vi åkte till vår favoritpizzeria på Lidingö, tänker inte avslöja vilken för den är liten och lugn och liksom bortglömd :- ) // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip tog med sig familjen till en liten pizzeria på Lidingö, som enligt hennes blogginlägg är hennes favoritpizzeria. 
Dock vill hon inte skriva ut namnet på den eftersom hon gillar att den är liten, lugn och smått bortglömd.
Visst, det är alltid skönt att slippa trängas eller vänta på bord, men om den nu är så bortglömd som Isabella hävdar så finns det ju alltid en risk att den behöver stänga pga brist på kunder, så kanske att hon skulle kunna bjuda dem på en ”shout out” utan att riskera att stället är knökat nästa gång de kommer dit?
Heller knökat än i konkurs kanske?

Kommentar: Ville du inte nämna vår pizzeria vid man för att vi inte vill ge er gratis pizza varje gång ni kommer hit?Under inläggen hittade jag den här kommentaren, och jag skulle gärna vilja veta om det faktiskt är pizzeriaägarna som skrivit den, eller om det bara är en läsare som bestämt sig för att skoja lite?
För inte försöker väl Isabella göra en omvänd ”Dr Alban”, som försökte betala för sig med valutan CD-singlar?
Gratis pizza i utbyte mot en namngiven ”shout out” för Isabellas alla 1 500 000 följare, varav 900 000 av dem huserar i Umeå?

Vår trädgårdsmästare var hos oss samtidigt så jag hann ser hur fint allt blev under tiden. Tydligen kryllar det så mycket av oregano att jag ska sälja till pizzeriorna. Jag får googla oregano-recept och gå loss. // Isabella Löwengrip

I sitt inlägg berättar Isabella även om att hon har mängder av oregano som växer på tomten.
Kanske kan hon byta oregano mot gratis-pizza?
För visst ska man ha oregano på pizza? Oregano på pizzan och konserverad röd paprika i pizzasalladen – det är ju sedan gammalt!
Det kan även vara ett småländskt påhitt, men det gör det hela inte mindre gott ?

Om du inte har testat – Just DO IT!
Hepp!

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Absolut, Annika… så otroligt ologiskt. Människor besitter fantasi.

    Du skojar? Det är väl självklart att det är någon som försöker jävlas.

      JA precis, en bitter knäppskalle som hittar fel i allt.
      Och vad är detta för inlägg, rena mobbningen. Fanns det inget viktigare att skriva om.. nej för att håna Isabella är det viktigaste för en viss dam, det är ju sjukt. Hade IL skrivit ut namnet på pizzerian så hade ju folk anklagat henne för att göra smygreklam istället.

        Gudars skymning, är DU tillbaka!?

          Den personen är väl här jämt? ”Mia” ”Maria” ”Jasmin” ”Linda” osv. Många alias, syns tydligt på Löwengrips blogg, bland försvarskommentarerna.

        ”Helt sjukt” är det ju knappast! ?

          Nu kanske kommentaren ovan är skriven från en IP adress där användaren alltid försvarar Isabella – vilket kan förklara ” är du tillbaka” svaret från Camilla.
          Men.. tycker du inte själv att du drar det lite för långt och hånar lite för mycket när det kommer till vissa influenser? Isabella är ett praktexempel: Umeå siffrorna känns ju som en evighet sedan – och att skriva ett inlägg, baserat på en enstaka kommentar och sedan bädda in massa gammalt…? Känns inte det lite bittert? Eller handlar det om att påminna läsare om att du var den som avslöjade siffror och bluffar?
          Förstå mig rätt; i tiden var det ett super ”skoop” som behövdes – men känns det inte rätt passé nu?

            Kärlek börjar alltid med bråk vet du väl. ?

        Märkligt det där, skrivs om många olika influensers här på liknande sätt som detta inlägg men just när det är IL så är det alltid mobbning? Det handlar bara om pizza och en kommentar från hennes blogg, har väl skrivits mycket värre saker än ett sånt här inlägg om andra kan jag tycka ??‍♀️

        Jasmin
        Det tog längre tid för dig att rycka ut och försvara IL än vad jag trodde.

      Ja precis. Tror nog Isabella kan betala sin egna pizza

    Oj. För många frågor att fundera över.

    Är det fler än jag som har problem (sen veckor tillbaka) att använda ”nästa inlägg”-pilen? Istället för den nyare inlägget kommer det tidigare fram.

      Jag har också det problemet.

      Samma här. Trodde jag var mer dum i huvudet än vanligt ett tag… men tydligen inte mitt fel för en gångs skull ?

      Jag med

    Annika är ett troll såklart.

    Detta känns sååå långsökt. Fattar att hon inte vill skriva ut namnet på pizzerian för då lär ju folk springa ner stället. Och det där med Umeå känns så använt nu.

      Bella överskattar sitt kändisskap (det har hon alltid gjort så ingen nyhet där). Tror absolut inte att folk skulle vallfärda till denna pizzeria bara för att Bella skriver om den.

        Ja, hon passerar obemärkt här på ön, kan jag säga. Folk vet faktiskt inte vem hon är. Blir lite komiskt.

        Och ni är många som underskattar hur folk beter sig ? Oavsett vad de tycker om henne. Man vill kunna gå och äta utan att EN person (eller hundra) hänger där för att man tipsat om den.

          Vadå ”man”. Det är väl knappast Bella som ska sätta ribban för hur många kunder en pizzeria ska få ha!

            Det gör hon ju inte heller.

            Skrev jag ju verkligen inte heller ? Lugna ner er nu.

            Ge er nu. Hade hon skrivit ut namnet på stället så hade ni anklagat henne för att göra smygreklam och skrivit att är hon så fattig att hon inte ens kan betala för sin pizza. Isabella kan inte göra rätt, allt vänds till fel. Det är mobbing.

              Nej, det är inte mobbing. Newsflash! Bella är influenser.

              Ge dig nu!

      Personligen tror jag att de 900 000 umeborna kommer rantande för kebabpizza. Och då kan det såklart bli svåra problem.

      Lol nej. Bella är en D-kändis och får inte till någon rusch.

        Ursäkta felstavningen ?

    Kände spontant att utelämnandet av namnet är lite skumt dock – annars namnges ju i princip allt (i spons-syfte får man anta) utom kanske märket på toapappret…. Och det här med att man inte vill att stället ska bli nersprunget – det gäller väl i så fall ännu mer för restauranger som redan är hårt frekventerade….

      Kändes påhittat. Hon namnger ofta restauranger lite hipp som happ men nu fanns det risker med det tydligen. Typiskt blogg-ljug som agerar filler.

    Gabriella Joss ska opereras idag. Håll tummarna för att hon får behålla barnet och sin livmoder.

      [Raderad kommentar]

        Oavsett vad du tycker om Gabriella så är det otroligt okänsligt att lämna en kommentar som din. Ibland blir jag mörkrädd över hur folk beter sig på nätet. Jag hoppas att du, T, helt enkelt missat att Gabriella verkar befinna sig i en allvarlig situation rent hälsomässigt, för annars förstår jag verkligen inte hur man kan ha mage att skriva en sådan kommentar…

      Vart har du läst det?

      Var är anledningen? Slutade följa henne när det bara blev content med killen. Hoppas det går bra!

      Varför? Cellförändringar? Berätta? Hur vet du detta?? Hur allvarlig är operationen?

        På hennes story. Misstänkt cancertumör som behöver tas bort och undersökas tror jag. Så ledsen för hennes skull, hoppas allt går bra.??

          Men fy, läser bara bloggen så hade missat detta. Hoppas verkligen det går bra.

          Fast nej det stämmer inte. Det var höggradiga cellförändringar, inte någon cancertumör.

    Går väldigt sällan in och läser hennes blogg nuförtiden men i går scrollade jag igen om de senaste inläggen och kommentarerna. Varje gång jag läser hennes blogg blir jag så frustrerad över att hon skriver som ett barn både innehållsmässigt och grammatiskt.
    Men det slår mig också att hon är så fruktansvärt ”blond” och barnslig. Alltså seriöst så skriver hon att hon glömde bort att hon har en trädgård och en pool att gå ut till när det är fint väder. ?Snacka om att alltid vara på flykt från verkligheten när man tillbringar så lite tid hemma att man inte ens värdesätter det man har.

      Det här var verkligen en djupgående analys! Tack för att jag äntligen fick läsa något med substans. Tack tack tack!

      Att hon glömt att hon har en pool köper jag inte. Men det blev en ”galen” liten grej, som är en del av fnissiga Bella och Paul som spexar runt på sina resor…

        Lite Britney över sättet hon skriver

        Ja det är lite deras nya image nu. Som när hon skulle ligga under bordet likt dottern. Eller hur klantig Paul är.

      Fast nej hon skrev inte att hon glömde bort att hon har en trädgård. Hon skrev att de inte tänkte på att bada i poolen och det var väl för att de väntade på Paul och var inställda på att åka iväg. Jag tycker hon är trevlig och rolig, trevlig blogg. Låt de som uppskattar den göra det och det verkar vara många, det är den mest besökta lifestylebloggen.

        Nej

        Var in och läste vad hon skrivit. Hon ”GLÖMDE” att dom hade en pool.

    Jag tror inte alls att Annika är ett troll. Det kommentaren kändes väldigt äkta på nåt vis. Det är kanske pizzaägarens fru/sambo/flickvän? Det skulle inte förvåna mig det minsta om de försöker få gratis pizza, kändisar/influensers har överlag ingen skam i kroppen, de flesta tror att de är ABBA.

      Den kändes verkligen inte äkta på något vis.

        Det kändes visst äkta. Lät som en person som tröttnat på gratisätande människor med hybris.

          Nej, faktiskt inte alls. Lät exakt som vilken lögnare som helst.

            Alltid sista ordet?!

      För pizzaägaren måste vara en man?
      Och ”pizzaägare”?
      Jag äger ofta upp till flera pizzor, innan de ätits upp…

      Man kan ju vända på det också. Vi säger att hälften av Bellas följare är äkta, då har hon 200 000 följare. Reklam som når 200 000 personer kostar pengar. Som pizzeria vore det billigt att bjuda på en pizza för att få den räckvidden.

        Men hur många av de följarna bor i närheten av Lidingö ? Max 20 st typ så ett reklamblad på närmaste anslagstavla når fler potentiella kunder.

          Skulle tro att ganska många av hennes följare bor i Stockholm, och ganska många stockholmare tar sig till Lidingö för utflykt då och då. Äter du själv bara pizza där du bor?

            Tror ingen är så korkad att den reser till Lidingö enbart för att gå på en liten pizzeria som Bella besökt. ?

              ”Ganska många stockholmare tar sig till Lidingö för utflykt då och då”.

              Hur var det med läsförståelsen? ?

            Jag bor i Stockholm men åker ut till Lidingö för att äta pizza på 450°
            Fantastiska pizzor!

        Kanske är det många kända ansikten som dyker upp där och vill ha gratis pizza mot reklam och tagit beslut att alltid säga nej. Inte lätt om ägaren inte är där och personalen ska behöva fatta beslut. Vem vet.

    OM det nu skulle vara pizzeriaägaren som kommenterar så är det ju otroligt pinsamt av henne…

      Har svårt att tro att en pizzeria har en anställd vid namn Annika dessutom. Tror mer att ägarna heter Mehmet och Torkan och inte ens vet vad en influencer är för att de är för upptagna med att jobba långa pass och hålla sin lilla pizzeria vid liv. Eller så ägs och drivs de flesta pizzerior av svenska kvinnor på Lidingö, vad vet jag.

        Precis. Och dessa ska minsann inte få extra kunder för Bellsan vill ha pizzerian för sig själv. Otroligt märkligt att hon, helt plötsligt inte breddar/namnger matstället. Kanske för att allt såklart är påhitteri.

        Oj, i staden jag bor finns det anställda som mycket väl kunde heta Annika eller Tommy (kanske inte lilla Gubben dock)
        På pizzeriorna då alltså

    450 gradi, gissar jag på, Jesper Blomqvists ställe – och då kan det säkert vara att hon vill ha gratis och de sagt njaoch nej. Döden för dem att säga ja pga alla kändisar som redan bor här på ön. Hon är lite spydig med orden ”lite bortglömd” – så många pizzerior har vi liksom inte här.
    Hade hellre sett hon promotat Gavroche vid Hersby, mycket bra pizza och en aning billigare, typ 90 istället för 145 för en margaritha.

      Du gissar fel.

      Från Bellas blogg: ” Många på Lidingö tycker att 450 gradi är the shit men vi föredrar Trattoria del Isola nära centrum.”

      Hon har ju inte tipsat om nån, så att du tycker att hon borde promotat en ”annan” än den du tror betyder ju nada ?

    Pizzeriaägaren Annika… nåväl, kanske på Lidingö

      Troll eller inte, och inte för att det nu är fullständigt osannolikt att Annika äger en pizzeria, men vill ändå inflika Annika ju faktiskt kan vara gift med en pizzeriaägare också och således också har del i den. ?

      Jag kan minnas fel, men har inte Jesper Blomqvist nån pizzeria på Lidingö? Finns det ägare av pizzerior som heter Jesper kan de ju lika gärna heta Annika tänker jag…

        Ja, han är delägare i 450 Gradi.

        Var det inte han My tog kort på för att visa att hon känner honom? När de var och åt. Lite sånt där pinsamt inlägg som vanligt.

    Hur kan du tycka att Isabella fortfarande är intressant?

      Håller med! Scrollar alltid förbi inlägg om Isabella. Nån mer som gör det?

        Det gör du ju inte, du är ju t o m inne och läser kommentarerna.

          ?????

          Vad vet du vad inte jag vet? Läser inte en kommentar om tråkiga Bella. Undrar bara varför Camilla envisnas med att skriva om henne, och nu om en pizza..

    Äh, klart man kan rekommendera finställen osv men även om blondinbella är en lite konstig människa så är hon ju människa. Säg den som aldrig vill kunna gå till ett sunkhak å bara äta ibland? Det stället vill man väl inte outa. Fast å andra sidan, varför ens skriva om det då inser jag medan jag skriver detta? Skriv en pizzeria så frågar ju ingen? Eller man kan ignorera frågorna då lätt. Hmmmmm.

      Men hon är ju för tusan en något äldre bloggare som absolut inte orsakar kaos på matställen. Det där ”ha det ifred” är ju bara löjligt.

        Nej Hanna. Det är du som är löjlig som tror att folk inte skulle dra dit.

          Ha! Vilket folk? Du kanske? Hennes mest hängivna fans bor knappast inom direkt pendlingsavstånd till Lidingö. Småtjejerna som annars kopierar sina fans är inga följare till henne. Så nej, du överskattar hennes betydelse.

    Har hon inte namngett någon restaurang eller pizzeria tidigare som var sååååå fantastisk? På lidingö. Detta är isf bara för klick och kommentarer ?

      Hon spelar sina kort rätt för att skapa lite content på typ ingenting.

      Vill minnas att hon nämnt flera pizzerior som ska vara otroligt bra. Men tydligen inte lika bra som denna, där hon uppenbarligen inte blir sponsrad. Har svårt att tro att hon har så många läsare i närheten som äter pizza så pass ofta att stället blir knökfullt.

    Mycket vill ha mer

    Kan vara denna: https://trattoriadellisola.se/
    Är dock inte så ”bortglömd” som Bella verkar tro, 10 miljoner i omsättning är ju ändå rätt många pizzor…
    Kan tänka mig att Bella föreslog gratis pizzor i utbyte mot omnämnande på hennes blogg, men att hon surnade till när de inte var intresserade. Men då kan ju kan man ju heller inte som representant för pizzerian (Annika), ifrågasätta varför Bella inte nämnde stället vid namn. Hon gör ju inget utan betalning/spons förstås, affärskvinna som hon är…

      Häromdagen ville hon hitta frisör till barnen eftersom alla hennes frisörer hade semester. Precis som att det inte finns frisörer som jobbar i juli. Tigger spons igen.

        Eller så vill hon bara ha rekommendationer, alla är inte jättebra på att klipp barn

          Snälla?! ?
          Hon TIGGER som vanligt.

    Oj, henne har jag helt glömt bort. Finns så många av dem

    Varför tog hon inte bilen och åkte ut till en badplats med barnen? Kan hon inte vara själv med båda barnen?

      Hon ville ju åka båt! Måste vara konstigt när hon har Paul på standby alla dagar annars och plötsligt måste han göra annat. Men bra att hon är passivt aggressiv och skriver om hur bra hon var som inte skällde ut honom där och då utan tar det i bloggen istället.

        Det är inte första gången som hon har skrivit så om honom. Jag skulle inte uppskatta om min partner skrev så om mig på sina sociala medier.

          Nej, det finns ju en anledning till att han inte kunde ut och köra båt den dagen. Antingen så var han superstressad över datorstrulet och kände att han behövde sitta i kundtjänst större delen av dagen, inte speciellt kul för någon och speciellt inte om familjen står och trampar ivrigt utanför rummet. Eller/också så kanske han bara behövde lite tid för sig själv vilket inte heller är orimligt när de umgås konstant och han gått från att vara ungkarl till att styra semester för en hel familj. Bra att hon inte ställde till med drama såklart men detta talar ju sitt tydliga språk, att han inte får sätta sig själv och sina projekt först.

            E
            Jag förstår inte varför hon tog med barnen ut till en lekpark eller liknande under tiden. Om Paul behöver datorn till jobbet så måste det få gå före. Att sitta länge i kundtjänst är stressande. När man väl kommer fram så har man nästan glömt bort varför man ringde. :p

          Han läser inte hennes blogg, enl hemne

    För det mesta har de paprika i salladen här med (bor norrut i landen). Men morötter förekommer på en del pizzerior också.

    Självklart oregano på pizzan.

    Ger exakt noll för vad någon anonym ”Annika” påstår. Både här och på bellas blogg.

    Bella har själv sagt att hon inte gör något gratis.

    Hon ville ha gratis pizzor till familjen mot ett omnämnande på bloggen. Något hon normalt sett tar åtskilliga tusenlappar för.

    Pizzerian i fråga är inte ”bortglömd” som hon skriver. Företaget vill nog bara inte förknippas med Bella.

      Tycker att det är konstigt att hon vill ha gratis kläder och skor till barnen, samtidigt som hon kan handla för flera tusen åt sig själv. Hin skriver ofta ut barnens storlekar på bloggen och hur mycket de har växt.
      Hon borde även lägga pengarna på någon som visar henne hur skorna ska sitta på fötterna. Jag har svårt att tro att man ska se gliporna mellan tårna när det gäller skor med klackar.

        Hon har jättelånga tår.

        Toe cleavage är vanligt

        Mig veterligen har hon aldrig gjort reklam för barnens kläder, kanske någon gång för länge sedan men det har i så fall varit en engångsföreteelse.

    Rimligast hade väl ändå varit om hon endast skrev ”vi åkte till vår favoritpizzeria på Lidingö” och inget mer….

      Är du 100 % rimlig 100 % av tiden. Hon skrev väl så för att förekomma eventuella frågor om vilken som är hennes favoritpizzeria.

    Någon som sett IL:s försök till att göra humoristiska ”TikTok snuttar?
    Nej, hon är faktiskt inte rolig. Inte när hon försöker och inte heller när hon är spontan.
    Oftast går hennes humor ut på att förlöjliga andra, ffa Pååål. Både arrangerat och när hon är lite spontant busig.

    Ja. ja, inte mitt bekymmer, jag är inte särskilt rolig heller

      Är hon lila skadeglad som när Paul satte sig på en persika?

        Var det inte en skojsig clementin?

    Självklart är det ett troll, och OM det inte är det så är det inte konstigt om pizzerian inte är så populär för ägaren har grymt dåligt affärssinne

      Dåligt affärssinne? De har en omsättning på 10 milj enligt senaste årsredovisning så ser ut att klara sig bra utan reklam från Bella.

        Precis det jag menar, varför skulle en Pizzaägare välja att lämna en sån oskön kommentar, skulle hen göra det så skulle det varit dåligt affärssinne. Sen vet du ju inte om det är just den pizzerian som hon menar.

    Största frågan är om My ska anlita en fotograf att ta bilderna till hennes kommande tävling? En tävling där priset blir kläder för 5-6 tusen.
    Vad kostar en riktig fotograf som skulle komma hem till My och fota? Och hur trovärdigt är det att hon verkligen skulle göra det?

      Fast det ingick väl någon form av PT träning/rådgivning med My!!!!
      Där av det höga vinstpriset 🙂

      Förövrigt verkar hon vara inne i en av de två perioderna i den superhemliga diagnosen som hon inte vill nämna men gärna hänvisar sin problematik till. INGET att skämmas över!!!!!, men det är väldigt tydligt och sorgligt att se. Jobbigt för närstående.

        Jag menade att för nåt till priset av 5-6 tusen är det inte trovärdigt att man anlitar en riktigt fotograf som kommer hem till en. Eftersom det är rätt dyrt.

      Jag provar lyckan hos My igen?.Håll timmarna.

        *tummarna.

    Hon har iaf anlitat en företag som sköter trädgård och städar hem mot att visas i hennes kanaler för de taggar hon och skriver i samarbete med på sin Instagram. Hon har ej råd med riktigt semester för sina barn ej råd med städerska eller trädgårdsmästare allt ska vara sponsrat nuförtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.