Välj diskussionsämne!

Välj vad, av dessa vitt spridda ämnen, som du vill diskutera.
Det här inlägget är som ”frihet i en liten ask” där man får bonuspoäng om man vet vilket företag som använde just den frasen i sin reklam  ??

Alternativ 3:
Katrin Zytomierskas ytterst tillrättalagda gråtselfievideo där hon bland annat skyller viss psykisk ohälsa på sociala mediers rosa Hubba Bubbavärld.

Alternativ 2:
Inte så mycket till diskussion här kanske, men jag joinar gärna Sara Songbied i att sparka in öppna dörrar, samtidigt som jag skänker en tanke till alla de som lever i ett land där de tvingas dölja sin kärlek.

❤️???????

Alternativ 3:   
Hur fascinerande det är att Hannah Widell fortfarande inte förstår hur marknadsföringslagen fungerar och att den appliceras på inlägg som det här.??‍♀️

Alternativ 4:
Feel free att lyfta fram ett förslag på ämne of your choice för diskussion, gärna med sociala medieranknytning.

???

266 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Var håller Petra T hus? Man börjar ju tro att något riktigt allvarligt hänt.

      Hon återkommer när hon är redo/vill, ?

      Hon har väl semester

      Är folk faktiskt såhär genuint oroliga/bryr sig om när en influenser inte uppdaterat på länge? Ser denna fråga om Petra i varenda kommentarsfält på bloggen typ senaste 2 veckorna. Alla får liknande svar att hon antagligen har tagit ledigt och har semester eller så kanske något har hänt men då lär hon väl uppdatera när hon kan och vill.

        Och sen när en influencer meddelar varför den är frånvarande (ex sjukhus) så kommer lika många kommentarer om att de är gränslösa.

        Men jo jag är genuint nyfiken iaf. Orolig kanske är att ta i. Men om man följt en Person typ varje dag i flera år och personen sen inte uppdaterat på flera veckor är det klart att man undrar?

          Ja absolut att man undrar men denna kommentar dyker upp i varje kommentarsfält på den här bloggen, varje dag i olika inlägg i typ 2 veckors tid ? därför jag reagera

        Det vore väl också ett underbetyg till hennes varumärke osv om ingen brydde sig alls när hon slutar influera?

      Hon åt middag med Forni igår iaf men syntes inte på bild

        Botoxen som slagit fel, typ det som hände Emilia de Poret..?

          Ha ha berätta mer om Emilias botox!

          I en månad 🙂

          Fy va elakt! Petra är härligast av alla influencers och supersnygg med eller utan botox! Så onödigt att säga något sånt!

    KZ och hennes nuvarande beteende. Ett ständigt varvande av party, åldersnoja, skriva om hur tuff och hård hon är samtidigt som hon sörjer något..? Eller har skaffat ett excelark…

      Ja jag vill också reflektera lite över KZ beteende. Ena stunden är hon som en speedad Duracellkanin som knaprat gud vet vad samt häller i sig sprit varvat med joggingrundor och sen kommer de här kryptiska inläggen om att hon inte mår bra. Fast oavsett hur hon mår så bara MÅSTE ju allt filmas och läggas upp på instagram…
      Om hon nu njöt så förbannat av några timmars reflektion och egentid på ön var hon verkligen tvungen att hålla telefonen i näven och göra inlägg hela tiden.
      Jag tror faktiskt att de flesta flunsors och personer i allmänhets dåliga mående nuförtiden beror på att de inte klarar av att klippa navelsträngen med sociala medier.

        Samma med Martens och Book…

        Uppenbarligen svårt beroende av uppmärksamhet och inte inte glömmas bort. När det gäller KZ skulle jag tro att dynamiken ändrats mellan henne och Bingi iom Julia. Och vart tog Alex vägen..? Det verkar ha gjort avtryck på hennes åkdersnoja som är värre än någonsin. Ett evigt tjat om hur smal och snygg hon är ?.

          Alex har en ny relation med en ”helt vanlig” tjej som antagligen inte vill synas i Katrins och Bingos sociala medier.

            Och kanske inte heller vill åka på storfamiljssuparresor.

            Va härligt för honom! Förstår om nya inte vill beblandas in i det dära.

            Alex nya tjej är mycket yngre och det är därför som hon har drabbats av psykisk ohälsa och sörjer och är ledsen. Att Julia också är mycket yngre gör säkert inte saken mycket bättre.

              Hur vet du detta? Eller är det bara en sanning i ditt egna huvud ?

      Är det bara jag eller känns som det tog hårt på henne med den där killen som hon dyrkade så mycket i podden och va helt lyrisk om, de va på resa och hon la upp bild och sen gick han väl tillbaka till sin fru eller vad det var? Hängde inte riktigt med i det där men hon har hintat i podden om att hon gick igenom något och saker varit jobbigt i samma tidpunkt som detta.

        Tror det tåg hårt. Hennes tidigare ex har träffat tjejer nu, så den stora” familjen med Katrin som matriarkat är ett minne blott. Återstår en 45-åring som festar hårt med porrstjärnor på Stureplan. Kan livet bli mer meningslöst?

      Är det bara jag som tycker de som mest visar perfekt yta och tillrättalagt på ig är de som mest talar om hur dåligt de mår pga just såna konton?

        Men det är ju därför som de visar upp en perfekt yta på sociala medier – pga att de mår dåligt och lever problemfyllda liv. Människor som mår bra på riktigt skulle aldrig lägga upp tillrättalagt, perfekt. För de vet redan om att de har ett bra liv och därmed behöver de inte bevisa det för någon annan. De brukar dessutom ha fullt upp med att leva sina liv och brukar inte ha tid med sociala medier.

        Ibland. Ja till typ Kardashian-familjen. Men nej till tex Janni/Jon och Kenza som jag tror är lyckliga på riktigt och är nöjda med sina perfekta liv.

          Att de har perfekta liv är ju dock din tolkning. Tror inte de påstått att de har perfekta liv själva.

      Äh, ge dig. Du har ingen anledning att kalla okända människor vare sig patetiska eller vidriga för att de gör nåt du själv upplever som ”icke normativt.” Angående åldersnoja tänker jag också att du projicerar, jag tycker det är rätt fint med människor som inte åldersseggregerar sina vänner.

      Hon vill bara plantera sin känslomässiga offerkofta i sina följare, precis som många andra påverkare gör med olika känslomässiga genrer. Marknadsföring, konsumentbeteende, memetik, känslomässig tankeöverföring, hur du som mottagare tar emot och sätter det i relation till ditt eget personliga liv, vet du bara själv. Är man inte observant så kan man förlora relationen med sin egen person och man kan uppleva stor personlig ensamhet. Obs gäller inte bara influencer eller Katrin

    Förslag av ämne: argument för och emot ett tredje barn?

      Öppet spår ligger bokstavligen inlägget före det här!

        To be fair. Nu går ju detta under ”alternativ 4” ?

          Och hur mycket handlar någons tredje unge om sociala medier?

          I öppet spår står det däremot uttryckligen att OT ärmar än välkommet. Inlägget före detta, som sagt.

            Sorry, visste inte att du bestämde. Ska komma ihåg att fråga dig nästa gång.

              Ibland gillar jag att låtsas som om alla anonyma som kommenterar är samma person med typ personlighetsklyvning.

        ”Feel free att lyfta fram ett förslag ämne of your choice för diskussion”

          Obs, tillägget om att det ska vara kopplat till sociala medier fanns inte först, jag trodde det var nåt typ mini öppet spår. Lämnar det här.

      För: man vill
      Emot: man vill inte

        Om man vill men inte vill då?

          Tre barn är väl det nya två barn.

        Vilja är väl inte allt med så viktiga beslut.

      Vis av erfarenhet säger jag absolut tre barn! Man ångrar inte ett barn osv. Men, tänk efter noga om det blir ett sladdbarn. Det är sjukt jobbigt att ha en bebis med dennes behov och samtidigt större barn med deras behov. Samt att sladdbarnet i praktiken är ett ensambarn.

        Man ska ha tid och råd med sina barn. Och kan man skaffa bostad vid en separation för så många barn..? I en större stad behöver du ha en backup plan för att hitta och kunna betala för en bostad om man som kvinna blir ensam med barnen. Varje barn kostar ca 1 miljon tills de blir vuxna.

          En mycket viktig aspekt! bor man i storstad är det bara de riktigt rika och de riktigt fattiga som klarar en separation med flera barn utan större bekymmer.

          Sen kanske hjälpa dem i livet också. Körkort, språkresa, hjälp till bostad? (Nej alla har inte råd med sånt till sina barn men om man har det till två kanske man ska ta det i beaktande).

        Jag är inte säker på att du har rätt där. Kompisar till oss längtade efter en trea men trots att trean inte var ett särskilt krävande barn (mer än ungar är generellt, då) så har de sagt att det faktiskt var jobbigare än förväntat. Det kräver ju mer i logistik, ekonomi, tid osv. Det blev liksom mkt jobbigare. Kompisarna är skilda idag.

        Min svärmor som har tre (som är vuxna idag ) hade nog kunnat tänka sig ännu fler. Så det är såklart olika. Men jag tycker nog man ska tänka efter så att man verkligen orkar ge alla barn den uppmärksamhet de förtjänar. Jag har själv två syskon varav ett med funktionsnedsättning vilket har gjort att mina föräldrar tyvärr inte riktigt orkade ge mig den tid jag hade behövt, fick vara ”stor och duktig” tidigt vilket påverkat mig mycket.

          Precis, det kan ju bli ett barn med speciella behov… Stannar man vid två har man mer tid och ork för relationen också! Samt bättre för miljön…

            Klok input! Det pratas allt för sällan om att den värsta miljöboven i livet faktiskt är barn…

        Med det resonemanget borde man ju skaffa nummer fyra också. Och fem. Och sex…. För man ångrar ju aldrig ett barn!

        Man kan ju ångra vissa beslut, när man skaffade dem eller att man skaffade för många dock. Så det är ju bra att tänka efter före istället.

        Finns gott om människor som ångrar att de skaffade barn, jo.

        Man kan visst ångra hur sitt liv med barn blev… Och barnet i sig… Finns forskning som stödjer det men kanske inget folk pratar om på fikan.

      Så jävla trött om snack om ungar. Det finns faktiskt annat att prata om än om barn och det finns många människor som inte har/inte kan/inte vill få barn som gärna slipper att prata om barn hela tiden. Skaffa en tredje unge om du vill det. Ingen annan än du själv bryr sig ändå.

        Nytt förslag av ämne: varför är folk så otrevliga helt oprovocerat?

          Tycker dock att Lisa har en poäng. Varför diskutera andra människors beslut överhuvudtaget? Tror du att människors åsikter på Bloggbevakningen spelar någon som helst roll?

            Det gäller bara om man pratar om barn då? För allt annat här handlar ju också om att diskutera och ha åsikter om vad andra människor gör.

        Känner mig också trött på att läsa om hur många ungar man ska ha. Det kan väl bara den som undrar komma fram till själv. Avhandlas alldeles för ofta här kan jag tycka.

          Man behöver ju faktiskt inte läsa saker som inte intresserar en.

          Men man kan ju vilja ha andras perspektiv? Varför diskuterar vi valet? Kläder? Mattips? Det kan ju bara den det berör komma fram till.

          Ja det är så jävla tråkigt.

        Jättemånga verkar ju bry sig? Är ju alltid massor med diskussioner kring det

          Inte bryr sig utan har åsikter. Inte samma sak. Sådana beslut bör man diskutera med sina närmaste.

        Jag tycker också att det är ett jättetråkigt och oengagerande diskussionsämne men man får väl acceptera att folk som just nu går och funderar över om de ska skaffa sitt tredje barn tycker den är spännande.

        Ja, fan. Jag är kronisk sjuk, med hemska smärtor. Lägg där till att jag pga detta är sjukpensionär med inkomst under existensminimum. Det är sjukt provocerande och kränkande att läsa om folk som gör en massa aktiva och fysiskt krävande saker. För att inte tala om alla semesterbilder jag ser överallt nu. Nä, sluta genast upp med sånt så jag slipper se det…

          Fan du beskrev mitt liv i minsta detalj! Du är inte ensam ❤️

          Ann Onym, jag är också sjukpensionär. Vad förgyller din vardag, och vad kan du göra för att livet ska vara mer rikt? En seriös fråga alltså, för tips mottages tacksamt :).

      Huvudsaken är väl vad du och eventuell partner tycker är för och emot.

      Emot. Förstår inte varför man ska ha mer än 2. Ett barn per vuxen tycker jag är bra, då är man aldrig outnumbered. Funkar att ta båda själv så den andra får egentid. Mer pengar, mer tid, mer ork. Mycket är anpassat för en familj på fyra med resor och boenden på semester osv.

      En bekant till mig har tre barn varav de sista två är tvillingar. Han säger att de aldrig skulle skaffat tre barn om det inte varit för att det blev just tvillingar andra gången.

    Ob

      Libresse!

    Svärmödrar. Vad gör man åt dem när de är TOTALT gränslösa? Jag vill inte ha något med människan att göra ?

      Man undviker så mycket det bara går och biter ihop när man måste. Prata sakligt med din partner om svärmodern men utan att be honom välja sida.

        Jo jag tycker man väljer sida, man väljer sin partner, sin nya familj. (Om denne är rimlig, inte kontrollerande). Så många män som verkar va mesar inför sina mammor och låter dem behandla deras partner illa. Så otroligt avtändande!

          Fast bara för att min partner inte gillar min mamma/pappa så måste jag ju inte välja sida och börja ogilla dem ifall jag inte känner samma.

          Fast du kan ju oftast inte med gott samvete välja bort din mamma eller dina barns farmor/mormor även om hon är något av en pest? Frågan är väl mer hur hon ska hanteras. En partner som kommer med krav om att ”välja sida” är en ruggig red flag.

          I min mening finns det inget mer avtändande än partners som säger åt en att välja mellan dem och ens familj/vänner. Du måste väl ta nån hänsyn till din partners känslor, inte bara dina egna.

      Du sätter ned foten och sätter regler och gränser! Var tydlig och öva in fraser innan att använda tex:
      Sådär gör vi inte, vi gör såhär…

      Sätt gränser, kommunicera dem tydligt och ge konsekvenser om de inte följs. Tex att man inte umgås med personen om den inte kan bete sig. Partnern måste va med på tåget, hålla ihop som en familj. Bäst om den bara mamma det är sköter mesta av denna kommunikation och gränssättning.

        Den vars mamma det är ska det stå. Alltså den som är släkt med problemmänniskan ska tanden mesta av konfrontationen. Så slipper man att denne tror det beror på partnern osv.

      Stäm av med din partner innan ni träffar henne.
      Det ni tillsammans har bestämt skall hen stå bakom, oavsett vad mamman säger och vill ändra på!

      Allt från dagar/tider ni planerat ngt, saker som skal köpas, andra åsikter eller uppfattningar

      Ni ska stå enade tillsammans, det underlättar och handlar INTE om att välja sida utan om normalt hyffs.

    Öppen dörr att det är ok med homosexualitet? Ja bland svenskar kanske. Du känner uppenbarligen inte många invandrare från Afrika, Asien och Mellanöstern. Där du i många fall inte ens får älska vem du vill av motsatt kön, speciellt inte om du är tjej. Men visst vi kan ju låtsas att dessa problem inte finns i Sverige. Det blir bekvämare så

      Det är Saras ord, och hennes tolkningsföreträde. Inte mina.

        Inte så mycket till diskussion här kanske, men jag joinar gärna Sara Songbied i att sparka in öppna dörrar, samtidigt som jag skänker en tanke till alla de som lever i ett land där de tvingas dölja sin kärlek.

        det är du som skrev det eller hur? du kunde skänka en tanke till alla i sverige som tvingas dölja sin kärlek. Det du skriver antyder precis som jag skrev att du är helt ovetande om situationen HÄR. Alternativt så ignorerar du det med flit.

      Jag tänker att du nog läste inlägget lite som fan läser bibeln.

        du missade den sista meningen

        Men visst vi kan ju låtsas att dessa problem inte finns i Sverige. Det blir bekvämare så.

          Jag tolkar det som att Sverige, som land, inte tvingar en att dölja. Sedan finns det olika kulturer såklart, men det går väl ändå inte att skylla på Sverige? Eller hur menar du.

            Fast jo. Vi lever ju alla i Sverige, så uppstår den typen av problem är det ju för Sverige att ta tag i. Bra det finns lagar osv men det kanske inte räcker utan det behövs mer dialog eller mer tydlighet i vad som är accepterat och inte. Sen har ju folk rätt till sina personliga åsikter men man får ju inte agera på dem.

              Vad mer kan man göra tycker du?

                Det måste ju till en dialog eller påverkan med de grupper som har svårt att acceptera att homosexualitet (osv osv) är lika mycket norm som annat i Sverige. Identifiera dem, rekrytera eller ge plats för människor inom ”deras” grupp som de respekterar men som är öppna att utöva påverkan. Prata mer öppet om att det är ett problem och vilka regler som gäller (& den debatten måste ju inkludera dem själva, det hjälper inte om du och jag sitter och diskuterar att det är ett problem). Inte heller om Jonas Gardell gör ett statement på qx galan. Inte prata över huvudet på folk utan se till att de man vill påverka inkluderas.

          Tror nog alla vet att det finns människor med olika kulturer osv, hon påstod inte att varenda människa i Sverige tycker det är okej att vara homosexuell ??‍♀️

            Exakt samma struktur och kultur som finns i MENA, finns HÄR i Sverige pga invandringen därifrån. Det är inte några få utspridda människor som inte kan förtrycka andra pga de är så få till antalet.

            Titta på hur ni själva reagerar. Försöker spela ned och hitta ursäkter till att det faktiskt inte är så illa i Sverige. Bara för att det inte hunnit nå fram till er än. Skitvärderingar som kommit till sverige med invandrare och hur det kommer påverka och redan påverkar Sverige ska absolut inte diskuteras, man är väl ingen rasist heller!

              Det diskuteras ju jämt numer, du till exempel gör det nu. Du gör det dock främst i syfte att få klaga på invandrare istället för någon sorts omsorg om hbtq-personers rättigheter.

              Det är klart det finns och det är hemskt och ska motarbetas. Men det är ju inte Sveriges hållning, tex i lagar och regler och de möjligheter som ändå finns (pride får hållas, klubbar och mötesplatser finns osv).

                Men Sverige är ett land. Finns det grupperingar som jävlas med homosexuella är det ett svenskt problem.

              Hur förklarar du homofobin långt ut på högerkanten? Hos tex SD-anhängare.

              ”Kommit till Sverige med invandringen” jo tack, kika lite på närmsta pingstförsamling och kolla hur många invandrare det finns där, sen kan du börja räkna homofoberna…

      Detta ämne måste bara tas upp mer, men det är tabu att ta upp att vissa grupper och nationaliteter,klarar sig undan med vilket beteende som helst…

        Ja du behöver bara säga rasist eller islamofob så håller alla käften.

        Det är inte tabu alls. Har du följt politiken senaste åren? SD är ett av Sveriges partier och de flesta högerpartier följer i spåren. Det går inte längre att tro att man är en underdog och den ”enda som vågar säga sanningen”

          Jo, följer man inte PK- masshysterin så är man rasist.

        Men det gör de väl inte? Finns väl ingen som är för allas lika värde som skyddar homofobi, oavsett var den kommer från?

    Är det psykisk ohälsa att vara ledsen/ känna sorg/ gråta verkligen?

      Det kan det vara/utvecklas till.

        Visst men jag tycker vi är lite snabba att sätta sjukdomsetikett på livets svängningar och allt som inte är typ ”glad och nöjd”.

        Men nej. Att gråta och känna sorg är fullt normala och friska reaktioner. Att inte kunna känna sorg eller vara kapabel att gråta kan däremot vara indikation på psykisk ohälsa.

      Helt normala känslor precis som att vara glad osv. Det är väl lite mer ”komplicerat” vid psykisk ohälsa, okontrollerat och påverkar det dagliga livet.

      Beror väl på skälet till gråten/sorgen. Har du sorg är det fullt normalt, men att alltid gå runt och vara ledsen utan anledning är inte normalt.

        Så är det ju med exakt alla friska känslor? Att gå runt och skratta utan anledning är inte heller normalt så varför ta upp det om det gäller just den friska känslan sorg eller känslouttrycket tårar?

      Nej. Ledsenhet är en grundkänsla alla människor föds med. Det är inte ohälsosamt att vara ledSen och gråta, det är ohälsosamt att INTE kunna gråta.

      Nä. Hela diskussionen visar på okunskap och fördomar i vårt samhälle. Exempel: du ser valfri influencer skratta på bild eller du skrattar till. Det kommer inte leda till en diskussion huruvida skrattet kan vara tecken på maniskt skov eller schizofreni även om det visst kan vara tecken på det. Men när det kommer till den naturliga känslan sorg uppstår debatten. Livet är jobbigt ibland, då kommer man känna sorg och gråta. Det är inte samma sak som en klinisk depression.

    Tycker inte att den stilen, frisyren m.m. passar Hannah. Hon är ”bara” 47 år, men ser ut att vara minst 57 år.

      Hemska tanke att råka se äldre ut än man är ?

        Ja!
        Jag tror många inte ser helt naturliga ”äldre” kvinnor idag, därför tror de att de flesta är släta och ser unga ut – det har blivit normen. Men många naturliga kvinnor ser inte ut som Jennifer Lopez när de fyllt 50.

          Menar alltså att jag höll med.
          Se på äldre bilder, som ”tanten med väskan”. Hon var visst bara 38.

      Kan hålla med där. Hade hon omfamnat den nuvarande trenden att vara naturligt gråhårig hade hon sett ut som 67…

      Men hon verkar ju trivas i den stilen. Hur ska vi ha det, ska allting handla om att se så snygg och ung ut som möjligt eller kan man inte bara få vara bekväm och se ut som man vill ??‍♀️

        För är helt säker på att det hade klagats på ifall hon gjorde massa botox och fillers och försökte se yngre ut också.

          Fast hon har både botox (light) inför bröllopet samt fillers i läpparna. Men hon har gjort det diskret. Eller läpparna syns tydligt på dem båda men det är inte anklips deluxe utan mer det nya normala; åtminstone inom Stockholms influencervärld. Trist såklart – men verkligen inte lätt att stå emot trycket tänker jag.

            Det var sååå inte min poäng ??‍♀️ Herregud, förstår att folk gör ingrepp när det finns folk som du.

            Hon har väl gjort diverse plasikoperationer också, så naturlig vet jag inte om jag vill kalla det.

      Men snälla. Vem kommenterar ens någons utseende på det sättet?

      Tycker hon är jättesnygg! Brukar oftast vara team långt hår på kvinnor, men Hannah passar i sin frisyr. Hon ser ut att må bra!

        Jag tycker också hon är sjukt snygg! Frisyren passar henne och med hennes stil på kläder så tycker jag inte alls hon ser äldre ut än vad hon är.

      Oj jag trodde att hon var ca 55. När ska hon gifta sig med gossepojken?

        Nu i augusti tror jag.

          Hur många gånger har hon varit gift?

            Detta är 3e gången. Eller kanske andra men har för mig hon nämnt att detta är 3e gången

        Gossepojken? Han är 31 ??‍♀️

    Katrin har ingenting att komma med vad gäller tillrättalagda gråtselfies i jämförelse mellan Jelena Meacham.
    Hennes stories de senaste dagarna innehåller ingenting annat än just det.

      Haha förvånad över att ingen kommenterat det än. Tyckte lite synd om henne i början men nu är det bara ja vi fattar. Och att det är så synd om just henne och allt hon varit med om, lite som att det är mer synd om henne än många andra. Har varit med om trettioelva mer allvarliga saker, om vi nu ska tävla. Sekundärskäms å de grövsta.

        Blir lite svårt att ta henne på allvar när hon bara lägger upp selfies där hon poserar och försöker se så het ut som möjligt och varvar det med att lägga upp kommentarer hon får om hur snygg, fräsch och fantastisk hon är.

    Vem tror ni blir Pete Davidsons nästa flickvän? 😉

      Och när vi ändå betar av det ämnet… Hade DU legat med honom? Diskutera för- och nackdelar med en sådan erövring, tack.

        Jag hade effektivitet legat med honom. Visst, han ser ut som en slusk på de flesta paparazzibilderna, men i intervjuer osv är han ju sjukt söt och snygg. Hövligt rolig och verkar dessutom mogen och chill. What’s not to like 🙂

          *Definitivt

          *Jävligt, inte hövligt rolig ?

            Hövligt roligt hade varit intressant dock. Gulligt ?

              Tyckte ’hövligt rolig’ var en intressant analys.

              Haha, jag reagerade inte ens på ”hövligt rolig” och tänkte att det stod fel ? Tänkte mer att han kanske var som Johan Glans eller så (dvs inte så grov humor) ?

        Tycker inte han är attraktiv men hade kunna tänka mig att ligga med honom för att se om ryktet om hans stora *** stämmer.

          Same girl same! ?

      Jag vill att han och Kim ska fortsätta ihop! Jag är orimligt investerad i det här, men det är bara för att jag gillar honom och det är ju så kul med udda par! ☺️

      Jag hoppas att jag blir hans nästa flickvän ?

        Det hoppas jag också, don’t let your dreams be dreams J!

    Kaos-Katrin har åldersnoja. Inte lätt att försöka leva och se ut som en 25-åring när man är 20 år äldre.
    Tycker bara att hon är obehaglig i sina stories, där hon antingen narcissistiskt filmar sig själv när hon flåsandes är ute och joggar eller när hon provokativt sitter och smaskar i sig knäckebröd, som ju lustigt nog även är hennes leverbröd! ? ? ? ?

      Alltså Katrin är ju sjukt snygg och vältränad! Attityd och bekräftelsebehov är väl rätt överdriven men också underhållande. Knäckebröd och müslin är god, bikinisarna asfula.

        ”Sjukt snygg”?!? Dags att besöka en optiker

    Kan vi diskutera Biancas pappas inopererade magrutor!!!!!

      What?

        Ja, det är sant! ?

      Nu snackar vi ålderskris på riktigt.

        För att man mår bra av att träna?

          Att operera in magrutor är väl kanske inte att träna eller?

          Det står ju inopererade magrutor? Uppenbarligen vill han inte träna eller så har han inte fått de resultat han önskar men vill ändå se ut som någon som gjort det.

            Det står det, men finns det någon källa på att detta ens stämmer?

              Eeeh, se på bilden…

        Kan vi diskutera de faktum att det bevisligen är Christian Bauer (Pernilla Wahlgrens pojkvän) som sitter och motkommenterar och prisar sig själv i hennes nedlagda blogga kommentarsfält. Samt att det bevisats att han sitter och skrivit skit om familjen Wahlgren på Flashback. Had rush varit Pernilla hade jag stängt av kommentarerna och läxat upp honom https://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/ett-langsamt-farval.html#comments

          Var är det bevisat att han kommenterat på FB?

          Har du bevis?
          Jag tycker han är ett riktigt kap.

            Tycker mest det osar golddigger. Sen är ju smaken lyckligtvis olika, men totalt oattraktiv i mina ögon.

              Ett kap!!?? Har du sett honom i Wahlgrens värld? Skryter om saker som andra skulle skämmas ihjäl för om det kom fram. Och ja: klassisk golddigger! Är han ”mellan jobb” igen? Varför äger han ej sin bostad eller ens har en hyresrätt?

                Svaret kom fel. Skulle vara till Anonym.. Blev fel då jag blev så paff att någon kallar denne typ för ett kap!

                  Tycker att han är snygg och verkar trevlig!!

                    ”Verkar”…

                      Du låter som ett bittert ex. Varför så upprörd över Pernillas kille?!
                      Märkligt..

          Pernillas bloggs kommentatorsfält är inte friskt. Sjukt konstiga människor härjar där och avundsjukan mot Bauer är direkt pinsam. Är det ngt gammalt ex till honom som inte kan gå vidare i livet?

          Bevisligen?! Bevisats?! ??? Tror mer det är Någon1 ex som är väldigt väldigt bitter.

      Är de inopererade implantat eller har han gjort en HD fettsugning, där kirurgen gör fettsugningen så att det ser ut som att man har magrutor?

        Ser ut som en oval inopererad platta med färdiga rutor. ?

          Se bild på far och son på Benjamins insta.

            Extremt kul! ? Hur tänkte han där..? Han är väl i alla fall en bra bit över 50 och så fåfäng. Jösses.

              Han har en inbyggd surfingbräda typ! ?‍♀️ ?

            Jävlar! Snacka om botched! Trodde inte att det gick att få värre magrutor än Darryn Lyons. ?

        Hur kan någon följa emilio ingrosso öht? Varför Sponsra en man som misshandlat och hotat sin fru? Jag är inget Pernilla W- fan men minns ju rättegången. Helt sjukt att han nu hyllas och följs…

          Ingen följer Emilio, bilden finns på Benjamins insta.

      Ja!!! Hahahaha det var det första jag tänkte!!

      Hahahah men va, nej? Vilken frisk familj?

        Inte konstigt att dottern går i samma spår.

      Hur vet du det??

      Det var min första tanke när jag såg en bild på Instagram! Att dom måste vara inopererade!

    Kan någon förklara för mig varför tanby klaras hår börjar typ jätte långt upp på huvudet , jag tycker de ser helt galet ut ?

      Hon har väl högt hårfäste. Vad exakt är problemet menar du?!

      Är du seriös?

      Hon ser väl ut så bara, inget att göra nåt åt troligen? Folk är olika.

      Vad vill du veta? Aldrig hört talas om att folk ser olika ut? ?

      Vad mer exakt är det du vill ha förklarat?

      Vad menar du?
      Det finns visa som har högt hårfäste och andra har lågt hårfäste. Det är väl inge konstigt med hennes hårfäste?

      Mitt hårfäste börjar också långt bak, särskilt vikarna.
      Det är för att jag och Klara – och våra gelikar – har så bländande stora hjärnor som vi gärna vill visa upp för er andra.

      Ni vet ju vad de säger… ”stor panna, stor….t-zone”

    Anna books dotter! Hon jobbar verkligen järnet på cicciotto i Sigtuna numera. Nån som varit där och haft hennes som servitris?

      Vad är problemet? Att hon arbetar hårt?

      Nope. Vet inte riktigt vart stället ligger. Var i stan häromdagen men såg det inte längs gågatan. Solariet ser jag iaf varje gång.

      Bra för henne, att jobba hårt är en bra egenskap som troligen kommer ta henne långt i livet.

    Bellas tvättkaos.

      Bella har verkligen inget intressant att komma med nuförtiden.

      Låter som mitt liv! Kanske borde bli influencer?

        Kör! ?

          Hela bloggbevakning kommer följa dig i sympati! Du behöver inte köpa likes ?

    Mitt stalltips är att Bingo och Julia är gifta inom 1 år och att Katrins åldersnoja kommer att accelerera under tiden..

      Agree.

    Märkligt inlägg på insta av Åsa Ingrosso. Om hur hon och Emilio gått egen väg på bekostnad av familjemedlemmar som de brutit med. Är de hennes föräldrar hon syftar på, som hon och E är skyldiga en hel del pengar?!
    Å och E, paret som befinner sig i gråskalan av lagligheter.

      Emilio har brutit med sina bröder Nicola och Vito. Detta pga att de hade svårt för Åsas dominerande. Hon vill ha Emilio helt för sig själv då hon är den som är starkast av de två. Det är hans bröder hon menar när fin skriver inlägget. Tror hon kanske måste skriva det för att skrika ut att hon har rätt

      Ja, jag tror det är hennes pappa samt hans syskon som åsyftas.

      Ville gå in o kolla men ser att jag är blockad av Åsa. Aldrig kommenterat eller något. Är hon nya Anna book?

    Katrin festar järnet på Stureplan med 20-åringar och PumaSweden. Wow! ?

      Eller mer ”Oj”…

      Hon har verkligen tappat det. Så pinsam.

        Tror hon är desperat efter en man, nu när Bingo är i hamn.

          Så är det sannolikt och en desperat kamp att synas hela tiden. Hon måste ha fruktansvärt dålig självkänsla för att hon också hela tiden framöver hur smal hon är och snygg (kan diskuteras) som att är viktigast i livet om din personlighet är en som en rövhåls.

    Jag läste artikel i Aftonbladet nyss om Marcelos och Emilias missfall. Fråga mig inte varför för jag är egentligen noll intresserad , men blev faktiskt lite provocerad över att det står att de väntat många månader på att utöka familjen. Det barn de har är ju tydligen född i april förra året, dvs strax över året. På den tiden har de haft två missfall. Fattar att det är jobbigt med missfall, men just det där med ”många månaders försök och väntan” ? Det blir ju lite som ett hån mot de som faktiskt kämpat på allvar med infertilitet.

      Håller med. Många som lider av infertilitet är en bra bit över 30 och är väl medvetna om att fertiliteten inte lär bli bättre med åren. Emilia har 20 år på sig att skaffa fler barn, även om det såklart kan kännas jobbigt att allt inte sker här och nu.

      Unpopular opinion:
      Jag tycker ”sekundär barnlöshet” är trams. Att ha 0 barn är en enorm skillnad mot att ha 1 barn eller flera. När det vanliga är att ha barn och man inte ens kan få ett trots att man gärna vill, då är det synd om en. De som bölar om att det är synd om dem för att deras barn inte får syskon och bla bla… Men var ska vi dra gränsen då? Om man redan har 9 barn och inte lyckas få nummer 10 – är det synd om en då? Nä men då är det inte jättesynd om de som inte får till fler än 1 barn heller…

        Woooord. Har du noll barn och verkligen måste ha ett fast naturen säger stopp och belägg så fine gråt. Har du ett och vill ha ett till, gå vidare bara.

        Agree! Man kan också säga till dem vad ALLA barnlösa får höra: ”men ni kan ju alltid adoptera!”.

        Nummer två kan jag ändå förstå för det är ju också en stark norm, man kan ha tänkt sig det och planerat. Samt att det är vanligt att man vill att barnen ska ha syskon. Absolut inte samma sak som ofrivillig barnlöshet dock. Att inte kunna få tredje barnet eller fler, då håller jag med, det får man bara acceptera.

        Instämmer. Vi kämpade flera år innan jag blev gravid (medicinska skäl). Min läkare trodde inte ens att jag kunde bli gravid. Men det blev jag till slut ?

        När jag pratade min min kompis om min barnlöshet och längtan sa hon att det var värre för henne när hon försökte få ett syskon till sitt barn (vilket hon lyckades med). Att det var mycket värre.

        Jag tog illa upp. Har man ett barn har man ju det barnet. Så otroligt mycket värre att inte ha något barn om man vill ha det.

        Jag fick ett missfall när vi hade försökt bli med barn i två år. En bekant tyckte att jag kunde tala ut med henne, för hon hade haft tre missfall mellan barn nummer fem och sex så hon visste precis vad jag gick igenom. Jo men visst, tack för omtanken..!

        Håller med, och då lider jag ändå av just sekundär ofrivillig barnlöshet.
        Min man däremot har noll barn, så honom är det ju ”synd” om. Nu är mitt stora barn 15 år och min man ska äntligen få bli pappa (även om han är en fantastisk bonuspappa osvosv) efter 6 års aktiva försök! ?

      Men ponera att dom försökt i princip sedan Elle föddes, det är över ett års tid och tillräckligt för att få gå en infertilitetsutredning. Det är ändå många månader. Sedan är det absolut inte flera år vilket många andra par försöker under utan att lyckas, men en persons lidande behöver väl inte utesluta någon annans? Att ha en barnönskan men inte lyckas är hemskt oavsett och det är absolut ingen tävling. Jag tror många hade mått otroligt dåligt i att genomgå flera missfall och inte lyckas få till en graviditet, och det måste vara okej att få må dåligt i det trots att andra kanske har det ännu värre.

        Om man försöker direkt när barnet fötts (så otroligt märkligt dock) så är det inte ju så konstigt att det tar tid… Kroppen kanske inte är redo.

          Fast så fungerar det inte, man kan bli gravid så snabbt som innan den första mensen efter förlossning. Psuedotvillingar (max 18 månader mellan barnen) är inte något en på miljonen-fenomen. Och varför skulle det vara märkligt att vilja ha barn tätt? Det är inte för alla men märkligt är det inte.

            Fast jo, direkt efter en förlossning kan det vara svårare att få barn eftersom hormonerna i kroppen är helt galna. Det är inte samma sak som om man försöker bli gravid 1 år efter förlossningen.

            Jag säger inte att det är omöjligt, men det är svårare då hormonerna påverkar otroligt mycket i kroppen.

              Och jag har heller aldrig påstått att det är lika lätt direkt efter förlossningen som ett år efter. Jag studerar en medicinsk utbildning så är fullt medveten i vikten av hormon så som LH, FSH, GnRH och att en graviditet påverkar nivåerna av dessa. Vad jag menar är att det blir fel att påstå att kroppen inte är redo när tätt barnafödande bevisligen sker. Man kan alltså inte beskylla någon för ett missfall med argumentet att ”kroppen är inte redo”. Att graviditeten i fråga inte ledde till en lyckad graviditet behöver inte ha med en ”icke-redo” kropp att göra, ofta ligger det i att fostret inte är livsdugligt.

        Fast har man haft missfall under det året så får man inte gå på fertilitetsutredning. Det är enbart om man inte alls blivit gravid under ett år.

          Exakt, eftersom missfall ändå är något ”bra” ur fertilitetsperspektiv. Inte själva missfallet i sig såklart och speciellt inte om det blir många, men har man nedsatt fertilitet är det positivt att över huvud taget kunna bli gravid. De flesta missfall sker på grund av att det är något knas med kromosomerna och är man inte lastgammal är chansen stor att man till slut blir gravid med ett foster med normala kromosomer. Om man inte blir det kan man göra ivf och kromosomtesta embryona innan insättning.

          Jag syftade mer till det här med många månader och att över ett år rent tidsmässigt är nog för en fertilitetsutredning, så nog kan det få kallas många månader. Alltså inte det specifika fallet och att dom skulle gå en utredning, men det blev nog otydligt där. Tycker bara det är oerhört nedlåtande att kalla någons lidande ett hån för att ”andra har det sämre”. Det finns alltid någon som har det sämre men det förminskar inte någon annans sorg och kämpande.

      Ett hån? Hur ett missfall drabbar en kan väl ändå ingen annan diktera? Herregud.

    Ang tanbyk’s senaste youtubevideo ?
    Man kan ju inte parkera fel eller strunta i att betala parkeringsbiljett och sen tycka synd om sig själv och bli SUR ?! för att parkeringsvakten sköter sitt jobb och ger böter, verkade inte ironiskt heller

    Nä nånting som kändes rätt sjukt och respektlöst med det, sedan klaga på att alla böter är jobbigt för det ~blir redan såååå dyrt~ med alla kostnader i den nyrenoverade lägenheten.. Vad tror hon att parkeringsvakten ens får pengar överhuvudtaget ifrån om hen inte sköter sitt jobb?

      Fast hon sa att hon förstår att de bara gör sitt jobb med. Uteslut inte all information.

      Ingen apostrof i svensk genitiv.

    Britney Spears IG som är flippad och delvis orsak till att sönerna inte träffar henne. Hur tänker alla män och kvinnor som är föräldrar när de beter sig så på sociala medier?

      Hon mår verkligen inte bra och borde få hjälp. Alltså riktig professionell hjälp av människor som vill henne väl.

        Exakt, svårt också att avgöra vem, om någon vill henne genuint väl.

      Britney styr inte sin insta. Hon är ej fri

        Jaså?! Varför har då den ”bundna” kvinnan reagerat på sin ex-makes intervju? ? Du kanske enbart följer alternativa medier men Britneys advokat (som hon själv har fått välja) har sagt flera gånger att Britney har kontroll över sin instagram.

          Hon är fri nu ja, men hon har ju uppenbarligen inte mått bra under flera års tid. Och tror inte allting magiskt löste sig bara för att hon blev ”fri”.

      Britney Spears har varit kontrollerad hela sitt liv, och inlåst och extremt kontrollerad de senaste åren. De vi alla andra fick utlopp för i tonåren och ungdomen, det har hon missat, allt det gör hon nu.

      Låt henne vara ifred, ge henne tid, och hoppas de i hennes närhet vill hennes bästa och kan ge henne den hjälp hon behöver.

      Tids nog hoppas jag hon landar i sig själv och i livet. Och då när hon står mer stabilt kanske sönerna vill ha en relation med henne.

    T**ngelinn, raderar ofta kommentarer som inte ”passar” med egna åsikter eller vad det är hon marknadsför på bloggen. Kan vara allt från en välmenande kommentar ang bilstol som inte uppfyller krav mm men hon verkar vara otroligt rädd att bli ifrågasatt? Även om de inte handlar om påhopp mm. När de är frågestund väljer hon ut ”frågor”som beskriver hur fantastisk hon är? Är väl inga frågor. Sen så undrar jag om man får göra reklam på de sättet hon gör? Att man mitt i ett blogginlägg påbörjar reklam utan att sätta ut de från början? Är de ok eller inte?

      Jag blev blockad när jag ifrågasatte varför hon marknadsförde en produkt som inte kan ge några resultat öht.

    Alternativ 4:
    Förslag till ämnen att granska i bloggen:

    – vilka exploaterar sina barn i sina sociala kanaler? Exempel:
    – Bingo, KZ: postar bilder på barnen i utsatta situationer som ena sonens sjukhusbesök nyligen.
    – Jocke, Jonna: barnen har redan egna IG trots åldersgräns finns på plattformen
    – Elena Belle – dottern har eget IG.

    Ska barn som inte kan ge sitt juridiska godkännande finnas på IG eller andra plattformar?

    – Vilka använder sina barn som levande reklampelare? Exempel:
    – Trillingarna: flickorna gör reklam i typ varje inlägg
    – Linn Andersson (tingeliin) äldsta dottern används flitigt i reklam och den yngsta hann knappt hem från förlossningen innan hon fick göra reklam för Bubbleroom.
    – Marie Serneholt: sönerna används flitigt i reklam

    – Falsk marknadsföring: Exempel:
    Pernilla W som gör reklam för priorin samtidigt som hon använder Hairtalk och således inte har fått ”tjockt friskt hår” av piller. Bianca som gör reklam för bus när hon använder spraytan.

    -Köpta följare; vilka har störst antal köpta följare?
    – Vilka har flest reklaminslag vs ”riktigt” content?
    – Vem använder mest missvisande filter utan att det framgår? (Charlotte Perelli, Anna Book, Elena Belle)

      Hur mycket filter har Perrelli?! Hon ser snart helt utsmetad ut. ?

        Haha ja, alltid varit så. Har inte sett henne IRL men de som har säger att lagren smink och ingreppen inte är nådiga. Snygg men inte naturlig sådan.

          Ja, alltid så överfixad. Synd, hon är ju en snygg tjej.

          Såg henne live för kanske 5 år sen på frukosten på ett mindre hotell här på västkusten. Helt osminkad var hon och jag vill inte vara sån men det var väldigt stor skillnad mot hennes blurrade instabilder… Inget fel i det men uppenbarligen har hon svårt att acceptera det själv.

        Madonna har också galna filter, ser ut som en seriefigur.

          Ja herregud. Inte sett henne på länge och var nyss inne på hennes IG…..jösses. Inte bara filter där direkt. Börjar likna historien om Michael Jackson.

      Alla som söker barnvakt via instagram. Mimmi Kapell söker nu också.

      Bisse som lägger ut 5 inlägg om hur mkt hon älskar sina barn men längtar tills barnen ska sova.

      Känner att när det gäller barn (oavsett vad) så sköt det snyggt ?

    Emilio har inte bara inopererade magrutor. Han har även floppat med en hårtransplantation som blev sponsrad. För att nu helt vara tunnhårig och grå

      Inte lätt att åldras och vara fåfäng och tidigare i sin ungdom vara en vältränad snygg dansare. ??

      Okej? Och vad vill du ha sagt? Vi lever i en ytlig värld tyvärr.

    Visst Katrin, det kan vara jättekul att festa loss en kväll med Champagne på Stureplan, men absolut inte om det är kärnan i ens liv. Fan vad torftigt och ytligt.

      Jag hoppas inte men risken är hög för en krasch där när sommaren är slut.

    Vad händer med Mogi?

      Något speciellt du tänker på?

        Hon har börjat blogga igen och skriver om sitt spirituella uppvaknande? Något mer hon ändrat i sitt liv?

    Alternativ 4: Vanja Wikströms NFT-scam. Du skrev om den innan lansering, nu är lanseringen gjord sedan någon månad tillbaka och löftena börjar brytas, precis som vi alla här förutspådde. Inget glassigt kontor till alla i Stockholm (istället ett digitalt haha). Försäljningen står i princip still utan att ens hälften av de publika NFT:erna är sålda. Sen är det lika mycket till som ska till investerare (min gissning är att det under hösten kommer komma ut ett meddelande av typen ”vi hade flera bud men kände inte att företagen kunde bidra med mer än bara pengar och vi tänker långsiktigt!”).

    Sekten har nog köpt upp alla sparpengar snart, så kanske kommer uppmuntran på att de ska ta in vänner och bekanta? Så att pyramidspelet blir komplett.

    Det roligaste är den totalt överdrivna pepp-stämningen som Vanja och deras betalda admins piskar på trots att allt verkar gå rakt emot plan. Allt som händer ”överträffar” deras vildaste fantasier. Så otroligt fejk allting.

    Är det rimligt att det verkar helt oreglerat med NFT:er? Att man kan lova guld och gröna skogar för investerarna och sen bara skita i det man sagt?

      Din kommentar fick mig att tänka på Ruja Ignatova eller cryptoqueen som hon även kallades. Hon lovade också guld och gröna skogar och lurade sina trogna följare och kunder på miljardbelopp. I dag är hon spårlöst försvunnen och efterlyst av FBI. För de som vill veta mer rekommenderar jag BBCs podcast The Missing Cryptoqueen.

    Ett hån? Hur ett missfall drabbar en kan väl ändå ingen annan diktera? Herregud.

    KZ – Herregud vilket ras!

    Daisy Grace?? Trodde att polyesterdrottningarna lagt ner den verksamheten

      Ja, och polyester som är så hemskt!

      Hittar ingen storleksguide på sidan, svårt att shoppa då.

    Förstår att man tror man ser slankare ut om man poserar med hårt hopknipna korsade ben men det enda som händer är att man ser ut som man behöver gå på toa! Claudia Concha envisas med att stå så på var och varannan bild, ser helfjantigt ut ?

    Hur gör influensers för att fynda på loppis? Fantastiska grejer, allting bara för en tjuga? Varje gång jag går på loppis är det fult skräp som ingen vill ha som är billigt, och de fina sakerna kostar. Ljuger de eller avrundar kraftigt neråt? Tänker på Elsa B och underbaraclara till exempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.