Influenciskt poppis-plagg

Influencern Elin Warnqvist har gjort en klädkollektion tillsammans med NAKD, vilket i sig inte är unik. 
Men… ibland finns det plagg i dessa kollektioner som sticker ut lite extra, och då inte bara bland andra influencers utan när jag ser ”vanlisar” bära dem.

Idag när jag var inne vid Hötorget så såg jag en person  bära den här klänningen, som jag sett på både Bianca Ingrosso och Lisa Tellbe. Tack vare den här personen så förstod jag att plagget faktiskt är en klänning men att den även går att bära tudelad – allt tack vare en smart knappfunktion som ger kunden valmöjligheter. ??

Jag tycker det är kul att se hur influencerplagg sitter på ”vanliga” människor. Vill ni dela med er av saker ni köpt, gör gärna det! Kontakt@bloggbevakning.se

Tack för tips till dig som gick över Hötorget i den här klänningen kl 14.14 idag, med blont hår, svart handväska och sandaler. ?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    B så lik Victoria Beckham.

      Är du blind? Det finns ju ingen likhet överhuvudtaget.

        Du är lika trevlig som vanligt.

          Och du ska sätta folk på plats som vanligt.

          Tänk att jag gör sånt avtryck hos dig varje gång. Själv kommer jag aldrig ihåg kommentarer bland alla hundratals. Följer jag inte strömmen medhårs och gulligt? Är jag lite för osvensk kanske? Då brukar svensken reagera.

            1. Jag är inte svensk
            2. Jag kommer inte heller ihåg alla som kommenterar. Mest de som är ovanligt trevliga eller ovanligt otrevliga. Vilken kategori du själv hör till tror jag att du vet.

            Här inne följer man väl strömmen genom att vara trevlig och snäll. Så strömmen här inne följer du rätt bra.

              (Utgår från att du läser in ironin…)

            Du tror du är så jävla cool för att du är otrevlig ? sorry, jag menar OSVENSK.

        Jo, kroppen.

      Jamen faktiskt.

      snarare en ung teri hatcher, typ första säsongen av desperate housewives. gorgeous!

        Teri Hatcher är oerhört vacker men hon var inte särskilt ung i första säsongen av desperate housewifes fast gorgeus då och som ung, säkert idag också, ser dock inga likheter mellan henne och B direkt.

    När opererade Lisa Tellbe brösten?

      Fråga henne? Varför skulle nån här svara på det?

      Bianca har väl minnsan också gjort det?

        100%

    Ska man snubbla över den långa kjolen?

      Det är därför man ofta inte kan använda ”influencerkläder”. De funkar inte i vanliga människors liv som inte går ut på att fotas 24/7.

    Fattar inte det sista? Efterlyser du ”Blont hår, handväska, sandaler”? Du tackar för tips ju? Va?

      My bad. Ögnade bara genom inlägget först. Pin

    Gode gud vad genomskinlig

      Klänningen eller reklamen? 😉

      Stackars vanlisar på gatan som tvingas se på fejktuttar i givakt.

    Fruktansvärt fult.
    Och dessutom osmakligt att visa upp plastbrösten på det sättet. Vill inte se dina vårtgårdar, tack!

      Kvinnor har också bröstvårtor, och det är dags att sluta låtsas som om det är något mer sexuellt med kvinnliga nips än manliga

        Själv vill jag inte se mäns vårtgårdar heller, tack!

          Nä men du gör ju det hela tiden och du verkar inte ha startat parti mot dem än.

        Men varför ska de visas upp? Kvinnliga bröst och bröstvårtor ÄR mer sexuellt laddade i vår kultur, så är det bara.

          Det är ju därför de ska visas upp förstår du väl. Biancas stora mål i livet verkar vara att bli så kn*llbar som möjligt, klart hon måste visa män de nyopererade brösten.

            Vad äcklig du är. Eller så är bh:ar sjukt obekvämt och det finns ingen anledning till att våra bröst ska sexualiseras men inte mäns. Jag ser män gå utan tröja hela somrarna utan att någon höjer på ögonbrynen. Kvinnliga bröst blir mer ”laddade” för att ni upprätthåller den synen på dom!

      Titta inte då ?

        Nu kräver du för mycket av folk??

    Bianca är så lik Michael Jackson i ansiktet på den första bilden.

      En känd plastikkirurg i USA talar just om problemet med tydliga ingrepp är att folk börjar se likadana ut.

      Vilken överdrift! Vet du ens hur MJ såg ut? Seriöst vi fattar att alla på bloggbevakning är emot Bianca o fillers, men att säga att hon ser ut som MJ är bara elakt när hon har 0 liknelser med MJ. Det där är endast en mean girl kommentar för att man inte mår bra i sig själv och därför behöver trycka ner andra, sluta med sånt beteende det är farligt då det sårar andra och gör dem illa på fler sätt än du kan ana. Finns flera kända personer som förstört sina yttren just pga såna som dig som gett den hemska kommentarer och gett dem komplex över sina utseenden. Sen klagar vi på Vrf de opererar sig till helt olik deras naturliga ansikte.

      Och nej jag är absolut inget fan av Bianca, snarare tvärtom, dock kan jag vara konstruktiv i min kritik till henne.

      Gör om, gör rätt!

    Måste faktiskt sluta gå in på den här bloggen, känner mig så ful när alla såna här bilder dyker upp?? Annars är jag fri från sociala medier och gillar mig själv men det skapar faktiskt lite hjärnspöken när man ser dessa tunna kvinnor med stora bröst hela tiden. Och jag är 31?

    Hoppas jag lyckas hålla mig undan flunsorna och BB från och med nu. Önska mig lycka till. (obs inget ont om BB skänkt mycket tidsdödning och skratt under åren).

      No you dont. Se allt det perfekta som inspiration. Som Allt i hemmet är inspiration. Vi alla kan inte va perfekta.

        Finns inga perfekta människor,inte ens kändisar eller influencers,men man kan också vända på det och säga att alla människor är perfekta på sitt eget unika sätt,fanken vad trist om alla såg likadana ut .

      Lycka till!

    Reklam för N A – K D ja, bra reklam för dem och bra försök till maskering ? Så lägligt att du såg en tjej med en sådan klänning idag, det gjorde du säkert, var den lika genomskinlig irl tro.

      Hur kommer det sig att Instagram plötsligt godkänner nipples? Det är ju bra men hur trött är man inte på att se det på alla – hela tiden – i varenda inlägg. O hur fan gör dom för att få dom stuva exakt hela tiden? Is?

        Opererade bröstvårtor är väl alltid styva? Om man väljer den designen liksom

          Haha vad sjukt. Så opraktiskt.

      Jag vill inte uttrycka mig riktigt lika burdust som Nellie. Men undrade uppriktigt när jag läste inlägget vad det är för skillnad ur reklammarkeringssynpunkt på detta och de influenser-inlägg som brukar få åthutningar? Är det att du inte är betald av företaget eller har någon egen koppling? Får man höja varumärken till skyarna så mycket man vill, så länge som man de facto gör det gratis? Antar att det måste vara så.? (Oh, vad jag vill känna em influenser i så fall! Jag med mitt lilla nystartade företag.)
      Fast vad händer om det här företaget skulle skicka hem en klänning till dig nu och tacka så mycket för de vänliga orden, som ju onekligen är värda guld i reklamsammanhang? Skulle det förhindra dig att säga något snällt i framtiden? (Jag tycker att sånt här är krångligt på riktigt.?)

        Hej!
        Läs den här vägledningen från Konsumentverket, där skillnaden mellan åsikter och köpt reklam klargörs på ett ganska enkelt vis.
        ?
        https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/produkter-och-tjanster/reklam-och-marknadsforing/vagledning-marknadsforing-sociala-medier-konsumentverket.pdf

        Hojta om det fortfarande är oklart efter det, eller om du vill att jag ska förklara någonting annat eller så…

        // Camilla

          Tack! Den var jättebra. Borde ingå i teorilektionerna när man ska ta körkort som influenser. ? Verkar ändå finnas en del knepiga gråzoner, så jag kände mig inte helt tappad bakom en vagn med min fråga. Skönt det! ?

    Tyckte det såg sjukt varmt ut med en lång ärm i Sydeuropa i värmebölja (innan jag såg att klänningen är helt genomskinlig ?).

    Funderar på varför B har trosor som skymtar när tuttarna får vara fria ?

      Antahligen för att vi har kommit till att det inte är några konstigheter att visa brösten.
      Men jag hoppas att det aldrig blir okej att gå runt i genomskinligt och visa upp kissemurran, hade kanske inte synts lika mycket som två bröst som står rätt ut dock.

        DON’T FREE THE KISSEMURRA! ✊?

        Fast det är väl visst ganska konstigt?

          Ja, jag tycker att det är konstigt att folk visar så mycket. Speciellt går på restaurang tex och har genomskinligt. Men det verkar ju ha blivit en grej som är accepterat?
          gått från att man ser lite bröstvårtor till detta senaste året typ tycker jag. Eller så har jag inte tänkt på det innan.

            Ok, vad sjukt. Har inte sett det eller tycker det verkar accepterat. Bor ändå i storstad.

            Det är tjejerna som inte har något annat att komma med än sin kropp.

      Hon kanske inte vill få flytningar på klänningen ?‍♀️

    Allt jag ser är unga tjejer med osäker blick som drar in magarna, håller andan och försöker se snygga ut i ansiktet, samtidigt.

      Oftast med lösfransar, plufsiga läppar, löshår, opererade bröst, och lösnaglar.

    Insåg inte hur genomskinlig den var förrän folk påpekade det i kommentarerna. Så synd tycker den var fin och hade gärna använt den som klänning på jobbet.

      Ha en topp under?

        Eller underkläder. Som vanligt alltså (eller, för de flesta i alla fall…)

          Haha ja precis, men jag utgick från mitt eget jobb där det inte passar sig att visa underkläder hur som helst heller. Men givetvis?

            Ja topp och underkjol är vad jag behöver ha då, tror inte det varit uppskattat att jag kom med synliga underkläder på jobbet.?

      Använd underkjol. Det gjorde man alltid förr.

    Skitsnyggt som gardin hos bonprix ?

    Jag kan inte vänta till öppet spår. Jag bor i Skeå och vill flytta till Stockholm innan jul. Jag har talas om sidor appar som ger förslag på hyreslägenheter med förstahandskontrakt i Stockholm utan kö, tänkte fråga hur pålitliga är dem? Hur billiga är hyran? Är lägenheterna långt bort från Stockholm (centrum)Har googlat och jag får fram Homespotter.se, bostadslistan.se, fixakontraktet.se, bostadsnotisen.se, bostadsprogram.se, homosexuella.se, Balder.se, hyresbevakning.se
    Dem flesta kräver betalning för att få fram hyreslägenheter men jag kan ju inte betala för alla sidor jag hittar så jag vet inte vilken sida jag ska välja. Har någon av er tagit hjälp av dessa sidor/appar?

      Det är öppet spår kl 20 ikväll

        Okej jag har inte jätte koll på när öppet spår brukar vara

          Gervide

          Går det att på något vis lägga in tiderna för öppet spår i bloggens info eller högst upp eller något? Det verkar svårt för många att minnas de tre dagarna?

      Du kan inte vänta mindre än en timme med detta??

        Visste inte att det var öppet spår idag

      Kolla inte där, aldrig hört talas om och låter otryggt. Mitt tips skulle vara att till en början hitta en privat hyresvärd (du kommer antagligen inte hitta något genom annan om du inte stått i kö i 25 år). Kolla typ samtrygg. Räkna med ca 10 000kr/månad för något i innerstan.

      Ska du flytta inom den närmsta timmen?

      Balder är en riktig hyresvärd. HomeQ kostar inget. Sök upp privata hyresvärdar. Osv. Betala inte för någon hemsida, slöseri på pengar. Lycka till.

      Balder är ok, resten är väl Scam. Kolla HomeQ, Wåhlins, osv. Det är bra sidor med lgh i Stockholms län. Men svårt att få förstahandskontrakt tyvärr.

      Det troliga är att du får bo i andrahand eller inneboende, det är det vanliga när man börjar.

      Inte ett dugg pålitliga skulle jag säga. Det är oerhört svårt att få förstahandskontrakt i Stockholm på legal väg. Ja, det är inte olagligt att köpa ett hyreskontrakt, men för att kunna göra det måste du ofta börja med att skriva dig på en fastighet där du inte bor för att kunna genomföra ett skenbyte = folkbokföringsbrott. Du riskerar också att bli uppsagd om detta uppdagas.

      Om jag vore du skulle jag satsa på att hitta ett andrahandskontrakt med rimlig hyra, och sedan ställa dig i bostadskön. Det går att få förstahandskontrakt, men det beror på hur flexibel du är. Om du är student kan du ställa dig i kö för studentbostad.

      Lycka till 🙂

        Jo, det är olagligt även att köpa (att sälja har alltid varit olagligt) svartkontrakt sedan några år tillbaka.

    Influenser som är helt oanvändbara om man inte bara ska stå still i solnedgång och posera.
    ????????????????

    Graf verkar ha fått fram namn och mailadress till Ip numret och frågade om.

    Alltså har gått ner i vikt/blivit smal pga påverkad av dessa influencers, men brösten (mina) försvinner ju också, men känner verkligen INGET behov av att plasta till dem? Fördelen är ju att jag nu kan sova på mage, träna utan sport-bh etc utan att något studsar :)) Samt alla eventuella komplikationer som kan följa av OP.

    Kul att ni kommenterar de styva bröstvårtorna men inte det faktum att de sitter i olika höjd på Lisa. ?

      Så kan det ju va?

    100% akryl.

    Tycker att Bianca är fantastiskt vacker och klär verkligen i den klänningen/dressen ??.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.