Bianca Ingrosso bekräftar att hon är singel, men mår toppen!

Bianca Ingrosso bekräftar i en frågestund på Instastory att de facto är singel, men att livet leker och att hon ser fram emot att få leva och vara lycklig. 
Hon skriver att hon helt ärligt inte varit så här lycklig på väldigt många år och att hon känner ett sånt jävla pirr för sitt liv.

Good for you, girl!
Good for you! ❤️

Alla bilder kommer från Bianca Ingrossos Instastory.

277 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Slår vad om att de är ihop igen inom 6 mån.. ?

      Förstår inte hur hon inte hittar en ny? Alla andra normala människor gör slut och hittar till slut en ny partner.
      Hon är under 30 år. Har bra ekonomi, är snygg och har ett väldigt socialt liv. Hur har inte hon hittat en ny man? Jättekonstigt enligt mig.

        Hon vill ha någon som inte tar henne för pengar och berömmelse. Och då var P där innan hon blev känd och därför fortsätter hon att gå tillbaka till honom. Eller gjorde i alla fall tidigare.

          Ja det är ganska förståeligt. Därför borde hon hooka med någon som också är känd och rik. Tror hon har en del att välja mellan men är lite fööör cought up i sig själv och/eller inte tror någon av hennes ”kaliber” skulle vara intresserade av henne. Hoppas hon inte går tillbaka till P iaf. Många fiskar i vattnet även för Bianca Ingrosso.

            Jösses vilken normal kille skulle stå ut med henne? Utseendet är verkligen inte allt. Verkligen inte.

              Tur att hon därför är så mycket mer än ett fantastiskt utseende, vilket är mer än vad man kan säga om just dig!

          Tror mer hon är van vid dysfunktionella relationer och känner en trygghet i det för det är så hon har växt upp.

            Singel är det nya modet.

        Vem sjutton vill vara med i den där cirkusen? Alla normalt fungerande män håller sig såklart på avstånd, och de som bara vill bli kända genomskådar hon förhoppningsvis.

          Bauer ville det.

        Kanske måste vara en som passar hennes personlighet. Eller hon kanske inte velat hitta någon annan? Tröttsamt med folk som bara vaaaaaarför träffar du inte någon som är så rolig/snygg/trevlig ????

          Fast hon är ju bara snygg…. Det tröttnar man på.

            Lägg av!!

          Hon ska så klart ha en italienare !!
          Hon fungerar säkert jättebra med en varm familjekär sådan kille.

        Tror inte hon har ett socialt liv, tyvärr. Lyssnade på en pod där hon var gäst och hon låter som att hon är jättesjuk med sin bulimi och mest håller sig hemma.

          Ja jag tycker det syns allt mer tydligt, så mycket som hon lägger upp bilder/videon där revben sticker ut och det liksom inte går att ta miste om hur smal hon är.

          Viktigt att hitta fel på henne, eller hur? Du klarar inte av annat, svartsjukan avundsjukan blir för stor för dig!

            Det är väl inget ”fel” på en människa som sitter hemma och mår dåligt? Du attackerar folk utskillningslöst här i tråden utan att ens reflektera över kommentarerna du svarar på iom att personen som skrev ovanstående uppenbarligen känner sympati för Bianca.

              Ni är så vana skit att ni inte ens känner igen elakheter, stackars människor.

            Mia måste vara jäkligt jobbigt att svara på alla negativa kommentarer el kommentarer som inte passar dig som du råkar se i spalten !
            Ta dig samman kvinna och gör något vettigt

              Så ni skall få sitta här och snacka skit ifred?? Tycker ni skall ge er ut istället för att sitta här. Bygg upp ert liv nu!

              Tröttsammaste människan just nu.
              Helt väldsfrånvänd och självupptagen.

        Hoppas hon hittar någon helt annan i framtiden.

        Har så kul hon kan och sen hittar ngn rik snubbe utomlands som kan bo vart som helst i världen. Så hon inser sitt värde som person och slipper oroa sig för golddiggers.
        Fast även om hon träffar ngn ny är hon bog rikare, man får väl helt enkelt bjuda på det man vill och se till att snubben jobbar
        och har sitt liv ändå.

          Problemet för rika är att hitta någon rikare. Spring mot toppen.

        Inte alla killar som klarar att en tjej tjänar så mycket mer än dem…

        Förmodligen pga att hon inte är flickvänsmaterial.

          Men det är du? Tror hon är en fantastisk flickvän. Han går tillbaka till henne om och om igen. Hur har det gått för dig?

            Jag är lyckligt förlovad sen två år tillbaka så. Ta ett chillpill, Mia. B kommer också hitta kärleken, det är jag övertygad om, men tror hon behöver jobba lite mer på sig själv först.

              Lycklig?? Haha, köper du likes också. Du vet att det är fult att ljuga?

          Varför är du så elak?!

            Ehum, självinsikt, vet du vad det är ?

              Kommentaren var nog riktad till mig, Einstein.

            Ja, det var nog lite elakt skrivet. Sorry Bianca! Klart hon är flickvänsmaterial och kommer att hitta kärleken. Hoppas hon gör det när hon själv känner sig redo.

              Sorry?? Bättre kan du!

                Shit, chilla för fan.

                  Bete dig!

                    Du verkar sjuk. Sök hjälp.

                      Ehum…

        Hon kanske inte vill ha nån ny? Jag tycker det är konstigare med dom som hittar sitt livs kärlek ideligen med en månads mellanrum.

      Ja, same procedure as last time förmodligen. Hon ser inte ut att må bra alls, hennes armar är som tändstickor… Så mager. Jag hoppas verkligen hon får hjälp att må bra på riktigt och att hon inte gör om samma misstag (P) för tionde gången!

        Hon ser fantastisk ut, så vacker, och rik, snäll, sund, otroligt duktig, driven som människa. Tänk att du inte klarar av det. Tänk att tjocka människor måste vara så elaka. Sunda smala människor får inte säga ett enda ord om er, för det klarar ni inte av men ni går an och an och spyr hat mot de smala människorna.

          Varför känner du att du måste vara hennes skyddsvakt? Det är fakta, hon blir tyvärr bara smalare och smalare och tycker personligen att det lyser igenom att hon mår dåligt. Detta har bara blivit mer och mer tydligt.

            Jobbigt va? Någon som svarar emot, någon som står upp för och säger som det är? Ni måste må mycket dåligt som inte lär er hantera avundsjuka på ett korrekt sätt, som fostrar era barn att se vad de har. Era barn kommer må så dåligt om deras värld skall bygga på att hata alla som har något som de inte har. Inte undra på ökad psykisk ohälsa.

              Men du, vore det inte bättre om du skaffade dig ett liv istället för att söka igenom tråden som en robot efter nya kritiska kommentarer om din största idol? Gå ut i solen och ta en promenad vet jag!

                ”Nej jag trivs bättre här” bland alla bittra överviktiga skitsnackande hatare/ skvallerkärringar av smala, duktiga drivna, unga kvinnor som tar sig fram i livet.

                  Överviktiga? Jag väger 65kg, men okej. Du får nog reklamera din spåkula. ?

                    Vikten var det viktigaste för dig, eller hur?

                      Du är ju störd på riktigt.

      Tror också att de kommer vara tillsammans inom 6 mån. Men hur i hela friden blir det nu med hennes nya jättestora lägenhet? Kommer hon flytta in där? Eller bli kvar i den lägenheten hon bor i nu.

        Hon köpte den själv, så där kommer hon garanterat flytta in

          säger väl en hel del att hon köpte den själv, verkar inte som att han fanns med i ekvationen då? eller? jag har ingen koll på hela den biten men det låter weird att köpa en lägenhet under tiden man är i ett förhållande om man inte har planer på att göra slut.

            Intelligent gjort !

    Härligt att höra att hon mår bra och ser fram emot att leva och vara lycklig ❤️

      Åh eller hur. Kan känna sån empati med Bianca, om alla sår hon måste bära på inuti. Tänk om hon hade kunnat gå till en riktigt skicklig psykoterapeut som hade fått henne att förstå sina mönster. Hjälp henne på djupet. Då hade fjanten Filip varit historia, kanske även hennes destruktiva pappa, kanske även ätstörningen. Fy tusan.

        Nu går hon ju till en psykolog men det är ju inte den personen som bestämmer om Bianca ska göra slut, sluta spy eller vad det nu kan vara. Det är bara Bianca själv.

        Det är helt upp till Bianca själv.

      Hävdade inte hon att hon har haft ett blödande magsår (dvs blödande ulcus) i över ett år? Då mår man knappast bra. Eller så har hon ingen koll på vad ett blödande magsår faktiskt är och tagit fel på vad det faktiskt är hon lider av, låter snarare som gastrit det hon har.
      Googla övre gastrointestinal blödning, så förstår ni hur absurt hennes uttalande är.

        Vah har du helt missat alla snillen här som bestämt hävdar att man kan vara lycklig med magsår och bulimi.

    Känns det ens väsentligt om dessa 2 är tillsammans eller inte?
    Som två tolvåringar har dom ju betett sig i alla år.

    Heja henne, inte en dag för tidigt! Tycker det varit sorgligt att hon kämpat på så och uttryckt att hon inte vill gå för hon inte vill upprepa sina föräldrars relation. Medan världen tittar på och ser att det är precis det hon (o P såklart) gör. Måtte detta vara nu, så att båda kan gå vidare. Hur kär man än är, inte säkert att det funkar ändå.

      Eller hur?! Hon behöver bryta upp från den där destrutiva relationen. Tala om att bli precis som sina föräldrar.

      Vad är likheten med hennes föräldrars relation?

        Dysfunktionell och stormig. Alla barnen har pratat i media kring detta.

    Ju mer man skriver om hur lycklig man är ”just nu”, desto mindre verkar det stämma..
    Tycker hon sagt en del vettigt, men samtidigt märker man ju vilken press, utssendehets hon utstrålar hela tiden… känns inte avslappnat och lyckligt alls faktiskt

      Har du kollat igenom hennes kommentarsfält? Eller det här kommentarsfältet? Hade hatat varje mm av min kropp till slut om främlingar tog sig friheten att skriva vad de ville om min kropp. Och NEJ man måste inte ta och gå på en enskild individ för att belysa problemet med dagens ideal, operationer, fillers osv. Går utmärkt att diskutera utan att håna enskilda tjejer.

        Hennes kommentarsfält består mest av – wow, så snygg, vacker, perfektion, du är världens vackraste, var finns byxorna, vill ha din figur, vill ha ditt hår, vill ha din klänning, var finns jackan. Tror hon tar åt sig av det mer än av en eller två bland flera hundra som skriver att de tycker hon är för smal eller för rik.

          En eller två?! Har du kollat ordentligt? Möjligtvis att de raderats, men är betydligt fler än en eller två.

          Nej det gör det inte. Scrolla lite.

          Men verkligen inte. Du kan ju inte ha kollat efter. Hon får mängder av hat överallt.

            Jag måste verkligen ha otur för varje gång jag scrollar bland hennes kommentarer är det bara positiva kommentarer.

              Samma här! Sen ser jag folk som säger välmenade kommentarer åt henne. Tycker inte det är hat. Men det är klart att folk som bara klarar av ”åh du är goals Bibbz” som hat.

              Exakt hur är det ”otur”? Den meningen skvallrar en del om dig.

                För att jag inte kan relatera till kommentarerna som handlar om hat och hot mot Bianca. Vad skulle du kalla det för?

                Haha Linda seriöst? Är du en av hennes små gummor?

          Det tror inte jag. Inte med tanke på att så fort det dyker upp en kritisk kommentar så är Bianca där och svarar med något ”dräpande”, medan alla ”Wow”, ”Gumman”, ”Så vacker” förblir obesvarade. Så nej, Bianca tar åt sig jättemycket så fort alla inte ääääälskar henne och hennes ”charmiga” beteende. Så lycklig är hon.

          Men så fungerar man ju inte, Anonym 13:18 – de flesta fungerar tvärtom; man får hundra komplimanger och EN kritisk kommentar, och det är den kritiska man tar åt sig och blir sårad av.

            Hon får dock fina kommentarer som genuint bryr sig som hon direkt blir kränkt över. Alla ska bara älska henne.

        Ja det är fruktansvärt. Satt och tittade igår, tappade fan hakan över hur konton som heter ”mamma_till_barn_och_barn…” kommenterat helt sjuka saker. Jag hoppas bara att hon är så pass stark psykiskt, att hon inte tar åt sig av alla fruktansvärda kommentarer.

          Jag tror hon far jätteilla av alla kommentarer.

            Fullt förståeligt. Fy fan ?

            Med risk för att låta cynisk men om hon nu far jätteilla av alla kommentarer, varför utsätter hon sig för dem? Det finns en hel del hon faktiskt kan göra för att skydda sig förutom då att sluta vara offentlig förstås. Hon kan anställa någon som manuellt modererar hennes kanaler. Hon kan blocka användare. Hon kan anmäla hotfulla kommentarer.

              Exakt min tanke. Hon om någon har råd att ändra sitt liv exakt hur hon vill. Hon har varit länge öppen angående det ena och det andra, så är inte direkt konstigt om folk blir oroliga eller inte förstår henne alltid. Denna mentalitet mot influncers (särskilt mot B) har blivit så känsligt så det är galet!

              hmm….

              Fast det är väl inte hennes ansvar att se till att bittra människor beter sig? Ska HON ta ansvar, anställa personal som tar bort kommentarer, blockera och anmäla? Eller ska dessa bittra människor kanske skaffa sig ett liv och inte kommentera sjuka saker under andras bilder? Vad spelar det för roll om man är offentlig eller inte? Det är som att det skulle vara okej för arbetskamrater att gå och berätta för sina kollegor hur värdelösa dom är, hur fula dom är eller att dom borde skaffa sig ett nytt jobb. För dom har ju faktiskt valt att jobba där och då får man stå ut med hat.

              Människor är så jävla sjuka i huvudet. Skaffa ett liv.

              Håller med dig. Någonstans måste man ta eget ansvar. Cissi Wallins senaste krönika i Expressen handlar om exakt det här. Tyckte den ringade in ett jätteproblem.

              Blir så ledsen av alla unga tjejer som lägger exakt all sin tid på sitt utseende och att se så kn*llbara ut som möjligt. Varför har vi återgått till det här gamla beteendet? All stärkande och karriärbyggande girl power från 2000-talet har förvandlats till bikini power och självkänslan verkar enbart sitta i tjejers utseende.
              B har iaf byggt någonslags grund i företagande men det hela säljs in enbart med utseende och det kommer en dag när hon inte längre är 20-nånting. Vad ska alla dessa tjejer känna för egenvärde när deras största tillgång fejdat?

                Tur att de har ett fantastiskt inre, det yttre spelar ju inte någon roll, eller hur?? Tror de kommer sitta lyckliga den dagen och har ett otroligt liv. och DU? … De kanske kommer ta över ditt jobb, många chefer tycker om drivna människor?

                  Svårt att ta över mitt jobb utan utbildning. Svårt att ta över de flesta jobb utan utbildning.

                  Psykisk ohälsa bland unga kvinnor ökar lavinartat. Tror du man är lycklig då? Om ens lycka ligger i ett vackert yttre?

                  Varför deltar du i en diskussion om du inte kan hålla dig seriös. Jag är allvarligt orolig för kommande generationer tjejer och deras mående och framtid.

                    omskolning, omskolning, omskolning, nu har du hört talas om det iaf. Jag är mer orolig över dina barn. Ditt hat och förminskande mot vackra människor. Detta är högst intelligenta affärskvinnor som vet exakt vad de gör.

                      Håller med Mia och det finns så otroligt många vackra äldre kvinnor. Vem är du att ta ifrån dem deras skönhet för att de blir äldre? Vadå falna? Varför tillåts hat mot vackra smala människor, sjukt ju!

                      Haha, alltså du är ju inte på riktigt ?

        En bra ide tycker jag är, att inte lägga ut en drös bilder på sin halvnakna kropp varje dag. Gör det om du vill, men då får du kommentarer.

    Skönt för henne att bli av med något som tynger henne. Måste kännas befriande. Hoppas hon tar tag i sitt mående på riktigt ?

    Hör en sån nyhet hemma i Aftonbladet & Expressen kan man ju fråga sig? Sen alltså, kvinnan är närmare trettio år och åmar sig, blundar och putar med munnen som en fjortis. Skämskudde.

      Nä nu. Man får va hur man vill, oavsett ålder. Då ser jag andra problematiska faktorer med hennes åmande än just åldern.
      Mvh kränkt 30+

        Du har rätt. My bad. Man får givetvis vara precis som man vill, oavsett ålder, förstås! Men när man är närmare trettio brukar ju de allra flesta ha insett det pinsamma i det hela, att offentligt åma sig och lägga ut i form av bilder till allmän beskådning. Mvh ej lättkränkt oavsett ålder?

          Alla tycker ju dock inte det är pinsamt att lägga ut bilder på sig själv, i bikini eller kläder, jag inkluderad.

        Dock verkar ju Bianca inte inse att hon själv är vuxen. Hon skrev på stories häromdagen att hon skulle på vuxenmiddag. Vad fan är ens det? Ser henne dagligen vara på middag med sina vuxna vänner i trettioårsåldern. Är de inte vuxna eller är de förvuxna barn?

          Låter som något snuskigt haha

            Det kanske det det är. Någon slags sexfest…

      Ja? Aftonbladet och expressen är kvällspress. Det är just där sånna nyheter hör hemma.

        Sådana (såna).Och nej, det tycker inte jag hör hemma där. Möjligen i Hänt Xtra.

          Är väl skitsamma vad du tycker? Varken Aftonbladet eller Expressen är seriösa medier även om de tar upp seriösa nyheter. De har alltid varit kvällspress med hälften skvaller nyheter.

            Trevligt och moget svar…

              Men Ansi, det drygaste på internet är språkpoliser och du valde att vara en. Då får du leva med ett drygt svar tillbaka. Ems har dessutom rätt i sak. Det är inga seriösa nyhetsmedier.

                Ha,ha låt se, är jag-var-inte-närvarande-på-grammatiken-i-skolan ”Ems och . /” samma person tro..

                  För att vi vet om att kvällspress inte är nyhetsmedier att lita på? Är hellre samma person som Ems än dig. Hade varit fylld med skam om jag betedde mig som dig.

                    Mitt beteende? Är detta live el vad? Eller menar du vad jag skriver? Isåfall tycker jag du skall rannsaka dig själv, gå tillbaka och läsa det du har skrivit till mig, så som ”ful, empatilös, känslolös, har en skruv lös” osv..Hur var det nu, man skall inte kasta sten i glashus, eller?..

              Och du fattar inte varifrån allt hat kommer ifrån? Du kan ju inte själv hålla en hövlig ton.

        Ja just det de är kvällspress och inte tabloidpress som The Sun.

        Att Bianca är singel för 38-e gången? Vem är det intressant för?

    300 kvadrat lägenhet för sig själv blir ganska ödsligt.
    Verkar slöseri med utrymme i dessa bostadsbristens tider.
    Kanske kan hon starta pensionat?
    Det gjorde ju damer på Östermalm som satt ensamma i jättevåningar när männen dött.
    ”Rum för resande. Rök- och spritfri. Svar till Bianca”

      Hon är nog inte singel länge eller stannar i denna lgh länge ?

      Hon har ju pratat om hemmakontor, extrarum till vänner, ett hem att bygga sin egen familj i. Ett ställe att bo på kanske för alltid. Pratade även om ett rum för alla pressutskick, vilket hon får mängder av. Så hon kan dela upp privat garderob och jobb. Hon hittar nog sätt att fylla lägenheten på, ska du se ?

      Tror inte det är så många som hade haft råd med den lägenheten trots bostadsbrist.
      Så du kan va lugn.

        Typ ? Hoppas hon har många roliga fester och massa snyggingar som kommer och går. Tycker hon ska leva lite. Hon var så ung när hon träffade P och trots att hon säkert hookat med en och annan under deras break ups så borde hon vara singel ett tag. Ung, snygg rik och känd, inte många med det cvt ?

          Tycker du att det cv:t är det bästa?

            Inte för mig som tex värdesätter utbildning, privatliv integritet, träning och hälsa. Inte alla som gör dock och verkar inte som att hon speciellt gör det.

              Integritet säger du,,, privatliv… Det hade hon aldrig fått ha ifred. Nu får hon ge sin historia i sitt liv, om hon inte gjort det hade andra gjort det åt henne. Ni har helt andra förutsättningar. Intresset kring hennes person är för stort för att hon skulle kunna ha integritet. Hon kanske har det och mår dåligt för att hon måste visa så mycket för att sanningen skall komma fram och inte hamna i klorna på skitsnackare till 100 %.

      Hon kan nog ha 3-4 rum för endast kläder.
      1-2 rum för städ & tvätt grejer.
      Stort gå in skafferi.

      Sovrum & gästrum
      Vardagsrum
      Kök
      Säkert minst 3 badrum/spa.

      Kontor

      Pressutskick

      Youtube/foto/studio

      Sko garderob/rum

      Dino & Sammy rum.

      Biorum

        Ja vilken dröm att ha möjlighet till det!? tror hon är smart nog att stanna där.

    Alla pengar gör henne lycklig, ett snyggt tillfixat yttre och att hon ska ha en talkshow och få vara tv-host. Själv tycker jag det är löjligt att hon ska ha en talkshow och detta hur hon blundar, pussmunposar och ständigt blinkar med ena ögat men härligt att hon är lycklig. Hon ”jobbar hårt” enligt henne själv och är ute och festar nästan varje kväll nu, tänk att det går ihop. Undrar om Lucas ska bo med henne i 300 kvm stora lägenheten eller vem som ska bo där med henne, blir konstigt att bo så stort ensam tänker jag.

      Hon har väl aldrig påstått nåt om hennes ekonomi? Det är ni som gör det. För enligt många härinne så är hon ju så rik så det är omöjligt att vara olycklig. Ni bygger upp er egen sanning

      Mina ögon blöder av din svenska. Läs en bok istället för att oroa dig för hennes pussmun.

        Om dina ögon blöder av 12.34 svenska ska du inte hänga här. Detta är en blogg inte en svensklektion. Ja det saknas några ord och språkligt är det inte det mest eleganta jag läst, men budskapet går fram. Men hen har rätt Bianca måste vara bland de mest banala personligheter vi har i Sverige för stunden. Väldigt skönt att hon är okänd utanför Sverige.

          Jag fattar inte? Tycker du på riktigt att man på vissa ställen ska skriva ordentlig svenska, medans man på tex en blogg kan utelämna ord och stava som man vill? Riktigt märkligt.

            Svar ja. Gör som britterna släpp ner håret och var inte så stel.

    Ge de en vecka så är de snart ihop igen…?

      Hoppas verkligen inte. Det är dags att Bianca går vidare. För gott. Hon förtjänar att må bra på riktigt och de båda verkar vara totalt inkompatibla, han har även sett väldigt mycket ner på hennes yrke och persona under flera år.

    Hoppas folk kan ge henne lite space nu.

      Fast vad då ”ge henne lite space”? Hon väljer ju själv att vara offentlig. Hon hade kunnat hålla låg profil om hon velat, oavsett familje ursprung, som tex sin äldre bror, men har valt denna väg ist, för hon tjänar pengar på det och att hon uppenbarligen gillar att bli sedd och bekräftad.

        Så vadå, bara för att en influencer valt sitt jobb får man tåla att folk hackar på dem till förbannelse? Hon får ju verkligen allt. Det är kritik, det är hat. Gamla kärringar som gnäller på henne. Näe. Man ska inte behöva ta vad som helst bara för att man är känd. Folk måste lära sig lite hyfs.

          Det sista håller jag med om, absolut. Aldrig ok att vara elak mot ngn, oavsett offentlig el ej. Men ger man sig in i leken att vara offentlig, där du har ett val, så får man trots allt tåla lite, det kommer alltid vara människor som älskar & avskyr, retar sig på el avgudar. I Biancas fall får hon ju väldigt mkt positiv feedback från sina unga fans.

            Hon får också väldigt mycket hat. Rent hat. Sett kommentarer om att hon borde dö. Det är ju kritik, eller? Tycker du verkar vara en ful och känslokall människa Ansi som tycker att bara för att du har ett välkänt ansikte så ska du tåla hur mycket som helst under många år. Personer som dig på internet är värre för våra unga att stöta på än influencers.

              Egentligen säger din kommentar mer om dig och hur du är, än mig..

              Hat och dyrkan är två känslor som hänger ihop. Influensers lever på att skapa dyrkan men tyvärr triggas även de som inte gillar personen och deras känslor tar sig uttryck i just hat.
              De personer som triggas och antingen dyrkar eller hatar är faktiskt rätt lika. Varför sådana som du hatar alla som vågar kritisera någon du själv dyrkar.

              Du verkar riktigt obehaglig och borde verkligen ta och lugna ner dig. Konstruktiv kritik och undran är helt ok, inte influncer värden där alla är så sköra dock.

              Om folk skriver att hon borde dö varför anmäler hon inte och hur kommer det sig att det aldrig blir rubriker av det? Du verkar själv vara en oskön och hatisk person som hugger på allt och alla som inte stryker dig medhårs.
              Du fattar att de flesta bryr sig väldigt lite om Biancas liv. Det är något man kan garva åt och himlar med ögonen över. Mer än så är det inte. För du tror väl inte att någon kommer att komma ihåg henne i framtiden?

            Ja, det kommer alltid finnas folk som gillar och ogillar en, men problemet folk har är ju att de prompt måste uttrycka det så hårt och till henne och det tycker jag absolut inte att man ska behöva ta bara för att man är med i leken. Min åsikt kommer fortsätta vara att det är folk som måste lära sig att bete sig.

              Stora flertalet reagerar inte, bryr sig faktiskt inte och sitter i publiken och tittar på spektaklet.

            ”Tåla lite”.. Gå in på valfritt kommentarsfält på hennes instagram – det där ska ingen behöva ”tåla”. Kan bara tänka mig hur hennes DM ser ut ?

        Men nej. Det finns gränser även om personen är självvalt offentlig.

      Bianca Ingrosso är ett varumärke. Tror inte Caia hade fortsatt gå runt om hon lade ner, tyvärr.

      Hoppas hon kan ge oss lite space.

    Någon som vet var hennes grå byxor kommer ifrån?

      Skulle gissa A-design för sett Rebecca Stella har liknande och hon skrivit att det kommit från Alice.

      Ser ut som samma byxor hon la upp bild på igår, fast dom var i beige. Isf är det Gina Tricot

    Ja hon ser ju verkligen lycklig ut på sina sociala medier. Ledsen men folk som uttrycker att de mår SÅÅÅ bra och älskar livet överdrivet alltid och kryddar rejält

      Visa upp folktomma bilder på kontoret, bilder på sig själv i de vanliga poserna, frossa i matbilder och vilda festbilder med massor av alkohol. Kanske inte det första man förknippar med lycka och harmoni.

        Nej men kanske tillfällig lycka? För att döva den tillfälliga sorgen? Helt ok tycker jag.

          Tillfällig lycka, tillfällig sorg? Vad menar du? Jag reagerar på att hennes innehåll som inte är samarbeten eller Caia relaterat är så tomt och innehållslöst.

            Tror jag mossippfattade tråden ? Jag menade typ på att hennes festande tex ger tillfällig lycka vilket jag tycker är ok. Men ja, jag missuppfattade tråden ?

    Jag tror väl att dom flesta ser igenom det där. Som andra nämnt, ju mer man gapar om att man är så lycklig desto mindre brukar det stämma. Och jag tycker det är rätt uppenbart att det är mkt kropp och uppmärksamhetssökande på hennes sociala medier just nu just pga att hon nog inte är så lycklig över detta.

      Har hon sagt det fler gånger eller hur blev ett svar på en fråga att hon gapar om det….?

        Nä men hallå. Man får ju inte SKRYTA om att man är lycklig!!

        Tror alla bittra härinne är så jävla avundsjuka. Tänk hur sjukt att Bianca bara lever sitt liv, berättar hur hon mår och då blir folk så oerhört provocerade att ”det är hon inte alls, för då säger man inget!” ?

        Säger hon inget är hon ledsen. Säger hon att hon är lycklig – nä då är hon minsann o dar inte det. Säger hon att hon mår dåligt – då ljuger hon, för hon är ju rik.

        Som du skrev nedan – LOGIKEN? Hela Biancas existens verkar uppröra folk så sjukt mycket. Har så jävla svårt att förstå hur man kan orka bry sig så mycket av att störa sig på någon. Fattar verkligen inte ?

          (Jag stör mig dock på att folk kommenterar på så märkliga sätt, som du och jag skrev ovan – kommentarsfältet på instagram är ju heeelt vrickat. Av mängder av mammor ?!)

          Bianca har ju själv sagt att hon lider av bulimi och man ser ju på hennes insta att hon har blivit väldigt smal. Typ ser nästan undernärd ut. Inte så konstigt då att många ej tror hon är så lycklig då.

            Ja men ätstörning betyder inte att man inte kan vara lycklig för det ?

              När jag trodde jag läst det mesta…

            Har uppmärksammat att Camilla Gervide raderat kommentarer om vikt och ätstörningar vilket jag hoppas hon fortsätter göra. Tycker det är rent ut sagt vidrigt!

          ”Man får ju inte SKRYTA om att man är lycklig!!” Seriöst? Hur blev en känsla en bedrift?
          Asså min granne är så djävla lycklig och jag är så djävla avundsjuk på att här går jag runt liksom och är inte lika lycklig som han är…
          Du kommer aldrig att förstå varför en del dyrkar Bianca och en del hatar henne. Acceptera det. Alla är inte födda med samma förutsättningar.
          Så om man ljuger är man rik? Okey?
          Jag håller med om en sak fattar inte heller hur folk orkar bry sig, fast du verkar ju bry dig eftersom du skriver en lång känslosam harang. Glöm inte bort att vila nu.

            ..va? ?

            Jag bryr mig om mina medmänniskor och när folk beter sig illa. Och nä- enligt detta kommentarsfältet så får man inte säga att man är lycklig, för då ljuger man tydligen. Och nej jag kommer inte förstå varför många hatar henne. Varför ska jag acceptera det? Vad har födda med samma förutsättningar att göra med det? Jag har absolut 0 miljoner på kontot, är lycklig ändå. Enligt folk här så måste man vara lycklig för att man har ju pengar. Sjukt konstig logik, pengar underlättar men gör inte en lycklig automatiskt.

            Det är nog du som ska vila lite ?

              Skulle inte du vila sa vi. Nu har du gått helt i spin. Du behöver inte acceptera att folk hatar henne. Det var inte det jag skrev utan du kommer aldrig att förstå orsakerna bakom att det finns knäppgökar som hatar henne.

          ???

        Ja, det har hon. Flera gångar har hon delat stories som: LEVER LIVETS LIV NU! / gråter över att denna semester är slut nu / så lycklig med mina vänner etc.

        Ps. Unnar henne genuint all lycka. Hoppas hon (på riktigt) är lycklig.

    Alltså jag kan inte låta bli att sympatisera för Bianca,hon har banne mig inte haft en lätt uppväxt och fastän hon är vacker och rik så tror jag att hon innerst inne drömmer om barn och en lycklig kärnfamilj. Hoppas en dag att få se henne där och att hon kan stressa ner och skippa att vara i rampljuset. Har man pengar så borde man ju rimligtvis kunna unna sig ett bra liv men tyvärr verkar inte pengar automatiskt medföra sunt förnuft. Se bara på Madonna som har blivit ett gammalt freak som klamrar sig fast vid kändisskap och drömmen om evig ungdom. Patetiskt. Bli aldrig sån Bianca.

      Men.. vad har varit tufft i hennes uppväxt?

        Skilsmässa inför hela skvallerpressen och galet infekterade bråk mellan Pernilla och Emilio som liksom var förstasidestoff när hon var liten och tonåring. Alla visste att hennes pappa slagit hennes mamma t.ex.. En sak att växa upp i offentlighet och en annan att växa upp i ett offentligt drama där ingen verkar tänkt på barnens bästa (särskilt inte päronen).

          En misshandel som Bianca själv förnekar eller förminskar. Du verkar tro att det är Bianca som är offret. Är de verkligen säker på att det är så det är?

          Typ som många barn har vuxit upp med andra ord, förutom att de inte är kända som Bianca och hennes släkt.

        16.49 Hennes föräldrar har inte brytt sig om hur hon mådde av deras bråk. Hon blev inte sedd och det påverkar ens självkänsla negativt.

      Bianca trots sin låga ålder är redan sån. Sorgligt.

      Förstår inte riktigt vad det är som varit så jobbigt för Bianca.
      Jag känner många som är skillsmässobarn och som bevittnat mammans och pappans bråk och på det inget socialt skyddsnät med mor och farföräldrar, dålig ekonomi och ingen som ”ser” dem.
      Bianca har alltid haft Christina, hans, Pernillas vänner som brytt sig, egna vänner och pengar.
      Hon har även fått vara med på teatrar och uppsättningar som andra mindre bemedlade bara kunnat drömma om.
      Utlandssemestrar som många inte har råd med och jag växte upp med vänner som inte ens hade mat för dagen då mamman eller pappan var arbetslösa.
      Bianca har haft fint hem och nu har hon både pappa och hans fru som bryr sig och på de övrig släkt.
      Hon är lyckligt lottad men hon ser det inte själv.
      Och tydligen inte alla som ser det heller.
      Alla med tuff uppväxt, skilda och bråkande föräldrar har sår men har knappast den uppassningen, skyddsnätet och ekonomiska förutsättningarna som hon har.
      Har svårt att se hur ”tufft” hon haft det.

        Tack, du skrev en jävla massa bra saker som jag också tänkte på!

        Ärligt talat, så håller jag med. Min pappa misshandlade min mamma dagligen när jag växte upp, slog sönder henne, skallade henne framför oss och hotade henne med kniv (samt oss). Vi var så små men detta stod på i många år. Dessutom var vi extremt fattiga, fick köpa begagnade kläder eller få gratis kläder av grannar och vänner, då mina föräldrar inte hade råd. Vi åt havegrynsgröt varje morgon, då pengarna knappt räckte till annat, och om jag inte åt upp tvingades jag av min pappa att äta upp allt – trots att jag spydde upp skiten.

        För mig var det först i äldre dar jag insåg att det kan ha orsakat mina tillitsproblem och mindervärdskomplex – att det faktiskt var ett trauma det jag gått igenom och att inga barn varken ska behöva uppleva eller bevittna sådant, men aldrig har jag hävdat att jag har haft en ”tuff” barndom, tycker därför det är lite provocerande när en som B, som haft allt du radar upp ovan, hävdar att hon är så traumatiserat av att ha sett sina föräldrar på förstasidan av tidningar…

        Fan där sa du något. Spot on!

        Jag. Bianca har inte haft en bra uppväxt, hennes föräldrars långvariga bråkande, bråken mellan henne pch hennes mamma, när man går igenom det, så präglar det en. Ens självkänsla kan inte växa sig stark.

    Håller med dig om Madonna, big time! Men förstår verkligen inte ”inte haft en lätt uppväxt”? Ej heller resonemanget ”fastän hon är vacker och rik, så tror jag att hon innerst inne drömmer om barn och en lycklig kärnfamilj”? Menar du att om man är rik & snygg skulle man inte vilja ha familj vanligtvis då eller? Eller än värre, om man inte är rik & snygg måste man skaffa kärnfamilj för att se om sitt hus, eller hur menar du eg?

      Bianca växte upp med frånvarande pappa och alla problem med Pernilla. En splittrad familj som hon mådde dåligt i.

        Och det gör väldigt många människor och för den sakens skull behöver de knappast ha haft en ”svår uppväxt”. Många förlorar kanske en av sina föräldrar, el båda, i ung ålder, en del tvingas fly från krig, andra föds handikappade, osv. osv.allt är relativt. Du kan växa upp med två närvarande föräldrar och ändå ha en svår uppväxt i form av tex.mobbning. Vi vet absolut inget om Biancas självupplevda uppväxt, så att säga att den verkligen ”inte var lätt” tycker inte jag är vår sak att uttala oss om.

          Du verkar ha en skruv lös. Det är klart att man kan uppleva ens uppväxt som svår om man som Bianca växer upp i en splittrad familj, med depression och ätstörningar. Vi vet mycket om den eftersom hon har berättat om hur hon upplevt den.

            Du verkar inte ha alla hästar i stallet heller. Öva på din läsförståelse är mitt tips.

              Öva på att känna förståelse och empati för andra människor är mitt tips. Googlade dig. Du kanske skulle skaffa en ny hobby än att se ner på alla?

                Moahahhaha…”googlade dig”. Är du på riktigt? Du verkar uppriktigt sagt inte riktigt frisk faktiskt. Tror dessutom du kör med flera namn härinne.

                  Ja det är inte särskilt svårt att få upp vad du skriver här inne. Självklart är jag det. Det kan ju inte vara fler som reagerar på dina vidriga kommentarer. Klart vi alla är samma person.

                    Tror jag vet vem du är faktiskt, ditt sätt att skriva påminner om en fd dokusåpa deltagare/kändis wanna be, ha,ha, busted.

                    Känner du lika mycket empati med alla barn som växer upp i utanförskap, barn som går och lägger sig hungriga, barn som är rädda för att deras mamma och dom själva blir mördade av sin egen pappa? Eller sträcker sig enbart din empati till en stackars rik bortskämd flicka med jordens skyddsnät? Du verkar besatt av Bianca på ett närmast sjukligt sätt.

                      Skulle inte tro det, dubbelmoral verkar vara hennes förnamn. Det roliga är att hon tycker det är så fruktansvärt synd om B och alla hemska kommentarer B får, medans hon själv tydligen har frikort och svart bälte i att fullständigt vräka ur sig okvädningsord till andra.. undertecknad är tydligen ”ful, empatilös, har en skruv lös, vidrig, kall” osv, detta för att jag inte delar hennes uppfattning om hur synd det är om B. Så nej, förmodligen stannar empatin vid Bianca skulle jag tippa. Jag tänkte faktiskt föreslå att hon kan be Bianca adoptera henne, tror det skulle vara en toppenlösning, eller inte…

                      Haha ja jag har sett kommentarerna. Har tack och lov haft för mycket eget strul att ta hand idag antagligen varför jag inte blåst topplocket själv. Ovanligt många mindre genomtänkta kommentarer. Lite oroväckande om de är oberoende av varandra.

                      Tycker mer synd om barnen än Bianca, men inte förtjänar Bianca den här skiten för det.

            Just det hon har berättat! Har du hela bilden klar för dig? Har du hört resten av familjens berättelse? En del är ju offentligt såsom domslut. Hur upplevde de andra syskonen sin uppväxt? Du spekulerar exakt likamycket som alla andra snillen.

          Men hon har väl SJÄLV talat ut en hel del om dessa saker? Att hon kände att Pernilla inte betedde sig som en förälder, att pappan var frånvarande, att hon påverkades av skriverier i media, och hon har också rakt ut sagt att hon lidit av ätstörningar o.s.v. Så nej det är inte så svårt att uttala sig om man faktiskt går på vad Bianca själv uttryckt??

            Ja just det, Biancas del av berättelsen.

    För hennes skull önskar jag att hon kan gå vidare nu. Och om hon ytterligare en gång inte kan släppa taget. Så kanske det vore bra om han hinner gå vidare innan dom ”försöker” igen. Så att valet liksom tas ur händerna på henne. Så gå vidare, blir enda vägen.

    Det har nästan känts som om dom där tre hundarna har fått vara bilden utåt för nåt som kan verka tydligt utifrån, men som mitt i det heter ”MEN vi kan ju inte vara utan varann ändå…”. Det är så uppenbart att dom hundarna fungerar inte ihop. Hennes mår inte bra med hans i bostaden. Och bägge lägren får begränsa sina liv och vara i nån slags ständig beredskap för att när som helst kan det bli fel igen. Bråk, olika viljor, att dom inte är kompatibla helt enkelt. Hur gärna deras matte och husse än vill att det ska ”lösa sig”. På nåt vis har det utifrån verkat som om många sett B & F och sett exakt samma sak. Det spelar ingen roll om ni säger att ni älskar varann, om ni helt enkelt inte fungerar ihop tillräckligt bra. Och en eller båda måste anpassa sig så mycket att dom mest bråkar tillslut, och bara krockar i mer och mer. Hoppas båda kan se det här som ett kapitel som behöver bli det sista nu. Att det INTE är att ”bli som mamma och pappa’ (snarare är det att bryta mönstret att TIDIGARE än dom inse att det är osunt att fortsätta försöka när det inte fungerar)..

    Var det inte nyss jag hörde ngt om magsår och ätstörningar? Vilket var sant? Ledsen eller superglad?

      Fast va. Vad är logiken i det. Så om jag tex är nykär och lycklig, sen får magsår, så kan jag inte vara nykär och lycklig längre..?

        Lycklig-svar nej.1, du verkar osunt besatt av Biancas väl & ve. 2, om man får magsår brukar det indikera att man inte mår så värst bra, det kan vara inre el yttre stress och om man inte mår så värst bra, brukar man sällan känna sig lycklig..

          Jag är inte besatt av Bianca, jag är trött på idioter och mobbare på internet som tror att era beteenden är okej. Du kanske ska söka hjälp om du tappar det du är glad över bara för att du blir sjuk. Står nog inte helt rätt till psykiskt isåfl.

            Jo, du är besatt. Sen skriver du ”du kanske skall söka hjälp om du tappar det du är glad över bara för att du blir sjuk” Oklart vem du vänder dig till, Bianca? Mig? Upplysningsvis har jag tack & lov inte magsår!

              Dig. Om du inte kan fortsätta känna lycka för att du blir sjuk så borde du söka hjälp. Det är inte normalt. Att må fysiskt dåligt är normalt, men inte att man blir psykiskt dålig av en tillfällig sjukdom.

                Men jag har inte skrivit att JAG känner så eller är i den situationen, som jag skrev har jag ej heller magsår. Du måste försöka lära dig att tyda det du läser. Jag svarade på ditt resonemang huruvida man kan vara nykär & lycklig med magsår Dvs när man har magsår har man ont, mår dåligt och då brukar man inte känna sig lycklig. Herregud. Jag förstår nu att du troligen har en diagnos av nåt slag och läser in allt bokstavligt.

                  Man kan vara lycklig och ha skitont på samma gång. Funkade finfint för mig efter min förlossning tex.

                    Du jämför magsår med förlossning?

                      Jag pratar om att kunna vara lycklig och ha ont samtidigt. Du vet inte vad som hände mig vid min förlossning men jag hade extrema smärtor länge länge efteråt. Fick även leva med stomi i flera år. Var trots det lycklig. Smärta innebär inte en omöjlighet att känna lycka.

                      14.57 – Nej jag vet inte vad du upplevde i samband med din förlossning och jag behöver inte veta det heller. Du jämför två helt olika smärtupplevelser. Den ena, förlossningen är något positivt och går dessutom över efter ett tag. Smärta pga sjukdom är negativt och man vet inte när den går över. Jag menade inte att vara dryg men blev lite förvånad över att du jämförde de två.

                      Fast jag visste inte heller när min smärta skulle gå över men det är egentligen irrelevant. Smärta innebär inte att man omöjligt kan känna lycka. Oavsett vad smärtan beror på. Tala för er själva i stället. Andra kan faktiskt ha både magsår och andra långvariga smärtor utan att för den sakens skull vara olycklig.

                      Klart att smärta är negativt men man kan faktiskt känna lycka trots smärta. Eller tror du att alla med kronisk värk går runt och är konstant olyckliga?

                      Och ni som tror att någon jämförde en förlossning med att ha magsår rakt av måste lära er förstå vad ni läser. Det var väl bara ett exempel på att ha extrem smärta under lång tid och att vara lycklig samtidigt. Något som enligt folk här inne tydligen är helt omöjligt

                      15:19 Varför tror du att folk drar slutsatsen att de som lider av kronisk smärta är olyckliga?

                    För din förlossning berodde på stress och osunt leverne?

                      Nej? Jag talar om att ha svår smärta under en lång tid (alltså inte enbart under förlossningen utan pga svåra förlossningsskador) och ändå vara lycklig.

                      Min enda poäng är att smärta inte är lika med olycklig.

                      15.29- foglossning, som jag själv haft är förlossningsrelaterad liksom smärtupplevelsen vid själva förlossningen. Men det är en smärta som förhoppningsvis leder till något positivt något man ser fram emot. Smärta vid sjukdom är något annat, och framförallt om man inte vet vad den beror på, vilket ofta leder till ångest eller om man vet att man har en livsavslutande. Däremot är det inte konstigt att människor med kronisk smärta inte kan vara lyckliga. De har ofta lärt sig att leva med smärtan och vet att smärtan inte leder till att de dör.

                      Men smärta från skador vid förlossningen leder ju inte till något positivt ? läser folk ens vad de svarar på?

                      17.59 kan fråga dig det samma? Skrev precis att kronisk smärta lär man sig att leva med och man vet att det antagligen inte leder till död.

                      17.59 kan säga detsamma om dig

                  Men vänta. Va? Jag har haft magsår, det va inte roligt. Men jag va lycklig ändå, det ena slår inte ut det andra.

                    Ja lycklig är ju inte motsatsen till att ha ont. Det går att känna båda sakerna samtidigt. Även om vissa här inne inte kan det så går det för andra.

                    Har också haft magsår och om jämställer att vara lycklig med att inte vara deprimerad så förstår jag vad du menar.

          Magsår beror på en bakterie, det kan man få exakt när som helst i livet precis som med en förkylning.

            Det är sant, men kan även vara stressutlöst. Oavsett, är man knappast lycklig när man har det, för det gör ont och man mår dåligt, vilket var min poäng.

              Man kan ju vara lycklig över mycket annat i livet än just sin mage. Över lag kanske man faktiskt känner sig lycklig trots magsåret. Sen att du inte kan göra det är en annan sak.

              Jag lever med kronisk värk men är ändå förbannat lycklig. Menar du att jag borde må kroniskt dåligt eftersom jag har kroniskt ont?

              Och nej, magsår är inte stressutlöst. Du blandar ihop det med annat. Från 1177 ”Stress anses inte längre orsaka magsår om du annars är frisk”

                Du missade den lilla detaljen om du annars är frisk. Trist med sådana som du som sprider felaktigheter.

                  Nej, jag citerar ju 1177 så uppenbarligen sprider jag inte felaktigheter. Du vet absolut ingenting om Biancas hälsotillstånd men vården har för länge sedan avfärdat den tidigare uppfattningen att magsår beror på stress.

                    Jo det blir fel för du citerade inte hela meningen utan skippade bisatsen. ”Magsår orsakas oftast av en bakterie, men även vissa läkemedel kan göra att du får magsår.” Men innan det gått så långt att det bildas sår på tolvfingertarmens eller magsäckens hinna så har man gått med Gastrit vars vanligaste orsak är stress. Är du helt frisk får du inte heller magsår även om du bär på bakterien.
                    Så Doctor Bob du spider felaktigheter. Tror inte du gör det med flit utan googlar och drar slutsatser utan att egentligen förstå vad du läser och att du behöver tittat lite större.

                  Vad mer exakt är det för felaktigheter du tycker att kommentaren sprider?

                Då har du din uppfattning. Jag lever med en läkare som bla är specialist på magåkommor och fortfarande utlöses många magsår pga leverne, dvs inre el yttre stress, alkohol, läkemedel mm.Är fullt medveten om att man förr trodde enbart på den teorin, men numer vet att det finns bakterier som utlöser magsår. Vi har alla vår definition på vad genuin lycka är uppenbarligen. Undrar var jag skrivit att man inte kan känna lycka för att man har ont generellt? Självklart känner man (oftast) lycka efter tex.smärtsam förlossning eller fast man har ont någonstans, men ligger man inne med blödande magsår, vilket var vad B sade sig ha och det hela handlade om, då känner man inte genuin lycka (hur lycka definieras för mig) Att ta ord och meningar ur dess kontext blir oftast bara förvirrade.

                  Men uppenbarligen så känner Bianca lycka så som hon definierar det. Därför blir det så löjligt när folk talar om hur man inte skulle kunna känna lycka vid magsår som om det vore en generell sanning.

                    När man har ett blödande magsår har man ont och ofta kaskad spyr man upp en svart sörja som ser ut som kaffesump. Dricker man alkohol kommer man garanterat att spy. Har svårt att tro att någon känner någon större lycka av att stirra ner i toan och beskåda den svarta sörjan man nys hade i magen. Blir helt matt över alla hysteriska följare som vräker ur sig så mycket dynga bara för att försvara sin idol.

                      ?Men jorå, så att.., vissa känner tydligen genuin lycka härinne om de så satt i en tortyrkammare, för man kan känna både smärta och lycka säger de..(förvisso sant, men i vilka sammanhang verkar tydligen irrelevant)

              Man kan vara sjuk och lycklig samtidigt, även om man är ledsen över faktumet att man har en sjukdom. Det går att vara flera aaker samtidigt.
              Med din logik skulle man inte kunna få skratta när man har sorg, för då är man inte ledsen över förlusten.
              Livet är inte svartvitt.
              Du får vara glad även om något negativt händer, det förtar inte hur du känner över det jobbiga.

            Nej det funkar inte riktigt så. Du är inte helt ok i magen ena dagen för att nästa dag fått en liten förkylning i magen. Gastrit är ett samlingsnamn för irritation i tolvfingertarmen och magsäckens slemhinnor även kallad magkatarr. De vanligaste symptomen är att det svider i magen och att man får sura uppstötningar. Vanligaste orsaken är stress och att man inte tar hand om sig, alkohol är även en vanlig orsak. Det ska väldigt mycket till att det går hål på slemhinna. När det gör det har du ett magsår. Den vanligaste orsaken är bakterien helicobacter pylori men även visa läkemedel är vanliga.

        Haha är på din sida ? Antingen har folk haft semester för länge eller fått solsting, för här får man minsann inte ha ätstörningar, magsår OCH vara lycklig och superglad ändå ?

          Hade hon gått ut med att hon kände sig låg hade alla förstått det med motiveringen att det är klart med ätstörningar och blödande magsår. Vem skulle liksom inte vara låg då och fattar man inte det ja då är man empatistörd. Helt ärligt är den varianten mer trovärdig.

        Hon hävdade att hon haft ett blödande magsår i över ett år, vilket skulle innebära att hon förlorar blod hela tiden iom blödningen och även om det skulle vara en ringa blödning så man inte blöder ut så, så skulle hon må riktigt kasst med LÅGT Hb, iom att hon hela tiden förlorar blod. Inte så att man skulle kunna åka land och rike runt och festa.
        Hon har nog missuppfattat vad ett BLÖDANDE magsår är.

      Hon påstod t o m att hon hade blödande magsår, men det var förstås lögn och hittepå (att hon kom undan med den lögnen) hon har ju inte blödande magsår och har inte haft det nyligen för hon har ju varit iväg på fester och resor och intagit alkohol men hon ville snyfta och få sympatier efter att några få skrivit att hon skulle ha retuscherat sin midja smalare, det var tydligen väldigt känsligt för Bianca och kallades sedan för hatstorm. Det är ett väldigt fjäskande för Bianca i viss media och av vissa tjejskribenter.

      Man kan ha magsår, ätstörningar OCH vara lycklig och superglad ändå. Faktiskt.

        Är du så förtjust i Bianca eller är du verkligen så debil som din kommentar får dig att framstå?

    Bra. Då vet vi.

    hoppas hon fattar en gång för alla att dom uppenbarligen inte är menade tillsammans!!!

      Typ som alla som hänger på ÖS härinne då med.

    ?

    Jag hade en ätstörning för 10 år sen och det var den värsta tiden i mitt liv. Jag var ensam och var olycklig pga mitt ex som psykisk misshandla mig och andra grejer i mitt Liv som jag inte hade löst. Det här insåg jag flera år senare att jag verkligen gick igenom hemskheter men bara för att jag var smal så brydde jag mig inte om nånting förutom hur perfekt liten jag blev, och då trodde jag att jag gjorde nåt rätt och var så lycklig över just det.

    Jag undrar om det är detsamma för bianca?. Hon ser väldigt mager ut och kanske därför hon är som mest lyckligast pga det. Är tyvärr så ätstörning funkar. Inget annat spelar roll förutom kroppen tyvärr.

      14:20 – precis detta tänkte jag skriva. På sociala medier ser hon kanske lycklig ut men vem vet det är ju alltid stage:at, på festival, inspelning elr annat. Allt annat än naturligt. Hon är dessutom väldigt smal nu och med bulimi och att bli så smal det är inte ”enkelt” eller utan probem och lidande. Men såklart jättejobbigt att leva sitt liv i rampljuset just nu, kanske har P träffat ny tjej så då känner hon ännu mer att hon måste säga att hon är lycklig. Har/har haft ätstörning själv många år till och från och kan säga som så att oftast går den inte bort när man mår dåligt eller går igenom något.

    Jag hoppas att hon verkligen mår så bra som hon påstår, det förtjänar hon i så fall! Ingen förtjänar att må dåligt. ?

    Håller även tummarna för att det är slut på riktigt nu, och att hon finner kärleken på annat håll i framtiden. Hon måste bara våga bryta sig fri från gamla mönster och (o)vanor.

    Min personliga åsikt, utan att känna de och veta orsaken till av/på-förhållandet, är att Bianca är i någon form av känslomässig beroendeställning till P. Typ att hon är rädd för att hon aldrig ska kunna bli älskad av/älska någon annan osv.

    Eller hur. Vad skulle hon säga? Har aldrig varit så olycklig i hela mitt liv och nu ska jag sitta ensam i min 300m2 våning. Ha!
    Allt för att visa Phillipe att allt är toppen.

      Hon kan väl vara olycklig över att förhållandet inte höll men ändå känna glädje och lycka för framtiden! Tycker hon är grym som tänker framåt och försöker vara positiv! Klart det kommer vara många jobbiga stunder, det vet ju alla som diskuterar break-ups under ös.

        Du ser bara vad hon visar på Instagram.

    Och nu är allt så fantastiskt efter fyra dagar med hennes nya assistenter , och hon lever drömmen.
    Stackars hennes förra som får se vilket dream-team det blev helt plötsligt .

      Varför får hon inte vara glad över hennes assistenter? ? Så du tycker synd om den tidigare assistenten? Kanske hon valde att sluta självmant?
      Haha skulle tycka det va konstigt på mitt förra arbetsplats om de inte kunde njuta av nya kollegor för att vara oroliga hur jag tar det som har slutat ?

        Äh , du vet precis vad jag menar 🙂 skrev inte att hon inte fick vara glad. Vet ej hur du fick ihop den meningen ? Tror även själv att hon valde säkert att sluta , vilket kanske säger liiite hur det varit ( efter 1 år på ett jobb som 20k andra sökte)

          Fast jag vet inte vad du menar?
          Du skrev ju stackars henne när hon ser vilket dreamteam de blev helt plötsligt?
          Sen att Bianca skriver att det känns fantastiskt med hennes nya team, med det menar jag att hon verkar ju glad över det och du tyckte istället stackars hennes förra assistent.

            Haha jaha , trodde du fattade .
            Med tanke på att hennes förra inte fått en enda uppskattande story eller dylikt (relevant tillägg eftersom B är en sådan som postar den typen ) , och fyra dagar in är teamet FANTASTISKT. Nu så !

    Hon är väl inte bara de facto singel då, utan även de jure? Eller har expojkvännen blockerat upphävningen av relationskontraktet?

      haha skönt att åtminstone en mer än jag tänkte på detta!

      Haha humor på lite höjer nivå. ?

    Så jäkla underbart! Blir pirrig och pepp med henne! ? Lev ditt bästa liv Bianca! ?❤️

    Lite OT kanske men jag blir på något sätt glad för jag har en liknande historia som B. Vi är lika gamla och jag och min kille/ex (oklart) har hållit på på samma sätt i två år nu, fram och tillbaka. Förstår henne helt och hållet, det är jättesvårt att släppa någon man varit med från så ung ålder. Jag tar tacksamt emot alla tips från er kloka kvinnor i kommentarsfältet hur man kan släppa en sån här relation och gå vidare. För på något sätt tar vi alltid tillbaka varandra men det är ju inte bra. Är liksom B inte i den åldern att det lämpar sig att hålla på såhär längre.

      Jag hade likadant innan också, BRYT. Bryt med personen, blocka, ta bort överallt och inse att du behöver en bättre relation där du kan lita på att ni inte gör slut hela tiden.

        Vet inte om jag står ut med något så drastiskt som att bryta och blocka överallt. Tycker om honom jättemycket… förstår inte alls hur det ska gå till. När vi gjort det tidigare har vi ändå alltid kommit tillbaka till varandra.

      Varning – det blev lite långt och jag blev lite nostalgisk. Vet inte om det hjälper dig.
      Hade en killpolare som jag känt längre än jag kan minnas. Vi började samtidigt på dagis, gick i samma klass till 9an. Bodde nästan grannar i ett lugnt villa och radhusområde. Han var min första kille, supersnäll, fick mig att känna mig trygg och annat bra. Vi valde olika gymnasium och helt olika program. Vi var ihop under hela tiden till att jag tog studenten men jag började känna att vi inte hade så mycket att prata om. Vi skaffade oss nya vänner på gymnasiet. När det bara var vi två eller vi hängde med gänget från grundskolan hade vi det supermysigt. När han var med mina nya vänner eller jag med hans kändes det bara fel.
      Efter studenten började jag plugga i en annan stad och flyttade. Han bodde kvar hemma hos sina föräldrar där han hade ett eget kryp in i källaren. Innan jag flyttade gjorde jag slut. Det varit jobbigt och kändes sorgligt men jag var inte sugen på distansförhållande och det kändes ojuste mot honom. Kommer ihåg att jag tyckte att det var så skönt att ha 50 mil mellan oss men jag saknade honom ändå ibland. Det gjorde att varje gång jag var hemma så träffades vi och det slutade alltid på samma sätt vi hade sex och han trodde vi skulle bli ihop igen. Så höll vi på i 2 år. Tillslut insåg jag att jag inte var kär i honom på samma sätt som han var i mig och att jag aldrig skulle bli det heller. Vi hade vuxit ifrån varandra, ville olika saker och var intresserade av helt olika saker. Anledningen att jag inte släppte taget om honom var att han fick mig att känna mig trygg. När jag fattade detta kände jag mig urtaskig eftersom det var jag som hindrade honom från att hitta en ny och gå vidare. Så jag förklarade för honom hur jag kände och sa att det var bäst att vi inte hade någon kontakt alls. Efter ett år träffade han en jättegullig tjej som är perfekt för honom. De är fortfarande ihop och har två barn, vovve, radhus, ja ni vet. För mig tog det längre tid och fler försök att hitta min kärlek som jag gifter mig med nästa sommar. Det har gått 10 år sen vi gjorde slut på riktigt. Vi har träffats på två klassåterföreningar, annars har vi inte kontakt. Jag kan fortfarande sakna honom men vet att jag gjorde rätt för oss båda. Han är fortfarande superkär i henne han träffade efter mig och det går bra för hela familjen.

        Åh vad fint! Lite sorgligt på ett sätt att inte ha kontakt med någon som varit i sitt liv så länge men allt har ju ett slut.

          ❤️

      Hjärnan blir förvirrad av av-och- på relationer. Det är därför de är svåra att bryta. Det blir som att man vill vinna tillbaka personen mest för att man inte vill bli avvisad snarare än att det rör sig om äkta kärlek.

      Det enda sättet är att avsluta, blocka överallt och stålsätta sig. Du kommer knappast ångra att du la ner tid på ett dödsdömt förhållande. Snarare tvärtom

    Många skriver att Bianca är så himla smal, nästan undernärd. Jag tycker hon ser smal ut, absolut, men inte sjukligt smal utan ”vanligt” smal?

      Jag tycker att många överdriver, hon är smal ja och ser fantastisk ut.

        Ja, Bianca är rätt snygg faktiskt, milt uttryckt. Tror t.om hon skulle kunna bli en Victorias secrets-angel om hon ville. En annan ser ut som en strandad valross i jämförelse. Men jag unnar henne det, hade också en svinsnygg kropp i hennes ålder. ? Njut Bianca, det man är stolt över ska man absolut visa upp.

          Banta och plastikoperera dig. Det gjorde B.
          Googla före och efter bilder på henne. Ingen naturlig skönhet där inte.

            Har för kraftig benstomme så har fotbollslår oavsett hur mycket jag går ner. ? Visst har hon betalat mycket för sitt utseende, men hon har fått ett fint resultat, helt klart.

    Hoppas på att ryktet om Bianca och Oliver Strige stämmer. En mycket fin kille som skulle passa henne perfekt ❤️

      Dom har haft ihop det för längesen ja, vad är det för rykte du syftar på nu?

      Håller med. Oliver e en riktigt fin kille.

    Då det här inlägget kom ju runt 12.00 så är det ju relevant att fråga – är de tillsammans igen?

      Ja. De är förlovade nu.

        Och kärare än någonsin!

          Typ – du och jag mot världen babe, ingen kan förstå våran kärlek (och en massa ❤❤??? såklart).

    I nån story för ett längesen (lr om det var i Wahlgrens värld…oklart) men iaf – där pratade hon om att hon skulle göra en ADHD-utredning, nån som vet hur det gick isf?

    Alla storys/inlägg hon nu lägger ut är till 90% för att bevisa för P vilket underbart liv hon har nu när hon äntligen blivit singel o gått vidare…o vad han går miste om.
    Man känner igen det så väl, tror vi alla har gjort liknande vid breakups. Men att hon är lycklig – Big nono – det vore konstigt om hon var det, det tar ett tag att laga både själ o hjärta. Det måste ta sin tid för att läka ut, så man är redo när han/hon med stort H springer in i ens liv.
    Jag tror faktiskt att sagan Bianca o Philippe har tagit slut.
    THE END

    sluta med Whalgrens värld
    sluta med Talang
    slut med Philipp

    Bianca väljer vad hon vill och inte vill göra, det är mycket bra, hon utvecklas.

    Nu ska jag spekulera lite kontroversiellt. Jag har en teori om att B är gay men inte riktigt vill erkänna det för sig själv. Hon är kär i Lovisa.

      Hon är nog bara avundsjuk på/fascinerad av Lovisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.