Är det ”bye bye” till tropiska fruktfat med choklad?

Bildkälla: Gabriella Joss Possler blogg

Med tanke på att den här företeelsen varit lite av ett signum för GabJoss sedan starten, så undrar jag om hon är beredd att slopa det för att hålla sig ”on top” vad gäller att ”flunsa”.

Ska man tro Tiktok (och Dasha Girine) så är det nu grönsaksfat som är det som kan skapas – och gärna så konstnärligt att någon knappt kommer våga äta av dem.
Dashas fat ligger dock fortfarande på en knaprigt inbjudande nivå, men ta det sista fatet (eller snarare vasen) bland klippen här under – hade NI vågat börja äta på det om ni såg det?
Hade det inte lite känts som att äta på dekoren?

”To knaper, or not to knaper. That is the question, as per now. ”

Det påminde mig om den här bilden jag hittade igår.
Det var ungefär så, bortsett från att jag lagade kalops – som tog nästan fyra timmar av småskaligt spisputtrande under konstant uppsikt.
Worth the wait?
Oh ja, min kalops är i världsklass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *