Badrocksskärpet vs silkeskorven

@novaisaksson__

Tacka mig senare ❤️ #foryoupage #4u #foryou får ju absolut be om ursäkt för mitt utseende i den här videon

♬ originalljud – Nova Isaksson

Tiktokaren Nova Isaksson sågar ”silkeskorven” som bland annat Laila Högfeldts butik Leonites säljer svindyrt, och rekommenderar istället att använda ett helt vanligt skärp från en frottémorgonrock.
Här kan du se hur Laila menar att hon fixar håret med sin silkeskorv. Jag tvivlar helt klart på att det där håret och ”frisyren” som hon vaknat med. För att vakna så där måste hon sova lika stilla som kistinnehållet på en Lit de parade, och vem gör det?
Så luftig som den där korven ser ut så hade jag vaknat med ungefär fyra hårstrån kvar runt själva korven, och resten i ett trassel, precis som vanligt. Det kan eventuellt ligga både en hund och en katt ovanpå trasslet. Eller så vaknar jag med dödsångest eftersom jag under natten lyckats linda mitt hår runt min egen hals i ett försöka att sömnstrypa mig själv.
Möjligheterna är oändliga.

Jag har själv lockigt hår och vet inte exakt hur bra resultat jag hade fått om jag testade båda varianterna, men jag är inte den som är den.
Jag testar det mesta, i alla fall EN gång. Bortsett från att hoppa bungyjump från en luftballong då. Där är jag öppen för att testa det INGEN gång.
Jag har skrivit det många gånger den senaste tiden, men det är för att jag försöker tänka utanför boxen och komma på mer variationer på Bloggbevaknings innehåll, som fortfarande är HELT influencer-relaterat.
Some will be good, and some will be…well, not so good, men så är det alltid. Trial and error. Rom byggdes inte på en dag och allt det där…

Många profiler från Tiktok är inte så välkända utanför plattformen, så jag ska försöka mig på att ge er någon form av presentation av dem/deras konton. Antal följare mm.
Här kommer Novas och du hittar hennes konto här.

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha känner folk som faktiskt vaknar upp sådär. På riktigt. Men jag själv skulle inte klara utmaningen. Har försökt med andra metoder men skruvar mig så mycket i sömnen att hälften lossnar ?

    Hon pratar om perfekta lockar och visar upp sitt hår, men allt jag ser är hur rakt ett stort parti är till vänster (hennes höger) ?

      Ja det såg faktiskt inte alls bra ut ?

    Har kört badrocksmetodwn och det vart ganska bra

    Herregud, vad jag blev trött.
    Så mycket tid för ingenting.
    Hon upprepade samma sak om och om igen och jag ?????????????????????

    Supersöt tjej men tycker helt ärligt inte att hennes hår ser så bra ut? Det är lite ojämnt med partier som har små lockar, partier med större lockar och längst upp är ca 15 cm där håret är spikrakt. Så ser mitt naturligt lockiga hår ut och därför mördar jag det med locktång nästan varje dag…

    Frotté sliter ju mer på håret än silke.
    Nej, inte ser hennes hår ser inte bra ut.

    Varken Lailas eller Novas ser bra ut enligt mig ?

    Egoina snackar ju också stolt om sina lockar utan värme, tycker inte heller det ser så bra ut…?

    Hoppas verkligen jag får tillbaka mitt självlockiga hår! ?

    Jag är en sån som ligger väldigt stilla när jag sover, tyvärr får jag säga eftersom jag får så ont i kroppen av att ligga stilla för länge. Jag har till och med funderat över att ställa alarm några gånger per natt för att i alla fall kunna vända mig åt andra hållet.
    Men har ni nåt annat tips får ni gärna skriva dem!

      Samma här men lik förbenat hamnar kudden alltid fel. Möjligen att det där morgonrocksskärpet skulle fungera om man knöt fast huvud och kudde. Annars vet jag inte.

    Läskiga och äckliga naglar. På en så ung tjej! (Ser väldigt ung ut iaf).

    Vaddå vill folk se ut så? Inte särskilt naturliga lockar… Det är för övrigt bara jobbigt med lockigt hår, gör mitt rakt ?

    Jag har använt mitt morgonsrocksband till att locka håret över natten i typ två år nu haha och blir verkligen SÅ fint!! Många som brukar fråga hur jag gjort och tycker det ser bra ut. Övervägde att köpa en sån korv men insåg sen ba varför när bandet fungerar så bra haha det är verkligen så smidigt, men hennes resultat såg inte så bra ut…. :/ Man måste va ganska noga med hur man fördelar håret och personligen tycker jag det blir bättre om man tar lite större delar av håret så lockarna inte blir så små, men det får man ju göra hur man vill med utifrån vad man själv gillar osv. Viktigaste är att man ser till att få med det bakre håret jämnt med det främre så det inte blir platt där bak eller på sidorna. Det funkar verkligen och om man sätter på den på rätt sätt kommer håret ej ramla ur haha föredrar bandet över locktången oftast

      Exakt!! Mitt blir sjukt fint och jag får komplingarer dagligen för mina lockar. Det gäller att tänka till lite hur man gör bara. Vissa placerar bältet långt fram på huvudet och då ser man ut som Mozart. Man ska lägga den mitt på huvudet och inte glömma ta med håret från bakhuvudet också. Sen ska man ta lika breda (och lika många) sektioner på varje sida. Jag brukar ta två från området ”ovanför” öronen, och tre från håret ”nedanför” öronen. Vad som blir bra beror på hur tjockt och långt hår man har. Tiktoktjejens hår ser väldigt tunt ut, så hade jag varit henne hade jag dubbelvikt bältet. Sen måste man borsta ut varje slinga innan man snurrar den, annars blir det frizz. Snurrar banden tighta som tusan. När de är tight snurrade drar jag de runt bakom nacken, korsar dem och knyter dem i en rosett i pannan. När jag knyter ihop dem är det viktigt att behålla sänningen i tvinnet så de inte ”snurrar upp” sig, då blir lockarna jättelösa och syns knappt. Avslutar alltid med några sprut vatten. Det håller i flera dagar!

        Spänningen*

    Jag kör lite läggningsvätska i håret på dottern och kör sen på plastlockarna (dom där man drar igenom håret med en plaststicka) Dag 1 ser det lite hårt ut) men sen perfekta lockar fram tills nästa hårtvätt. Läggningsvätska fick jag lära mig använde när jag rullade håret på damerna som hade hemtjänst för 25+ år sen. Love it

    Men alltså det här har funnits på tiktok i flera månader, det är liksom ingen nyhet att man kan locka håret genom att använda skärpet från sin badrock?

      Haha och din kommentar så… det fanns innan tiktok fanns med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.