Anis Don Demina MÅSTE(!) ha dödslängtan

Nej, men alltså, vad ÄR det här?
Jag skulle hellre köra mina armar genom en mangel än att göra det där?
Hoppa bungyjump? Från en luftballong?
På riktigt så är det så mycket sjukt i dessa två meningar att jag knappt finner ord.

Och sådant här kan folk få för sig att ”överraska” den blivande bruden med på hennes möhippa – om ni undrar varför vi inte gift oss än. ?
Nej då, förhoppningsvis känner mina vänner mig bättre än så här, men tänk om de INTE gjort det?
”You are ALL….uninvited!!!”

Hade du gjort det här? 
För pengar? För ditt liv?
Jag hade kanske gjort det för mitt liv, men det är också allt.

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tyckte det såg fantastiskt ut!?
  Hade jag inte haft barn hade jag absolut velat göra detta

   Går väl att göra fast man har barn? Är nog större risk dö i bilolycka så antar du aldrig åker bil heller? ?

    Åka bil måste man göra för transport (visst går med andra transportmedel men bil är oftast smidigast. Speciellt med barn) men att hoppa från en luftballong är inget du måste göra precis.

     De flesta av oss gör väl dock en del nöjesresor med bilen om man ska vara ärlig, inte bara vad som behövs för våra elementära behov. Nöje som nöje?

    Klart det GÅR!
    Men JAG vill inte om något skulle hända. Skulle inte ta risken för att ”ha lite kul”. Tror dessutom inte alla mina livförsäkringar betalar ut fullt belopp vid ett sånt dödsfall?
    Om andra med barn gör det spelar mig ingen roll.

   Nä just det, spelar ingen roll om folk utan barn dör men de som har barn måste skyddas med alla medel!!!

    Läsförtståelse?

    Haha var skrev jag det? Klart att det alltid är hemskt när nån dör?!

    Jag tänker bara på min man å mina barn. Om något skulle hända är det ju för en sån onödig grej. Att riskera allt för att få en rush i några minuter.

     Folk ska bara tjafsa, gnälla och hugga på allt de kan.

     Haha nej förlåt det var ironi men det gick inte fram så bra för såg att mobilen inte fick med wink-smileyn på slutet! Sorry. 🙂 Har skrattat hela veckan åt Sandra Beijers kommentarsfält där någon tycker att hon har sorterat saker i köksskåpen fel och därför kommer hennes son att dra ner allting, få knivar och spritflaskor över sig och bada i glasskärvor och sprit… Snacka om ”that escalated quickly”…

    De har ju ett större ansvar, de som valt att sätta barn till världen. Så förstår resonemanget.

  Han gör väl det som ett samarbete? Får betalt för det.

  Företaget har promotat sig rätt hårt på tiktok sedan juli …

   Vadådå? Han gör ju det fortfarande ? Hade aldrig vågat oavsett hur mycket jag fick betalt

  Vette farao. Hade jag fått välja på det här och en lugn smärtfri död så hade jag nog valt döden ändå…

   Min enda undran är hur man ”landar”

    Man dras upp i ballongen igen och sen landar ballongen.

     OK 🙂

  Allt blir outhärdligt att se pga hans skrik och gap
  ”Jag fucking gjorde det ”

  F

   Nej men snälla, kommer ju spontant. Inte direkt att man kan styra sitt skrik och vad man säger i en sån situation

  Filmar han genom att hålla i någon kamerapinne? Tycker det ser jättekonstigt ut vid hans hand om man pausar. Jag fattar liksom inte vad det är han håller i ? varför ser det så konstigt ut

   Det är en 360•kamera. Den filmar åt alla håll, men de har gjort så att kameran ska ”sudda ut” selfies-sticken så att det ska se ut som nån annan filmar..

    Jaa ok! Tack!

  Så mycket pengar finns inte. Fy fan. Aldrig.

  Herregud, han väger ju så mycket. Han hade väl kunnat dragit med sig hela luftballongen. Hade aldrig vågat göra det om jag hade varit så tung.

   För du tror att luftballongen vägen 50 kg?
   Det är ju inte så att Anis väger 350 kg.

   Eeh? Utbilda dig snälla

    Men snälla ni. Detta är Lisa, hon trollar under nästan varje inlägg så bara ignorera henne någon gång?

     Haha ja Lisa borde få priset för månadens trollare ??

     Kan vi inte bara ignorera människan

      ☝?

   Hahaha jaa han väger säkert upp mot 1 ton, tänk att han vågade! Ahem…

   Tänkte exakt samma sak.

  5 miljoner är mitt pris ? hade förmodligen dött av att hjärtat inte pallar med mer stresshormoner men då hade familjen fått en slant i alla fall ?

  Nejmen får PANIK av att bara se klippet här! Hur länge hängde han där och dinglade efteråt? Fyyyyy för i H E L V E T E. Nej jag är inte säker på om jag ens skulle kunna göra det om jag annars fick böta med mitt liv ?

  Undrar mest hur länge man ska hänga där sen?

   När jag hoppade bungyjump fick jag tydliga instruktioner att ”dra upp mig själv” i ett snöre så jag inte skulle hänga upp och ner så länge. Jag var lite förvirrad och glömde bort de så personalen skrek från marken om det. Trodde det var en viktigt grej att de inte vill att man ska hänga upp för länge så man inte svimmar. Han verkar inte fått några sådana direktioner. Och hur kommer han upp igen? Eller får han snällt hänga kvart till ballongen är på marken igen?

    Och om han hänger kvar under till landning, hur landar man på ett mjukt sätt så att han inte slår sig alldeles? ?

    Dom hissar upp personen igen efteråt, är bara några sekunder man hänger sådär

  Prova hoppa bungyjump, ja varför inte.. Men från en luftballong? Njäeeee.. Det tror jag inte riktigt ?

   Klarar knappt av Liseberg så hade nog aldrig gjort detta! Tycker det är helt galet hur modiga vissa människor är.

  Jag hade betalat för att gjort det! ?

  Jag är hysteriskt höjdrädd och kan knappt stå på en stol men alltså, ja… så mycket pengar att jag kan köpa exakt vad jag vill resten av livet? Då kör vi.

  Bara jag som undrar hur han kommer loss/kommer ner sen? haha
  Måste ballongen landa? Måste han klättra upp igen?

   Dom drar upp personen igen i luftballongen efteråt

    Hur då? Han väger ju typ 150kg

     Dom har väl hulken där uppe

      Hahah

     Kanske 110-120kg. Oavsett överskattar du hur tungt det är.

     Dom har väl en vev eller liknande. Även en person som väger typ 60 kilo är svår att dra upp och få över kanten.

     Dom har nog rätt bra koll på hur mycket alla linor tål och hur många kilo dom klarar att ta upp. Klart han inte hänger sådär medans dom landar luftballongen ?

     Men herregud era kommentarer om hans vikt. Han är liksom inte en orörlig betongklump som inte kan hjälpa till att klättra över kanten till ballongen, och jag tror de flesta vinschar klarar av mer än 42 kg influencer. Skäms å era vägnar.

    Han är ju inte direkt en fjäder. Det hade man viljat se

   Jag heter också Frida och jag undrar också det. Hehe.

  Hade hellre slängt mig framför ett tåg. Fyfan blev helt svettigt bara av att kolla

  Nej aldrig aldrig aldrig

  Hade gjort det frivilligt bara för kicken.

  Haha brukar kolla såna här videor på tiktok, helt stört att de vågar, skulle aldrig!

  Aldrig någonsin! För övrigt är det livsfarligt att flyga luftballong även utan bungy- delen också. I alla fall i Stockholm har det varit flera incidenter. Senaste stod det om i början på sommaren. Var rena turen att paret som åkte med överlevde. Att det inte gick värre. De sa också själva i artikeln att de aldrig kommer göra om det. Tror inte heller folk hade gjort det som nu och man faktiskt hade fattat hur farligt det är. Den som styr har i verkligheten knappt någon kontroll alls. Tycker det är sjukt att det ens får finnas kvar. De är vackra att titta på, det håller jag med om. Men så farliga som de är så borde det förbjudas.

   Har också hört att det är livsfarligt då det inte går så lätt att styra balkongen. Någon berättade för mig att dens kollega hade flugit luftballong, kraschat i ett träd och fått en pinne rakt genom armen. Jag kommer aldrig sätta mig i en luftballong!!!

    Haha älskar att din mobil skrev balkongen ändå

  Verkar kul, skulle absolut kunna göra det!

  Jag har hoppat bungyjump på Nya Zeeland, 102 meter högt från en gungbro. Vi satt i ett gammal tandläkarstol och förbereddes för hoppet, så sadistiskt? Hoppet var över en flod och en liten speedboat hämtade upp oss efter vi gungat klart. Jag älskade det!!

  OT
  Hur får man bort den här skit annonsen som täcker hela sidan när man scrollar så man inte kan läsa?

   Adblock eller liknande

  Tyckte det såg roligt ut och då är jag ändå höjdrädd!

  Elsa Bratt la upp en rolig sak på sin instagram stories om hur Alexandra Bring lagt upp okokt spaghetti som en del av ett samarbete för en servis. Dvs noll engagemang när kund ändå betalar en ganska stor summa för ett samarbete. Hade varit roligt med fler såna granskningar där influensers lägger ribban en (för) låg ribba vid samarbeten!

   Finns ju längre ner…

  Jag fick typ adrenalinpåslag och gåshud bara av att se. Grymt ju!

  Mardröm! ?

  Alltså han känner ju att han klarade det/att det är över när han hänger där i luften, men är det inte det som är det värsta?! Att hänga där upp och ner helt hjälplös. Själva hoppet kan ju kanske vara lite roligt, men att sen behöva hänga och dingla i ett snöre uuuuusch

   Nu vet han hur alla tamponger har det.

   Det tänkte jag också, hoppet är ju snabbt över, ännu värre att hänga där och bli upphissad osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.