Rosanna Charles om fortkörningen med BIANCA INGROSSO

På vägen hem från Way Out West postade Bianca Ingrosso ett klipp på när Rosanna Charles körde 150 km/h på en sträcka som tillåter 100. 
I konceptet”Intimt med Björken” av och med Martin Björk så förklarar hon nu anledningen till vansinnesfärden:
En av anledningarna var att det inte var den egna bilen hon körde och att det därför var svårt för henne att känna av gaspedalen. Dessutom hade hon en bil bakom sig som låg väldigt nära, vilket stressade henne.
Rosanna menar att det mest naturliga att göra i en sådan situation är att gasa på för att komma därifrån.

Hade jag suttit i bilen själv så hade ju ingen brytt sig, det är bara för att det var Bianca. Men då tänkte jag ”vill ni hellre att Bianca dör och blir påkörd bakifrån?” Eller att jag känner så att nu tar jag mitt ansvar, jag har värdetransport i bilen, jag gasar på för att rädda Bianca? // Rosanna Charles

Vilken hjälte hon är!!!
Som räddade Bianca från en påkörning bakifrån!
Ni borde alla gå in och nominera Rosanna HÄR!

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha vilken bull asså… okej, inte hennes bil, men alla bilar är ju utrustade med hastighetsmätare? Man kan ju kolla på den och släppa lite på gasen..?

      Undrar om folk drar den ofta. ”Inte min bil så jag gasade på som fan, hittade inte bromsen” ?? Kan man använda det ofta? ”Jag råkade sno en miljon, för detta är inte min vanliga bank”. Eller ”Jag råkade bryta mig in i ditt hus, för det va inte mitt egna”..

      Innan man börjar köra med en ny bil så testar man ju allt ? Kör inte ut på motorväg eller stora vägar utan att veta var bromsjäkeln sitter ?

        Ja, dummaste man hört på länge!

          Eller hur, dessutom körde hon en annan bil ner till Göteborg?

        Vissa ska inte ha lappen!

      Kan man inte kontrollera hastigheten för att man kör en ny bil kan man ju klippa körkortet itu och köpa cykel. Hur klarade hon ens uppkörningen?

        Var det inte hon som var vi-driver till Alexandra N i Sveriges värsta bilförare?

      Jag förstår dock vad hon menar.
      När jag lånar min mammas bil så känns det ibland som att man kör normal hastighet, men mätaren visar på 20-30 km/h för fort. På något sätt känns det inte som att man kör så fort som man faktiskt gör.
      Men som du säger, det är ju bara att kolla på hastighetsmätaren, släppa på gasen eller kör på farthållare så slipper man det problemet.

        Det kan vara för att den är tystare och har bättre stötdämpning.
        Då känns det inte som att bilen går så snabbt eftersom. Bilen varken skakar eller låter som att den håller på att falla ihop när man kommer upp i hastighet.

          Haha, min egen bil är ingen gammal skrothög som skakar eller håller på att falla ihop när man kommer upp i hastighet xD

            En bil behöver inte vara gammal eller vara en skrothög för att vara dålig isolerad.
            Det jag säger är att mer isolering, ju tystare bil. Ju tystare en bil är, desto lättare att ”råka” komma upp i hastighet eftersom att man inte hör hur snabbt man kör.
            BMW är överlägset bäst isolerad, slår alla med hästlängder.

              Du skrev ju dock ”Bilen varken skakar eller låter som att den håller på att falla ihop när man kommer upp i hastighet.”

      De två anledningarna är det ju snarare vettigare om man kör saktare än normalt.
      Finns det förresten 100vägar som inte är tvåfiliga?

        ja det finns det

        Massor.

      M 09.03
      Det är väl inte den enda knasiga ursäkten hon kom med!
      Att hon skulle rädda Bianca från nån bakom? Jag tror jag skrattar på mig, eller inte….
      Bianca borde sett rädd ut i så fall, Näe, skitungen sitter och dansar och viftar med armarna farligt nära förarens ansikte.
      Finns bara ett ord för detta ”idioter”.
      Man ska inte kunna komma undan med sånt här.
      Skämmes förare som utsätter sig OCH andra för fara och skämmes Bianca och de andra i bilen för att de lät det ske

    Sämsta ursäkterna ? På 100-väg, dra upp till 150 för att nån ”stressar”? Såg inte så stressat ut när de dansade och körde om en massa andra. Lägg dig i högerfilen istället ?

    Och att B satt i bilen spelar ingen roll. Däremot va det hon som la ut det – dvs inte konstigt att folk reagerar (fler följare)..

      100-väg? Var finns de någonstans?
      90 har jag sett, 110 och 120 också. Men 100? Är det någon specialhastighet som göteborgare har infört?

        Öh det finns på rätt många ställen i landet ?

        Finns 100-vägar runt Stockholm också…

        Jadu Sverige är rätt stort ? Här i Skåne finns det en del. Tydligen utanför Gbg med. De körde förbi en 100-skylt ?

        E22 är 100 väg

        Men du kan inte köra bil utanför stan speciellt ofta?

        100 vägar har funnits sen 2014 och är relativt vanliga i hela Sverige.

        Skulle vilja säga att 80 och 100 numera är vanligare än 90.

          Finns 90 längre ens?

            Jo 90 finns.

        2+1-vägar har ofta 100km/h

        du kanske ska ge dig ut lite mer och se dig omkring?

          Eller inte…..

      Jaaa klart färre hade reagerat om jobbar själv i bilen. Ingen hade reagerat om jag körde för snabbt ensam i min bil heller. Inget jättebra försvar :p

    Eller så lägger man sig i högerfilen och låter den bakom köra om. Funkar för mig 🙂

      Men har du verkligen prövat det medan du har Bianca Ingrosso i baksätet? Annars är de tinte jämförbart.

    Tycker att ni överdriver. Folk kör närmre 170 km/h för att köra om, det är vanligt på öppna motorvägar. Vill man köra lugnt så finns det en fil för det. Menar inte att det är ok att köra 170 på en 100 väg men att folk kör fort och man ibland vill köra om dom = måste köra fortare.
    Om Rosanna kört 150 så måste bilen hon velat köra om gått runt 120, hon körde 30 extra för marginal.

      Varför vill man köra om de som kör fort? Det är de som kör sakta jag villkora om i alla fall

      Hon körde om många bilar. Dvs låg medvetet i vänster fil. Vägarnas hastigheter är anpassade efter vad en bil kan hanteras vid tex olyckor, finns exakt 0 ursäkter som rättfärdigar nåns usla körning. Och att folk kör i 150 eller 170 är idiotiskt och fruktansvärt oansvarigt oavsett vem det är.

      Jo men hennes ursäkt vad ju att hon inte kände bilen och inte visste hur fort hon körde, fastän alla bilister borde veta att hastighetsmätaren sitter bakom ratten tillgänglig att titta på ?

        Den satt ju så att vi som såg klippet kunde se hastigheten ? Som högst typ 153km/h med stora digitala siffror. Omöjligt att missa

          Ja det var fan den sämsta ursäkten jag hört på hela året. Om VI kunde se den från Biancas story, är det helt omöjligt att hon inte såg den själv

      Fast du låter ju precis lika korkad som Rosanna ? finns ju ingen anledning att köra om nån som kör i 120 på en 100-väg. Du ska ju inte ens komma ikapp den bilen eftersom 100 är max det du får köra. Trodde inte att körkort delades ut i flingpaketen längre, men uppenbarligen har i alla fall ni hittat varsitt där.

      Mm om det är 110 känns det ganska olagligt att köra om en bil som kör 120

      Det här var det dummaste jag hört!

      Det stämmer ju inte ens med hennes egen förklaring? Hon ville köra ifrån en bil som låg tätt bakom henne, inte köra om en bil.

      Den lugna filen som du kallar det är btw filen man ska ligga i hela tiden, utom just när man kör om då man använder vänsterfilen. På så vis slipper man köra supersnabbt bara för att man ska köra om.

      Sen behöver man sällan gasa på under en omkörning på en flerfilig motorväg. En annan sak om du drar på lite när du kör om på landsvägen, men fattar verkligen inte varför man ska gasa som tusan för att köra om någon på motorvägen? Lägg dig i västerfilen, kör önskad hastighet, och gå tillbaka till högerfilen när du har ett bra avstånd till bakomvarande bil.

        Bättre att gå in i höger och släppa förbi en potentiell fartdåre

      Om du har körkort lämna genast tillbaka det. Om du inte har körkort, skaffa aldrig.

      Var säker på att detta var Lisa som trollade men det var det inte denna gången ?

      Hon har kört så fort att körkortet ryker. Oavsett vilken dålig förklaring hon kommer med.

    Vem är det Diana B reser så med, t.ex till Zanzibar? Verkar nästan vara någon som är anställd för att ta bilder på henne till instagram?

      Säkert ny dejt

    Folk verkar inte heller fatta att man enbart får ligga i vänsterfil vid omkörning sen ska du tillbaka i högerfil även om du ska köra om en bil till 200m längre fram (när det finns två körfält på motorväg)

      Nej du behöver inte köra slalom om det är flera du ska om.

        Jo om de inte ligger inom rimligt avstånd. Men ska inte köra flera kilometer i vänsterfilen bara för att det är smidigt enligt en själv att ligga kvar där

          Men enligt körskolan så ska man ju planera körningen, och det innebär då alltså (enligt min lärare åtminstone) att man inte ska göra onödiga filbyten utan ligga kvar till vänster om man ska om fler… vilket stämmer på en uppkörning då?

            På en uppkörning ska du inte göra några omkörningar alls, skulle jag säga är huvudregeln.
            Behöver du göra en omkörning i alla fall så är det ifall ett enstaka fordon kör överdrivet långsamt. SÅ du kommer aldrig råka ut för den här typen av situationer ändå på en uppkörning.

            Att blockera trafik går också före ”onödiga” filbyten. Så, ligg kvar om du inte har någon bakom dig. SÅ fort du har någon bakom dig, lägg dig i högra körfältet.

              Men här är det tex en lång uppförsbacke på motorvägen (den väg man brukar ta på uppkörningen om man får motorväg) där det kan ligga ett gäng lastbilar på rad i typ 80. På 120-väg. Då måste jag väl köra om, för att inte vara för mesig typ? Om det då ligger säg två lastbilar, en personbil och sedan en till lastbil bakom i högerfilen. Då måste jag väl få köra om alla fyra?

              Vet inte om det låter som ett orimligt scenario men det har hänt i princip varje gång jag kört där, går mycket tung trafik.

                Nej, du måste inte köra om. På en uppkörning är det mycket bättre att göra som personbilen och bara ligga kvar.
                Skulle det vara någon dåre som bogserar, eller på annat sätt tycka att det är en bra idé att ligga i 50 på motorvägen. Ja, då kan du ju naturligtvis köra om. Men att ligga i 80 bakom en lastbil är inget farligt och inget du kommer bli kuggad för.

                Anledningen till att det är bättre att ligga kvar är att det är fullt tillåtet att köra i 80 på en motorväg. Det är däremot inte tillåtet att ligga över den tillåtna hastigheten (oftast 100-120 på motorväg), inte ens vid omkörning om man ska vara petnoga.
                Vilket betyder att du absolut får köra om det här ekipaget, men du får inte göra det snabbare än i tillåtna hastigheten.
                Säg nu att hastigheten är 110 km/h, lastbilarna håller 80. En lastbil är normalt ungefär 25 meter, i 80 km/h behöver avståndet mellan dem vara 80 meter. Vilket då innebär för ett ekipage på 3 lastbilar och en personbil blir 500 meter tills du på säkert avstånd kan lägga dig framför alla.
                Du får bara köra 30 km/h snabbare än ekipaget. Detta betyder att det kommer att ta över en minut för dig att köra om allt det här. Under den tiden kommer du hinna blockera väldigt många andra bilar som inte kör upp och som inte ”behöver” följa hastigheten så noga som du behöver. Det skapar stress, vilket leder till ökad risk för andra misstag.
                Dessutom brukar man inte få köra så långt på motorväg vid uppkörningar, så risken att du dessutom missar din avfart är överhängande.
                Så, ligg kvar vid en sådan situation.

                  Såg nu att det var 120km/h i ditt exempel.
                  Det innebär att det går 15 sekunder snabbare att göra den långa omkörningen. 45 sekunder är ändå väldigt lång tid om man jämför vad en omkörning borde ta.

                Klart du ska passsera lastbilar och liknande om det är 110-väg och de ligger runt 80 km/h.

                Jag jobbar som trafiklärare och lär mina elever att de självklart kan köra fortare än lastbilar vare sig det är uppkörning eller inte. Inspektören från Trafikverket vill ju inte se att eleven inte vågar passera en lastbil. ?

                Och ja, ska man köra förbi flera lastbilar i rad så försöker man hålla vänster körfält för att undvika onödiga körfältsbyten, men man måste såklart anpassa sig till övrig trafik.

      Om nästa bil ligger 200 meter framför och du kör i 100 km/h kan du såklart ligga kvar och vänta i västerfilen tills du kört om båda. I den hastigheten ska ju hålla avståndet 100 m till både den framför och den bakom (dvs 200 m totalt) så det finns absolut ingen mening med att peta in dig själv mellan de två bilarna för att sen omedelbart gå tillbaka ut i vänster filen.

        OM det inte är så att du har en bil bakom dig som du ligger och blockerar

          Fast kör du tillåtna hastighet så får den väl ligga där bakom och grina bäst den vill.

            Fast, DU är inte polis. Man blockerar för andra och det är inte tillåtet.
            Två fel gör inte ett rätt liksom

              Vem ska man ens blockera vägen för, säg på en 100-väg där man ligger i 100. Att nån Niklas måste svischa förbi i 150 är väl ändå hans problem, och uttryckningsfotdon får man ju akta sig för.

                Man blockerar för bilen som ligger bakom. Oavsett vad du tycker om det eller inte så har du då en skyldighet att ”klämma in dig” i den 200 meter långa luckan.

                  Nej folk kan sluta hetsa

                    Nej, folk ska sluta lägga sig i andras angelägenheter. Bilen bakom kanske är en civilklädd läkare som fått ett akutlarm. Det kanske ligger någon skadad i baksätet. Du vet inte så då ska du ALLTID flytta dig. Det är lagen. Även om du vill vara bitter på folk som kör fort så ska du följa lagen.

                      Nu hittar du på!

    Om en bil ligger för nära bakom mig pumpar jag på bromsen så den förhoppningsvis fattar vinken eller kör medvetet saktare så idioten kör om

      Svårt för den andra bilen att köra om när hon ligger i vänsterfilen. och i den hastigheten rekommenderar jag inte att bromsa för att få bakomliggande att sänkafarten. risken är stor att den inte hinner bromsa och en olycka är ett faktum.

        Läste ingenstans att hon låg i vänsterfil. Sen skrev hon ju att hon körde 170 för att komma ifrån den andra bilen bakom så vi vet ju inte hur snabbt den faktiskt körde

          Man ser på videon att hon ligger i vänsterfilen.

      Att brake-checka gör absolut ingen nytta alls överhuvudtaget. Det är bara väldigt dumt och väldigt farligt. För det första finns risken att just den sekunden som du bromsar till är när föraren bakom inte tittar, missar och kör rätt in i dig. För det andra så har du ingen aning om vilken person som sitter bakom ratten på bilen. Risken är extremt hög att det är en person som saknar normala spärrar, på grund av beteendet att hetsa på det sättet. En sådan person vill man inte provocera.
      Det var ju liksom inte alls länge sedan som någon skrev här att den hade blivit prejad av vägen på grund av att den provocerade.

      Mycket bättre att bara släppa på gasen och börja köra långsammare för att köra in till höger så fort tillfälle ges.

        Så jag får inte bromsa om jag har en bil i häcken och jag vill utöka avståndet till bilen framför tex i köbildning?
        Sen vid omkörningar; folk blir ännu mer provocerade av att du kör saktare när de kommer upp bakom kan jag lova

          Om du vill utöka avståndet till bilen framför så tar du och släpper på gasen. Det är det enda du ska behöva göra. Behöver du bromsa så är det också du som ligger för nära bilen framför.
          Men att brake-checka är INTE samma sak som att bromsa in för att det är köbildning framför dig. Att ”pumpa på bromsen så bilen bakom förhoppningsvis fattar vinken” är farligt och det ska man absolut inte göra i trafiken.

          Nej, folk blir inte ännu mer provocerade för att du släpper på gasen och lägger dig i högra körfält så fort som möjligt.

            Fast i moderna bilar där man har adaptiv farthållare så bromsar bilen automatiskt när man kommer nära bilen framför. Vad är skillnaden mot att bromsa själv? (Förutsatt att man inte hårdbromsar bara för att markera, men det tror jag ingen är dum nog att göra i så höga hastigheter)

              Det gör den i och för sig inte i majoriteten av fallen. Den adaptiva farthållaren släpper också på gasen först och reglerar hastigheten först och främst på ett mjukt sätt. I situationer som kräver snabba inbromsningar måste föraren bromsa själv. Detta gäller vid stora hastighetsskillnader eller om framförvarande fordon bromsar kraftigt. https://www.polestar.com/se/manual/polestar-2/2023/article/Adaptiv-farth%C3%A5llare*
              Om det är så att bilens farthållare bromsar mycket så är den förvalda tidsavståndet till framförvarande fordon felinställt

      Om någon ligger tätt bakom en ska man försöka hålla extra stort avstånd framåt så man undviker risken att själv behöva tvärbromsa.

      Fast det är ju på landsväg. I det här fallet med en motorväg med flera filer kan man bara lägga sig till höger så kommer den andra bilen fram.

    De är ju influencers. Det betyder att de står över lagen och är lite bättre än oss andra.

      Haha ja liiite fiiiinare,liiiite bättre!?

      och de kan ha sex med vänner som de vet har flickvän ( Dennis Asteson ) Rosanna castade ju själv Dennis till BB och är vän med honom. Så nog visste hon att han var upptagen. Och sedan sitta i en podd och läsa upp sms och skratta dessutom. Men JA han var ju den som var i förhållande och mest skyldig, även om jag tycker att ansvaret även ligger på henne, hon var ju inte totalt ovetande. MEEEEEN både hon o Dennis har väl en bra ursäkt. Säkert jättesynd om båda dom två.

        Vilket poddavsnitt läser hon upp smset i? Hittar inte.

    Det är ju så dumt så man kan knappt tro det. Såklart ska man inte köra fortare bara för att man har en bil bakom sig som hetsar. Och om man kör en bil man aldrig kört tidigare kan man ju lägga en minut eller två på att titta på var man har alla reglage och var man ser hastigheten t ex.

    Bortförklaringar och ursäkter, det är det enda de där c kändisarna kommer med.

    Martin Björk måste ju vara en av Sveriges mest tragiska personer.

      #gubbsjuk

      Ja, vad är det med honom? Varför skrattar han så hysteriskt? Omogen gubbe faktiskt.

    Undra vad alla på motorvägen som kör om när jag ligger i maxhastighet har för ursäkter? Jag tycker att jag bli omkörd av varenda bil när jag ligger i maxtillåtna hastighet.

      Exakt min erfarenhet också!
      Alla säger att de ligger under, men var är alla dessa människor?! Man blir ju omkörd av 99% när man ligger i tillåtna hastighet.

      Jag vill köra fortare än 110-120? Inte svårare än så.
      Om sikt och väglag är fina och det inte är många bilar ligger jag normalt på ca 150 på motorväg.

        Maxhastighet är max oavsett väglag och sikt. Är det dåligt väglag och sikt så ska du köra efter dessa förhållanden. Men du får inte köra snabbare än max bara för att du själv känner för det. Men det antar jag att du redan vet.

          Nä maxhastighet är vid bra väglag och sikt!! Är det dåligt väglag och eller dålig sikt så ligger man under maxhastighet.

            Ja? Jag sa det. Att är det sämre sikt och väglag så kör man efter de förutsättningarna men aldrig över max. Max är max även om väglaget är bra.

            Max är inte ”max men om du vill och kan köra snabbare så gör det!”

        Om polisen tar dig så blir du av med körkortet. Idiot.

      Tycker detta är lite överdrivet. Jag kör alltid lagligt och visst är det många som kör om, men det är ju många som ligger i samma hastighet också (men deras vägar korsar ju inte mina heller, det är fartdårarna man märker).

    Förlåt men Martin ger mig obehagskänslor

      [Borttagen kommentar]

    Lika ”bra” ursäkt som min bror använde för mååååånga år sedan när han övningskörde och körde för fort.

    ”Jag har stålhätta i skorna, foten ligger så tungt på gaspedalen.”

    Efter den kommentaren fick han inte ha sina coola kängor när han körde bil längre.

    Men Rosanna är ju vuxen och har körkort, så hon borde kunne hitta på en bättre ursäkt. Eller följa lagen.

    Finns nog inte så många nyare bilar (för jag antar att detta inte handlar om en Ford Fiesta från 1989) som inte är utrustade med farthållare, många även med adaptiv sådan vilket gör det möjligt att ställa in önskad hastighet och låta bilen bromsa om det är framförvarande som kör långsammare. Så även någon som inte klarar av att snegla på hastighetsmätaren och anpassa sin hastighet bör klara av att inte köra 40km/h över gränsen.
    Med det sagt förstår jag inte riktigt skandalen, 150 på motorväg är inte särskilt fort, snarare cruisingfart för många om det är fritt på vägen.

      Nej det är verkligen inte cruising fart. De flesta ligger 10-20 km/h över maxfarten, inte mer. Sen finns en och annan dåre som svischar förbi i 150km/h.

    Min ursäkt är alltid att det är en ny bil. Klart man måste testa vad den går för! ??‍♀️

      Beklagar storleken på din penis

        Varför? Den har alltid varit obefintlig. Och absolut inget jag mått dåligt av, så du behöver absolut inte beklaga dig

    Ska man komma med påhittade undanflykter så kan man väl åtminstone försöka göra det bra? Om man endast kan köra sin egen bil lagligt och blir så stressad av andra trafikanter att man måste bryta hastighetsgränsen med 50 km/h så bör man rimligen inte ha körkort.

    I och med att ett erkännande nu finns, helt öppet för alla att se på youtube dessutom – borde inte Rosanna nu kunna fällas för sin fortkörning?

      Det är naturligtvis ingenting som polisen bryr sig om. De måste sålla ordentligt bland brotten, de mesta har de ju inte tid med.

        Fusk på högskoleprovet verkar dom ju dock ha tid med så inget är omöjligt skulle jag säga.

          Konstigaste jämförelsen jag hört haha.

          Organiserat fusk ja. Om det framkommer att hon är del i en liga med organiserade fortkörare kanske de är intresserade.

            Haha organiserade fortkörare. Jag får upp bilden i skallen av Rosanna maniskt kramandes ratten i en Mercedes E 450 cab som ledare av fortkörarmaffian. Hennes side kick Bianca stående i baksätet åmandes, blinkandes med ena ögat tuttarna knappt täckta av en genomskinlig kofta knäppt med en knapp med uppgiften att se till att så många som möjligt ansluter.

              Men jösses. Dummaste kommentaren ever. Fjant!

                Inte alls då. Högst rimlig bild baserad på verkligt material. Okej då kontexten är kanske lite överdriven men resten är med verkligheten överensstämmande.?
                Du borde vässa ordförrådet. Fjant kommer du inte långt med.

      Det kan man kanske tycka att hon borde. Men Ha inte för stora förhoppningar. När mitt ex blev påkörd av en smitare, som sedan polisen kunde ta fast, där ett erkännande fanns och flera vittnen fanns. Den förundersökningen blev nedlagd ändå.

        Men gud!!!

        Begärde ni överprövning av nedläggningsbeslutet?

          Nope, Jag visste inte ens att man kan göra sånt

    Det var nog det mest korkade jag hört!

    Jag tycker Bianca bara sjunker i mina ögon.
    Har verkligen beundrat hennes entreprenörsskap men hennes stories där hon bara filmar kroppen sommen fjortis samt vilka hon umgås med säger mkt.

    Tur det finns andra att följa.

      ???

      Håller med. När hon drog igång Caia vet jag att jag tänkte att det var smart tänkt av henne att inte göra allt själv utan omge sig med människor som kan hjälpa henne. Tyvärr verkar hennes framgångar ha stigit henne över huvudet och hon har helt tappat markkänningen.

        På vilket sätt menar du?

    Nej, det där var ju verkligen inte bra. Jag gjorde ett otroligt misstag där jag utsatte både mig själv och mina medtrafikanter för stor fara, och är glad att det inte hände någon olycka. Jag kommer självklart hålla hastighetsbegränsningarna i framtiden.

    Ja, så hade hon lämpligen kunnat svara… Ta sitt ansvar och bete sig som en vuxen människa.

    Men eftersom hon lämnar en tramsig ”ursäkt” så kontrar jag med en lika tramsig replik: Sluta kör bil! Du är farlig!

      Exakt! Erkänna att hon gjorde fel, finns inga ursäkter. Det hade varit större än att dra denna baletten ?

      Ja det är ju en bra ursäkt, men det enda som egentligen spelar roll är ju om man ändrar sitt beteende, inte hur mycket man pudlar.

      ???

    Hur kan folk inte fatta att hon skämtar?

      Exakt! ??

      Vad får dig att tro att folk tar henne på allvar? Folk reagerar snarare på hennes fjantiga skämt.

    Trodde att det var slut med dumheterna att stressa bilar som ligger i vänsterfilen och kör (åtminstone) den tillåtna hastigheten.
    Det var vanligare förr när man ofta fick en BMW i backspegeln trots att man låg till vänster i 110 + 20 km/tim.
    Min reflex är att en bil som hänger på och inte verkar vilja köra om snarare är en civil polisbil så jag väljer att sakta ner snarare än att försöka köra ifrån. Är det en polisbil så vill de inget hellre än att jag ska dra på för att skaka av mig förföljaren. Det kan bli dyrt (och tågbiljett hem från polisstationen där bilen lämnats till avhämtning).

      Hoppas verkligen inte polisen jobbar på det sättet. Det är ju närmast brottsprovokation.

        Vanligare än du tror.

          Är du och Andy paranoida i övrigt också eller bara i trafiken?

        Polisen lägger sig nära bakom för att kolla vilken hastighet du kör. Om du kör för fort eller gasar på kommer de stoppa dig och du får böter. Det är ett sätt polisen använder för att mäta hastighet när de ligger bakom en annan bil.

        Det är inte brottsprovokation, du som bilförare ska lugnt kunna hantera en situation där en bil kör för nära bakom dig.

    Ja, det låter ju extremt troligt och inte alls som någon efterhandskonstruktion. Den här typen av uppenbara lögner är dock intressanta tycker jag – jag tror hon tror att folk går på dem, att hon ”överlistar” mottagarna med det här 100%iga påhittet, för i verkliga livet orkar inte folk bråka om såna här saker. Vad som händer i verkligheten är ju att hon drar någon sån här dålig lögn för en polare eller kollega eller whoever, och den personen förstår direkt att hon ljuger men pallar inte gå in i en konflikt över att Rosanna än en gång är sen (eller vad hon nu ljuger bort), så kompisen/kollegan säger bara ”ojdå, jaha, vilken osis” och Rosanna tänker då ”Jävlar vad jag är snabbtänkt som än en gång kom undan!!” samtidigt som kompisen gör en mental notering att Rosanna inte är att lita på och att det bästa nog är att börja distanisera sig från henne.

    Lyssnar man på rättegångspodden så hör man folk ljuga på samma sätt (om 10000* mer allvarliga saker), och hur de med samma självsäkerhet bara målar in sig i hörn de aldrig kommer ur, och ävne när folk avslöjar deras lögner fortsätter de ju med än mer spektakulära påhitt (”Jag räddade Biancas LIV förstår ni VÄL??!!?!?!?”)

      Hon verkar ljuga en del. Roligaste är när hon är med i nån podd och säger att hon sålde så mycket majblommor som barn att VDn för majblomma frågade om hon ville ta över rollen som VD men hennes mamma sa ”du är ju bara 10 det går ju inte”

        Jag förstår inte det roliga, det är ju så det brukar gå till? Den som säljer mest på ett företag blir VD, oavsett tidigare kvalifikationer eller ålder. Enda anledningen till att inte fler tioåringar har maktpositioner i samhället är deras tråkiga morsor. Jäkla bromskloss-mammor som inte vill att deras barn ska driva företag. Orimligt.

          Lol årets drivkommentar ?

      Ja det krävs en speciell form av dumhet för att inte fatta att man är genomskåda bara av att öppna käften.

    Köper inte bortförklaringarna som ges, alla bilar har en hastighetsmätare och man har som förare skyldighet att hålla hastigheten som gäller. Blir man stressad av att någon vill köra om när man själv ligger i vänsterfilen får man nog köra mer bil innan man ger sig ut på motorvägen. Om någon trycker bakom mig när jag kör om i laglig hastighet eller kanske 10 över kör jag lugnt om och lägger mig till höger så fort jag kan. För om jag kör lagligt eller lite över så får folk faktiskt lugna sig eller åka hemifrån tidigare. Man har inte rätt att ånga på i 150 bara för att det är en omkörningsfil.

    Hon borde bli politiker. Ljuga och sätta sig över lagen kan hon ju redan.

    Billgren Wood. Vad händer?

    Sofia påminner om en osäker och konflikträdd tjej som inifrån den skyddande muren av vänner och viss social status skjuter ut vassa pilar ofta inbakade i halm så att ryggen hålls fri vid en eventuell konfrontation.
    Slug orm ?

    Elsa är kanske just sådär känslostormig , naiv och ofiltrerad som hon ofta uttrycker. Eller så har människor lagt på henne den bilden alltför länge och hon kan inte värja sig.
    Håller hon på att slå sig fri, på riktigt?
    Hoppas! Anar en viss ödmjukhet och inget behov av att verka intellektuell.
    Mer äkta, eller?

    Kanske att hon gick på Hallbergs trafikskola när hon tog sitt körkort ?? (sök på nätet var med i Luuk och Hallberg) parkera-var-du-vill-lampan ?

    Nobody cares Sean.

    Martin Björk, Sveriges äldsta tonåring.

      Han är fast i år 2002. Gå vidare Martin!

    Ingen ursäkt är en bra ursäkt där det snackas blrt det, stå för vad du gör istället.

    Hennes podd heter ju ”två meter dumheter” hon sa ju sagt själv att det är hon som gör mycket dumt, då vet vi en grej i alla fall, hon har ju sagt flera gånger här och där att hon kör fort.

      *bort

    Så efterbliven! Varför inte bara säga att hon gillar att köra fort och att det är jobbigt att bli påkommen.
    Vem är hon ens? En lismande ”kompis” som vill göra sig ett namn.

    Kan vi sluta höja dessa nötter?

    Vilken tönt

    Intelligensnivån är verkligen på topp!!!

    Folk som blir stressade av andra bilar i trafiken är farliga förare.
    Om en bil kör nära bakom så har du 2 alternativ
    1. om du ligger i vänster filen, lägg dig i högerfilen såfort du kan göra ett säkert filbyte och släpp förbi idioten.
    2. är det inte en 2 filig väg, fortsätta köra i en hastighet som du anser lämplig och säker mtp på omständigheterna.

    Bli inte stressad, en stressad förare är en farlig förare.

    Fy fan vilken urkass hjärndöd bullshit bortförklaring från bruden. Alla som såg klippet såg hastighetsmätaren tydligt samt hastigheten i digitala röda siffror.

    Men snäälla, sämsta ursäkterna nånsin.

    Dum Dummare VadhettehonnuigenRosnåt

    Kan det vara så att detta inte är ett brott i Rosannas ögon? Det blir lätt så när man ägnar sig åt grejer med en helt annat straffskala.

      Förmodligen är det så att hon är helt dum i huvvet men ändå tror att andra är ännu dummare

    Noll överraskning att Rosanna har noll självinsikt. Har man lyssnat på hennes podd så vet man exakt hur uppblåst ego hon har (hennes poddkollega är inte bättre)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.