Bianca postar vännens fortkörning

Skärmdumparna kommer från en video som Bianca Ingrosso laddat upp. 
Bakom ratten sitter Rosanna Charles och i Biancas video ser man att bilens hastighet är 153 km/h.

I klippet ser man hur Rosanna Charles kör i över 150 kilometer i timmen i omkörningsfilen på E4. Man skymtar även en 100-skylt vid vägrenen när bilen svischar förbi, enligt Aftonbladet där ni även kan se Biancas nu raderade klipp. 

Att de aldrig lär sig? 🤦🏼‍♀️

287 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Idiotier! Lika idiotisk med de som tror det värsta som kan hända är att åka fast. Tipsar om poliskontroller med mera. Nej hörrni det värsta är att köra ihjäl en annan person.

    Stig Dagerman ❤️ jag undrar vad han skulle skrivit om vår samtid.

    Den är så bra skriven! Läs och lär!

   De är inte tillräckligt smarta för att förstå det. Säkert inte ens nyktra än! Jäkla idioter, vill de köra ihjäl sig så go ahead, problemet är att de kommer döda andra helt oskyldiga människor. Om någon har sparat videon bör ni absolut anmäla!

    Anmäl själv. Videon ligger på Aftonbladet.

     Exakt. Blir så trött på människor som ber andra göra det de kan göra själva.

   Jaaaa. Tycker det är så störigt när man vill använda vänsterfilen för att köra om en lastbil men vill göra det i lagliga 120 km/h och inte i typ 160 km/h, men då ska folk lägga sig i rumpan på en…. Tycker fortkörare kan visa lite respekt för att man vill ha ett säkert avstånd till den man kör om innan man går tillbaka i högerfilen och ha tålamod i några sekunder med att inte kunna gasa fullt. Hur jobbigt kan det vara att man ibland får anpassa sig litegrann efter folk som vill köra lagligt?

   I deras inskränkta värld ”tummar de ju bara lite” på hastigheten.
   Att föraren av bilen dessutom har festat flera dagar på raken sätter tydligen inte några ”käppar i hjulet” för att köra hem till Stockholm på söndag fm i 153 km/h bitvis.

  Kan man få straff för detta bara genom bilderna eller måste hon ”åka dit” i en poliskontroll?

   Precis vad jag fundera på också!

   Hoppas verkligen hon åker fast. De spelar ju in så att man ser tydligt att det är Rosanna som kör. Det är allvarligt eftersom det kan orsaka skada för andra människor. Blir väldigt allvarligt om man krockar i den hastigheten.

    Och att hon dansar medan hon kör dessutom..

    Fattar inte vad det är med Rosanna. Hon syns överallt bland dessa influencers.
    Har väldigt svårt för henne.

     Jag med, hon är en gapig och dryg besserwisser.

     Det är du inte ensam om kan du lova.

      Jag* obv

     Hon har mycket att erbjuda dem, det är därför de behåller henne i sin krets.

   För att få straff i Sverige ska det vara bortom allt tvivel på att man är oskyldig.
   Kan du via bilden bevisa vem det var som körde, när denne körde och var det hände?

    Älskar alla dessa underhållande kommentarer som tvärsäkert uttalar sig om det ena än det andra utan att ha en susning. Heja.

     Dela gärna med dig om du vet vad det är som gäller i detta fallet 🙃

      Fallet? Nu tror jag du missuppfattar. Det finns inget fall bara en massa människor som gillar att tycka saker. Mycket underhållande.

       ”I det här fallet” är ett uttryck som går att använda om andra situationer än brottmål. Just sayin.

        Jag förstod syftningen med ”fallet”, tack dock för du tog dig tiden att förklara.
        Nu var dock syftningen precis så enkel som den verkar. Kommentarerna är underhållande för folk kokar ihop än den ena än den andra förklaringen som i deras skalle känns vettig och påskiner att det är en sanning. Man läser kommentarer utan att verka förstå vad som står. Man läser in saker som inte står.

         Men berätta hur det är då istället för att berätta vad alla andra gör. Kom med fakta.

   Nej, man måste bli tagen på bar gärning och hastigheten måste vara uppmätt av polisen.

    Nej står ju i artikeln i Aftonbladet att det kan räcka med en film. Om det visar sig vara utom allt tvivel att det stämmer. Så du har fel.

     Försök hitta ett rättsfall där någon faktiskt blivit dömd för enbart fortkörning genom en film. Särskilt en som är filmad där man knappt ser förare och inte alls kan styrka registreringsnummer.

   Nej det kan man inte!

   Man måste bli tagen på bar gärning, dessvärre.
   En video är inget bevis – numera kan ju det mesta manipuleras.
   Tragiskt att människan bakom ratten inte har bättre förstånd! Hon har dessutom ansvar för samtliga passagerares liv förutom sitt eget och andra trafikanter hon möter och kor om/förbi!
   Mycket oansvarigt.

   Gå in och läs på Aftonbladet, du har länk här ovanför. så ser du vad en expert sagt om saken.

    Folk här är inte intresserade av vad en expert skriver om det inte överensstämmer med vad de själva kokat ihop som dagens sanning.

   För åtal krävs en misstänkt, ett brott och en plats och tidpunkt samt stödbevisning för ovan.

    Förvisso men såväl tidpunkt som plats man ha ett visst spann. Dvs det kan räcka med dag och ungefärlig plats.

     I vilket annat fall har någon blivit dömd för fortkörning utan att de vet vaken när eller var?

  Bild räcker nog inte, dem kan ju vara Photoshopade. Och bilder räcker nog definitivt inte om man inte ser personens ansikte

   Detta var svar till Sofie ovan*

   Men snälla de är ju Rosannas Instagram, och man ser tydligt att hon kör på en annan story. Såklart är det ett straff hon ska få. Eller tycker du att det är okej att köra i den hastigheten???

    Polisanmäl henne då

    Brott måste kunna styrkas/bevisas, oavsett vad man ”tycker” om saken.

     Ja och en filminspelning är ett bevis. Punkt !

      Det är det inte. Det räcker inte. Sen kan man tycka vad man vill om det, men fakta är att det inte räcker.
      Det måste vara ställt utom allt tvivel vem som kör bilen och vilket registreringsnummer bilen har. Plus polisen ska ha mätt hastigheten. Inget av detta kan styrkas i filmen.
      Så nej, det är inte PUNKT oavsett vad du anser så finns det inte lagstöd.

       Utom allt rimligt tvivel gäller väl inom straffrätten.

        Utom rimligt tvivel.

      Vad diskuteras här egentligen? Vad man tycker borde vara ett rimligt bevis eller vad som gäller juridiskt?

      Tror inte det räcker med att skriva ”punkt” för att någon ska få böter.

     Näheee och det är just precis vad både Biancas och Rosannas posts gör där dessutom Bianca skriver att Rosanna kör som en idiot. Vad mer vill du ha?

      Det handlar inte om vad vi vill ha alls. Det handlar om hur rättsystemet fungerar.

       Tror inte heller du vet hur vårt rättssystem fungerar.

        Fast va? Mena du att det skulle vara bevis nog att lägga upp en film på någon som kör en bil utan att man ser vem föraren är, inte ser ansiktet och inte kan bevisa att allt detta sker samtidigt?
        Vi kan tycka att det är fruktansvärt dåligt beteende utan att det går att bevisa att det faktiskt hände just där och då och vem som satt bakom ratten!
        Allt vi ser är att någon sitter bakom ratten och att bilen kör i 150km/h på vad vi kan förmoda är en 100-väg! Allt annat är antaganden och påståenden men knappast bevis för någonting!
        Tyvärr…

    Lugn I stormen, nu ska jag inte lägga ord i mun på Anna men jag får intrycket av att hon på INTET sätt tycker detta är okej utan endast uttalar sig huruvida en borttagen instastory håller rent juridiskt för att fälla en person för fortkörning. Ingenstans skriver hon att fortkörningen är ”okej”, hon svarar på sakfrågan om beviset skulle hålla rättsligt.

    Spelar väl ingen roll vad jag tycker?🥴 Sofies frågeställning ovan handlade om det räcker för en polisanmälan/straff eller inte, vilket jag tvivlar på att det gör

     Lite skillnad mellan tvivla och veta, eller hur?

      Bilder räcker inte. Som sagt hastigheten kan vara Photoshopad.
      Och bilder räcker absolut inte om man inte ser personens ansikte.
      Sofie frågade om bildbevis räckte och jag svarade på frågan:)

      Herregud vad alla är bittra här, chilla lite

       Road snarare av att läsa alla roliga kommentarer. Till att börja med detta skulle aldrig gå till domstol för att en privatperson gör en anmälan. Hur tror du bevis från polisen ser ut? En film kanske och sedan direkt ingripande och böter? Låter det ändå lite bekant?
       Vad gäller bevis funkar det utmärkt och tro det eller ej men it forensiker kan avgöra om det är äkta vara eller photoshopad. Minnet ditt kanske är kort men tror nog att du minns de omtalade rättegången för inte så länge sedan där flera ledare fälldes med kopplingar till kriminella nätverk där all bevisning byggde på Encrochat som avlyssnats och delkrypterats av FBI och franska polisen. Här pratar vi chattar skrivna med kodord och dessutom en övervakning som är olaglig i Sverige. Ändå godtogs den och ledde till flera och långa domar.

        Men vad är folks problem här? Jag har endast sett bilderna som bloggbevakning lagt ut och de jag går efter.
        Det skulle absolut inte räcka då man inte ens ser att det är Rosanna som kör.

        Sen är det helt absurt att koppla in en bildanalytiker för endast rosannas fortkörning. Så som jag sa, inte detta fallet så nej, det kommer inte räcka som bevis för fällande dom.

        Men feel free att polisanmäla om ni vill 😅

         Läste du överhuvudtaget kommentaren? Fortkörning är ett uppklaringsbrott, polis mäter upp hastigheten och spelar in hastighetsmätaren. Du blir stoppad och beroende på hur mycket för fort du körde och var det skedde får du böter eller blir av med körkortet.
         Jag inledde med att förklara för dig att om någon skulle få för sig att anmäla Rosanna kommer det att läggas ner. Sen försökte jag förklara för dig att vad gäller bildbevisning att en forensiker ser om en bild är manipulerad. Det meningen har dock inget att göra med Biancas post utan var i generella termer och säg att det hade varit en bild från ett rån istället hade den absolut godtagits som bevismaterial och definitivt bidragit positivt till målet.
         Folk verkar inte fatta hur rättsystemet funkar och tror att detta gäller även dig. Du har rätt i sak men av fel anledning.

          Det var faktiskt ganska otydligt att det var så du menade. Betydligt tydligare hur du resonerar i den här kommentaren än den förra.

        Har någon av er ens läst igenom artikeln på Aftonbladet? Inte för att det egentligen är värt det men om ni hade gjort det så hade ni hittat detta:

        Mårten Schultz är professor i juridik vid Stockholms universitet. Han berättar att man inte kan dömas för hastighetsöverträdelse i efterhand, även om bilfärden har filmats.

        Beroende på omständigheterna kan hastighetsöverträdelser dock utgöra andra brott, exempelvis om man genom sin körning utsätter andra för fara. Att köra för fort betyder inte att en fara i juridisk mening har uppkommit, menar Schultz.

        – Om en åklagare skulle vilja titta vidare på fallet kan klippet vara ett bevis. Men man kan inte heller utgå från att allt är bevisat och klart bara för att ett klipp antyder att en lagöverträdelse har gjorts, förklarar han.

        – Jag tror dock inte att detta ligger högst upp någon kammaråklagares prioritetslista.

        Känns ju som att jag hellre lutar mig mot detta än allvetare på Bloggbevakningen.

         Äntligen 👏👏👏

      Och du VET med säkerhet att detta skulle räcka för en fällande dom?

       Va? Endast bildbevis skulle med säkerhet INTE räcka som fällande dom däremot

        Nej det skulle inte ens utredas och gå till domstol men det beror på annat än bevisningen som nog skulle räcka.

    ”Eller tycker du att det är okej att köra i den hastigheten???”

    Ja?

    153 på mätaren kanske är runt 140 vilket är en fullt rimlig hastighet på en svensk modern motorväg/motortrafikled.

     Va? 153 är 140? Och det är rimligt? Hastighetsbegränsningar har vi för att?

      en bils hastighetsmätare går ca 5-10% fel, samtidigt som de enligt lag inte får visa lägre fart än verklig hastighet. så 153 på mätaren är ca 137-145 verklig hastighet, men kan iofs variera mer och vara ännu lägre beroende på däck etc.

      Varför vi har hastighetsbegränsningar vet nog alla, men precis som alla andra lagar är de inte perfekta och föremål för diskussion och debatt. Annars hade alla lagar varit samma för evigt.

       Jonas Jonas Jonas…… Alla olika bilister ska lägga till och dra ifrån och och ha koll på däck osv, för att veta hur fort man kan köra?
       Eller, ska vi alla lita på vad som står på mätaren och köra efter det?
       Vad verkar mest logiskt?

     Hastighetsgränsen var ju 100 där. Så med 140 ryker körkortet.

    Fy fan för att möta henne på vägen.

  Helt sjukt att man ens kan tycka att det är ok att köra så snabbt, inget man ”råkar” liksom

   Det är kul att köra fort, och dagens bilar är gjorda för det.

    Spelar ingen roll vad bilarna är gjorda för. Det finns en anledning till att hastighetsbegränsningarna finns.

  Kan erkänna att jag brukar ligga aningens över hastighetsgränsen på motorvägar och bra större vägar om det är bra väglag, typ 120-130 på 110-väg eller 90 på 80-väg. Lär väl bli halshuggen i det här kommentarsfältet där alla aaalltid håller rätt hastighet.. Men med tanke på att det oftast betyder att jag själv blir omkörd så kan jag ju inte vara den enda i verkligheten.

   Som ett förtydligande: rättfärdigar såklart inte att köra 150 på 100-väg, det är bara jättedumt!!! Plus att personen kommer bli av med körkortet om hon stoppas i kontroll!

    Du rättfärdigar inte att köra 150 men du kör själv 130. Av ren nyfikenhet, är det vid 140 du drar din gräns för vad som är okej och inte?

     10-15km/h över gränsen är ganska stor skillnad mot 50 km/h över

      🤯

      Så svaret är att du drar gränsen vid 150?

       Det var ju inte det hen sa? Rosanna körde ju inte på 140väg, utan hon körde 50km/h över tillåten hastighet, TS kör 10km/h, vilket hen absolut inte är själv om.
       Har svårt att tro att alla här håller hastighetsbegränsningen, men 50 över är befängt.

       Ja, om det är en 140-väg men eftersom vi inte har såna i Sverige så nej. 10 – 15 kn/h över begränsningen på en 110-väg.

       Det är väl klart att hur allvarligt det är med fortkörning är relaterat till vad de är för grundhastighet på vägen. Så är det ju även i straffskalan. Värre att köra 130 på en en 100 väg än på en 120 väg.

      Jag vet inte. Jag brukar tänka att om jag någonsin (hemska tanke) är med om en olycka med allvarliga konsekvenser för någon så vill i alla fall jag kunna känna att jag ändå gjorde mitt för att undvika olyckor. Man vet aldrig vad man råkar ut för i trafiken, men någonstans får man ändå försöka göra sitt.

   Blir du omkörd när du kör i 130?!

    Ja, på 110-120 väg (E4an när den är flerfilig) så ja! Brukar ligga i högerfilen och där verkar standardfarten alltid vara lite över och man blir omkörd. Det rättfärdigar inget i sig men är verkligheten skulle jag säga. På vintern och i mörker är det en helt annan grej såklart.

     Håller med, körde denna väg senast idag och det var väldigt få lastbilar/andra långsamma fordon och då var hastighetsbegränsningen verkligen minimum. Har inget problem att köra kanske 10 km över men idag var jag trött och låg på gränsen istället och då blir man ju omkörd av typ alla. 🙂

     Känner mig trög, i högerfilen kör man väl aldrig särskilt mycket snabbare än lastbilarna / bilar med släpvagn? Svårt att fortköra i högerfilen?

   Och hur på riktigt kan du känna att det är okej? Att du är medveten om det men ändå gör det är för mig helt jäkla hjärndött

    Och rättfärdigar det med att andra kör snabbare också.

     ”Om andra begår brott så kan väl jag göra det också” 🤨

      Det var faktiskt det jag fick höra från en körskolelärare när jag ifrågasatte varför dom inte använde dubbelkommandot vid en farlig situation. Fick då höra att alla andra gör fel.

   Jag har också tänkt på det här fenomenet. Alla säger att de ligger i tillåtna hastigheten precis hela tiden. Men var är alla dessa personer när man ligger 20 över och ÄNDÅ blir omkörd av precis alla?

    De ligger väl långt bakom dig antar jag.

     Jag borde rimligtvis hinna ikapp sådant folk. Men det händer ytterst sällan

      Det där är rent hittepå. Jag kör lagligt och får köra om bilar ändå. Mest lastbilar såklart men även personbilar.

    Rimligtvis beror det på att inte ”precis alla” kör om dig, men det vet nog du också.

    Jag gör det, för jag dels kör med barn i bilen och är för fattig för böter. Håller också avstånd till bilen framför om du vill veta.

    Nu låter det ju iofs som du saltar rätt mycket, men ut över det så märker du ju inte bilarna som kör i samma hastighet som du själv, de kommer ju aldrig ikapp.

    Jag håller med. Jag brukar kunna ligga typ 10 över på 70 väg. Men det blir köer bakom mig, eller blir jag omkörd. Oftast kör jag precis vad man får men det är samma nästan överallt, omkörd eller bil nästan i röven.

   Jag gör exakt likadant. Och de allra flesta ligger över hastighetsgränsen (i olika grader). Får paniiiiiiik på folk som kör under hastighetsbegränsningen (vid bra väglag), är större fara för trafiken än de som kär 10 km för fort. Enligt mig.

   Inväntar tillrättavisande kommentarer om 3… 2… 1…

    Du kanske inte ska ha körkort om du får panik av laglig körning.

     Det är inte laglig körning att köra för sakta, exempelvis de som kör 80-90 på en 110 väg när det är bra väglag och sikt. Känner faktiskt även en som kuggade sin uppkörning eftersom hon körde för sakta under nästan hela uppkörningen.

      Det ligger ju iofs ofta ngn lastbil eller husvagn som kör saktare.

      Nu får du väl jämföra med 10km/h saktare dvs 100 eftersom det var 10km/h snabbare som var exemplet som E jämförde med. Varför skulle 100 vara farligare än 120 på en 110 väg?

      Du kan ju inte jämföra 10 snabbare med 30 saktare.

       Man ska hålla den hastighet som väglaget kräver. Om man kör för långsamt, utgör man en fara då man stressar upp sina medtrafikanter. En stressad förare är aldrig bra.

        Du får nog ta och läsa på lite mer.

        Någon som blir farligt stressad av att någon annan kör 90 där det är 100 ska inte ha körkort.

        Du menar att jag ska köra fortare än vad jag just då kanske vill för annars blir du stressad? Hör du hur dumt det låter?

      110 är maxgräns, dvs du får max köra 110. Du får inte vara en fara för andra men att köra i 90 får man. Varför får folk panik? Sluta stressa istället

      Hur stort problem kan det vara med tanke på hur många lastbilar och bilar med släp som ändå är ute och kör på 110 vägar? En personbild där mellan gör ingen skillnad.

      Viktigare på landsväg (en vill man köra sakta på landsväg kan man också släppa förbi folk genom att göra en avstömning)

    Folk säger så, att de som ligger i typ 75 på 80-väg är kärringar och är de som är farliga. Sedan gör samma människor idiotomkörningar och riskerar att fronta med en barnfamilj typ. Men de är ju de som kör 75 som är farliga ändå såklart.

     Såklart, sfär det är ju så flrfääärligt att behöva köra i 75 en stund.

     Folk som tror att det är någon annans fel att.man väljer att göra en riskabel omkörning borde verkligen lämna tillbaka sitt körkort. Det spelar ingen roll att andra är idioter, det är ens eget ansvar att köra säkert ändå. Är det.för besvärligt förjänar man inte förmånen det är att få ha ett körkort, då kan man ta bussen.

   Ligger typ alltid i 120-130 på E6:an om väglaget är ok, blir ofta omkörd. Men 150 är alldeles för fort, då ryker väl kortet?
   Känner nog inte ens någon som håller hastighetsgränsen på större vägar. Tål dock inte folk som kör för fort på 50 och 70 vägar, där kan man snacka olycksrisk med både cyklar, fotgängare, hästar, eftersatt vägunderhåll och skarpa kurvor.

    Vid 30km över hastighetsbegränsningen blir man av med körkortet. Så 100 väg och du kör 130 så tack o hej till körkortet.
    På 30 väg blir du av med kortet vid 21 km över.

  Rosanna har även lagt upp storys där hon filmar när dom andra 4 sover i bilen, medan hon kör.

  Med tanke på hur Lucas och Alice har sina ben så undrar jag hur det skulle gå om dom krockar.

   Hon har tydligen tagit bort det nu såg jag.

   Ja det klippet är med på Aftonbladets film!

    Jaha okej 😅 kollade inte deras eller läste artikeln.
    Men bra att det också kom med. Även om hon körde i 10km i timmen när hon filmade dom så förstår jag inte hur man tänker.

    Kan man filma så tydligt och bra på dom i baksätet utan att faktiskt titta eller hon vände sig om? Skrämmande.

     Undrar detsamma. Och hur kan man slappna av och sova när någon kör som en idiot?

      Väldigt bra fråga. Fortfarande fulla så dom brydde sig kanske inte. Eller så bakis så dom inte orkade bry sig.

      Eller så handlar det om konsekvenstänk, är väl i åldern 25-30år tills det är färdigutvecklad, så dom ligger väl på gränsen fortfarande och guppar. Alternativt fortfarande höga på alla upplevelser från helgen så man inte tänker.

   Såg också att hon skrivit ”fittor” över bilden när de sover. Kul smeknamn på sina vänner. Not.

    Vilken tjej! 🤢

   Varför umgås de ens med henne?

    Kanske för att ha henne som chaufför.

  Ingen som ”våga” säga till?
  Kan ju inte på fulladte allvar mena att alla i bilen tycker det är okej att ngn kör dem i den hastigheten??

   Konsekvenstänk =0

   Dom vill hem till Stockholm så snabbt som möjligt så de bryr sig nog inte. Snarare tvärtom.

  Såna idioter ska inte få köra bil! De har säkert druckit sig fulla så in i helvete hela helgen och sedan sätter dom sig bakom ratten. Ta körkort och låt de inte få tillbaka det!

   Man får hoppas att hon bara drack alkoholfritt i lördags. Inte så troligt kanske 😅

   Dricker inte själv så osäker på hur länge det ska gå mellan sista alkoholen och att köra, så hon kunde kanske dricka på kvällen utan problem?

    Har man druckit så att man är ordentligt berusad (tex en flaska vin) tar det minst 12 timmar för alkoholen att gå ut blodet. Dricker man mer än så ska man vänta ännu längre, man kan lägga på ca 2 timmar per enhet

  Finns det inga kameror längs E4:an som har fångat den här vansinnesfärden? Trafikpolisen var är ni?

   Det är väl som alla parkeringsböter drömde får… det skrattas bort och är väl coolt att få

  Detta bevisar verkligen hur ointelligenta dessa människor är. 🤯

   Man behöver inte vara intelligent för att förstå hur olämpligt detta är. Det tror jag till och med en dumgök kan förstå.

    Tydligen förstod inte B hur korkat det var, undrar vem det var som sa till henne att ta bort klippet 😂🤣

  Det där är R40 vid Landvetter Flygplats, motorvägen från Göteborg. Inte E4. Just den sträckan där de kör där är det så vanligt att folk drar på något alldeles enormt, på 100 väg.

   Och vansinnigt olycksdrabbad vägsträcka dessutom. Kör varje dag från ett annat håll in mot Gbg och lyssnar på radion under tiden och ofta hör man att 40:an är begränsad/avstängd pga olyckor mellan Borås och Gbg.

   Fattar inte heller hur man kan leva med att ha kört så fort om man kraschar och ens vänner skadas eller dör. Har människan inget konsekvenstänk. För att inte tala om alla som helt ofrivilligt kommer i hennes väg.

    Bor i Landvetter och det är olyckor mellan flygplatsen och Kallebäck flera gånger i veckan.

  [Borttagen kommentar]

   Vad är det för fel på Rosanna?
   Blev förvånad när jag såg henne, inte sett henne sen Kissies tid tror jag😅

   Nu förstår jag inte alls. Lika barn leka bäst. Influensers är skabbfolk. Parasiter som lever på att lura sina godtrogna följare att köpa onödigt skit. Skabbfolk!

  Kenza har nu publicerat en mer utförlig, och i mina ögon, uppriktig ursäkt på insta. Bra så.

   Och vad är det för fel på folk som hotar hennes barn? Nu när vi ändra pratar idioter i det här inlägget

    *ändå

    Religiösa fanatiker.

  Mm ok jaja kör 150 km/h då, men FILMA INTE OCH LÄGG UPP PÅ INSTAGRAM! Hur j*vla svårt ska de va? 🤷🏻‍♀️

   Okej att köra för fört om man inte filmar?! Eller exakt vad är din poäng?

    Nej det är inte ok, det var inte det jag sa! Men OM de nu gör det av någon outgrundlig a ledning så måste de väl inte göra content av det?!

  Har varit ganska många olyckor nu med ett gäng ungdomar i bil som dött, dock på olika sätt men inklusive vansinneskörande..
  Vill man fortsätta sådär så kan man bara hoppas de inte skadar någon annan iaf.

   Ja exakt. Hade man vetat att bara dom förolyckades eller blev förlamade, vid en ev. olycka så hade jag inte sagt ett ljud.
   Men jag vill inte att jag eller någon i min familj stöter på dom i trafiken. Låt dom träffa en familj som kan berätta vad som hände dom i en svår olycka. Såååå hjärndött. Dom fattar verkligen ingenting.

  Har något svagt minne av att Rosanna gärna skryter om att hon gärna kör snabbt också? Att ingen annan får köra pga det. Rätta mig om jag har fel men även Tanbyklara brukar väl gnälla på folk som kör sakta?

   Minns när hon var med i lyxfällan. Usch vilken snobbig personlighet hon har. Märks att hon springer efter alla influencers och vill bara synas.

    Haha, har hon varit med där? ”Castade” hon sig själv då 😂?

  nu postade bianca en story där dom ”bara” kör 42 km/h 😛

   Åh så ”smart” hon är, nu kommer alla förstå
   att de kört helt lagenligt och säkert. Vilket geni hon är B!!!

   Bianca Ingrosso först bara aningslös och världsfrånvänd. Nu kan hon lägga till arrogant och obegåvad. Tror hon underskattar sina följares intelligens.

   Vilken tur att de kör på den delen av Hornsgatan som fortfarande har hastighetsgräns 50 (kommer att ändras till 40 nästa år). Uppe på krönet blir det 30, så hoppas hon hinner sakta ner tills dess 🙂

   Ja, det är genomsnittet som räknas. Väl?

  Hur genuint korkad är Bianca?

   På en skala 1-10 så hamnar hon långt utanför det lägre gränsvärdet.

  En sladd eller en kraftig inbromsning i den farten och det är godnatt.
  Då har man ingen nytta av sina miljoner på banken eller sin 300 kvm stora våning.

   Eller ett djur som springer över vägen.

   Om hon dessutom vänder sig om och fotar de övriga som sover, samtidigt som hon kör kan inte en olycka vara långt bort.

   Nu va det ju inte Bianca som körde..

    Nej, men går det illa så är det ju tyvärr alla i bilen som blir drabbade och inte bara den som kör skulle jag tro att TS åsyftar.

     Exakt!

     Nä absolut. Men fortf inte Bianca som kör. Skulle du säga samma om du satt i bilen? ”Jaja skitsamma min tvåa och så spelar ju nada roll längre”

      Hon som körde filmade dom som sov.

    Bianca verkar dessutom inte det minsta brydd om farten eftersom hon sitter och dansar.

     Har hon ens bälte på sig, så mycket som hon kan ”dansa”?

     Hon har inte tillräckligt med hjärnceller för att förstå vad dom håller på med.
     Snart 30…………….

      Där silikonet går in där går vettet ut!

       Haha gammalt (stads)djungelordspråk.

       Nej, det här har inte med silikonet att göra. Tror hon är född så här. Och dessutom helt utan uppfostran och vägledning om vad som är rätt och fel.

  Bianca har tappat det helt efter (senaste) uppbrottet med Philippe, hon har spammat sönder sin kropp från brösten o ner o beter sig som en fjortis. Det är tufft med uppslitande separationer o få hjärtat krossat men detta är nåt annat, hon får snart ett sammanbrott på riktigt. Hon forcerar runt o flyr från sig själv, partar o beter sig allmänt förvirrat medans Philippe verkar gått vidare o känns stabil i det.
  Beviset på min spekulation känns 100 rätt när hon lägger upp en video från bilen där hennes vän kör minst 40 km/tim för fort iof i omkörningsfilen är väl att betrakta som ett bevis på att hon är förvirrad, trött, bakfull, har ångest osv osv. Väggen är nog tyvärr riktigt nära nu.

   Tycker hon verkar ha kul mest!

   Jaa. Nu är inte jag någon närstående till varken Bianca, Lovisa eller Alice. Men har sen början fått en känsla av att dem är med Bianca pga hennes status och livsstil som följer med.
   Dem är säkert bra vänner, men jag tror ärligt inte dem skulle vara lika tighta om Bianca bodde i en hyresrätt i Tensta med en lön på 16k/månad.

   Får en känsla av att dem älskar livsstilen dem får av Bianca mer än Bianca.
   Sen allt med Philippe.
   Och att hela Sverige vill ”sola sig i Biancas glans”.

   Jag hade inte mått särkilt bra om jag var i Biancas sits. Förstår att man till sist ”tappar det” samt tappar verklighetsuppfattningen.

    Alla ”dem” du använt i inlägget skall vara ”de”.

   Känner du Phille?

   Och hur vet du att det är slut? 😂 Härinne byggs egna sanningar. Jag lägger inte upp något på min pojkvän, OMG betyder det att vi gjort slut?! 😱

    Sunt förnuft, nått du har? Du tycker de verkar vara en sund relation eller vad man ska kalla det.

     På vilket sätt påverkar det dig isåfall?

      Hur tänker du nu? Det var du som kände ett behov av att kommentera ts kommentar om deras relationsstatus. Du ställde en fråga och jag gav ett förslag på svar. Är du lite känslig?

       21:07 va inte jag som frågade. Men med tanke på hur du går på mig personligen så tänker jag inte svara 😂 Jävla nöt.

        Tydligen känslig. Ouch…

   Hur vet du att hon har fått hjärtat krossat? Tycker hon verkar ha kul o lever life.

   Nja, det med kroppen håller jag med om till 100%, så man gör när man mår skit och vill ha bekräftelse. Men ngn polare borde hinta lite snyggt att det räcker nu.

   Men annars verkar hon mest ha kul! Klart hon får festa och ha roligt, ligg på om hon nu vill, men allt kanske hon inte ska visa i storys

   Iof omkörningsfilen? Är det bättre att köra för fort där? Tror du att omkörningsfilen har en egen hastighetsbegränsning?

    Många verkar tro att man får köra hur fort som helst så länge man kör om.

     Om man tror det bör man inte ha körkort.

   Bianca lider utav en psykisk störning och den är vare sig medicinerad eller under kontroll. Därav det tragiska och trasiga beteendet som mer och mer syns och märks Vid varje uppbrott från P skadas B mer och mer mentalt vilket kan leda till katastrofala följder

    Nu får du väl ändå ge dig. Nog för att hon uppför sig lite knepigt, men ställer du diagnos via IG?Samt hur vet du om hon medicinerar el inte mot ngn evetuell åkomma, sist jag kollade var all personlig medicinsk vård konfidentiell.

  Vem är Rosanna? Alltså vad har hon gjort/gör? Ser henne bara på andras insta så för mig känns hon bara som en hang around som typ Tanby.

  Undrar alltså genuint.

   Vet knappt själv🤷‍♀️ det enda jag vet är att hon castar till Paradise hotel, tror jag. Så hon har nog en del kontakter i den branschen

   När Kissie, Amir, Paow och dom bloggade så hängde hon med dom. Vad jag minns så bloggade hon inte själv och var känd på så sätt, utan hon var dåtidens Klara och man visste vem hon var för hon hängde med alla typ.

   Som jag minns det. Var ju 2010 eller när det var, så minnet kan såklart svika 😅

   Eftertraktad castare till tv-program enligt en googling. Samt agent för influencers enligt samma artikel.

    Snart en fd kanske?? ⛪️ ☠️🧟😢

   Men hon har ju en egen podd, Två meter dumheter. Sen har hon ju castat typ alla till alla dokusåpor, Ex on the beach, Big Brother osv. Hon är ju även typ manager till många influensers. Och hade hon velat bli känd hade hon ju blivit det för länge sen.
   Jag ÄLSKAR Rosanna! Bättre historieberättare finns inte! Lyssna på podden och skratta.
   Ja det är dumt att köra så fort, nej jag skulle aaaaaaldrig göra det själv trots att det lockar när man har rätt många HK under huven 😉

    Säger ju rätt mycket när det är viktigt för en person att påpeka ”många HK under huven”….

     Och dessutom avslutar med en ”😉” 😂😂😂😂

     Låter som en boomer… 😂

      Haha är en boomer!!!!

    Huvudkontoret?

   Även kompis till Linda Pira. Som har en intressant vers om en ”väninna som är kran” och ”influerar influencers med substansen” i låten Gang gang.

  I klippen innan så har de i baksätet inga bälten på sig heller…/

   Hjälp! 😱

   Hur kan man som chaufför eller om man sitter i framsätet gå med på någon i baksätet är obältad? För mig är det helt ofattbart.

   Det är inte roligt att få en vuxen persons vikt mot sin rygg vid en krock eftersom personen kan väga motsvarande tusentals kilo beroende på hastigheten. Även om man som Rosanna tror att man är lika duktig som en formel 1-chaufför på att manövrera sin bil kan man bli påkörd av någon annan utan att man hinner reagera.

   Jo det har dom!

  Varför tar de inte tåget bara?
  Så kan alla dricka dagen innan, de kan chilla och äta på tåget osv??

   Tåg är för pöbeln.

    Sant lyckades inte Bianca tigga till sig en privatget till sig och entouraget?

     Att resa med get så långt känns inte schysst.

      🤣🤣🤣🐐

    Eller smarta människor som tänker på miljön!!!!!

     Haha ja såklart. Jag drev innan med min kommentar eftersom jag har svårt att se framför mig Bianca åka tåg.

  Jag kan inte fatta att detta är bianca https://www.google.com/search?q=liding%C3%B6+pernilla+wahlgren&tbm=isch&client=tablet-android-samsung-rev2&prmd=ismvn&hl=sv&sa=X&ved=2ahUKEwjMn-Tj28b5AhX1BhAIHWixBuIQrNwCKAB6BQgBEMMB&biw=1024&bih=650#imgrc=92olKqLfks_jUM

  Ser ut som en helt annan person! Önskar lorryhill kunde analysera henne men B är ju inte känd utanför sverige.

   Det är helt sjukt. Googla ”Bianca Ingeosso 2016” typ, hon ser ut som en helt annan person.
   Mer exotiskt och så vacker.
   Tragiskt

    Tyckte hon var så fin med sitt långa mörka hår! Jättefint nu också såklart men tyckte om det innan också.

     Nu är det löshår – en annan människas hår. En människa som aldrig hade sålt sitt hår om hon inte varit i ekonomiskt trångmål. Den tanken har väl aldrig slagit en influencer tidigare eller så bryr de sig inte helt enkelt.

     Hon hade verkligen ett vackert hårsvall tidigare. Fullständigt sinnessjukt att förstöra och färga sönder sitt hår bara för att man vill ha en annan färg.

      Vad är det för sinnessjukt att färga håret? Starkt uttryckt ang. något ganska banalt

    Men fy vilka vidriga kommentarer!

     Vad är det du reagerar på den kommentaren?

     På vilket sätt?
     Hon ser ut som en annan person,
     Hon såg mer exotiskt ut, sydeuropeisk typ
     Och hon var naturligt vacker

     Vad är fel med det?😅
     /hon som skrev kommentaren

      Jag har också ändrats på 10 år!! 😂 vad är det för fel med det.

       Jo, fast inte riktigt det jag menar…
       Hon har förändrar sitt ansikte så mycket att hennes personliga drag är borta, vilket enligt mig är rätt tragiskt.

       Varför är alla så bittra här ikväll?
       /Hon som skrev kommentaren

        Ikväll???!??!

      Sluta kommentera att folk ser ”exotiska” ut, fattar du inte hur rasistiskt det uttrycket är? Sluta nu

    Det som är tragiskt är väl era kommentarer.

    Kan vi en gång för alla sluta använda ordet exotiskt?

     Varför? Jag ser också ”exotisk” ut, alltså mer som jag härstammar från Spanien/Italien/Frankrike.
     Ser det som en komplimang och inte förolämpning.

     Kan alla i Sverige sluta vara så sjukt lättkränkta?
     /hon som skrev kommentaren

      I all väl mening kan du väl läsa på och kanske då förstå varför det kan vara sårande att använda och vad uttryckt egentligen härstammar från.

      Och ja, jag är vit och inte kränkt av kommentaren

       Det är alltid vita som klagar på andra

       Hahah lol nej. Orkar inte alla alla är så lättkränkta nu för tiden😂 Med all välmening så tänker jag forsatta använda ordet tills om jag skulle säga det till någon tar illa upp, inte annars.

       Hur kan order exotiskt ens vara kränkande?
       /hon som skrev kommentaren

        För att de är indoktrinerade sjw:s.

     Det ÄR tragiskt att en väldigt ung person, som ser mycket bra ut på alla sätt, opererat om sig och sprutat in och tagit bort i hopp om VAD? Att bli lyckligare får man väl anta? Väcka avundsjuka? Få uppmärksamhet? Bli snyggare – och i vems ögon? Hon har ju lyckats med en av fyra allafall – men uppmärksamheten är sällan ens av det positiva slaget.

    Jag tycker att hon är otroligt vacker idag. Min ärliga åsikt samtidigt som jag ville få en motvikt mot alla dömande kommentarer (igen mot just henne) här.

    Inte ens i den absolut innersta kretsen (min) säger någon av oss att någon annan är ful eller liknande.

     Alla diskussioner handlar inte om att namngiven person är ful. Denna gör faktiskt inte det. Men i ett avseende har du rätt den handlar om Bianca personligen när den egentligen borde vara en diskussion kring den utseendefixering som alla influensers, mer eller mindre är offer för. I ett tidigare inlägg igår var det en person som länkade till en mycket tankeväckande och läsvärd artikel som handlar om samtidens ideal, baby tiger face.
     Skönhet ligger i betraktarens ögon. Du tycker att Bianca är vacker. Men det finns dem som inte gör det. Och det är också ok. Sen finns det dem som ser förbi den tillrättalagda ytan och frågar sig varför vissa går till sånna extremer att hela kroppen och ansiktet måste göras om. Hur står det till med självuppfattningen, självförtroendet och självkänslan? Ett trasigt inre repareras inte genom att bygga om det yttre. Det kommer att förbli lika tradigt som innan.

      Håller fullkomligt med om att nutidens ideal och vägen dit bör belysas, diskuteras och slutligen ändras (till något sundare).

      Övrigt är det bara så att jag nog aldrig kommer förstå varför man måste tala om att man tycker någon är ”ful” och då gärna specifikt VAD det är som är fult också. Absolut att man kan sitta inne med en negativ åsikt, men måste den åsikten verkligen yttras?

       Jag förstår vad du menar. Jag själv är uppfostrad med att det är fult att kommentera individer.
       Samtidigt måste man kunna prata om vad kvinnor och även män gör mot sina kroppar och ansikten. Man måste våga säga att de är offer för ett brutalt ideal som inte gagnar någon annan än skönhetsindustrin. Man måste tyvärr även sätta ett ansikte på problemet för att människor ska relatera. Hårt men nödvändigt.

     Det spelar ingen roll hur vacker någon är om hennes beteende och attityd är skit.

   Så tragiskt. Vad går en människa att så fullständigt vilja göra om sig?

   Hon var verkligen en kopia av Benjamin. Nu ser hon ut som alla andra flunsor som vill och har råd att ändra utseende till vad som för tillfället anses inne. Det är som två helt olika personer, men hon är lika vacker nu som då.

    Tycker hon är otroligt vacker och gjort sina ingrepp snyggt utan att bli som alla andra! Sen att hon gör dumma grejer som detta hör inte ihop med utseendet.

   Det där var ju iofs en riktigt dålig bild och hon gömmer sig bakom sitt hår.
   Men ja det är synd hur stel och fylld hon är i ansiktet nu

   Kolla på youtube när Bianca var med i Lets dance. En helt annan tjej.

   Ännu ett inlägg som kommenteras om Bianca och hennes utseende. Vidriga människor!

    Skönt ändå att du som är en härlig människa är här!

     Visst är det!

    Hur vidrigt är det inte att som du vägra inse det vidriga i att unga tjejer känner att deras utseende och kroppar inte duger? Att göra om sig själv för att det är det man tror krävs för att bli älskad?
    Är du själv ett offer? Är det därför du reagerar så irrationellt på kommentarer som påpekar det det sorgliga i att en vacker tjej helt gjort om sitt utseende?

     Är för gammal för att vara ett ”offer”. Du vet väl inte vad jag vägrar inse o inte. Tycker ff det är vidrigt att kommentera folks utseende,vikt osv. Var o en gör väl som dom vill eller?!

      Hur kan du vägra att fatta. Eller är det något annat som fattas som helt begränsad dig att inte kunna fatta?

   Men Benjamin är väl inte sig lik heller 😂
   måste man se likadan ut som man gjorde när man var tonåring 😆

  Hon såg så ”sydeuropeisk” ut då , dom dragen har försvunnit . Men tycker verkligen att hon är fin både då och nu 🙂

   Skulle till kommentaren högre upp

  Självkörande bilar löser problemet med fortkörare 😀

  Det är oerhört ledsamt att se att man nästan glorifierar att man kör fört.
  Det.Är.INTE.Coolt.
  Jag kände mig tidigare väldigt säker bakom ratten, körde jag över hastighetsgränsen på motorvägen? Ja ca 10-15km.

  Det var när jag på en mindre väg fick möte av en rattfull person som körde på fel sida vägen som mitt liv förändrades i krocken.
  Jag hade änglavakt och klarade mig kroppsligt, man vet aldrig ”När,Var,Hur” en olycka kan ske. Så man ska vara rädd om sig.

  Inga bilister kan köra i princip. Bort med så många bilar som möjligt i framtiden samt dra in folks körkort som ändå majoriteten fuskat sig till.

   Hur lyckas man fuska till sig körkort? jag fattar ju att fusk förekommer, men hade ingen aning om att det tydligen är utbrett. Jag tog körkort för 17 år sedan och jag kan inte minnas att fusk alls var något som diskuterades bland mina jämngamla.

   Hur har majoriteten av förare fuskat sig till körkortet?

   HUR fuskar man sig till ett körkort?🤔

    Låter en av de många ”kusinerna” köra upp, för ingen ser ändå någon skillnad. Gärna på en ”kusinägd” körskola; med litet extra prassel går det finfint.

     Majoriteten av alla bilister har bett sina kusiner köra upp åt dem, och dessutom tydligen kört upp på körskolan istället för hos Trafikverket?

     Kör man upp på en körskola i Sverige? jag har tagit körkort i ett annat EU-land och där gör man både teoriprovet och uppkörningen hos en myndighet och myndighetspersonen arbetar under tjänsteansvar med allt vad det innebär.

      Ja så är det självklart. Anonym 21:37 snackar skit. Man kör inte upp på en körskola.

  Har alla brottom idag?
  Gustav Björklund kör 262km/h idag med bilen, filmar det till snapchat och har skrivit texten ” inget att titta på för sossar eller lättkränkta”

  Skulle det vara så väl att det bara sku räknas som lättkränkthet att påstå att nån är sån jubelidiot med såna hastigheter…

   Vad är det för en totalt egoistisk idiot?

   Vilken dumbfuck.

   Det är väl samma kille som har en SJUKDOM som gör att han måste vara otrogen stup i kvarten? 🙈 inte den skarpaste kniven i lådan men den låda som skramlar absolut högst!

   Konstigt att inte hans inlägg hamnar på Aftonbladet då 😂

   Men fy fan vilken idiot den där Gustav verkar vara. Så jävla tufft tydligen att köra på tok för fort och filma det dessutom. Men blir väl så när man har sin klick med människor som tycker att man är skön.

  Kajsa-Anka Grosso får Belsabub att likna en pensionär. Dags för ett nytt konto.
  XOXO

   Somna om…

  Tror det är svårt att bli fälld för fortkörning på en film där man inte ser något ansikte (tyvärr). Men borde hon inte rimligen kunna straffas för att själv ha filmat under tiden hon körde? Hon använder ju både mobiltelefon under körning och utsätter passagerarna för en risk.

  Jag blir så genuint ledsen när folk kör för fort. En annan oskyldig person + familjs liv kan bli helt raserat på en sekund för att en förare är vårdslös eller ”har bråttom”. Så otroligt onödigt 🙁 Förstår de verkligen inte att minsta lilla snedsteg kan få förödande konsekvenser i den hastigheten?

   Precis! När jag var yngre råkade ngra kollegor ut för en förödande olycka. Fyra vänner gasandes hem efter en festhelg…Två dog direkt, en tredje ngra veckor senare, den fjärde överlevde svårt hjärnskadad och handikappad för resten av sitt liv.

    Om man läser nyheter som jag tror att dessa flunsor inte gör, så är det en hel del unga personer som har tyckt det varit kul att köra fort. Många lever inte längre.

  Zzzzzz. De lever skyddat. Tyvärr.

  Bianca och hennes gäng är sinnebilden av små rika brats som bara lever för att ha kul, kul och återigen kul.
  Sprätter pengar, nya kläder jämt, lyxiga skönhetsbehandlingar, äter på restaurang konstant och super och k*****r…
  Samt får sin huvudsakliga nyhetsrapportering av Youtube.

   Hon är väl den enda i det gänget som är rik. De andra hänger ju bara på.

   Eller så är det bara Bianca som har hur mycket pengar som helst och de andra hänger som parasit-klasar på henne.

   Tror inte att de tar del av någon nyhetsrapportering alls. För övrigt har alla större internationella kanaler en närvaro på youtube; det är bara ”alternativa” som fasats bort.

  Jag vet att det är slut o att han lämnade henne. Köp det – deala det!

  Johannes leonaidas har skaffat onlyfans, har han fått sparken från sitt vårdjobb efter de olagliga bilderna på patienter han la upp kanske?

  Hon kör på riksväg 40 strax innan Landvetter enligt GPSen…. alltså inte E4. Fortfarande för fort dock.

  Ska börja ta körkortet nästa år (29 år gammal men bättre sent än aldrig 😂) och såna här personer gör mig verkligen LIVRÄDD för att köra bland andra människor. Ser också nästan dagligen folk som kör som idioter och inte verkar förstå trafikmärken.

  Sen så tycker jag inte heller det gör någon skillnad om det är på en vältrafikerad väg eller en ”tom” väg man kör 50 km/h över tillåten hastighet. Även om det inte är annan trafik på vägen kan en älg eller vad som helst springa ut på vägen och då gör 50 km/h en VÄLDIGT stor skillnad.

   Ja håll koll på en viss typ kvinnor i trafiken. Rosanna är typen jag tänker på. De är snäppet värre än unga killar med färskt körkort. De lär sig men dessa kvinnor beter sig som om hela världen är skyldiga dem något. De kollar aldrig i sidospeglarna, och backspegeln tror de finns där som sminkspegel. De är uppenbarligen usla på mate för de kör konsekvent för fort. De tittar aldrig när de svänger eller kör ut. Har varit nära att smälla många gånger med dessa nötter. Höll nästan på att glömma, de verkar alla tro att blinkers är ett tillval för de markerar aldrig.

  Är ju 130 km på rätt många ställen när man kör Gbg/Sthlm. Men kul å se att alla som håller exakt hastighet samlas här på denna blogg.

  Förövrigt så har jag större problem med folk som ligger 10-20km/h under hastighetsbegränsning på landsvägar. Där kan man snacka livsfara när folk ska köra om.

  Hon kommer snart att gapa att alla hatar henne och så kommer Åsa att skriva brandtal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.