All kärlek till Elin Kjos

Igår publicerade Elin Kjos det här inlägget på Instagram.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer än så…

All kärlek till henne och hennes familj.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sorgligt och orättvist. Fuck cancer ?❤️‍?

    Önskar ingen detta helvete som cancer medför, all kärlek till Elin ?

    Livet är så otroligt orättvist ibland. All kärlek till Elin och hennes familj.

    Nej, ibland finns det inga ord. Blir så berörd. Vad orättvist livet kan vara. Lyssnar på systrarna Kjos podd och då jag själv stått bredvid någon som varit obotligt sjuk och nu inte längre finns med mig här på jorden känner jag så starkt för hennes syster Ida (och resten av familjen såklart). All kärlek till Elin och hennes familj ❤️❤️❤️

    Jävla cancer!

    Tänker på henne så ofta. Helt fruktansvärt det som händer henne.

    Fy fan 🙁 livet är så jävla brutalt för vissa

    Går igenom cancerbehandling just nu. Det är jättejobbigt men för min del verkar det som att det kommer sluta väl (men vad vet jag…). Vet inte om jag orkat allt som Elin gått igenom. De senaste månaderna sedan utredning startade i april tills nu är jag i rätt apatisk ofta. Nu är jag på sjukhuset på heltid och det suger. Så: Fuck cancer och all ❤️ till Elin med familj ??

      ❤️ till dig med!!

      ❤️

      Jag har också cancer. Obotlig, vad de påstår nu iallafall. Jag har följt Elin länge och fått mycket styrka av hennes inställning till livet – men märker också att jag berörs på ett djupare plan när hon mår sämre. Man blir påmind om vad som väntar runt hörnet. Hoppas att du kan hitta kraft och mening framåt, vi får försöka kämpa tillsammans. Ta hand om dig.

        All kärlek till er båda ❤️ Och till Elin!

        ?

        ❤️

        Ta hand om dig Anna! ❤️ Daglig kärlek och styrka till dig!

        ❤️❤️❤️

      ❤️

      Anna och Agnes: Ni är starkare än ni någonsin kan ana. Tänk vilka fantastiskt starka individer ni är som trots situationen försöker blicka framåt.

      All kärlek till er. Det kommer gå, det måste gå. ❤️

      ❤️❤️❤️

    Jag brukar också gå in på hennes sida för att få pepp. Även om jag inte har cancer. Jag tycker att hennes budskap och resa är väldigt inspirerande. Även om det är mycket reklamlänkar och amerikanska uttryck. Hon är grym! Hon är en stark best. Hon inspirerar till att inte gnälla på småsaker och se det ljusa i livet. Jag hoppas så att hon får leva länge till, även om det ser mörkt ut.

    Sänder all styrka och kärlek♥️

    När jag hade cancer, som redan från börjar hade bra prognoser, var jag absolut inte varken pepp eller livsglad. Tänk hur olika man reagerar och hanterar saker.

    Varma tankar till alla som kämpar.

    Hur mycket man än vill och försöker kämpa emot så går det inte alltid vägen. Att komma till den insikten och acceptera det är det starkaste man kan göra.

      Som tur är så kan man påverka en del med sin inställning och välja att hålla fast vid det som gör att man tar sig igenom dagen på bästa sätt. Om det är förnekelse, kämparglöd, bryta ihop eller likgiltighet spelar ingen roll. Alla som kämpar mot cancer får göra det på det sättet som lindrar ångesten bäst. Man är inte starkare för att man kämpar och vägrar ge upp, men man är heller inte starkare för att man accepterar och bryter ihop. Inget är bättre eller sämre, det är bara man själv som avgör vad som bättre och sämre för en själv och precis som för alla så kan det pendla över tid eller från dag till dag.

    Känner så med Elin och hela hennes familj ? Inte minst hennes tvillingsyster Ida. Det verkar vara väldigt speciellt att vara just tvillingar. Om jag har förstått det rätt och cancern nu är i skelettet också så är det bara en tidsfråga. Jag har en släkting som också dött av just det. Den smärtan och resan mot det oundvikliga glömmer man aldrig som anhörig heller. Fy Fabian så orättvist. Kärlek och styrka till Elin och familjen ?❤️

      Dessa otroligt taktlösa kommentarer.

    Vilken bergochdalbana mellan hopp och förtvivlan. Hoppas med hela mitt hjärta att vi snart kommer till en punkt där de hittar ett säkert och tillförlitligt botemedel mot cancer. ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.