Premiär för Biancas talkshow

Ikväll är det premiärdags för Bianca Ingrossos talkshow ”Bianca”.

Skådespelaren Evin Ahmad från Snabba cash, influencern Mauri Hermundsson och artisten ADAAM gästar. Även Magnus Uggla med dottern Agnes Uggla ställer upp på sin första tv-intervju tillsammans.

Vad tror ni om det här?
Bra mix?

Jag kan bara inte komma över hur lång Mauri är!!


I morgon sänds Biancas andra avsnitt och då gästar influencern och entreprenören Amanda Schulman, racerföraren Marcus Ericsson och regissören Lasse Hallström.

Tankar?

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har svårt för att se Bianca som en inlyssnande intervjuare

    Fast med tanke på att t ex Maulo (stavning ?) får hållas så är väl allt möjligt.

      Malou är väl inte kvar längre. Tack och lov.

        Malou är för gammal och politisk korrekt. Behöver nytt blod

        Malou skulle väl hoppa in någonstans, så henne blir man väl inte av med.
        Den drygaste och ointresserade människa jag varit med om. Undrar vad hon har haft för hållhake på någon chef?

        Jo hon ska vara på Nyhetsmorgon 4 an

      Började se på Discovery+ imorse och var förväntansfull. Men tröttnade på riktigt efter bara tio minuter. Kanske får ge det ett nytt försök..

        Jag fattar inte, hur ska Bianca kunna prata med dessa människor? Hon vet ju inte vad dom heter. Hon vet inte vad dom jobbar med. Har hon fått det i läxa? Hon är väl inte intresserad av random människor?

          Men gud vad snackar du om? Bianca känner tex Mauri, har gästat hans program. Varför skulle hon inte känna till andra svenska kändisar?

      Jag blev väldigt impad av henne i talang, nu är ju inte det nåt program där programledarna har nåt vidare svängrum men hon upplevs som proffsig i tv. Så tror nog det kan bli bra!

        Oj.. ? Var i ligger den talangen i detta då? Mer talanglös programledare får man leta efter!

    Oj hur lång är han?

      Runt två meter

      197

      Exakt två meter enligt han själv:)

    Trodde verkligen det skulle komma kändisar jag kunde vara intresserad av, men det verkar ju som att de hellre satsar på kändisar i min farsas målgrupp igen

    Tråkigt

      Hur gammal är din pappa egentligen?

        Gammal nog att intressera sig i Magnus Uggla

    Varför måste man påpeka ex Mauris längd hela tiden? Måste vara skitjobbigt för honom och andra långa att behöva höra det heeeeela tiden så fort man är med i något sammanhang. Tror alla som ser honom på bild lägger märke till hans längd men man behöver väll inte skriva/säga det varenda gång.

    MVH medellång människa

      Jaa! Jag är lång för att vara tjej och folk får för sig att det är helt ok att kommentera hela tiden. ”Du som är så lång…” bla bla.
      Ah just det som att jag inte vet om det själv. Upplever att det inte skulle vara acceptabelt att kommentera detsamma om någon som är kort.

        Jag är kort även för att vara tjej och det kommenteras också. Fast jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Inget elakt som sägs, bara konstateranden ofta.

          Ja! Jag tror inte Mauri tar åt sig eller blir ledsen men vem vet. Tänker mer att det måste vara så himla tröttsamt att så fort man visar sig utanför dörren så är det ens längd som kommenteras.

            Så är det med allt som sticker ut lite. Min systers sambo har ett väldigt konstigt namn, i svenskars öron. Vill inte outa honom men tänk typ att han hade hetat soffa, i den stilen är det udda. Hur många gånger tror du han har hört det när han presenterat sig?!? han verkar dock ta det ett skratt bara

        Får konstant höra att jag är kort och hur väldigt kort jag är. Har fått höra det sen jag var runt 9år.
        Är 163cm

          Så väldigt kort är du inte!
          Har flera kompisar och släktingar som är under 160, kortaste typ 152. Ser lite kul ut när vi är ute nånstans då jag är 172cm

          Men det är ju inte kort ?

            Haha nä tycker inte det själv men?‍♀️

            Beror väl helt på om man är tjej eller kille. Är man kille och 163 cm så är man ju definitivt under snittet.

          Konstigt! Är 158 cm och tror aldrig att jag fått höra att jag är kort, eller kanske om man jämfört sig med någon. Men verkligen inget som någon skulle kommentera. Tycker inte ens jag är kort, det är ju verkligen inte anmärkningsvärt på något sätt att vara mellan 155 och 160.

          Jag skulle precis säga att denna kommentaren hade kunnat vara skriven av mig. Men 163 är ju inte kort, enligt mig.

          En annan är 1.54. Får alltid höra hur kort jag är, både både gott och ont. Så tröttsamt.

          KORT!!! Vad är man själv då? 153cm över jorden här *lol* Jag själv bry mig inte, ser bara fördelar och fått flera anledningar att gå fram till en snygging för att få lite hjälp med att ta ner saker å ting, hähähäää! Styrkan har jag också fått tack vara min lilla längd❤️

          Är 164, får aldrig höra nåt om min längd förutom från min man på 190 som tycker jag är svinkort.

        Jo, är en kort vill alla av någon anledning försöka lyfta en och bära runt också, gärna på fyllan så om de bara gör och inte tar ett nej så måste en försöka boxa sig loss för att inte bli ramlad med.

      Jo men han är ju offentlig person så då får han ta det ?‍♂️

        Sin längd kan man ju inte göra något åt. Är det lika okej att skriva ”jag kan inte komma över hur tjock hen är!”? Vikt är ju trots allt något man i de allra flesta fall kan göra något åt.

          Alla kommentar om någons utseende som bara är ett konstaterande är ju rätt konstigt överlag, oavsett om personen kan göra något åt det eller inte. Typ ”vad lång/kort/smal/tjock du är” eller ”vad rött/blont/lockigt/rakt hår du har” är ju allihop rätt tröttsamt/onödigt? Ser ingen poäng i att kommentera sådant alls, bara om det är för att upplysa personen om något som den kan (och nog vill) fixa direkt, typ ”du har persilja mellan tänderna” eller ”din tröja är ut och in”.

            Han är man och att vara lång som man är en 1000 årigt attraktiv egenskap, inte minst idag. Typ som att säga ”gud vad fint hår hen har”. Stop being snowflakes ❄️

              Haha hur är det att vara snowflake att tycka det är konstigt att kommentera någons utseende där man bara konstaterar något? Skrev inte att jag blev kränkt av det, att det är tröttsamt och lite korkat bara. Knappast så att personen du säger det till inte redan vet att den är lång/kort/tjock/smal/blond/rödhårig osv. Säger man däremot typ ”vad fint rött hår du har!” är det ju en annan sak, det är ju en komplimang och bara trevligt!

                Jag tror inte heller man säger det för att upplysa personen om något den inte redan vet. Personen vet nog även vilken färg den har på håret. Man utbrister ju något som ”vad lång du är!” för att man SJÄLV som utomstående blir tagen av det. Det är fascinerande. Eftersom det heller inte är kränkande att uttala och även är en åtråvärd egenskap hos män så har jag extremt svårt att det skulle landa fel, och är man 2 m är man nog van och kan ta den reaktionen dessutom.

              Sen tror jag inte folk som kommenterar hur lång Mauri är gör det med tanken ”shit vad attraktivt”, utan för att han helt enkelt är ovanligt lång. Precis som om någon får kommentaren ”shit vad smal du är” och personen är extremt smal, så är det liksom inte underförstått att det är en komplimang trots att smalhet ses som attraktivt. När någon är ovanligt smal/lång eller liknande är det ju bara en reaktion på hur lång/smal de är. Ett konstaterande bara alltså.

          Fast fetma eller extrem undervikt tyder på dålig hälsa. Längd är bara längd?‍♀️ Man måste inte bli kränkt över allt, utan uppskatta att vi alla är olika.

          / Mvh, helt ok med att vissa kallar mig kort

      Det är snart enklare att säga vad man får prata om. Blir så trött. Låt bara bli att vara elak. Resten kan man prata om.

      Fast.. Han skojar ju själv om det faktum att han är lång i sin youtubekanal.. Träffar folk som är än längre än honom, träffar kortväxta, träffar politiker för att ”göra det lättare för oss långisar” osv. Förstår inte hur man kan ta åt sig för minsta lilla. Det är väl ingenting?

      Själv är jag tjej och är 180 cm. Jag får ofta höra att jag är lång. Folk kommenterar ofta även mitt hår pga långt och tjockt. Det är ju ingen som är elak för det, ingen som menar något illa.

    Vilken kanal?

      Kanal 5 22.00 fredagar och lördagar. Finns även att streama på Discovery+.

        ??

    Ser framemot att titta, och jag hoppas för Biancas skull att det blir succé, kul med Uggla och hans dotter ?

      Älskar Uggla ?

        Jag med? och dottern verkar så himla skön också, känns som en sån person jag hade kunnat vara vän med.
        Och alla som inte lyssnat på deras podd, gör!

        Jaa honom var det faktiskt kul att lyssna på. Så jävla härlig! Bianca som programledare är dock svårt att ta på allvar, trots att hon gjorde det bra enligt mig.

      De, teamet/produktionen, kallar det redan succé oavsett om det blir succé eller inte. Miljoner människor kommer se det skrev de själva (trots de inte vet det) sådär strategiskt som de alltid gör för att hypa upp och göra det stort, och för att sälja mer i andra fall.

        Moahahhaha ha,ha ”miljoner människor” som vill höra en gapig människa prata om sig själv? Bara sett trailern samt läst recensionen, det räcker för mig.

          Hur lät recensionen? Såg på Melinas story att Bianca stod och drack vin precis innan hon skulle in och programleda talkshow.

    Finns det verkligen inga intessanta vanliga personer? Bara kändisar, kändisar och kändisar i varenda program.

      Kolla på bergfeldt ikväll. Hon ska intervjua nån dansk kvinna som räddar nigerianska barn från att anklagas för att vara häxor.
      Eller hur det nu var…hörde på radion och var inte superfokuserad?

      Vad vill du se för slags program? Nyhetsmorgon?

        Nej.

      Vad definierar du som vanlig?

      Tycker Skavlan hade bra blandning, givetvis inte vanliga människor som typ Svenssons, men personer som åstadkommit saker inom alla möjliga områden som man aldrig hört talas om men som var otroligt intressanta.

      Oj vilken utläggning detta blev… sorry

        Vanlig som i inte känd för allmänheten men som har intressanta historier att berätta.

          I min värld är det bara mauri och uggla som är känd av första kvällens gäster. De andra är okända för mig. Om de har intressanta historier kan jag inte uttala mig om då jag inte vet vad de har att berätta.

            Och då menar jag givetvis Uggla d.ä.

          Och dom vanliga människorna med intressanta historier, skulle bli intervjuade av Bianca?

      Fy vad tråkigt. Skulle jag aldrig vilja se.

      Har vi ens riktiga kändisar? Känns bara att det är ”kändisar” bara att någon har bestämt att uppmärksamma och använt medias makt dock bara på svenskt mark! Sen hjälper vännerna till att lyfta upp ”kändisen”. Tar man bort medians upplyftande skriverierna, även här på BB!!, och säg att ”kändisen” faktiskt inte få hjälp å credd fr. andra? Vad står den ”kändisen” DÅ i s.k skändisskapet? Inte så jäkla mycket faktiskt, kändisvärlden på låtsas! För mig är det bara trams på svenskt mark, kom igen när uppmärksamheten hos en ”kändis” faktiskt är mer internationellt också….. DÅ kan man börja snacka på riktigt?

    Usch, så tråkiga gäster. Förutom Mauri då kanske. Gör som Mauri, träffa vanliga människor istället. Det är vanliga människor som är dom
    skönaste. Det är därför som dom inte kommer långt i livet, eftersom dom inte armbågar sig fram/går över lik/går sängvägen osv, vilket är ett måste att göra om man vill bli kändis.

    Hon var GRYM!!!

      Hahahahaha

      Vem????

    Konstig tid att lägga talkshow på. Dels både fredag och lördag men kl 22? Är inte typ 19-20 attraktiva tv-tider?
    Trist å vara uppbokad på jobba varje fredag och lördagkväll också ? jag kommer inte kolla pga fest eller sover men jag hoppas det går bra för henne!

      Inser att avsnitten förmodligen är förinspelade ? fattar inte varför jag fick för mig att dom skulle spelas live?

        Det är inte direktsänt, självklart inte. Det spelades in i tisdags.

      Är det live?

        Nej inspelat för några dagar sedan, så de kan göra omtagningar, uppiffning, och klippa ihop, lite riskabelt typ att sända live 😉

          Så hinner Aftonbladet pumpa ut någon rubrik också, som med de flesta program ?

      Hennes målgrupp kollar nog på play ändå. Kanske de flesta andra också förutom generation mormor.

        Min mormor är iallafall inte vaken kl 22?

        Vilken mormor tror du är intresserad av Bianca?

          Vem är ens intresserad av Bianca längre? Kan förstå varför alla hypar henne nu för hon sjunger på sista versen och går från att vara kassa kossa till hund. Den som vet den vet.

          Vilket var poängen. De som vill se kollar på play.

    Adaam och VC Barre ger mig så mycket cringe och pinsamhetskänslor att jag måste andas i fyrkant och gå ifrån. Men jag är ju knappast målgruppen heller.

      Ja samma här, blev mäkta förvånad att se rapparen från metropolen Misärsta i ett Bianca-program.

    Jag har tittat på första avsnittet. Det finns förbättringspotential. Jag kan tycka att det var mycket med fyra gäster, det blev inte mycket prat med någon av dem. Bianca kommer säkert bli bättre på att låta gästerna skina, men det var ju premiär så jag är beredd att ge henne några avsnitt. Kul att det är lite andra gäster än samma gamla vanliga som i dagens avsnitt Magnus & Agnes Uggla, imorgon Lasse Hallström. Ja vi får se hur det går!

    Behövdes ett inlägg för det, tror ingen missat att ”Bianca” börjar ikväll. Ska se filmen Pleasure ist på tv2, och Bergfeldt innan, Discovery måste man väl betala för att kunna se. Bianca har sagt att det kommer vara gäster hon är nyfiken på, och får det att låta som det är hon som väljer gäster MEN det är det uppenbart inte för tror inte B är så nyfiken på varken Hallström eller racerkillen, hon visste nog inte vilka det var, Amanda däremot var ju ganska väntat och är väl Bs eget val för hon avgudar ju henne. Säkert är det någon annan som skrivit frågorna åt Bianca också. Bianca har sagt att hon kommer ställa frågor som – hur går ditt förhållande, hur många har du haft sex med? …. och så kommer de serveras alkohol sa hon, återstår att se om det blir så, tror nog inte det.

      Jag visste inte det förrän jag hörde Uggla & Uggla i morse?‍♀️

        Det har varit artiklar i tidningar och nyhetssajter om det i flera dagar, har även skrivits om det här bland kommentarer.

          Har inte läst kommentarerna här och jag läser inte nöjesdelen i tidiningarna?

    Tycker Agnes Uggla skulle passa bättre som programledare. Lugn och cool och naturligt vacker. Blir lite hysteriskt och flamsig med Bianca i den rollen. Herregud är hennes mantra. Tur att gästerna räddar programmet.

      Det är ju tidens tempo, typ. Generation Bingolotto med kaffekanna och kvällsmacka är förbi. Inget ont över det för det var ju lite mysigt dock är målgruppen och generationen nu en helt annan.
      När B blir lite ”varm i kläderna” pch premiärnerverna lägger sig så blir det toppen!

        Haha, skrattade högt åt ”Generation Bingolotto med kaffekanna och kvällsmacka” ? Tack för ett gott skratt ?

      Håller med! Jag och sambon kollar nu och inser att vi blir stressade av Bianca och tempot. Hon är jätteduktig men det går för snabbt och är för hektiskt

        Tempo? Hon pratar ju så låååångsamt att man är färdig att skjuta sig själv och hon har ordförråd som en femåring. Det är idel upprepningar och läten.

          Ja alltså tempot att ”nu gör vi detta i tre sekunder” innan vi gör nästa grej”

            Tack för svar ja då fattar jag vad du menar och ja jag håller med. Hon kan inte hålla en röd tråd alls. Är på riktigt som att prata med min femåring.

      Men hon har inte så stort ordförråd. Det är ju därför hon svär vartannat ord.

    Kenza: Tvungen att gå tillbaka till bloggarlivet igen pga försörjningsbehov? Hon har börjat lägga upp vloggar och resa runt på events och gå ut och festa igen som hon gjorde för tio-femton år sedan. Fast nu är inte lika många intresserade längre.

    Jag tror att hon en miljon gånger hellre hade sluppit att gå tillbaka i utvecklingen, hade velat stanna hemma med familjen eller ha ett normalt jobb där hon kunde jobba deltid på kontor, but needs must.

      Kanske också att när barnen blir lite äldre och inte behöver samma slags uppassning att det finns mer tid/ork/vilja för det också?

      Ingen aning hur mycket Kenza är god för, men hon lär ju ha tjänat en hel del iom att hon hållt på såpass länge som hon gjort och ändå legat ganska bra till då. Så kanske inte är ett behov precis just nu, men kan tänka mig att det nog är lätt att känna att man borde passa på och försöka få ut så mycket man kan medan det fortfarande går. Om man ändå har ”sålt ut” sig själv på det sättet att man liksom använder sig själv och sitt liv för att göra innehåll och tjäna pengar, så kan jag se poängen i att bara köra på för att kunna luta sig tillbaka senare när det börjar dala.

      Inte för att vara elak… men HUR kan folk vara intresserade av Kenza? Har så himla svårt att förstå det. Hon lägger i princip bara ut bilder på sig själv och ibland sina barn i typ matchande outfits. Inget med henne känns genuint. Samma poser på alla bilder… nej jag förstår inte? Kan förstå om man följer en sångerska, skådis eller liknande.

        Är inte det typ…iallafall 95% av alla influencers dock? Inte så att jag inte håller med dig, men menar bara att det är väl ungefär det influencers gör. De postar bilder på sig själva, sina käder, sina barn om de har några, sitt hem, sin mat osv. Bilder ur deras dag bara, som går ut på att skapa innehåll om deras dag.

          Finns många influensers som Kenza. Det jag menar….varför följer så många just henne?
          Sen finns det en del influensers som känns mer genuina enligt mig. Som inte bara lägger ut perfekta modellbilder med samma plutmun på varje om du förstår hur jag menar.
          Som kanske har ett mer tydligt syfte med sitt instagramkonto så att säga.

            Är väl mycket att hon var en av de första stora, hon blev ju stor med sin blogg och hade därmed redan en följarskara som följde med till IG och YT. Plus att Kenza hade (har?) väl relativt många följare utomlands jämför med många andra svenska influencers.

            Anyway, alltså menar att tror många bara följer för att de följt så länge. Jag följde Sandra Beijer väldigt länge lite på grund av det, började läsa hennes blogg för 10+ år sedan och blev att jag fortsatte gå in på bloggen och följa henne på IG fram tills för något år sedan. Mest av bara vana och någon slags känsla av att man vart med personen så länge, trots att jag kanske inte var så intresserad av hennes innehåll längre sedan några år.

            Också, Kenza ser bra ut. Säger inte att folk följer henne enbart för att hon ser bra ut, men generellt dras folk mer till personer som ser bra ut och lägger mer märke till dem. Så det är en bidragande faktor också tror jag.

            Förut tyckte jag hon hade snygg klädstil. Jag brukade kopiera hennes kläder ibland. Nu vet jag inte.

          De senaste 46 bilderna i RAD är på henne själv och typ henne och en kompis. Det är rätt sjukt om du frågar mig… Inte på typ natur, någon maträtt, hennes man ensam på en bild, ett syskon, släkting, vatten, hennes barn själva på en bild, whatever. Utan på bara henne själv alternativt henne posande med nån annan. Hur kan det vara intressant?

            Jag följde henne förut men har avföljt på grund av detta. Otroligt oinspererande. Hon som har en fin lägenhet och ett sommarhus kunde varvat och fått ett blandat flöde

              Jaaa tycker det är märkligt att hon aldrig lagt ut så mycket bilder från sina boenden? Förra lägenheten hade jag inte haft någon aning om hur den såg ut om det inte var för att hon tillslut filmade en apartment tour.. hon har ju ändå alltid bott fint. Så finns i mina ögon massor ser ta bilder på ?

                Kanske inte vill släppa in såpass mycket, att det känns för privat/avslöjande. I synnerhet med tanke på att det är hem hon delar med sin man och sina barn (han kanske inte vill att det visas så mycket till exempel). Sen har hon väl haft en riktig stalker också, gör att det kanske känns extra obehagligt att visa upp sitt hem.

                  Men bilder i typ tangabikini med en liten lapp över fiffi går bra…? Njaaee köper inte det. Hon älskar helt enkelt att lägga ut bilder på sig själv. Va samma sak när dom gifte sig och åkte på bröllopsresa. Va främst bilder på henne själv.

                    Fast det är väl en skillnad? Alltså förstå mig rätt, skulle personligen aldrig lägga upp sådana bilder på mig själv – på tok för privat för min smak. Men jag är inte heller modell/IG modell/influencer som till stor del livnär sig på sitt utseende. För dem så tror jag inte att posta bilder på sig själv är en stor grej, det är deras jobb typ. Medans deras hem, som de kanske delar med sin familj, är mer privat för dem. Det är liksom inte bara deras och det är där de bor.

                    Och igen, att det är mest/bara bilder på henne och inte hennes man eller barn, inte ens när de gifte sig eller var på bröllopsresa tycker jag inte heller är konstigt. Från det jag sett av honom verkar han inte så hype på att vara med på hennes sociala medier överhuvudtaget. Är väl helt vettigt att hon respekterar det och bara postar på sig.

                    Sen tror jag absolut infleuncers och folk som postar mycket på sociala medier blir mer eller mindre beroende av bekräftelsen de får där. I synnerhet när det gäller deras utseende.

            Ja, håller med. Jag lägger själv aldrig ut bilder på sociala medier överhuvudtaget, tar i princip aldrig selfies. Så när jag ser folk som håller på så i sina sociala medier eller ute på stan så känns det helt sjukt.

            Men att hon inte lägger ut bilder på sin man, barn på bild själva, syskon, släkting etc. är ju ändå rätt vettigt om det är så att de inte vill synas på hennes IG. Tror många som är mer privata inte är särskilt bekväma med att synas på ett såpass stort konto och dessutoom behöva ta att folk kommer kommentera på dem (möjligen negativt).

            Sen tror jag nog att det också kan vara så att hon lägger ut baserat på vad som ger mest tillbaka för henne. Alla som håller på med sociala medier och vet någorlunda vad de sysslar med kollar ju på vad för slags typ av poster som gör att de får fler views, likes, kommentarer och följare. Kanske hon får mest engagemeng och följare på att posta bilder på sig själv? Eftersom det hon tjänar pengar på till stor del avgörs av antal följare och engagemeng så ligger det ju i hennes intresse att posta sådant som boostar det.

            Hur ligger Bianca till i en sån statistik?

        Hon ser bra ut och kommer undan med att bara vara snygg. Därför hänger hon kvar utan ”ansträngning”.
        Hon är lite som en veckotidning på en vårdcentral, man tittar i den och sen lägger man ifrån sig den utan att ha tagit in något av det hela.

      Att resa, gå på events och festa är väl drömmen för i alla fall hälften av jordens kvinnor! ? Vad får dig att tro att hon skulle göra sånna roliga saker mot sin vilja?! Sjukaste jag hört. Att va hemma med barnen och jobba deltid på kontor… Det kanske är DIN dröm, men det är knappast allas? Och absolut inte min! Skulle resa och gå på events om jag hade möjligheten.

      När hon var som störst var hon väldigt vacker i jämförelse med andra på hennes ”nivå”. Alltså! När man är yngre vill man se äldre och mer kvinnlig ut och hon hade mycket av ett modellutseende. Nu i hennes ålder med nya sminkrutiner och kopiösa mängder filter är ju alla lika snygga och man har lärt sig att skönhet finns hos alla. Alla tjänar (typ) lika mycket pengar och erbjuds diverse möjligheter. Alla har likadana väskor, kläder och liknande hem. Nu sticker hon inte ut lika mycket som när hennes modellkarriär peakade.

    Denna bloggen kan nu byta namn till Biancabevakning.

    Och det är inte något positivt.

      Allt svämmar över av Bianca just nu. Finns inte så mycket annat att skriva om. Får lite Kim Il Jung vibbar över hypen kring Bianca.

    Och alla de här möjligheterna har hon fått för att hon …förstås är en stor talang. ?

    Hm fasen vad svårt jag har att tro på vad Bianca säger.

    Tyckte det var ostrukturerat och lite kaotiskt, hon pratade mycket om sig själv, roastade Mauri och visste inte vad Magnus Ugglas största hit heter. Hon är ju dock inte programledare så det kanske blir bättre när hon har fått mer erfarenhet.

      Jaaa… kändes typ innehållslöst? Bara massa snack om ingenting? Och den där osköna jargongen som hon, Lovisa, Lukas o co kör med. Det är inte humor.

    Hejja dig Bianca, tänk att få ett EGET program, trots sjukdom ( ironisk). Nåt inlägg från någon att kanal 5 uppmuntrar till ätstörning?

      Att programleda är ju ABSOLUT samma sak som att visa underkläder för intimissimi eller klänningar för Gina Tricot, EXAKT SAMMA INGEN SKILLNAD. Är du så dum på riktigt?

    Hon hade ju inte ens sett snabba cash….

    En show AV Bianca, FÖR Bianca, OM Bianca ? ? ? Tycker Karolina Fjällborg i Expressen skrev allt man behöver veta och få bekräftat att det är rätt att inte kolla på skiten.

    Varför är det okej att kommentera mauris längd men inte okej att kommentera andras kroppar?

      Förmodligen för att det är något man inte kan ändra på, sin längd.

    Tittade på ett klipp på Youtube och fick nära på stresspåslag. Jag tycker inte att Biancas personlighet fungerar i ett sådant format. Hela grejen går väl ut på att bygga programmet på både henne och gästerna (mest gästerna förstås) men hon känns så onaturlig och forcerad med människor hon inte känner. Vilket leder till att hon blir stressad (inget fel i sig men det fungerar inte i tv). Hur ska hon då kunna bygga ett program? Det känns SÅ tråkigt att det räcker med att vara käck och kul för att folk generellt ska vara nöjda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.