Hur många bloggare bloggar egentligen del 2

Jag tyckte att jag täckt in ganska många bloggar i morgonens första inlägg, men icke.
Jag var tydligen inte ens nära. 🙂
Tack vare er så blir det en del 2 med information om hur många bloggare som faktiskt bloggar. (inlägget skrevs kl 12.15 idag)
Här hittar du inlägg 1.

Carola ”Familjen Annorlunda” Wetterholm: 1 november 2022
”Hej hej vardag”: 1 november 2022
Lotta ”Vimmelmamman” Grey: 1 november 2022
Joanna Swica: 1 november 2022
Johanna Bradford: 1 november 2022

Andrea Brodin: 31 oktober 2022
Emilia de Poret 31 oktober 2022
Mogi: 31 oktober 2022
Johanna Kajson: 31 oktober 2022

Krickelin: 30 oktober 2022
Elin ”Nevnarien” Kero: 30 oktober 2022

Knivlisa: 29 oktober 2022
Åza Brennander: 29 oktober 2022

Malin Wollin: 28 oktober 2022
Jennie Hammar: 28 oktober 2022

Angelica Lagergren: 25 oktober 2022

Lovisa ”Lojsan” Wallin: 20 oktober 2022

Lovisa Barkman: 18 oktober 2022

Hanapee: 1 oktober 2022

Elaine Eksvärd: 27 augusti 2022

Gizmolina: 17 augusti 2022

Michaela Delér: 13 juni 2022

Jessica Lagergren 30 maj 2022

Jonna Jinton: 16 december 2020

Janni Delér: 9 december 2020

Therese ”Hormoner och hemorrojder”  Krupa: 24 november 2020

 

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Önskeinlägg om risker med plastikkirurgi: Lorry Hill gör vloggar om kändisar som gjort skönhetsoperationer. Jag brukar titta på henne ibland. Hon gör även videos om vilka ingrepp hon själv har gjort.

    Hennes senaste video handlar om hur hennes näsa föll av (!) efter hennes senaste operation. Alltså, shit?!! Får mig att tänka efter både en och två gånger. Man vet ju att det finns risker, men jag visste faktiskt inte att det kunde gå så illa.

    https://www.youtube.com/watch?v=UXCMjL3dVKw&t=673s&ab_channel=LorryHill

      Aldrig hört talas om Michael Jackson?

        Har som alltid trott att det orsakades av för många näsoperationer eller att han själv ville ta bort för mycket.

        Visste inte att det kan hända vem som helst som injicerar lite filler.

    Trendenser
    Att vara någonsxfru
    Julia Hichens

      Ah Att vara någons fru har jag glömt bort! Jag kollade in hennes instagram och hon har väl förändrats en del?

      Andra bloggar jag följer är Starwomen, Fnulan och Meekatt och en hel del av de som är listade redan.

    Gränsen att kalla sig bloggare går ju där vid Jennie och Malin. Längre tid än så är man inte bloggare utan lat och gör inlägg för pengar. Min åsikt. De under den gränsen kan gå o göra något annat tycker jag.

      Ja eller har bara slutat och övergått till andra medier? Ingen hemlighet att typ Jonna Jinton jobbar med YouTube och Instagram snarare än bloggen. Och det där ju där och inte på bloggen hon tjänar pengar också.

    Svenskar jobbar hårt med att ignorera en pågående pandemi och de möjliga allvarliga följderna som även s.k. „milda förlopp“ för med sig. Nästan alla svenska bloggare eller nån i deras familj jag följer har haft nån större hälsokris de senaste två åren. Flera har åldrats rejält. En del har (nästan) slutat blogga.

    Risken för långtidscovid är högst bland kvinnor mellan 40-49 och ökar med varje omgång covid (WHO gick ut med detta i höstas). Nu kommer det fler och fler undersökningar om hur covid sabbar immunförsvaret under en lång tid. Ut på Twitter med er och läs på.

    Och på med munskydd! Herregud att det ska vara så svårt.

      Va?

      ”ut på twitter och läs på”
      😀

      Vänta va? Ska vi alltså läsa på, på twitter??

      Vem på stora vida twitter är det du tycker att vi ska lyssna till? Eller ska vi läsa på på Twitter rent generellt?

        Det är otroligt lätt att känna igen långtidscovidförnekarna på Twitter om man VILL. För att inte tala om de lulliga vaccinmotståndarna. Och lika lätt att hitta alla de aktuella vetenskapliga (!) bidragen som det LÄNKAS till. https://mobile.twitter.com/Gronnet
        från Stockholm är en jättebra start.

          Den som verkar mest lullig just nu är du.

          Nej tack jag behöver inte läsa twitter för att lära mig något, känns som att jag lär mig lika mycket på flashback.

          Även om man är fullvaccinerad kan man få långtidscovid. Det hände mig. OK, jag vet inte hur jag skulle ha reagerat om jag inte vaccinerat mig, men vi måste få fram bättre vacciner som anpassas efter hand till de olika virusmutationerna. Alla måste erbjudas fler vaccinationer, inte vara äldre och riskgrupper.

      Ska vi gå runt med munskydd allihop för alltid? Eller va?

      ???
      Twitter är nu godkänd källa?
      Hurra, ska genast informera om det för min lärare!

      Kan det kaaanske vara så att det är dom vaxxade som smittar mest? Ja det finns det faktiskt studier på att det gör. Hjälper det med masken? Nej, finns även studier på att det inte hjälper. Man får dock mindre syre till hjärnan. Har ej läst på twitter.

        Jag tror bestämt att Minna trollar en aning….

        https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/71/wr/mm7106e1.htm

        Munskydd hjälper. Kan förhindra covid helt eller sänka virushalten i risksituationer, vilket minskar sannolikheten för svårare akuta förlopp och/eller långtidscovid. Japan har tex. mycket lägre siffror än Europa. Bara för att Tegnell och Wold påstår motsatsen måste ju inte ett helt folk sluta tänka själv.

    Hur många gånger går Maggan Graaf till frissan per år? Många. Jättemånga.

      Hur många bryr sig? Få. Jättefå.

      Hur ofta man går till frisören är väl upp till var och en ? Vem räknar ens andras frisörbesök

      Då tycker jag det är viktigare att diskutera hennes betalda samarbete med Fonus där hon använder sig av bilder på sin döda sons grav. Lite väl osmakligt i min värld men hennes följare verkar gilla det.

        Oj….

      Och så gnäller hon över att håret tar stryk.

    OT men varför filmar Anna B rakt ner i marken varje dag när hon är ute och går? Bara rakt ner, varje dag ?

      För att följarna inte ska se att hon endast traskar runt på sin tomt

    Önskar granskning av företaget Pandy som många influensers samarbetar med och som dashas fästman äger, ska tydligen ha hur mycket skulder som helst hos KF och med tanke på dashas tidigare uttalande om att jobba övertid börjar man ju undra hur de är med lönerna där också.

      Håller med.. och Dasha köper Hermes birkin för 70 000kr, chanelväskor till höger och vänster medan hennes företag omsätter blyga 500 000 kr, alltså ca 40 000 kr per månad. Så vad blir det för lön i månaden, 25-30 000 kr max? samt att företaget gått minus 2 år i rad. Det är något som inte går ihop för fem öre med dessa två..

      https://www.allabolag.se/5590638069/dasha-ab

    Detta ger mig sådan nostalgi till bloggarnas storhetstid när man precis hade börjat mellanstadiet och kom hem från skolan, åt rostmackor och läste bloggar. Minns att Foki var min stora idol, köpte till och med likadana skor som henne (dom där horribla ballerinaskorna med vingar från adidas).

      När jag kom hem från mellanstadiet brukade jag käka rostmackor med oboy och titta på Sunset Beach.
      Ångesten över att jag var vuxen när du läste Foki är påtaglig.

    House of Philia ångar på men går jämt under radarn.

    På tal om bloggar.. Jag skulle rensa mina bokmärken på datorn häromdagen och vet att det var hundra år sedan som kissies.se försvann men nu råkade jag klicka så kom in på den hemsidan.. Det är en sida för casinon nu istället för Alexandra Nilssons blogg och det känns så fult när folk tar över ”kända bloggnamn” sådär.. :/

    Jag bloggar själv, har gjort det i många år, men har nyss bytt portal till Nouw så mina inlägg efter juli i år syns inte än, men jag märker ju själv hur dött det börjar bli inom bloggvärlden då jag ligger etta på deras topplista bland träningsbloggar i Örebros län och jag kom nyss dit 😛 Jag tycker det är synd då jag faktiskt föredrar bloggar framför youtube osv.. Jag önskar det fanns fler bloggar från ”normisar” att läsa faktiskt..

      Har också en förkärlek för bloggformatet framför exempelvis youtube/tiktok och bloggar själv på Nouw sedan ett par år tillbaka. Att det är ett av Sveriges mest aktiva bloggcommunityn säger väl en del om hur död bloggvärlden är. Att plattformen är så illa skött gör det knappast bättre heller… men biter ihop då jag är för bekväm för att byta portal och fördelarna ändå överväger nackdelarna. Det är så härligt när man väl hittar guldklimparna som både kan konsten att skriva och att ta fina bilder!

        Ja, jag bytte från Nouw till blogg.se för jag var så trött på att Nouw krånglade hela tiden men nu är jag tillbaka igen för jag trivdes inte hos blogg.se 😛 Din blogg har jag besökt, kände igen den när jag klickade mig in! Kul 🙂

    Jag saknar Jonna Jintons blogg från tiden då hon skrev på svenska. Tycker det är så tråkigt att hon bara vloggar och dessutom på engelska.

    Älskar bloggformatet och saknar att så många av de som nämns i dessa listor har lämnat bloggandet för andra kanaler.

    Sandra, tidigare Atilio, har dock börjat igen på Stunderna.com då och då!

    Jag har själv hittat tillbaka till min blogg som jag uppdaterade dagligen i över tio års tid. Det känns som att bloggen är ett tryggare format att falla tillbaka på. Jag tänker att väldigt många stora influencers idag har gjort sig beroende av enbart en kanal och blir då väldigt sårbara. Det är nog bra att ha många men att stå på i den här världen. En kul grej är att för någon vecka sedan fick jag sjukt många nya besökare på bloggen, framförallt från Tyskland. Efter lite spaning visade det sig att ett stort tyskt konto på Pinterest hade pinnat ett inlägg från min blogg.

    Englas Showroom finns väl än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.