Triss i Instagram

Den här bilden är som början på en ”Bellmanhistoria”.

Kan man säga annat än grattis till det här?

Det här är mitt nya favoritkonto.
Så genialt, så underhållande, så himla söt katt! ❤️❤️

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som en Bellman-historia haha. Alltså förlåt men tycker Stordalen är så töntig, och de andra två också. Ska de försöka nå framgångar genom Stordalen nu, genom att fjäska för honom. Och Jocke Lundell, är väl inte särskilt konstigt att filmen blev veckans mest sedda, och hur många skräckfilmer har det gjorts i Sverige, det är väl dessutom den enda skräckfilmen som går nu i Halloweentiden, sedan har den hypats upp något otroligt. Det var väl inte omöjligt haha. Feed går väl snart på Cmore och tv4 btw.

      Tror inte Alex Schulman (eller Sigge för den delen) behöver Stordalen för ”framgångar”

        Fast så där beter sig män bara med andra män om de fjäskar in sig.

      Jag är jätteimpad av vad stordalen byggt upp, snacka om entreprenör. Sen tänker jag på hur många jäkla jobb han skapat och hur många som försörjer sig genom hans företag. Så tänker han borde vara ganska nöjd med sig själv oavsett hur ”töntig ” han är 🙂

        Även kul att han är en kapitalist med samvete. Han tycker ju att rika entreprenörer som flyr Norden av skatteskäl gör fel.

        Alex Schulman och Sigge Eklund kan väl knappast benämnas entreprenörer; de har bara berikat sig själva. Två små personer med dåligt självförtroende, inte män.

          Hen talade väl om Stordalen?

          Hur sur du än är över det så är de entreprenörer.

          “Entreprenörskap handlar både om att förverkliga idéer som kan ge ekonomisk vinning eller på andra sätt förbättra levnadsvillkoren för någon eller några personer men entreprenörskap handlar också om att våga ta risker för att skapa lösningar […]”

      Är det någon som vet vilket hus (eller tomt..) det är Therese Lindgren pratar om I sin senaste vlogg?
      Finns tydligen på Hemnet men vet inte vilket område de letar hus i ?

        Vad skulle du med den informationen till?

          Vad tror du? Kul att se ju

      Men folk här skojar väl re Stordalen: han är en helt vanlig kapitalist, bs att han har samvete. Tog t ex emot coronapengar här i Sverige, flyttade kundtjänsten till Norge för att spara pengar och var i princip den ende hotelieren som inte betalade tillbaka pengar vid bokning under coronan (hade som princip,att avbokning gällde de första 24 tim efter bokning, inte 24 tim före ankomst) Hans hotell är mycket högt belånade.
      En riktig skit, faktiskt. Kolla själva – hotellen gick med vinst 2020, hur är det möjligt när vi hade en pandemi?
      Otroligt hur folk kan gå på säljare, ”äntligen måndag” herregud.

        Han försökte rädda jobb för personalen. Dessutom är skatteplanering i krisläge inte alls skamligt och han har alltid försökt att få pengarna i cirkulation inom Norden.

      Men snälla, vilken smörja. Du borde jobba med dig själv.

    Såg Titanic för några veckor sedan. Lika bra fast man sett den flera gånger. Och grät floder på slutet. Underbar film. ❤

      Ja, visst är den bra. Och lika sorglig fast man sett den så många gånger.

        Förlåt men jag hatar Titanic. Omöjligt att inte bli irriterad på kvinnan som ligger på en stor dörr helt själv och låter nån hon påstår sig älska frysa ihjäl, hon kunde väl ha delat!

          Sån trött obeservation.

            Detsamma tycker jag om din kommantär ?

          Hon borde ju dessutom också frusit ihjäl ganska omgående, men trots det orkar hon sedan simma fram till livbåten?

            Hon simmar inte till livbåten, hon simmar typ 3 meter till en död man och tar hans visselpipa. Så livbåten kommer till henne.

              Och hon fick väl knappt fram ett ljud i visselpipan heller om jag minns rätt efter så många år.

                Inte första blåsningarna men sen får hon till rejält ljud (ja, jag har sett Titanic liiiite för många gånger…)

          Du vet om att det är en fiktiv berättelse om en verklig händelse va?

          Underförstått att dörren bar en lättviktig person.

      Ja! Storbölar typ från isberget tills livbåtarna letar överlevande. Älskar att gråta till film.

      Min bästa film någonsin. Försöker se den minst en gång om året. Min absoluta favoritscen är när Rose blir fasthållen av Cal och han utbrister sin förskräckelse över att hon väljer Jack som är en fattiglapp och hon svarar ”I rather be his whore than your wife!” och harkelspottar honom i ansiktet. Får gåshud bara jag skriver det!!!

      Jag kommer så väl ihåg när jag såg Titanic första gången, grät så jag väckte min mamma ? Men himla fin film. ❤️

    Vad är det för historia som har skapats?

      Förlåt. Läste för snabbt. Ställer mig i skamvrån.

    Trampar fortfarande hellre på Lego än ser nigit jockiboi är inblandad i

      Då är vi två.

      Du kanske borde trampa på en ordbok/grammatikbok istället

        Wow ?

      Vad är hans inblandning, egentligen, mer än att marknadsföra? Vad är det han har gjort i och med filmen? Han verkar ju inte varit med i processen under inspelningen i varje fall, även fast han delade en del bilder från inspelningsplatsen som han fått sänt till sig.

        Han är exekutiv producent, så han tar hand om allt det finansiella, kommit på idéerna och typ ”skapat projektet”. Sen är producenten på markplan och gör ett aktivt arbete på plats. Det är vad jag har förstått det som.

    Älskar OwlKitty ? men jag när jag hör My Heart Will Go On: ????

    Kul för Jocke och hans Feed. Kändes extremt otippat faktiskt. 🙂

      Tycker du? Deras fans köper väl allt de gör rakt av, så ganska tippat skulle jag snarare säga.

        Jag tänkte mer på att det är en svensk skräckfilm, inte just att det är Jocke som gjort den. Men ur ditt perspektiv är det såklart inte otippat.

          Finns många bra svenska skräckfilmer. ”Besökarna” t.ex.
          Feed är en trött kopia av typ Friday the 13th och 70-tals-horror. Inbitna fans ser det. Den är filmad med tråkigt skandinaviskt scenspråk och är verkligen inte värd 7.0 i betyg på iMDB. Men de små fjorrarna köper ju allt med hull & hår och blir ”tvingade” att sätta betyg och lovorda därefter.

      Den har också fått 7,0 på imdb vilket känns högt för en skräckfilm.

        Det sjunker nog snart, inte ovanligt att filmer ligger högre när de är nya än vad de slutligen landar på.

        fick 2/5 av recensenter flera recensenter
        https://kritiker.se/film/feed

      Ja grattis till Jocke.

    Du kanske borde trampa på en ordbok/grammatikbok istället.

      Rätt åt dig att den här kommentaren hamnade fel ?

        Ja oj mitt liv är förstört! Kommentaren ligger dock där den ska vara om du scrollar ?‍♀️

    Jag kan inget om film och den branschen men tycker att 40 000 besök låter lite. Jag tvivlar alltså inte på att det är sant eller att det är bra siffror, jag tycker bara att det låter lågt för en topplista.

      Jag tycker det låter jättemycket för att vara Sverige?

      Hade också trott att det skulle röra sig om mer för att hamna på topp.

      40 000 på en dag är mycket!

      Lite? Vecka 44 har precis bara börjat, och filmen hade premiär i fredags. Det säger ganska mycket att den tagit sig upp på topplistan redan

      Var inne och kollade på imdb, den har fått 7.0 och väldigt bra recensioner. Blir sugen på att se

      Tycker inte heller det låter särskilt mycket, men Jocke har hetsat sina följare till att gå och se den under premiärhelgen och det fanns väl ett syfte med det, att det då ska se ut som att filmen är populär och toppar listor – så att han ”får göra” fler. Den lär nog inte hamna i toppen av årets mest sedda filmer iaf.

    Feed har inte fått strålande recensioner av filmkritiker men så länge de som tittar är nöjda så är det väl bra. Jag kommer dock inte att se den. Tål inte Jocke och kommer aldrig att frivilligt bidra till något han tar sig för.

    Har han 1 miljon följare? Kan det verkligen stämma för en kanal som bara kommunicerar på svenska? Isåfall måste var tionde svensk följa honom. Och då har vi inte räknat bort pensionärer och boomers över YT- och insta-målgrupp, samt allt för små barn. Jag tycker det luktar Blondinbella-siffror eller köpta följare här?

      Han kommer undan med allt här inne.

      Jag vet inget om just honom men gissar att det säkert skulle kunna vara ett gäng norrmän, danskar och kanske lite svensktalande finnar. Gissar också att det skulle kunna vara att folk av lite olika anledningar har flera konton som de följer med. Är säkert lite botar och/eller utländska konton som följer av misstag/andra konstiga anledningar. Så är nog inte 1 miljon unika svenskar. Det vore som du säger ganska konstigt.

      Bra reflektion. Han slog ihop sina kanaler och sa att han har 1.8 miljoner följare vid en intervju man kunde se i media. Skulle tro att han/de har ett gäng konton själv som följer hans kanaler för högre följarsiffror på IG och YT.
      Enligt en granskning som en kvällstidning gjorde för några år sedan så var Bianca och Kenza de två som hade mest köpta följare.

        Konstigt att det inte blir rabalder här om att han ljuger om siffror

      Therese hae ju över 1 miljon följare på Youtube och hon talar svenska. Så möjligt är det iallafall.

    Såg Feed i fredags – började rätt starkt tyckte jag (som brukar ha lite svårt för svenska filmer) och både jag och sambon fick lite puls, tyckte dock den blev sämre och sämre ju längre den pågick och att handlingen ”föll” i slutet. Men ändå, mysigt att gå på bio.

    Det jag dock var fundersam över var att Jocke enbart stod som producent, vad gör en producent? Jag hade uppfattat att han typ skrivit och/eller regisserat filmen men där listades andra namn och inte hans. Någon som vet?

      Tänker att om man vill ”göra” en film det nog är producent man blir i första hand (har du nån sorts budget betalar du nog ngn för att regissera och skriva manus även om det är din idé). Om det inte är lågbudget kortfilm vill säga.

      Han har sagt att han fick välja en titel han skulle stå som, och han valde då producent. Vad han egentligen gjort är ganska oklart, enligt han själv har han ju gjort typ allt hmm fast det listas andra namn som du säger. Jocke var väl inte med under inspelningen.

        Är det normalt att man väljer titel att stå som när en film görs? Trodde att det baserades på vad man bidrog med.

      Saxat från Wikipedia: En filmproducent är en person som inför bland annat filmbolaget ansvarar för en filmproduktion. Filmproducenten har det högsta ansvaret för att filmen genomförs, både ekonomiskt och kreativt.
      Det finns flera sorter av producenter, bland annat teaterproducent. Om man är producent inom teater eller filmindustrin (vilket inte är så stor skillnad) har man ansvaret att skaffa fram passande skådespelare. Man har även ansvar för pengar, sponsorer, dagsscheman och så vidare. Man ordnar auditions (provfilmning) och castings. Sedan är det i slutändan regissören som bestämmer vilka skådespelare som får rollerna, i samråd med producenten.

      Så Jocke hade en filmidé och har finansierat filmen och tagit hjälp av manusförfattare för att göra en film av idén och bland andra en regissör för att genomföra inspelningen.

    Att många sett filmen betyder inte att det är en succé. Men vem vet, den är kanske jättebra men inget jag hade betalat för att se.

    Norsken och torsken och Bellman..

      Haha ja! Jag läste norrsken, torrsken och ja, Bellman då.

        Haha jag med ?

          Jag med! ?

    Fattar nada här………. ?

    https://www.vk.se/2022-10-22/alla-hotell-fullbokade-alex-och-sigge-tvingas-sova-hemma-hos-umeabo

    (säkert låst men ”Fredagen den 4 november kommer Alex Schulman och Sigge Eklund på Umeåbesök med sin show. Men på grund av att samtliga hotell är fullbokade tvingas de nu att bo inneboende, berättar de i sitt senaste podcastavsnitt.
    – Det är så jävla gränslöst, säger Alex Schulman i podden.” är ingressen) – stordalen öppnade nytt hotell för några veckor sen, är möjligtvis skadad men timingen luktar incoming samarbete?

      De skulle väl rimligtvis bo på Stordalens nya hotell om det vore ett samarbete. Nu är det ju fullbelagt i hela stan och de får bo privat hos någon. Hur kan det vara ett samarbete att de INTE bor på Stordalens hotell?

        artikeln är skriven före deras möte, jag tänker att det förmodligen *mirakulöst* kommer lösa sig innan helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.