Ett livstecken från Margaux Dietz

Visserligen på kompisen Max konto, men ett livstecken nonetheless. 
Hur lång tid tror ni det kommer ta innan hon börjar uppdatera igen, och tror ni att hon kommer kunna komma tillbaka eller är hon körd i branschen?

Tack för bild! 

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som influencer är hon inte körd. Visst kommer inte alla vilja samarbeta med henne längre men hon har ju tex den perfekta målgruppen för spelbolag och får hon bara in ett sånt avtal så är hon rätt set (såvida hon inte har moraliska svårigheter med det). Programledarkärriären är nog rätt körd däremot, framförallt hos SVT och TV4.

      Hon har garanterat inga problem med nått som kan generera pengar.

        Nej precis!

        Pengar tackar ingen nej till

    Tycker det är så lustigt med de som blir så upprörda över att hon är ute i kylan ”vad ska hon göra för att bli förlåten??”.
    Hon behöver inte göra nåt, skaffa ett riktigt jobb kanske? Här har vi liksom en människa som har blivit miljonär på att exponera sin försvarslösa son.. vad har hon eg bidragit med av riktigt värde?
    Ja menar världens minsta fiol spelar i mina öron iaf….

      Spot on!

      Hennes dominanta och uppmärksamhetskåta morsa hjälper henne säkert på fötterna igen eller henns bror som är mäklare och som hjäplte Ebba Bush att köpa loss huset från den motvillige äldre mannen.
      Fin släkt! ?

        Ms mamma verkar härlig tycker jag och hon är så otroligt snygg och fräsch. Hennes frisyr får 10/10.

          Är hon härlig för att hon är snygg och fräsch? Hade du tyckt hon var lika härlig om hon inte var.så snygg och fräsch?

            Det påstods väl ändå inte? Hur läser du egentligen?

              Varför skriver man att någon är härlig för att sedan göra en mindre utläggning om personens utseende? Vad fan har det med saken att göra? Skit samma om hon är snygg, är hon tom i skallen är det noll värt (enligt mig).

        Tror du får läsa på lite om husaffären mellan Ebba och Esbjörn.
        Framgår tydligt att det är Esbjörn som gjort fel och att det finns människor bakom Esbjörn som pressat honom att försöka dra tillbaka husaffären. Bland annat en brorson och en kvinna som har ett modus operandi att försöka ärva från äldre män.
        När man frågar de som har så starka åsikter om husaffären var de fått sin information ifrån är det på sin höjd någon artikel i t.ex Aftonbladet eller så grundar det sig i deras avsky gentemot Ebba.

          Jag håller med. Helt klart han som gjort fel. Två gånger dessutom.

          Bullshit! Det finns inte tillstymmelsen för till bevis för att det skulle finnas människor bakom Esbjörn som drev något annat än hans vilja. Den historian är uppdiktad av Ebbas alldeles egna lila trollarme. Bestående av frireligiösa sekt trogna Ja sägare. Människor som anser att Ebba har rätt för att hon är Ebba, en gudinnas handlingar kan inte frågasättas.

          Ebba lurade den stackars dementa Esbjörn som en djävla dörrknackande dammsugarförsäljare. Hon började genom att charma och få honom att tro att han var viktig för honom. Fortsatte med att lura av honom priset och tvinga fram ett extremt snabbt tillträdes datum. Att Esbjörn skrev brev till Ebba och man tillträdet och meddelade att försäljningen var avblåst. Gav Ebba fullständigt fan i. Hon han oxå fan i löftet om att inte genomföra affären om Esbjörn inte ville.

          En husaffär som resulterar i en fällande dom gällande grovt förtal, samt två andra polisanmälningar mot Ebba. Som tvistas om i rätten och som slutligen görs upp med hemligstämplade dokument där Esbjörn ges ett visst tillträde till huset, ett avtal Ebba sedan bryter. Esbjörn förvägras tillträde till huset och Ebba lägger ut på Instagram en bild om en vårbrasa i trädgården ä, där hon demonstrativt eldar upp en tavla som var Esbjörns.

      Helt korrekt. Lägga allt bakom sig och gå vidare det bästa man kan göra.

      Hon borde satsa på only fans

    Allt är väl glömt typ, jag minns knappt vad det är hon har gjort. Det kom väl något nytt drev, typ Tully och Nicole I guess ?

      oj jobbigt med så dåligt minne

        Anton känns det bra att ha IQ som en badboll? Eller har du redan glömt bort att du kommenterat här?

          Onödig kommentar. Alla har inte superminne. Du bör be om ursäkt och sluta håna folk.

            Sopa

    Flunsor som flunsor skulle man också kunna säga, covid kanske är mer eller mindre aktuell men den dör fan aldrig ut. Så, hon kommer tillbaka. Kanske har hon ändrat form – muterat men tillbaka kommer hon absolut.

    Det börjar bli brådis för henne att skaffa en kille att skaffa barn med. Arnold är snart i den åldern att han dels blir mer medveten om sin personliga integritet och dels slutar vara så söt och aningslös. Margaux behöver någonting stort som en graviditet för att komma tillbaka till sin gamla räckvidd och gamla inkomster.

      Tror det är nästintill omöjligt för henne att göra om samma sak med ett nytt barn.. Och hon skulle garanterat inte dra in de summorna igen.
      Hon är ju även känd för att exponerat sönder sitt barn, inte lika hett längre att göra så, tack och lov.

    Kan vi inte få ett inlägg om Aisha?

    Kanske inte är möjligt eller sånt du kan/vill göra men någon borde gräva i alla hennes barnvagnar.
    Köper sin drömvagn och efter en dag så känner hon inte att hon var nöjd och säljer, känns skumt. Speciellt när det händer sånt gång på gång. Låter som bedrägeri.
    Får man köpa saker billigt och sälja dyrt för hur höga summor som helst utan att behöva skatta?

    Hennes insamlingar.
    Hon säger det är till någon ensamstående tex, redovisar aldrig pengarna och försvinner från instagram ett tag och hoppas det glöms bort. Hon har även erkänt en gång att pengarna gick till henne men det var inte de hon skrev när hon gjorde insamlingen.

    Alla länkar, allt hon ska beställa och allt hon länkar som hon redan har hemma, men hon visar nästan aldrig någonting.

    Hennes följare har hjälpt henne betala räkningar för hon inte hade pengarna.
    Hon hade inte ens pengar att köpa alvedon till barnen när dom var sjuka.

      Också reagerat på allt detta! Plus att allt hon lägger upp samarbeten om åker upp på marketplace 15 minuter senare!

        Precis!
        Hon fick en matta som hon ääälskade! Den la hon upp på facebook och använder sin gamla.
        Twistshake har hon haft samarbete med där hon fick en vagn som hon sen sålde.

        Lägger upp saker på story för ett pris, plockar bort efter ett tag och lägger upp igen med högre pris ibland.

          Förvånad det aldrig skrivs om henne.
          Finns mycket skumt där tycker jag. Men kanske inte det denna bloggen är till för.

            Oj, en och samma person som skriver inlägg om Aisha som ingen vet något om. Du verkar vara bitter på henne av någon anledning.
            Ta ett djupt andetag och gå ut på en promenad vetja.

              Vet ingen något om Aisha? Du alltså?

              Regnar just nu men ska vara uppehåll i eftermiddag, jag tar och planerar in en promenad då 🙂

      Så här står det på Skatteverkets sida ” Om du säljer varor regelbundet, ska du redovisa inkomsten i deklarationen oavsett om du har tjänat mycket eller lite pengar”
      Kanske därför hennes bankkonto blev spärrat – måste se märkligt ut med alla swishtransaktioner..

      Ja snälla CamCam!

      hon köper och säljer ju 3 till 4 vagnar i månaden.

      har man inte råd med alvedon till sina barn kanske man ska skaffa ett jobb istället för att sitta på instagram hela dagarna.. (hennes man jobbar dock så vet inte varför det inte skulle finnas pengar till alvedon??)

        Lever hon ens med sin man längre? Hon skriver ofta att hon är ensam med barnen, hon planerade att vara ensam på förlossningen (vet ej om hon va det dock) osv.

        Sen är ju svägerskan (mannens syster) inte alls med på IG nu som förut…

          ingen aning men dom står skrivna på samma adress iaf. men det kan ju vara lureri det också, att hon skriver att hon är ensam. vem tusan vet… vet iaf att hon heter malin och inte aisha!

          nu säljer hon en soffa också tydligen.

            Men shit. Om du nu stör dig så mkt på människan, varför följer du? Låter jävligt creepy att du kollar upp typ allt om personen med.

              följer inte henne men fl*shbacktråden om henne är himla rolig!!

                Usch så du sitter och skrattar åt en person med. Äh detta är bara så sjukt märkligt

              Håller med! Säkert samma person som skriver alla inläggen om A. Besatthet much! Skaffa ett liv! Det är inte bra att vara så bitter.

                hahahah

      Hon blev arg när jag frågade varför hennes mans ekonomi inte delades med henne. De är gifta men enligt henne hade han egen ekonomi trots att alla barn bor med henne, de från tidigare förhållandet.

        Hade jag med blivit. Ingen har med det att göra ju ?

      Hon som vill vara en god muslim skulle givetvis aldrig begå brott och bedrägerier. Vill nog bara byta vagn ofta.

      Samma sak med Sheerin Malki och Donna dobrinic. Säljer allt dagen efter ett samarbete. Dubbla pengar ska in

    Kanske faktiskt fler reflekterar över varför de följt henne, inser att de inte saknat hennes uppdateringar och går vidare. Hoppas hoppas.

    100 % att hon forfarande kan komma tillbaka. Vilka influencers har egentligen blivit helt utslängda ur branschen? Det är väl om man dömts för våldtäkt mot barn som man ä tillräckligt brännmärkt kanske.

    Margarux är tillbaka om kanske ett par månader.

    Men däremot kostar det ju rätt rejält i utebliven inkomst och försämrade möjligheter till samarbeten i framtiden.

      Tror också som någon skrev ovan att vissa karriärmöjligheter stängts nu, t ex som programledare. Iaf för mycket lång tid framåt.

      Inom några månader kommer Expressen eller Aftonbladet göra ett långt reportage med Margaux där ett avsnitt kommer handla om drevet, hur hon mådde då och vad hon lärt sig av det ?

        Och hon kommer att vara sååå ångerfull………not….

          Ja och allt haaaaaat hon fick, säkert någon som stått och bankat på hennes dörr och skrämt henne och sonen.

        Ja men eller hur, brukar ju sluta så…

    Hon har ju egentligen inget att falla tillbaka på. Vad är det man ska sakna? Hennes skilsmässa eller hennes oerhörda mängder exponering av sin son?
    Hon är så avslöjad för vad hon egentligen är, så hoppas man slipper se henne ngt mera.
    MEN, med hennes personlighet utan skrupler så är hon säkert tillbaka mer förr än senare. Hon vill synas och tjäna pengar helt enkelt.

      ”Skilsmässa“…

    Hoppas att ingen längre vill samarbeta med henne. Undrar vad hon har för kvalifikationer för ett vanligt jobb.

    Tror hon är held körd i reklambranchen, ingen vill visa att de ersätter henne med reklampengar, för om ETT enda företag kopplas ihop med Margo o det hon gjorde, så tappar företaget sitt förtroende helt o sådant går aldrig att reparera.

    Hon kommer att komma tillbaka starkare än någonsin TYVÄRR!
    Folk glömmer så lätt.
    Helt övertygad är jag.
    Hon samlar krafter just nu för sin comeback. Kanske en ny kärlekshistoria?
    Den som lever får se.
    Jag är glad om jag slipper se henne, Arnold och Jacob.

      Om folk avföljer, håller sig borta och inte ger henne klick eller uppmärksamhet eller använder hennes eventuella rabattkoder så försvinner hon från influencervärlden.

      För mig är det totalt ofattbart att folk fortsätter att stötta och bidra till influencers försörjning. Det är följarna/konsumenterna som avgör om Margaux kommer tillbaka eller ej.

    hon köper och säljer ju 3 till 4 vagnar i månaden.

    har man inte råd med alvedon till sina barn kanske man ska skaffa ett jobb istället för att sitta på instagram hela dagarna.. (hennes man jobbar dock så vet inte varför det inte skulle finnas pengar till alvedon??)

      inlägget hamnade fel.

    Kör taxi!

    Kan vi även diskutera Ebba bon Sydow som så totalt sålt ut sig för pengar.
    Förr journalist och programledare, nu är det bara reklam och samarbeten. Eller så blir hon för den 1000:e gången fotograferad på en random gata på Östermalm i ännu en ny kappa på språng med en stor blomsterbukett.

      Verkar jobbat mkt för Indiska. Udda eftersom väl ingen tror att hon handlar där?

        Vilken konstig match? Indiska är väl i total motsats till Ebba. Bevisar att E säljer sig lite hur som.

        och indiska gick det ju bra för = konkurs…

          Det var skulder efter pandemin som satte Indiska I konkurs, inte samarbetet med Ebba.
          Nu är kedjan uppköpt och fortsätter med ny ägare.

        Lite som när Sofi Fahrman gör reklam. Som om hon använder head and shoulders (VEM gör det förresten?)…

          Jag ??‍♀️

          Jag med…

      Ja Ebba är en riktig sellout! Från en respektabel journalist/programledare till en flunsa i mängden. Säljer sin själ för reklamsamarbeten och pengar. Likt Margaux.

    K.Ö.R.D

    Vilket varumärke vill bli förknippad med henne och hennes empatistörda beteende mot en människa i en utsatt situation??

    Kan ju omöjligt vara värt risken att sabba sitt renommé för att man prompt ska ha med Margaux?!

    Kan du inte göra ett inlägg om att Paow opererar näsan igen i Turkiet och gör en massa reklam för kliniken?

      Känns som om Paow har ett tragiskt självskadebeteende.

        Såg detta och kände bara neeej Paow, akta din näsa! Ser skräckscenarion framför mig när den liksom rasar ihop pga för mycket operationer och hon får problem att andas… Nej hemskt tycker jag. Hoppas hon kan känna sig nöjd nån gång och fokusera på något annat…

          Ja det är väl hennes tredje näsoperation? Sen hon träffade Alexander Zobel för ett, två år sedan så har hon liksom gjort brasilian butt lift, fettsugit magen samtidigt, gjort cat eyes och lyft ögonen och ögonbrynen, opererat näsan för andra gången, tatuerat hela halsen, filat ner tänderna till små stumpar och lagt på fejktänder. Nu en ny näsoperation! Förutom vanligt ”underhåll” som botox och fillers.

            Släpp andra kvinnor och fokusera på dig själv. Du är så creepy.

              Spelar väl ingen roll om det är en kvinna eller man. Det är inget normalt beteende.

    Hoppas för Arnolds skull att hon försvinner för gott i all media. Han går redan likt sin morsa med telefonen framför näsan jämt. Slutar hon med det och lever anonymt så kanske han kan bli avprogrammerad . Bli en vanlig liten grabb som inte hela Sverige hejar på och känner igen.

    Ni som inte har barn, tycker ni att det finns någon influenser som framställer småbarnslivet som ootroligt jobbigt och att hen saknar sin frihet innan barnet/barnen, sådär så ni nästan själva börjar tveka på om ni ens vill ha barn och leva småbarnsliv?
    För mig är den influensern en som är 30+, dricker vin och har en podd.. Någon som kan gissa haha? :’)

      Michaela Forni?

        Blev så förvånad att de skaffade en till…

      Hanapee förstås

      Johanna Bladh

      Tycker att alla föräldrar gör det. Behöver ingen influencer för att känna att barn inte är något för mig, det räcker med en kvart i lunchrummet på jobbet. Ingen förälder har någonsin lyckats sälja in konceptet barn. :p

        Jag har två och det ÄR verkligen svinjobbigt ibland på en nivå som var svår att föreställa sig innan barn. När folk gnäller i lunchrummet så är det för att ventilera och för att ingen vill lyssna på skryt när man pratar om hur jävla fina, duktiga och underbara ens barn är (Ja det finns sånna också…). Ångrar verkligen inget och kärleken man får och känner är något som jag aldrig upplevt tidigare. Ta allt som alla säger med en nypa salt :). Om du inte vill ha barn ska det såklart vara för att DU verkligen inte vill. Inte för hur du tror att andra upplever småbarnslivet.

      M deler

        Haha ja jisses vad det är svårt att förstå varför hon skaffat två

    Margaux kommer definitivt komma tillbaka. Jag är 100% säker på det. Tyvärr vill jag tillägga. Jag hade gärna sett att hon försvann. Tycker hon är en influencer som aldrig tillfört något bra alls. Alltså jag tycker aldrig hon använt sina plattformar och räckvidd på ett bra sätt. Dessutom tycker jag allt med Arnold är helt fel som hon gör. Men 100% att detta snart är glömt eller i alla fall förlåtet av hennes följare…. Kanske redan nu??? Så hon kommer göra comeback tidigare än vad många förväntar sig tror jag. Hon har överlevt många skandaler förut. Visserligen inte lika stora. Men hon kommer ändå överleva den här också. Tyvärr.

    Ser framför mig en hel generation av barn till influensers som i framtiden kommer ha klippkort inom psykiatrin för en förstörd och exponerad barndom.

    En sak jag undrar alla dessa kändisar och influencers som blir canclade (stavning ?) och tvingas avsluta sina karriären för ingen vill ha med dem att göra, vad händer med dem sen? Går de över till att jobba vanliga jobb? Vad för jobb får de ens? Känns som att de själva inte heller skulle tänka sig gå o jobba på kassan i Ica? Och alla deras kontakter är väl inom branschen och dessa kanske ock canclat dem?

      Vilka Influencers har blivit cancelerade och försvunnit för gott? Inga i Sverige iaf

        Myka Stauffer var en influencer som blev cancelled och har ännu inte kunnat återhämta sig efter två år. Hon valde att lämna sin adoptivson till en random kvinna för hon ville fokusera på sina egna barn och kunde inte göra mer content på adoptivsonen.

    Tror inte hon kommer göra samarbeten med större och välkända varumärken igen. Det kommer inte komma på tals. Men möjligtvis typ Naked och Bubbleroom, sådana som inte har eget varumärke eller historia att skydda.

    Man märkte på sista tiden att hon hade tankar om att nog försöka ta sig in i tv-branschen, men det tror jag tyvärr är bara att glömma. Speciellt kanaler såsom SVT och TV4.

    Nu har hon väl ändå straffats tillräckligt! Vad kan hon mer göra än att beklaga ditt stora misstag och be om ursäkt!

      Hon har väl inte straffats, däremot drabbats av konsekvenser. Hade det varit en läkare eller polis som gjort samma hade de troligen inte kunnat jobba med det igen. Däremot blir de förhoppningsvis inte canclade av alla i deras omgivning och de kan ju skaffa ett annat jobb. Löjligt att prata on straff som att det skulle räcka att folk är arga ett par dagar men sen är det minsann nog, nej finns säker de som inte vill se mer av henne men kanske tillräckligt många för att hon ska kunna göra comeback? Vem vet, vi får väl se, hon har ju inte blivit av med sin influencer-legitimation liksom.

      Försvinna från sociala medier hade varit rätt trevligt. Man kan ju alltid hoppas att hon är rökt som influencer och programledare för alltid.

    Jag undrar över hur man vill vara kompis med en sån? Än mindre synas på bild ihop. Borde påverka ens egen karriär negativt.

    Är det en romans på g mellan dessa två? ?

      100%!

    Har inte koll på influencers fast media kör ner dom i halsen på en sju dar i veckan! Undviker! Men Margaux har jag lite koll på pga Ebba Busch Thor och nu den här spektakulära mega empatistörningen då.. I ett normalt samhälle hade hon inte fått komma tillbaka men nu är alla empatistörda så det går nog bra. Å andra sidan är hon vit.. Vem är killen? Det är jag mer intresserad av!

    hoppas folk bojkottar allt som har med henne att göra nu helt ärligt. kombon av exploatering av sitt barn online, den där fruktansvärt tondöva barnboken och nu denna skandalen, är MER än tillräckligt för att bli ”cancelled” tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.