Therese Lindgren är besviken på Ebba Busch

Therese Lindgren är besviken på Ebba Busch efter att hon burit en ärvd pälsmössa under sitt besök i Kiruna. Enligt henne har Ebba insinuerat att det inte är försvarbart med päls och pälsfarmar och Therese är besviken då hon litat på det Ebba ska ha sagt när de båda sågs i våras. 
Att man inte borde bära ens gamla pälsplagg förklarar Therese i sin bok ”Vem bryr sig” med att det fortfarande normaliserar pälsbärande och att det kan uppmuntra till nykonsumtion.
Therese ska även vara besviken på Ulf Kristersson då jag anar att jackan han bär har en äkta pälskrage, som dock är ett lån från ishotellet i Jukkasjärvi som stod värd för invigningen av det svenska EU-ordförandeskapet.
Tillägg: Själv gör Therese Lindgren reklam för Oral B – som testar produkter på djur – men det är tydligen inte så farligt.
Inlägget som jag tar upp i länken här ovan lade hon nämligen upp igen efter ett tag.
Jag tycker det är lite skenheligt.
Vad tycker ni?

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Therese är fanimej det bästa som hänt influencervärlden. Hon har ryggrad nog att ryta ifrån när folk snackar skit.

      Synd bara att hon själv inte lever som hon lär som kör botox.

        Finns botox som ej är testat på djur.

      Tycker hon är precis likadan som alla andra influensers. Sprutar ansiktet fullt med botox, lägger ut antingen grovt redigerade bilder eller lättklädda bilder på sig själv för att få klick… gör massa tveksamma samarbeten och en hel smygreklam.

        Eller hur!
        En ulv i fårakläder vilket är passande då hon älskar djur

          ?

        Vad tillför en influenser samhället?

      Mer vek människa får man väl leta efter

      Haha va? Löjligaste jag läst på länge. ”Besviken” för att någon gör något som man själv inte tycker är bra. Gud om folk kunde skaffa sig ett liv istället…

      ”I can excuse racism, but I draw the line at animal cruelty”

        Mm KD är extremt rasistiska ?

    Sen när har politiker hållit vad de lovat?

    De där två har inte hållit något de lovat svenska folket sen i höstas så varför skulle Therese vara ett undantag?

      Glöm aldrig Hédi Fried.

        Exakt!

        Är svårt att glömma med tanke på hur ni alla trakasserar statsministern i varje instagraminlägg.
        Det enda man inte glömmer när man läser det, är att det är tur att man själv har hjärna nog att vara källkritisk. Och att man själv inte tycker att det är okej att trakassera andra pga att någon gjort något man själv inte sympatiserar med.
        DET är sjukt. Rannsaka er själva för fan.

          Jag har aldrig skrivit något på statsministerns Instagram över huvud taget.

          ”Och den andra statsministerkandidaten, Ulf Kristersson?
          – Han bedyrade att han aldrig, aldrig kommer gå med på något samröre med SD. Han lät mycket övertygande. Vi skildes åt i god vänskap. ”
          https://www.dn.se/nyheter/politik/hedi-fried-vi-maste-forsta-att-demokratin-ar-hotad/
          UPPDATERAD 2019-01-15 PUBLICERAD 2018-09-07

          ”Jag var där då Ulf Kristersson tittade Hédi Fried, Auschwitz-överlevaren, i ögonen och lovade att aldrig aldrig, aldrig skulle gå med på något samröre med @sdriks Det här kan inte ledaren för @moderaterna formulera sig förbi. Ett historiskt svek.”
          Fotografen Paul Hansen på Twitter 2019-12-08
          https://twitter.com/paulhansen64/status/1203647577603944450

            Otroligt säker källa. Not. Finns källor som påstår motsatsen där även HF själv ska ha sagt att det inte stämmer. Google is your friend.

      Mår fan illa av att se deras lögnaktiga ansikten. Denna mandatperioden kommer innebära slutet för Busch, sanna mina ord.

        Hoppas, och för Kristersson också!

        Mådde du lika illa av sossarnas alla lögner om att göra Sverige bättre? Eller har du glömt det? Jag glömmer nog aldrig när Löfven åkte och julshoppade mitt under coronapandemins värsta topp och vårdpersonalen slet arslena av sig.
        Men vad vet jag. Många som röstar rött verkar va selektivt minne…

          Alltså jag driver när jag säger att jag aldrig kommer glömma Löfvens shoppande. Jag har gått vidare ?

    OT: Sanna Bråding filmar sig själv när hon kör brazilian hårborttagning ? #gränslös

      Va? Vem vill se det liksom??

        Uppenbarligen Anonym 12:13 eftersom hen har sett det?

          Hur ska man veta vad hon lagt upp om man inte kollat? Betyder ju inte att man ville se/tycker det är lämpligt

      Alltså vad är hennes grej egentligen? Har sett henne lägga upp sanslöst gränslösa saker om hennes barn med npf-diagnos efter att någon skrivit om det här. Där hon sitter och gråter över att hennes barn är gränslösa mot henne? Mycket enkel matematik leder fram till svaret. Unge gör som mamma gör.
      Att ge sina barn gränser från när de är bebisar är lika viktigt som värme och tröst, gränserna kommer skydda dem i framtiden, hjälpa dem att skilja på vad som är okej att vara med om, och vad som inte är okej.

      Och alla stillbilder där det ser ut som att hon verkligen ASGARVAR. Är det möjligt att ASGARVA så där mycket eller är det möjligen för kamerans skull haha

      Sanna Bråding är den mest gränslösa av alla. Noll respekt för sina barns integritet, noll respekt för sitt ex integritet, och noll respekt för sin egen.

        Jag gillar hennes kommentar, men sjukt förvirrande att DjurensRätt väljer henne som ambassadör då hon samtidigt gör reklam för ett bolag som använder sig av djurförsök.

        DjurensRätt har kanske missat detta, då de precis textade ut en hälsning från ”henne” till alla sina medlemmar?

    Håller personligen inte med om att man inte ska bära gamla pälsplagg så länge man inte köper nya men men. Tvivlar liksom starkt på att folk kommer gå och köpa ny päls för att Bushen har en björnf***a ??‍♀️

      DU FÅR INTE bära kort kjol! Du får inte bära päls! Du får inte bära annat än 2nd hand! VAD BESVIKEN JAG BLEV PÅ DIG NU!!? Ursäkta men respektera folks klädval. Skulle man skriva lika argt om Ebba stod där framme i SHEIN-kläder?

        Skillnaden här är väl att Lindgren och Busch verkar ha pratat om det ur en politisk aspekt när de träffats. Vi vet ju inte vad som sagts men det verkar ju som att Busch tagit tydligt avstånd från detta som politiker. Det är ju stor skillnad på vad en politiker lovar sina väljare och sedan inte står för och vad en privatperson väljer att bära för kläder.

          Jo, men är väl därför förtroendet för Ebba som politiker (och privatperson) också är så lågt.

            Säkert. Men det har ingenting med att ”respektera folks klädval” som A skrev här ovanför att göra. Det är ju inte så att Lindgren skrivit och kommenterat alla partiledares kläder, hon gör ju det för att hon upplever att Ebba sagt en sak och sedan gjort en annan.

              Ebba är politiker.

              Men mösshelvetet är ju 3 generationer gammal! Dunjackor, skinnskor osv som säljs secondhand, ska man inte få köpa dom? Är det bättre att det bara slängs? Finns ingen tidsmaskin så det som en gång gjordes ( en björn fälldes ) kan inte göras ogjort. Kontra inte med att EB skulle ”influera” någon till att köpa en björnmössa för den sannolikheten är 0 %.

                Ja, men det är lätt att förstå att någon (som Lindgren i det här fallet) har en konversation med någon som säger A, men som sedan agerar på ett annat sätt.

                Har ni svårt att skilja sakfrågan från Lindgrens reaktion eller vad är det med er? Läs vad jag skriver och svara på det istället för att härja om pälsen i sig.

              Alltså på riktigt. Gör någon jävla samhällsnytta istället för att störa er på andra. Bli perfekta människor själva. Engagera er politiskt och försök nå era mål. Detta är så otroligt kontraproduktivt, löjligt och rent utsagt idiotiskt att ens störa sig på och kommentera.
              Är på riktigt rädd för många människor som röstar vänster. Som på fullaste allvar anser att bara dom är bra människor och har alla rätta svar. Att alla andra är ruttna nazister, rasister osv i oändlighet.
              DET är farligt tänkande, och skapar om något ”vi och dom”.
              Herregud respektera varandras olikheter istället.

          Men blir man verkligen skyldig till att stötta pälsindustrin om man bär en ärvd gammal pälsmössa som inte ens kommer från någon pälsfarm?
          Är det helt plötsligt inte bra att återbruka?

            Vi vet ju inte vad Busch sagt till Lindgren om päls. Hon kanske sa att återbruk är det bästa hon vet, eller så sa hon att hon som politiker aldrig någonsin skulme bära päls oavsett vad den kommer ifrån. Vi var helt enkelt inte med och hörde vad som sades.

        Exakt, okej Therese har ju rätt till sina känslor, men bara för att hon och några veganer tycker det MÅSTE inte
        hela världen tycka likadant. Ebba kanske aldrig menade ärvda kläder när dom pratade om det.

          Eller så sa Busch: ”Tetzipetzi jag ska aldrig bära päls efter vårt samtal” och så hoppade en delfin i solnedgången. Vi vet helt enkelt inte.

    Men hennes dubbelmoral..? Hon hade samarbete med Oral B nyligen, dessa testar på djur och ägs i sin tur av ett företag vilka testar på djur.

      Och hon använder botox flitigt

        Hon använde sig av galltvål när hon städade i sin senaste youtube video ?

      Hur var det nu…
      ” Som Influencer är det svårt att tänka på allt och man lär sig dagligen och utvecklas.”

    HannaH Östebo lever på sina föräldrars pengar men ska börja ”spara” 100kr varje gång hon ligger med sin pojkvän….. vissa har det bra att kunna spara ngn annans pengar genom att ligga och skryta om vilket bra tips. Men allt är ju hennes adhds fel, hon tar ju inte ansvar för ngt hon gör och lever vidare som en bortskämd snorunge.

      Eh, vad läste jag precis? ?

      Hahaha va?

      Men fick hon inte jobb nyss? Hänger inte med i svängarna ?

        Hon går någon obetald utbildning så då får hennes föräldrar ännu en gång försörja henne. Då passar hon på att ligga med sin pojkvän så mkt som möjligt för dom bestämt att dom ska spara 100 kr varje gång. För att sen spendera på något nöje tsm. Mkt mogen kvinna

      Menar du att hon tar betalt för sex?

    Ebba skriver i en kommentar att mössan är ärvd, och gjord av björn.
    Men det där ser fan inte ut som björnskinn imo. Mer som sjubb eller räv.
    Björn har betydligt grövre päls än så där. Jag tror Ebbas mössa är farmad.

      Pälsen på jackan kommer säkert från samma björn då eller?

      Haha den är absolut inte gjord av björn! Hur korkade tror hon vi är ?‍♀️ eller ja…

      Förmodligen bs. Dunjackan-en Acnejacka för sisådär 10 papp, har ju oxå päls och den är väl knappast ärvd, men vad vet jag..

        Jackan är utlånad från Ishotellet i Jukkasjärvi där dom befann sig då. Även statsministerns jacka tillhör Ishotellet. Läs. Fucking. På.?

          Själv sa Ebba att hon lånat den av en kompis, jackan alltså. Statsministern lånade kläder av Ishotellet däremot. Läs på.

            Ishotellet talesperson gick ut offentligt och sa att de ”lånat ut de varma jackorna under besöket”.
            För övrigt kostar jackan från ACNE dryga 11 000 kr. ( när den släpptes för ca 5 år sedan) Gissar på produktplacering från företagets sida.

          Ok, mer än vad jag visste, my bad.

    Tänker mer på varför i helvete har de klätt sig för en polarexpedition?! Visst att vi har kallt här i norr men som det går att se på bilderna är ingen annan klädd så, jösses.

      Fast de flesta vi väl låna kläder av hotellet?

        Fick

      Varför ska du bestämma hur tjock/varm jacka andra ska ha på sig? Undrar en frusen människa.

      Men satan vad jag sett liknande kommentarer … Folk verkar inte fatta hur stäng kylan i Kiruna är.

        Det var -1 den dagen, det är hela grejen…

          De var ju på ishotellet

            Ja. Blir inte kallare för det.

              Fast jo.
              Inne i en stängd is-byggnad cirkulerar luften sämre, så det blir faktiskt kallare.
              Fuktig, rå luft är kallare än torr luft.

          Ha, ja och om det nu var så kallt, varför bära kjol och tunna stövlar till liksom..

        Fast var väl runt nollan när Ebba var där 😉

          -2° utomhus, inne i Ishotellet är det betydligt kallare!

            Är inte bilden tagen utomhus?

              Skulle de alltså ha flera jackor med sig och byta till tunnare jackor när de gick ut från ishotellet?

      Man vet att sossarna är bittra när till och med vinterkläder blir något att rasa mot.

        Ja alltså herregud. Är ännu mer glad att jag inte röstade rött nu.

      Någon dag senare var det -19. Tror du att de köpte jacka samma dag som de åkte? Årets fjantigaste diskussion

        Är så sjukt många Kirunabor som går klädd så till vardags.

      De syns att de inte är locals ?

        Vad jag vet så har ingen av dem ursprung från Kiruna heller 🙂 kan ju vara därför . Geniet där!

          Nej men det blir skrattretande tydligt när sörlänningar är på besök

            Det räcker väl med att ta med sig en vinterjacka? Med en genomsnittlig temperatur på -8.5 i januari på dagtid och -16 på nattetid så hade jag också tagit den varmaste jackan jag hade.

            Diskussionen påminner ju om tjafset från ”coola kidsen” i högstadiet där det var töntigt att klä sig varmt. Dessa har uppenbarligen blivit vuxna nu men har samma sunkiga åsikter kvar.

            Herregud, hur kan det vara fel att vilja slippa frysa?! ?

    Jag såg Ebbas svar och har personligen aldrig förstått detdär argumentet att ’pälsen är gammal/plagget är ärvt!’

    Med det tankesättet så blir ju saker och ting som är fel rent moraliskt plötsligt förlåtet för att ’det är andra som gjorde fel från början, inte jag!’
    För länge sen när jag var tonåring så ville min släkt ge mig en gammal pälsjacka som min farmors haft. Jag tackade nej men fick verkligen stå på mig för det ansågs inte schysst då jackan var exklusiv och dyr. Och jag fick JUST det argumentet i ansiktet som Ebba kör med ’den är ärvd och har gått i generation’
    Men jag tänkte såhär (och det står jag fast vid): Det spelar ingen roll om jackan är från djur som dödats nu eller för 50 år sen, går jag ut med den så bidrar jag till risken att någon går förbi och tänker ’en sån vill jag också ha!’ För dem som går förbi mig eller ser mig bära jackan kan ju aldrig veta att den är vintage. Dem ser bara en jacka i äkta päls och inspireras i värsta fall till att vilja ha en själv. Och tänk då om någon jättekänd influenser hade fått den jackan av sin släkt och valt att bära den med just det mindsettet att ’den är ju faktiskt ärvd’, tänk alla följare som vill ha precis allt som den influensern bär. Det är ju sånt som bidrar till att den vidriga pälshandeln aldrig kommer försvinna. Och idag är det ju så att väldigt många av de pälsar som pryder jackor och mössor är från djur vars kött vi aldrig ens äter (varg, bäver, mink, räv, chinchilla), vilket innebär att pälsen kommer endast tack vare att pälsfabriker går runt. Och den dagen jag ser en en influenser faktiskt äta upp minken vars päls som pryder hennes mössa, den dagen kan jag vara öppen för andra åsikter! Men den dagen kommer aldrig komma.

      Det tycker du ja.

    Vilket gnäll, hon är den enda djurvännen som har följare.
    Oral-B tandborsten är väl inte djurtestad?
    Alla bolag som influencers gör reklam för ägs eller djurtester i någon form eller har produkter som innehåller animalisk produkt.?
    Att marknadsföra något som är veganskt från ett bolag som har animaliska produkter ser jag inte som ett problem.

    Veganer som köper frukt i butik borde kolla vilka som äger fruktmärkena, då hade alla veganer börjat odla själva ??
    Människor i nötskal ??

      Oral B testar på djur. Therese som är så extrem gällande djurtestning borde veta bättre.

      Oral B säljs i Kina där det är LAG på att man måste djurtesta produkter och ingredienser. Så de är därför varken cruelty free eller veganska.

        Menar du att tandborsten testas på djur? Det är inte deras tandkrämer du menar?
        Vickan och alla ni andra, vet ni ens vad vegan är?
        Det finns ingen i Sverige som är 100% vegan, helt omöjligt. Om ni inte förstått detta sedan ni förstod vad veganism är, så börja googla nu.
        Allt i vårt samhälle har byggts upp på animaliska produkter, både i form av arbetskraft, mat, innehåll, testning etc..
        Det närmaste vi kommer en vegan i Sverige med en röst och kan påverka är Therese, som bryr som genuint om djur, vem är tillfälligt hem till alla dom djuren, vem lägger denna tid på så mycket djur? Snäckor och räkor?

        Bidrar genom att betala skatt gör jag varje månad, men jag gör inte ett skit för att hjälpa djuren, men det gör Therese oavett om vi gillar henne eller inte.
        Därför uppskattar jag henne för den personen hon är, alla influencers har dubbel moral, lika så alla i kommentarsfältet. Vi är och kommer alltid vara avundsjuka :-). Det är människans natur! PEace!

    Men Therese har ju tappat det TOTALT. Denna värld hade mått så bra av att hon bara försvann från våra sociala medier.

      Utveckla, tack.

    av allt man kan ifrågasätta henne för så ifrågasätter man en mössa.. herregud

      Tycker det är rimligt? Det är ju Thereses nisch

      Så oerhört tramsigt.

    Har hellre splirrans ny björnf*tta på huvudet för att hålla mig varm än kollar på ”sälj-grej-med-tjej”-Therese när hon putar med läpparna och pratar sitt absoluta strunt.

    Therese var bra när hon höll sig till att visa läppglans och vart man ska placera highlighter. Sen stannade utvecklingen samtidigt som hybrisen packades på.
    En sån skenhelig person som säger sig vara en sån djurvän men som är en sån miljöförstörare så man undrar om djuren ens vill leva i världen dit den är på väg. När bohoo eller vad det heter skulle lanseras i Sverige och Tessan då skulle vara deras stora kanal in i Sverige. Nej men då var det klart för mig.

    Man kan inte vara någon aktivist för djur utan att vara en aktivist för natur. Det är min mening.

    Sen nej det betyder inte att man ska få slå djur eller annat skit, det betyder bara att enligt mig hellre en gammal pälsbit på huvudet än 150 plagg som aldrig används i garderoben som har lämnat fruktansvärda avtryck i naturen under tillverkning.

    Kan inte bli besviken på Ebba, för hon levererar precis den politik och de repliker som jag förväntade mig av henne. Lögner, motsägelser och innehållslöst dravel :-)))

    Zlatans fru hade en likadan när jag såg henne i Åre, jäkligt snygg jacka oavsett om den används i Skåne eller i Norrland

    Har så svårt för den här människan. Moralpredikare utan dess like och kan inte ens leva som hon själv lär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.