Acasts nya poddsatsning

Acasts nya poddar ■ ”Två meter dumheter” (Emilio Araya och Rosanna Charles) ■ ”Fint, fult och pengar” (Isabella Löwengrip och Anna Björklund) ■ ”Nessvold & Skäringer” (Hampus Nessvold och Mia Skäringer) ■ ”Kafferepet” (Nisse Hallberg, Albin Zorman Olsson och Johanna Hurtig Wagrell) ■ ”Livet i La La Land” (Kjersti Flaa och Magnus Sundholm) ■ ”Nördarnas Attack” (Shima och Shebly Niavarani) ■ ”En perfekt storm” (Thomas Sjöberg och Anders Nyström) ■ ”Rika tillsammans” (Jan och Caroline Bolmeson)


Poddplattformen Acast storsatsar och tar in hela 8 nya poddar – några gamla, några nya. 

I ”Två meter dumheter” med Emilio Araya och Rosanna Charles diskuteras världsproblem, B-kändisskvaller och allt de stör sig på, en podd som redan tidigare är populär.
”Kafferepet” med bland annat Johanna Hurtig Wagrell ser jag fram emot då hon är en av medlemmarna i en av mina favoritpoddar – ”Vad blir det för mord” och utan att veta mer om ”Nördarnas attack” än att den innehåller Shima Niavarani så gillar jag den, eftersom jag älskar henne. #fangurl

Bildkälla: Acast

Ny podd-duo blir även Isabella Löwengrip och Anna Björklund som kommer ha podden ”Fint, fult och pengar”, enligt ett pressmeddelande. Båda två har poddat tidigare – Isabella i ”Isabella möte Sheila” och Anna med ”Della Q”.
Den nya podden ska handla om fin- och fulkulturen. Tanken är att duon ska nyhetsreflektera och bjuda in lyssnarna till sina två skilda världar inom både det kulturella och kommersiella.

Trots att Anna och jag är födda samma år och uppvuxna under samma digitala era så har vi verkat på helt olika arenor där våra liv har tagit olika riktningar. Anna som lever och andas i den kulturella sfären, och jag som satsat mina kort på entreprenörskap. Jag ser fram emot att vi tillsammans kan dela finurliga infallsvinklar kring vår samtid på ett roligt och fascinerande sätt, trots våra ytterligheter, säger Isabella Löwengrip i pressmeddelandet.

Är det bara jag som undrar varför de tagit sin pressbild i enbart underkläder?
Är det någon fin eller fulkulturell grej som jag bara inte fattar?

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag märkte faktiskt inte ens att de bara hade underkläder förrän jag läste det. Tyckte att bilden var fin.
    Däremot är jag inte intresserad av poddar där två kompisar sitter och snackar blaj. Vill ha lite mer substans än så i mina poddar.

      Ja, undrar om de kommer att ha någon slags manus och vem som i så fall skriver det? Teman som antagligen kommer att dyka upp:
      1. Allt blir mycket lättare om vi behåller traditionella könsroller.
      2. Det är kul att ha pengar, varför väljer folk att vara fattiga?
      3. Tunnelbana är för knarkare och invandrare.
      4. Tips om barnkläder som är moderiktiga och korrekt för barnets kön.
      5. en gång läste jag en bok, men det räcker egentligen att lägga upp en bild på omslaget på insta!

        5. Anna är ju väldigt beläst dock, hon refererar ofta till både modern och klassisk litteratur i sina texter.

        Det lär väl bara Anna som står för manuset?

        Hahaha! Anna brukar ju också mala på om varför kvinnor lämnar sina barn på förskolor och jobbar istället för att stanna hemma och ta hand om sina barn, sitt hem och sin man och köper kläder istället för att sy egna i ull och lin. Hon är tydligen gravid igen och ska bygga hus, enligt gamla metoder med halm och lera hoppas jag annars blir jag besviken. ?

    Ja, varför pressbild i underkläder? Så märkligt….

      Ja det kan man undra och sen gnälls det att man är förföljd av både den ena och den andra. Är väl inte så konstigt att det är så när man lägger ut såna bilder och lever sitt liv på sociala medier.

    Ska inte underkläderna symbolisera att de klär av sig för varandra och är ärliga – nakna och utlämnade? Töntigt oavsett.

      Ja, så tänkte jag också. Avklätt och ärligt typ, utan massa blaj

    De kanske är sponsrade av något underklädsmärke?

    något uppfriskande med tantiga ”kvinna i 50-årsåldern-bhar” på två unga pigga 90-talister 🙂

      Tantiga? Den som har stora bröst måste väl ha en stadig bh.

        Den som köper ett par stora bröst måste köpa stora bh:ar.

      Snarare 70/80-årsåldern skulle jag säga, de 50-åringar jag känner har då inte ”tant-behåar”

      Var det där tantiga bhar? Vad för bh ska man ha om man är född på 90talet?
      Frågar åt en vän född 89.

        Hahaha….du skulle se mina ”bh:ar”. Helt i mjukt tyg och inte ens en båge eller knäppe. Det är HELT underbara!!!!

      Snark. Alla som har mer är D-kupa har såna…

    Lika töntigt när Sigge och Alex sitter på dass tillsammans på sin poddbild? Eller är det mer grabbigt coolt?

      Eller jlc som ligger nakna tillsammans?

      Lika töntigt!

      Bilden på Alex och Sigge är dock flera år gammal och det kanske var ”coolare” då. Den här bilden är nytagen

        Var det ens coolt då?

          Nej, inte så att det va på 1800-talet bilden togs.

      Om Isabella och Anna hade suttit på dass hade det varit lite coolt

        Kiss och bajs är alltid coolt.

    Har Isabella Löwengrip klistrat på en äldre bild av ansiktet? Det ser så märkligt ut …
    Hon har liksom många kändisar förlorat sin lyster sen pandemin började. Det gäller överhuvudtaget särskilt dem med barn eller dem som festar mycket. Syns att Covid-19 sabbar immunförsvaret … (Ja, finns en hel del forskning kring det vid det här laget).
    Spaning: Yngre människor börjar ta över i större utsträckning i media.

      ??

      HahahahhahHhahahahahahha dör. Dumt på så många nivåer.

      Förlorat sin lyster? Skojar du kanske. Tycker hon är väldigt vacker på bilden, och annars också, hon ser alltid fräsch ut tycker jag men vi ska väl inte kommentera utseenden här.

      Hon blir ju tvärtom vackrare med åren

    Jaha blir det ännu en podd med Isabella, det passar hon för. Hon kör ju fortfarande med Sheila också alltså ”Isabella söker Sheila” finns fortfarande, den är intressant att lyssna på tycker jag så kommer ge denna nya en chans också. Att de står i underkläder (såg jag inte ens) ska kanske ge extra uppmärksamhet och symbolisera att de ”klär av sig”, är öppna och ärliga typ.

      Tack. Tack för din opartiska input Matilda ?

    Älskar Anna Björklund ❤️

      Tycker hon är såå obehaglig

    OT: Varför får Euginia Cooney vara kvar på youtube, instagram etc.? Om youtube deletade Pontus Rasmussons konto kan de väl deleta henne?

      *Eugenia

      Men hjälp!!

      Ja det är faktiskt helt sjukt.

      Helt vansinnigt är det.
      Jag brukar roa mig med att kolla in hennes kanal någon gång varannan månad för att se om hon fortfarande lever.

      Vem är hon och vad gör hon som gör att hon inte borde få vara kvar?

    Du är snabb när det gäller Isabella, lite synd att hon inte fick berätta detta själv först… men då får man ta och lyssna på tjejerna.

      Detta visste folk om redan för 2-3 dagar sedan, har sett kommentarer om det. Så hon verkar redan gått ut med det 🙂

        Nej hon själv har väl inte gått ut med det, hon skulle berätta det idag har hon skrivit på sin blogg. Tydligen har hon missat vad Acast gått ut med då och vad Elle skriver om. Jag läser inte Elle och kollar inte på Acast heller men ska hålla utkik efter podden då och lyssna på den. Var ju bra att den fick exponering här också i och för sig så inget illa menat.

      Acast släppte ett pressmeddelande om detta för flera dagar sedan, snarare tycker jag det är märkligt att Isabella inte själv gick ut med nyheten samtidigt. Känns ju som sådant man brukar synka.

      Elle publicerade en artikel om detta för fem dagar sedan. För att vara hennes största fan så är du hyfsat sen på bollen.

        Största fän? Hur vet du det? Trodde du var hennes största fän, du verkar ju väldigt intresserad av henne 😉

          Du har skrivit minst fem kommentarer i den här tråden. Det syns direkt när det är du på stilen, förstår du. Eller nej, du verkar inte göra det nej.

            Men vad??! Jag har skrivit 12:49 och sen två svar efter det. Tror du att alla som inte skriver något elakt eller negativt om Isabella är en enda person? Syns direkt, hur då? Var det så upprörande att jag skrev att C är snabb när det gäller Isabella? Inte illa menat. Hur många kommentarer har du skrivit, ett flertal nedvärderande gissar jag?

          Har du inget jobb? Så FORT det skrivs om Isabella kommer flera inlägg från dig!

            Du är ju också här och kommenterar. Och vet uppenbarligen hur ofta ts skriver. Har inte du heller något jobb?

              En kommentar ja, inte sex-sju stycken

                Är du från vettet? Hur vet du om jag skriver flera inlägg så fort det skrivs om Isabella? Kan berätta för dig att nej så är inte fallet, var längesedan jag överhuvudtaget kommenterade här men ska sluta helt med det då, bäst så, trodde dock bloggen gärna ville ha kommentarer men det ska tydligen bara vara negativa om IL då så blir du nöjd, eller? Har du själv inget jobb eftersom du verkar vara här flitigt?

            Anonym har du inget jobb heller då? Är det bara för man skriver om Isabella man inte har ett jobb ? Eller stör ni er extra just på Isabella av någon snevriden anledning? Jag är inte hennes fan men när jag var en tonåring störde jag mig på henne har växt ifrån det när jag mognat till mig är trots allt en främling 🙂

          Du är hyfsat enkel att identifiera. 🙂

            Ja för dig ja för du ser ju mailadressen jag skriver med, men hur är jag enkel att identifiera för andra förstår jag inte, och varför ska man identifieras? Jag skrev en kort mening bara ju, tydligen var det känsligt att jag skrev att du är snabb när det gäller Isabella och att man får ta och lyssna på deras podd. Jag ber så mycket om ursäkt, menade inget illa. Ska inte kommentera mer. Att du och andra försöker identifiera personer som kommenterar anonymt är väl lite märkligt och kan nog skrämma iväg folk från bloggen eller från att kommentera här i alla fall.

        Tycker du är lite dryg mot hon som skriver om Isabella, du är otroligt hård mot Isabella rent generellt men fjäskar för andra. Isabella är typ djävulen enligt dig, men egentligen verkar du av någon konstig anledning störa dig mer än du borde cam. Visst har hon gjort fel men du överdriver fjäsk för vissa o hat för andra. Tror ingen sida vinner o kolla gärna upp IP för jag är inte samma person som den andre !

          Det var längesedan jag skrev kritiskt om Isabella, så du har nog lite inlägg att läsa ikapp på om du tror att det är dagens status.

            Snälla kan du inte bekräfta för oss andra att det är samma person, även om vi vet! Så frustrerande att hen på riktigt tror att det inte märks direkt. Fast iofs använder hen olika ip-adresser eftersom hen likear sina egna kommentarer flera gånger ?

              Ja, men de flesta av oss känner igen den där personens sätt att skriva på mils avstånd. ?

                Ja haha. Verkligen en konst att ha så utpräglat sätt att skriva!

              Haha 16:08 stackars dig som är så frustrerad och tror dig veta saker men har så fel…dåraktigt beteende. Det är väl snarare du som direkt känns igen – den eviga Bella-hataren som även hoppar på andra så fort de inte är kritiska mot IL. Det märks direkt. Och hur vet du om någon använder olika IP-adresser kan man också undra, och om någon likear sina egna? Kanske du gör, genom sig själv känner man andra sägs det ju.

            Men varför håller du på med de här mobbnings fasonerna Camilla, jag undrar ärligt. De flesta får sprida vilken dynga de vill på den här bloggen om influensers men när någon försvarar och inte håller med dig och andra så har du en väldigt nedvärderande och minimerande ton. Du är vuxen, fundera lite vilka signaler det sänder ut till dina unga läsare.

              Ja det är ganska lågt faktiskt, det är märkligt och väldigt tydligt jag menar varför bli upprörd för att någon inte skriver negativt om Isabella. Fast här handlade det väl om att hon ”var snabb när det gäller Isabella” och hon tog illa upp av någon anledning. Man ser aldrig samma beteende när hon får påhopp för att hon skriver negativt om Bianca eller Lovisa eller andra heller bara vid inlägg om Isabella. Lika bra vi slutar kommentera.

      Anna berättade om detta på Twitter för flera dagar sen plus ett pm från Acast. Om de missade att informera IL är det på dom.

    Isabella hade ju podd med Pingis tidigare också väl? Economista eller något sådant? Tänker att det här är samma stuk typ?

    Vulgärt.

      Haha. Hade väl inte varit mindre vulgärt ifall de hade haft vanliga linnen på sig. Inte som att de visar mycket hud direkt

    Sälj grej med tjej är det första jag tänker.

    Lite dumt, precis som att de inte kan locka med innehåll utan måste gå på lättklätt.

    Tror de är mer intressanta än vad bilden förmedlar till mej.

      Det här är ju dock inte mer lättklätt än om det vore två tjejer i linne kan jag tycka.

    Isabella möter Sheila finns ju fortfarande kvar. Jag gillar den podden! Det är, för mig, SÅ viktigt med röster och framtoning i poddar och de två låter så härliga. Oavsett vad de säger. Å andra sidan tycker jag de säger vettiga saker, man får ffa nu en annan bild av Isabella. En jättebra podd som jag brukar lkyssna på när jag står och trampar på crosstrainern och alla mina spellistor är utnötta. Och andra gånger också.

      Håller med, är en av de få poddarna som jag håller fast vid. Och de har en trevlig samtalston och sköna röster att lyssna på

    Kafferepet har ju funnits länge så den behöver du inte vänta på, ligger massvis av avsnitt ute.

      Palla lyssna på Nisse Hallbergs konstanta gapande, sexism och kvinnohat. Podden hade varit så mycket bättre, och framförallt lyssningsbar, utan honom.

    Den enda av dessa poddar jag skulle kunna tänka mig att lyssna på är Nördarnas attack. Har den i mitt bibliotek sedan ett par veckor, men har inte lyssnat på första avsnittet ännu.

    Tycker annars att den enda podden som behövs är Fråga Anders & Måns (och den tidigare varianten Så funkar det)

      Rita tillsammans är min bästa ekonomipodd, tycker om Jan och Caroline, de är sympatiska och ärliga

        Haha Rika!

          Motsatsen till ärliga tror jag du menar?

    Åh vad skönt, har absolut NOLL intresse av att lyssna på någon av dessa poddar. Och då är jag ändå en person som konsumerar flera poddar dagligen. Men det här utbudet känns tröttare än tröttast. Finns så mycket bra nu så konkurrensen är hård. Men tycker både Perfect Day Media, PodMe, Third Ear Studio och inte minst SR producerar många och mycket mer intressanta poddar än det här. ?????? Men tack ändå för infon! Skönt att veta att man inte behöver klämma in en podd till dagligen.

    Har upplevt ngt otroligt märkligt lite för många gånger för att det ska vara en slump.
    Runt den 20e kommer det ut saker på blocket o marketplace som är orimligt billiga. Jag har köpt flera av dessa saker för att sen få pengarna tillbaka på swish den 25e med diverse förklaringar. Är det så att folk lånar pengar på detta sätt ? Har hänt lite för många gånger för att det ska vara en slump.

      Tvätta pengar ?

      Du borde nog sluta gå på det där så många gånger, lär ju se skumt ut att du swishar och får tillbaka till så många olika nummer.

    Varför har Bellsan 2 olika ögonfärger!! ? ?

    Tror deras podd blir komiskt världsfrånvänd.

      Två konservativa och världsfrånvända tjejer utan någon som helst erfarenhet av ett riktigt yrkesliv. Undrar vad de tror de kan berika världen med? Det kan säkert bli stor komik.

    Vad välmående isabellas högra överarm ser ut. Tråkigt att den klippts så himla smal när hon själv gått ut med tankar kring kroppskomplex, precis sånt här spär ju på allt sånt, säkerligen även för henne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.