PewDiePie ska bli pappa!

Felix ”PewDiePie” Kjellberg och hans fru Marzia ska bli föräldrar. Detta avslöjar den svenska Youtubern i en ny video på Youtube.
I den korta videon berättar han även att hans fru haft ”cravings” efter jordgubbar och att hon tagit graviditeten som en riktig mästare, trots att hon mått väldigt illa.

Stort grattis till dem båda! 

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den enda jag inte avföljt när graviditeten avslöjats ? superstort grattis till dem!?

    ❤️❤️

    Stort grattis!

    Ska inte ljuga. Jag avundas deras liv så mycket. Så rika och lever liksom drömlivet.

    Jag tycker Felix har hållit fötterna bra på jorden trots all hysteri kring honom dock och han är såklart en väldigt omtyckt person. Marzia med.

    Kul att dom får ett barn, var inte säker det skulle hända. Jag tycker såklart det är ganska intressant att höra då jag följt Felix under perioder I många år fast senaste åren har jag knappt kollat alls.

    Felix har dock innan uttryckt att han tycker det är ”creepy” när man är intresserad av någon man inte känner som är gravid eller för om dom skulle bli gravida eller inte.

    Men tror han förstår att som en offentlig person så blir det just det .. offentligt

    Hoppas dom håller barnet privat så det inte exponeras i sociala medier, jag gillar inte det. Oavsett om man gör det på ett ”fint” sätt som torsgården så exponeras barnen ändå och får synas av alldeles för många människor och är för små för att ge riktigt consent.

      Ja han verkar vara väldigt ödmjuk trots framgångarna. Jag gillar honom och jacksepticeye. De verkar vara väldigt jordnära och inte sväva uppe i det blå. Deras vänskap gör mig så orimligt glad också.

      På tal om det om man har barn och allvarligt tycker det känns normalt att sätta en kamera i sitt barns ansikte och ladda upp för tusentals människor så undrar jag lite hur man resonerar, vill man inte skydda sitt barn mot alla märkliga människor som finns? Jag tycker de är obehagligt med många bilder på barn bara på forum som facebook ännu värre med vloggar.

      Efter att ha hängt på bloggbevakningen och Flashback (har inget konto men snokar) så har jag förlorat mitt hopp för att det finns tillräckligt många vettiga människor där ute

      Jag tror att barnet inte kommer exploateras. Marcia har ju redan själv tagit ett stort steg från sociala medier och lägger bara upp ett fåtal saker.

        Tror inte det heller. Känner väl att de båda är så pass sunda och medvetna att de inte skulle exploatera sitt barn. Finns ett annat riktigt bra exempel i DanTDM som har 26 miljoner prenumeranter på Youtube, han visar aldrig sina två grabbars ansikte och har gjort väldigt lite ”content” med dem i. Tack och lov att det finns några som tänker längre än näsan räcker.. (eller enbart på pengar).

      Haha det är ju creepy. Varför ska man bry sig om det?

        Varför bryr man sig om något alls som gäller folk man inte känner? Lex influensers.

        Vad är creepy?

          Att bry dig om att främlingar skaffar barn?

            Läste du mitt inlägg eller jag skrev ju in princip att jag inte bryr mig om att han skaffar barn. Men jag tycker personligen inte det är creepy, det är del av livet och om man lägger ut information offentligt så tar ju folk del av den. Däremot förstår jag om Pewdiepie tyckte det var obehagligt eftersom han har en del sjuka människor som följer honom med och folk som inte vet gränsen mellan att vara ett fan och känna honom personligen

              Ja alltså har han rätt, det är normalt att tycka det är creepy att intressera sig för mkt om nåt så privat.

    Åh nu blir jag genuint glad för deras skull, så himla roligt. Pewdiepie var den första youtubern jag tittade på, minns än idag när jag kom hem från lågstadiet och kollade på hans Slenderman-videos. Trots hans enorma framgång under så lång tid tycker jag att han har lyckats hålla fötterna på jorden bra, till skillnad från många andra med samma framgång. Dom verkar vara så fina människor båda två.

    Gud så spännande!! ?

      Ungefär som din kommentar då.

        ?

          ?

    Borde man veta vem dessa är? ?

      Ja det borde man. Iaf Pewdiepie.

        Eh, nej de behöver man verkligen inte, om man inte är 12 år då förstås!

          Jag är 33, min mamma 54 och min mormor 78. Ingen av oss är gamers men alla tre vet vem han är. Jag trodde faktiskt att det var som att veta vem foppa är utan att vara hockeyintresserad.

            Oj, nej det är det inte. Mina föräldrar, båda runt 60 vet inte.

          Pewdiepie är verkligen inte bara känd av 12 åringar! Han startade sin kanal för länge sen alltså många som följer han idag som jag var tonåringar när vi började följa och idag är långt över 20. Så stämmer inte.. hans content är mer ”tråkigt” nu för barn. Så skulle säga stor majoritet är äldre

          Du låter lite bitter ät en kaka

      Eh ja, åtminstone pewdiepie ? Man måste typ ha bott under en sten eller vara 80+ om man aldrig hört talas om honom förut ?

        Knappast, många långt under den åldern vet inte. Några medelålders/äldre jag känner har hört hans namn men vet inte vad han gör (vet knappt jag heller, youtube?) ?

          Det är lite som Annika Sörenstam när hon slog igenom stort i USA så blev hon inte ens omnämnd på svenska sportgalan. I stora världen vet alla många vem svenskan som kan slå lika långt som män i golf är, I Sverige är hon mer anonym.

            Pewdiepie är EXTREMT känd utomlands eftersom han gör sina videor på engelska. Han är även extremt känd i Sverige. Vår mest kända svensk förmodligen. Du kan liksom gå in en by i Indien och folk där vet vem han är.

              Oj, är det sant? Tycker inte han verkar så känd i Sverige, har hört namnet men inte så mkt ner. Vad gör han då? Videor på youtube? Om vad?

                Alltså bara spel (som är det jag kort om)?

                Han hade fram till för några år sedan världens största Youtubekanal. Nu är det något indiskt filmbolag som har den största kanalen.

      Sett till följarantal är han väl större än typ alla andra som avhandlas här?

      Men om det betyder att man borde känna till dem vet jag inte. Borde och borde, du klarar dig nog bra ändå :p

        Nån spelsnubbe, är man inte intresserad så är det klart man inte vet.

          Fast det vet man ju ändå? Är så långt ifrån spelintresserad som man kan bli men Felix har ju haft den största kanalen på hela Youtube. Blir ju en snackis här i Sverige iom att han är svensk.

            Ok.

          Jag kollar aldrig på hans videos och följer inte honom någonstans. Men det har ju skrivits om honom i media osv, och han är svensken med mest följare på youtube. Så tycker det är ganska märkligt att aldrig ha hört talas om honom ?

            Nej, han var/är den person som har mest följare I HELA VÄRLDEN. Inte bara den svensk som har/hade störst kanal (han blev omkörd av ett indiskt film/musikbolag för några år sedan).

          Tror faktiskt pewdiepie nästan räknas som allmänbildning att kunna numera?

            Speciellt efter hans ”Döda alla judar” skämt.

              Han drev ju med extremhögern och alla sjuka rykten.

          Och är man inte fotbollsintresserad så vet man inte vem Zlatan är.

            Du kan ju inte jämföra de två ? Tror nog fler hört om och vet vad Zlatan gör. Fotbollsmästerskap får ju mkt mer uppmärksamhet i media än vad det nu är PP gör?

              Ja men som svensk är ju Pew ett stort fenomen på ett medium svenskar älskar: nätet och gaming!

                Älskar svenskar gaming? Generellt? Aldrig hört om, mest unga killar som håller på väl?

                  50% kvinnor. Och inte alls bara unga. Du behöver vidga dina vyer .

                    Ok, känner ingen som hållt på efter tonåren. Säger inte att du har fel men alla har ju olika kretsar osv.

                  De flesta gamers är typ 30. Vanlig vanföreställning att gamers är unga killar. Men ja, Sverige har flera spelproducenter som vunnit awards. Little nightmares, Battlefield bl.a. Vi har även många bra pro gamers i relation till våran blygsamma population.

                    Glömde Mojang, Minecraft. Skapat av en svensk I Sverige och kanske ett av världens mest igenkända spel.

                    Jasså, visste inte att det var så utbrett, inte mer än i andra länder. I min värld är det sånt unga gör och sen ofta växer ifrån men ok.

                    Osexigt med en gamerman…

                      Osexigt med trångsynta dömande kvinnor också 🙂

                    Vanföreställning ? Betyder inte vad du tror.

              Klart man kan. Alla i Sverige vet vem Zlatan är, men utomlands vet inte alla vem Zlatan är.
              Pewdiepie är känd i Sverige eftersom han är en svensk som har gjort en karriär och är extremt känd på youtube, det finns ingen annan svensk som en kommer i närheten av att vara lika känd på youtube som pewdiepie är. De flest av hans följare är även icke svenskar, så han är extremt populär även utomlands.

              Jag kollar inte på pewdiepie eftersom hans videos inte intresserar mig, men jag vet ju vem han är precis som jag vet vem Zlatan är även om jag inte är intresserad av fotboll,

                Men youtube är inte allas grej så många vet inte vem som är stor där. Mest yngre antar jag, är bara 80-talist och kollar aldrig på youtube.

                  Det är verkligen inte bara yngre som kollar på youtube. Du vet om att youtube är mer än bara Jocke o Jonna?! ?

                    Varför så dryg? Klart inte bara yngre kollar men jag vet många i min ålder och uppåt som inte gör det.

            Hahaha joo du, svårt att missa.

              Zlatan alltså.

    OT men Faymes exploatering av sina ungar blir bara värre och värre. Obehagligt tycker jag.

      Håller helt med

      Kan du inte utveckla, på vilket vis? Jag följer henne inte på det senaste men har gjort det sporadiskt tidigare och är nyfiken på hur utvecklingen varit.

      Jag har en fråga.. Om man anser att en person exploaterar sina barn och tycker att det är fel (vilket jag uppfattar från din kommentar att du tycker), varför följer du då den personen? Om jag anser att någon exploaterar sina barn så avföljer jag, för jag vill inte stötta det. Jag undrar varför man klagar men ändå fortsätter att följa? Du säger att det är obehagligt, men ändå verkar du följa henne och konsumera det. Får inte riktigt ihop det.

      Håller helt med. Stackars barn som är sjuk och får en kamera upptryckt i ansiktet i tid och otid. Måste vi se hur hon ser ut?

      Håller helt med. Stackars barn som är sjuk och får en kamera upptryckt i ansiktet i tid och otid. Måste vi se hur hon ser ut?

    Hur kan en sån här sak bli en nyhet/blogginlägg? Så basic och nåt som händer massa människor hela tiden. Vem bryr sig?

      Ett par i 30-årsåldern som skaffar barn! Unikt! Nyheter!

        ?

      Hur? Lätt. Folk är intresserade av när kändisar gifter sig och när de får barn. Har alltid varit så och kommer säkert alltid vara så. Det är nästan som att det ligger i vår natur att intressera oss för sådant. Precis som hundar är nyfikna och jämt vill lukta på nyfödda.

        Märkligt, ingen vettig person jag känner bryr sig om sånt (när det gäller främlingar).

          Jag tycker det är kul/intressant! ??‍♀️

          Men fräscht att kalla så pass många för ovettiga? Hört talas om en social bubbla? När man bara rör sig i en sfär där alla är som en själv och man därför får en skev bild av helheten?

            Menar att av de jag känner så är de som bryr dig om sånt ganska snokiga, lite korkade eller ”besatta” av barn. Så för mig är det verkligheten. Förstår inte varför man skulle lägga sig i sånt.

              ?

                ? på dig själv.

      Därför det är ändå intressant. Pewdiepie har miljoner följare. Bara för att du personligen inte tycker att någon blir gravid är intressant så betyder det inte att alla i hela världen delar den åsikten. Jag har följt Pewdiepie så jag tycker detta var ganska intressant men jag känner inte honom personligen så jag bryr mig ju inte nämnvärt

        Fast vem tycker det? Oavsett om han har många som tittar på youtube? Är väl hans liv och ensam.

          Jag säger att det finns folk som tycker det är intressant förstår inte vad du inte förstår. Sedan delar han med sig av informationen offentligt

            Gud vad du är otrevlig. PPs riddare.

      Vad för nyheter som gäller kändisar är inte basic? när lästa du senast en unik nyhet om någon som hänt en kändis som inte händer vanliga människor?
      Kolla i valfri skvaller tidning, det är vilka som gifter sig, skaffar barn, skiljer sig, är otrogna, bråkar med varandra, osv.
      Detta är en blogg som kändisar, du kommer inte hitta något ”nytt” och ”ovanligt” här. Det kommer inte komma ett inlägg om att en influenser uppfunnit botemedlet emot cancer, eller liknande nyheter som du verkar leta efter…

    Men varför all denna rapportering om vem som är gravid och om vem som fått barn? Så apart och ointressant. Känns som att Bloggbevakning plötsligt blivit som Hänt i Veckan eller Svensk Damtidning? Såhär brukade det väl inte vara?

      Är väl exakt såhär det brukar vara? Inlägg om vem som är gravid, vad folk har på sig/trender osv

      Har alltid skrivits om sådant här.

      Ni får acceptera att graviditet är del av livet och räknas som en stor händelse vore väl märkligare om CAM aldrig nämnde någon blivit gravid, hon rapporterar ju sedan vidare om dessa människor ska hon då lämna ute att dom blivit gravida eller fått barn ??

        Stor för personen själv kanske, ingen annan bryr sig.

          Du säger att ingen annan bryr sig. Men uppenbarligen bryr sig folk, det är otroligt många som följer gravida på olika youtube kanaler och Instagram m.m

          Om man är gravid själv eller planerar kanske man vill veta personliga upplevelser inte bara läsa i gamla dammiga böcker eller googla.

          Det finns folk som tycker det är spännande att höra hur människor upplever det rent generellt med.

          Varför intresserar något överhuvudtaget människor? Du behöver inte svara för alla eller hur?

            Jasså? Har inte upplevt det, men finns väl folk till allt… ?

    Grattis till dem! Pewdiepie verkar vara en sådan wholesome (som min tonåring skulle uttrycka det) människa.

      Är det så? Enda jag tänker på när jag hör hans namn är nån skandal med nån i Indien? Som han betalde att hålla upp nån olämplig skylt eller vad det var. Bra om din syn stämmer dock.

        Du får väl läsa fler än en sida. Du verkar ju inte riktigt ha koll på vad som hänt heller. Pewdiepie har rent generellt gjort extremt få ”dåliga” saker och det dåliga som skett har två sidor och jag står mer på hans sida i dom frågorna 🙂

          Nä bryr mig inte tillräckligt haha. Du behöver inte försvara honom, undrade bara. ?

            Nä du har rätt i att han säkert inte är perfekt men jag tror det är otroligt svårt att stå undan ett endaste drama med tanke på hur hårt dömande människor är när man spenderar så mycket tid i offentlighetens ljus.

            Han är rik som ett troll och har ett bra liv så han behöver definitivt inte mitt försvarande jag tror bara ärligt talat inte han har gjort så mycket dumt men visst han har klantat till det med

      Han är tydligen väldigt trevlig. Min kompis träffade honom i England där han tidigare bodde tydligen?

    Nu kanske det är bara för att jag själv är gravid, men är inte ALLA gravida just nu? ?

      Det hoppas jag fan inte. Jag vill inte ha fler barn.

      Nej jag är inte det!

      Brukar kännas så när man själv är i den åldern då många får barn. När du blir gammal så kommer det kännas som att alla bara dör.

      Ingen jag känner irl är gravid och här hemma har vi diskuterat sterilisering, haha. Typ motsatsen till gravid alltså.

        Jag hamnade i förklimakteriet av min sterilisering så om du är kvinna och funderar på det så tänk över riskerna noga.

          Märkligt, det står överallt att det inte ska hända.. Men säkert mer värt än att bli oönskat gravid (en del mår inte bra med andra preventivmetoder).

            40% av alla som steriliserat sig uppgav att de fått sidoeffekter. Ja tycker man det är ok med benskörhet, torrt hår och hud samt övervikt så. ?‍♀️

              Bättre och mindre risker med manlig sterilisering då?

                Jag tror det? Inte insatt i det. 🙂

              Verkar jättekonstigt, borde inte påverkas alls, hur vet kroppen att äggledaren är klippt liksom?

          Tack för infon! Tanken är att det är min man som ska ✂️, så för egen del är det lugnt. Galet att man inte hör mer om det!

      Jo exakt alla.
      Fast jag kanske ser det så för jag är ofrivilligt barnlös.

    Vem som är gravid?!
    Kom igen Camilla! Bättre kan du!

      Tillochmed tidningarna rapporterar om detta, så inte jättekonstigt att det blir ett inlägg om det på denna typen av blogg också ??‍♀️

      Bloggbevakning har rapporterat om graviditeter sedan jag började läsa här.

    My har fått så fina blommor i sin affär. Bor inte åt det hållet men ska köpa oftare blommor hem. Älskar nejlikor och lökar som tex krokus. ?

      Ska bli spännande att se hur allt ser ut sen. Ska all inredning stå som den gör nu eller ska det vara lite blandat tro?

      Älskar nejlikor, håller så länge i vas tycker jag?

    Är det inte han som är ”youtubern” i gp´s serie ”Systrarna”?

      Nej, de stämmer inte överrens med beskrivningen. Dessutom var det en streamer, inte en youtuber.

        Finns det fler med miljoner tittare på youtube från Göteborg?

    Dags för dem att lämna Japan då med andra ord. Inte en chans att de vill bo här med kids

      Varför?

        För att barn här får mer eller mindre inte vara barn. Plugg hela jävla tiden.
        Det är sjukt vad upptagna dom är hela tiden.

        Utbildningen för stunden är bedrövlig i kommunala skolor.
        Nu är ju pewdiepie svinrik så han har ju råd med bra privat skola och så om de nu väljer att stanna men att bo här med barn och inte vara flytande i japanska… nej fy fan det håller inte.

          Oj intressant. Tack för svar!

          Deras barn kommer säkert tala flytande japanska.

    Lever Pew Sandra Beijers drömliv? Smal och rik i Japan med en översnygg partner?

      Hon är ju smal, rik och har en partner hon tycker är supersnygg? Kan ju bara flytta till Japan om hon vill. Men verkar mer sugen på att bo i Frankrike faktiskt. Sandra har typ mitt drömliv, förutom ungen ?

        Hon kan inte bara flytta till Japan. Inte lätt att få visum om du inte har en anställning som väntar.
        Pewdiepie har onekligen fått visum pga hans förmögenhet samt att han är stor YT. Men en ranson svenne… nej.

          Så hur fick du visum? Eller du är född i Japan?

            Har högre utbildning många ggr ett måste men inte alltid. I mitt fall ett måste för mitt visum.

            Men du får ju inte ett visum så att du kan bo här för skojs skull i x antal år liksom. Om du inte är svintät men den visum processen vet jag ingenting om.

            anställd av ett Japanskt företag

              Tack för ditt svar!
              Hur länge har du bott där? Kan du Japanska? 🙂 trivs du där?
              Kommet dom ha svårt att ha barn där för dom inte kan språket flytande?
              Kan inte mycket om Japan, förstått att det inte är att bara flytta dit.

              Felix har arbetsvisum (heter det så??) har jag för mig han nämnt, så antar båda har det. Han och Marzia startade ett företag och registrerade det i Japan som jag förstod det som, så dom hade ett företag och arbete innan dom försökte flytta dit, så antar att det underlättade eller löste allt. Nu var det längesen jag hörde honom prata om detta, så ta det med en nypa salt ? kanske rör ihop det.

                Ingen orsak.
                Har Bott här i snart 10 år.
                Jag kan Japanska till viss del. Flytande? Absolut inte. Jag klarar mig för det mesta dock.

                Jag trivs i Japan men det kan vara extremt jobbigt att bo här ibland. De är byråkrater rakt ut i fingerspetsarna och viker inte en tum för INGEN vill visa initiativ.
                Dels därför jag skulle tro att de flyttar hem samt språket.

                Nu tror jag iofs att eftersom de har såpass mkt pengar att de kan klara sig ändå. Finns engelska skolor etc och Felix har säkert lärt sig japanska till viss del, han verkar ju vara driven samt intelligent men jag vet inte… pengar löser extremt många problem men jag tror inte många föräldrar orkar uppfostra ett barn i ett land där språket är ett stort hinder. Men, jag har inte barn så här gissar jag bara. Jag vet ju inte.

                Att ha barnet i kommunal skola skulle definitivt inte funka för dom för mer eller mindre ingen kan engelska. Lärarna? Garanterat nej. rektorn? Garanterat Nej. Folk på Kommunen? För det mesta Nej men de har ngn som kan många ggr i Tokyo.

                Ah okej, var min nädta gissning att deras företag är reggat här. Då kan du få visum men det är inte svinlätt det heller. Det tar tid och resurser. Du kan inte bara bestämma dig för att ”jag ska öppna restaurang i Japan” så har du ett visum.

          Jaha ok, vad drygt. Förstår inte varför hon skulle vilja det och inget jag sett henne uttrycka. Hon kunde ju kämpat för det i så fall. Man kan ju också besöka landet om man gillar det.

        Hon har ju själv sagt att hon vill sticka men inte kan?

        Sandra kan inte bara flytta om hon vill. Hennes kille kunde knappt lämna gbg för shlm utan att det kändes i plånkan. Hon berättade under frågestunden att hon skulle lämna Sverige om hon blev ekonomiskt oberoende. Vilket hon alltså inte är.

          Det låter märkligt, typ alla influencers är ju så täta. Hon kunde ju jobba från ett annat land, fritt jobb.

            Tror man tappar följare i Sverige på det? Är det en risk hon vill ta?

              Tror du? Skulle nog va intressant att följa ett liv i ett annat land, mer spännande än nu ?

    ÄR DET NÅGON SOM VET OM ANNICA ÄR GRAVID? Blir galen på folk som talar ut om hur svårt dom har att få barn och sen verkligen trycka upp det i folks ansikten??? Lex Annica och Kenza.

      Men låt folk vara glada. Varför ska man vara tyst om man äntligen får sitt älskade barn??

        Fast barnet är ju inte fött än så de har i praktiken inte fått något barn än. Vad som helst kan hända

          Det är ett litet barn nu rent objektivt sett. Om något gick snett så skulle det kremeras och spridas i en minneslund. Eller få en ceremoni. Det är deras barn.

          Så bisarrt att tala om andras graviditeter så där dock.

          Nej men de är gravida, de måste ju planera för att de ska få ett barn. Eller menar du att man ska gå runt och göra ingenting för att barnet kan plötsligt dö i magen, och sen när man väl fött barnet och ser att de lever, då ska man köpa allt man behöver till barnet?
          Och det är väl klart att hon är extra lycklig att vara gravid ifall dem har försökt länge och haft svårt att bli gravid

            Nej, hon är gravid.

          Vad som helst kan hända ett barn efter att det fötts också.

      Du har kommenterat detta flera gånger, känner igen ditt sätt att skriva. Är en kaka och tänk på dina förutsättningar i ditt liv istället för att nacka ner på andra.

      För många är graviditet stor del av deras liv då visar dom upp det på sina forum. Du har en möjlighet att klicka iväg om det stör dig du måste inte vara där eller hur?

      Håller faktiskt med dig. Hon var själv arg på folk som visade upp sin graviditet men det har hon nog glömt

        Vad sa hon då?

          Hon skrev att hon avföljde alla som blev gravida

            Men det är ju vettigt? Hon blev alltså inte arg på dem men orkade inte höra om det? Det är ju en helt annan sak.

            Har hon hindrat någon att avfölja henne nu då?

        Om det stämmer att hon var arg på andra som visar upp då är det däremot dubbelmoral och löjligt av henne

    Är genuint glad för deras skull. Älskar Felix och Marzia ? tycker att Felix är en bra förebild för unga gamerkillar genom att visa upp en så kärleksfull och fin relation till sin fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.