Grönt är skönt – influencers inreder

Jag ÄLSKAR pastellfärger och har nu bestämt mig, efter att ha sett inlägg på inlägg som de här ovan.
Nästa gång jag får möjlighet att inreda mitt hem, då ska det in mintgrönt.
Det är SÅ fint och rogivande.

Elle Interiör har gjort ett ”hemma hos” i Sandra Beijers lägenhet i Gamla Stan och jag säger bara ”WOW!”
Jag vill också ha mintgrönt hemma – gärna nu – men så länge får jag inreda med mintgröna detaljer.  Man kommer långt med kuddar och ett och annat stearinljus. ?

Jag vet inte om det här är en trend, eller bara en smak som många influencers fallit för? 
Som avbrott till ”femtio nyanser av beige” som tidigare stod som spön i backen?

Tycker man att både beige och mintgrönt är för mjäkigt så kan man alltid ta inspiration från Sanna Brådings kök. Det är kulört så det förlår.
Ett ”glatt” kök helt enkelt.

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar den där gröna nyansen som är på de första bilderna. Älskar! Målade om ett gammalt linneskåp i någon liknande nyans för typ 30 år sedan och har alltid fått såå mycket beröm för det skåpet. En riktigt behaglig färg tycker jag.

      JA. Jag har börjat köpa alldeles för mycket kläder i exakt den nyansen, haha. Finns ett nagellack på HM i samma nyans också.

      Rätta mig gärna om jag har fel, men jag tror att kulören heter lindblomsgrön.

        Timotejgrön heter mina tapeter i den nyansen

    Det som intresserar mig mest med detta är Wolfgang Pichlers vilda liv. Jag vill veta allt om detta!!!

    Och jag HATAR hur denna sida laggar och hoppar runt. Nu har jag råkat klicka på ett Instagraminlägg och två reklamer. Skulle trycka på ny kommentar men sidan får ju för sig att hoppa runt hundrafemtioelva gånger innan den laddat klart. Ja, ni märker att jag är förbannad hoppas jag.

    Jag ska höra nattradio och jag ska göra det NU!!

      Bra avrundning ? hade glömt bort den

    Har alltid älskat olivgrön o greige alltså sååå mkt kläder saxar o prylar i den färgskalan ♥️

      Greige ??✨

    När jag trycker på ”visa det här inlägget på instagram” jag jag istället upp en random reel. Ofta en rolig sådan, men får ju aldrig se inlägget jag ville se ?

    Det står om Sandra Beijers fantasifulla hem, så ser det exakt ut som allas andras…samma färger osv?.

      Det ser verkligen inte ut som alla andra hem. Du får nog ta dig ytterligare en titt.

        Kränkt faaan guurlll?

      Sandra sticker ut litegrann tycker jag.

      Tänkte exakt samma, fööör komiskt ??

    Jag önskar att jag var en sån som trivs i hem a la Bråding eller LD eller varmkorvboogie osv. Jag gillar liksom tanken på att omge mig med all världens färger och mönster. Men jag skulle få mental migrän efter en halvtimme så här sitter jag i ett rätt så beige hem med små färgklickar (i en nyans) i form av pynt.

      Min faster och hennes man är båda konstnärer och de har ett fantastiskt hem! Kreativt, glatt och härligt.
      Men. Jag skulle inte kunna bo så själv. Jag behöver ett visuellt lugn. Är inte så bra på inredning, så tycker att balansen mellan lugn och ändå färgglatt är svårt. Hade gärna haft ett grönt kök, typ.

      Jag ser ofta stilar som verkligen är wow och det det känns som att man skulle trivas så bra. Men sen gäller det ju att få ihop det och liksom lyckas själv också. Och det är ju inte bara att kopiera rakt av heller då vad som funkar beror på t.ex. ljus i hemmet och sånt. Helt klart enklast att köra rätt neutralt, det funkar liksom alltid och blir inte helfel. Om jag försökt mig på färgglatt och härligt i köket hade det nog blivit som Sannas och det är, för mig, inte något jag skulle trivas i. Medan samma färger på ett annat sätt säkert hade kunnat bli härligt om det balanserats på ett annat sätt.

      Det påminner mig om när tågkonduktören i Vara sa när vi gled in på stationen: ”Jag vet hur migrän känns, nu vet jag hur det ser ut också”, när han såg Varas helblå stationshus. ?
      https://www.google.com/search?q=vara+stationshus&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjDj7qhopP9AhUOposKHWz9AuIQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1151&bih=543&dpr=1.65

        Och där bor jag …. vårat omtalade stationshus & konduktören har nog rätt!

    Helen Torsgårdens nya kök är också grönt! Så fint! Synd bara att de skulle sabba med den tapeten de valde, påminner om ett församlingshem…

      Var tvungen att gå in och kolla. Jag tyckte tapeten var skitsnygg. Den hade jag själv kunnat välja.

        Håller med. Jättetrendig när det kommer till sekelskifteshus

    Jag har precis målat mitt kök grönt. Älskar det. Dock en lite mörkare nyans.

    Mintgrönt nej aldrig. Har rosa och rött i sovrummet. Gult i köket. Mest vit och gammal ek i vardagsrummet. Hallen vit och lite andra ljusa färger. Badrummet mest vit med gråblå inslag. Så kul med inredning. ?

    ”Visa det här inlägget på Instagram.””Visa det här inlägget på Instagram.”
    *Det här inlägget är inte tillgängligt.*

    ”Det går inte att ansluta till reCAPTCHA”

    Fan vad du är sunkig Camilla/luktar illa.

      Utan att alls hålla med dig i sista meningen så har den här bloggen blivit helt värdelös på sista tiden. Är det någonting alls som fungerar som det ska här inne? Varför har den helt plötsligt blivit ett vrak?

        som programmerare tycker jag det är hemtrevligt – bloggen får mer personlighet 🙂

          Va? Hemtrevligt och personligt när de två funktioner man vill ha (läsa och kommentera) sällan funkar?

            Funkar perfekt för mig ?

      Och ingenting beror på dig F? Jag har inga problem och det är ändå många med mig som det funkar för. Otrevlig är du också.

        Funkar klockrent för mig med ?

      Du inser att mycket av det där har med dina egna inställningar att göra?

        Jag är inte ts men har fortfarande inte lyckats ställa in mina inställningar så att bloggen funkar att läsa och kommentera. Behövde man ha Facebook eller hur var det?!

      Har visserligen Instagram, men förr la hon ju upp screenshots från Instagram har jag för mig? Tyckte det var mycket bättre.

      Fungerar felfritt för mig. Så problemet ligger inte hos bloggen eftersom det då inte hade fungerat för någon, utan hos din webbläsare. Det största problemet är dock din sunkiga attityd.

        Vilka webbläsare funkar om man vill läsa bloggen?

        Varken safari eller chrome funkar för mig. Testade brave som många tipsade om men den var jättedålig i övrigt tyckte jag och skulle helst vilja använda en och samma webbläsare till allt.

          Jag kör via Chrome till alla sidor jag vill komma åt tex Expressen, Hemnet, Aftonbladet, Unt, Bloggbevakning osv. (Sparade flikar till det jag kollar mest) Har android telefon och det funkar perfekt ?

            okej, tyvärr funkar inte den här bloggen alls bra för mig från Chrome. Men det är så klart ett i-landsproblem och jag kan ju sluta läsa om det blir för irriterande ? hade hoppats på att få lite klarhet i de där egna inställningarna man ska göra

          Läser du från mobilen? Det kan vara att sidan inte är mobilanpassad (aldrig testat via mobil själv). Jag använder chrome via dator och det fungerar utan problem.

            Ja jag läser alltid från mobil. Har ingen dator ens ?

          Firefox funkar fint. Använder den då den har en bra adblock och tar bort alla problem med reklamer och pop-up

      Du är sunkig! För mig funkar allt utom att bilden på Camilla täcker det översta inlägget.

    Jag älskar pasteller, mintgrönt och krämigt vitt ihop. Känner att mer sådant måste in i mitt hem och på mina kläder. Så klädsamt och mysigt.

    Tänker på Emma Hambergs fantastiska bok Je m’appelle Agneta. ”I Sverige renoverar vi kök för miljarder, köper kokböcker för miljoner, lagar mat i minuter och äter på ett par sekunder”
    Sanning i alla färger!

      Älskar den boken ?

    Claras kök är alldeles underbart. Sannas kök däremot är lite för mycket av allt.

    Förlåt men sättet Sanna ser ut att GAPSKRATTA på var och varannan bild. Det känns så jäkla konstruerat.

    OT men vad var de för story Carl Hedin la ut men sen plockade bort direkt?Han skrev något om att den skulle till ”nära vänner” och att han aldrig medvetet skulle hänga ut sitt ex offentligt? Så nyfiken ?

    OT. Läste just ensamma morsan CWs blogg och hennes inlägg om Lee. ”Lurad på konfekten”… ? det dummaste jag läst idag.

      CW som i Cissi Wallin? Är hon en ensam morsa?

        Som i carola Wetterholm.

      Vilken blogg då?

    Blir så stressad av Tungården. Vid varje renovering är det alltid ”nu blir det nudlar i månader framöver!!!”. Sen går det en vecka så är det något nytt på gång ?

      Ja exakt. Inget lugn bara hets.

    Vanja ja! Har hon bränt alla pengar hon drog in på att sälja autogenererade bilder i somras? Vad blir hennes nästa drag?

      Det blev några miljoner till huset på Gotland som de tokrenoverar nu med stockholmssnickare. De skrattade hela vägen till banken efter att ha sålt luft?

      Varför pratas det inte mer om detta?! Är ju helt sinnessjukt hela grejen.
      Borde ju skrivits både en och två artiklar om detta. Och hon bloggar ju på Motherhood som är Aller Media. Hur ställer sig dom till detta? Allt har ju liksom utspelat sig på deras plattform

        Jag tror inte någon orkar sätta sig in i det? Kan vara så enkelt:/
        Och Vanja menar ju att folk ”inte fattar och vi är ute såååå tidigt” om någon ifrågasätter (fast nft är långtifrån nytt). Sen raderas/modereras det nog friskt i hennes blogg/insta.

    Jag fullkomligt hatar den här gröna färgen de har på sina soffor och väggar. Det är mögelgrön! Att kalla det pastell är att lura sig själv.
    Min kille hade sån färg när jag flyttade in för 12 år sen. Hemsk! Jag målade om allting grått.

      Sökte han vård för det? Låter inte som en sund hudton.

    Har du glömt Villa Wahlgrens gröna kök?

    Då är vårt kök väldigt inne enligt flunsskalan fast vi målade det grönt för 10 år sen, en helt underbar grön som jag inte tröttnat på och kommer inte göra det heller.

    skönt äntligen lite färg igen har varit trött på att allt ska vara så vit hela tiden skönt att färgen äntligen kommer tillbaka igen .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.