Triss i Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso får en fråga om vilken inredningsstil hon har för tillfället, och bilderna talar sitt tydliga språk. 
Hon har exakt samma stil som alla influencers just nu.
Identisk.
Anti-individuell skulle man kunna kalla den. ?

Tror ni det skulle funka med en Caiabutik? 
Det tror jag  ??

Alla ni som önskat att Bianca ska börja med Wahlgrens Värld igen kommer bli besvikna av hennes svar här. I nuläget finns det ingen tid för det. ?

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ni som köpt produkter från CAIA, är ni nöjda? Vad är det ni har köpt då?

    Älskar hur hon är sminkad och av det jag ser på henne och på modellerna så verkar grejerna bra. Sen är ju B naturligt snygg också så det hjälper ju en del..

      Jag använder classy paletten dagligen, är bronzer, contour, blush och highlighter. Den går verkligen att ”bygga upp” så den funkar dagtid men även för festligare sminkning. Annars gillar jag läppennorna också men man kan få exakt lika bra från nyx men för halva priset. Men paletterna är underbara!

      Bianca använder annat smink från lyxigare märken som Chanel.

        Hur vet du det?

        Var får ni den informationen ifrån? Jag tycker Caia med vissa delar är bättre än Chanel och jag har båda. Kan fota mitt badrumsskåp!

      Hon är dock inte naturligt snygg utan har gjort flera ingrepp. Glöm inte det. Plus använder andra märken förutom Caia.

        Hon är ubersnygg trots att hon gjort ingrepp, och vilket smink som helst ser bra ut på snygga och perfekta ansikten plus att de har filter på bilder och filmklipp.

      Älskar ”Vanz va-va-va-volume ”-mascaran!
      Har även några andra produkter från Caia som är bra.

      Har läppennan Sonoran – riktigt snygg brunaktig färg, krämig konstistens. Har även haft brynpennan och bryngelen i färg. Jag var mycket nöjd med båda faktiskt! Finns dock en hel del fler produkter som känns för dyra för att jag ska våga testa och beställa hem.

    ingen tyckte bianca var intressant?

    varför skriver inga här? middag?

      Jo, men vad ska man säga? De flesta läser ju bara inläggen och går sedan vidare. Vi som brukar kommentera är bara ett fåtal av läsarna

      Ovanligt dött.

      Brukar väl kommenteras på bra under Bs inlägg i vanliga fall, men behövs kanske att det hänt något, att hon gjort något eller liknande för det.
      Bilder från hennes instagram med svar på lite frågor får kanske inte igång några diskussioner lika enkelt, man måste plötsligt använda fantasin till att få igång något intressant typ?

        Är sportlov nästa vecka i Stockholm, kanske många sitter på flyget till ☀️

          Nä, nästnästa vecka

            va ? trodde det var nästa vecka!

              Svårt att hålla reda på det där ? där jag bor är sportlovet redan slut och skolan öppnar som vanligt imorgon

                Här jag bor börjar sportlovet imorgon.
                Tänk vad bra man hade det i skolan ändå ? inte alls pepp på jobb, önskar jag gick i typ 8an igen ? hatade skolan visserligen, men loven var ju trevligt haha

        Bianca är så ointressant och uttjatad

      Bianca är inte intressant, nej

      Hon är lite uttjatad och ganska tröttsam faktiskt. Såg igår att hon plötsligt föredrar hemmakväll framför utekväll och ”sthlm är såå trist med tråkigt folk” haha dagen efter och just efter att hennes festande diskuterats här. Så beräknande, genomskinligt haha, lite damagecontrol typ.

        Var diskuterades hennes festande? I något inlägg eller i fredagens öppet spår? Blev nyfiken haha

          I något inlägg igår, minns ej vilket, i kommentarerna alltså.

            Tack! Hittade det 🙂 hade missat att det kom ett inlägg om henne igår.

    Tror inte hon kommer flytta in i den där stora lägenheten. Klart det skulle funka med en butik MEN de skulle ju inte tjäna lika bra för det kostar att ha en butik. Lägre kostnader som de har nu med bara onlineförsäljning, fast ändå har de så höga priser hmm… Vill inte ha mer av henne i WV det räcker som det är tycker jag, hellre mer Benjamin, Pernillas vänner och föräldrar. Så löjligt det på sista bilden, när Bianca skulle ”kramas med sina följare” i underklädesbutiken mitt under corona, och det står fyra vakter runt dem haha och inget folk direkt. Vakter för att det ska se ut som att Bianca är en STOR stjärna hehe.

      Fick typ ont i huvudet av din kommentar ?

        Åh vad tråkigt för dig, hoppas du har huvudvärkstabletter hemma så att du kan ta en och förhoppningsvis må bättre om en stund då.

        Åh så tråkigt för dig, hoppas du mår bättre snart.

          Det hoppas jag med. Och hoppas verkligen inte du postar fler långa kommentarer med massa bittert svammel ??‍♀️ Tack för omtanken btw ?

            Men tyst bara!

              Är helt knäpptyst, lovar, har inte pratat på flera timmar faktiskt ?

                Är du säker?

                  Ja, jag tror det ?

            Bittert svammel? Jaha var det vad det var. Tråkigt att huvudet är så känsligt för det måste vara jobbigt att uppleva minsta lilla sak som avviker mot den egna uppfattningen som bittert. För att inte tala om när ren fakta inte faller i smaken. Borde kanske tagit med en varningstext i början. Obs för halvlångt svar till alla med läs- och fokuseringssvårigheter.

            Men gud haha bittert svammel? Verkar mest vara du 19.35 som är bitter och butter för att hen inte bara skrev positivt om Bianca och inte hyllade henne till skyarna. Kan nästan tro du är Bianca. Jag instämmer med ts 19.07

              Haha nej, tyckte bara kommentaren var sjukt tråkig ? Har inte direkt någon åsikt om Bianca och hon är ingen jag följer. Men häftigt om du tror att jag på riktigt är Bianca ? det tar jag som en komplimang med tanke på hur känd och framgångsrik hon ändå är.

                Och med tråkig menar jag inte enbart åsikterna, den var liksom skriven på ett så galet tråkigt och bittert sätt.

                  SÅ galen är den väl inte, det är ju fakta samt hens åsikter. Det var väl svar på frågor som ställs i inlägget också, tycker inte den är galen eller bitter även om hen inte saknar B eller hyllade henne.

                    Jo men den var tråkig. Det var liksom bara rader med gnäll och konstigt svammel som sagt ??‍♀️ Fakta var det ju dock inte, ens egna spekulationer och åsikter blir inte automatiskt fakta. Så nu har du lärt dig något nytt ? varsågod ?

                      Vad var konstigt? Det är ju så det är och så det var så jo det var fakta. Det var fyra vakter där på plats i butiken, det har man kunnat se i Wahlgrens värld, ganska fjantigt faktiskt men fanns ju en tanke bakom det. Så nu vet du, varsågod.

                      Nej, personen/du hittade på en egen anledning till att det inte var så många personer i bild. Hon är ju inte direkt opopulär.

                En Bianca-lover eller någon av hennes gummor som blev sur för att idolen inte blev superhyllad fast mest tror jag nog ändå du är B själv, eller pappa E kanske. Ja visst är hon känd och rik, kul för di.. henne.

                  Ja men såklart, hejsan, det är jag som är Bianca Ingrosso ?

                    Härligt att livet plötsligt vände, från ekonomiska problem till att bli rik och framgångsrik ? tack du ?

                      Väldigt vad du partajar med hatt på sned, firar och tjoar. Välanvänd emoji för dig det där ?? Väldigt tjat om framgångsrik också, som att det måste intalas och påtalas ?Kanske inte riiiktigt så älskad och beundrad som Bianca tror och önskar vara, och inte är väl Caia sååå framgångsrikt längre och talkshowen hade väl inte de allra bästa tittarsiffror direkt 😉 Ibland är Bianca sååå älskad och ibland sååå hatad heter det – om hon fått kritik och behöver sympatier för att tvätta rent. Ibland är hon bara lilla Bianca och ibland en Stor chef och entreprenör. Vilket är det egentligen, hur ska hon ha det? 😉

                Får sjukt ont i huvudet av den här tråden.

    OT

    Bara mina katastroftankar som kickar in när jag ser Therese köra bil och jourhunden inte sitter i en bur eller är fastspänd? ?
    Den sitter i en bädd på golvet och ställer sig med framtassarna på sätet och kollar ut.

    Tänker om man krockar eller voltar och vad som händer då. Är dock inte insatt så kanske har fel, men logiskt sett borde det vara bättre om hunden inte är lös. Men som sagt, har ingen koll så borde kanske hålla käft?

    På tal om jourhunden, tror ni dom ska behålla den? Verkar passa in bra i familjen med Rasmus och Ronja?

      Har inte hon fått böter för att ha kört med hund lös i bilen tidigare?

        menar du hund lös eller hundlöss?

          Står ju klart och tydligt hund lös, så varför blanda in hundlöss?

            förstår du inte? det var en askul pun

            få böter för att köra runt med hundlöss!

        Ingenting jag har hört något om vad jag kan minnas.

        Jo, hon nämnde det i en vlogg för ett tag sen!

    Influenser är de ängsligaste som finns. Noll individualitet. Hemmet ska gå i beige och vare sig man gillar det eller inte. Hemmet har förvandlats till enbart content.

      Men alltså, jag är en helt vanlig person, och dom flesta människor jag besöker inklusive mitt eget hem går också i den färgskalan? Hur unikt hem har ni som hänt klagar på att det ser likadant ut hemma hos alla influncers egentligen? Skulle vara så roligt att se bilder på era hem och få höra varför ert hem är så mycket bättre? ? Varför kan inte alla få bo så som de trivs? Är väl ingen tävling i om vem som är ensammast i världen med sin inredningen

        Tror de flesta bor i mer personliga hem än där allt går i beige? ?

          Men vad är det som är så personligt? Vad ska man ha i sitt hem för att det ska klassas som personligt? Räcker det inte med att man har färger och inredning som man själv trivs med?.

            Och jag känner faktiskt ingen som har massa färger på väggarna och jätte färgglada möbler. Jag skulle aldrig palla ha det. Det är helt okej att vilja ha vitt och beige färg hemma ? Och spela roll om flera andra har det så.

          Jag håller i skrivande stund på att måla över ett murrigt, mörkt sovrum med beige. Visst, det var en fin färg. Men jag tröttnade på 3 veckor. Tröttnar aldrig på vita och beige väggar som tillåter mig att variera övrig inredning utan att oroa mig för att det ska krocka.

        Visst att mångas grund går i en ”säker” färg. Men sen har väl de flesta lite färg och mönster de gillar, tavlor som de tycker är snygga och föreställ ngt dom gillar. Kanske lite böcker som är köpta efter innehåll och inte efter färg och sen lite annat som speglar personen och denna intressen.

          Jaså? men om man inte gillar färg och mönster? Vad gör man då? 🙂 herregud låt folk bo som de vill, spelar väl ingen roll om flera människor gillar samma stil.

            Vi ska ju ändå inte spendera en massa tid i alla människor lägenheter, så då gör det väl ingenting om vissa är lika. Huvudsaken är att personen som bor där trivs 🙂

              Alla människors*

            Tycker inte heller det spelar någon roll när det gäller privatpersoner. Men när det gäller influencers blir det ju tråkigt till sist om alla inspirerar till samma sak. Finns kanske något att vinna på att sticka ut?

            Tror knappast alla bara råkar ha exakt samma smak utan mer att man kör säkra kort snarare än tar ut kreativa svängar

    Får ”panik” när hon skriver att det ”inte är så roligt för er att vara med på möten och plåtningar”. Hon fortsätter att göra saker för andra vilket inte är så bra för ens autentiska jag. Vad vill hon, Bianca? Sluta göra för andra och tänk på dig själv.

      Men snälla, lugn. Hon gör ju plåtningar och möten för sin skull, för pengars skull. Sen att Bianca alltid säger att hon gör vloggar och smink för ”Er”, för sina följares skull – det är ju ett sätt att sälja, en strategi, för att tjäna pengar. Hon gör det hon vill, hon uppfyller ju sina drömmar varje dag säger hon så du kan vara lugn Nettan.

        Hon är influenser = hon säljer ut sitt privatliv för pengar.

      Men hon jobbar ju? Jag tror inte någon annan hade tyckt det var speciellt kul att se mig sitta och jobba på tv. Förstår inte vad du reagerar på?

        Nej inte jag heller. Det är väl helt naturligt att det inte blir så mycket s.k. content när man jobbar.

    Verkar oklart om hon ska flytta in i den stora våningen, renovering är väl inte igång ännu heller, blir nog ingen flytt dit.

    Saknar inte mer av Bianca i Wahlgrens värld, inte talkshowen Bianca heller, hon är väl med en hel del förresten. Ser hellre en säsong till av ”Marko och Irma” på TV4 än ”Wahlgrens värld” även fast det funkar det också men ”Marko och Irma” är bättre.

      Varför skulle hon inte flytta dit? Vad baserar folk det på? Just för att hon inte börjat renovera än?

        För att hon sa det själv i senaste WV!!!!!

          Okej!!!!! Kollar inte på Wahlgrens värld så missat det.

            Ha inte åsikter om vad hon sagt då, när du är helt clueless. ??

              Förlåt!? ska försöka tänka på det i fortsättningen innan jag frågar något.
              Trevlig kväll ❤

                ?

              Haha holy fuck, det var ju bara några frågor? ?

        Kanske inte så kul att bo så stort ensam, jag skulle tycka det kändes kusligt tror jag. Hon har sagt dessutom att hon ångrar köpet lite just för att den är för stor för EN person, hon tänkte ju sig att bo där ihop med killen men det är ju slut nu.

          Ja, väldigt stort för att bo själv där. Men minns hon sagt att det är hennes drömhem och att hon vill att hennes barn ska växa upp där, men bilden blir kanske inte lika klar om man är singel. Eller så kanske man vill skaffa boendet där ens barn ska växa upp tillsammans med pappan till barnen.

          Kollar ej på Wahlgrens värld eller hennes vloggar så inte hört att hon ångrar sig lite.
          Men tänkte att hon fortfarande ville, hon skrev i en av frågorna hon fick att hon ska flytta in innan året är slut och att hon älskar sin lägenhet.

          Hur stor är lägenheten?

            300 kvm. 299 till och med för att vara exakt, har jag för mig ?

              Tror det blir bra, då kan hon bo på 100 kvm och ha 199 över till walking closets, alla kläder och grejor hon får hemskickat till sig och allt hon köper.

                Alla jackor kräver ett eget rum 😉 Hundarna skulle väl ha ett eget rum också. Undrar föresten var mamma Pernilla förvarar alla sina jackor, lär inte få plats i hennes walkincloset iallafall. Otrooligt vad grejer de får hemskickat, det är kläder, lampor, porslin, mat, möbler, sängkläder, smink … det är inte mycket de behöver köpa själva.

                Ja ska hon ha vandrande garderober hemma i lägenheten så är det bra det finns gott om plats he he

                Vad har man en gående garderob (walking closet) till? Jag har hört talas om walk-in closet.

                  Logiskt tänkande och slutledningsförmåga hade du tydligen inte heller hört talas om. Måste vara kämpigt i vardagen. Gissar att du blir förvirrad ofta?

              Hjälp! Vad skall man med så stor lägenhet till?!

                Vad har man inte en så stor lägenhet till? Rena drömmen ju. Jag och min man har ett hur på 200 just nu och skulle lätt kunna ha mer, och drömmen är att ha runt 300-400.

          Tycker inte lgh är nåt speciellt heller. Flytta ut ur stan istl Biancis

            Den är ju väldigt fin och härlig så men för det priset och så stor så skulle man ju vilja ha en stor balkong också, hon har två små balkonger och det är ju bättre än inget men en stor härlig balkong skulle man ju vilja ha i så fall, men hon gillar väl läget där på östermalm.

      Är det någon som vet om Benjamin köpte den lägenheten de tittade på i Wahlgrens värld? Den var ju sååå mysig och underbar balkong, eller terass är det kanske. Eller har han köpt något annat, någon som vet?

        Han köpte en annan, finns nån artikel nånstans om du Googlar! Den var inte alls lika trevlig som den han tittade på i programmet enligt min åsikt.

          Men den första va mysig men jobbigt, mycket att fixa

      Tror att hon ångrat sig med både storleken och läget. Det kändes lite otippat att hon med den budgeten valt att köpa på en så pass trafikerad och omysig gata, även om lägenheten i sig är underbar.

    Så nu är Maggan Graaf och Louie Marti ihop igen?

      Ånej, hoppas inte!!!!

      Ja, synd tycker jag, så dumt. Hon låtsas i bloggen att de bara är vänner men nja tror bara hon typ skäms för att säga som det är eftersom hon bedyrat att hon vill vara själv utan en karl. De var ihop på Görvälns slott på valentines day, med middag och övernattning, vad det såg ut som iaf, och han har varit hemma hos henne och städat o lagat mat, och nu var det han, som man trodde, som var vännen som kom och gjorde henne sällskap på spahotellet. Tydligen ingen annan som kunde jo men visst sure sure… och han är envis säger hon.

    Varför försöker hon vara något som hon inte är? Hon är ju mega-vilsen…

    Annica har fått sin bebbe!

      Oj, 5 v för tidigt?

      Hur vet folk det?

      Hur vet ni det??

      Men oj redan?!

      M, står på Expressen (i deras sportsektion, med vinkeln att Elias fått barn hehe).

    Står visst hos Aftonbladet Sport också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.