Influencers i ”Hela Kändis-Sverige bakar”

Fotograf: Gabriel Liljevall Upphovsrätt: Gabriel Liljevall / TV4

Melodifestivalen ligger högst upp på listan över tv-program jag vill medverka i, men sen kommer nog faktiskt ”Hela Sverige bakar”. Följer man mig på Instagram så har man fått se många av mina bakverk, särskilt de jag tagit med mig till redaktionen. 🙂

Men nu ska det här inte handla om mig, utan om de influencerkändisar som ska vara med i nästa säsong av ”Hela kändis-Sverige bakar”.
Det är ett par stycken faktiskt…
Daniel Norberg tävlar tillsammans med Louise Nordahl, Nicole Falciani och Alexandra Nilsson utgör en annan bakduo, och sist men inte minst har vi Filip Lamprecht och Michel Tornéus – som bytt ut dansskorna mot slickepotten.

Drömduon är dock (förlåt Nicole) Alexandra Nilsson och hennes sambo Andreas.
Jag älskar deras dynamik och tror den hade funkat jättebra i tv. Men kanske är det så enkelt som att Andreas är lika bra på att baka som han är på att tvätta kashmirtröjor? Enligt Alexandras Instagram så har han lyckats krympa två av två möjliga. 😉

Här är alla kändisar:
Lag 1: Christopher Wollter och Lia Boysen
Lag 2: Nicole Falciani och Alexandra Nilsson
Lag 3: Daniel Norberg och Louise Nordahl
Lag 4: Shirley Clamp och Hanna Norman
Lag 5: Titti Schultz och Josefine Sundström Lindberg
Lag 6: Filip Lamprecht och Michel Tornéus

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Visste inte att Nicole och Alexandra var kompisar. Brukar de umgås? Båda känner ju dock Daniel Paris vet jag.

      Tror inte alla väljer själv vem de ska vara i par med

        Nej, de har väl blivit ihopsatta bara för att båda är influensers.

          Dåligt tänk i så fall tycker jag, roligare med en influencer och en icke-influencer och se hur de funkar tillsammans. Två influencers är ju bara totalt ointressant.

            Det är väl för att de ska utgöra influencer-paret typ som dessutom kan locka mycket tittare. Brukar ju vara två skådisar, två komiker, två idrottare etc fast även att de är kompisar el har någon form av relation till varandra. Margaux var t.ex med sin mamma och gift par har det varit med också så den ena ska vara känd el helst båda två.

              Sluta skriv typ hela tiden! Sticker i ögonen

                Hela tiden? En gång? ?

                  Tycker det är störigare att skriva el (som är ett ord) i stället för elr (som inte är ett ord utan hur man förkortar eller)

    Tycker snarare att dom har en konstig dynamik…typ som syskon eller mamma/barn.
    Men du verkar uppskatta den så vi alla ser väl saker olika..

      Eh? På vilket sätt är de som syskon? De är ett kärlekspar, förlovade osv. Får mig snarare att undra vad för slags relation du har till dina syskon/föräldrar

        Tycker det saknas kemi helt enkelt. Men vissa vill väl ha det så!

          Fast vem är du att avgöra om de har kemi eller inte? Tycker de beter sig som ett helt vanligt par. Sen är det säkert annorlunda vid deras lite mer privata stunder utanför kameran. Men det där är ju ett helt normalt beteende när man varit ett par i flera år, de är ju inte i nyförälskefasen liksom. Förstår verkligen inte vad du reagerar på ? fast vet ju iofs inget om dig, du kanske aldrig varit i ett längre förhållande. Men du får gärna förklara lite mer, hur borde de bete sig istället?

            Chilla ner lite kanske? Jag tycker bara att hon ofta agerar mer som hans morsa än partner, det är många som skrivit det om Therese och Anders här och jag upplever att det är lite samma dynamik. Man behöver verkligen inte vara nykär för att behandla varandra som likvärdiga vuxna människor.

              Chilla ner själv ? är väl du om någon som behöver tagga ner. Kan du ge ett exempel på vad som skulle vara så konstigt med deras relation? Och vad får dig att tro att man inte behandlar föräldrar/syskon som likvärdiga

                Nej, det är verkligen du som behöver chilla ner som tycker att jag behöver skriva en bok bara för att jag råkar ha en annan åsikt än dig. Jag har redan förklarat för dig flera gånger och du får bara acceptera att vi tycker olika.

    Typiskt då får man hoppas att en av de där åker ut första programmet så man orkar titta hela säsongen

      Men vilket litet huvud han har. Föddes säkert på ett kick

    Värst vad du svärmar för Alexandra nu för tiden, efter att hon skrev det där om bildstöld… Du har skrivit om att du gillar deras dynamik även tidigare. Din drömduo ? Tror främst du vill ha deras gillande typ så lite fjäsk behövs, men visst de har väl dynamik kanske. Det programmet är ganska trevligt, är väl första gången flera stycken influencers är med.

      Va?

      Bara kolla hennes kategori här så ser man hur det skrivs väldigt annorlunda m henne gentemot andra..

    Åh så kul! När börjar detta

      7 mars

        Tack!

    Ot. Men tror ni att Julia Wendel är Madeleine Mccan!? ?

      Verkar lite mysko. Läste lite snabbt så kan ha missat detaljer men varför skulle man gå ut på sociala medier m en sådan sak? Borde man inte vända sig direkt till familjen eller myndigheter?

        Fast vem skulle lyssna på henne? Hon bor väl i Polen? Ska hon gå till den lokala polisen och säga hon är Madeline McCan? :/ De hade ju kört henne till psyket. Tror det är smartare att ta det via sociala medier, för att nå ut till de som faktiskt kan göra något.

        Hon har försökt få till ett DNA-test, men hennes familj/släktingar vägrar att ställa upp.

          Det står ju att nu har föräldrarna till Madeleine gått med på DNA test. Så det här har ju inte plötsligt dykt upp på sociala medier.

            Jag tror inte att hon är Madeleine, men definitivt ett kidnappat barn.

      Nej

      Så sjukt.

      Nej.

      Nej tror inte det men jag hoppas verkligen att hon får svar och hjälp.

      Nej, även om vissa likheter finns men nej tror detta är den rumänska flickan som försvann (tror det var rumänsk), minns det var på tv mycket om det för ett antal år sedan, hon ser ut som henne. Eller kom hon till rätta, minns inte riktigt hur det var? Minns misären som visades upp där hon levt och att hon tvingades dansa. Julia borde ju få göra ett DNA-test hur som iaf, hoppas på det.

        Ja det känns ju väldigt mysko och inte helt osannolikt att hon är ett försvunnet barn. Frågan är kanske bara vilket.

          Om hon får till ett DNA test kanske hon kan matcha med andra släktingar och på så sätt hitta sin familj.

            Jag hoppas verkligen det. Både för henne och för hennes familj.

              Hennes ”familj” verkar ju dock inte bry sig, och dom är ju antagligen de enda som känner till sanningen. Ifall du syftar på familjen hon växt upp i

                Nej jag syftade på familjen som då saknar henne, den biologiska.

      Nej absolut inte. Tror hon söker uppmärksamhet av någon anledning.

      Finns ju flera exempel på bedragare som påstått sig vara sen länge försvunna barn/unga. Tyvärr! Hemskt för anhöriga.

        Jag tror inte att hon är Madeleine men tror inte att hon är en bedragare heller. Jag tror att hon är ett försvunnet barn och hon behöver hjälp.

        Instämmer. Ser dessutom noll likheter. Madeleine är/var (?)kopia av sin mor och denna tjej har ett helt annat utseende. Förmodligen har denna tjej nån psykiatrisk diagnos och fått för sig detta. Tycker så fruktansvärt synd om M:s familj och alla andra som drabbas när sånt här händer.

      Ej nej. De är ju inte lika för fem öre, den här tjejen har exempelvis ögonen mycket tätare.

        Jag tycker absolut de har tillräckligt många likheter för att hon skulle kunna vara Madeleine.

        Ansikten kan förändras väldigt mycket under uppväxten, proportionerna i mitt ansikte har nog också skiftat på ungefär motsvarande sätt sedan jag var i samma ålder som Madeleine var i då hon försvann, och flera drag är ju snudd på identiska men i vuxen tappning, om man synar dem i detalj och var för sig.

        Det är såklart inget jag säger med hundraprocentig övertygelse, men det finns på tok för många likheter för att kunna avfärda det i alla fall.

        Jag är däremot oroad för flickan, i synnerhet om det är så att hon är Madeleine, oavsett om hennes nuvarande familj har vetskap om att hon är ett bortfört barn (och inte exempelvis har adopterat henne ovetandes om omständighetens).

        Det är ju suspekt om det är så att de undanhållit information och/eller vilselett henne, hon påstår ju att modern exempelvis inte velat uppvisa födelsebevis, gravidbilder, samt att hon påstått att hon gått på förskolan från start medan pedagogerna där hävdar att så inte är fallet, etc. Och finns det även kopplingar till organiserad brottslighet (vilket inte ter sig osannolikhet om det är så att hon är Madeleine) finns ju risken att det är fler som inte vill att den eventuella obekväma misstankar ska riktas mot dem, osv.

        Man hoppas ju att flickan fått någon form av personskydd nu när allt sker så offentligt…

    Kul med Alexandra, kommer kolla enbart pga henne. Hoppas Nicole är skönare än hon hittills gett prov på. För att hon är med i ett program brukar göra att jag absolut inte vill kolla…. Hade varit kul att se Alexandra med typ Jonas Hallberg, Magnus Carlsson, Farao Groth eller nån kul kändis-man

      Alexandra har lite självdistans och humor.

      Magnus Carlsson? Farao Groth en kul kändisman?? Tycker inte han är det minsta kul, inte Jonas Hallberg heller, snarare tvärtom. Nej bevare, men alla tycker olika.

    Jag hade lätt kollat om Dasha varit med. Hon har en härlig energi när hon lagar mat

    Kul också att Alexandra gör en Elsa och posar med de långa influencerbenet ?

    Josefine Sundström…när var hon aktuell senast, med tanke på att programmet heter ”kändis Sverige bakar”? De enda som väcker mitt intresse här är Torneus & Lamprecht, känns som Filip kan vara bra på att baka.

      Hon är en framgångsrik barnboksförfattare! 🙂

    Jaså är det drömduon det hehe. Jag hade tyckt det varit roligare och mer intressant att se Isabella och Paul där, är nog min drömduo att se i det programmet och i tv överlag haha, skulle vilja se dem i Alla mot Alla också. Hoppas på nästa år då 😉

      No shit!

    Michel Tornéus ?

      Eller hur, så himla go kille!

    Ska bli spännande att se om Nicole är en riktig stjärna i köket eller om konditor tillhör dom 2% av jobben som kräver utbildning.

      ??

    Så pinsam Julia är i love Island… när började programmet handla om henne och Bingo?……

    Men vart är Djur med Julia och Hejhejvardag? Drömparet till detta juh!

    Titti, fyfan otrevlig tant

      Vaa tell me more? Det var längesen jag hörde henne men då verkade hon så gullig?

    Trött idag och läste
    ”Hela kändissverige bråkar” 🙂

      Haha åh, det programmet hade jag lätt velat se! Känns som att Booken hade varit drömdeltagaren där.

    Hade det inte varit sjukt kul om de gjorde som i Let’s Dance och parade ihop varje kändis med en professionell konditor? En av dem skulle i så fall kunna vara Louise Johansson som förvandlade korv kiosk till semla kiosk:

    https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/stj%C3%A4rnkocken-louise-johansson-s%C3%A4ljer-semlor-i-semla-kiosk-p%C3%A5-stigberget-1.92723368

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.