Förändringar för Biancas talkshow

Som jag tidigare skrivit om så kommer Bianca Ingrossos talkshow tillbaka för en andra säsong, efter att den första gjort succé.
Dock kommer den nya säsongen med en del förändringar. Från att ha visats två gånger i veckan, på fredagar och lördagar kl 21, så kommer programmet visas en gång i veckan, och är flyttat till söndagar kl 21.

Varför programmet halverats och flyttats till söndagar framgår inte.
Kanske vill de slippa konkurrera med Carina Bergfeldts talkshow på fredagskvällarna? Kanske passar detta målgruppen bättre? Någonting att avsluta helgen med innan nästa vecka tar vid?
Kanske är det för mycket jobb för Bianca att ha dubbla program, i kombination med allt annat hon gör?

Vad tror ni hon kommer ha för gäster i den nya säsongen? 
Det finns ju inte så många familjemedlemmar kvar att ha med, menar jag. 😉

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Wahlgrens, Wahlgrens, wahlgrens….

    De är absolut överallt.

      hellre wahlgren än kardashian ?

        Helst ingen av dom alls.

        Jag tycker inte Wahlgren är härligare än kardashisans på något sätt. Samma sak, bara att kardashisans är välkända världen över Wallgrens är egentligen bara kända i Norden om några enstaka känner till dom utanför så är det väldigt få.

      Nja, nu är det mer Ingrosso, Ingrosso, Ingrosso.

        Same same, eller hur?!

          But different.

            Nja..

            Det är ju ändå samma familj. Bianca och Benjamin hette ju faktiskt Wahlgren innan de fick för sig att byta till pappans efternamn istället.

              Nej, hon har hetat Wahlgren i andranamn. Ingrosso har alltid varit det riktiga efternamnet.

                Fast de kallade sig ju för Wahlgren i alla fall oavsett vad de nu säger, de hette alltid bara Wahlgren när de var i tv som yngre iaf, innan Swedish Housemaffia blev stora. Nu låter ju Ingrosso coolare och mer rätt i tiden liksom.

                  Men det var ju inte upp till dem då. Och är väl ganska naturligt att använda sitt riktiga efternamn. Bianca ingrosso är ju dessutom snyggare än Bianca Wahlgren, jag hade gjort likadant. Men oavsett anledning, ingrosso är och har alltid varit deras efternamn.

              De har haft Wahlgren som mellannamn eller vad man kallar det nu, men Ingrosso har varit där som efternamn hela tiden.

                Oavsett samma familj ju.

              Jag tycker Benjamin är en 10 poängare. ?

                Han är också överallt, förstår inte varför.

                  För att folk gillar honom och vill se och höra honom.

                han ser ut som en sliskig ron jeremy ?

      Mindre Bianca åt folket pls

    Är det bara jag som upplever jag inte ser så mycket av dessa? Kanske är för jag inte använder så mycket sociala medier har youtube men jag får Liksom rekommendationer mer baserat på vad jag följer och dom har inte kommit upp.

    Självklart händer det speciellt på bloggbevakningen som verkligen hjälper till att göra ”reklam” för denna familjen.

      Samma här. Enda gången jag hör eller ser något om Wahlgren Ingrosso är här.
      Någon enstaka gång har jag sett Bianca på någon typ reklamgrej på stan också. Underkläder eller vad det är.

      Alla i familjen har minst varsitt program på teve, sommarpratar, är med i andra program än sina egna (som programledare och gäster), är med i reklamer, poddar, har egna märken de säljer, gör musik, film, osv osv osv.

        Men bianca gör väl ingen musik eller film? Det här är väl det enda egna hon gör just nu, förutom instagram och youtube(?)

      Ja jag tänkte på ”allt annat hon gör”. Hon är inte med i Wahlgrens värld, hon har slutat i talangjuryn och sålt sitt företag. Vad är det som tar så mycket tid och energi?

        Har hon sålt alla sina andelar i Caia? Det har verkligen gått obemärkt i sådana fall ?. Vad jag vet har hon andelar och jobbar med Caia + smyckesföretaget (lanserade ju nya produkter förra veckan). Hon gör dessutom fortfarande samarbeten med andra varumärken. Samt denna talkshow. Vad hon mer utöver det gör vet jag inte, men detta räcker nog.

          Ja men alla samarbeten och reklam hon gör är väl på sin instagram som influencer, eller? Jag är verkligen inte så insatt men min uppfattning är att hon är mindre aktuell nu än på länge.

          Hon har sålt Caia ja. Hon har endast 11% kvar.

    Vad är hennes snesteg?

      Att hon vrickade foten när hon var ute och rastade hund.

      Kan inte skriva det här för då blir jag nog bannad av Camilla. Storyn kommer nog ut vad tiden lider. Men kan säga så här, som vanligt är det alltid de paren som är snuttigast och mest överbedyrande om varandras FANTASTISKA kärlek på sociala medier som är mest falska 🙂

        Jaha, så det är helt enkelt bara lite skvaller du hört? ? Tar din kommentar med en nypa salt.

          Skvaller? Absolut!!! Sanningshalt 110%

            Kan man läsa om det någon annanstans om du inte vill skriva ut det?

        Har man sagt a så får man säga b. Annars kan man lika gärna hålla inne med sitt skvaller

    Alla släktingar
    Lovisa W
    Alice S
    alla hon haft sex med ( som ska berätta hur fantastisk hon är i ”sängen” , lite egoboost )
    Och så ska man berätta hur snygga alla är som kommer in och sitta stelt med kroppen så att allt ligger på plats o ser perfakt ut

    hahahaha skoja bara, har inte sett ett enda avsnitt så kan inte uttala mig
    Säkert jättebra

      Du har inte fel alls. Bianca älskar att prata om sex för hon är en pick-me girl ?

        Tjejer och kvinnor har alltid blivit skambelagda för att ha/gilla sex. Tycker det är bra av Bianca att prata öppet om det. Om unga tjejer tar åt sig och inte döljer det kommer ingen kunna använda deras sexualitet emot dem.

          Håller jag med om. Men jag tycker inte det är vad Bianca gör här. Hon gör det bara för att hon vill verka sexig, inte för den feministiska kampen ?

          Inte det jag menade. Är väl jättebra att tjejer älskar sex och pratar om det.
          Här menade jag att hon verkar mer vilja att andra hör att killarna vill ha se med henne o att hon är så het.

          Att prata om att man gillar sex och hur det känns blah blah är en annan sak

          Om en kille skulle sitta i TV och prata om att han gillade rakade kvinnokön då hade alla femenister gått bananas MEN när prinsessan Bianca säger att hon gillar att ha sex med OMSKURNA killar för at det tycker hon är fräschare DÅ är det helt OKEJ.

      Han verkar inte ens vara offentligt, varför bryr du dig? Mår du bättre själv nu?

        Jo det tycker jag han är, i och med att han jämt och ständigt vill ta plats i Måndagsvibe.

      Han har tidigare haft enorma skulder hos Amex (enligt en nära vän som jobbade där och skötte obetalda skulder-ärenden), så det förvånar mig inte ?

        Han framstår som väldigt osympatisk. Bara ta en titt på hans (öppna) Instagram där han lägger ut klipp på packade vänner och bekanta. Exempelvis fulla tjejer som kissar utomhus. Vem lägger ens upp sånt?

        När jag jobbade med kundkontakt och hade tillgång till uppgifter om folks ekonomi så hade vi väldigt strikta regler om vad vi fick säga till vänner/anhöriga. Tycker det är rätt och är lite förvånad om Amex inte har det. Privatpersoner borde inte behöva ha sitt kämpande med ekonomin som offentligt skvallerämne.

        Kan ju iof tycka att din nära vän bryter mot en del regler om han/hon berättar om enskilda Amexkunders ärenden…

    Vad skönt för henne tänker jag. Hon verkar ju ha ett fullspäckat schema. Hoppas det är en dag i veckan så att hon får tid att vila ut

      Förra säsongen spelade de ju in alla avsnitt under några dagar på raken och sände de sedan i efterhand under flera månader, antagligen göra de samma sak nu med.

        Nej de spelade in på tisdagar och det sändes sen på fredag och lördagen. De spelade in båda alltså två avsnitt på tisdagen så just det blir ingen direkt skillnad, så hon får vila ut lika mycket eller ha lika fullspäckat. Att de nu väljer att bara ha ett program och testar söndagar istället är väl för att det förhoppningsvis ska gå bättre och locka mer tv-tittare och lättare få dit intressanta gäster, än att behöva fylla ut 2 program med gäster.

    Gissar på att programmets target audience streamar showen på en bättre tid/dag än fredag/lördag kväll när man antagligen har roligare saker för sig än se på tv. C Produktionsbolaget har sannolikt analyserat tittarbeteende och anpassat därefter.

    Att de har minskat antal program till 1 per vecka beror nog på hög inspelningstakt där man kanske har överskattat programledarens tillgänglighet och kapacitet att planera och spela in två avsnitt/vecka.

      Men det där stämmer väl inte alls? Det är ju snarare på fredag och lördagskvällar som populära program brukar visas? Det är trots allt springande många som tillbringar helgkvällarna framför TV:n fortfarande. Om jag inte minns fel så flyttades t.ex. Bingolotto från ”bästa sändningstid”: lördagar klockan 21 till söndagar när populariteten började dala.
      Spontant skulle jag gissa på att det helt enkelt inte har matchat förväntningarna över hur populärt programmet skulle bli.

        Men bästa sändningstid ser ju väldigt olika ut beroende på målgruppen, precis som Tess påpekar. Jag gissar att de som tittar på Bianca är en helt annan målgrupp än den för Bingolotto..
        När Bianca nu gått en säsong har produktionsbolaget kunnat analysera målgruppen utifrån vilka dem är, när och hur de tittar osv och anpassat efter det med målet att optimera sina tittare.
        Det har ju dessutom hänt en hel del kring hur vi tittar på TV nu jämfört med Bingolottos glansdagar…

      Jag tror de hellre vill ha program eller liknande som är anpassat mer för olika målgrupper än de som följer Bianca.

      Kan nog stämma. Har discovery+ men har sett båda avsnitten på söndagsmorgonen med kaffet istället ???

        Jösses, att börja med gapiga Bianca till morgonkaffet.

    Det sändes väl ändå 22:00 fredagar och lördagar? Inte 21:00…

    Undrar om ett avhopp från en viss välgörenhetsorganisation har fått sin förklaring i dagens Expressen. OBS att personen som hoppade av är inte personen som ev har agerat brottsligt.

      Ja, där är förklaringen. Mona mer eller mindre bekräftar det på stories idag.

        Ok, missat det. Märkligt att föreningen är tyst. Det är just denna typ utan insyn som en INTE ska skänka till.

          Tja, kolla Donner och Röda Korset och Cancerfonden.

      Mer info pls

        Kolla expressen idag om att ngn ev har svindlat en välgörenhetsorganisation. En kvinna från Bromma hoppade i somras av som pr-ansvarig volontär i organisationen med vissa antydningar.

          Är det den där låsta artikeln om ngn societetsdam? Var ledningen medveten om det? En PR-person hoppar ju inte av om det finns rent mjöl i påsen menar jag

            Ja, det är den. Kolla Flashback.

              Vilken tragedi hela historien verkar vara, säger jag endast utifrån flashback och lite googlingar. Kan inte läsa artikeln. Fortfarande konstigt om Mona skulle sluta av endast den anledningen? Var fler inblandade enligt artikeln?

                Håller med att det verkar konstigt om Mona skulle sluta av den anledningen, verkar vara något mer eller någon mer som är inblandad. Jag har mina misstankar, tror inte en viss person är så god som hen låtsas och vill ge sken av. Det är den känslan jag haft länge och tydligen har fler samma tanke o känsla.

                Tragedi, när en överklasskärring snor från hemlösa? Ja, för de hemlösa. Kärringen kan rbrinna i helvetet!

          Fast det är väl inte M från Bromma som är den brottsliga. Är det grundaren JH som svindlat månntro? Hon verkar ju ha levt gott med nya möbler och resor. Hon har ju arbetat på krogar på Östermalm tidigare och jobbar med en organisation vilket kan kallas societet, fast societet kan ju också ha annan betydelse. Kanske finansierade sin bok själv. Hon har tjatat om sin bok mycket och på senare tid har hon poängterat väldigt ofta att allt som betyder något är att hjälpa äldre, fast jag tror dock hon gillar sitt nuvarande yrke med friare tider, kändisskap och kanske högre lön än innan.

            Nej, en Östermalmskärring.

            Nej, inte JH.

    OT; Är det slut mellan Niclas Wahlgren o Rebecca Hjelt? Blev inte dom sambos o startade ett företag tillsammans? Inga uppdateringar om varandra på IG heller. Helvete, man ligger ju sömnlös över detta nu? (man ärlikamed jag)

      Japp

        Anonym 14:09//
        Tack, då slipper jag ligga sömnlös inatt????

      Har också tänkt på det, verkar vara slut.

      Man kan inte bygga en relation med enbart träning som de gemensamma.

    Har hon gjort mer fillers? Ser ut som det migrerat ner till kinderna. Obs ingen kritik men tyckte hon såg lite annorlunda ut

      Ser absolut ut som att fillers migrerat neråt i Biancas ansikte. Hon har förlorat V-formen.

      Hon börjar tyvärr se ut som en sån där skämtmask med stora kinder, tycker faktiskt lite synd om henne!

    Hon ser inte ut att må bra.

      Jag tror aldrig hon har mått bra. Hennes osäkerhet och dåliga humör lever vidare och det är super tydligt.

        Vad beror ditt dåliga humör på?

          Jag är på strålande humör ? Nice try!

    Jag försökte titta på hennes program en gång. Det gör jag inte om.
    Hon framstod som helt blåst… inget djup liksom… ”Men guuud…och vidöppen mun” var hennes reaktion på det mesta.
    Inga smarta följdfrågor… bara ett nytt ”Men guuud”. (Med vidöppen mun)
    Nääe.

      ? Exakt iakttagelse!!

      Men det är väl det som går hem i Biancas målgrupp? Hennes följare i olika kanaler är väl gissningsvis 15-20 år, som mest kanske 25? I den åldern är det bara ett fåtal som är intresserade av seriösa och djuplodande intervjuer, de vill helt enkelt se sin idol (varför man nu har idoler i stället för att fokusera på sig själv och sin egen utveckling…). Det är ett spel, naturligtvis, hon vet vad som säljer. Och för övrigt, men jag har inte sett någon show, det ska erkännas, uppfattar jag henne som så självupptagen att det nog skulle bli svårt för henne att ta in och förstå en annan människa på djupet. Alla blir saliga på sin fason och Bianca Ingrosso tror jag passar bra till precis det hon valt – ett ytligt liv där utbildning och bildning inte tar plats och stör utan andra värden får spela fritt.

    Det var riktigt smärtsamt att titta på ? Haha! Klarade inte mer än 10min

    Gjort succé? Blev det en succé verkligen? Det var väl inte sådär jättehöga tittarsiffror, därför som de nu ska köra bara en gång i veckan och då söndagar OCH det fanns lediga platser. Bianca bönade och uppmanade ju att tittarna skulle ”titta igen” på nätet och försökte locka dit publik då det fanns plats över. Men enligt de själva och mamma PW så var det såklart succé, som Läckberg som kallar allt sitt för succé. Mamma PW är supertaggad och OMG Benji ska på turné så maaagiskt. Jag blir inte 100% lycklig av nyheten.

    Vad har hon gjort med ansiktet?!

    Vem är det som säger att programmet gjort succe förutom dom själva och deras trogna fans ?
    Det finns ju en anledning till att man flyttat programmet och det är inte succé.

      Det är ju så att om man upprepar att något är en succé, så tror ju folk på det till slut.

    Verkligen? Succé är veckans överdrift. Inte hört ngn som sagt nåt om programmet öht i min krets,oavsett åldersspann. Det jag sett/hört är det som skrivits i media och med W/I mått mätta, så var det en fis i rymden av publicitet och inte särskilt positiva recensioner alls. Obegripligt det får en säsong till. Vem skall hon nu bjuda in? Förra gången prickade ju vi läsare härinne in mer eller mindre exakt vilka hon skulle ha som gäster, dvs sin familj (inte så svårtippat iofs, med tanke på hur de alla älskar att synas & höras, helst alla på samma gång)

    Shit vad svullen hon ser ut i ansiktet. Hon borde ta det lugnt med fillers ett tag, börjar nog bli fartblind..

      Tycker det blir så på mer eller mindre alla som fyller upp sitt face. De får ett väldigt specifikt utseende, som om de (över) sovit i typ 18 timmar, alt.haft en väldigt hård natt.

        Eller som en allergichock! ?

    Ta det lugnt med injektions nu Bianca!!!
    ???
    Börjar se konstigt, spänt och svullet ut och det vackra byts ut mot ett ansikte som bara gjort en massa ingrepp. Dessutom är det lätt att själv bli fartblind och särskilt när man hänger med likasinnade, men vi som följt WV ser en enorm skillnad.

    Klockan 21 på en söndag är ju verkligen på sämsta sändningstid för ett sånt program.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.