Hur är det med kvalitén på Ani Jewels smycken?

Bildkälla: Ausrine Konciute TikTok
@auseaa

#anijewels#foryouväntarpåsvarfrånkundservice. ?? @Bianca Ingrosso @Anijewels @Lovisa Worge

♬ Fake – The Tech Thieves

Lovisa Worge och Bianca Ingrossos företag Ani jewels får dubbelt upp med kritik på TikTok från en kund.
Dels för att kundservice inte återkommer på fyra dagar, men framför allt för att guldfärgen på den ring som kunden betalat 950 kr för, är avskavd efter fem timmars användning.
Det låter ju inte så bra, men av inläggets kommentarsfält så är den här kunden långt ifrån den enda som drabbats av detta.
En person skriver att hennes ring blev grön och en annan menar att hennes armband haft en defekt låsanordning och en tredje hävdar att hennes smycken från Ani jewels har rostat.

Någon av er som handlat smycken härifrån?
Delar ni den här upplevelsen eller är ni nöjda med ert köp?

Tack för tips!

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Allas fingrar ser inte likadana ut….

    Jag trodde att det var insidan av hennes egen nagel som syntes. Att det var liksom skarven mellan hennes nageln och förlängningen. Har aldrig haft fejknaglar så jag vet inte.

    Spelar ju ingen roll egentligen, hon får väl ha hur smutsiga naglar hon vill ?‍♀️

    Skulle aldrig betala sånt pris för förgyllning. Och verkligen inte via influencers. Gå inte på all skit.

      Vet ni inte vad guldpläterat betyder? Att det bara ett tunt lager av guld.
      Det nöts bort fort.

        Inte på fem timmar. Det är orimligt. Det är inte engångssmycken.

    Jag fattar inte. Hur länge har hon väntat på svar från kundservice?

      Aaah fyra dagar. Jag läste slarvigt. Dont mind me.

      Måste väl gå att anmäla till Konsumentverket?! Eller ska alla bara acceptera att det är ok att ”slänga” 950kr i sjön. Det är bedrägeri och falsk marknadsföring om färgen försvinner, låset lossnar(b kvalite) blir färgad grön ( som från en 10krs automat) mm

        Guldpläterat. Då får man skylla sig själv om man köper.

    Det är ett finger ovanifrån. Det rosa är en fusknagel.

    Köpte nyligen en skitsnygg stålring på rea hos Dyrberg/Kern för 130 kr. Den kommer att vara fin tills jag trillar av pinnen.

      Älskar smycken av stål. Jag har nästan bara det och det håller sig snyggt genom allt! Har några i silver och guld också, alltså inte pläterat utan rent och det funkar också. Men jag vägrar smycken som blir gröna på en kvart.

        Stål är jättebra. Mina favoritörhängen från Edblad ser nya ut trots att jag haft dem i många år. Och inga allergiproblem får man av stålsmycken?

          Vet inte var min kommentar tog vägen men jag håller med dig. Är också allergisk och eksemig men stål funkar toppen. Tipsar också om Astrid och Agnes om de heter så…!? Deras smycken i stål håller sig också jättefina.

            Ska kolla ☺

              På tal om kommentarerna nedan så har jag inte testat de som är i annan färg än grå/silver. Inte heller de med stenar.

          Jag har bra erfarenhet av Edblads guldpläterade smycken också. Har ett guldpläterat halsband därifrån som jag har använt flitigt i några år nu och det är lika fint som när jag köpte det. Ringar sliter man kanske mer på i och för sig, har inte testat någon av deras ringar än så dem kan jag inte uttala mig om.

            Jag den andra A har inte testat något med förgyllning. Roséguld ser fint ut.

              Ja roséguld är snyggt! Borde nog byta nick till något mindre vanligt känner jag förresten haha, men tror att första kommentaren måste godkännas i så fall och jag orkade inte vänta den här gången.

          Stål har ju ingen glans, då väljer jag mycket hellre silver.

      Alla mina smycken från Dyrberg/Kern har hållit sig över förväntan. Köpte runt 2008-2010. Endast två hårnålar som jag använt minst 1 gång i veckan sen dess börjar bli lite slitna och det säkert för att jag håller på med dem när jag pratar i telefon

    Rostat?? Är smyckena gjorda av järn? Eller kan andra metaller rosta….!? Nu blir jag osäker på mina metallkunskaper…. Måste googla.

      Det kan ju hända att skribenten inte vet vad den talar om ?

      Förlåt men tycker att det är okunskap från er sida ?
      Man köper smycket till det priset pga varumärket ? Det måste ni ändå förstå?
      Inte för att kvalitén skulle vara fantastisk?
      Ni betalar pga att det är just Biancas smycken.
      Det är en guld plätering. Vilket de flesta inte kan hantera pga man får inte duscha , inte svettas tvätta händerna osv med smycket på.
      När det är så lite plätering som det antagligen är på deras smycken kommer du ändå inte lyckas hålla guldet kvar . Utan silvret kommer komma fram .
      Antingen köper man grejer av kvalite oavsett varumärke eller så köper man kina skit förklätt med valfri influensers namn men låt då bli att klaga när guldet helt plötsligt inte är kvar 🙂

        Var det ett svar till mig och min fråga om rost? Jag har inte köpt något av dessa smycken alls. Jag hör till stålgänget lite högre upp ??

        Köpt från annat märke med guldplätering och dom är fina efter flera år. Tänkt beställa från detta märke men nej det struntar jag i.

        Riktig guldplätering håller längre än 5 dagar, det lossnar inte bara.

          Det nöts bort. Men antagligen finns det tjockare eller tunnare beläggning. Och ska vi gissa att detta smyckemärke har ett väldigt väldigt tunt lager guld?

      de kanske råkade torka sig med ringen?

      De flesta metaller reagerar med luft och syre. Det bildas ett oxidlager. Olika färg för olika ämnen. Olika ämnen oxiderar olika kraftigt. Järn ger en röd oxid och vardagliga namnet är stål.

      Rostfritt stål innehåller Krom och det bildar en motståndskraftig kromoxid. Detta trots att stål i sig innehåller mest järn.

        Hade du precis kemiprov i skolan?

    Folk kan tydligen köpa vad som helst bara en kändis står bakom.

      Haha ja ? och sen förstår de inte varför deras produkt är skit

      Fattar inte heller det. Tror dock det är det yngre klientelet dom ”går på”det. Om kvaliteten verkligen är såpass här kass på Ani smycken så undrar man ju var tillverkningen sker? Är det Kinaskrot tro, isf innehåller det säkert oxå hälsovådliga grejer.

        Hur kan de yngre ha så mycket pengar att slösa bort då?

      Ja! Det är ju inte direkt någon unik design de tagit fram så att det ens syns att det är Ani de bär, utan det hade kunnat vara vad som helst

    Vad förväntar människor sig då? Två personer som är helt oerfarna inom smyckestillverkning skapar ett smyckesmärke.

      Fast du tror väl inte att det är dom som tillverkar smyckena?
      I allra bästa fall har dom pekat ut modellerna.

    Är det inte dags att vi utbildar våra kids i att inte köpa sånt som influencers kränger via egna bolag, precis som min generation lärde oss att inte shoppa loss på TV-shop?

      Hade spice girls sålt smycken hade jag garanterat köpt. Men nu köpte jag deras idolkort i stället. Trots att det alltid var samma samma bilder i varenda paket ?

        Haha, 24 likadana bilder på Ginger Spice i en UK-flaggemönstrad klänning – det var bättre förr!

          Och varenda gång hade jag hoppet uppe om att en av baywatch-bilderna skulle finnas i paketet. Men nej, aldrig. Ytterligare de som jag redan hade 12 vardera av.

            Eller dem med autograferna på! Fick aldrig dem 🙁

        Den där Spice Girls hade boxningshandskar på sig i silver var det inte lätt att få tag på!

      Kids? Kvinnor verkar helt husteriska, annars hade Caia inte gått så bra.
      Varken det eller smyckena är billig skit utan dyr skit. Småungar har inte pengar.
      Så med andra ord, de vuxna har inte heller lärt sig.

        Så föråldrat att kalla kvinnor hysteriska. För män köper aldrig krafs?

          Nu är dessa produkter främst riktade till kvinnor därför skriver jag det.
          Trött på hysteriska KVINNOR som blir nippriga så fort man glömmer nämna män.
          Ja, jag är kvinna.

            Oförskämt att anta kön.

              Buhu

            En kvinna skulle aldrig köpa en produkt som en influenser säljer. Om du tar en titt i Biancas väska, eller i de som kallade influensers väskor-så kommer du upptäcka att de inte har dessa produkter i sina handväskor. Jag såg en influensa som spelade in en film en gång och då låg flera caia Produkter I i hörnet på ett golv.

      Fast man sålde ju ändå på ”kids” andra idol relaterade saker fast på andra affärer eller via annan vanlig reklam så är inte så annorlunda. Tv shop var ju inte direkt riktat mot små barn heller var mest reklam för vuxengrejer typ dammsugare
      M.m

    Läser man noga på Anis hemsida framgår det att det att ringen är gjord av silver med guldplätering och den måste vara väldans tunn eftersom den försvinner efter några timmar. Men en silverring med kristaller av okänd sort är vad det är, inte värt 950 spänn. Antar att de bara valt ut några produkter de tycker är fina och betalt för fina askar med Anis logga från en fabrik i Kina som även levererar till Alibaba, det är väl så alla flunsor gör när de ”designar”.

    Varför så taskig?

      Haha det såg ju dock väldigt konstigt ut på bilden, men kollar man på videon fattar man

    Men vad är det med er idag? Varför hånar ni den okända personens fingrar? Säger du sånt här till personer irl också?

    OT: Har Nicole aldrig några egna idéer till hennes kanaler och vad hon ska lägga upp? Varenda gång det vankas video så ska hon först fråga följarna vad hon ska göra för video, det är ju hennes jobb att komma på eget content.

      Ja jag tänker likadant när någon influencer öht frågar sina följare. Från början var väl vitsen att följa folks vardag via social medier men nu ska det styras upp konstlat kopierat ”content” där alla gör samma sak.
      Therese Lindgren gör ofta så och frågar även varför så många tex hoppade över att titta nån specifik video hon lagt upp. ”Vad vill ni se istället?”.
      Det blir så tråkigt.
      Lev ditt liv och låt oss ta del av det, inte tvärtom.

        Det där gällde även bloggar förr. Inte för att jag följde många men ändå några trevliga där folk kanske tex hade en hobby. Men så fort de kunde börja försörja sig på bloggandet och all reklam som kom med det. Ja då försvann det gemytliga som de blev populära för.

        Nicole är väl en sån som oxå bara gör innehåll utifrån sig själv och sitt liv? Inget specialintresse eller så? Då blir det nog tillslut svårt att komma på saker att filma och prata om. Det är väl därför många åker på semester eller köper nya lägenheter att renovera i oändlighet, så att de skall ha ngt att prata om.

    Ani Jewels – en lekstuga för Lovisa och Lucas. De lajvar entreprenörer, ingen av dem har ju någon kunskap inom varken ekonomi eller design.

      Det har ju trots all ”kunskapsbrist och erfarenhet” gått hyfsat bra för Bianca!?

        Pga teamet bakom henne!

          Nja, familjebakgrund & WV ligger nog bakom den största hypen imo. Du kan ha ett hur bra som helst team bakom dig, men når du inte ut, så händer inget.

            Annars att personen menar att hon inte hade lyckats med företagen om hon inte haft teamet bakom sig som kunde sköta affärerna, sen bidrar hennes namn såklart till hypen och lättare försäljningar

          Tack vare teamet heter det eftersom det är i ett positivt sammanhang. Hade däremot teamet förstört hennes business, alltså ett negativt sammanhang, säger man pga teamet.

          Genuin fråga. Är inte PRECIS så ALLA entreprenörer gör?

          Man finner kompetenser man inte själv besitter för att kunna bygga det bolag man vill ha. Ingen förväntar sig att en grundare ska vara expert på ex. sourcing eller supply chain när de ex. startar ett designföretag. Som alla brands och bolag är det ju den gemensamma insatsen som gör framgången. Tycker det är sällan man hör om ”teamet bakom” när det snackas om andra entreprenörer.

            Nej inte alla, exempelvis Löwengrip och de femtioelva bolag hon ”byggt”…

        Hon har vett nog att omge sig med människor som har lång erfarenhet både från branschen och att driva bolag.

          H o n har inte vett nog. Det är så klart människorna som dragit in henne i nätet.

    Men seriöst, vad förväntar de sig när de köper fejkade produkter?

    GuldPLÄTERING, dvs, skiten är snabbt doppat i någon taskig guldblaska på några kvadrat för att ge glimmer… Köp en äkta guldring istället… ?

      Eller hur?! Rätt så uppenbart att detta är precis samma kvalitet som random bijouterier på ur&penn eller dollarstore. Fast man betalar mycket mer för det.

        Dottern har massa smycken från dollarstore och tro det eller ej men de har hållit sig fina!

        Även köpt jättebilliga örhängen på gekås, har inte tappat någon färg öht. 20-30 kr och allergivänliga.

      Håller helt med dig!

    Tycker de har gaalna priser på deras smycken

    Problemet är väl att dom endast har guldplätering ovanpå ett billigare material. Det är ett vanligt tillvägagångssätt för att hålla nere priserna, men det återspeglas ju tyvärr inte i Anis prissättning ut mot kunden. Om den tunna guldlagret nöts bort så kommer materialet under att synas. Nu har jag endast kollat på en ring och där var grundmaterialet mässing, vilket blir grönt då det ärgar.

    Man får det man betalar för. Kan folk sluta bli kränkta snöflingor för allt? Utbilda er och lär er vad det är ni konsumerar. Idiots.

      Fast sjukt oetiskt att kränga skitprodukter till överpris och marknadsföra mot en lättpåverkad grupp. Sen får man skylla sig själv som konsument som inte gör sin research för att avgöra om det faktiskt är värt pengarna, vilket många inte gjort. Säger så mycket om deras affärsetik att de är villiga att sälja skitsaker. Skulle personligen aldrig köpa nåt som Bianca står bakom efter den där flimsiga ofodrade noppriga polyesterkappan för typ 1000 spänn från en kollektion med Nelly

    till och med hermine hold hade ju bättre kvalité.

      Det säger en hel del om dessa anussmycken!

    Vissa människor, inkl mig själv, har en hud som reagerar på metaller, dvs all double försvinner, oäkta metaller blir ”typ svarta el gröna” så det enda jag kan använda en längre tid är äkta guld, äkta silver osv. Spelar ingen roll om det är billigt eller dyrt, är det double så funkar det inte. Så innan man köper smycken kanske man ska kolla hur man reagerat tidigare på smycken. Har annars ingen åsikt om just Ani, men deras smycken behöver inte vara skräp bara för att vissa tappat double eller blivit gröna, det kan bero på den egna huden.

      Man kan ju tycka att smycken ska tåla att bäras mot huden.

      Double är tunn guld som läggs över oäkta metall. Nöts ju också bort.

    Haha, 24 likadana bilder på Ginger Spice i en UK-flaggemönstrad klänning – det var bättre förr!

    ALLTSÅ!!! Jag reagerar mest på skitiga naglar!!! Att folk inte begriper att man måste borsta naglarna rena!!! Får kväljningar vid tanken att dom där fingrarna används vid matlagning eller bakning…..uuurkkk!!!

      Problemet här är att du är otroligt lättäcklad. Inte att andra människor är äckliga. Folk har jobb och intressen som gör att de har lite skit under naglarna ibland och ingen har dött av det.

        Tror hon påpekar naglarna i videon där man ser ett smutslager under nageln. Är ju faktiskt ganska ohygieniskt det är känt inom vården eftersom det inte är ens tillåtet med långa naglar , men även dom som rengör sina långa naglar har ändå äckligare än dom med korta naglar bara sanningen..

        Det är ganska lätt att tvätta händerna ordentligt så även fast jag själv inte alls är super renlig eller petig av mig är jag beredd att hålla med att man borde sköta sina naglar ?

        Titta på videon på naglarna så fattar du hinten, men med det sagt det är ohygieniskt med långa naglar oavsett! Bättre å ha korta. Finns ingen ursäkt å gå runt med synlig skit dock om man inte aktivt arbetar med smuts på händerna o då borde man inte ha långa naglar

      Håller med dig Lo, vidrigt. Blir så äcklad av speciellt långa naglar, de där fake klorna, tänk vad skit som fastnar där när de petar överallt, urk, ryyser.

        Ja precis ansi

          Man ser hur mycket skräp som samlat sig där under. de Finn’s ingen ursäkt till att de ser ut så om man inte jobbar med smuts/jord hela dagarna. Tvätta händerna. Långa naglarna rent generellt är inte hygieniskt dock

            Kollade filmen nu och usch! Krävs säkert lite extra jobb att hålla rent den typen av naglar men har man av någon anledning inte möjlighet till det finns ju alltid alternativet att ha kortklippta neutrala naglar. Upplever inte det som svårt att hålla rent då.

            Råkade bli jättemånga kommentarer av mig för jag såg inte dom
            Gick igenom ?

    Men snälla rara gott folk som köper skit som influensers ”utvecklat”…
    Vad trodde ni??!! Cartierkvalité eller 😉

    Men vad hade dom förväntat sej, hög kvalitet eller? ?

      Tror inte alla förstår vad plätering betyder.

    Men vad har ni/kunderna förväntat sig? Guldpriset är idag 391kr grammet. Köper ni sånt här skräp får ni skylla er själva. Obs jag är en man……

      Möjligtvis pris för skrotguld.. det är betydligt högre i nya smycken..

    Kommer aldrig fatta varför folk köper detta överprisade skit när man kan få exakt samma kvalite på typ Glitter. Deras kundservice svarar inte för att alla som reklamerar en vara klassas som ”bittra kärringar” av Bianca & co.

      Har Glitter guldpläterade smycken?

    Så är det med smycken som influencers köper in i bulk från Kina.

    Köpte ett silvrigt armband från pandoras harrypotter kollektion. Kostade en del och är redan helt mörkt smutsigt brunt. Knappt använt ?

      Pandora har bra kvalité så det kan du bara göra rent med smyckesrengöring. Jag köper några små ”dukar” som jag torkar den med. Finns även så man kan doppa i en liten burk.

      Minns att jag fick göra det med pandoras smycken förr när jag använde det. Brukar bli mörkt när det inte används på ett tag ?

        Eller förvaras bredvid plast.

    Bianca och co säljer precis som vanligt överprisatt skit. Bara namnet säger väl allt! ??‍♀️

    Bianca måste bli mer noggrann med sin sourcing helt klart. Har väl blivit fartblind och tror att de kan komma undan med vad skit som helst.

    Jag köpte tre ringar för 2500 kronor. Efter bara en vecka var alla tre ringar nu i en silvernyans istället för guld. Jag är van med guldplätering och vet att det försvinner med tiden, men i detta fallet gick det väldigt fort.
    Vill då tillägga att jag använder mycket smycken, så jag har inte tvättat händerna med ringarna, inte använt handkräm eller produkter när jag haft dem på mig och förvarat dem i separata askar (som man fick vid köpet).
    När jag skrev en recension på deras hemsida för alla tre ringar så skrev jag att designen var otroligt fin men att färgen släpptes, ingen av mina recensioner har publicerats på hemsidan.

    Jag kan ändå förstå att de som köper smyckena blir besvikna om de inte håller längre så. Rätta mig om jag har fel, men visst marknadsför ANI och Caia sig som märken med kvalitét?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.