Måttstock för blombuketter?

Molly Rustas har fyllt år och blivit bortskämd med en blombukett i storleken XL. 
Kanske är det en bra måttstock att ha? Att så länge buketten är större än ens barn så blir den godkänd?

Min nästa undran är kring vas?
Vilken typ av vas behöver man ha för att kunna sätta en bukett av den här magnituden i vatten? Eller sätter man den bara direkt i jacuzzin?

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan vi inte få ett inlägg om att inställda säsongen av ph ska sändas i vår och att många deltagare verkar lite putt över det?

    https://www.expressen.se/noje/uppgifter-installda-paradise-hotel-sasongen-ska-nu-sandas/

    Tänk på att hon är en 157 cm lång mini-människa, kanske därför buketten ser så enorm ut.

      Jag är 157 cm och sååååå mini är man väl inte haha.

        Jo, det är en normalstor bukett. Sådan man plockar i trädgården och sätter på sitt sängbord.

        Jag är 164 och jag är inte superlång i svenska mått jag skulle säga du är ganska kort som 157. Inte i vissa länder men tror personen inte bara menar längden utan även liten i kroppen

      Fast det är ändå en stor bukett är liksom ingen som passar i någon vas

    Ärligt – fy fan vilken gräslig bukett.

      Ja, det var mycket gräs i den.
      Men seriöst, det är väl inte som att det är det första du skulle säga till personen som gav dig en sådan bukett?

    Påminner om den 2 meter stora nallen som en kompis fick av sin pojkvän ett år. Tog upp en hel plats i soffan och jag tänkte bara på besväret att ha en sådan hemma ? men hon verkade glad så det var ju bra.

      Haha, ja!

      Jag har aldrig förstått poängen med att ge gosedjur till vuxna människor. Vad ska jag med en liten nalle till, som håller i ett hjärta där det står I <3 U? Antingen samlar den damm på någon hylla, eller ligger intryckt i en garderob. Jättebra att andra verkar uppskatta det, men jag tycker att det är superkonstigt att just nallar och gosedjur har blivit en accepterad grej att ge till vuxna kvinnor.

        Men är det verkligen det? Alltså när man var typ 12-13 gav man väl sånt på alla hjärtans dag, men jag har aldrig hört talas om någon som fått eller gett bort det som vuxen… Om så är fallet är det väldigt märkligt, ja.

    Vasen och framförallt bordet. Var ska man ställa buketten? Tar ju upp hela matbordet.

    Men jag bor ju inte som en influencer i och för sig. De har väl plats för en enorm bukett på sin kolossala köksö, eller i sin platsbyggda bokhylla utan böcker.

      Nu överdriver du väl en aning? influencers måste ju byta ut sina coffee table books ibland, annars kan ju gästerna och följarna tro att de bara finns där som prydnad. Gamla coffee table books har självklart ett ”fack” i den platsbyggda bokhyllan.

      Jag fick en san jattebukett nar jag tog examen for ett par manader sedan. Blommorna var typ nedtrycka i oasis eller vad det nu heter och invirade i plast och sa kom dom i en liten tralada sa det var bara att stalla upp dom pa bordet utan vas, dock fick jag leta fram ett eget litet bord for dem eftersom de tog upp i stort sett hela mitt koksbord. Sa at sambon att han kanske inte hade behovt ga precis all in aven om buketten var hur fin som helst men den vagde ju bly och att sta dar med den i famnen och forsoka posa snyggt for fotona var ju ett helt traningspass i sig.

    Ser parodiskt ut? Haha

    Jag tror detta kommentarsfält skulle låta lite mindre bittert om kvinnorna som skrattar åt buketten fick blommor av sina män ibland…

      Jag har ingen man alls men blir mer avundsjuk på de som har män som kommer hem med godis ?

        EXAKT
        Hellre få choklad spontant än blommor.
        Det är käääärlek ?

          Min man kom hem med asmycket godis och choklad igår, plus nytt te och ett rör Treo. Han vet när pmsen närmar sig, haha. Håller med, det är kärlek det!

          Vad har ni for standard? Min man koper godis, blommor och underklader till mig flera ganger i veckan.

    Älskar blombuketter och hade inte tackat nej till den, även om jag uppskattar en liten lika mycket ?

    Var dom stora buketterna slut?

      ?

    Hörde ni om Bella som fick en bukett rosor av Pålle på alla hjärtans dag – som tack blev hon ledsen, besviken och arg – på honom, för att buketten var köpt på Willys… de va fan bland de värsta jag hört. Att hon skämdes över hennes beteende och bad om ursäkt senare, när hon hade fått en ny, större & dyrare bukett, gjorde inte saken bättre. Fyfan!!

      På riktigt??

      Hon provocerade väl som vanligt. Hon vill hänga kvar i sin gamla ”rika kvinnan”-image.

        Ja, att folk fortfarande orkar provoceras av henne..?!

        Men var det så provocerande verkligen?
        Yttrandefrihet – Pålle? Bara det att du kallar Paul så visar på att du bara väntat på något för att få svära över Bella. Men varför så upprörd? Är det det bland det värsta du hört verkligen? Så farligt var det ju inte men som du raljerar uj uj. Hon fick ju direkt ångest och dåligt samvete för vad hon hade slängt ur sig – att hon brukar få finare buketter – tror hon var extra känslig för att P skulle åka iväg en tid kanske och så fick hon ”bara en billig enkel blombukett”, tror det var en osäkerhet som talade. Jo att hon bad om ursäkt och skämdes gjorde saken bättre för det visar att hon inte är en usel person.

      Jag hade ärligt också blivit lite kränkt av det om det inte var en fin bukett. För mig är det liksom inte blommor i sig som är fint, utan man blir ju glad av blommor som är FINA, vilket typ Willysblommor kanske inte är kända för att vara

        Men köp blommor själv då om du vill ha specifika och, enligt dig, fina blommor. Jag blir lika glad av en bukett från mataffären som nåt finare. Är ju själva tanken och nån gått och köpt nåt till mig och tänkt på mig som är det viktiga och fina. Orka vara sådär ytlig.

          Min man brukar köpa rosor på Ica, 2-3 buntar som han sätter ihop till en färgglad bukett som han vet att jag älskar. De rosorna är alltid fräscha och håller länge.
          Veckans bukett för Willys Plus kunder verkar superfin ? mvh basic bitch

        Ja jo lite kan man ju förstå det men det är ju tanken som räknas. Att få blommor överhuvudtaget är ju fint och trevligt. Bella bad ju om ursäkt INNAN hon fick en ny bukett, säger hon iaf i podden, så det Yttrandefrihet skriver är lite överdrivet. Det var modigt av Isabella tycker jag att berätta om det och erkänna sitt beteende som hon själv tyckte var hemskt, men att hon hade ångest över det tyder ju på att hon inte alls är en hemsk person, det är lätt att i en hast slänga ur sig något man sedan ångrar.

    Jag hade delat upp buketten i flera mindre, så ja, jag hade blivit glad.

    Om alla nu tar och lyssnar på Margaux i Söndagsintervjun på SR så kan vi ha en riktigt spännande diskussion i ÖS ikväll. Kanske ta en klunk vin varje gång hon svävar på sanningen så får vi riiiktigt kul 🙂

      För less på henne och hela hennes klavertramp för att lyssna på det.

      Tänk att hon lurat P1 också att återigen använda skattepengar till att rädda sitt varumärke. Fast hon har väl de rätta kontakterna. Ger vänskapskorruptionen ett ansikte liksom.

    Man delar upp buketten i flera arrangemang ??

    Är det inte flera hon fått, så samlar hon alla i ett fång för bilden?

    Äsch, dela upp buketten i flera mindre vaser. Annars var ju idéen med jacuzzin kul.

    OT

    Någon som sett klippet med Pernilla W där hennes pojkvän kör över henne totalt, det verkar inte arrangerat, tycker synd om Pernilla som lyckats hitta en till man som ska bestämma över henne.

    Mycket oskön och obehaglig person (framstår han som)

      På vilket sätt kör han över henne?

      Menar du klippet i båten? För det var väl inte så farligt, så är det ju för alla par. Ibland tycker man olika.

      Är det båtklippet?
      Tyckte det var jättekonstigt när han började prata så till henne. De är båda vuxna, hon har varit på sjön sen hon var barn och det var en vanlig fritidsbåt och ingen bjässe.
      Hon frågade om alla tampar var lossade och han svarade ja och hon lägger då i gasen. Så blir han arg på henne för att hon inte kollat och är påvög att köra iväg när en tamp inte lossats (det var hans jobb).
      Höll med henne om att de inte behövde fästa alla dynor utan lägga de i ”ruffen” istället.
      Nej, tyckte han betedde sig illa där.

      För att vara ärlig (bara spekulationer) så tror jag han mest dejtar henne för kändisskap eller pengar från hennes sida. Han är ju inte direkt så wealthy själv och han vill helt klart synas i kamerorna.

      Synd att så många relationer oavsett om det är kändisskap eller inte håller. Sen finns det guldkorn som typ mina föräldrar som vart gifta i över 25 år. Svårt att veta när man hittar rätt.

      Kör över? Skulle nog inte kalla det att han kör över henne däremot att han bossar lite och behandlar henne lite som om hon vore ett barn. Just det i båten tycker jag inte var särskilt oskönt eller obehagligt men han verkar ju vara lite av en besserwisser kanske och kamerakåt och kändiskåt är han nog. Fast han verkar bra på så sätt att han verkar omtänksam och handlingskraftig dock lite inställsam också men kanske inte så konstigt. Undrar hur det känns att nu bo i ett stort hus där det oftast är en massa folk hit o dit och kameror och reklamgrejer – från att ha bott ensam i en liten stuga – där snackar vi omställning. Tror han gillar det och trivs bra.

        Det kanske finns en anledning till att han behandlar henne som ett barn? Det är inte särskilt ofta som hon framstår som vuxen. Istället ser man en fnittrande fjortis som inte lyssnar. Jag tyckte däremot det var anmärkningsvärt att hon verkade ha väckt honom halv tio och talat om för honom att de redan var sena till en utflykt han inte visste om. Han måste ju vara trött på henne ibland trots all hennes charm.

      Jag hade blivit galen på karln ?

        Jag med. Sliskig som få. Ser igenom direkt vad det är för typ. PW är bra naiv alltså.

          Njae inte därför. Hade blivit galen för han verkar vara kontrollfreak ?

    Jag hade nog plockat isär buketten till mindre och låtit de individuella blommorna synas lite. Just denna bukett var ju inte speciellt snygg…

    Undrar om Mollys kille är oskön, ser inte ut som att nån av hennes kompisar följer honom på Instagram, exempelvis Hanna

    Halvt OT – vet någon var mollys vita blus på bilden är ifrån? Väldigt snygga ärmar på den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.