Back in business igen

Den 15 juni 2022 utannonserade Joakim Lamotte, genom en livesändning, att han skulle sluta jobba journalistiskt då hans familj blivit hotad. 
Nu, några månader senare, verkar detta inte längre vara ett problem då han nu utannonserat sitt återtåg. En av anledningarna är att polisen tagit hoten på allvar.
Han kommer producera innehåll som enbart kommer vara tillgänglig för prenumeranter, och med det hoppas han slippa alla nättroll som härjar runt i hans kommentarsfält.

 

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snacka om beroende journalistik (propaganda).

      Screw you guys, I’m leaving!

      Några månader senare har han tröttnat på att sura och lommar tillbaks igen.

        Inte ett fan men han har ändå varit borta 8 månader. Saker har kanske lugnat sig på hot fronten.

    BRA! Det behövs något vettigt journalistik som motpol till massmedia som bara vurmar för de mindre begåvade.

      Håller med. Det som oroar mig är all kritik mot det som inte stryker medhårs.

      Så du tycker att Sverige inte är tillräckligt rasistiskt?

        Vad är det som är rasistiskt? ?

        Lik, ge ETT exempel på någonting som är rasistiskt i Sverige mot mörkhyade! Jag väntar.

          Du behöver inte vänta. Du kan läsa om studier gällande hur svarta misskrediteras i Sverige jämfört med vita samt hur FN upprepade gånger gett kritik mot Sverige gällande att ikta5ta itu med rasism mot svarta. Eller är det för mycket fakta för dig att ta in? Du vet att dina åsikter inte är fakta, hoppas jag.

            Men snälla människa! Hoppas du inte tror att den propagandan du läser stämmer? Vänstern är skev!

          Du kan väl fråga dina mörkhyade vänner om rasismen de möter i sitt dagliga liv?

        Som exempel….?

        Nej?

      Är det dock bra att han skall härja runt med bara likasinnade medlemmar och inte ens bli motsagd?

        Du menar som de allra flesta av oss i samhället, journalister medräknade?

      Vettig *Host Host *

    Stick inte ut från mängden, då får man automatiskt däng. Det är sen gammalt.

    Snälla, ge inte denna man mer uppmärksamhet

    Usch, han får ta och krypa tillbaka under den sten han kom från, det vore bäst så.

    Men alltså Englas Showroom. Ja, hon uppdaterar fortfarande med sina bröstfokuserade bilder från gymmet, ”åh, jag mår så dåligt – håller nog på att bli sjuk”, motarbetar sjukdomen med powerwalks, rensar garderoben och inför köpstopp fast lägger ut desto fler cravings med annonslänkar.

    Nu är det samarbete med Bobby. ”Sälj grej med tjej” Du tvättar väl vanligtvis inte håret liggandes där i badkaret?

      Jag älskar att tvätta håret i badkaret. Vad är det för fel med det nu då?

        Haha undrar jag med ?

    Tack för tips, har tecknat en prenumeration. Han behövs.

      Måste vara massa troll här inne… HUR kan man tycka att detta behövs? Ofta otroligt vinklat, inte ens sant och så ska han ha en massa pengar för skiten.

        Va? Ska han ha betalt för sitt arbete? Det var det värsta. Ingen som tvingar dig att ta del av hans journalistik.

          Är det journalistisk? Och vart går gränsen för att kunna kalla sig journalist?

            Det finns ingen gräns. Förr kunde folk som gått en helgkurs på någon folkhögskola kalla sig journalist, nu behövs inte ens det.

        Du verkar vara ganska dålig på att se andra perspektiv än ditt eget. Någon som inte håller med eig måste vara ett troll – man kan knappt tänka mer omoget än så.

          Men det är väldigt konstigt att kalla Lamotte för en oberoende journalist. Gör man det så har man ju verkligen inget annat perspektiv än sitt eget.

        Vad är fel på lamotte nu då? Han försöker väl sätta dit våldtäksmän bland annat? Vad är problemet?

        Är man troll bara för att man inte delar din åsikt? Jag har själv ingen åsikt om Joakim men det finns massor som gillar honom och det han gör

          Jag kan tänka mig att varför någon undrar om det är troll som skriver beror på att det kanske är svårförståeligt att se hur man kan anse att denna ”journalistik” behövs. Jag håller med dig om att det finns massor som tycker som Lamotte, men det innebär ju inte att det nödvändigtvis innebär att han behövs i samhället. Vad vi behöver är mindre populism(åt båda håll) och journalister som granskar och ifrågasätter sakligt och oberoende. Tyvärr pekar ju inte trenden ditåt.

      Lätt att skilja en dåre från dens pengar.

    Vad vi inte behöver: ett slutet forum där personer kan härja fritt

      Iofs skönt om vi kan samla alla stollar i ett forum där denna opportunistiske stolle skriver skräpjournalistik.

        Som en prenumeration på ”godkänd” media med en åsiktskorridor så smal att inte ens en snok numera kan ta sig igenom? Som dessutom får sk presstöd från staten=skattepengar??

      Blev i och för sig jättebra när Trump blev bannad från Twitter och skaffade eget forum där ingen läste eller brydde sig.

    Ingen överraskning att han skulle återvända när pengarna började ta slut. Han är bara en pajas.

      Varför är han en pajas? Det är snarare alla som kallar honom pajas som är pajaser.

    Ge inte den patetiska fjanten mer utrymme. Swish-kungens pengar är slut så vad gör han då?
    Jo, gör en comeback.
    Vad ska han annars leva på?
    Money, money, money…??

      Vad lever du själv på om inte pengar? ?

      Obs fattar vad du menar

        Det glädjer mig att du fattar vad jag menar?

          Haha jadå skulle bara göra mig lite rolig över hur du uttryckte dig. ? Med det inte sagt att jag stödjer din uppfattning.

            Så rolig du var. Du kan ju börja med att stava rätt.

              Haha men åh du behöver inte ta illa upp, skrev ju att det framgår vad du menar så det var ingen kritik mot det du skrev. Det var ett bara ett harmlöst stackars skämt, men det är okej om du inte tyckte jag var rolig, jag tyckte det. ? Ledsen om det inte landade väl dock!

      Patetisk fjant?? Han försöker sätta dit våldtäkstmän, det är väl jättebra????

        Det har vi polisen till.

          Går ju så bra för dom..

          Svenska polisen är ett skämt, likaså det svenska rättssystemet. ?

    Kan absolut tycka att medias journalistik behöver en motpol. Men det får ju gärna vara någon som faktiskt är oberoende och besitter någon form av vett.

      Ja, för medströmsmedia är ju verkligen både orädda och oberoende. Suck.

    Seriöst kan nån svara på varför ni inte gillar lamotte? Han försöker sätta dit våldtäktsmän, hur kan det vara fel på nåt sätt öht? Tycker han gjort en hel del bra saker. Men förstås, är man inte extremvänster i det här landet så är man ju automatiskt rasist osv.

      Därför att han överdriver, vinklar och hittar på för att ge sina swish-betalare det de vill läsa om. Läskigt att folk går på det.

      Herregud, finns ingen som är för våldtäktsmän och vill att de ska gå utan straff.

        Vänsterpacken vill inte höja straff å ta bort ungdomsrabatt så LYCKA TILL! 🙂 vi behöver mer höger i sverige. Lite ordning och reda. Skyhöga straff för våldtäker, överfall, rån och mord. Vi borde inspireras lite av mellanöstern på den fronten, kapa av armar å ben på dom som försöker göra andra illa. Ju mer wokeskit som tar över desto längre går jag åt höger.

      Ja för att det finns så många som är extemvänster i detta land?

    Han är absolut hotad mer än bara några oskyldiga troll i ett kommentarsfält. Så förstår att han vill ha ett bättre skydd.

    Oavsett vad man tycker om någon ska det inte vara ett hot mot deras liv, då har dom personerna inte ett demokratiskt tänk eller om ett fritt samhälle som vi har i Sverige

    Jag har liksom ingen personlig åsikt om Joakim varken bu eller bä inte hört tillräckligt men jag tycker det är intressant att höra olika källor mer än bara Aftonbladet rent generellt

      Adtonbladet har blivit sämre och många gånger känns det som om artiklarna är översatta i Google Translate. Rubrikerna ska vi inte tala om.

        Aftonbladet, har det varit långa för bra journalistik?! Inte så länge jag varit medveten iaf. Enda anledningen att jag läser hos dem är för att de brukar vara snabbast med info om det hänt ngt

    Sverige har utvecklat starka odemokratiska och korrupta tendenser de senaste 20åren. Medierna har blivit ängsligt PK och antingen friserar de sanningen el väljer att utelämna vissa uppgifter. När till och med polisen inte längre törs gå ut med ordentliga signalement på brottslingar är samhället hjärntvättat av odemokratiska krafter. Ett samhälle som håller brottslingar bakom ryggen och ger dem så gott som fritt spelrum och de som utsatts för brott är just ingenting värda . När politiker och advokater har kontakter med och är köpta av kriminella
    Ett Sverige där inte rätten till olika politiska och religiösa åsikter respekteras utan det ska uteslutas,spottas på,hotas och hatas.
    Sverige behöver mer oberoende journalistik och granskande media.

      Men är det Lamotte verkligen? Nuvarande regering med tidöavtalet och SD som håller i trådarna verkar inte underlätta för granskande media heller.

    Om han nu vill kalla sig journalist så borde han kunna försörja sig på det, tydligen vill inte så många läsa det han skriver så han får tigga sig till allmosor. Alltså inte en journalist i mina ögon.

      En journalist och före detta tidningsredaktör i mitt närområde har en egen nyhetssida som är så mycket snabbare ,mer undersökande samt mindre PK är än vad den traditionella gamla lokala blaskan är. Han jobbar på samma sätt som Lamotte dvs genom Swishbetalning. Det är inga konstigheter alls då en oberoende journalist inte får ”lön” som i de flesta fall inom mediavärlden möjliggörs av redaktionella reklamsamarbeten.

    Team Lamotte?

    Borde man inte behöva typ ha sysslat med journalistik för att kunna sluta med det?

      ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.