Det händer på Tiktok

Jag har länge haft en ”Det händer på Instagram” och ”Det händer på Instastory”, så givetvis bör jag ju även ha en ”Det händer på Tiktok” också, eller hur?
This is it!

 

Hahaha… Daniel Paris är på gymmet för att försöka glömma pojkvännen. Trög som man är så tog det mig till att han började sätta på vikter på en skivstång innan poletten föll ner, och då var jag tvungen att kolla om hela videon igen. *Fniss* Min humor är varkligen inte mer sofistikerad än så ibland.

@dashagirine

Hur man får tag på #LEMONSNACK ! Samt first impression!

♬ originalljud – Dasha Girine

Dasha Girine testar den nya mattrenden ”Lemon snacks” från Lidl. Det är alltså som små citroner som man äter med skal och allt. Tydligen ska de vara söta, men Dasha tycker mest att de smakar som vanliga citroner, fast små.
Jag är tveksam. Är det här för er som brukar käka kiwi med skalet på, eller funkar det för oss ”normala” människor också.
Och på tal om att äta saker med skal på. Min syrra äter edamamebönorna med skida och allt. Alltså det där håriga fodralet som själva bönorna serveras i. Jag hävdar att hon är knäpp, men vad säger ni?
Bloggbevaknings statistiska centralbyrå – edamamebönor? Med eller utan hårigt skal?

Zara Larsson betygsätter sina gamla outfits och Filip Dikmen sågar ett par tofflor som hon har på sig på en av bilderna. Detta blir en artikel på Modette artikeln, som Filip också sågar.
Dubbelsåg!

@filipdikmen

Jag ? @Zara Larsson tofflor

♬ originalljud – Filip Dikmen
@anty

Yes. You’ve been catfished.

♬ originalljud – Anty

Anty är bara en av många som regarerar på det här sjuka filtret som förvandlar dig till ett helt annat utseende. Hon kallar det för extremt cat fishing, och det är bara ett sätt att beskriva det på. Hon visar upp hur hon ser ut, både med och utan filtret så bedöm själv.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle gärna testa en sådan citron men ett litet paket kostade 69 kronor på mitt Ica. Nej tack.

      Billigare på Lidl

        Har inget lidl i närheten. Var inte så nyfiken att jag orkar åka iväg till en annan stad för att köpa.

          Jaha okej, tog för givet att du hade ett Lidl i närheten då vi har tre stycken i min stad. Men det kanske inte finns överallt. Men du missar inget, dom är inte speciellt goda så skulle inte ens ta emot dom gratis.

            Nej tyvärr men jag får hålla utkik om jag råkar passera något. Har däremot mest hört negativt om dom.

      Kostade 14:90 härom dagen på Lidl

      Kostade 25 kr för någon veckan sedan, nu var det kampanj på 16 kr så slog till. Inte jätteimpad

      Ica höjer sina priser hela tiden.
      Jag kan inte titta på filmerna inget händer när jag trycker på bilden?

      Är inte det här kumquats?

    Tycker citronerna är jättegoda, själva fruktköttet inuti smakar som en vanlig citron men skalet är sött istället för beskt som på en vanlig citron och mycket tunnare. Enda nackdelen är att det är kärnor i så man får äta lite försiktigt

      Men de måste väl vara mildare i smaken än en vanlig citron som ju är väldigt surt? Jag skulle nog inte kunna äta skalet, inget skal för mig tack bara när det kommer till potatis då är det okej med skal på om det är välsköljt, sägs ju vara nyttigt.

    OT: vips så var det dels ett reklamsamarbete med Bookbeat och konceptet Vem bor här i Tanbyklaras senaste New York-vlogg. Någon som vet hur sånt funkar, kan en resa dras av helt på företaget?

    OT: HT, lägger ut en story att hon och mamman ska åka och handla fina saker till Liam. Nån här som har följt henne ett tag och vet vad hon menar?
    Om jag har förstått saken rätt är det hennes son som har gått bort så jag blir lite konfunderad vad hon ska köpa

      Gissar saker att pynta hans grav med

      Man brukar ju pynta runt graven, så är väl antagligen den typen av saker dom ska köpa

        Ah okey, det var det jag tänkte som lät mest rimligt men var ändå lite osäker för det lät lite som hon menade nåt klädesplagg t.ex.
        Är ju helt rimligt med gravpynt

      Vem är HT?

        Förlåt, men hur kan man ha missat det? Hon tas upp i VARENDA kommentarsfält och ÖS sedan månader tillbaka. Är uppriktigt förvånad över din fråga.

          Kanske för att alla kallar henne HT hela tiden? Lite svårt att veta då, eller så kanske personen inte läser varenda kommentar varje dag.

        Jag vet inte heller ben HT är.

    Folk som smaskar med öppen mun rakt i ansiktet på en? Bläh. Har supersvårt att tänka mig att äta en citrusfrukt med skal. Och sköljer folk inte frukt och grönsaker innan de äter dem? Det kanske hon har gjort iofs, men jag blir chockad över att det inte verkar självklart för alla. Även om frukten i sig kanske blev sköljd efter skörd så har den ju packats och packats upp. Vi hyrde hus i Spanien med en kompisfamilj förra sommaren och jag och sambon blev rätt chockade över att frukt och grönsaker (köpta i lösvikt) tydligen inte behöver sköljas av innan man äter den, enligt dem. Hon jobbar dessutom i ett storkök.

      Jag brukar vara ganska slarvig med att skölja frukt och grönsaker får jag erkänna. Men jag är typ inte en person som är speciellt oroad över sånt. Men ska jag bjuda någon annan så sköljer jag såklart.

        Jag är också ganska dålig på att skölja när jag ska äta den själv (inte när det bjuds). Men jag har överlevt i 35 år och är ytterst sällan magsjuk (minns inte ens sist det var) så jag tänker att jag nog överlever det ett tag till. Det är nog bara så att det inte är något som oroar mig särskilt mycket.

        Sen så kan det ju vara så att citronen sköljdes bara att det inte filmades. Man måste inte alltid utgå från att alla gör fel enligt en själv.

      Jag är inte heller rädd för att äta osköljda frukter och grönsaker. lite skit rensar magen!

        Bokstavligen skit då, när grönsaker bevattnas ibland med gödselvatten. Mums!

          Med tanke på att jag äter i bilen hem från stallet ibland utan att ha tvättat händerna… så känns det inte som ett stort steg att inte alltid tvätta grönsaker

          Kanske det men jag har aldrig haft maginfluensa eller kräkts pga dålig mat så jag har inte lidit av det.

          Man gödslar ju inte på grönsakerna utan i jorden. Rötterna suger åt sig näringen för att plantan ska orka ge frukt. Bajs blir mat. Alla äter bajs. Alla blir glada.

          Dom sköljs ju efter att dom plockats från jorden, dom åker ju inte till affärerna orörda.

            Det är ju inte jorden man vill sköljs bort. Det är ju baciller från butiken.

        Handlar väl mest om att frukter/grönsaker blir besprutade med giftiga ämnen som kan göra långsitkig skada på kroppen, inte att det leter till magsjuka

          Och det i sin tur kan vara en piss i havet jämfört med all annan skit man får i sig.

          Men each to their own, vad som får deras get att flyta osv. Folk får gärna äta frukt doppad i ren gödsel eller tvätta den med klorin först för min del. Själv tvättar jag men är inte notorisk. Ibland slinker ett äpple ner på väg hem från affären och då får det vara otvättat.

            Get? ?

              Privatget ?

          Jag hörde/läste någonstans (kan vara lika sant som osant) att det som frukterna blir besprutade med tränger in i skalet så att skölja gör bara en liten påverkan på vad man får i sig.
          Om man vill ha ”ren” frukt är det obesprutat som gäller enligt den texten jag läste, men källa kan jag inte ge på rak arm så ta det med en nypa salt!

          Nej det gör ingen nytta mot miljögifter att skölja grönsaker. Besprutar du med medel som får att skölja bort med lite vatten så kvarstår ju effekten inte efter vattning/ regn.

          Man får köpa ekologiskt om det känns viktigt.

      Det var ju bara några veckor sedan som folk fick salmonella i Sverige för att de ätit gurka från Spanien utan att skölja av den. Fräscht! Jag tillhör definitivt skaran som sköljer allt.

      Är uppväxt med att man i ge sköljer och slarvar massor med det. Jag antar att har man levt ett helt liv utan att märka av några bekymmer så får man liksom lägre incitament att vara noggrann med sköljandet? Men jag sköljer alltid om jag lagar mat åt andra. Och åt mina barn.

      T ex färska hallon och många frysta frukter / bär går väl dock inte att skölja? Så antar att då faktiskt sköljer allt?

    Känns som Hanna T redan kämpar med näbbar och klor för att hålla igång flunsskapet. Håller nån med?

      Gör inte dom alla det?

      Förstår inte alls varför hon stör så många.

        Kanske för att hon försöker hårt att vara ”tokig cheey” så det känns fejkat och bara tragiskt.

          Ja tragiskt är det ju men av en helt annan anledning…

          Jag är bara förvånad att hon kan störa så väldigt många. De flesta följer väl (eller klickar in sig) ändå av fri vilja?

            Om jag rannsakar mig själv lite så är jag nog allmänt avigt inställd till yrket influencer.

            Och i hennes fall så är det nåt som skaver med att ändå faktiskt göra pengar – ja rise to fame – på att vara ofrivilligt barnlös. Och då borde jag tänka, fast vad vet jag – jag har inte varit med om det själv och vet inte vad hon gått igenom eller hur mkt hjälp hon får av att dela med sig om allt på insta. Och ja så tänker jag. Men sen tänker jag även att det där delandet är så himla genomtänkt, det är inte bara att dela med sig för att få stöd av följarna och i sin plattform, utan det är beräknande. Som när hon säger på story att hon ska testa och är rädd för svagt streck. Lägger hon upp direkt efter i story precis som innan – där hon skriver hur det gick? Nej hon väntar (kanske medvetet, kanske inte) och lägger istället upp redigerad och fixad reel vid ett senare tillfälle där hon berättar resultatet av testet. Och sen pekar hon på den posten i story så att man ska in och kolla och kommentera = mer engagemang än om hon bara lagt upp rakt upp och ner på story.

            Det är så medvetet!

            Så ja det är väl anledningen till att jag stör mig. Sen hjälper det inte att hon köper följare, käkar kasst (men där borde jag skämmas som stör mig på det) och bara verkar titta på youtubers (liksom nån film nån gång? Nån bra serie? Nån dokumentär? Nej bara nån annan jäkla influensers haul på youtube).

              Fast hennes beräknade inlägg verkar j funka eftersom folk ändå är nyfikna och följer. Tyvärr är det ju så att sjuka barn, döda barn, ofrivillig barnlöshet med allt vad det innebär lockar följare. Är det den som delar eller den som följer som är konstigast? Kanske båda två.

              Och att hon följer influensers på youtube. Tja… både du och jag är ju inne på en blogg och läser om influensers så är vi bättre?

                (Jag säger alltså inte att du har fel och du får störa dig bäst du vill på henne. Jag förvånas bara att så många verkar göra det.)

              kan väl vara att hon postar om det för att kunna tagga in den vars video hon tittar på?!

              Och jag vet inte, följer inte henne men kräver väl lite mindre att titta på youtube än på en dokumentär eller film. När jag kollar på film eller dokumentär så kollar jag fokuserat. När jag kollar på youtube gör jag annat samtidigt, typ kollar insta. Kanske samma för henne.

        Hmm för min egna personliga del är det enda som stör mig att hon låter detta med sitt första barn ta så stor plats ( mjölkar det ) det gör mig obekväm.
        Sen kan jag hålla med om detta med ” tokig chey ” och jag tycker helt ärligt det blir lite för mastigt med 17 gravtest om dagen och temperatur och ägglossning. Följer inte henne iom att hon inte är min kopp te men kikar in i bland av nyfikenhet.
        Tror många gör så, kanske lite för att störa sig

        För att hon är en personlighetstyp som många har svårt för. Typ en Johanna Bladh? . Sånna som lägger upp ”fulbilder” som inte är riktigt fula ändå och som ska verka vara veteranmammor efter ett barn.
        Som kallar sig själv ”mamman” i tredjeperson och har töntig humor lixom. Gillar säkert buskis? Svårt att sätta fingret på vad det är, jag följer ingen av dem av ovanstående skäl, går heller inte in och tittar Förrän namnen kommer upp här igen ?

      Håller inte med, men nu är jag inte en trogen följare utan har gått in då och då och kollat sen folk började skriva om henne här. Tycker hon verkar rätt härlig, så klart lite ’besatt’ (kommer inte på nå snällare ord) men det är ju rätt förståligt med tanke på vad hon gått igenom. Förstår inte varför folk stör sig på henne.

    OT:Varför kommer visa influensers undan med att ständigt göra content på sina barn (Melina Criborn, Sanna Bråding typexempel) medan andra blir superkritiserade??

      Ta Caroline Kejbert, showbonden, Alexandra Bring, Andrea Norrman, Lisa Jönsson. Får aldrig kritik

        Tänker att dom inte är lika stora framförallt? Sen en annan målgrupp som är lite äldre. Både jockibois och margaxs ”fans” är ju så unga och har trakasserat deras barn på förskolan osv

        Förstår inte vad folk ser i Daniel, jag tycker verkligen inte att han är rolig.

        Är de inte mindre kända? Många finns det väl knappt inlägg om här, ens?

        Skulle isf snarare nämna t ex Sandra Beijer som det skrivs om frekvent här.

    Daniel P beter sig som en fjortis. Herregud så patetisk.

      Tycker han är ganska rolig emellanåt faktiskt.

    Tycker det är intressant att Anty påpekar filtret och sen använder det själv i en av sina stories som inte har något med tiktok inlägget att göra!

      Tycker det är intressant att många som sminkar sig och ser ut som att de har ett liknande filter irl förfäras av det där filtret? Fattar inte skillnaden, så extremt är det väl inte att du inte kan sminka dig till det?

    ICA är inte dyrare än andra jämförbara matbutiker.

    Vem är Sara Bolays baby daddy??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.