Mer djur och mindre Youtube för Therese Lindgren

I den här videon berättar Therese Lindgren att hon inte är så intresserad av att posta videos på Youtube längre, utan hon vill istället lägga mer tid på sina djur och på att rädda så många djur som möjligt. Att hon den senaste tiden lagt mer fokus på det är på att skapa innehåll till Youtube.
Djuren kommer före Youtube helt enkelt då Therese tror att hon satts på den här jorden för att hjälpa och göra skillnad för just djur.

Hennes följare verkar inte ha någonting negativt att säga om hennes känslor och beslut utan stöttar henne helhjärtat.
Inte en helt vanlig reaktion när influencers gör förändringar i hur de arbetar med sitt innehåll, men riktigt intressant att se att det är annorlunda inne hos Therese. ?

Ps. Det kan vara så att det inte kommer några 05.30-inlägg under några dagar i början av den här veckan, så ni vet. 🙁

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sa hon inte för bara några veckor sedan att hon ville börja släppa två video i veckan?

    Man kan såklart ändra sig. Och jag kan även minnas fel.

      Var det inte Helen torgsgården som sa det?

      Jo, det sa hon!

      Hon skriver ju det för att få visningar på sin video

    Hon har så mycket deg att hon kan gå i pension och ägna sig åt sin hobby helhjärtat ♥️

    Hade jag haft mycket pengar hade jag gjort just det. Hjälpt djur. Det är min dröm.
    Good for Therese. Andra flunsor tar fram nya paletter och klädkollektioner, fler borde ägna sig åt saker som gör skillnad….flunsor som icke flunsor.

      Fast hon har väl fått sina pengar (och därför kan satsa på att rädda djur) genom samarbeten, reklamer, kollektioner och annat typiskt flunsjobb?!

      Missförstå mig inte, jag tycker också att det hon gör är bra.

        Ja? personen skrev väl inte att hon fått pengarna i ett flingpaket eller liknande ?

          Nej, men det var en kommentar till att andra gör ovettiga saker. Hon kan ju glra det hon gör idag för att hon också gjort dessa ovettiga saker. Min poäng är inte mer än så bara.

      Jag med❤️❤️❤️

      Fast hon gör ju precis det du klankar ner på andra influensers för och ärligt talat är Therese en av dom värsta inom det området, inte värsta som person men inom att uppmana sina följare till onödig shopping. Kika bara in hennes IG trots att hon redan är ekonomiskt oberoende så är det så mycket reklam inlägg konstant. Detta är ju såklart att uppmana unga och även äldre till att köpa mer.

      Dessutom har hon ju tagit fram olika kollektioner med om jag minns rätt så din poäng går inte riktigt fram Tatiana

    Finns det någon tråkigare influencer än Therese?

      Ja.. de flesta

      Ja, väldigt många

      Haha va? Therese är intelligent, intuitiv och påläst. Har du sett andra influensers? Gör reklam för samma gamla tråkiga företag, delar det som är populärt att tycka just nu och reser fram och tillbaka runt jordklotet för att posta ett par bilder från någon strand som är goalz.

      Therese har varit och är väl fortfarande en av de influensers det gått bäst för och hon väljer ändå att göra skillnad på riktigt istället för att börja sälja ännu en ögonskugga för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

        Jag håller med dig i precis allt men hon är även tråkig.

        Och för det kan hon inte vara tråkig?

        Jag tror det beror mycket på att hon är flygrädd. Tror hon skulle resa mer runt om i världen annars.

      Ja alla inklusive icke-influensers som du själv. Tråkig attityd.

    Då namnet therese kommer från grekiskans ”jägarinna” så passar djur ju bra

      Jägarinna är väl inte passande på en person som brinner för att rädda och hjälpa djur ?

        Hahahahah nej eller hur

        Swosh

          Nej Tove ? ett Swosh var inte passande här

            Men förlåter dig, det är tidigt, man har knappt vaknat. Ibland blir det fel ☺️

    Hur många tror det var verkliga personer som ställde ”frågorna” i Biancas stories? ?

      Varför skulle det inte varit riktiga personer? Hon har ju massa fans

    Jag tycker att det känns som att hon bara gör videos när hon har något reklamsamarbete och då känns det faktiskt som det kan kvitta. Klickade mig alltid snabbt in på hennes videos men aldrig längre då man vet att det kommer komma en lång sekvens av reklam, det är så uttjatat vid det här laget. Tycker att det känns som hon inte gillar det längre utan bara gör det för att dra in pengar.

      Samma när hon uppdaterar stories. Det är tyst en längre stund typ några dagar sedan kommer det en selfie där hon är trött eller nått annat är jobbigt , eller en bild från morgonpromenaden och storyn efter är reklam .

    Ot; ni som inte tror att Hanna Theorin inte köper följare. Senaste månaden har hon helt plötsligt fått nästan 12k följare.

      Ja det är verkligen så tydligt.
      Folk är naiva som tror att kontot vuxit så pass mycket på kort tid.

      Hon la även upp en gammal bild från nåt år sen när hon precis fått 10k följare vilket då uppmärksammades och firades stort men att nu nå 40/50/60k följare uppmärksammar hon inte alls. Fejk!

      Oavsett så kommer ju intresset för henne svalna när hon fått sitt barn eller när det inte går att fiska mer intresse ur ivf grejen. Lika så med fann*da*s. Finns inget intressant med dem öht och deras önskan om att kunna överleva som influensers kan de nog glömma.

      Det är också väldigt få gilla-markeringar på hennes ”vanliga” posts, det enda som får mer likes är bilder och inlägg på positiva gravtest och såna inlägg brukar ju få stor spridning. Tänker att där kommer gillningar från alla möjliga håll, även folk som inte följer. Men vanliga ”tråkiga” inlägg är inte i närheten av lika många likes, och ingenting i jämförelse med hur mycket följare hon ska ha… Hon ska ha 60.000 följare menar hon men ändå snitta 1000-5000 likes per bild? Väldigt oengagerade följare isåfall!

        Fast detta är ju jättevanligt på just instagram? Jag hade ett nischat konto för ett antal år sedan. Kom upp i 10 000 följare efter typ 4 år helt utan att fuska/köpa följare, det lovar jag dyrt och heligt. Men med åren så ställde algoritmen till det mer och mer (ingen såg det jag la upp i flödet!) plus att gamla inaktiva följare stod kvar som följare men som sagt, var inaktiva. Så trots mina 10 000 följare så hade jag bara typ 200 likes per inlägg. Det är en anledning till att många är trötta på instragram och går vidare till tiktok, alternativt skapar ett nytt instagram-konto, för att skaka av sig de där inaktiva gamla kontona och starta om.

    Ot, Biancas ögonfärg!
    Har hon också gjort en såndär operation där man ändrar färgen? eller har hon linser varje dag eller kan ögonfärgen helt enkelt ändras i vuxen ålder? ? förut var de mörkbruna och nu är de grå/grön melerade

      Ja, undrar detsamma!

      Hmm filter kanske?

      Nej ögonfärgen ändras inte i vuxen ålder. Men filter, kontaktlinser, och kanske olika ljussättning? Hon kanske alltid haft denna ögonfärg men dåligt ljus har fått ögonen att se bruna ut för länge sedan?

        Det finns ju något som man eller en läkare kan injicera i en och man får mörkare hud och även hår och ögonfärg. Såg ett sånt par tyskar som var med i de här två läkarna vad heter de, Dr Dubrow och Dr ? Paul? som hade gjort det. Det fanns ett foto på kvinnan tidigare som var västerländskt ljus men nu var hon svart i huden. De läste afrikansk historia och skulle flytta till Afrika. De sa inte vilket land, utan Afrika. Skulle vilja veta mer hur de gör när de flyttar dit och hur de liksom ska vara svarta. De verkade väldigt förmögna och lite underliga. Nån annan som sett dem?

          Martina Big och hennes man!

            Ahhhhhh nu hittade jag henne. Hon är bara 34 det måste jag säga förvånade mig. Hon har ju Europas största bröst också. Hon har stora läppar men jag vet inte hon har ett talfel eller om det beror på läpparna. Mycket speciellt kvinna. Hon är som en uppskruvad influenser, allt är helt överdrivet.

              Hon är inte 34. Hon har ljugit om sin ålder i flera år, men hon verkar inte uppdatera sin ålder varje år, så att säga.

              Jag minns för många år sedan när hon var med i det där programmet om lite udda människor. Hette det Outsiders kanske? Hon har dykt upp lite överallt genom åren, men hon och jag har aldrig varit jämngamla innan. Konstigt att vi är det just i år, haha.

              The math ain’t mathing, som internet säger.

                Jaha ja det är ju märkligt. Hon kanske är född på skottdagen och därför inte åldras på samma sätt som vi andra. Tack för informationen, jag har bara sett henne i Botchedprogrammet. Jag tänkte att det här med hudförändringen fått hennes att se äldre ut men jag borde förstås ha tänkt på att internet ljuger understundom. Jag är tydligen lite naiv. Och inte så lite heller.

      Hon har fortfarande mörkbruna ögon, det kan man se i exempelvis hennes talkshow. Men på instagram stories, tiktok och liknande använder hon alltid utseendeförvrängande filter.

        Jag tror Bianca och Benjamin har likadan ögonfärg, en grå/grön melerad färg, men den ser lätt mörkare ut och misstas därför för brun. Jag tog en titt i Benjamins flöde och på många bilder verkar det som att han har bruna ögon, då han ofta tar foton i dåligt ljus, men tittar man på de där han står i dagsljus och är nära kameran ser man samma melerade färg som Bianca har. Så jag tror bara ljuset luras. Och så klart, vissa filter gör ens ögon mörkare/ljusare också.

          Du har exakt rätt. Har kollat in massa nya och gamla bilder på syskonen och det verkar stämma 🙂

    Är det här Therese lindgren som gör nån hudvårdsserie som man ser på apoteket? Är den bra då? 25+ för cirka 10 år sen ungefär.

    Jag blev alldeles trött av energinivån när man kom till menstrosorna. Har hon den energin hela tiden så passar hon ju bra på att hjälpa djur och sjuka djur. Då får man inte vara trött.

    Jag har aldrig sett henne. Kom bara hit för Bianca och så blev jag kvar här i ett litet hörn i ena hörnet.

      ??

    Du hade kunnat skriva om att hon för typ 1-2 veckor sedan la ut ett inlägg på instagram där hon frågade varför så många valt att inte se hennes senaste video (den verkade ha handlat om att hon och Anders klär ut sig i 1700-talskläder). Typ alla kommentrrr jag skummade igenom beskrev att man inte hade kollat för att hon uppdaterar för sällan och/eller att man saknar hennes gamla videor och att hennes djurprojekt inte är lika roliga att följa. Sen kom alltså den här videon upp.

    Obs! Jag har inte sett hennes video som du länkar i här så har ingen aning om Therese själv kanske belyser sitt inläggöä på instagram ?

    Jag ryser när jag såg Michelle Lillrud la ut en födelsedagsvideo den 19:e feb. där hon och Ida Warg har en sexy moment på dansgolvet. 40-åringar som vägrar inse sin ålder

      Så för att man är 40 får man inte dansa?

      Ja usch!! Huva!! Är man 40 ska man ha på sig klänning till fötterna och sitta fint på stolen. Absolut inte dansa det är bara för 20 åringar.

    Så fint att hon vill göra något bra för djuren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.