Det blev en resa för Ben och CJ ändå!

Ben Mitkus pass-schabbel ledde till att han och flickvännen CJ missade planet mot solen, som var starten på det som skulle vara en överrasknings-födelsedagsresa från Ben till CJ.
Han hade tagit med sig ett utgånget pass istället för det nuvarande, vilket ledde till att paret fick vända om hemåt.
Jag skrev om detta när det skedde och ni var många som både tyckte och tänkte kring det inträffade, vilket inte gick Ben obemärkt förbi.
Han postade det här inlägget här ovan på sin story, efter att ha läst kommentarsfältet.
Han skriver att han är imponerad över att det lyckades samlas så många trångsynta människor här inne samtidigt. Jag förstår inte riktigt vad det är som är trångsynt, när folk mest hade en åsikt om hans nonschalans och CJs behov av att ta detta i försvar, men ni kanske vet?

Nu verkar de i alla fall ha kommit iväg på sin resa, som gick hela vägen till Kap Verde, och Ben har uppdaterat så här på Instagram:

Happy wife, 25 grader, whiskey & all inclusive. Känsla ✅

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han beter ju sig som ett tjurigt barn. När han gör fel så är det alla andra som är dumma. Buhu.

      Helt naturlig reaktion när man känner sig lite genomskådad, omogen och pantad.

      Ja vad fräckt. Varför klarar han inte av att kolla om hans pass är giltigt. ?

    Fast vi kan väl ändå komma överens här inne om att många faktiskt är rätt trångsynta? Om man ser på hur många kommenterar så är de ju perfekta och gör inget fel (ja förutom att skriva ibland taskiga saker på nätet). Inkluderar mig själv i detta innan någon kommenterar ”men du då”, men vi kan väl ändå tillsammans ha lite självinsikt?

      Men frågar man de själva så skriver de inte elaka saker utan är ”ärliga och kritiserar bara”.

      Många här är absolut trångsynta tyvärr så där har han rätt. Synd nog, för det hade kanske varit enklare att ta till sig kritik om det inte vore så.

    Alltså fyfan vad underbart. Hade fan kunnat tänka mig att resa tillsammans med ben mitkus för att få ligga i en solstol med all inclusive.

      Hade fan kunnat tänka mig resa utan honom och betalat ur egen ficka.

        Haha det är väl bara att göra?

      Det vräääääker ner snöblandat regn utanför mitt fönster och slasket ligger ankeldjupt. En resa hade inte varit helt fel, nej 😛

      All inclusive är det tråkigaste jag kan tänka mig. Är hellre hemma och skottar snöblandat regn tbh!

        Varsågod!

        Tror inte att kommentaren var menad för att övertala dig att åka iväg. Så du kan nog stanna hemma och skotta i godan ro.

        Åh nej, är du en sån som ska ”hänga med locals” på dina semesterresor.

    Standard när en influenser får någon typ av kritik/folk tycker annorlunda, folk är trångsynta, avundsjuka eller bittra. Han bryr sig ju uppenbarligen eftersom han gått in och läst och dessutom gjort ett lite smått passivt aggressivt inlägg om det.

      Fast det ÄR ett problematiskt klimat i det här kommentarsfältet. Det tror jag att de flesta kan hålla med om.

      Otroligt nedsättande och onödigt otrevlig ton under i princip alla inlägg skulle jag säga.

      Absolut! Hur ska de annars kunna försvara sin extravaganta, sponsrade livsstil och dagdrivartillvaro?! Anfall är bästa försvar…!

    OT

    Är inte Tone väldigt folklig just nu? Känns som hon är med i allt. Alla verkar gilla henne osv. Jag får bara inte ihop det med hennes personlighet i hennes och Beas podd? De är ju rakt av dömande och osköna? Jag hade en helt annan bild av Tone men blir typ lite chockad när jag hör hur de pratar i podden.

      Vad har hon sagt? Har du något exempel?Lyssnar inte på podden

      Tycker att det finns noll och ingenting att tycka extra mycket om med Tone, ganska tråkig människa som jag inte förstår varför hon får så mycket tv-tid.

      Jag har aldrig följt tone eller lyssnat på någon podd. Men intrycket jag har fått av henne i olika intervjuer och som programledare är att hon är ganska oskön. Ingen person som ger något sympatiskt intryck.

        Jag följer men swipear förbi oftast. Är så jävla trött hennes looks looks looks looks looks looks looks looks looks.

          Tänker framförallt på henne ’true crime- mukbang’. Har alltid tyckt att det är respektlöst att man sitter och ’mukbangar’ samtidigt som man berättar om mordfall. Tycker det är så himla osmakligt att man gör det till underhållning.
          Det kanske bara är jag som tycker det, men kom att tänka på det när ni ändå pratade om henne.

          Utöver det tycker jag väl att det är lite märkligt att hon nämnt Lana Del Rey i några posts när denne tillhör ett samfund som ser transpersoner som en avvikelse. Lana Del Rey har ju yttryckt sig väldigt problematiskt och jag tycker det är konstigt att man uppfattas stå bakom en sådan person när man ändå förespråkar det som Tone gör.

      Vad är hon med i mer än Mello?

        Renées brygga nyligen, och Let’s Dance nu i vår!

          Och paradise

            Var väl med i efter 5?

      Jo, det känns som att hon går allt mer från influencer till den där allt-i-allo-B-kändisen som dyker upp lite överallt i olika underhållningsprogram. Men jag tror att mycket av folkkärheten kan grunda sig i att hon vågar vara så öppen om sin transsexualitet. Och missförstå mig inte nu, det är toppen att hon vågar vara öppen och inte skäms, för alla ska kunna vara sig själva utan skam. Och än viktigare att hon får ett så fint bemötande eftersom det tyder på en acceptans i samhället. Men jag personligen kan inte bilda mig en uppfattning om folk från något annat än beteende, och där kan jag tycka att hon ibland känns som en blandning mellan hybris och elak populär tjej i högstadiet.

        Eller i mello-facket tillsammans med Wiktoria och Mariette och co.

    Hmm. Just den personen skulle jag säga har tappat det helt och att det trots allt är Ben som tog sig ifrån en person med sjuka värderingar.

      Vad är det för sjuka värderingar?

    Hon har ju valt en väldigt mycket värre pojkvän nu, Ben är ju en svärmorsdröm ifall man skulle jämföra honom med den nya.

      Och håller även med ovanstående. Hon sjönk otroligt mycket i mina ögon.

      Hon är duktig på att välja killar…..

    Paow har opererat sin snippa och ser ut som barbie nu

      Helt plan då med andra ord? ?

    Grattis på namnsdagen CamCam!

      Tack och bock!! Är blomsterbuden på väg? Vet du? ????

        Mys Blommor levererar någon gång runt midnatt!

        Haha. Tyvärr inte. Snösmockan säger åt alla att hålla bilen hemma 🙂

    Som Barbie? Det hoppas jag inte då kommer hon inte ha mycket nytta av den..

      Hennes ord

      Du vet vad som menas

        Jag vet inte vad som menas med det. För mig är Barbie renrakad och har ingen öppning. Vad mer är det med Barbies snippeluring?

          Helt utan blygdläppar kanske? Jag vet inte, men det verkar knepigt.

          Huvudsaken är ju att hon är nöjd, med jag får lite ryskänslor av att tänka på en ”onödig” operation på ett sånt känsligt ställe.

          Folk opererar bort blygdläpparna för att se så släta ut som möjligt. Det är en trend som kommer ifrån porr, könet ska se ut som ett barns. Helt sjukt att det går mode i fittor och att tjejer till och med ska gå och tro att deras blygdläppar är fula

            Okej, visste inte att det var en grej att operera bort dom.

    Om min reskompis/partner tagit fel pass hade jag fan åkt själv, hen hade fått komma efter i så fall. Hade inte missat min resa pga nån annans slarv!

      Samma här… iaf om det handlar om att åka direkt till ett hotel eller någon arrangerad resa.
      Kanske inte om planen är att hyra bil och åka runt själva….

    Har han någon diagnos?

      ”Ej trångsynt”

      ADHD.

        Men det påstår ju alla influencer nuförtiden att dom har och skyller allt på ADHD för att komma undan. Istället för att ta ansvar eller stå för vad en gör så skylls det på diagnoser vilket är helt stört och galet

          Ben har tydlig ADHD enligt vad jag sett och fick diagnosen innan ”alla” började få den ?

          Det är ju helt uppenbart att han har det

          Samtidigt så fungerar hjärnan hos eb person med ADHD annorlunda än hos någon utan ADHD. Det går inte att komma ifrån. Delarna som hanterar kunskap kommunicerar inte så bra med den del som hanterar impulser och konskekvenstönk. Man kan saker, men kan ibland inte utföra dem. Det är en exekutiv störning och inte alltid en superkraft. Jag hatar min ADHD och då är jag ändå välutbildad och bra på att kompensera. Jag blir trött och besviken på mig själv varje dag.

    Undra vem det är som är trångsynt när man åker en hel vecka all inclusive? Är man iväg och reser vill man väl ändå upptäcka resemålet lite och testa olika restauranger med lokala rätter, inte bara hänga vid hotellet och dricka sunköl. Fattar inte varför inte Caroline åkte med det första flyget? Hade hon också glömt sitt pass eller? Haha båda två klagar över hur dyrt det blev och att man tydligen inte fick tillbaka sina pengar om man glömt att ta med sitt pass 🙁

      Att man har all inclusive innebär ju inte nödvändigtvis att man endast är på hotellet. Vet inte vilken ö dom är på, men jag har varit på Sal i Kap Verde. Jag hade all inclusive men åt på restauranger utanför hotellområdet också. Vet inte hur det är på andra öar, men där jag var fanns inte mycket att se och utforska. Det som fanns kunde man beta av på en enda dag.
      Tror att alla hotell på Sal är all inclusive, just för att det inte finns mycket annat utanför hotellområdena.

        Såg nu att det står Santa Maria i hans insta inlägg, så det är samma ö som jag var på.

      Klagar du seriöst över att folk väljer all inclusive ?

        Det är en ganska stor diskussion. Just där har jag ingen aning, men generellt så är det väldigt jobbigt för små restauranger och barer som ligger i närheten av all inclusivehotell, för dom tar i stort sett alla gäster.

      Men antagligen ville hon inte åka iväg själv, vilket är helt förståeligt. Du har förmodligen aldrig upplevt innebörden av uttrycket ”Sällskapet gör halva resan.”

    Gissar att personalen på flygplatsen också är trångsynta eftersom dom inte lät dom gå på utan något giltigt pass

      Hade vart gött om han åkte hela vägen och sen blivit stoppad i tullen när han kom fram

    Vad jobbigt det måste vara när alla adra i ens närhet är så trångsynta… personalen på flygplatsen som inte låter en boarda utan pass, flickvännen som inte påminner en om att man ska ta med ett giltigt pass osv

    Jag förstår dock inte vad folk blir så arga över? Absolut klantigt av honom att ta fel pass, det säger jag inget om. Men Ben skuldbelägger aldrig CJ utan den enda som lägger skuld på henne är hon själv. Det är snarare än något annan ett personlighetsdrag. Ben löser dessutom situationen så att dom trots allt kommer iväg. I situationen där rätt pass inte kom med, så ser jag faktiskt inte hur kan skulle kunna lösa det på ett bättre sätt?

    Sedan förstår jag absolut att man kan bli provocerad av att andra kan köpa flygbiljetter som om det vore småpengar, samtidigt som många andra inte ens har råd med behaglig temperatur hemma. Men därmed sagt gör ju förmögna inget fel i att vara förmögna. Jag tror majoriteten av oss hade levt lyxigare om vi hade tillgångarna för det.

      Vem är det som är arg?

        Missat det här kommentarsfältet?

      Jag tycker det är gulligt att bjuda på resa. Min karl skulle komma ihåg passet men han har aldrig bjudit mig på överaskningsresa till brevlådan ens, haha.

    OT
    Andrea norrman måste vara en av de influensers som är allra sämst på att bemöta kritik. Framstår så otroligt oskön varje gång hon ska försvara sig på ett så aggressivt sätt. Jag fattar att det måste kännas jobbigt när ens följare påpekar saker man gör fel, men när ens jobb är exponering och hon lever på engagemang är det så oklädsamt att brinna av varje gång alla inte stryker en medhårs.

    Nu påpekade folk att hennes treåring satt framåtvänd i bilen med ett trepunktsbälte (dessutom med tjock vinterjacka på) vilket fruktansvärt nog innebär att hans huvud lossnar om de krockar på motorvägen, alternativt flyger ur stolen och dör om bältet ej är tight nog pga vinterjackan. Hon bemöter kritiken genom att betona att det bara är REKOMMENDATIONER att göra på det säkraste sättet och säga att hon redan vet vad rekommendationerna är, och bli förbannad på de som skriver något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.