Margaux ska hjälpa till att utforma ny sociala medier-app

Jag tror nästan Margaux Dietz är den sista människan på sociala medier som jag skulle ta hjälp av när det kommer till utformningen av, ja egentligen vad som helst.
Det har ju gått så där för hennes senaste ”utformningar” om man säger så. Där sjönk den nya appen Hummy i mina ögon, som fram till nu verkat både spännande och intressant. 
Jag vet hur det är utformad, utan Margauxs hjälp, och vad den kommer handla om och jag har varit positiv till den fram till nu.
Jag undrar om det är Margauxs kompis Viktor Frisk som sett till att hon blivit insläppt i projektet? Han är ju nämligen involverad i det sedan en ganska så lång tid tillbaka, för annars förstår jag inte hur ett start up-företag, i behov av bra publicitet, vill förknippas med henne just nu?

Håller ni med, eller är ni av en annan åsikt?
Jag tycker även det känns som att Breakit går Margauxs ärenden, precis på samma sätt som de tidigare gick Isabella Löswengrips.
Tankar om det?

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det inte tillräckligt med sociala medier?

      Kan vi inte bara sluta tjöta om Margaux nu? Vi har liksom tömt det ämnet. Så sjukt ointressant

    I princip allt med Margaux går bort oavsett hur bra idéen än är…

      Håller med dig

    OT men influencer:

    Jag och några vänner kom in på ämnet influencers förut och började diskutera det här med att de verkar tjäna så mycket pengar osv. Och vissa sa att de bara tror att det är de största som tjänar bra, resten ”låtsas” bara, etc.

    Idag kollade jag stories och såg Jennifer D som fått ett pressbud av Polarn o Pyret. Pyjamas till henne, kläder till bebisen. Jag räknade ihop vad det skulle kosta att köpa i butik: 1384 kr. Det är alltså en vanlig familjs storhandling på mataffären.

    Jag kan tänka mig att det hon fick är sådant som många, ink hon, säkert hade köpt/velat köpa ändå. Så helt utan effort bara ramlade det ner i hennes brevlåda och så har hon plötsligt 1400 att använda till annat. Hon har alltså ”bara” omkring 40K följare så rent relativt är hon ju inte ”de största” men förstå vad mycket de sparar på att få så mycket gratis!

    Vet inte var jag vill komma, haha. Men det var första gången jag kollade upp vad ett sånt bud faktiskt skulle kostat i butik.

      Frågan är om de får budet gratis eller om de måste köpa produkten till rabatteratpris, göra reklam för den, eller kanske förmånsskatta för den… som jag läst bla här är ju att de mindre influensers (kanske gäller detta de som har ännu färre följare än just ditt exempel) köper ju grejerna som de gör reklam för. De kan bara ge sken av att de får bud eller att det ingår i paketet när man köper grejerna som man marknadsför. Så jag undrar om det verkligen är så att de ”får” tex 1400kr för något annat på detta sätt.

        Hmm jag vet inte säkert såklart men jag tror att dessa influencers ändå får sakerna. De som får betala och faktiskt också går med på det tror jag är de som har några få tusen följare bara.

        Skatta ska hon ju göra dock. Sen vet man ju inte om hon gör det.

          En bekant till mig har ca 5000 följare på instagram. Hon gör reklam för POP kläder emellanåt. Dessa kommer sen ut på lokala köp och säljgrupper på facebook, många gånger med lapparna kvar.

        Jag har ett mindre konto med ca 6-7 tusen följare. Hållt på med sociala medier i ett par år men det är de senaste åren jag börjat jobba med samarbeten. Fåtal betalda men desto mer erbjuds man gratis. Jag kan säga som såhär att jag köper inget längre jag behöver (ibland inte ens mat) mat, kläder, hårvård, hudvård, smink etc kan sponsras via samarbeten. En månad i december fick jag produkter till ett värde av 25.000 om jag själv betalat dessa och köpt i butik. Paket strömmar in om man vill, och det sparat man ofantligt mycket på. Så ja, man får alla produkter man behöver ”gratis” om man vill. Det är ingen deal att man behöver köpa något, men frågan är ju om det är värt att göra reklam för. Det är ju ett ställningstagande man får ta

          Deklarerar du alla dessa gratisprylar?

      Visst finns det ett värde i pressbuden men kläder betalar inte räkningarna. Vidare bör de väl egentligen skatta för alla gåvor?

      Sen är det ju en känd strategi att köra fake it til you make it inom influencervärlden. Ser man känd och attraktiv ut tror företag att man är det och vill hellre jobba med en!

        Nej jag håller med och det är ju många influencers själva som säger det också. Men om man tänker sig att de har en inkomst ändå (antingen av samarbeten eller av ”vanliga” jobb) och sen får de pressbud med användbara dyra saker så får de ju mycket mer pengar över från sin lön att betala räkningar med.

        Kan bara utgå från mig själv men jag lägger en hel del av min lön på barnkäder, blöjor, skräpmat typ chips/godis och hotellnätter ibland. Allt detta är ju typexempel på sånt som influencers får på löpande band. Gud vad pengar jag skulle spara! ?

          Ja alltså det är klart att de får en hel del användbara grejer och uppenbart är ju att många influencers hör av sig till företag och ber att få göra samarbeten för sånt de behöver. Vagnar, blöjor, babyshowers, resor you name it! Finns inga stopp! Och där ”sparar” de ju helt klart pengar.

          Jag vet inte om jag skulle säga att hon sparar pengar direkt. Det är väl en sak om man får bud med typ mat eller toapapper, men dyra pyjamasar är ju inte riktigt samma grej. Personligen hade jag inte sparat några pengar på att få hem pyjamasar, smink eller något liknande, eftersom jag inte hade tänkt att köpa det ändå. Om ni fattar vad jag menar?

            Precis. Bara för hon får ett bud med kläder så får hon ju inte automatiskt 1500kr över att göra annat för. Inte om hon egentligen inte annars hade köpt kläderna.

              Men min poäng är att jag tror att många, ink hon, gärna skulle köpa sådana saker ändå. Antingen så kanske man inte skulle ha råd att köpa nytt om man inte hade fått, eller så skulle man köpt nytt men då kanske fått prioritera bort något annat ”onödigt”. Jag köper gärna kläder från Polarn då jag tycker de har bra kvalité, håller länge och är fina. Har råd att köpa själv. Men skulle ju spara massor om jag fick gratis. Tror samma för Jennifer, Lovisa W, Melina C, etc.

                Jag är helt med på ditt resonemang. Har skrivit lite om detta i någon tidigare tråd. Influencers utgifter är så otroligt små i jämförelse med de flesta andra. Har man knappt några utgifter går det otroligt snabbt att spara ihop stora summor att köpa dyra bostäder med etc, även om man skulle ha en medelmåttig lön. Har tagit Kenza som ett lysande exempel. Alla hennes renoveringar har varit via samarbeten. Hennes rörmokare, trädgårdsarbete etc, samarbeten. Hennes middag/lunch, ofta samarbete med foodora eller hellofresh. Barnprylar (vagn etc), samarbeten. Kläder, samarbeten. Resor, samarbeten. Och mycket av det som inte är rena samarbeten faktureras med stor sannolikhet på hennes företag. Tro fan att det finns pengar över att köpa dyra våningar, gårdar och Chanel.

      Men att få ett par bud i veckan kan väl inte klassas som att tjäna bra? Att tjäna bra skulle jag räkna med 45000 och uppåt plus tjänstepension. Jag tror endast det är några få som blir miljonärer och det krävs att skapa kollektioner/prylar eller andra företag vid sidan om för att dra in riktigt bra.

        Nej alltså jag jämför inte Bianca-inkomst med att få pressbud. Jag menar mer att säg att en liten influencer som Jennifer kanske kan ta ut 25-35 K per månad på sina samarbeten och grejer (inte så mycket alltså, även om allt är relativt) men om hon då dessutom får exempelvis(!) fina hållbara barnkläder, blöjor, smink och chips i pressbud regelbundet så är det ju då saker hon inte ”behöver” lägga dedär 30K på och det leder ju till att hon kan ha en högre levnadsstandard och ”se ut” att ha bättre inkomst allt som allt

          Fattar exakt vad du menar, behöver man aldrig handla något själv så kan man ju lägga lönen på hög och tillomed investera och få ännu mer. Räcker ju med några tusenlappar i månaden så är man ju snabbt uppe i en stor buffert eller kan lägga på annan lyx

      Men bara för att man får ett bud så är det ju inte som att man helt plötsligt får 1384:- Det är ju som att man själv skulle tänka att ”nu sparade jag 2000:-!!!!” bara för att man inte köpte ett par skor man gärna ville ha. Nä, man sparade/tjänade ingenting. Helt inbillade transaktioner?

      Men absolut. De får mycket saker! Men som någon annan skrev.. kläder betalar inte räkningarna :/

        Hahaha förlåt men har du läst svaren i tråden?? Jag menar ju att man sparar pengar om man får saker man ändå tänkt köpa.

      Hanna T svarade här om dagen på hur mycket hon tjänar (hon har ca 50.000 följare) och hon svarade då att hon får ut en ”normal lön”, alltså ungefär lika mycket som hon hade fått om hon hade haft ett vanligt jobb. Jag drar då slutsatsen att hon iaf borde kunna plocka ut 20.000 efter skatt. Utöver det så får ju influenser massa bud också som då gör att de kanske inte behöver spendera lika mycket pengar varje månad, så även relativt små influenserna verkar ju kunna leva på det.

    Men nu får ni väl ge er!

    Ja, hon gjorde en jävla enorm tabbe genom att filma den utslagne fulla mannen, men ingen ifrågasätter mannen som faktiskt låg där utslagen mitt framför hennes dörr.
    Vem fan dricker så mycket?
    Och dricker man så mycket så sorry ”shit can happen” som du inte är medveten om.
    Jäkla fyllo!

    Hon är väl ett utmärkt val eftersom hon varit en framgångrik tjej just inom sociala medier.

    Camilla aka Bloggbevakning, har du barn? Om dina/ditt barn gör ett misstag skulle du sura och aaaaaldrig förlåta, glömma eller gå vidare från den händelsen då också?

    Du är sååå jäääävla långsint!!!

      Ja för du framstår ju som en så trevlig person som skyller på den uthängde mannen.

        Var skyller jag på mannen?

        Jag skrev ”ifrågasätter” kan du läsa eller?

        Du framstår ju själv som en trevlig person som tycker det är OK att fyllon ligger i trappuppgångar.
        Normalt beteende.

          ”var skyller jag på mannen” ➡️ ”Vem f n dricker så mycket”

            Jag ställer en allmän fråga om intaget av alkohol där.

            Vem/vilka inte ”mannen”…

              Du har ingen aning om hur mycket han drack eller varför det blev som det blev. Vi är nog rätt många som fått i oss lite för mycket någon gång i livet, självklart utsätter man sig själv för en risk, men det Margaux gjorde är helt oacceptabelt och fel oavsett. Du har inte rätt att behandla någon så även om personen är full och därför däckat. Och har du hört talas om alkoholism? (Påstår inte att han är det, vet ingenting om honom) Men du verkar ju så chockad över att någon druckit sig full.

                Var skriver jag:
                ”det är rätt av Margaux att göra så” nej jag skriver ju att hon gjorde en tabbe.

                Vad jag menar med ”tabbe” är följande:
                Att det var fel att peta och skratta åt den utslagne mannen.
                Att det är att förnedra en annan människa. Tabbe = fel handling

                Så har jag förklarat exakt vad tabbe betyder i min text.

                  Andas människa. Vi är många som bara inte vill ha M på sociala medier. Hon har visat vad hon är för människa.
                  Mannen bodde i huset och hamnade utanför fel dörr.
                  Hur du nu kan rikta skit mot honom.

                    Andas utmärkt.

                    Hur andas du själv? Ta nu själv några låååånga djupa andetag så mår du snart bättre.

                      Sök hjälp.
                      Du verkar rätt labil.

              Men nu blev det väl lite fel när du tänkte? Vad har ens mannen med M beteende att göra?

                Lägg ner kränkande kommentar.

                Har inte uttryckt någonstans att mannen hade något med Margaux beteende att göra.

                Om du hade kunnat läsa så hade du läst att jag skriver att hade inte mannen druckit så mycket alkohol så hade han inte somnat framför Margaux dörr och då hade inget av detta hänt.
                DET ÄR DET JAG SKRIVER – INGET ANNAT.

                Jag skriver inte att det har med hennes ”beteende” att göra. Det har det ju SJÄLVKLART INTE!!!

                Jeezus, vad du tolkar fel heeeela tiden … samma ”Anonym” som svarar och förmodligen klickar på ”gilla” direkt efter. Haha!

                  SOM SAGT SÖK HJÄLP. DU VERKAR RÄTT LABIL.

                  Snyggt o beskylla offert ang alkoholen.
                  Du bör söka hjälp.

        Sen skrev jag ju inledningsvis FÖLJANDE:

        Ja, hon gjorde en jävla enorm tabbe genom att filma den utslagne fulla mannen.

        Men du missade det i min text, eller?

          ”Tabben” är inte enbart att hon filmat honom, men det är väl så hon det det, att tabben var just att filma. Att skratta och låta sin son peta på honom är inte en tabbe, det är att förnedra en annan människa.

            Så hon ser det*

            Det är också förnedrande att en vuxen människa inte kan hantera alkohol.

            Vad jag menar med ”tabbe” är följande:
            Att det var fel att peta och skratta åt den utslagne mannen.
            Att det är att förnedra en annan människa. Tabbe = fel handling

            Så har jag förklarat exakt vad tabbe betyder i min text.

              Du vet ingenting om honom så vem är du att döma?

                Jag dömer ingen.

                Du vet ju inget om honom heller.

                  Lmulva gå och lägg dig. ?

                    Ylva *! Jävla autokorrekt

                      Nej jag går inte och lägger mig.

                      Gå o lägg dig själv! ?

              Saken är ju den att Margaux i det läget inte hade en aning om varför mannen låg där. Kunde ha varit någon som blivit akut sjuk, utsatt för våld eller vad som helst. Att släppa ut sin son och peta på en person som du inte vet om hen är påtänd eller psykiskt sjuk och filma och skratta när du inte har en aning om något, är väl det som kritiserats. Att grundinstinkten inte var att ringa 112 + skydda sin son. Utan att filma, skratta, peta, ringa tränaren och rådfråga. Sedan redigera filmen i veckor och sen ändå lägga ut allt utan att reflektera över något av detta?

          Håller med dig. Men vill man fultolka så vill man! Hon gjorde definitivt fel och har fått (får) sona sitt brott, på olika sätt. Och det här med att folk repeterar att hon ändå inte förstår vad hon gjort. Jag tycker att det framkommer rätt tydligt att hon förstår att hon gjort fel. Hon har ju gång på gång sagt att hon vet att hon gjort fel. Vad mer ska hon göra? Vad ska hon säga för att ni ska bli nöjda? Är det något hon gör fel är att använda sitt barn i sociala medier men det är hon ju tyvärr inte ensam om. Det hoppas jag att hon blir liksom alla andra blir fortsatta ifrågasatte om.

            Precis, det är exakt det jag menar också.

            Word!

            Jag tror Margaux vet Att hon gjorde fel men jag är inte så säker på att hon inser Vad hon gjorde fel.
            Sen så vet vi ju inte med säkerhet att mannen hade däckat på grund av att han druckit för mycket. Det har de flesta bara antagit.

            Och även om hon gjorde ”en tabbe” så tog det ju inte ens en månad förrän det börjades med damage control i SVT, och hon fortsätter att vara med i i princip varenda program i PS (bara det skulle ju behöva packas upp). Hade hon dragit sig tillbaka för bara några månader, ”tigit ihjäl det lite, så hade folk glömt för de har kort minne. Det hade nog i alla fall inte blivit i närheten samma grej. Tror jag.

              Eller så ber man ursäkt offenligt och äger sitt misstag.

              Så som det fungerar i livet.

              Du kanske glömmer att sociala medier är hennes arbete.

              Eller hade du ”dragit dig tillbaka några månader” från ditt arbete om du gjort ett misstag? Skulle inte tro det.

              Hon har också hyra, elräkning, mat och andra utgifter att betala säkerligen.

              Hon är människa och gör misstag precis som vi andra!

                Fast jag tycker inte influencer går att jämföra rakt av med vilket yrke som helst.
                Men för att svara på din fråga: hade det inte funkat med jobbet efter att jag gjort bort mig så hade jag ju fått se mig om efter ett där det hade funkat. Eller tycker du att jag skulle varit kvar inom tex vården efter att ha postat förnedrande om en patient för jag har också räkningar? Är det min rätt att jobba som sjuksköterska bara för att jag vill?

                Ja, människor gör misstag, det säger jag inte emot.
                Hon bad om ursäkt (typ) men känner inte att hon äger det hon gjorde och bi fortsätter att diskutera detta eftersom hon till stor del själv drar upp det och fortsätter att inte äga det.

                  Jag tycker ditt exempel är riktigt uselt.

                  Du kan väl inte jämföra ett yrke som sjuksköterska och filma en patient med en full människa som ligger framför någons ytterdörr så att hen inte kommer ut?!
                  Snälla…

                  Margaux bad om ursäkt till killen som låg där personligen och både han och hans mamma bad om ursäkt till Margaux att han somnat onykter utanför fel dörr. Han gör det inte till en grej så varför skall Camilla göra det? Jag kommenterar ytterst sällan faktiskt men nu när Camilla gick på Margaux IGEN så tyckte jag att det räcker!

                    Som sagt, jag tycker influencer är svårt att jämföra med nåt annat yrke så jämförelsen är inte perfekt. Poängen var ändå samma: är det en rättighet att ha ett visst yrke för att det är det man vill jobba som oavsett om det funkar?

                    Om vi leker med tanken att M sagt sin ursäkt i oktober och sen lagt locket på. Inga intervjuer, inga SVT-dokumentärer, inga som helst ”retcons” att hon trodde det var en kompis. Inget.
                    Och nu i mars så kommer nyheten att hon är med på den där appen.
                    Ingen kan ju veta säkert men jag detta inlägget hade varit lite annorlunda formulerat i alla fall. Det hade absolut nämnt händelsen men hade frågan varit om man ens borde beblanda sig med M alls?
                    Ingen ju veta säkert men man kan ju spekulera.

                      Om vi leker med tanken om att du jobbar som influencer.
                      Det är ditt enda levebröd.
                      Det betalar följande:
                      Din hyra
                      Din elräkning
                      Din mat
                      Din sons förskoleavgift
                      Ditt pensionssparande
                      Arv till Arnold
                      Din bil och bilförsäkring
                      Din bensin till bilen
                      Din hemförsäkring

                      Vi leker också med tanken att du offentligt bett om ursäkt, överallt.

                      Du har gjort allt i din makt för att göra rätt efteråt, efter ditt misstag.

                      Om du fortfarande tycker att du då skulle lagt locket på, då vet jag inte hur du funkar helt ärligt. Då är vi för olika som personer. Hoppas du förlåter dina vänner och familj om dom ”gud bevare mig” någonsin gör ett misstag och sedan ber om ursäkt till dig för detta.

                    Hon visste inte om mannen var full, sjuk eller vad som helst i det läget. Lägg ner det här nu, alla förstår att du tycker att det var mannens fel. Resten av oss kan fortsätta förstå vad som var fel i händelseförloppet, du gör det inte. Margaux verkar heller inte förstå pudelns kärna riktigt, vilket väl är det som folk reagerar på.

              Till Ylva12:08, fanns ingen svara-knapp.

              Ja, hon har säkert räkningar och grejer som ska betalas: det jag undrar är Varför måste de räkningarna betalas med en inkomst som specifikt influenser? Svara gärna på det.

              Jag menar att hon skulle lagt locket på direkt. Inte göra intervjuer eller snyftdokumentärer osv vidare. OM hon hade gjort det så kanske till exempel bloggbevakning ställt sig frågan ”vill man ha med M att göra?”
              Men det är vad jag tror att hon hade förlorat minst på. Som sagt, det är ju svårt att veta.

              Men vi tycker uppbenbarligen olika så jag går vidare nu.

                Frågar du ”Varför måste de räkningarna betalas med en inkomst som specifikt influencer”

                Frågar du verkligen det?

                I rest my case….

                  Ja, det är det jag undrar, så…?
                  Som du själv säger, pengar måste ju in, om det verkligen inte går så får man ju ta ett annat jobb.

                  Nu verkar det ju inte gå någon nöd på Margaux då hon får marknadsföra den där appen så slutet gott allting gott antar jag.

          Håller med dig. Men vill man fultolka så vill man! Hon gjorde definitivt fel och har fått (får) sona sitt brott, på olika sätt. Och det här med att folk repeterar att hon ändå inte förstår vad hon gjort. Jag tycker att det framkommer rätt tydligt att hon förstår att hon gjort fel. Hon har ju gång på gång sagt att hon vet att hon gjort fel. Vad mer ska hon göra? Vad ska hon säga för att ni ska bli nöjda? Är det något hon gör fel är att använda sitt barn i sociala medier men det är hon ju tyvärr inte ensam om. Det hoppas jag att hon blir liksom alla andra blir fortsatta ifrågasatte om. Det finns många som aldrig får någon fråga om det.

            Det tycker inte jag. Att jämföra med tunnelbanan tex tycker jag visar att hon inte förstår. Hon är ledsen för att hon ”åkte fast”, inte för vad hon gjorde.

      Problemet är ju att det inte bara varit en sak och att hon dessutom inte verkar lära sig av sina misstag. Sen ska hon ”gråta ut” i tv, radio, tidningar mm.

      Du va mig en riktigt sympatiskt inslag! Wow vad äter du till frukost? (Obs! Jag är gravt ironisk

        Jag har inte sympati för vuxna människor som inte kan hantera alkohol, helt korrekt.

        Dricker man sig redlös i vuxen ålder sorry, ta konsekvenserna!

        Det hade ju kunnat hänt värre saker med honom än att bli filmad…

          Konsekvensen av att jag drack mig dyngrak mitt på dagen skulle jag nog tänkt vara att få huvudvärk och må illa framåt kvällen. Hade nog inte räknat med att ta konsekvensen av att bli filmad och upplagd på sociala medier av en aningslös influencer

            Konsekvenserna av att du dricker dig redlös i ett samhälle där värre saker förmodligen hade kunnat hända:
            Ger dig några exempel här:
            Rånad
            Mördad
            Våldtagen

            Du verkar tro att alla människor är goda. Har du läst nyheterna?
            Har du tittat på ”Efterlyst” på tv?

            Som sagt du kan inte utgå från att en redlös fylla där du ligger avdäckad bara ger dig huvudvärk.

            Då får du nog vakna!

              Nästa gång du råkar illa ut på något sätt,fundera då på om du vill att en influencer filmar dig, sätter dit hånade ljud, publicerar det på sin stora kanal så hela svenska folket får se det och när folk börjat kritisera det dyker någon upp som börjar förklara att du förtjänade att dubbelbestraffas framför miljoner människor

                Den chansen är lika med noll eftersom jag aldrig skulle sätta mig själv i en sådan situation.

                  Vem är du ens? Du verkar rent besatt här i kommentarsfältet.

                    Ylva=TRH

                      Åh nu går det ihop!

                      Är inte Ylva = Bells vapendragare Stollis?

                    Jag tror att Ylva i själva verket är Margaux. Hon verkar ju helt besatt!

          Men hur stor brist på empati har du egentligen??

            Jag är en väldigt empatisk människa, bara för att man ifrågasätter en full redlös människa är man oempatisk?
            Men ge dig nu!

            Tycker Camilla kan sluta med häxjakten på Margaux. Det räcker nu!

            Margaux har bett om ursäkt till killen som låg utslagen.
            Han och hans mamma bad om ursäkt för att han ”somnat vid fel dörr”.

            Killen hade alltså druckit för mycket, vem vet han kanske är en creepy granne som skulle gå upp till Margaux och knacka på hennes dörr? Ingen vet varför han låg där. Ni skriver ”du vet inte varför han låg där du kan inte döma” men ni gör ju exakt samma sak, fast tvärtom. Ni utgår ifrån att han är reko person som bara råkat dricka lite för mycket och råkat somna vid fel dörr. Men faktum är att kan lika gärna vara ett galet psyko som skulle gå upp till Margaux och hennes son, men inte hann fram. Men ett faktum vet vi: Hade han inte druckit så mycket hade inget av detta hänt. Punkt slut.

            Jag tycker Camilla har bidragit till en äcklig häxjakt på Margaux i sociala medier.

            Hur empatiskt är det? Hon ger sig på en mamma som har en son? Hoppas du mår bra nu Camilla, ditt yrke går ju i princip ut på att gotta dig i influencers olyckor vad är det för empati i det?

              Vet du vad? Folk var svarat dig rent rimligt och utförligt här i kommentarsfältet. Du besvarat det på ett helt annat sätt. Jag vet inte vem du är men jag tror att du skulle må bättre av en internetpaus för du skriver mer besatt för var ny kommentar. Om du vore intresserad av en dialog hade du inte svarat som du gjort. Du verkar tycka att alla som inte tycker som dig helt enkelt är idioter. Det är synd.

      Det handlar inte om att forlata har, men lat oss ta etc exempel. Jag har ett ex som jag absolut alskade/alskar. Alltsa inte en framling utan en nara manniska. Under en period sa ljog Han mycket och betedde sig ratt illa- gjorde udda saker overlag och verkade inte forsta konsekvenser. Vi gjorde slut, och med tiden forlat jag honom och Han bad om en till chans.

      Ja sa nej. Varfor? For att bara for att man forlater en manniska sa betyder inte det att personen ar lamplig. Man kan forlata politiker som sager nagot korkat, en polis som miaabedommer en situation eller en doktor som ger en felaktig diagnos men det betyder inte att de ar lampliga for rollen.

      M har, vid flera tillfallen, visat att hon inte ar lamplig som Tv personlighet eller som influenser for att hon har ett daligt omdomme. Vi kan absolut forlata henne; men det ar inte samba sak som att ge henne massa publicitet som hon kan nyttja och tjana pengar och foljare pa tills nasta gang hon gor nagot liknande.

        Håller helt med!

      Exakt, man ska pissa på den som ligger! Som en vis kvinna sa.

        Absolut inte! Bättre att låta sitt barn peta på dem medan man filmar.

      Hej Erik Dahlberg

      Det handlar ju fortfarande inte om ett misstag. Det handlar om att Margaux har visat vilken rutten människosyn hon har. Vi behöver inte henne.

      Ylva, ska vi leka med tanken om att du byter ditt nick till Eveline?

      Nu är det ju inte bara filmklippet som har kommit fram.

      Heja Ylva!! ??

      Nu har jag läst svaren på det du skrivit här och även dina egna reaktioner på dem. Om du nu inte avsåg att mannens beteende har med Margauxs att göra, varför tar du ens upp honom och hans beteende, eventuellt påverkat av att han druckit för mycket? Själv hade jag blivit duktigt förbannad om någon granne öht uppträtt berusad i ett trapphus och om vederbörande hade klappat ihop där hade jag definitivt sett till att personen blev uppsagd från sitt boende. Ett sånt beteende är nämligen grund för uppsägning, både i hyres- och bostadsrätt eftersom det innebär en sådan enorm otrevnad för kringboende.

      Jag hade skött det så, enligt regelboken. Men jag hade inte filmat personen för att lägga ut på sociala medier. Säkert hade jag dokumenterat för att ha i en eventuell bostadsrättslig tvist men jag hade behållit bilder eller dylikt för mig själv. Det är ju här Margaux brister i omdöme. Och det är ju heller inte första gången. Självklart är hon olämplig i alla sociala medier-sammanhang.

      Hon hånade den utslagne mannen och la ut filmen på nätet. Hon har alltså begått en brottslig handling.

    Att plocka in henne här handlar väl mest om att få tillgång till hennes plattformar och större spridning? Har ingen aning om vad appen gör men antar att man tänker att Margaux målgrupp passar bra och därav plockar in henne.

    Har noll intresse av denna kvinna, ”som man bäddar får man ligga”, gäller väl oss alla inkl henne o killen som valde just hennes dörr att slockna utanför. Hur hon sen hanterade detta ”besök” är så jäkla DUMT så det finns knappt ord för det MEN, för mig är det allra värsta att hon själv ser ut att inte våga gå ut o kolla läget MEN SKICKAR UT SIN LILLE SON att ”pilla” på killen?! Vem gör så??? Tänk om denna kille vaknat till o reagerat ILLA på beröringen, det hade ju kunnat sluta helt galet! Hon hade en jäkla tur att det enda hon fått efter detta är ”dålig press o drev”, det hade kunnat sluta mkt värre. Desvärre verkar hon fortfarande inte fatta, att hon jämför det med ”tunnelbanan” är ju bara patetiskt!

    Hon gjorde fel.
    Men att aktivt fortsätta dra ner henna och de projekt hon är delaktiga i som du nu gör, Camilla, visar mer vem du är mer än vad för misstag hon gjort.
    Det visar mer att du faktiskt inte verkar vara en ganska otrevlig människa just nu.
    Är du verkligen själv så perfekt?
    Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri

      Det Margaux gjorde är olagligt och konsekvenserna av detta ska verkligen kännas av. En normalfungerande vuxen beter sig inte på sättet M gjorde, men M är ett barn i vuxen kropp som tyvärr inte förstår hur fel och olagligt detta var att outa en person på en stor blogg utan dennes samtycke. Det är tyvärr inte första gången M visar att hon mentalt är ett barn med nollkonsekvenstänk.

      Hej Erik Dahlberg

        Hahaha vem är det?

      Exakt, därav min kommentar som jag skrev. Kände att Camilla tar det för långt nu. Det räcker!

    OT men Linn Herbertsson verkar ha ny snubbe om man kollar hennes story?

      En stabil entreprenör och dessutom ängelinvesterare. 🙂 <3

        R1chard 5etterw4ll… mmmm. Mkt snygg!

    Att hon ens har mod att försöka hålla sig relevant. Helt ofattbart. Jag hade bytt namn, flytt landet å gått under jorden om jag var i hennes sits. Margaux mfl är verkligen helt aningslösa. Hon kommer aldrig få lov att göra comeback, vad hon än gör.

      Tänker samma… Hon har bränt sina broar. Men hon verkar desperat hålla sig kvar för vad är alternativet? Ett vanligt kontorsjobb? Hon hade nog fått sammanbrott efter bara en dag…

      Undrar om hon går back nu när hon inte har inkomst via sociala medier, eller om hon varit smart nog att investera pengarna hon fått in tidigare och lever på avkastning

    Tänker såå mycket på Hanna Theorin idag. Följer inte ens henne men önskar så för deras skull att de får se ett pickande hjärta! (Brukar spök-följa henne och kolla hennes stories då och då) Kan inte ens föreställa mig hur nervösa de är, jag var själv dödsnervös inför mina två ultraljud och då har jag ändå haft turen att inte ha några missfall.

      Åh tänker också på henne idag. Jag har själv haft flera missfall (ett ”vanligt” och ett uteblivet). Skulle jag bli gravid nu och gått på tidigt ultraljud hade jag nog tyvärr inte kunnat annat än att ställa in mig på ännu ett dåligt utfall. 🙁 Sedan tror många att har man sett hjärtaktivitet så är allt bra, men det har tyvärr inte stämt in på mina… Håller tummarna stenhårt för henne och hoppas allt ser perfekt ut idag iaf. Tror hon ger många hopp och inspiration (trots att det gnälls en del på henne här på BB) som delar med sig av detta.

        Statistiskt sett så går det oftast bra när väl hjärtat kommit igång. Så det är inte bara vad folk ”tror”.

        Tråkigt att du är en av de som har andra erfarenheter dock <3

        Har själv haft tre missfall så vet att det är tufft och måste vara ännu värre om man först fått se ett hjärta slå

        Statistiskt sett får man väldigt sällan fler än två missfall på rad så den prickade jag in istället :/

        (Nu lycklig tvåbarnsmor)

          Statistik betyder helt ärligt inte så mycket för mig längre. Som sagt, två missfall på rad och två missfall trots hjärtaktivitet har jag fått trots att det är ”otroligt låg risk”.?‍♀️

      Tänker också på henne… Hoppas det är deras tur nu!

    Kan inte denna tjej bara lägga ner sitt ”influenser-jobb” och börja jobba med annat. Allt hon rör vid kommer ingen vilja ta på… Fattar hon inte? Så fort hon ”går ut i media” eller lägger upp något så blir det ett jäkla hallå utav alla.
    Men more power till henne att hon hela tiden poppar upp överallt och verkligen KÄMPAR sig tillbaka. Blir lite desperat men mest skrattretande.
    Sorry men alla broar inkl vägar är brända. Ju mer hon håller på desstu mer vill folk inte se henne.

      Hon har fortfarande 327 000 som följer henne på Instagram och som stöttar henne.

      Jag stöttar henne. Hon verkar vara en underbar, varm och smart kvinna.
      Hon ringde polisen. Hon bad om ursäkt för allt och insåg att det var fel.
      Det är ju ingen som tycker att det hon gjorde var rätt, men en människa är inte sitt misstag. Hon är mycket mer!

      Alla gör misstag, så är det bara och man växer starkare ur dom.

      Är säker på att hon är en bättre människa efter denna händelsen, jag väljer att tro att hon är det.

        Att be om ursäkt utan att fatta vad man gjort fel, vad betyder en sån ursäkt? Att lägga upp filmen är ju inte det värsta och hon tycker ju att det är lika med realityn ”tunnelbanan” så hon har verkligen inte fattat ett dugg o inte lärt sig det minsta, utom möjligen att inte lägga upp allt på youtube. Men händelsen i sig, hur man beter sig mot sina medmänniskor och framförallt hur man som förälder inte utsätter sina barn för ev faror utan skyddar dem, det har hon överhuvudtaget inte tagit in, trots orosanmälningar mm. Hennes människosyn är nog densamma. Men visst, glad o trevlig är hon, men är hon någon som jag vill att mina döttrar ska se upp till? Näääääää!

        ”Underbar, smart och varm”? Det föreföll hon ju inte ens innan sitt katastrofala drag. Konsekvent publicering av sitt barn, exempelvis. Det är varken underbart, smart eller varmt. Vad håller du på med?

    Är det alltså samma app som Viktor Frisk var involverad i? Trodde jag var dött för länge sedan. Men med både Frisk och Margaux (aka influencervärldens mest kamerak*ta människor) involverade så hoppas jag det går åt helsefyr. Fattas bara Daniel Paris så har man samlat Stockholm mest desperata flunsor.

    Nämen Margaux nu får du väl ändå lugna ner dig. Vad är det med dig? Vad vill du? Tjäna pengar, ja jag vet, men mer då?

    Skulle aldrig någonsin använda ngt som helst som Margaux gör reklam för. Vad är detta för företag som vill frivilligt köra ner i diket med henne? Sjukt.

    Margaux har ju i detta fall investerat i appen och det innan hon incidenten hände. Däremot inte så smart av henne att göra reklam för den med tanke på henens trovärdighet, men vad appen Hummy representerar är ju oberoende av vad hon har gjort.
    Att sociala medier behöver ändras har vi nog alla förstått nu, och därför ser jag fram emot att se hur dem kan vara med och göra det! Vi är redo för en förändring! Men med det sagt, är Margaux kanske inte rätt person att fronta det. För hennes egen skull också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.