Molly Rustas tar tillbaka lussekänslan

Titta på den här videon och spela ”Tomtarnas julafton (midnatt råder)” samtidigt! 
Visst får man en känsla av luciatåg ändå?
Vem mer ska baka lussekatter?

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför trippar hon omkring på tårna?
    Ser ju skitlöjligt ut!

      Funkofobi ✔️. Jävla idiot.

      Va fan har det med saken att göra? Om du nu ska trolla så kan du ju åtminstone anstränga dig och vara lite påläst.

      Tipp tapp tipp tapp tippi tippi tipp tapp tipp tipp tapp

    Hon är så snygg!!
    Jag kan dock tycka att det ser roligt ut att hon går på tå genom hela videon.
    Okej längre smalare snyggare ben effekt men snälla inte hela tiden? Eller har hon ett var osynliga klackar som jag missat?

      För korta hälsenor kanske?

      Hade ju varit bättre hon haft har ett par klackar på sig

    Vad såg jag precis?

    Hon vill väl att benen ska se längre ut men fattar inte varför hon inte tar på sig ett par klackskor bara? Ser så löjligt ut haha. Men hennes mage ser så vältränad ut, ser inte ut som att hon fött barn ens ?

    Åh gud?

    Det är ju absolut inget man tänker på eller ens ser, att hon eventuellt skulle ha korta ben. Så otroligt löjligt då att trippa omkring så hela tiden. Fattar inte att fotografen/Bikbok tyckte detta var ok.

      Som att Bikbok skulle sätta ner foten där (hehe). ”Nej, man får absolut inte stå på tå!”

        Nej men de kan säga typ ”kan du gå lite mer normalt”. ”Eller kan du stå och posa så” osv. Det är väl inget konstigt att man som fotograf ger lite direktiv under fotografering.

          De vill väl att det ska se så snyggt ut som möjligt och en position som ger alla fördelar av att bära högklackat kommer se snyggare ut än strykjärn till fötter platt på marken. Höga klackar hade bara sett billigt ut. Hon är sjukt snygg och det är inget fel på hur hon står. Vissa vill alltid leta fel hos en riktigt snygg person och det är väldigt genomskinligt vad de håller på med.

            Hon hade varit snyggare om hon gjorde jobbet bättre och litade på sin egen förmåga att bära upp plagg med sin naturliga kroppshållning

              Ingen ser snyggare utan hållningen som klackar/stå på tå ger. Inte du, inte jag, inte Molly.

            Det hade väl sett mycket bättre ut med klackar?

              När han man klackar till badkläder? Är ju helt onaturligt och ser inte bra ut.

    Vilken mardröm för Molly och tanbyKlara om stringtrosan gick ur mode

    Om hon nu är kort är det bättre att embraca det istället för att försöka låtsas att man är en catwalk modell på 180. Speciellt när hon ser perfekt ut redan.

    Jag förstår inte. Vad har videon med tomtarnas julafton att göra?

      Sjung låten för dig själv… 😉

        Jag vet hur låten går men fattar inte.

          Se, då krypa tomtar upp ur vrårna, upp ur vrårna,
          lyssna, speja, trippa fram på tårna, fram på tårna.
          Tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp, tipp, tipp, tapp.

          Trippar fram på tårna , fraaaam på tåååårna

          ”Trippar fram på tårna…”

            Jaha ok. Var lite för långsökt för mig att koppla det till videon men då förstår jag ?

              Inte långsökt alls. Men du förstod inte.

                Ja det var ju för att jag inte förstod som jag frågade. Och det var långsökt för mig, det skrev jag också. Säger inte att det var långsökt för alla andra. Herregud.

                  Jag förstod inte heller så du är inte ensam ?

              Hon går ju på tå i videon? Så var väl inte speciellt långsökt egentligen. Men du tänkte kanske på fel låt eller missade att hon gick på tå

    Förväntade mig saffranfärgade badkläder, sjukt besviken?

    Ingen är bättre på att åla och kräla än hon, det ska hon ha.

      Ja ingen ligger och sparkar bakut med ett ben som hon.

      Sjukt snygg dock, ålning eller ej! Hon kunde bara stått rakt upp och ner, lika vacker eller snarare vackrare kropp för det.

    Men hon tänker kanske att det ser graciöst ut ? Att hon uppfattas som liten och nätt ( vilket hon ju redan är)

      Finns många såna lustiga tics influencers har när kameran åker fram. Elsa spärrar upp ögonen så de ska se större ut, Engla plutar absurt mycket med läpparna, och Sandra B vrider fötterna inåt så att benens smalhet ska framhävas. Har man väl märkt av dessa tics är de svåra att missa sedan.

        Och THK visar magen och den är finast av alla ?

    Hur ser uppdraget ut när resultatet är det här, någon som har koll? Är det ”Gör reklam för våra bikinis, du hittar nog på något bra” eller ”Åma dig och se så sexig ut som möjligt, det gör inget ifall fokuset är på din kropp och inte på plaggen”?

    Hur kan man år 2023 fortfarande få hejarop på ett så här pinsamt instagram-inlägg? I och för sig mest från klubben för inbördes beundran men ändå. Så naturligt och vackert hon rör sig. Not. Skulle dö av pinsamhet om jag höll på och ålade mig så här, vare sig någon såg eller inte.

    Tänker mest på hur urbota fult och fånigt det ser ut när man drar upp bikinitrosorna så som hon gjort (veeeeet att det är modernt, men tycker det är überfult). Sen ser det ju såklart mkt märkligt ut att strutta omkring på tå, och ligga och sparka bakut som en häst.

    Håller med. Töntiga hejarop. Och detta åmande. Är så trött att se sånt larv. ?

      Kan se larvigt ut, men hon har nog gjort sin marknadsanalys korrekt.
      Hon kränger en viss typ kläder, nästan 3k ♥️, typ 98 procent av dem är kvinnor o unga. Vilket är målgruppen ✅
      Inte så många kommentarer men ännu högre träffsäkerhet för vilka som skriver!
      Bra jobbat ?

    Men om någon överviktig eller gammal hade gjort samma hade alla här som klagat hejat på personen istället, lite komiskt. Jag har ingen åsikt varken om hur hon går eller ser ut. Om man har det känns man väl mer avundsjuk i Guess

      Avundsjuk på att posera på tårna sådär?
      Tror snarare att hon skulle kunna få samma effekt på andra sätt och kan anlita en modellcoach för att finna bättre sätt. Det ser rätt orimligt ut. Inte alls avis, men bättre reklam kan hon göra

      Kan väl bitvis hålla med. Tonen är – som vanligt – onödigt hård härinne. Samtidigt kan jag inte hjälpa att fundera över hur det egentligen känns att göra så framför en kamera. Posera, gå omkring på ett sätt som kanske inte är naturligt för att skapa ”content”. Vänjer man sig? Personligen får jag nära på panik bara av att se en kamera så jag är knappast material för att bli en influenser.

      Mer komiskt att du vet hur alla skulle reagera om någon som vägde 10 kg mer skulle gjort samma löjliga tådans. Och du menar att om man har en åsikt, så är man avundsjuk?
      Nu tänkte du väl lite fel?

        10kg mer?

      Håller med dig T. Folk blir väldigt provocerade av hennes skönhet. Finns inget att klaga på hos henne, hon är inte sönderopererad, hon ser inte plastig ut eller något annat bara jättesnygg och då ska folk håna henne för att hon står på tå. Skrattretande hur illa berörda folk blir av en snygg tjej.

        Nu är det ju tippandet på tårna som inlägget handlar om. Inte om hur snygg hon är. Det hade säkert sett bättre ut om hon hade haft klackar eller inte skuttat fram på tårna. Hade sett lika skumt ut oavsett vem som gjort videon. Så irriterande att avundsjuka alltid ska dras upp, förstår folk inte att varenda människa inte tycker ex Molly är jättesnygg.

          Läste du vad jag skrev? Som jag skrev är hon så provocerande perfekt i kroppen att det enda folk ska göra är att leta petitesser de kan kritisera – som att hon står på tå.

          Om du inte tycker den där kroppen är snygg så undrar jag vad du tycker är snyggt istället. Muffinsmidja? Stabbiga grova vader? Buteljformade axlar? Ryggvalkar? Sladdrig hängrumpa? Dubbelhaka? Vi är alla wired att dras till det som ser ungt och friskt och fertilt ut och enligt vetenskapliga mått mätt ser hon ytterst ung och fertil ut i kroppsformen. Det är ingen som dras till motsatsen, tyvärr. Att påstå annat är bara den försvarsmekanism som kallas förnekelse. Vi alla gör det någon gång, men vissa gånger är mer uppenbara än andra.

            Perfekt? ? Alla tycker inte lika.

              Försvarsmekanism 🙂

                Huh? Tycker verkligen inte det där är en perfekt kropp/utseende. Bara för att du är besatt av henne…

        Alla tycker inte så såklart, inte avundsjuk alls på hennes utseende, inget speciellt för mig.

          Intala dig det du.?

            Haha va? Jag vet väl vad jag själv tycker? Har sett många mkt vackrare personer. Acceptera att alla inte är lika betagna som du, fan girl. ?

      Men det behövs att vi hejar på överviktiga och äldre. !!Dom syns för lite och ska ha lika mycket respekt som en vacker modell!!

      Nej du, då hade det hetat: ”Men gud, hon som är så gammal och tjock ska inte tro att hon ser ut som en modell bara för att hon går på tå! Hon borde gå och gömma sig och aldrig visa sig igen, ohälsosamma människa!”

    Hon ser ut och beter sig som en fjortis. Pinsamt. ?

    Fånigt! ?

    Molly Rustas har så snygg kropp! Hon är en av mina målbilder när jag tränar inför sommaren.

    Hon har nog längdkomplex

    Inte så smickrande att man ser springan (eller vad man nu ska säga haha) i underlivet i den vita baddräkten

      Varför inte?

      Man var tvungen att titta vääääääääldigt noga för att upptäcka de och bilderna swishade förbi i ultrarapid. Intressant att se vart folks fokus ligger när det gäller den här tjejens uppenbarelse framför kameran.

        Inte alls väldigt noga, det var inte mitt fokus alls, men tyckte minsann att man såg.

          Visst visst. ?

      Ska man låtsas som att man inte har ett underliv eller vad menar du? Då förväntar jag mig att det ska anses osmickrande när killars paket buktar ut det minsta i badkläder/underkläder.

      Ska vi kvinnor skämmas om springan skymtar förbi lite?
      50-talet osv.

        Lol, jag vill inte att man ska se konturerna av mitt underliv nej, vill inte heller se konturerna av andra människors kön. men jusje ja det får man ju såklart inte tycka i detta pk kommentarsfält.

          Tönt

    Nejnejnej bara neeeej. Vill krama och påminna människan att vi (lika gamla) snart fyller 30 år. Man kan inte posera som 20-åringar längre . Sälj inte grej med tjej, se lite glad och avslappnad ut

      Vad har ålder med det att göra?

      Fy vilken trist kommentar. Varför kan man inte posera som en 20-åring när man snart är 30? Pga vad folk ska tycka om en? Tycker riktigt synd om dig om det är såhär du ser på världen.

        Tack för omtanken, men mig behöver du inte tycka synd om❤️

          Varför tycker du synd om Molly då och vill ge henne en kram? Tror hon behöver exakt lika lite omtanke från dig.

      Jättekonstig kommentar då har nog snarare du något ålderskomplex många som arbetar med modellarbete är närmare 30 och kan posera på alla möjliga sätt inte bara 20 åringar ?? Så man ska bara vara en tant så fort man fyller 30 då? Eller vad? ? du låter som du måste arbeta med ditt tankesätt

        Vilken analys ????

    Jag är nog inte hennes målgrupp, är 35 år. Men känner bara är det jag som är lite trött på det hela sälj grej med tjej? Hon är jätte snygg och badkläder visas ju normalt på kroppen men för mig hade det gett mer att se något med lite personlighet i, om det nu är att man vill försöka sälja något. Detta känns så väldigt platt.

    Men går hon inte på tå för att få det att se ut som att det är en behind-the-scenes film från en fotografering? Alltså att det ska framstå som att hon står och poserar för en kampanj och att någon filmat lite under tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.