Läsarnas undringar i Gabriella Joss Posslers kommentarsfält

Både här inne och inne på Gabriellas blogg har det förekommit frågvisa kommentarer om hennes man, och faktumet att han inte syns på hennes sociala medier i samma utsträckning som tidigare.
Jag är helt med de kommentarer som skriver att Gabriella inte har någon som helst skyldighet att besvara dessa frågor, för det har hon inte.
Däremot ställer jag mig lite frågande till det narrativ som hon bygger upp genom att godkänna alla kommentarer som handlar om detta. Alla kommentarer måste manuellt godkännas innan de syns.
Jag kan inte låta bli att undra, eftersom det är en högst medveten handling, ATT godkänna dem. Hon hade lika gärna kunnat låta bli att godkänna dem om det är någonting hon inte vill prata om, så att hon godkänner dem är en smula märkligt.

Hur tänker ni här?
Har influencers alltid en agenda?

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Givetvis, eftersom de säljer sig själva. Nu har hon mjölkat att de har sex fyrtioelva ggr/dag, samt graviditet och förlossning. Dags för vad nu som genererar klick och pengar.

    Han har ju varit med på bild senaste veckan. Kanske bara handlar om att han inte vill vara så mycket på sociala medier eller har varit bortrest? Men ja, känns skumt att inte ens kommentera det hela. Bättre att dementera folks spekulationer

      Jag får inte känslan att de bor tillsammans just nu. Han kan vara där och träffa sonen.

    Hon bygger inte upp ett narrativ genom att godkänna kommentarer (förutom rena påhopp), hon hade byggt upp ett narrativ om hon inte godkänt kommentarer. Och då hade folk kommit springande in hit för att skvallra om vilka kommentarer de minsann skrivit som hon inte godkänt och då hade det spekulerats kring det istället.

    Det är väll självklart att folk kommer att spekulera, när man delar hela sitt liv på internet.

    självklart har alla influencers alltid en agenda. den stavas ????

    Usch, man blir påmind om varför inga pengar i världen skulle få en att bli influncer. Hellre fattig än att ens privatliv ska dissikeras.

    Gabjoss försöker ju dock inte heller dölja att nåt knakar i relationen. Hennes inlägg skrivs mer i ”jag” och ”min” form nu, inte ”vi”. Hon gör det rätt tydligt att hon för tillfället inte hänger med maken.

      Om hela relationen har byggts på sex (i alla fall enligt de tidigare uppdateringarna) så finns det väl inte så mycket gemensamt just nu när hon har fött barn och antagligen inte är så jättesugen på sånt än…

        Men glöm inte smoothies! Det intresset delar de också. Sex och smoothies. Allt en relation behöver!

    ”Ni kändes som det absolut perfekta paret”

    Man kan väl inte vara äldre än 18 om man kommenterar så? Relationen verkar bygga på attraktion och passion, annars verkar det finnas många red flags, iaf baserat på det man sett på sociala medier. I filmen värld räcker det långt med attraktion, men i verkliga livet behövs lite mer än så för att få en vardag med småbarn och varannan vecka-liv att gå ihop.

    Jag kan inte förstå hur de ville skaffa barn så himla snabbt efter att de träffats. De lärde knappt känna varandra. Är inte det det absolut viktigaste när man tar ett steg att bli föräldrar? Att veta vem tusan man skaffar barn med OCH hur det är att leva ihop med människan. Sådant tar år! ?

      Kändes som att hon tävlade med sitt ex. Vem gifter om sig först, vem skaffar barn först..

    Taktiskt enligt henne. Hon vill skapa än mer trafik. Du hjälper henne ytterligare med det med detta inlägg!

      Ja, jag är ganska säker på att det är det det handlar om. Hon har inte lika mycket som drar folk till hennes blogg/insta längre, hon har mjölkat passionerat förhållande med mycket sex/giftemål/graviditet/graviditetsproblem till max och kanske har intresset för henne dalat på senare tid. Tror nog herr och fru Possler gemensamt kommit på denna strategi…

    Influencers kanske inte har en agenda med ALLT, men väldigt mycket tror jag.

    Tycker även att det inte finns många Influencer som är genuina och ärliga längre.
    Man kan omöjligt ÄLSKA och tycka att ALLA produkter man gör reklam för är det bästa som finns?!
    Det finns liksom fler strategier och texter man kan skriva, när man gör reklam än att älska allt. Varför är det ingen Influencer som tar en liten kurs i marknadsföring så de kan utföra sina jobb bra? Fortbildning ingår i många yrken, så varför försöker inte Influencers bli bättre på sina jobb och mer kompetenta? (Retorisk fråga, tror jag redan vet svaret)

    En annan sak som skiljer sedan han ”försvann”, är ju att det inte längre är en massa foton uppifrån, rakt ner i urringningen. Inte heller de märkliga amningsbilderna där brösten är i fokus och bebisens huvud är avkapat (!) Nu är det betydligt mera påklätt.

    Den där mannen verkar extremt sexfixerad. Och Gabriella anpassar sig för att vara till lags.. ?

      Hon har ju dock långt innan honom fokuserat på sin klyfta i alla bilder. Sen blev det rumpan och sen väl bägge : p

      Varför tror du att hon anpassar sig? Med Fjodor var det han som fick följa med snällt, vilket det kommenterats en del kring. Gabjoss har ett hett temperament, något hon själv medgett och jag tror inte hon anpassar sig
      alls. Men var det någon här som trodde att det skulle hålla mellan dessa två? Jag tror snarare att han inte låter sig manipuleras så lätt

        Du kan absolut ha rätt! Jag var inte med under Fjodor-tiden så detta är bara min tolkning utifrån att hon ger ett extremt osäkert intryck kombinerat med stort bekräftelsebehov. Fått intrycket att hon hakar på allt han föreslår, men det är ju inte alls säkert att det är så.

    Jag undrar ändå mest hur hon ser ut framifrån, varenda bild är i profil och hon tittar neråt.

      Följer inte henne men nu efter allt tjat om mannen blev jag nyfiken, 28 mars i bloggen finns en bild om man vill se hennes ansikte rakt framifrån haha.

        Det är ju precis detta jag menar med osäker/dålig självkänsla. Hon vågar aldrig titta rakt in i kameran utan att göra en grimas/pussmun. Måste ju vara svinjobbigt att försörja sig på en blogg när man har sån panik över sitt utseende.

      Detta har jag tänkt på länge. Hon tar alltid bilder (och videos!) från samma vinkel. Jag har en teori att hon hatar sin näsa och därför vinklar hela ansiktet nedåt. Ibland har hon bokstavligt talat hållit för hela näsan när Zeb filmat dem.

      O ingen har nånsin sett hennes tänder på
      varken blogg eller insta. Hon har alltid munnen stängd. Likaså i videor så visar hon inte en enda tand. Hon har tidigare nämnt att hon har fula tänder.

      Så hennes följare har ingen aning om hur hon ser ut 😀

    Hur det än går så är det inte försvarbart att skaffa en unge sådär snabbt, speciellt inte när det finns två andra yngre barn inblandade
    Men ja, man är ju inte det minsta förvånad om nåt redan är knas.

      För man måste be dig om lov först?

      Alla barn är ju dock inte planerade, så där tycker jag inte att man ska vara så snabb på att döma. Långt ifrån alla går ut med att barnet var oplanerat, och att hålla det hemligt kan jag också tycka är mest rätt gentemot barnet. Att planerat skaffa barn väldigt tidigt i förhållandet kan jag dock tycka är ifrågasättbart, för att faktiskt lära känna sitt framtida barns förälder är ju absolut att föredra. Ibland visar personer inte sin rätta sida för ens man lärt känna dom på riktigt.

        Jag håller absolut med dig men jag tror att det kh menar är att hen tycker det är oförsvarbart att just medvetet skaffa ett barn så snabbt, alltså inte att det var en ”olycka” (hemskt uttryck men du fattar) som resulterade i en graviditet utan att de så snabbt valde att aktivt försöka bli föräldrar, innan de lärt känna varandra ordentligt. Sen kan man väl aldrig vara riktigt säker på att man verkligen känner någon, bara att se hur förändrade/hatiska/bittra/elaka vissa ex blir mot varandra, men jag tror absolut att de underlättar att ha lärt känna en människa innan man väljer att bli förälder tillsammans med vederbörande. ”Oförsvarbart” tycker jag dock är lite väl kategoriskt.

      Håller helt med! Tingelinn är ett tydligt exempel! 3 barn med 3 olika pappor innan 25 år. PLUS att hennes senaste och nuvarande kille blev gravida ”planerat” efter endast 1 månad!

        Stay classy ??

    Vissa män känns som såna män som blir förvånade & svartsjuka på att bebisen plötsligt behöver moderns bröst mer än vad mannen gör. Just sayin ?

      Ja och när kvinnan inte längre vill ligga pga trötthet, läkande bröst,bajsblöjor mm.

        Finns väl lika många kvinnor som inte varit ärliga mot sig själva och ”byggt” förhållandet på fel saker. Och när ett barn kommer in i bilden skiftar kvinnans fokus och de sakerna blir tydligare.

    Efter att ha följt Gabjoss så länge så kan jag bara konstatera att detta inte är att fiska trafik och tjäna pengar. De har en fnurra på tråden. När hon och F skulle separera märktes det också så extremt tydligt innan hon gått ut med det. Nackdelen då man hela tiden ska vara så extremt privat och skriva om hur underbart och bäst allting är – man fattar liksom när så inte är fallet… meeen man har ju haft fel förr, hoppas på allt gott för dem i alla fall!

    Han kommenterar ju hjärtan på hennes bilder på Instagram så det är nog ingen fara mellan dem

      Att han kommenterar ❤️❤️❤️ på en bild på sin son säger ju inget om deras relation.

        Sant! Reflekterade inte över vilken typ av bild det var

    Förlåt OT men så frustrerad, spolier alert Love is blind fram till avsnitt 7.

    Herregud blir ju galen snart, Chelsea snälla vakna! Kwame är så uppenbart inte kär i henne. Och vid hembesöket, kan han inte ha åtminstone tagit bort sin smutstvätt från golvet och sin runklotion från vardagsrumsbordet?!

    Sen tycker jag att Zack beteende sig mycket skummare med Irina än han gör med Bliss. Som ögonkontakten, han stirrade ju galet på Irina när de sågs första gången. Skönt att Irina är ute i alla fall, hon var bara ute efter semester i Mexico.

      Dock är Chelsea väldigt mycket! Too much

        Absolut hon är jättepå själv, hon vill nog väldigt gärna ha man och barn.

        Jag håller med! Tycker Chelsea är för mycket. Så påträngande. Får faktiskt panik. Hade ej orkat en enda dag med henne ”i love you so much baby, kiss me, love you, hug me”.

        Kwame och blondinen (glömt namnet, men hon som är ihop med Paul) verkar mest sugna på varandra. Töntiga båda två.

        Jackie behöver ta itu med sina problem innan hon är med i såna här program, hon är otroligt fånig.

        Zack är sjukt obehaglig och jag förstår verkligen Irina.

        Tiff och Brett är by far i egen liga, jättefina ihop.

          Håller med om allt. Tycker kanske inte att Zack är så obehaglig, men helt ok att Irina kände som hon gjorde. Dock var hon var ju heeeeeemsk i huset så tycker inte alls om henne som person ?

    Det enda jag ser och tänker på när jag hör eller varit inne och kikat på Gabriellas sociala medier är reklam.

    Reklam för allt ta mig fan.. hur orkar folk följa henne?

      Jag håller med!

    Nån som vet hur människan ser ut ens?

      ?

      Ja vi vet hur hennes bröst, rumpa och hår ser ut. Framifrån…Ingen aning.

        också reagerat på det att jag vet inte hur hon ser ut.
        99% av bilderna är fotograferade snett från sidan, uppifrån, hukandes på golvet…. eller så långt bort att man inte kan se hennes ansikte klart. men rumpa, bröst, håret och ev läpparna. hom fotar ju både man och barnen framifrån.
        Alla gör ju som de vill men lite ”märkligt”

    Jag tror bara att hon råkade se en kommentar här om att någon undrade kring hans frånvaro i hennes sociala medier. Och då föddes denna idé. Hon gör det så tydligt när hon skriver om att hon ska träffa bästis på kvällen osv. Typ varje kväll. Man måste ju inte skriva det om man inte vill att fplk ska veta. Dessutom har vi ju ingen aning om ifall hon verkligen träffar ”bästis” eller faktiskt åker hem till ”mannen”. Tror som många andra att hon vill ha spekulationer

      Det tror jag verkligen inte. Hon gjorde ungefär samma sak innan hon och Fjodor gick från varandra. Spelade liksom ut honom på ett kyligt sätt.

    Synd om dom har problem i relationen. Känns tufft att vara skiljd två gånger och ha tre barn innan 30.

      Blir tyvärr ofta så om man får barn innan man faktiskt känner varandra.

    Följer hellre hennes smoothie än 50000 bilder om dagen än vissa andra som fastnat i sin normalisering

      Va?

        Följer heller inte hennes smoothiebilder, 50 000 om dagen vissa dagar. Verkar ha fastnat i sin rabattering
        (Alltså jag följer inte henne, var inne kollade, mycket rabattkoder o mycket av samma )

        Hahahhahahaa är så när man har små barn som pockar på ens uppmärksamhet när man ska skriva samtidigt.

        Förstår ditt ”Va?”

        Kanske lite klarare nu?

    Det är fullkomligt obegripligt detta med ”oplanerade” barn. P-piller. Minipiller. P-stav. P-spruta. Pessar. Kondom. P-skum. Dagen efter piller (akutp-piller). Kombinera något av dessa med så kallade säkra perioder, NC och avbrutet samlag, så vore det väl själve fan om man bleve gravid! Och snacka inte om att inte alla tål hormoner – då finns kondomerna. Och det går att kombinera alla andra metoder med kondom om man vill öka på säkerheten. Det är antingen ren lathet eller dumhet (som i korkad) om man inte kan skydda sig mot en oplanerad/oönskad graviditet.

      Men det är ju inte ett oplanerat barn?

      Har för mig att hon skrivit att barnet var planerat

        Planerat – och det var inte deras första gemensamma graviditet då de även hade ett missfall.

          Inget missfall, en abort.

    Folk hittar sig i andras olycka osunt!

      Va?

    Tyckte hon skrev ett inlägg om hur dåligt hon mådde över HPV viruset (om i form av kondylom) och om hon visste skulle hon använt kondom.. Kan ju vara så att ens partner inte varit ärlig med om man testat sig eller vad man har latent sen tidigare. Hände mig i mitt tidigare förhållande och jag blev väldigt off och äcklad utav honom.

      Fast det var ju inte kondylom hon fick utav HPV, utan ”cancer in situ”. Fick ju akut göra konisering mitt under graviditet och sedan bära cerklage under resten av graviditeten. Det är inte en ”vanlig könssjukdom” vi pratar om, utan livmoderhalscancer orsakad av HPV.

        Men när hon skriver att känner mig så äcklad osv.. Hon kanske inte vill skriva rent ut.. Detta att det ska smitta fram o tillbaka som hon skrev tyder på nåt sånt..

        Kondylom kan oxå orsaka livmoderhalscancer

          Nej det är olika typer av HPV, den sort som ger vårtor orsakar inte livmoderhalscancer.

            Kan väl få båda om man har otur

    Tycker att både detta inlägg, kommentarsfältet och kommentarsfältet inne hos Gabriella är fruktansvärt samt osmakligt. Vad fan är det ni skriver? Vad är ni för några som skriver om och kommenterar denna del av en människas liv och på dett sätt? Gå iväg från era tangentbord, få lite perspektiv på saken och förstå att det inte är riktigt friskt hur ni sitter och skriver. Och nej, det är skillnad på inlägg och inlägg – jag tycker inte denna vinkel är ok. Ni sitter och diskuterar en annan människas _sexliv_.

      Fast om personen i fråga glatt själv svarar på frågor om sitt sexliv, hur många ggr de gör det per dag, favoritställningar osv (clickbaitar gärna) så är det inte så konstigt att nivån på kommentarerna är så låg. Som man bäddar får man ligga så att säga…

      Hon har ju själv visat upp sina sexleksaker och sexiga underkläder på bloggen, hur stor är skillnaden i att diskutera det? Kanske influencers ska fundera på vad de bjuder läsare på, och vad som är ”osmakligt” och ”friskt”, enligt dina ord?

      Vissa influencers har ju sitt privatliv som content. Då är det ju inte konstigt att det diskuteras. Om man är en influencer som har en inriktning mot tex träning eller bakning och inte skriver så mycket om sitt privatliv vore det däremot osmakligt om följarna sitter och snokar i det privata.

    Hon gör ju allt för att hinta om att de har det dåligt, igår delade hon ju text från I Care om just det.

    Väldigt uppenbart att något hänt o att de inte har de så bra ihop. Varför annars gå från att skryta om han är den bästa killen osv i varje inlägg till att knappt nämna honom alls. Väldigt tydligt o de va samma när de tog slut med fjodor. Hoppas allt är bra mellan dom dock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.