Det går bra för Alice Stenlöf

Foto: Pontus Lundahl/TT

Alice Stenlöf sätter betyg på livet inne hos Aftonbadet, och av hennes många plustecken så verkar livet minst sagt leka för den unga influencern.
Du hittar hela artiklen här. 

Tack för tips!

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Härligt med någon som är så positiv! ☀️

      Ja men det är väl lätt att va positiv när allt går superbra? ?

        Ja och det är väl härligt? ☺️

        Du vet väl inte hur saker och ting går i hennes liv. Mer än att hon valde att lyfta just det som går bra. Prova se livet från den positiva sidan du också.

          Eh, jo hon säger ju det.. Det är det artikeln går ut på.

    Följer inte henne längre, men jag insåg precis att jag kan inte minnas henne som negativ någonsin?
    Man blev glad av att hon mår så bra iaf, det smittade genom texten. Kul att livet går bra för henne?

    Kommer osökt att tänka på Phoebes replik från Friends:
    ”No, I’m a positive person. You are like Santa Claus on Prozac… at Disneyland”
    Vad tomtemor Alice fått i sig undandrar sig dock min bedömning.
    Kanske är det bara vårsolen (och lite pollen)…

    ”Tack för tips!” Vem tipsar om sånt här? Nån som är missunnsam för att någon annan har det bra? ?

      Hur landade du i den slutsatsen? Märkligt.

      Varför skulle man vara missunnsam för man tipsa om detta? Det säger ganska mycket om dig att du tror det! ?

        Inte så konstigt att tro det med tanke på hur det brukar låta här inne.

          Beror lite på vilka kommentarer man lägger vikt vid, mycket positivt med här också ☺️

      Tipset löd så här:

      Tycker att det är roligt att Alice mår bra, gillar henne

      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Knlvn6/alice-stenlof-satter-plus-pa-livet-lycklig-supersingel

    Blir så fruktansvärt avundsjuk på alla influencers som lever mitt drömliv. Resa och bo utomlands när som helst, ha drömlägenhet, kunna göra och köpa vad man vill, aldrig vara i ekorrhjul. Är SÅ avundsjuk. Vill gråta. Så trött på min egen verklighet som jurist som jobbar häcken av sig och knappt får det att gå ihop.

      Gör något åt det då? Omvärdera livet ?

        Åh bra tips! Omvärdera lite så får man helt plötsligt flera miljoner på bankkontot ??

          Man behöver inte flera miljoner för att leva ett liv man är nöjd med

            – Resa när som helst
            – Bo utomlands när som helst
            – ha drömlägenheten
            – Köpa vad man vill
            Eh jo jag tror att det behövs pengar

              Men ska man sitta och deppa för att man inte är miljonär?!

                Ja

                Nej men man kan ändå vara avundsjuk

                  Jo men då kanske man ändå ska prova se det positiva med sitt liv. I stället för att vara avundsjuk och ledsen över att man inte har miljoner.

                    Många influencers bör tacka Bianca Ingrosso för deras vänskap. Vem hade vetat vem Alice eller Lovisa Wonge är om inte Bianca tagit dem under sina vingar! Gäller att smörja ordentligt o spela teater o låtsas att man är bästa bästa vän med Bianca. Bianca borde få bonus för alla influencer som blivit ”kända” tack vare Bianca Ingrosso.

              Det enda jag skulle vilja ha råd med är längre ledighet. Hade jag varit rik hade jag utökat semestern med tjänstledigt utan lön. Tagit ledigt alla lov med mina barn.

                Jag har råd med det men får inte för jobbet ändå.. Suger.

      Jadu tänk vad olika det kan vara. Nu vet jag inget om ditt liv överlag, men blev ju avis bara av att du är jurist. Det hoppas jag också kunna bli en vacker dag.

      Sagt med all välmening så är det bara du som kan förändra ditt liv. Börja redan nu med att försöka ta reda på hur du vill ha det. Vad önskar du just nu om du bara går till dig själv och inte tänker på alla borde och måste osv? Och vilka små steg kan du ta för att komma lite närmre det?

      Hej!
      För ett år sedan kände jag samma som du. Mitt yrke åt upp alla min energi, allt mitt glada humör och typ min livsvilja. Med 30 år kvar till pension insåg jag att det inte var hållbart.

      Det går att byta bana, trots lång utbildning och ett ”bra” jobb! Idag arbetar jag med något helt annat, samtidigt som jag är fri och inte känner mig varken kvävd eller låst. Använd din avundsjuka som en motor för att skaffa andra möjligheter och förutsättningar.

      Heja dig, du kan, du vill, du vågar! En annan vardag är möjlig.

        Tack för ett hoppfullt svar! Får jag fråga dig vad för jobb du bytte till? Har verkligen ett bra jobb idag men vantrivs med yrkesvalet i dess helhet, gillar inte juridik och blir bitter på allt och alla.

          Kan du möjligtvis testa en helt annan bana inom juridiken? T.ex. företagsjurist (om det inte är vad du är såklart), det kan jag tänka mig blir en helt annan vardag.

      Känner med dig nina.
      Nog väldigt lätt för alice att må bra när hennes yttre gör att hon kan välja å vraka bland killar, vänner, företag, alla vill synas med alice för hon är snygg. Hon blev liksom känd för att hon va ”biancas snygga kompis”. Hon har fått allt serverat bara för hon ser bra ut och det är så det funkar för kvinnor. Vi har inte mycket värde utan sexappeal å ett vackert ansikte å kropp. Vi vanlisar kan kämpa ihjäl oss utan att någonsin lyckas helt enkelt för den stora massan inte finner oss attraktiva. En snygg tjej har ett väldigt enkelt liv för det mesta.

        När ska vi sluta tro att det är lätt för någon att må bra bara för att den har ”allt”? Det har väl utåt sett lyckade personer med pengar, status, osv motbevisat oss flera gånger nu.

        Du har en poäng! Men jag vill påstå att jag är minst lika snygg som Alice haha, enligt mig själv i alla fall, och jag har inte fått ett skit serverat.

        Visst får vackra fördelar, det är ju tom belagt i forskning. Men man kan ju också komma långt genom intelligens, utbildning och hårt jobb.

        Nu har vi ju snarare ett överskott av ”vackra tjejer” då det är lättare än någonsin att bli ”snygg” med alla hjälpmedel som finns tillgängliga idag.
        Jag har träffat en mängd av dem och inte har de det lättare då det krävs mer idag och det finns fler vackra tjejer än vad det finns rika män. Än mindre rika män som vill spendera på dessa.
        Att alla av dessa tjejer skulle få gratis mat varje gång de går ut på restaurang, få en massa saker gratis hit och dit är en myt. Det händer sällan idag och om det får det så är det nån enstaka gång. Finns en anledning vrf flunsorna influerar småtjejer. Lättare att få loss småtjejernas pengar.
        Alice är inte supersnygg precis och det är anledningen till hennes framgång och de flesta flunsors framgång. Du måste vara relaterbar också annars ses du som ett hot.

      Förlåt men jag kan inte hålla mig. Ts: Om du på riktigt tror att Alice är så lycklig, gå i terapi. Att vara så avundsjuk på ett liv som så glasklart är kantat av så mycket toxicitet är inte sunt. Jag lyssnade på Alice och Klaras första avsnitt o deras podd och Alice framstår rent av som en fruktansvärd person? Förstår att du önskar att ditt liv vore annorlunda om du kämpar med att få livet att gå ihop, men det är inte resor, drömlägenhet osv som fattas dig. Tro mig, det är sällan den typen av lyx kommer utan att du måste offra något. Som ödmjukhet i Alice fall t ex.

      Förlåt, men jag är så jävla trött på alla som är avundsjuka dessa självupptagna människor och inte kan se att deras liv på många sätt är ett rent helvete bakom alla flådiga bilder? Hur mycket skitsnack, ångest, oro, självhat som ligger bakom. Kolla vad du har och var tacksam. Det finns liksom folk som bor på gatan? Säg upp dig? Flytta? GÖR NÅGOT. Och sluta klaga. Blir helt matt.

        Vad som är drömliv för dig kan vara en mardröm för mig, vi är olika! ? Min största mardröm vore att ha barn!

        Fast verkliga livet är bra orättvist. Mycket roligt du kan göra med pengar. Miljontals människor lever fattiga ett helt liv. Jag hoppas alla en dag får en tillvaro som är rolig och inte fattigmansliv.

        Varför tycker du att hon framstod som fruktansvärd? Även om du är hård i din kommentar uppskattar jag den haha, ska försöka *GÖRA NÅGOT* men hade ju helst åkt till New York och Costa Rica när jag vill som fröken Benlöf. Tror inte att jag själv är mycket mer ödmjuk än Alice. Och jag tampas ändå med ångest och självhat trots att jag inte har det livet!

        Jag håller med, mina fördomar jag hade om Alice förstärktes betydligt i podden första avsnitt. Förstår inte hur hon kan ha vänner kvar med det beteendet.

        Arbetsdelen som TS nämner kan jag dock relatera till. Jag trivs inte på min arbetsplats, tjänar inte mängder med pengar men jag får ihop det och har absolut några tusen kvar efter månadens slut. Att börja studera är inte aktuellt i dagsläget pga ekonomin. Byta branch hade jag kunnat göra men då hade jag nog hamnat i en matbutik eller annat ”första jobb”-arbete och det hade garanterat varit värre än där jag är idag. Man måste nog lära sig att uppskatta det man har, se möjligheter och ta möjligheterna!!

      Vet om en stor influenser som reser med sin sambo och två barn och verkar leva drömlivet. Men verkligheten är en annan. Sambon mår skit psykiskt, hon vill vara otrogen eller lämna honom. Så allt är inte som det ser ut ändå. Man får vara tacksam över det man har och det fina i ens liv.

      Alice har ju verkligen mått PISS psykiskt i perioder, så allt är inte enkelt jämt. Alla har sina problem.

      Det här är exakt varför jag försöker att undvika sociala medier.. Hur ska man må bra i sig själv och sitt eget liv när ens 20s gick åt att vara en lost, stressad, fattig, deppig, ångestfylld student, istället för att vara rik, känd, ha tonvis av vänner, bo i stockholm, och ha alla möjligheter att göra det man tycker är roligt?

      Nu är jag 30+ och har pengar äntligen och mår bättre, bor i staden jag vill bo i, men jag ser på infleunsers som är där när de är 21 och blir så ledsen över mitt eget liv och allt jag känner att jag missat. JAg har ”inte tid” att leva det livet för nu måste jag ju bilda familj snart, annars är jag för gammal för det

        Fast jag var allt annat än rik när jag var ung men ändå lyckades jag resa och ha roligt men det krävdes lite finess.
        När jag precis fyllt 18 blev jag aupair. Åkte då till london med en enkelbiljett med ryanair. Bodde hos familjen och fritiden gick åt till mina hobbies som jag kunde ha med aupairlönen. Sen gick jag med i en teatergrupp och reste runt gratis med dem och tog de sparpengar jag hade från mitt aupairjobb och käkade för.
        Sen hittade jag ett servitrisjobb och blev inneboende. Sparade ihop cash till en flygbiljett till paris och med knaglig franska (typ hej, ja och goddag) lyckades jag få ett jobb som städerska på en restaurant. Hade så kul trotts att jag var fattig som en kyrkråtta. Festade, rökte på, hade korta romanser, åkte till fina stränder, blev bjuden på mycket roliga upplevelser och sevärdigheter.
        Det som skiljde mig mellan andra var att jag hade modet att bara dra.
        Nu är jag fortfarande relativt ung i tidiga 30 års åldern och reser och gör vad jag vill men till mer exotiska platser då jag nu har pengar till det.
        Känner ingen stress alls pga ålder. Livet blir vad du själv skördar.
        Folk glömmer också att vi är individer…om jag vore du skulle jag kolla upp mina äggreserver istället för att anta saker om min fertilitet.
        Jag har själv äggreserver som en 20åring och har tiden på min sida OM jag skulle vilja ha barn en dag. Men det är JAG. Alla är olika så jämför inte.
        Lycka till!

          Håller med, det är inställningen och modet som gör skillnaden! Vågar man så brukar det gå faktiskt. Men är man fast i ett ekorrhjul och inte vågar lämna tryggheten så kommer man ju aldrig få annat än sitt ekorrhjul. Själv ser jag med avundsjuka på de i glada ekorrhjul och hoppas nå dit nu efter att ha sett världen och varit med om massor med äventyr… Det är alltid svårt att få det man inte har valt liksom. Jag valde bort trygghet och nu är det lika svårt å ouppnåeligt för mig som resa jorden runt kanske känns för dig (obs exempel).

      Hur låg lön har jurister egentligen? Hur kan det va svårt att gå ihop?

        Det varierar väldigt mycket. Jag har haft en snirklig karriärsbana och hade en ingångslön på 29 000 när jag började, nu har jag arbetat mig uppåt i fem år och har 70 000 plus, men det var skralt där inledningsvis.

          Men 29 är absolut inte dåligt! Många har mkt mindre.

            29 efter en så pass lång utbildning är inget vidare.

    – Klara föder barn snart så jag kommer börja sova över i deras gästrum…

      Jaa vad är det för grej? Mardröm för mig åt båda håll – både att vara vännen som sover i en annan familjs hem när de precis fått en bebis, och att som nyförlöst mamma ha någon annan i hemmet när man precis har fött sitt första barn. ?

        Man får väl utgå från att ingen av dom ser det som en mardröm eftersom de verkar planera att ha det så.

        Förstår inte heller. Hade inte uppskattat det som hennes kille heller ?

          Nått snyggt att vila ögon på verkligen urjobbigt ? Lär inte bli mycket action som höggravid eller nyförlöst.

      Tänkte med på det. De gick ju inte alls bra för dom sist att bo ihop men nu med ett barn i bilden tror hon det kommer blir bättre? ?

        Nej det är så konstigt! Iofs en avlastning men jag hade absolut inte velat ha någon boende hos mig när jag har ett litet barn. Räcker väl om hon kommer ibland på dagen och hjälper till ??

          Men vad ska hon hjälpa till med? Brukar folk ha kompisar boende hos sig när de kommer hem från BB?

            När jag hade min första vända på universitetet, så hjälpte jag en vän som fött barn. Hon var ensamstående och helt utmattad. Det jag gjorde var att plugga hos henne några gånger i veckan och samtidigt avlastade jag henne så att hon kunde sova. Ibland dammsög jag, tvättade (särskilt massa små bodies och annat till bebisen, med allt möjligt på), lagade storkok, diskade och allmänt småpill i hemmet. När stöttningen går åt båda hållen, är det inte konstigt att vilja vara där för sina vänner. Min vän hade tidigare övningskört med mig en massa och utan den hjälpen från henne, hade körkortet kostat mycket mer och blivit en mer utdragen historia.

            Kan det vara så att Alice nu vill finnas där lite mer för sin vän, så som Klara var där för Alice när hon hade genomgått en stor omställning i livet?

            Oavsett kan det kvitta vad de två planerar för funkar det inte, kommer Alice nog åka ut rätt fort eller troligtvis självmant bo hos sig själv igen. Det är lätt att ”romantisera” en sån konstellation, men det är en hel del känslor och det är intensivt (särskilt i början och även som förstagångsförälder). Hur mycket stöd Klara kommer ha i sin kille är också svårt och veta, vilket kan påverka hur villig han är att ha Alice boende hos dem i några dagar. Hur de vill försöka göra borde inte irritera någon som inte umgås med dem.

        Vem orkar bo med Klara?? Och VEM orkar bo med Klara och hennes bebis?!?? Omg, kan ni tänka er den ljudnivån? Alice kommer bli galen.

      Senast när det bara var hon och Klara så gick det inte för att Alice var för introvert och behövde egentid. Nu blir det Klara, plus en pojkvän som verkar jobba hemma, plus ett spädbarn. Men skam den som ger sig, ska bli spännande att följa.

      Jag sover rätt ofta över hos mina kompisar som har ett litet barn, de skickar ut ungen till mig och så underhåller jag medan de tar sovmorgon, duschar ifred, gör frukost i fred, går och handlar i fred mm. Så fort det är nåt som faktiskt behöver göras tar de det. Verkligen win win för alla, plus deras barn känner sig väldigt trygg med mig vilket är perfekt om jag skulle behöva vara barnvakt på riktigt nån gång.

        Vilken fin vän du verkar vara! ❤️

        Vill du bli min kompis? 🙂

      Tror hon säger det lite med glimten i ögat

      Inte konstigt att vi i norden kallas/är världens ensammaste folk…

    Vad härligt för henne! Vad skönt att känna sig glad och nöjd med livet 🙂

    Själv har man en knaper CSN-inkomst som inflationen fullkomligt slukar, tentaångest, stress över sommarjobb och en rygg som är minst 86 år gammal. Nej men skämt åsido, härligt för henne att det går så bra. Något jag gillar med Alice är att hon alltid är så positiv, till och med i sämre perioder har hon en så framåtsträvande och hoppfull attityd.

      Det löser sig ❤️ Djupa andetag! Personer är inte alltid så positiva som du tror.

        Och en del har bara en förmåga att vara positiva och se det lilla som är bra i stället för att fokusera på det negativa. Alla är olika.

        Eller så är de helt enkelt precis just så positiva.

          Inte influencers – de är så skenheliga.

    Jag tog illa upp när hon dumpade Philip. Slutade gilla henne då. Orimligt, jag vet.

      Varför tog DU illa upp???

        För att jag hejjade på dem, i en influencer-värld där allt byts ut. Men som sagt, orimligt jag vet! ?

      Haha! Har exakt samma tanke i bakhuvudet när det gäller henne, fullständigt orimligt men ändå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.