Rabattkod på rövfillers?

Det var längesedan jag uppmanade er att gå in och anmäla brott mot marknadsföringslagen, men nu har jag landat i att det är dags.
Den här gången gäller det nämligen felmarkerad reklam för rövfillers där Paow även delar ut en rabattkod från en salong i Uppsala som heter Ice Beauty.
Det är på tiden att Patent och Marknadsdomstolen tar upp ett fall som gäller just den här typen av reklam, då det inte prövats än.
Det kan behöva komma lite riktilinjer och eventuellt även en översyn av existerande lagstiftning.

Jag har själv anmält den, men ju fler som gör det, desto bättre för att få myndighetens uppmärksamhet.


KLICKA HÄR!!!

Du kan välja att vara anonym i din anmälan.

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har människor som utför dessa ”ingrepp” ingen yrkesstolhet?

      ???

      Tänkte också det, fasen vad många som är beredda att livnära sig på den här sk*ten

    Done

    Vad är rumpfillers? Samma som i ansiktet fast mer? Lika farligt som bbl? Hur länge håller resultatet? Vill ej ha men är sjukt nyfiken på vad det handlar om för produkt.

      Har svårt att förstå att detta verkar vara helt ofarligt för kroppen. Spruta in i röven som kroppen ska kämpa för att bli av med i två år.

      Det är tragiskt vad kvinnor är beredda att göra för att känna sig vackra.
      Kan vi inte bli bättre på att omfamna våra naturliga kroppar, mer såna influensers skulle jag vilja se.

      Blir helt nedstämd av sån här reklam för man förstår ju var många som påverkas.

        Aldrig jag skulle utsätta min kropp för sånt här. Rena dumheterna.

        Fillers kan stanna mycket längre än så i kroppen . Och fillers flyttar sig ju på sig så småningom.

          Jag gjorde fillers för tre år sedan i överläppen och det sitter fortfarande kvar. Tack gode gud att de på AK enbart la in en liten mängd så tror ingen utom jag själv ser skillnad och att den inte heller har vandrat ut i läppen.

            Om ingen ser skillnad, varför gjorde du det då? För ”dig själv”? ? blev du lyckligare när du såg din läpp som var minimalt förstorad.
            Kan upplysa dig om att jag ofta ser folk som förstorat läpparna, dock säger man ju inte direkt ”oj ser att du förstorat läpparna, kul!”

        Varning för detta!!

        Se kalla fakta! Livsfarligt såg jag på tv4-nyheterna!

        Stor varning för detta!! Se Kalla Fakta. Såg nyss om hur farligt detta är på tv4 nyheterna.

    Alla ni som klagar på Biancas ”ljugande” om sina ingrepp – här har ni motsatsen. Paow är TOTALT öppen om allt. Hur bra tycker ni det är för unga tjejer och bilden av sig själva?

    (Ja, jag vet att just detta inlägg är om rabatt och det är såklart ett steg längre, innan ni kommenterar det.)

      Skitnajs

      Finns ju grader i helvetet också.
      Men helt ärligt så ja jag tycker det är snäppet bättre när kändisar är öppna om sina ingrepp istället för att låtsas som om de fått mini-näsa och jätteläppar av att ha gått ner i vikt (looking at you, Adele!). Då fattar tonåringar att de inte är fula, de är bara pank.

      Men jag tycker det är skitsynd att kvinnor, kända som okända, håller på med dessa ingrepp.

        Men varför ses det som någon slags mänsklig rättighet att veta vad andra personer har gjort för ingrepp? Ser heller aldrig någon som skriver ”jag blir lurad”, utan alltid ”andra blir lurade”.

          Har väl att göra med hur stort inflytande man har? Kommer väl helst med lite ansvar? Bryr mig inte om vad Michelle i Köping har gjort och ljuger om liksom

            Svårt att ta ansvar om man faktiskt inte har gjort ett specifikt ingrepp, men en folk följare är tvärsäkra på att det är sanning.

            Tycker att man som förälder borde ta lite ansvar också och prata om ideal och sociala medier, det kan ju inte läggas helt på influencers att ansvara för.

            Jag påverkas faktiskt betydligt mer av hur kvinnor runt omkring mig ser ut än hur influencers ser ut. När vänner och kollegor gör diverse ingrepp och ”rättar till” sådant som är ”fel” blir jag betydligt mer medveten om allt jag är mer eller mindre missnöjd med med min egen kropp och mitt ansikte (eller hittar nya saker att må dåligt över), än om folk på internet har smala midjor, stora rumpor och pyttenäsor. Kan ju vbara tala för mig själv, men för min egen uppfattning om mitt egna utseende har ”Michelle i Köping” betydligt större påverkan än Bianca.

          Inte en mänsklig rättighet så klart. Det är fritt fram att ljuga om sitt utseende. Men dålig stil i min bok helt enkelt.

          För att det blir sånt hyckleri när man lägger fram det som att det är träning, hälsosam livsstil och smink från ett visst märke som gett resultatet. När det egentligen är botox, fillers och silikon som ger det resultatet.

            Exakt, A vid 19.13. Det blir så fel när till exempel Bianca nu när någon ovan nämnde henne, ska prata om att vara på gymmet. Hon nämner hur hon gjort för att få större bakdel via träning på tre sekunder (överdriven tid) samt att hon fick bort mörka ringa under ögonen med en typ av kräm etc etc. Hon redan sagt att hon nyttjat botox, fillers och silikon.

            Jag menar, hon behöver inte berätta vilka ingrepp hon gjort, men hon medvetet ljuger om det. Ett exempel är ju det med de mörka ringarna under ögonen. Medveten falsk marknadsföring för att sälja sina produkter till, bland annat, folk med dåligt självförtroende som tror att de kommer uppnå samma resultat som Bianca med den krämen.

            Inget ont om Bianca, tog henne bara som exempel pga någon ovan. Finns så många mer exempel med andra också.

              Men om hon har dementerat att hon gjort det får man väl ta det, eller? Hur vet du med 100 % att hon ljuger om det? Och vad ger en rätten att fortsätta ett drev när hon dementerat?

        Vad tråkigt när du använder ordet ”ful” på människor. För mig är en ful människa endast det om hen är ful i käften och ful i käften är nog ofta dem som har svag självkänsla och ser sig själva som fula. Rumpfillers hit och dit. näsor och läppar, nja….

          Fast när man snackar plastikkirurgi så känns det rätt lägligt att använda skalan ful-snygg. Har svårt att linda in det i bomull så det fortfarande är begripligt…

      Nu funkar väl Paow mest som avskräckande exempel, eller? I alla fall i min värld, men jag har väldigt svårt för den här extremt plastiga looken som tydligen någon/många finner attraktiv. Tycker vilket som helst utseende som är naturligt vinner över ankläppar och fillersplufsiga kinder, alla dar i veckan. Såg delar av nåt Housewives of whatever-avsnitt härom veckan och var bara fascinerad över hur kvinnorna såg ut. Tittade på det för 10-ish år sedan och många av dem gick knappt att känna igen! Men ja, det är väl bra om man är öppen om man nu har gjort ingrepp, sedan tycker jag hela denna industri är skadlig på alla sätt för samhället. Bortkastade pengar på i bästa fall meningslösa, i värsta fall skadliga behandlingar.

    ”Ibland i Göteborg” låter lite suspekt. Kanske för att jag inte har inblick eller erfarenhet av branschen, men jag får direkt upp bilder av att någon har åkt tåg med hela väskan full med filler och kanyler. Sedan smäller hen upp ett portabelt massagebord och erbjuder fyllda rumpor på något hotellrum någonstans.

      Om jag inte är ute och cyklar så har just denna utövare flera anmälningar mot sig. Känner igen namnet ice beauty.

      Hembesök kanske. Lite som hemsjukvård, fast tvärtom. En gig-jobbare som levererar botox och fillers direkt hem till folk så man slipper gå ut.

    När jag var ung på 90-talet så var det värsta man kunde säga till en kvinna att hon hade stor bak. Idealkroppen var liten och smal med platt mage och små bröst.
    Sedan kom ”Britney”-eran då kvinnor fortfarande skulle va smala men nu skulle man se vältränad ut fast med stora bröst, rumpan var sällan i fokus.
    Sedan blev Kim Kardashian den nya ”inne-tjejen” och plötsligt skulle idealkvinnan ha jättestor putig rumpa, pytteliten midja och stora bröst.

    Så om du känner att du har en ful kropp som behöver kirurgi, vänta bara tio år så kanske just DIN kroppsform blir mode! ?

      Ja jag såg att ”jazzbyxan” är tillbaka med 😉

      Allt kommer och går.

      Jag trodde det där rumpmodet försvunnit för länge sen. Fattar inte att det lever kvar fortfarande.

    Får typ ångest av paow. Inget hem nånstans, lämnar djuren hela tiden, billiga utvik/p..rr, och nu nån ny baconsolbränd tand-pojkvän.
    Trots alla resor känns hennes liv som en mardröm..

      Glömde alla ingrepp också! Fyfasen åldras sen

      SKREK av baconsolbränd HA HA HA!

      Full on porr numer med bacon-snubben

      Baconsolbränd ?????????????

        Nja influencers ogillar solen, dom ser bara dragspel till nyllen som äldre generationer, dom passar sig, vem vill se ut som russin tänker dom

      Känner likadant..
      Jag tror hon försöker fylla ett hål inom sig som inte går att fylla. Det är bara sorgligt hela grejen.

    Utövaren har flera anmälningar på sig. Sök på Ice Beauty och se flashbacktråden

    Utan att alls ta dessa rabattinlägg i försvar (håller alltså med i sak) men varför uppmanar du läsarna att anmäla? En anmälan är en anmälan oavsett om det kommer in 1 eller 50 anmälningar. Den utreds alltså inte mer eller med högre prio om flera anmäler.

      Det som alltså skulle göra mer skillnad för uppmärksamheten är om flera olika inlägg med den här typen av innehåll anmäls, inte flera anmälningar på samma inlägg.

        Nej, det stämmer inte. Varken det du skriver i första eller andra kommentaren. Även att ett ärende anmäla många gånger är positivt för att få Konsumentverket att öppna ett ärende.

          Nej det stämmer inte. Alla ärenden som kommer in behandlas lika oavsett antal anmälningar.

            Men ni kan givetvis anmäla flera gånger om ni vill, men tiden vore mer värd att lägga på att anmäla fler inlägg om ni vill att de ska få upp ögonen för problemet (jag säger alltså inte emot att det är ett problem).

      Om det skrivs om det i media så kanske man har räddat baconet.

      Jag är till och med emot att man sprutar in vätska i julskinkorna för att de ska väga mer och vara saftiga. De ska gå att laga till utan sprutor.

      Men man kan ju göra skinkorna hemma. Man måste inte åka till Göteborg.

      Nej, det har du rätt i, men det är ett bra sätt att eventuellt få myndighetens uppmärksamhet.

    Och var det inte i dagarna de rapporterade om vad alla dessa ingrepp som går fel gör med vårdköerna?

    5%? Det var fasen snålt….

    Någon som följer Catrin h och kan uppdatera va som hänt/händer? Mvh blockad&nyfiken

      Vem är det på instagram?

      Hon har fått en dotter i v.34.

      Hon har inte uppdaterat nåt nämnvärt sen dottern föddes.

      Samma gamla vanliga. Hon skaffar barn efter barn , trots att det är livshotande för henne, med en som tydligen misshandlar henne dessutom. Fick en dotter nyss som , som alla tidigare barn, är för tidigt född. Lever tydligen fortfarande på bidrag, jobbar inte..

        A: vet du varför det är livshotande för henne? Vad är det som gör att hon föder barnen för tidigt?

      Vad heter hon på insta?

      Camilla jag försökte mejla dig gällande en grej (person) men mitt mejl studsade tillbaka. Finns det någon annan adress som jag kan skicka till?

          Har provat igen

            Funkade! 🙂

        5barnsmamman_

    Så sjukt. Kan vi sluta upp med det här tramset om att ”alla får ju göra vad de vill med sina kroppar, jag dömer inte!!” nu? Visst, man behöver inte döma individer för att de känner ett behov av att göra en massa ingrepp, men man kan ändå ifrågsätta hur hälsosamt det är – dels själva ingreppen, dels det växande behovet av att göra dyra, smärtsamma och riskabla ingrepp för sitt utseendes skull. Skulle vi inte vara ”kroppspositiva” nu? Mindre ytliga än när jag växte upp på 90-talet bland ”Frida” och ”Veckorevyn”? Tydligen inte. Verkar istället som att normerna bara har ändrats, eller utökats – nu ska vi inte bara vara smala, vi ska ha stora rumpor också! Och vi ska inte bara lära oss att sminka oss rätt, men gärna spruta in fillers och botox i fejan! Så härligt när utvecklingen går framåt…

      Eller huuuur! Det är ännu värre nu än när jag var ung på 90 talet

      Men man kan inte trakassera unga som väljer att göra ingrepp. Kritisera men det är ju inte vad vi ser i kommentatorsfältet här och på flashback.

        Nej, det är ju det jag säger. Inte döma (och definitivt inte trakassera) INDIVIDER men däremot döma fenomenet. Och ibland kritisera individer, för att de förespråkar en ohälsosam trend för att tjäna pengar.

    jag behöver fillers för hjärnan, av koffein

    sovit lite så det kanske hjälper

      Ha ha jag tänkte just att jag skulle vilja/behöva en spruta i huvudet.

    Paows ex Alexander måste va helnöjd med beslutet han tog när han raderade henne för nya tjejen. Båda deras konton är en fröjd att följa, kärleksfullt, tryggt o lugnt o dom verkar så himla lyckliga ihop o är sambos. Paow är den trasigaste vi har, men hon liksom Katten kommer att överleva oss alla – iskalla, tuffa o hårda med samma beteenden.
    Men juste – Anmält✅

    Det är ju detta Bianca har gjort för att få sin nya rumpa ?

      Jaha det är så det är. Bianca har så mycket pengar men är så missnöjd med allt möjligt på sig själv, det måste kännas för jävligt. Lättare att vara fattig då får man acceptera sin jävla rumpa, sina läppar och påsar under ögonen.

      Hon var så söt förut med sina utstående tänder, hon log och såg rar och fin ut. Nu är hennes leende inte alls detsamma. Men det spelar ju inte så stor roll för mig egentligen när jag tänker efter. Men lite störigt är det. Att jag skriver det här alltså. Varför gör jag det?

        Och är det mer ok att göra ingrepp om någon inte var söt och snygg innan? Är det inte lite dubbelmoral av att tycka att det är mer ok att gör ingrepp när det ”behövs”? Menar inte dig specifikt men en tanke som dök upp av din kommentar.

          Tycker absolut att plastik operationer är bättre och mer ”ok” när det görs när det behövs, typ som någon som har brännskador, behöver återställa något efter olycka eller dylikt. En vanlig ful Svensson och en snygg Svensson…. ärligt talat, är inte typ alla människor fina?

            Fast jag menade ”behövs” som i att man bara inte är normvacker. Sned näsa, ingen haka, utåtstående öron osv. Inte som i att återställa efter skador/olyckor.

            Alltid kommer ju kommentarer om att det är synd då någon var vacker innan. Det blir kontraproduktivt då vi genom det ändå bekräftar att man ska vara vacker.

        Innan såg hon sympatisk och vänlig ut, söt. Nu ser hon dryg, självupptagen, bitchig och sexig ut.

      Du är ju helt obsessed av Bianca!

    Har du sett att svedbergskan är igång och säljer sina krämer igen på js.se

      Oh ja, det kommer ett MYCKET intressant inlägg om det kl 18.

    Hur beprövat är det där? Jag gör fillers i läpparna typ 0,5ml 2-3 gånger per år, kostar mig kanske 3000kr per år. Folk som gör fillers i rumpan betalar som lägsta pris 35k och det håller väl inte så länge? Måste man ”toucha upp” var 6e månad när kroppen förbrännt allt? Det blir väldigt mycket pengar på en rumpa som man kunde lagt på kost och träning istället för att må bättre och samtidigt bygga muskler

      Bara latmaskar som gör så!
      Eller ev om man är sjuk i en ätstörning och inte kan äta nog för att bygga muskler ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

      Också tänkt på att man måste spruta in en hel del ml i en röv?

        Tror det är typ 15-30ml så väldigt mycket och väldigt dyrt

      Och ganska stora mängder främmande material man bara sprutar rakt in i kroppen, ganska obehagligt ändå.

      Ja, tänk om en annan hade kunnat sälja sitt fett därbak som fillers till andra. Då skulle jag vara rik!

    Jag har haft fillers i både läppar och under ögon, och efter något år eller två så migrerade det så mycket att jag bestämde mig för att ta bort allt.
    Det gör mig nyfiken på om det finns risk för migrering av materialet i rumpan också? Den är ju hårt belastad så att säga ? Såg någonstans att de skrev att det håller fem år, men har svårt att se att det ser BRA ut under alla dessa fem år.

    Ingen pratade om migrerande fillers i början när trenden kickade igång på riktigt för några år sedan. Kan tänka mig det blir samma sak för rumpfillers!

      Hahah röven hamnar i knävecken tillslut
      Då är man ju busted ????

        ???????

        Detta ser jag framemot att se, det vore ju f-n det enda roliga med fillerseran. En massa kändisar med knä-rumpa ????

      Ja det är precis vad som händer. Se Kalla fakta som kommer handla om detta.

    Sätter min tumme på att Paow mottagit en Swish på 5000 kr för att lägga upp det där inlägget. Tror absolut inte att hon fakturerat och betalat skatt för det här jobbet…

    J-drans vad desperata folk har blivit för att dra in pengar, stay in school kids

    Gå aldrig till ice beauty!
    Kommer från Sundsvall från början och har stått om henne i tidningen och hur urusel på hon på sitt jobb och att vara professionell.

    Hon är inte sjuksköterska men gör ändå injektioner. Hon har en sjuksköterska där i början av besöket och sen tar hon själv över.

    Hej! Jag känner mig trög. Kan du bara förklara vad som är olagligt eller vad som ska anmälas?

      Brott mot marknadsföringslagen till att börja med.

    Så himla low key creepy att scrolla igenom Ice Beautys insta. Videos på före&efter”bilder” som typ darrar i sidled, bildcollage i geometriska mönster… rumpbilder där personen inte ens svankar utan faktiskt lutar sig framåt för att röven ska se rundare ut. Blanksvullna läppar och rumpor som inte är proportionerliga med kroppen, och före &efter-bilder där horisontlinjen inte är rak, alla bilder är lutade och skeva….
    Huvudvärk & cringe. Usch.

    Kan du inte göra en knapp för anmälan av Dessies inlägg när du ändå håller på? Hon har rabattlänk för läppar varvat med reklam för de lägenheter hon ska ha visning för.

    Kan du inte göra en knapp för anmälan av Dessies inlägg när du ändå håller på? Hon har rabattlänk för läppar varvat med reklam för de lägenheter hon ska ha visning för.

      Gå in och anmäl den själv? Det behöver du ingen knapp från mig för att göra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.