”Imperiet Bianca”

Under de senaste åren har ett kamerateam följt med Bianca och hennes nära och kära och dokumenterat hennes liv. Detta har resulterat i dokumentären ”Imperiet Bianca” som har premiär den 11 maj på HBO Max, den kommer även gå att se på Kanal 5 och Discovery+.
Enligt hennes Instagraminlägg har de senaste åren varit en ”bergochdalbana” där hon kastats mellan ”glädjetårar” och ”självhat”. I dokumentären kommer tittarna få se alla med och motgångar som hon stött på.

Den här dokumentären blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli och för det är jag både stolt, glad, trygg, rädd och pirrig på samma gång. Rädslan att öppna upp sig på ett sätt vi aldrig tidigare gjort i offentlighetens ljus innan. // Bianca Ingrosso

Bianca menar alltså att det finns tillräckligt mycket material över till en dokumentär, som inte redan avhandlats på Biancas Instagram, i hennes vloggar på Youtube, i Wahlgrens Värld, nya Villa Wahlgrenprogrammet, Benjamins, Biancas Talkshow, på Caias Instagram, på Anis Instagram och på alla hennes influencerkompisars sociala medier?
Jag undrar vad tusan det kan vara…

Behövs det ett program till om den här familjen och dess förehavanden?
Ja? Nej? Kanske? Absolut? Aldrig i livet?

Jag känner mig som en hyfsat mättad saltlösning från kemilektionen är det kommer till Bianca Ingrosso och alla sammanhang som hon lyckas förekomma i, så mitt svar är nej.
Men men…nu har hon ju i alla fall någonting nytt att gnälla över, om hon har svårt att fylla en del 2 av det här.


(Och nej, det här är varken mobbning, häxjakt, hatsvans eller kvinnohat, utan en åsikt om hur och med vad vissa produktionsbolag väljer att fylla sin tablå.)

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Själv känner jag mig rätt mätt på familjen, och då har jag inte sett en sekund av något av deras program.

      Samma här.

        Framför allt på Bianca men jag gillar Benjamin. ”Imperiet Bianca” ha ha de får det att låta … och media verkar de få med sig också och verkar ofta kunna styra, kanske betalar de ibland för vissa positiva superlativ-skriverier och artiklar, skulle tro det.

        Framför allt på Bianca men jag gillar Benjamin. ”Imperiet Bianca” ha ha de får det att låta … och media verkar de få med sig också och verkar ofta kunna styra, kanske betalar de ibland för vissa positiva superlativ-skriverier och artiklar, skulle tro det.

      Bianca har fått storhetsvansinne. Fjantigt med hyllningskören som mest består av hennes familj, vänner och team, dom vågar väl inte anat än att hylla henne och kalla henne queen för annars vänds dom ryggen. Så överdrivet och tröttsamt.

      Att en del barn gillar Bianca och ser upp till henne är nej bara nej, det beror väl troligen främst på Talang i tv4. Bianca är knappast barnvänlig med sin utseendefixering och ständigt ett glas i handen. Att de lyckades få in Bianca att få vara med i Globen och prata inför en massa barn också med en trolig uppmaning till publiken att jubla och begäran om att presenteras stort som en Stor stjärna. Alltså, det är väl efter det hon fått total hybris, och efter talkshowen, hon var nog inte helt nykter vid det tillfället på scenen i glogen heller precis som att hon dricker innan talkshowen för att slappna av och få mod, vilket hon själv sagt. Hon var nog ganska tipsy, som hon själv brukar säga, när Skavlan var där. Förvånar mig att Skavlan gillar Bianca och vill stå bakom det.
      Hon försöker vara som Jennifer Aniston det märks tydligt hur Bianca tar efter hennes gester och manér. När Bianca hoppar runt och tror att hon är rolig gaaah så töntigt, inte minsta roligt bara pinsamt, suck o zzznaark.. och alltid med ett glas i handen, just saying. För o inte tala om pussandet i kameran hela tiden och poserandet och åmandet .. Skämskudde deluxe.

      Självklart så ska det väl snyftas i dokumentären så att hon ska vinna sympatier, hon lär väl säga att hon kände sig personligt påhoppad och mobbad på grund av missnöjet med kalendern, och sånt som lilla Bianca naaaw… och att hon bara vill alla väl, inte luras, inte ljuger, inte bryr sig om pengar och hon älskar alla så så mycket och genuint och dör för sina följare och kunder. Är väl sånt hon menar ska vara ärligt och naket. Pyttsan. Det kommer gråtas och vara fejkat, stadgat och uppstyrt noggrant i detalj, manipulativt för att tvätta rent Biancas rykte, ge sympatier och göra henne mer omtyckt, och ge henne större stjärnstatus och få det att se ut som att hon är större och bättre än hon är och har jobbat sååå hårt, dessutom sälja in henne och Caia internationellt. Självklart är det planen och tanken.

      Eftersom hon är ätstörd -bullimi mer än 10 år nu- och inte tar hjälp av en ätstörnings läkare tittar jag inte på något hon gör eller köper, eftersom att jag inte vill ge henne mitt godkännande att vara en av de som nickar ”ja” till att hon får fortsätta. När hon tar hjälp och erkänner det (eftersom hon är så öppen med annat) då kommer jag nog kunna ändra mig. Men inte nu, jag tycker fler bör värna mer om henne än vad de gör idag. Våga säg nej faktiskt. Det är inte ok.

        Men för i helvete. Känner ni henne?! Vet ni om hon går i terapi eller inte?!? Har ni någon jävla aning om ifall hon hyllas av sina nära för hennes pengar eller för att hon kanske är en GOD person mot dom???

    För att vilja bli lämnad ifred (eller är det bara att man inte får kritisera henne?) så måste jag säga att hon verkar vilja synas precis överallt, precis hela tiden. Nej, kommer inte att titta, precis som jag inte har tittat på Wahlgrens Värld, Biancas talkshow, Pernillas husprogram eller Benjamins matlagning. Verkar ju vara någon hysteri att någon i denna familj ska synas på någon kanal dygnet runt.

    I en hundradels sekund trodde jag att bandet Imperiet hade uttalat sig om Bianca. Eftermiddagshjärnan jobbar hårt på logiken…

      Det är fredag, du kämpar på bra! 🙂

      En dokumentär där imperiet granskar Bianca. Det hade man ju blivit tillräckligt nyfiken på för att vilja se.

        … men temat ”Du ska va president, du ska va miljonär…” kanske 🙂 🙂

          Tack för den här kommentaren! Gjorde ett sånt fnysfrust av skratt i min ensamhet!

          /Ts med trött hjärna

      Och jag undrade vad Anis Don Deminas Instagram hade med saken att göra 🙂

    Jag tycker inte alls det är för mycket men sedan följer jag inte heller allt. Följer inget av hennes märken, ser då och då på prat showen och Walgrens men ytterst sällan. Kollar inte maskerad Singer och köper inte produkterna men Älskar Benjamins, följer en del av dem på Instagram.. Vad jag vill ha sagt är att man måste inte se allt det finns massvis av andra val och streamingmetoder.

      Jag håller med att Benjamin faktiskt har gjort sitt program jättebra, har bara sett några avsnitt men blev förvånad att han verkar så mogen. Och duktig på att laga mat. Men namnet – Benjamin’s – VEM gav ok för att ha engelskt genitiv-s på en svensk tv-serie? Sååååå irriterande för redigerar-hjärnan! 🙂

        Ja nu när du säger det så ser man inget annat ?

        Kan det vara så att namnet ska uttalas på engelska?
        Isåfall så finns det ju lite logik i det! ?

        Ja han är mogen när han inte har familjen i närheten.

    Kontakta kanal 5 och beklaga dig istället.

      Vem? Jag?

        Vem annars?

          Varför ska hon göra det? Finns nog många som vill ta tillfället i akt och uttala sig om det här. Och det här forumet är väl ypperligt att göra det på.

          Någon annan som skrivit kommentarer?
          Men jag behöver inte kontakta dem och klaga, de är här inne och lusläser ändå. 🙂

          Och hur hade det sett ut här inne om jag anammat ditt förslag?
          En blogg utan inlägg = ingenting att kommentera på. Vad skulle du göra med din dyrbara tid då?

            Herregud alltid ska man tryckas till när man inte stryker dig medhårs.
            Mår du bättre när du får vara lite dryg och spydig?

              Det var väl ändå du som började med att vara dryg…

                På vilket sätt var jag dryg?

                  Nej, din kommentar var som en enda stor styrkekram så klart! *handhjärta*

                    Precis som ditt svar.

                      Läser man det med en annan ton så kan det iallafall ses som positivt, till skillnad från dina tidigare svar?

                      Som man frågar får man svar, och det var du som satte tonen. ?

                      Oj man måste nog vara på ett synnerligen soligt humör, alternativ lite skev i huvudet, för att ens med en inte obetydlig ansträngning försöka få det till något positivt, haha.

              ?????

      Vad gör du på denna blogg om du inte gillar vad som skrivs?

    Detta gör de ju för att försöka få Bianca känd i världen och för att framställa henne som sååå stor och populär. De visar när hon applåderas, tar emot priser och framställer henne som sååå framgångsrik, som att hon är företagsledare och att hon bara är 26 år (hon är 28 nu), och som att hon varit i Forbes när det i själva verket bara var online och i skandinavien. Visst är hon framgångsrik MEN kommer de prata om räkmackorna hon åkt på, sin kända mamma och kända familj, hur allt är lättare för Bianca genom dem och hur hon får bli programledare och annat pga det och dem hon har runt sig t.ex Vanessa (som väl förmodligen är den som fixat in detta på HBO). Kommer de prata om att många är trötta på Bianca, om kritiken Caia fått och kritik Bianca fått, kommer de prata om vad Ani döljer eller Caias överpriser etc? Sedan säger de att den är så djup och ärlig ha vad är det för ärligt B kommer avslöja – att hon inte vet om hon ska trappa ner på jobb eller inte. Nej tror inte den kommer visas särskilt ärlig mest bara framställa det positiva och överdriva.

      Håller helt med, och tänk OM inte sociala medier hade funnits. Hur ”STOOOR” hade hon vart då? Kom ihåg tiden innan, när hon bara bloggade, totalt ointressant. Sedan vände det i och med Lets Dance… Resten är historia.

        Hon vann bloggpris för att hennes mamma raggade röster åt Bianca på sin stora blogg samt att Mamma PW skrev en del blogginlägg som Bianca vilket hon berättat. Nej precis Caia hade inte blivit så stort utan so me och kända familjen. Lets dance fick hon vara med i pga kända familjen och sedan tog Pernilla med henne i Wahlgrens värld och det var ju smart och bra för Biancas del, och för Vanessas.
        Ett klipp har de med också där sminköser springer efter Bianca och ska fixa hennes hår haha så löjligt, och uppstyrt. Allt för att få Bianca att se superstarig ut haha.

          Just det ja, hade glömt det. Nåväl det är väl just det som sticker i ögonen på folk, alla dessa räkmackor in i berömmelsen, pengarna och uppmärksamheten utan att behöva anstränga sig till det. Dessutom inte vara nöjd utan vill ha ännu mera av det.

        Tänk om bilar inte hade funnits, hur stor och rik hade Elon Musk varit då? Osv, osv.

          Han hade nog gjort något annat efter han sålde PayPal. ?

            Hah kanske, men du fattar poängen. Hur stor hade Zlatan varit om fotboll inte fanns?

        Vad skulle bloggbevakning fylla för funktion då?

          Bloggbevakningens egna tidning ! Sociala medier finns ju inte men papper har funnits bra mycket längre än Biancas kändisskap.

      En dokumentär om framgångssagan Bianca – ”Underbarnet”, ”Naturbegåvningen” med stalkers och fans som är besatta av henne.
      Jag är nöjd och ser fram emot att inte kolla. 🙂

        Underbarn och naturbegåvning kan man möjligen säga om Benjamin men om Bianca not so much, men det är otroligt vad hennes familj och vänner hyllar henne, de skrider inte orden, så överdrivet. Överdriva och överhylla verkar vara grejen i det så kallade imperiet.

      Spot on! Detta är för att lansera caia internationellt då deras influensers satsningar utomlands inte går så bra.

    Isabella Löwengrips dröm.. haha

      Jaså…? Eller Margauxs dröm kanske och Viktor Frisks 😉
      Andra har liksom inte haft samma förutsättningar som Bianca. Nästan coolare och mer anmärkningsvärt att personer utan känd familj lyckats ta sig fram och blivit kända och stora som t.ex. Isabella, Kenza och Keyyo.

        Ja absolut flera… Men tänkte på henne just för att hon verkligen såg sig själv som POWER och att hon hade ett imperium men sen sprack allt…

        Absolut hatten av för alla som lyckats med hårt arbete, ibland lite tur… Men som Kenza en gång sa vårt arbete som influencer är inte SÅ SVÅRT!

      Hon gjorde väl någon egen skum dokumentär om sig själv, eller vad det nu va. Hon åkte taxi och såg sorgsen ut, besökte sin gamla gata osv. Tror inte den slog riktigt.

        Being Bella var det väl men den kom aldrig ut. Trots att hon påstod att allt var klart. Finns ett avsnitt met Schulman där han berättar hela storyn.

          Fast dom hade ju börjat filma den, det såg man ju på Isabellas instagram, där såg man Alex som skulle regissera eller producera det. Han vrider det och är inte helt ärlig själv för den hade ju planerats och så smått börjat filmas, vad det såg ut som på instagram iaf, och det var väl IL som blåste av det efter inlägget här om hur ute och fel det var med reality då.

        Nej det var inte hon själv som gjorde den ha ha det var en serie om flera personer som gjordes ju men några avsniitt om Isabella. Being bella var en reality som skulle spelas in men det blåste hon av. Däremot så har hon sagt att någon kanal ville göra en dokumentär om henne, så som det gjorts om Lindgren, Bingo t.ex antar jag och nu då Bianca, vet ej om den kommer eller om det inte blev av.

          Hon ville väl inte göra den realityn sen efter att det skrevs ett inlägg här om att reality var sååå ute hehe fast det är det ju inte och den hade säkert setts av många, Isabella verkar ju locka tittare och andra använder hennes namn och bild för klick vilket man sett flera gånger. Hon skulle nog passa som talkshow-värd för hon har ju erfarenhet av att intervjua, som hon gjorde på Youtube förr. Therese Lindgren skulle nog passa för det också. Dom kan båda föra sig och prata bra.

        Den hade många tittare, avsnitten om Bella sågs av fler än alla de andra tillsammans om jag inte minns fel så jo kan man nog säga, och den gjorde ju väsen av sig 😉 Bella är mer intressant än Bianca, hon är ju typ selfmade och har varit före med allt.

      Lol tänkte också på det. Bianca är exakt allt Bella ville vara. Dock är Bianca mycket charmigare och vill framstå mer ödmjuk medan Bella var precis tvärtom.

        Du tycker inte Bianca svävar över marken och är uppe i det blå? Isabella är charmigare och det naturligt utan att behöva göra sig till, pusstramsa och spela över som Bianca gör. Isabella har utstrålning.

    Bevisligen finns det en efterfråga eftersom det produceras. Sen är det upp till var och en vad man väljer att se/läsa/följa. Vänd på det i stället! Var tacksam över allt som produceras om allt och alla, utan det skulle din blogg inte fylla någon funktion, du skulle vara arbetslös och med betydligt sämre inkomst än vad du lyfter nu. Så se det istället som win-win att det produceras mera 🙂

      Konstigt resonemang. Camilla arbetade ju innan sin blogg och står väl knappast och faller utan den. Dessutom är det rimligt att ifrågasätta vad som produceras ”om allt och alla”. Konstigt vore annars. Den trettiosjunde säsongen av Paradiset Hotel kan ifrågasättas på precis samma sätt som en dokumentär om Bianca.

        Svar till anonym 19.36

        Självklart kan man ifrågasätta. Men OM man vill göra det, är det bättre och konstruktivare att skicka det dit det berör, dvs bolagen som gör dessa program, än att lyfta det i en skvallerblogg där det endast leder till en massa kommentarer och stannar där.

        Absolut att det fanns ett jobb innan, det är jag fullt medveten om! Men just nu lever Camilla på denna blogg och utan alla dessa personer som florerar i denna blogg blir hon arbetslös, svårare än så är det inte! Så självklart så vinner hon på att alla dessa flunsor fortsätter med sina liv, annars finns ju inget att ”granska” Ju mer klick, ju fler som går in desto större inkomst, precis som alla de andra som lyfts upp här. Så enkelt sagt är det ingen större skillnad på Camilla själv än de hon säger sig ”bevaka” Hon är lika beroende av att vanligt folk går in och läser sin blogg som de är av att andra går in på deras sociala medier. Sen vad intentionen är, ja det är en annan fråga.

    Sluta lek Kardashians

      De vill såååå gärna vara den svenska versionen av Kardashians, det känns så desperat

    Imperiet – ödmjuk titel. Ja, jag undrar också vad detta kommer att handla om. Mer trams och flams och affärstips à la influencer, eller kommer vi att på riktigt få vara en fluga på väggen när de håller produktutvecklingsmöten etc?

      Skulle vara intressant att få se ett ”produktutvecklingsmöte” och hur ”Bianca gjort produkterna” haha. De beställer väl antagligen färdiga produkter och sätter sin logga på, visst att de säkert provar och testar själva och är de nöjda så blir det beställning, kanske ger de vissa synpunkter också men det är nog allt, dessutom lägger de på jättemycket i pris så de tjänar stora pengar. Vem är det som designar smyckena i Ani jewel förresten? Det har de väl aldrig nämnt? Är väl inte Bianca själv eller Lovisa? Vi har ju fått veta att det är män bakom företaget iaf fast det låtit förrut som att det bara är bästa vännerna själva och Lucas. Samma sak där antagligen, finns ju sajter där man kan beställa vad man vill sälja – smink, klockor, smycken etc sedan beställer man det förpackat i egen logga.

        Finns ett avsnitt av Wahlgrens Värld där hela ledningen för Caia (Beauty Icons) är i Italien och sitter och väljer produkter och färger från ett standardsortiment av make-up produkter som sedan förses med logga och andra anpassningar beroende på beställaren. Resten är marknadsföring.

      De kallar det till och med för – Biancas universum – såg jag i något klipp haha. Alla stora ord man kan tänka använder de för sitt syfte att framställa Bianca som en superstar och samtidigt som ödmjuk och hårt arbetande haha. Hon ska väl få vinna Masked singer i år också, är väl troligtvis redan bestämt och uppgjort (krävdes förmodligen för att hon skulle ställa upp, samt pengar men visst hon kan ju sjunga förstås) med tanke på att ingen ens gissade på Bianca när det var så uppenbart och lätt, det säger en hel del, samma med Läckberg som var det lättaste ever både ledtrådarna och att höra att det var hon som sjöng, Samir rätt lätt också.

        Inte popcornet alltså som Melina säger för det är ju solklart Elsa B. Men karamellen låter ju som Bianca både rösten och ledtrådarna, gått från A till B (podden) … dans (lets dance)… många priser (pokaler) anser väl B själv att hon vunnit… kort skolgång osv. Allt stämmer in på Bianca MEN vad som sägs vara säkra källor påstår att det är Klara Hammarström och det kanske det är då för Timotejtjäj stämmer ju på henne med blonda håret, och kanske är menat att man ska tro det är Bianca pga ledtrådarna MEN jag tror nog det är hon ändå och att Pernilla låtsas inte ha en aaaaning och kommer ”bli sååå förvånad och överaskad” he he. Kanske har fel om Samir men det lät verkligen som hans sångröst förra veckan och jag tänkte på Samir & Viktor med tanke på prat om duo MEN det lät inte som Viktor idag och kanske är det bara en person vilket de säkra källorna påstår men men vi får se. Klúft var ju lätt iaf henne har vi ju hört sjunga i tv förrut, och Läckberg var ju lätt att höra på rösten också samt även ledtrådarna. Lite spoiler alert blev det nu.

    Imperiet? Alltså dom spårar nu.
    Och Bianca ” så ärlig har jag aldrig varit”
    Säger hon inte det i typ varje youtube som lockande text. ” svarar på era frågor så ärligt som möjligt ” osv?.

    Hon har blivit en enorm pick me girl- kolla så fånig jag är som sitter på bord osv.
    Förstår inte mig alls på detta men men.

      Precis, det förutsätter även att hon i vanliga fall inte är särskilt ärlig… Men det visste vi ju redan! T ex angående diverse operationer, faaantastiska produkter som gör underverk och inte minst ”helt besatt av (infoga valfri sak)”

      Ha ha ja hon påstår ju alltid att hon är ärlig, sååå ärlig… men blir ständigt påkommen med att ljuga.
      Ja det ska locka – Ärlig dokumentär, och Imperiet ha ha. Det spårar som du säger. Det räcker nu, hoppas inte på fler säsonger av talkshowen, nu räcker det.

    Fast jag kan ändå känna att jag blir lite sugen på att se den. Jag följer inte någon av Wahlgren-arna på sociala medier, har inte kollat på Wahlgrens värld.
    Men känner att jag hade velat förstå mer om hennes resa och vad som har hänt på vägen.

    Detta känns typ mer aktuellt än något av deras andra program.

    Lite OT men angående Pernilla.
    Har en fråga angående reklam identifiering. Pernilla är ju just nu aktuell med ”Peter pan går åt helvete”, något det också postats friskt om. Hur gäller reglerna här när folk köper biljetter – skall hon reklam märka sina Instagram inlägg?!

    Ska väl vara positivt för CAIAs business och för Biancas egen del också så hon blir mer känd är väl deras tanke.
    Bianca lär väl få ännu mer hybris nu då och bli ännu mer märklig. Nej tror inte det är bra för henne och inte att leda talkshowen heller det har stigit henne åt huvudet. Hoppas det inte bli flera säsongen, hoppas Skavlan tar sitt ansvar och sätter stopp eller byter ut Bianca mot exempelvis Keyyo som är mer omtyckt och som är naturligt charmig, rolig och proffsig utan substans. Denna dokumentär ska tydligen vara en serie. Man har ju vetet om att den spelats in under några år, det har man märkt och förstått.

      Jaaa, vilken lysande idé, Keyyo! Följer ej, men såg henne & Johan Rheborg (även han en favorit)när de åkte runt i Ryssland och älskade programmet. Hon verkar var en härlig tjej men framförallt intelligent och skarp, hon har koll på grejerna. Mer sådana personer i talkshows odyl, hör ni det kanal 5 om ni läser här!..

        Håller med! Keyyo är härlig, ödmjuk, rolig och PROFFSIG. Tänk vilken karriär hon gjort och hon är yngre än Bianca, har programlett flera tv-program och är SELFMADE. Det är WOW… Bättre att ha Keyo som talkshowhost än Bianca som beter sig fånigt och överspelat. Det har spårat där och säkert spårar det mer… Bättre med Keyyo. Johanna Nordström är bra oxå.

          Håller med om Keyyo.

        Ida Hallberg från Idol och Ack Värmland är en som jag vill se mer av i tv och som borde få chansen. Hon är naturligt charmig, med humor och stor utstrålning. Hon verkar omtyckt och känns liksom vanlig och grundad med fötterna på jorden. Linnea Claesson hade passat för Allsången, likaså Linda Bentzing, Elisa Lindström och Shirley Clamp tror jag, hade hellre sett någon av dem där än Pernilla.

          Ja, lustigt, tänkte just på Shirley Clamp och att hon passat när jag såg henne i kändis bakprogrammet, hon hade fasen varit helt perfekt. Så naturligt rolig och glad på ett avslappnat sätt och verkar ha hjärtat på rätta stället, gillar henne skarpt.

            Ja hon är skön och hon har ju framförallt en fantastisk sångröst också.

          Linnea Henriksson ska det ju vara som passat för allsången inte Linnea Claesson hahaha

    Är inte jättemånga år sedan hon tillbringade dagarna i mammas soffa och jobbade ngn kväll i veckan på en nattklubb. Postade inlägg om att skicka DM för inträde. Sedan var hon väl i en strumpaffär i Gallerian

      Och mamma Pernilla startade och skrev hennes blogg.

    Aej men nej snälla mina ögon och öron blöder ?
    ” imperiet ”
    Finns nog inget som känns mer ointressant

    Beror på hur den är gjord. Liknar den Jeffrey och Shanes serie så kan det vara intressant att kolla på. Alltså om det är mycket behind the scenes.

    Ge Wahlgrens en egen tv-kanal.

      Kanal 99 då, som enbart finns på Lindingö helst…

      He he antar att du skämtar 😉

        ????Hade ingen koll på att det var Kunskapskanalen…?

          Vaaa, hahhahahaha

    Det enda jag tycker om som familjen Wahlgren/ Ingrosso har gjort är Benjamin’s ?? det andra är inte för mig och tycker det räcker med info om dem överallt ?

      Håller med Benjamins är bra. Benjamin är härlig och ödmjuk det är verkligen skillnad på honom och Bianca. Jag gillar iofs Wahlgrens värld också, mer nu när det är mer med Pernilla och Benjamin. Pernilla har väl också fått lite hybris, faktiskt, hon kan vara lite pinsam ibland men är ofta härlig också och bjuder på sig själv.

        Hon är faktiskt som en liten dagisunge. Larvar sig skrattar skrattar och skrattar. Och pratar lite kiss o bajs o snopp emellanåt. Och skrattar hysteriskt åt det. Orkar inte.

    Fortsätter undra hur SVT tänkte när de beslöt att Pernilla skulle bli programledare på Allsången. De måste ju ha frågat om hennes övriga exponering i TV och vetat om det kommande husprogrammet på femman och det här plus allt annat.

      Nu har det ju tydligt framgått vilka usla föehållanden sömmerskorna I Bangladesh har som tillverkar klädkollektion. Förstår inte att svt inte verkar bry sig. Det kommer inte bli kul med allsång på skansen i sommar.

        Ja det är märkligt. Antar också att det är en flerårsplan och att då välja en person som i sig är ett kommersiellt företag känns ologiskt. Pernilla kommer inte att få göra reklam på något sätt under månaderna då Allsången sänds men övriga delen av året så är det plattan i mattan? Man skulle vilja veta om det här var förstahandsvalet eller om det är flera som tackat nej. SVT kanske kan göra en dokumentär om arbetet bakom – ”Varför ska vi välja Pernilla?” Den skulle jag tycka var intressant.

      SVT har regler om karens som ser lite olika ut beroende på om det är anställda eller freelance.
      För Pernilla W bör denna regel gälla:
      ”Programledare/uppdragstagare som är etablerade artister, experter och tillfälligt anställda medarbetare i program av icke-granskande karaktär – sträng restriktivitet för reklam eller medverka i andra program utan skriftligt tillstånd fyra veckor före första och efter sista programmet.”
      Allsången drar igång 27 juni och sista programmet går 15 augusti.
      Det innebär att hon får hålla sig lugn hela sommaren och vara restriktiv med uppdateringar på sociala medier. Det mesta brukar ju vara reklam där.
      Antar att Kanal 5 har paus under sommaren och inte sänder några program med klanen Wahlgren. Husprogrammet Villa Wahlgren startar 24 april och bör väl vara slut när karensen startar.
      Men SVT har inga regler som är huggna i sten. De kan göra undantag men frågan är väl om SVT verkligen tänkte att Pernilla Wahlgren skulle vara den som ryckte upp Allsången ur dvalan. På mig fick det i alla fall motsatt effekt. Jag tittar 2024 istället och hoppas på en bättre programledare.

        Min teori är att alla andra som blivit tillfrågade inte vill signa upp sig för arbete flera somrar framöver vilket kanske passar Pernilla. Hon får en säker inkomst och är ”aktuell” men behöver inte kuska runt med en show genom landet. Om det stämmer så lär det se likadant ut 2024 och Christian Bauer lär sitta i publiken varje vecka. Man skulle verkligen vilja veta hur SVT tänkte – de kan ju omöjligt tänka att det här är vägen upp ur dvalan som du säger?

          Och inte bara han, utan hela släkten!

        Hur vet du redan nu att hon kommer vara en dålig programledare?

          Det vet jag inte alls, jag tror att hon kommer att klara jobbet galant liksom många andra kunde ha gjort. Min åsikt är att SVT kunde ha valt någon som inte förekommer i tv i samma utsträckning. Det blir tjatigt på samma sätt som om Babben hade varit Pernilla.

            Svaret var till Andys kommentar..

              Jag skrev ”bättre programledare” underförstått någon som gör att jag orkar titta på programmet.

          Pernilla passar inte som programledare på allsången på pga att sömmerskorna i Bangladesh som syr upp hennes klädkollektion är mycket mycket underbetalda, när jag ser henne leda allsången i sommar så är de mycket underbetalda sömmerskorna jag kommer att tänka på. Hon passar inte för övrigt heller, hon säjer atthon ska föra in mer humor allsången, det behövs inte, det är ett allsångsprogram inte ett humorprogram, hon ska intervjua artisterna, hur klarar hon det? Hon talar ju helst om sig själv. Hon har gjort för mycket kommers av sitt varumärke, för att vara programledare på allsången.

      Eller hur, man e ju fasen trött på skiten redan innan det börjat. Fy Fabian för att höra hennes falsett fnitter efter varje mening, i varje program. Hon lär svågerpolitika å det grövsta och givetvis kommer alla barn & familjemedlemmar att finnas i nån form programmen varje vecka. Big mistake SVT, huge..

      Jag tror däremot att hon blir bra på Skansen.

    Jag tycker Bianca är väldigt duktig på det hon gör. Hon ska ha eloge för hennes stora sminkföretag och programmet Bianca som hon riktigt bra. Men allt är inte en dans på rosor, hon har tampas med ätstörningar, hjärtesorg nio gånger om men ändå lyckas hon leverera bra.

    Låt henne vara, låt henne vara den hon är, hon har ett väldigt bra team runt sig och det är DÄRFÖR hon är så framgångsrik,
    inte på grund av sin familj. Däremot kommer kändisskapet med bröstmjölken men det gör henne inte framgångsrik utan det har hon skapat själv.

      Förlåt, men va?

      Du menar att någon med den typen av makt som hon påstås ha, att man kallar hennes värld för ett ”imperium” ska undgå all form av granskning för att hon bland annat fått sitt hjärta krossat? Det är nog bland det dummaste jag hört i hela mitt liv!!!!!

      Gäller det ALLA som fått sitt hjärta krossat någon gång, Caroline?
      I så fall bör all typ av granskningm kritik och/eller ifrågsaättanden vad gäller mig upphöra omedelbart, för det har hänt mig minst en handfull gånger.
      OCH! Och jag är multisjuk! Hur vågar någon kritisera mig!!!??!?!?!

        Fast du granskar inte så proffesionellt som du tror att du gör. Vem fan bryr sig om du personligen är trött på att se henne.

        Återigen, trevligt svar.

          Hört talas om ironi?

        Det hade faktiskt varit intressant med en granskning av dig?

          Jag granskas hela tiden, men än så länge verkar resultatet av det inte leda till några större skandaluppslag. ??‍♀️

        Vad arg.

        Ursäkta, Det klart att det Biancas företag Caia skall granskas, men hon har varit utsatt för hat pga av att hon har trampat snett några gånger och hat för att hon är den hon är. Måste vara jobbigt för henne och kan ge henne känslan av att inte duga no matter what.

          Fast Bianca har ju inte fått mer hat än många andra men hon ska snyfta och det ska daltas och gullas med henne, det är sååå synd om Bianca så fort hon får kritik. Sedan ska ingen behöva ta emot en massa hat men som sagt det händer många. Bianca har trampat snett många gånger men kommer undan ganska lindrigt ändå jämfört med många andra.

      Kändisskap är kapital när man har ett företag som säljer saker. Så är det bara. Så ja, hon har fått mycket gratis. Och personligen ger jag hellre eloge till en undersköterska än till någon som har ett stort sminkföretag. Vad är det som är så beundransvärt egentligen?

        DET undrar jag med. Att starta ett sminkmärke om man har finansiärer och ett känt namn är inte svårt nånstans. Sen att sälja det sminket på sitt utseende, som dessutom är manipulerat och som det görs behandlingar på i parti & minut, inte heller svårt med de ekonomiska förutsättningarna. Beundransvärt för mig, är någon som startat på noll, jobbat upp sig med eget kapital och skapat sitt företag, eller pluggat för att bli något där man gör en insats på riktigt.

          Kunde inte säga det bättre själv.

      I stort sett alla människor har tunga saker i bagaget av olika karaktär, på ett eller annat sätt. Innebär det då att ingen får granskas?

      Caroline vad är det som Bianca är så väldigt duktig på menar du? Visst hon kan posa snyggt och sjunga och dansa vilket många kan. Eloge för hennes stora sminkföretag säger du – hennes, fast det är ju inte enbart hennes, hon äger endast några få procent. Var väl inte ens hennes egen idé att starta sminkföretag och det är ju främst andra som verkligen driver det men Bianca som främst marknadsför och gör så det säljer, med hjälp av kända familjemedlemmar också. Har man pengar eller finansiärer så är det ganska enkelt med hjälp av kändiskap och sociala kanaler som finns idag. Programmet Bianca är det även där andra som ligger bakom och gör så det blir ett program men visst hon har blivit bättre sedan det första avsnittet då hon var katastrofal. Det finns andra som har tampats med ätstörning, hjärtesorg med mera och som inte är rika eller ens har en familj runt sig jag menar Bianca har det trots allt väldigt bra. Nej hon har inte skapat allt helt själv utan med, som du säger, bra team och rätt folk runt sig samt kändiskap sedan födseln.

    Håller med där, vad mer finns det att visa som inte redan visats? Jag tror denna dokumentär kommer försöka vinna henne sympatier från de som inte gillar henne, precis som Benjamin fick göra. Alla älskar Benjamin nu, men innan förstod man inte hans talang och tyckte han gled på en räkmacka. Denna dokumentär kommer vinkla henne som en ödmjuk tjej, som har motgångar men som jobbar hårt och har jobbat för allt hon har och seeeen kommer alla avguda henne. Vad tror ni andra?

      Ja klart de kommer vinkla det så, för att Bianca och CAIA ska vinna fördelar förstås. Finns självklart baktankar med den, att framställa Bianca i bättre dager så att säga. Detta tjat om att hon ”jobbar sååå hårt” fast vi ser hur mycket hon festar, är hemma och dricker kaffe och beundrar sig i spegeln och kameran, hur hon sitter hos frisören, ligger i massagesäng och får LPG och är och blir brunsprayad – vad hände förresten med hennes besatthet av Tanrevel och CAIAS egen BUS? 😉

    Nämen hej Wahlgren/Ingrosso-bevakning?

    Har hon haft med sig ett tv-team i flera år? Sa inte Bianca att hon slutade att filma Wahlgrens Värld för att det blev för mycket?
    Sa upp abonnemanget med Discovery+ för flera år sedan. Alldeles för dåligt utbud och mycket repriser, och så alla dessa program med Jocke & Jonna och familjen Wahlgren/Ingrosso.

      Jo? Det blev väl för mycket att göra det också. Eller vad menar du?

    Nej

    Hon kanske kommer vara ärlig om alla skönhetsingrepp som det spekulerats om ?.

      Vem bryr sig om det? På riktigt? Vi ser ju att hon gjort om sig, hon kan ju säga emot hur mycket hon vill.

    Det finns en sak som jag är otroligt avundsjuk över. Det är inte hennes person, inte hennes utseende, inte hennes familj, inte hennes kärleksliv/icke-existerande privatliv. Men hennes pengar. Jag vill också ha 200 miljoner för att bara göra smink ? som jag inte ens gjort själv. Och sen sälja andelar i företaget. Så klart. Då va livet fixat och man kan leva life.

      Det tråkiga i kråksången är att allt det du radade upp är det som gjort henne till en superstaaar så hon sen kan kränga grej till tjej.

      Du kanske kan hitta någon genväg, skippa sminkbiten helt och bara ta pengarna, eller något ?

        Om det är den vägen man måste gå, då vill jag inte ha 200 millar längre. Vill bara ha pengarna, inte fläka ut hela mitt liv för allmän beskådan.

      Konstigt att de lyckades få så många miljoner för ett relativt nystartat företag, jättemärkligt men bara att gratulera dem att de lyckades med det. HUR kunde det säljas för såå mycket pengar?! Alla och allt har ju sin storhetstid menar jag och nyhetens behag så att säga, men vissa lyckas med att låta övertygande, manipulera och övertyga. Smart att sälja så fort och sen ha allt kirrat för sig för framtiden haha.

      Tror inte jag vill ha alla dessa miljoner om jag måste vara Bianca.

    Jag kommer kolla ☺️

    Jag tillhör den skaran som älskar alla program som denna familjen har, tycker att allt de gör blir så bra ☺️. Men å andra sidan följer jag ingen av dem i sociala medier heller, så förstår om det blir lite mycket om man har dem överallt ?.

    Blir.så.jävla.trött ….. Det räcker verkligen med alla dessa hyllningskörer kring henne nu? Orkar inte se henne eller resten av familjen i ett enda till forum nu.

    Så många avundsjuka här inne herregud hur mår ni?

      Och där kom den. Personligen skulle jag hellre skjuta mig själv än att vara en W/I figur som fläker ut sina liv till allmän beskådning. Absolut inga pengar i världen skulle få mig att göra det, 100%. Exakt hur får du det till avundsjuka undrar jag? Det enda jag vill, är att tablåer, talkshows, allsången, matprogram och diverse annat fylls på med andra intressanta människor, landet är fullt av talanger som vi tyvärr aldrig får se eller höra, pga denna enkelspårighet från diverse media.

        Habibti du ljuger för dig själv och det är så tragiskt. Du är helt galen i Bianca. Jag ser fan inte Bianca någonstans mer än på instagram pga jag följer henne där. Skaffa en streamingtjänst om linjär tv inte passar dig. Hur många program har denna familjen? Man kan tro de har 50 program så som ni pratar om att de tar över Sverige. Du är den värsta typen för du följer allt de gör och sedan hatar du för att du inte har fått den chansen. Lär dig att leva med att vissa människor glider på räkmackor och vi andra gör inte det. Herregud vad jobbigt det måste vara att vara du.

          Tagga ner för fan. Ljuger inte ett dugg för mig själv, varför skulle jag göra det, brukar du göra det och därför tror att även andra gör så eller? FYI, så följer jag absolut INGEN av dem, f.ö följer jag väldigt få sk kändisar öht. Jag tycker du verkar vara ”värsta” typen, använder ett aggressivt språk och drar ”avundsjuk kortet” i brist på andra argument. I tillägg kan jag säga att jag oerhört sällan känt ”hat” i mitt liv, eftersom du själv refererar till det och använder så starka ord, så antar jag det är känslor du själv känner, måste vara jobbigt att känna så..
          Vill du diskutera, så skärp dig & lär dig använda en bättre ton.

            Vad är du, 19 år gammal? ”Du sa det så du måste vara det” Du skriver att du hellre skulle skjuta dig själv än att vara en ”W/I figur som fläkter ut sina liv” så vem är det som har en dålig ton? Helt bisarrt sätt att uttrycka sig på om människor du tydligen inte har en aning om eftersom du inte följer dem. Du känner aldrig hat? Hahaha. Snälla sluta ljug för dig själv, det är patetiskt.

              ”Du känner aldrig hat? Hahaha. Snälla sluta ljuga för dig själv, det är patetiskt”
              Just DEN meningen säger liksom allt om dig…
              Och om du nu skall kommentera, lär dig läsa ordentligt och inte lägga ord i mun på andra. Skärpning på alla plan är allt jag har att säga till dig!

                Lär dig att leva med den du är, det kommer underlätta mycket.

                  Tack, trivs oerhört bra med den jag är. Lär dig hata mindre, så kommer allt kännas bättre och du kommer uppfattas som betydligt trevligare av din omgivning.

                    Du trivs så bra så med den du är, absolut. Styrkekramar till dig om du tror det.

    Nu är Maggan skadad igen. Nu är det ett knä och sprucket/revben efter vistelsen i fjällen med LM, denna gång är det en ”skoterolycka” påstår hon. Märkligt detta att det alltid uppstår skador, det är ju inga små skrubbsår direkt.

    När man trodde det inte kunde bli mer…Fantasilöst så det förslår kanal 5. Sen kan jag tycka, att mår man så dåligt periodvis som B ger uttryck för, då är inte en dokumentär där hon följs i det privata och som sen serveras till hela svenska folket, något som direkt gynnar den mentala hälsan alls. Hur tänker hon, hur tänker kanal 5 beträffande det..

    Det bästa är väl om hela klanen får en egen kanal så kan alla deras program samlas där!

    Hur kan Bianca (och hela denna familjen) vara så intressanta? Uppenbarligen följer ju folk dem, annars skulle man inte skapa program efter program med någon eller några av dem. Pernilla är bara tillgjort och jobbigt ”flamsig” I tron att det är charmigt. Bianca har exakt noll utstrålning och personlighet. Verkligen noll. Hur många gånger kan en människa säga ”Herregud” förresten!? Den enda jag gillar från den här familjen är Linus som ändå verkar genuin och har självdistans.

      Haha, den där frågan ställer jag mig också – och då har jag ändå inte tittat på något de gjort utan bara råkat matas med dem i sammanhang där jag ändå befunnit mig (en tv som stått på i ett fikarum, saker här på Bloggbevakning o.s.v.). Men svaret är ganska enkelt och stavas ”toppen på normalfördelningskurvan”. Det som kallas ”vanligt folk” vill ha det så här, helt enkelt, det är samma grupp människor som några generationer tillbaka tittade på Allsång på Skansen med någon som hette ”Bosse Larsson” (tror jag att det var) eller sitter och hänger framför Bingolotto (även om åldersgruppen där nog är en annan). Det SKA vara enkelt, man klarar inte mer. Där har du svaret.

    Åh fina och vackra Bianca som hela Sverige älskar utom dom arga och avundsjuka tanterna på internet som inte har utvecklats som andra tanter i Sverige vilket dom vet så ilskan är dubbel; dels ilskna över framgångssagan Bianca, dels att dom själva är freaks.

    /MVH en iakttagande tant

      Fast NEJ hela Sverige älskar INTE Bianca även om hon själv, hennes familj, wannabe-vännerna, ett fåtal besatta barn-fäns och teamet runt henne och Caia vill framställa det så men NEJ så är det INTE!

        Tror mer att Bianca kan vare den mest icke omtyckta offentliga personen i Sverige.

    Ha,ha,ha du själv har troligen utvecklats till en tant som varit på minst 7 av PW:s shower, bär ananaskläder, köper allt Caia smink som släpps och tycker en selfie med Bianca & PW är livet på en pinne..Känner att min egen utveckling känns som en skön bris i Medelhavet, jämförelsevis..just sayin./Mvh en skön tantbris i Medelhavet

    Slog på tv:n för en stund sen och där var Bianca, och Läckberg var gäst. Vilken mörk lite hes röst Bianca fått på sistone, vet att hon dricker alkohol innan inspelning så det kanske är därför. Har hon börjat med mörkare linser måntro för tyckte hennes ögon såg mörkare ut snudd på svarta, fina, hon var fin och snygg,. Filmar de till och med med snyggfilter kanske för hon såg ännu finare ut där och Läckberg var så jättesnygg också, samt Carola när hon var med. Inget fel på dom annars alltså och man ska inte prata utseende jag vet, förlåt.

    Läckberg och Bianca kör lite med samma metod slog det mig, samma strategi nämligen att säga att de är älskade t.ex Tack för att ni älskar min bok, Ni älskar Lyckoviken och Ni älskar Strandhotellet brukar hon skriva, och Bianca skriver ”ni älskar denna” och liknande och så säger hon älsklingar vilket är löjligt men strategiskt. Samma också med att de skulle ha så höga tittarsiffror, och Läckberg tjatar om att ligga etta MEN hur många svenska såpaserier går det på Viaplay liksom, och hur många talkshows går på tv just nu och hur många helgpremiärer har kanal5 någonsin haft liksom så inte så svårt att bli den bästa helgpremiären då. Ah alltså det vinklas och kryddas.

    Bianca talkshow har nog bättre tittarsiffror denna andra säsong än den första men det verkar inte strömma in med publik till studioinspelningarna direkt, verkar sällan fullsatt och de har försökt locka dit publik både nu och förra säsongen samt att Bianca uppmanade och bad att tittarna skulle titta online Igen och igen. Det görs väldigt mycket reklam för den också, mer än för andra talkshower eller andra tv-program tycker jag mig se, verkar behövas, visst är det väl så.

    Funderar på om Bianca kan ha fått sig en adhd diagnos och börjat käka typ elvanse ? Det skulle nämligen besvara en hel del frågor kring hennes ENORMA energi och hälsa överlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.