Daniel Norberg blir ny programledare för Bingolotto

Foto: Mathias Otterberg/TV4

Stefan Odelberg byts ut mot Daniel Norberg, i vad jag antar är ett försök att locka fler unga människor till Bingolotto?
Odelberg säger till Aftonbladet att han gärna hade fortsatt leda programmet med Lotta Engberg, men att Folkspel valde att inte förlänga hans avtal.
Jag kollar uteslutande på Bingolotto den 23:e december, och inget byte av programledare kommer ändra på den saken, trots att jag snart tagit hela klivet över till vad jag anar är programmets stora målgrupp. 🙂
Daniel Norgberg fick vattnet lite, när han och Stefan Odelberg ledde Bingolottos stora nyårsprogram, och nu knuffar han alltså ut sin föregångare i kylan.

Jag minns fortfarande när Ricky Martin bokades som artist till Bingolotto, under sin storhetstid på det sena 1990-talet. Han fick information om att det här vad Sveriges mest tittade program, men ska inte ha känt till så mycket mer än så, och ska ha blivit föga imponerad av att stå och shake:a sina bonbons framför ett gäng pensionärer.
Humor!

Tror ni Daniel Norberg kommer kunna locka en ny publik till Bingolotto?
Antingen som spelare över 18, eller som rena tittare i de under 18?

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh nej inte han! Inte för att jag kollar på Bingolotto men ändå

      Jag tycker med att han är tillgjord och barnslig. Någon jag hade gillat är sångaren i arvingarna men han har ju fullt upp redan. Oldenberg flrstår jag att de ville byta ut, så blek och ointressant person.

        Men snälla Kasper Jarnebring pratar ju så onaturligt. Tror Daniel blir bra.

          Casper J har utstrålning och hade passat bra, Daniel Norberg också. Toppen!

      Tycker han är jättebra, han kan vara rolig, han kan sjunga, han är verkligen en talangfull kille. Han blir bra där det är jag säker på.

    Numera spelar jag bara på uppesittarkvällar för stämningens skull. Slutade i övrigt när det flyttades från lördagar, det var en mysig lördagsunderhållning men att byta till sjuan och söndagskvällar tror jag gjorde att man tappade en yngre publik. Innan så satt vi ofta innan utgång med mat och Bingolotto på och då var jag mellan 20-35

      Tur vi alla förfestar på olika vis ?

      Lät mysigt dock!

        Ja det var det. Folk träffades vid 19.30 och så blev det samling i vardagsrummet med lotter, middag och snacks. Sedan blev det musik och drinkar efter 22 för att hoppa in i taxi mot stan vid 23. Så såg varenda helg ut då på den tiden. Mysigt och familjärt på något sätt med vanliga klicken kompisar.

          Nog inte jättevanligt dock.

    Nääää

      Aaah älskar din signatur! //Förälder till treåring

    Artisterna som de bokar in till programmet är ju också ett sömnpiller. Tror programmet fortfarande sänds för att det är så inrotat i den äldre generationen. Tror tyvärr programmet kommer gå i graven inom en 10 års period. Om inte behöver de förändra upplägget radikalt.

    kanske hade lockat fler tittare om programlederna inte var så himla fjantiga och fjolliga som om det vore melodifestivalen.

      Hur ska dom vara då? Gravallvarliga och se deppiga ut?

    Odelberg, Norberg, Engberg. Jag är bergsäker på att vi ser Daniel Hallberg härnäst.

      Eller Messiah Hallberg. Det vore nåt!

        Han är riktigt bra i Svenska nyheter faktiskt men för Bingolotto vet jag inte.

    Gillade Harald Tröjtiger (okej, den stavningen, Hahah) när han sa ”hallå, vem e de jag tjööööötar med” när nån ringde. Det va tider det.

    Älskar Daniel Norberg! Följde honom på youtube långt innan han dök upp i TV. Han är verkligen duktig, har talang och förtjänar jobben han får! Kanske börjar spela Bingolotto nu ?

    Nej men åååååh… Aja, kollar ändå inte så jättemycket. Men bara så han är borta den 23:e December så ..

    Nja tveksamt men han är verkligen bra Daniel, härlig och rolig så det blir ett friskt tillskott. Han gjorde det ju bra sist han var där. Kanske kanske att fler unga skulle titta och spela, kanske kan han locka fler genom sina some-kanaler. Kanske byta ut Lotta snart också, kan ju räcka med henne på Liseberg men det förstås hon är väl kanske omtyckt bland äldre tittare av Bingolotto. Tycker annars Linda Bengtzing skulle passa bra, och Elisa. Ida Hallberg från Idol/AckVärmland skulle nog passa bredvid Daniel också, hon är härlig, Johanna Nordström också.

    Ja, Ida Hallberg ?

      Uppmärksamhetskrävande människa som bara vill vara i tv för uppmärksamhet, vad det är för program spelar förmodligen ingen roll. Vill porträttera sig som så snäll och omtänksam och tigger beröm och kommentarer på Instagram. Glider på sin pappas kändisskap dessutom. Nej tack!

        Men snälla, hon tigger väl inte beröm mer än andra. Glider på sin pappas kändisskap säger du men han är ju inte så himla känd, är snarare Bianca som glidit på sin mammas kändisskap, och vissa andra, men Ida Hallberg nej det skulle jag inte säga utan hon har charmen, utstrålningen, en komisk talang samt är musikalisk med en fin sångröst och är en bra skådis. Förvånande att hon inte synts mer i tv och offentligheten efter Idol, hon borde få många erbjudanden. En allroundtalang som är perfekt för tv skulle jag säga, precis som Edvin Törnblom.

          Jag är inte förvånad och jag tror det är så just av anledningen att hon tydligt visar att hon bara vill synas. Hon tiggde ju till och med jobb i tv. Med det sagt är jag inte vidare förtjust i Edvin.

      Hon heter väl ändå Hallquist?

    Tror det har lite att göra med programledare, har gillat Odelberg och tyckt han är mycket bättre än Lotta, utan mer att göra med att man inte vinner något längre. Om de gjort fler små vinster, så hade många mer köpt en lott tror jag. Man vinner ju inte ens en ny lott eller 100 kr längre. Minns inte när jag vann senast, säkert 5-10 år sedan, och då spelar jag ändå ett par gånger per år.

    Håller han borta prick alla karaktärer från Mumbo jumbo så kan det säkert blir bra. Så jävla dåligt program

      Mumbo jumbo var ju ett roligt program, önskar det kommer tillbaka.

    Spelar endast på uppesittarkvällen, så spelar ingen roll för mej vem som är programledare.

    Som born and raised bingolotto spelare tycker jag det här programledarskapet låter fantastiskt!

    Dra iväg Lotta istället, alldeles för högljudd och ”fjantig” bu är vi det i just det i vår familj men hon gör det på ett fjantingt vis så Kanske Norberg/Odelberg vore en bra kombo.?

    Nu tittar inte jag så ofta på Bingolotto, men jag är så jäkla trött på han som är vid sidan om Lotta för tillfället. Jag tror faktiskt Daniel Norberg kommer passa utmärkt för denna rollen! Jag gillar honom iallafall ?

    Jag och min kille har spelat bingo varje helg sedan januari 2023hehe, det är ändå kul. Mycket samma men ändå kul ? vi är 28 och nyligen fyllda 30 ? tråkigt att de byter ut Stefan men samtidgt förståeligt pga att han missat bingonummer några gånger och imte riktigt har samma tempo som Lotta har.

    Å nej, jag avskyr att spela Bingolotto men älskar Daniel… har även en 8 åring hemma som älskar Daniel mer än mig. Känns som det kommer bli en eller annan lott i höst ?

    Vem ska efterträda Lotta? Det är väl den mer intressanta frågan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.