Anna Book är ute och vevar. Igen.

Samtidigt som Anna Book tycker att man ska vara tyst om man inte ”har något snällt att säga”, så skäller hon ni på alla som är inne och kikar på hennes konto, men utan att engagera sig.

Ett enkelt sätt att avhjälpa det?
Gör kontot privat.
Då kan bara de som faktiskt bemödat sig med att följa henne, ta del av hennes innehåll medan alla ”äckligt nyfikna som inte följer” kommer gå bet.

Skäms på er ALLA ni som är inne och glor på mina inlägg UTAN ATT interagera. Skämmes på riktigt ni som bara är så äckligt nyfikna. //Anna Book

Jag menar, med DEN framtoningen….
Vem vill INTE följa henne, med sin faktiska identitet? ?

Anna Book!
Som en enda stor styrkekram, hela hon. ??

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon skriver också ”avfölj” så det handlar ju inte bara om att folk är inne och tittar på bilder och storys som inte följer henne. Om man följer men inte kommenterar eller likear får man alltså inte följa henne…… trevligt.

      Helt otroligt! ?

      Hon kommer antagligen att även börja blocka dessa kategorier:
      – följare som inte gillar eller kommenterar positivt
      -icke-följare som kikar på hennes stories

        Jag är blockad av Anna och har aldrig följt henne, kommenterar eller gjort henne någonting. Varit inne vid något tillfälle (efter jag läst om något hon gjort här inne) och tittat på hennes stories och det var tydligen nog för en block.

          Samma här. Kikat endast på några enstaka stories, men följer inte och har aldrig kommenterat. Nåja, jag lider knappast av att inte ta del av Annas knasiga universum.

          Jag har kollat hennes stories mååånga gånger för att se om hon blockar mig, det händer aldrig haha. Är inte intresserad av henne egentligen, har bara velat se om det stämmer som ni säger här, att hon blockar en ändå?

            Jag har ett konto på insta som följer både Anna B och Bloggbevakning! Living on the Edge – väntar på block!

              ???

            Anna Book har lite samma effekt på många av oss (mig inkluderat) som en brand eller en trafikolycka. Man vet att det är hemskt, och att man borde gå vidare, men ändå kan man inte låta bli att stanna upp, titta och förfasas…

        Jag är blockad sen hon fick nåt psykbryt för nåt år sedan. Hade heller aldrig lämnat en kommentar, eller ens gillat nån annans kommentar. Antar jag har för få följare så jag verkar som ett troll.

        Jag blev så besviken att hon blockat mig efter att jag likeat ett av hennes inlägg nyligen, väldigt märkligt, det borde hon väl bli glad av att man gör menar jag. Jag skulle aldrig skriva något elakt till henne och har aldrig gjort. Jag kikar in på mångas konton utan att följa och det är inget jag tänker skämmas över. Jag hade nog börjat följa Anna om jag inte blivit blockad, men nu går det ju inte, synd. Hade skämts mer om jag skällde för att folk kikade in på min instagram, det är ju ändå positivt på vissa sätt.

      Jag har en kompis som gör så med jämna mellanrum. Hon har ca 200 st följare och nån gång då och då så lägger hon ut i sin story att om man inte börjar gilla hennes inlägg och/eller kommenterar så kommer hon att ta bort en.

        Men så pinsamt beteende ?

        Wtf??? En vuxen människa?

        Tror dom att man gör något olagligt om man inte gillar?

      Och jag har aldrig vågat interagera av rädsla för att bli blockad. Hon tolkar ibland snälla frågor som påhopp så vem vågar ens interagera på ngt sätt?

        Jag blev blockad då jag gav en like häromdagen, men tydligen måste man följa för att få ge en like. Jättekonstigt.

        Du frågar VEM som vågar interagera… Får man fråga VARFÖR du ställer den frågan!!!! Så nyfiken ? Glöm inte att ALLA HÄR INNE på bloggbevakning funderar PÅ SAMMA!! Men att ställa frågan??? SKÄMS!!!!
        PS. Om du menade frågan retoriskt eller vänligt så är du underbar!!! ❤️ TA HAND OM DIG HÄRLIGA MÄNNISKA VI HÖrs ?❤️❤️

          ?

          Jag dör ???

        Ställa en fråga till Anna = block o hej

      Hon borde ju ha ett privat konto med andra ord. Då får hon ju koll på sina följare, sen hur hon ska tvinga alla att kommentera och integrera är en annan femma ?

        Finns ett konto som heter annabook.privata så hon har skaffat ett i alla fall tror jag. Det ligger nog inte i hennes natur att dela saker privat. En av de där ”Syns jag inte, finns jag inte människorna”.

    Angående Anna så är jag mest intresserad av varför hon inte umgås med My längre. Uppenbart har det skurit sig, men varför. Om jag inte minns helt fel så slutade damerna figurera i varandras socialamedier ungefär samtidigt som My började älta om sina tumörer…

      Det vill nog alla veta ?? är oxå blockad har aldrig skrivit ngt negativt på hennes insta !! Men hon mår ju uppenbarligen inte bra ?

      Behöver nog inte ens vara en stor grej som hänt, verkar ju inte krävas mycket för att Anna ska bli riktigt rasande.

      Skulle inte de åka på en resa till Mexiko (?), eller hur var det med det?

      Äldsta dottern fick akut skjuts hem när hon hälsade på Mys man en kväll, när My var någon annanstans, och man kan ju gissa varför. Sedan försvann det väl minst en cykel i samband med att Märstas finest vaktade huset vid något tillfälle.

        Nja, damerna har ju hängt tillsammans med familjerna EFTER händelsena du nämner ?

        Varför? Vad menar du hände?

      Anna förstod väl att allt var bluff. Livsfarlig sjukdom. En fettknöl. Blev väl för mycket tom för Anna.

        Knappast. Ingen kan blåsa upp lindriga sjukdomar till livshotande tillstånd som Anna.

      Exakt! Detta är ju högintressant. Vem bröt med vem och varför? Förmodligen kommer My nämna detta någon gång i förbifarten i framtiden. Tror inte att det är lika stor grej för henne som för drottningen av Ankersborg.

        Båda verkar ha svårt för att behålla vänner. Bästisar kommer o går.

        Ankersborg. Min hjärna ville promt ha det till Ankeborg.

    Nu hänger jag inte hos just Anna men jag är jättedålig på att trycka like osv.. Jag slösurfar bara förbi allt. ? Menar ju inget illa med det. ?

      Så tror jag nog väldigt många gör. Sjukt av Anna att dra så stora växlar på det. Oftast betyder det ju ingenting.

      Så gör väldigt många, jag också. Och många gör det hos en själv också. Skillnaden är väl att de flesta av oss normalt funtade människor inte bryr sig om det.

        Har ca 50 följare (privat konto) som till 90% är släktingar.
        Får i genomsnitt 10 likes och kanske nån enstaka kommentar på mina inlägg.
        Borde jag också få raserianfall och hota mostrar och kusiner med uteslutning om de inte steppar upp och GILLAR ALLT NU?

          Ja skriv till DINA släktingar att dom ska SKÄMMAS!!!! Att om de inte BÖRJAR GILLA ALLA dina inlägg så kommer du att BLOCKA dom!!! För DU SER minsann vilka som KOLLAT!!!

            ???

          Anna la ut en bild med Nemo Heden, när hon hade varit med i hans podd. Jag skrev att jag hade lyssnat på intervjun. Blev blockad såklart

            Samma här Nemo tog bort inlägget pga intervjun

      Det är Ers Höghet av Suckunge vi pratar om ? Lättkränkt och massor av högmod.

    Hon har ju inställningarna på att man inte får kommentera om man inte är följare?

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

    Jag interagerar typ inte med någon på instagram. Mina kompisar får kanske någon like ibland, men annars är det typ som ett fotoalbum eller en katalog i min hjärna. Kanske jag som gör ”fel”, men tror att många gör så. Speciellt om innehållet inte engagerar. Hur ska man interagera med ”idag har jag städat hela huset och bjudit en hantverkare på vatten”?

      Du skriver ju helt fel!
      Har du någonsin ens läst AB?
      Så här:
      ”Idag har jag städat hela huset, häng upp NYtvättade handdukar, bäddat med NYstrukna lakan i ALLA sängar och bjudit en hantverkare på ett STORT, NEDKYLT glas FÄRSKT vatten.”

      SKÄMMES på RIKTIGT om du slöläser så till den milda grad, bara AVFÖLJ om du nu inte är mer intresserad än så!

        Nämen har vi boken här montro? ?

          Glömde tyvärr hundra emojis ser jag nu. ?? Det minskar trovärdigheten enormt.??? Ursäkta.????????

      flera av mina gamla ragg som gift sig och skaffat barn följer mig, men interagerar inte med något content jag lägger upp hehe. Men de kollar varje story! Jag följer inte dem tillbaka (orka följa småbarnspappor).

    Jag interagerar inte heller med några konton, kollar bara. Är det så fel? Ibland får nån en like. Men jag har inte appen utan går in via min webbläsare och då är det krångligt att kommentera. Så Anna, om du läser här, det är nog många som bara kollar och inte menar nåt illa med det!

    Jag följer henne enbart för att jag är nyfiken på henne, lika som att jag följer andra kändisar av nyfikenhet, jag likear inga kändisar, bara mina vänners inlägg trycker jag på hjärtat och ibland skriver jag någon kommentar 🙂 lite snålt av mig såklart.

      Jag gillar bara det jag gillar.
      Om någon kräver att jag ska gilla något så gör jag absolut inte det ?

        Jag också. Tex så dubbelklickar jag aldrig på bilder av fötter, för jag gillar inte fötter.

          Anna lägger ofta upp bilder på sina fötter.

    Tänk om man skulle interagera och vara aktiv och peppande med alla man följer. Ett heltidsjobb.

      Bra skrivet, älskling!?❤️???
      ???????????????? WOW!!!
      Jag håller med du! ?❤️?
      ??❤️??❤️??❤️

        Nej men DU är bäst gumman! ❤️❤️❤️❤️❤️ din aura och utstrålning är HELT magisk!!!!! Alltså wooooow queeeeeeeen ????????????❤️❤️❤️❤️☀️☀️☀️☀️☀️

        Fina blommor!!!

        Wow maten ser god ut!!!

        Vilka fina och naturliga naglar!!!

        Vad fint du bäddat sängen!!!

        Vilka underbara tallrikar!!!

        Din låt är sååå bra!!!!

        Vad trevligt att du har bakat!!!

        Vilka fina barn du har!!!

        Gud vad du är omtänksam!!!

        Vilken fin tröja du har!!!

          Du glömde ganska många emojis där. Gör om och gör rätt!

          Glöm inte denna: ?

            + glömde kommentera och komplimentera att jag ALLTID serverar mitt vatten FÄRSKT i KYLDA glas!
            ☠️?????
            SKÄMMES!!!!!
            *block*

          Bra, men krydda också med cirka 1000 emojis och skriv minst hälften av texten med versaler, så är du i närheten av hur Anna uttrycker sig ?

            Och skifta abrupt mellan översvallande kärlek, offerkofta och ilska.

              Borderline deluxe. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????????????☠️????☠️????☠️????☠️?

    Är inte det lite hela grejen med sociala medier att man kan titta och följa? Kommentera och hjärta om man vill? Eller har jag missat ett o annat? Kanske är för att jag inte är influenser själv?

    Hon hade behövt ta till sig de råden själv, mes tanke på saker hon sagt i sina lives, bland annat.

    Hon har ju alltid möjligheten att stänga sitt Instagram, och bara låta verifierade följare läsa. Och om folk skriver orkar eller hinner hon svara alla, för vem vill skriva till en tyst vägg?

    Varför gör hon bara inte sitt konto privat?
    Tycker hela hennes ton och inställning till sina sociala medier är väldigt märklig. Man kan inte tvinga andra att engagera sig. Kanske borde hon istället skriva om andra saker som kan engagera följare? Det enda hon skriver om är ju att hon är så besviken på andra, på att hon lagar mat och stryker till Roberto eller så pratar hon i gåtor där hon ”hatar” någon.
    Tror hon inte att hon behöver jobba för sina följare? Intressant inställning.
    Sen har jag MYCKET svårt att tro att så många är väldigt nyfikna på hennes liv.

      Words

      Sen bygger ju hela Instagram på att folk är nyfikna på andras liv och vad andra gör. Vad ska hon med öppen Instagram till om folk inte får vara nyfikna?

    Hur många konton följer Anna Book själv? Interagerar hon med alla de personerna?

      Toftby däremot, hon föregår med gott exempel. Skriver kommentarer till alla kändisar hon kommer åt. Som om hon var bästis med dem alla. Ungefär på samma sätt som Anna gör med alla hon tittar på på tv, taggar dem och håller tummarna för att de taggar tillbaka så hon kan lägga upp beviset på Insta hur hon minsann interagerar med alla kändisar.

        Jag skäms alltid när jag ser dessa smöriga taggar. Det är bara pinsamt.

        Klockren kommentar!

          Menat till 16.09.

        Toftby är dock likt AB jäkligt lättkränkt. Gud nåde den som inte skriver en 100% positiv kommentar eller ger henne och darlingen bästa servicen de såklart förtjänar som Sveriges största kändisar.

        ?

        Hahaha ja Toftby. Det måste vara ett heltidsjobb för henne att kommentera hjärtligt på alla kändisars konton. Hon är för rolig.

    Jag tycker syndrom henne. Det måste vara jobbigt att vara sådär arg hela tiden.

      Synd-om-syndrom?

        Haha! Hoppsan så det blev!

          Leder ofta till full offerkofta om inte behandling sätts in tidigt. Luriga grejer!

          PS: Härligt med någon (mer) som ser humor i sånt och inte gastar språkpolis när ord och felskrivningar tillför en skojig bonusdimension!

            Tyvärr tror jag att Annas synd-om-syndrom är obotligt och obehandlingsbart.

    Men vilken granne är det som ska klippa gräsmattan i år? Eller satsar de på en ”naturäng”?

      Gräset ja! Denna spännande följetong. Och vilket år blir friggeboden klar? Så många frågor!

    Kollar aldrig på någons storys.
    Kan scrolla på en del konton (av nyfikenhet) ibland.
    Men varför ska man behöva gilla eller kommentera hela tiden?
    AB verkar tyvärr tappa det helt ibland!
    Om hon vore lite mer ödmjuk istället för att framställa sig som super reko supermorsa då kanske hon kunde få
    fler följare

      Storys är ju det enda man kollar på Instagram idag

        Man? Du menar att det är vad du tittar på antar jag. Jag gör det inte.

    ABC – du är i mina tankar
    CDE – mitt hjärta, det bankar
    EFG – du får mig alltför lätt ur balans
    ABC – du är i mina tankar
    CDE – mitt hjärta, det bankar
    EFG – du ger mig ingen ärlig chans

      Stor låtkonst.

        Dock inte skriven av AB.

    Vuxna människor som behöver okända människors kommentarer och likes för att känna sig bekräftade har problem.

      Det är väl bara att titta här när knappen inte fungerar, folk bölar som småungar.

        Men det är ju inte för att man inte får likes själv, utan för att man inte kan ”hålla med” andra? Haha

          Ja exakt.

          Ja men precis jag vill kunna hålla med om nåt någon skriver.

    Jag kan tycka lite synd om Anna då väldigt mycket som dras upp mot henne och är negativt är jättejättejättegammalt…
    Men då behöver hon inte hitta på något nytt som skall förfölja henne de nästa 15 åren.

      Fast det här är nytt ändå ?

      Jättejättejättegammalt?
      Nej det är ju endast de senaste åren som hon har varit helvild på insta och BL VIP.
      Hon om något har varit konsistent i sitt beteende.

    Jag är så nyfiken på vad som sägs i dagens daddy issues som bleepas! Vad sjutton kan det vara. Ville bara ha sagt det!

    Hon filtrerar allt, utseende, kommentarer och friserar sanningen. Vem orkar ens följa henne.

    Skäms man inte som håller på såhär?

      Jag tror inte Tooken ens vet vad ordet ”Skäms” betyder.

    För att få interaktioner får man ju skapa innehåll som skapar engagemang.

    Hur har man tid att gå in på instagram och ”kontrollera” sina följare? Mycket konstigt måste jag säga. Jag blir istället glad för varje profilbesök oavsett om det leder till en ny följare/ny like eller inte.

      Tid är väl typ det enda hon har. Mellan bäddningen av sängen på morgonen och matlagningen på kvällen. En sisådär åtta, nio timmar om dagen i anspråk till att tråla nätet och leta efter hatare och tysta snokare.

    Det är alltid anmärkningsvärt när man ser en vuxen människa som inte förstår internet. Det är helt främmande trots att hon lyckats använda internet. Skulle hennes huvud explodera om hon fick reda på att Reddit existerar?

      Tänk om hon visste att alla kan se hennes Instagram via Instanavigation.

    1) tillåt mig att skratta!?? vem gör såhär!!!

    2) vadå, om man har verifierat konto, kan man se vem som varit inne på kontot eller vad menar hon?

      Ja, undrar samma. Man kan se vem som tittar på ens stories, men inte kan hon se alla profiler som besöker kontot (ej följare) om de enbart läser inlägg och tittar på bilder? Även om hon har ett ”verifierat konto”.

      Men vad spelar det för roll? Använda som ett hot typ? ”JAG SER ALLA SOM ÄR HÄR”
      Ok? Lol.

        Hon har även skrivit att hon vilka folk är som skriver elaka saker om henne på Flashback ?

          Att hon vet*

          Paranoid deluxe, låter det som.

    På A har hon ju en viss poäng, på B verkar hon missuppfattat att man kan gå in på konton ut att vara följare, väldigt många gör så…På C verkar hon, med tanke på alla emojis och versaler, ha tappat det och upplevs som….väldigt arg..?

    Hennes senaste inlägg. Så cringe som ungdomarna skulle säga.

      Fräscht av Richard Herrey, då över 20, att kommentera att en 15-åring är utmanande.

        Blev nyfiken, vad handlade det om? Jag är blockad så ser inte.

        Det var andra tider då och jag ser inget fel med det, och hon var ju utmanande. Har du sett bilder på hur hon såg ut då och vad hon hade på sig på melodifestivalen ?

          Detta hade hon på sig:
          https://m.imdb.com/name/nm0095345/mediaviewer/rm2174697984/?ref_=nm_ov_ph

          Är det för att hon har stora bröst du kallar det ”utmanande”?
          I så fall är du lika fräsch som Herr Herrey…

        Det kan ju ha varit så att han menade att det var opassande att styla en 15-årig tjej på det sättet. Det var knappast hon själv som bestämde hur hon skulle se ut.
        Eller så var det inte så Herrey menade. Jag är extremt tacksam över att ha vuxit upp under 70- och 80-talen när folk inte var så extremt lättkränkta och sekundärkränkta. Utom när det gällde Vietnam, då.

      Betänk att det nu snart är 37-årsjubileum dvs 37 år sedan hon var med i melodifestivalen. Hon brukar uppmärksamma såna här milstenar titt som tätt – kanske i brist på annat ”content”?

    Gör ditt konto privat, Anna. Problemet löst. Men det är lite av ett dilemma för de som försöker tjäna pengar på sociala medier – man måste liksom bli sedd och följd, annars faller hela projektet.

    Det är ganska tydligt att detta är en person som a) är känslomässigt instabil, och b) har låg intelligens. Som egentligen aldrig borde ha hamnat i rampljuset. Inte hennes fel; jag tycker synd om henne; kan ingen i hennes närhet gå in och uppmuntra henne att sluta med sociala medier?

      Håller med! En psykiskt frisk, normalintelligent person håller inte på som hon gör. Men kan tänka mig att det nog kanske inte är så lätt för familjen (för hon har väl mest dem) att sätta stopp. Hon kan nog vara svår att handskas med och familjen är säkert medberoende.

    Men vad ÄR det med henne?! Undrar seriöst om hon är sjuk på nåt sätt ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.