Ida Nordfors konto är tillbaka

Efter, vad som måste ha varit, några riktigt långa dagar så har Ida Nordform nu fått tillbaka sitt hackade Instagramkonto igen. 
Enligt hennes inlägg var det nätverket Splay som till slut lyckades med det, men tyvärr har hon tappat en del följare, eftersom hackaren satt och raderade så många av hennes följare som hen hann med.
Så vet du med dig att du följt Ida tidigare och vill fortsätta med det, gå in och kika på du inte är en dem som hackern avföljt.
Enligt Socialblade ser det ut som att han lyckades avfölja över 5000 konton, samtidigt som han raderade alla hennes 901 inlägg. Imponerande slöseri med tid, måste jag säga.

Jag vet inte hur Ida blev hackad, men det skulle vara intressant om hon hade delat det, så att inte fler går på samma sak.
De är jäkligt innovativa, de där hackarna, så no shame for being hacked.

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kampen är snart över!

    Du använder ”han” som pronomen, vilket får hackandet att låta lite för enkelt än vad det är. Använd gärna ”de”. Hackande och cyberattacker drabbar både så sociala medier, myndigheter, näringsliv och kommuner. Att tala om dem i plural, signalerar hur pass utbrett det är. Inte en kille med Cola och flottiga fingrar.

    Ingen aning om vem hon är

      Nehe?

      Och jag tror du kan leva ditt liv utan att veta det.

    Va, tog han bort följarna? Vad är då poängen med att hacka nåns konto, kan nån förklara för mig?

      Nej det gjorde personen inte, men en fel följare valde att avfölja när det såg det nya innehållet på kontot.

        En del*

        Det skedde troligtvis också, men flera följare skrev och berättade att de INTE avföljt själva, utan att personen avföljt

          Jaha okej, men var ju iallafall många följare kvar. Men ingen aning varför personen tog bort vissa, det var ju lite märkligt. Eller så hade hen inte ens tänkt göra något särskilt med kontot. Var ju supermärkligt att bara lägga upp tre bilder på en kille, så verkar ju inte som det var menat att tjäna pengar på kontot eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.