Fram och tillbaka…?

Jag har svajpat dessa två första bilder fram och tillbaka säkert 20 gånger och vet fortfarande inte riktigt vad som är skillnaden. 
Hon håller i en liten hårslinga på en av bilderna, men mer?

Räknas den interaktionen som ”engagemang” på Instagram? Som premieras av algoritmen?
Om inte, så vill jag få svar på varför båda dessa bilder utgör ett inlägg.
Why?
Whyför två bilder?
Varför inte bara den ena?
Why the swipe?

Och om det räknas som ”engagemang”, vad finns det då mer för trix och tips för sådant?
Här är mitt bästa: Du kan använda volymknappen på sladdhörlurarna till att ta bilder. Klick, klick! Att ta en ”mental picture” gör du genom att hålla upp en låtsaskamera framför ansiktet och säger ”click”.

Så…. er tur!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det finns en tredje bild.

    Aldrig sett så mycket nitar innan.

    Jag ser aldrig bilder inbäddade från Instagram av någon anledning .
    Kan du inte skriva ut från vilket konto bilderna kommer från Camilla? Så kan man söka upp dom själv när det inte funkar.

      Ser aldrig heller inbäddade inlägg

      Vad mycket klick o reklam dessa instagram konton får av Camilla, jag kan inte heller se inlägget men skulle aldrig söka efter det bara för att se då tycker jag Camilla får börja lägga upp fler inlägg som alla läsare kan se

        Det handlar om upphovsrätt.

      Inte jag heller och allt är allmänt segt här.

      Kan inte heller se.

      Jag ser alltid inbäddade inlägg utan problem. Kan det vara någon inställning? För min mobil är både gammal och dålig i alla andra avseenden.

      Inlägget idag gäller Keela. Helt meningslöst att gå in och kolla dock, det är två likadana selfies och en tredje selfie från samma tillfälle men en annan pose. Det är allt.

      Ser inte heller

    Varför följer man personer som enbart lägger upp selfies eller bilder på sig själv (främst influencers då)? Vad får man ut av det förutom att kolla på någon man tycker är snygg? Blir man influerad liksom?
    Helt genuin undran då jag tycker det är det tråkigaste innehållet på instagram som finns (och lite konstigt men you do you), oavsett om du är influencer eller inte (många privatpersoner verkar också bara köra selfies genom hela sina flöden?).

    Mvh ADHDtjejen som måste lägga till parenteser överallt för mina sidotankar haha

      Jag förstår inte det heller, och jag är en normalt attraktiv person alltså ingen modell men men inte ful 🙂

      Kanske om man vill ha typ som idéer till smink eller hur man ska klä sig? Men jag tycker ändå det är märkligt å följa konton med tusen selfies

      Tack för att det finns fler som tänker så här. Jag upphör aldrig att fascineras över att det finns personer som kan tjäna miljoner på att visa upp sig själv och sin kropp dag efter dag efter dag, och det finns hundratusentals människor som vill se det. Ok, man kan jämföra med supermodeller som också blir betalda för att visa upp kläder, göra reklam m.m. Men här pratar vi om att följa en person på sociala medier som i princip bara visar upp sin (filtrerade, fixade) kropp från olika vinklar i all oändlighet. Vilken inspiration hämtar man från det?
      Och lika konstigt tycker jag att det är att se nån man känner posta en bild med sexiga plutläppar eller liknande, hurraropen haglar in från alla den känner om hur snygg h*n är osv. Och jag bara undrar varför man ens publicerar en sån bild för sina vänner? Har ohemula fördomar om folk som har ”sexiga” bilder som profilbilder för alla att se. Jaja, alla FÅR göra precis som man vill och man FÅR bli inspirerad av plastik-Barbie på instagram, jag undrar bara varför man vill.

        +1 på den!

      Att personer som visar upp mode eller smink i form av selfies slår igenom förstår jag helt, för sådant kan absolut vara en källa för inspiration, kunskap och tips. Hur man blir känd enbart genom selfies förstår jag dock inte, varför vill man regelbundet få upp en okänd persons ansikte i sitt flöde. Eller ja, jag har bekanta som lägger upp en sisådär fem selfies om dagen och i den omfattningen blir det mest bara drygt. Det och matcontent är det absolut tråkigaste på instagram i min åsikt, den sistnämnda kan jag dock förstå att vissa finner intressant.

      M v h autismtjejen som absolut älskar att du inkluderar dina sidotankar

    ?

    Det är ju tre bilder, den sista var ”smirket”

    Var det inte hon som var rätt tuff och hade sin egen stil förr? Tjänar kanske mer att se ut som alla andra… Vem vet (inte jag iaf lol)

      Numera gör hon content för vuxna på OF.

        Ohhhh…. en tjej med framtidsplaner.

    Man behöver inte hörlurar med sladd för att ta bild. Går utmärkt med sladdlösa också och har gjort i många år, haha.

    Varför får jag upp ”Comment is a spam” när jag försöker kommentera, Cam? Den innehöll inga länkar eller inklistrad text. En helt vanlig kommentar bara.

      Det är väl ändå leendet på bild 3 hon syftar på med smirk?

    Saknar morgoninläggen, kommer de tillbaka eller ska jag sluta hoppas?

      De kommer komma tillbaka, bara inte just nu. Jag gick ner på färre inlägg under tiden jag skriver bok, så det är lite av en för tidig ”sommartid”.

    Jag undrar om influencers likt tjejen i inlägget har blivit så blinda för all retuschering i ansiktet eller om det är en ”grej” att fixa sina bilder så, och att det inte gör dem något att alla fattar. Det är ju helt uppenbart att hon kört en app eller ett filter.

    Vissa influencers lägger upp 10 bilder i rad där man inte ser någon speciell skillnad, någonär kanske i svartvitt, någon plutas det lite mer.
    Underbart iallafall med självförtoendet. Men det är klart det är ju lättare för de som är vrålsnygga.
    Hade man inte tyckt man var snygg så kanske man mer ”gömt sig”.
    Jag funkar iallafall som så, alldaglig ,men vill helst inte synas för i jämförelse med alla dessa snyggingar så skäms jag över mig själv. Jag är inte tillräckligt smal, har fel form på figuren, inte helt jämn ton i ansiktet, inte rätt form på ansiktet, osv osv
    Men hade jag sett ut som tex henne så hade jag lagt ut 10000 bilder om dagen och egoboosstat mig med alla komplimanger.
    Men nu drar jag mig mer o mer undan och låter de snygga ta plats… helt galet men tyvärr så jag känner

    Kan inte se inlägget

    Är det bara jag som tycker Keela var kul att följa förr men nu bara zzzzzzz. Följt henne sen kickbackpack tiden men nu är det ju knappt content på hennes kanaler?

      Numera ligger hennes fokus på OF.

    Keela har jag inte sett av sedan jag gick i mellanstadiet, hade verkligen ingen aning om att hon fortfarande håller på med sociala medier. Var det inte Keela som hade en lite ”emo” stil och hade något gäng med Moa Murderness på tiden då hon hette epicfail och några fler?

    Svalt den randiga gubben på bild 3 och var missnöjd med smaken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.