Tittarna reagerar på Bianca Ingrossos senaste video

I sin senaste video ” Jag är så KÄR just nu!!!” berättar Bianca Ingrosso om hur hon bara sovit någon timme under natten, vilket inte märks på hennes agerande, i alla fall inte om man ska tro några av hennes tittare på Youtube.
Nyheter24 skrev om detta igår. 
Det finns fortfarande mängder av människor som skriver att de blir peppade och inspirerade av Biancas energi, men det har även ramlat in ett par kommentarer som mer uttrycker oro för den ”multi taskande” influencern, som ständigt har fjorton järn i elden samtidigt.
Så här skrev Nyheter24 vidare i sin artikel:

Att Bianca Ingrosso enligt egen utsago inte sover om nätterna och ändå sprudlar av energi har nu fått hennes fans att oroa sig för hennes mående. ”Det är oroväckande” och ”Hon känns manisk” är några reaktioner.
[…]

För några dagar sedan la Bianca ut en serie bilder på Instagram där hon berättade att hon inte kan sova.
”Ännu en sömnlös natt”, skrev Bianca till bilden och la till tidsstämpeln 03:56.

En timme senare bestämde sig Bianca för att gå upp och göra dag, trots att hon inte sovit någonting.
”Fuck it, jag startar den nya dagen nu”, skrev hon och la in en rykande kaffe-kopp emoji.// Nyheter24

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag undrar mest hur länge hon kommer att orka.

      Håller med! Blir genuint orolig och hoppas att det finns människor i hennes närhet (riktiga vänner) som bryr sig och pratar med henne. Ingen mår bra av att inte sova. Kroppen måste få vila för att orka prestera. Tyvärr kände jag inte så positiva vibbar av dokumentären ”Bianca”. Alla slet och drog i människan Bianca. Alla vill ha en bit av kakan. Så sorgligt men hoppas genuint som sagt att hon ska få må bra och skaffa sig barn som hon längtar efter.

        Och detta är bara baserat på det jag ser utifrån men hon ser inte ut att må bra och vara lycklig. Påminner tyvärr om en vän som rusade på för fullt för att inte behöva stanna upp och ta tag i allt som inte kändes bra inuti.

          Ja kroppen behöver sömn men Bianca menar ju att hon mår jättebra och är lycklig. Första kommentaren.. så tror jag också. Edvin T sa det också – vad går hon på? Vanessa säger ju att Bianca blir ”h*g” av kaffe, men just att Bianca festar och säger hon varit kanon och ändå är så pigg dagen efter och går på möte eller springer en runda och knappt sovit… det är lite märkligt.

          Det jag mest reagerar på är hur desperat hon verkar vara efter visningar, och efter uppmärksamhet – det hon kallar videon, ”Är så kär just nu” – Är väl att hon är kär i en väska, eller i Avora, eller i livet typ och ”fejkar i sängen” är ju inget hon gör just nu alltså inte så att hon dejtar någon. Så sjukt, snacka om att clickbaita.

        Får tyvärr en känsla av ”TV-Shop” och en Livets-ord-pastor som predikar…

          Exakt så

      Men finns äldre som kör tufft tempo. Sen är jag mer bekymrad över många som mår dåligt och inte har råd att söka hjälp. Hon kan åka på avslappnande solsemester och har råd att få bra hjälp med hälsan. Tusentals har inte dom möjligheterna.

        När ska vi lära oss att välmående och psykisk hälsa inte går hand i hand med pengar. Ja, hon har förutsättningar som andra inte har men det har vi sett förr att det inte alltid hjälper.

          Men problem med pengar får folk att må ganska dåligt.

        Med det resonemanget skulle psykisk ohälsa knappt existera här i västvärlden.

        Även om hon var råd, tycker du att det verkar som om hon kan?
        Har hon ens fått en paus från sociala medier utan att ha ett par kameror som följer efter henne samtidigt de senaste åren?
        Jag hoppas också att hon uppfyller den där drömmen om barn snart för henne själv. Hoppas att folk slutar jaga henne innan dess.

          Fast hon kan ju ta paus från sociala medier om hon vill, hon lägger ju upp massa privat av fri vilja, sitter och filmar sig i timmar och lägger ut. Kameror som följer henne behöver hon inte ha om hon inte vill. Hon vill synas, hon älskar att synas, få bekräftelser och tjäna mycket pengar. Bianca väljer själv. Möjligt att hon har något kontrakt hon måste följa men att hela tiden lägga ut filmer och bilder är ju inget måste utan det väljer hon att göra av fri vilja.

            Hur mycket press från andra involverade i varumärket Bianca ligger bakom de där besluten tror du?

        ”Men jag gråter hellre i en Rolls Royce än i en buss”! Den eventuella inre kampen och smärtan är fortfarande densamma.

          Jag tror faktiskt inte att den som mår så dåligt bryr sig om gråten kommer i lyx och flärd eller i en hyresrätt och gammal manuellt växlad bil. När man kommer till den punkten vill man bara få må bra.

      Hon är ju kär i sitt liv och älskar allt hon gör och får vara med om så hon orkar nog, hon vill nog. Bianca älskar uppmärksamhet och pengar. Jag säger som Törnblom – vad går hon på? Superpigg efter att ha varit kanon enligt henne själv, springer bakis, går på möten efter en festkväll och noll sömn osv. Seriöst. Vanessa älskar ju Biancas nya energi och familjen är bara glada och nöjda så länge hon får uppmärksamhet, är lycklig och drar in stora pengar.

      Vad är det hon är kär i nu? Ett läppglans? För inte är det någon hon träffar väl och fejkar är väl något hon gjort tidigare då. Clickbait är hon bra på eller det är ganska knäppt faktiskt, taskigt, hon luras ju. Bianca känns bara så desperat.

      Jag undrar hur länge hennes följare kommer orka.Jag orkade bara lyssna några minuter på detta maniska orerandet.

        Ser ärligt talat ingen skillnad mellan Biancas framtoning i den här videon gentemot tidigare vloggar?

        Visst är det annorlunda gentemot när hon slog igenom men hon är ju knappast samma människa längre ändå.

    OT men Anna Book sägs ha lämnat inspelningen av Fångarna på fortet och haft en, enligt henne själv, en 10 timmar lång panikångestattack i samband med detta. Vad kan ha hänt?

      Hon va väl inte bäst i laget ??‍♀️

        Hon är inte med i listan över deltagare som släppts heller.

      Malin Berghagen var tydligen också med, och fick en pratstund med Anna:

      ”Redan första kvällen fick jag ett jätte fint samtal med Anna Book. Säkert 20…25 år sedan vi satt ner och pratade om livet och barnen och jag kände en enorm tacksamhet för denna stund. Anna har ett väldigt gott hjärta och jag upplever att hon blir lätt missförstådd. Och jag var en gång en av dom. Men jag har lovat mig själv denna vår att om jag verkligen tror på demokrati, liberala värden och rätten att vara oss själva så behöver jag träna på att låta andra vara det också. Som jag skrivit om förut, ALLA borde få rätten och bli älskade och accepterade för sitt sanna jag. Ingen ska behöva vara någon annan. Anna har lätt till tårar så när hennes tårarna rinner för femte gg i hennes berättelse tänker jag ” Jag önskar att jag kunde vara så nära mina känslor som hon. Hon är 100 % nära sina beröringspunkter. Enastående! ” Och jag var ärligt avundsjuk. ”

      https://malinberghagen.mabra.com/resor/assa-vilken-dag-om-jag-vetat-det/

        Tror inte på något som kommer ut ur Malin Berghagens mun! Någon mer världsfrånvänd människa finns inte?‍?
        Obehagligt..omtänksam?

      Något måste ju verkligen hänt om hon väljer att inte vara med och synas i rutan

        Hon skriver ju själv att hon haft en panikångestattack. Så hon fick panikångest alltså, och det är ju inte så konstigt att få det där, var väl kanske något otäckt hon skulle göra där då.

          Hon har ju varit med där på fortet typ hundra gånger så för henne är det vardagsmat.

      Var det inte en gammal bild hon lade upp från en flygplats på g til fortet? Och några dagar senare lägger upp en massa om ångest etc.?
      Jag uppfattade det inte som om de var länkade, endast sett kommentarer här där man antar det (oförskämt att anta osv haha)

        Hon finns på stories hos Manfred Erlandsson att hon är på väg till inspelningen med Margaux och Antonija. Så det var nu i maj innan hon for till Spanien.

      Man har inte en panikångestattack i 10 timmar. Må jättedåligt och ha hög ångest absolut, men en panikångestattack varar inte i tio timmar. Önskar ingen att må dåligt, men när man själv kämpar med detta så retar det mig om hon påstår något sånt. Men sen hävdar hon ju iof att hon går milen på en timme också så jag kanske inte ska bli förvånad…

    ja det känns oroväckande som jag skrev i kommentarfältet ? hoppas de inte är nån mani och att hon får värsta depp dippen sen ?

      Samtidigt, måste man alltid spekulera i värsta tänkbara scenariot? Klart det inte är bra nattsudda men ibland händer det och är väl knappast ett problem om det inte sätts i system.

        Ja om det vore en enskild isolerad händelse men nu väger man väl in annat man vet om henne också.

      Det är ju alkohol i mängder och det verkar ju vara dagligen, nästan dagligen i alla fall. Fester, krogen och det dricks innan talkshow och under talkshow. Tror nog som flera att det intas lite annat vid tilfällen också som ger henne energin, bättre självkänsla och mörkare röst.

        Mörkare röst? ? vad är det för substans

    Lite Löwengrip-varning…

    Hennes ordförråd består inte av jättemånga ord. :/

      Så blir det när man inte går i skolan eller läser böcker.

    Lycklig, alla förstår väl att hon inte är lycklig? Ingen skulle vara lycklig med ett sånt liv, fläka ut sig i sociala medier varje timme på dygnet enbart för att tjäna mer och mer pengar.
    Pengar som hon inte ens gör något spännande med, bara hänger på dyra restauranger fulla av ytliga människor eller köper skönhetsbehandlingar. Vilken j-a andlig misär.
    Om jag var hon skulle jag flytta utomlands, starta ett anonymt liv och använda pengarna till att leva bra men inte i överflödig lyx, och definitivt i anonymitet långt från alla svenskar som vet vem jag är.

      Att vara helt ensam i ett annat land är nog verkligen ingen höjdare heller.
      Håller med dig annars.

        Jag har själv flyttat ensam till ett nytt land. Man lär ju känna nytt folk.

          Skönt att det funkade för dig. Funkar inte för alla dock.

          Jag flyttade ensam till ett nytt land och det var hemskt. Försökte stå ut men flyttade hem igen efter ett år ungefär. Värsta året i mitt liv.

        Jag flyttade till ett nytt land helt ensam när jag var 19, jag lärde mig språket och fick många nya vänner. Jag hade inga pengar och fick dela rum med andra tjejer, och jobbade på en bar på kvällarna. Bianca skulle ju slippa både sunkiga hyresrum och slitiga barjobb.

      Att hon inte gör nåt spännande med sina pengar är ju en värdering utefter dina tycken. Som du skriver sen ”om jag var hon skulle jag…” men nu är du ju inte hon? Hon kanske gör av sina pengar på det som får henne att må bäst just nu? En dag kanske hon vill göra nåt annat, och då lär hon göra det.
      Hon sa i dokumentären nåt i stil med att hennes plan var att jobba massor nu, bli ekonomiskt oberoende och sen kliva av och leva lajf. Men nu när hon är där, känner hon att hon inte vill sluta jobba.
      Man får ändå tänka att hon är inte ens 30 än, hon har förhoppningsvis många, många år kvar att leva. Skulle man inte hinna tröttna på ”pensionärslivet” på alla dom åren? Då kan man väl lika gärna jobba när man tycker det är kul, och det dessutom går väldigt bra i ens karriär.

        ”Får henne att må bäst just nu” fast det är ju just det man ser att hon inte gör.

          Hade hon mått bättre av att flytta utomlands?

            Hon behöver slippa undan kändis-skapet och utomlands vet ingen vem Bianca är. Hon behöver sluta vara offentlig.

              Jag tror att hon har en hel del inom sig hon behöver jobba på. Min högst oinsatta analys är att hon behöver kliva av en hel del av sina projekt, omge sig av de som verkligen bryr sig och ta tag i sin hälsa (psykiska främst). Jag tror inte att något löser sig för att hon flyttar till exempelvis Italien.

                Hon slipper ju undan alla falska vänner om hon flyttar utomlands dit ingen vet vem hon är och där hon skulle möta folk som behandlar henne som en vanlig kvinna.
                Just Italien är väl ingen bra idé eftersom hon skulle behöva lära sig språket och det verkar inte vara hennes grej, men valfritt land där engelska fungerar kanske?

                  Hon är ju 50% italienska så att lära sig just det språket lär ju INTE vara några problem! Hon har ju redan rytmen och klangen i språket i sig genom att ha hört det hela sitt liv, utgår också ifrån att hon kan ganska många ord och fraser redan. Hennes farmor och farfar pratar bara Italiano privat.

                    Hon har inte hört det hela sitt liv. Hennes pappa växte upp i Sverige och pratade inte italienska med barnen, hans starka språk är svenska. Hon själv kan bara säga maträtter och har inte varken bättre uttal eller melodi än random svensk.

                    En gång i WV skulle hon få lära sig italienska av en privatlärare men hon fattade varken hur man uttalar eller hur man sätter ihop fraser. Hon förstod absolut inget av vad han sa så jag utesluter att hennes farmor och farfar någonsin pratat italienska med henne.

              Tänker man efter hur många i ens omgivning som faktiskt är ”lädjitt” lyckliga (alltså i sin core) så är dom för det första inte många o för det andra är det inget som dom behöver skrikas ut.
              Bianca börjar bli riktigt obehaglig.
              Ledsamt.
              På riktigt ledsamt.

          Det jag menar är bästa möjliga just nu. Hon kan ju må så bra det är möjligt i nuvarande situation. Hon kan säkert må bättre men upplever själv att detta är bäst nu.
          Det är inte alltid lätt att veta själv vad man egentligen behöver, och den kretsen B har omkring sig kanske inte hjälper henne så bra heller. Och även om man vet, är det inte heller så lätt.

      Exakt så tänker jag med. Att vara så påpassad vore en mardröm, hade tagit pengarna och stuckit direkt. Köpt ett grymt boende vid havet utomlands och levt ett behagligt & enkelt liv i anonymitet. Skillnaden är väl att hon VILL ha uppmärksamheten..Visst är det för pengarna, men även driften att stå i fokus, bekräftelsen osv. Mer el mindre hela familjen har ju den driften och har nog svårt att andas utan den.

        Hon är ju född ut i rampljuset. Hon vet väl inget annat.

      Så du menar att hennes modeintresse är inte lika mycket värt som dina intressen? Schysst dömande där.

      Hon har så hon klarar sig och jag tror faktiskt inte att hon strävar efter mer heller. Det är andra människor som vill tjäna ännu mer pengar på Bianca!

    Jag känner mest att det är sånt hävdande från hennes sida, så tjatigt att lyssna på. I alla forum hon har så är det ett konstant ”jag är så lycklig, jag mår så bra, jag älskar mitt liv, vill bara skrika ut av glädje” osv osv. Det låter orimligt att behöva säga det 24/7?

      Om man verkligen genuint känner så har man inget behov av att upprepa det konstant. Det känns mer som att hon försöker intala sig själv att hon mår bra och är lycklig.

      Känns lite som att man försöker övertyga någon,om att allt är bra, om man säger samma sak ofta.

    Följer inte Bianca på något sätt, men av det man ändå ser/läser känns det som att det kommer att gå för henne som det gick för Tim Bergling om inte hon, eller någon som VERKLIGEN bryr sig, drar i bromsen snart.

      Well, EXAKT det jag flaggade för, för några inlägg sen. Håller till hundra procent med. Hoppas bara att folk verkligen inser att Azade Behnam (aka Vanessa Lindblad) är lika illa för Bianca som Ash var för Tim innan det är för sent.

        Varför skriver du alltid ut bägge namnen när du pratar om henne?

          När jag SKRIVER om henne menar du? För att hon heter så, bara det i sig säger rätt mycket om hennes karaktär, dvs att hon har bytt namn. Hon är opportunist.

            Ja jag menade givetvis när du skriver om henne? men gör du det med alla som bytt namn, använder bägge namnen?

            Det är väl inte jättekonstigt att byta förnamn? Och hon är ju gift Lindblad.

            I laglig mening heter hon nu Vanessa Lindblad. Så vad hon hette tidigare är väl ganska ointressant i sammanhanget? Däremot tycker jag att det är mer intressant att hon är folkbokförd på en adress där hon inte bor, vilket är olagligt.

              Det är dessutom ett brott med fängelse på straffskalan.

              Vänta, va?? Har Vanessa haft ett annat namn tidigare?

            Men vad du tjatar om det. NU heter hon VANESSA LINDBLAD! Ingen hemlighet att hon bytt förnamn. Och sedan efternamn när hon gifte sig. Tror inte hon är den enda i hela universum som bytt namn. Så du kan sluta älta det nu.

            Vad har man för karaktär när man bytt namn enligt dig?

              Nervös.

          Låter som en insinuation om att persiska namn är sämre än västerländska. Fräscht.

            Det verkar ju vara Vanessa själv som tycker det som bytte namn, inte den personen som skrev det ovan? Vanessa sa i dokumentären, ”jag skämdes för mitt namn”.

            Jag är själv iranier, har varken bytt namn eller fuskat på högskoleprovet. Har gjort rätt för mig, pluggar till läkare och tjänar mitt uppehälle genom hederligt arbete och inte genom att suga musten ur en annan människa för egen vinning.

        Va har hon bytt namn?

          Varför beter ni er som att namnbyte är så himla oproblematiskt? Namnbyte tyder på att folk döljer något. Tycker det är ett tecken allmänt bedrägligt beteende.
          Tindersvindlaren hette något annat än Leviev exempelvis…

            TACK! Precis min poäng.

            Min sambo har bytt namn och döljer absolut inget? hans föräldrar gav honom ett dubbelnamn, tänk typ i stil med Sven-Ingvar (och nej han är inte 65 utan runt 40) och valde att byta till sitt mellannamn som var lite mer passande. Så det kan ju finnas anledningar till att någon byter namn.

              Jag tycker mest det är tragiskt att man säger att man skäms för sitt namn för att hon bor i Sverige nu. Hon borde vara stolt över det och dess ursprung, ett persiskt namn som hennes föräldrar har gett henne. Hon sa själv att hennes bortgångna pappa namngav henne det namnet för det betyder ”frihet” och de flydde från Iran. Sen sitter hon o säger att hon skäms för det 🙂 pinsamt

            Jag hatade mitt tidigare förnamn, så jag bytte. Ingen annan anledning än att jag hatade det och inte identifierade mig med det alls.

            Så vad är ditt problem? ?

              Uppenbarligen hade ”Vanessa” själv problem med sitt namn så varför avkräva svar av någon annan??‍? Döljer hon något, eller?

            Jag bytte namn för att jag inte vill heta samma som min pappas släkt som försummat hela mitt liv. Inget mer. Döljer inget.

    Julia Franzén gör reklam för tandblekning men har inte hon skalfasader ?

      Nix hon är en av don få influenser som har kvar sina egna tänder.

        Nej det där tror jag inte alls på.

    Jag har själv stora problem med att sova och det kan hända att jag blir lite överspeedad på förmiddagen när natten har varit sömnlös. Men det gör också att jag kraschar strax efter lunch och antingen somnar i soffan, eller slääääpar mig igenom resten av dagen med lika mycket energi och livsvilja som en gammal disktrasa.

    Förhoppningsvis vilar även Bianca när hon kan. Sömnlöshet är fruktansvärt.

    Ja, det är oroväckande hur Bianca ständigt måste påpeka hur lycklig hon är och hur lite sömn hon får:/ förhoppningsvis får hon lite sömn varje natt iallafall för annars riskerar hon att få en psykos. Har arbetat med människor som har varit maniska och kan säga att Biancas utspel kan absolut uppfattas som bipolär sjukdom. Däremot så kan man självklart inte ställa den diagnosen online och det behöver inte heller vara det.

      Är helt med på hur du menar där. Kan absolut se drag av hypomani, men det är ju långt ifrån hela bilden vid biplär sjukdom. Kan inte riktigt tycka mig ha sett någon depressiv period, om än helt klart nedstämda perioder. Dock kan ju det mycket väl vara något som inte speglats lika väl offentligt.

        Något av det mest fascinerande med bloggbevakning är väl ändå alla dessa hobbydiagnoser folk plockar upp ur arslet 😀 det är ju helt fantastiskt resursbesparande om vårdapparaten kan börja diagnostisera folk över deras Instagram.

          Haha eller hur. ?

          Instämmer!

          Bianca har själv sagt i Wahlgrens värld att en läkare sagt att hon troligtvis är bipolär, så hon har nämnt det själv, offentligt. Tror dock inte det är det som ger henne denna energi och att hon inte behöver sömn. Sjukt att viss media vill ha det till att Bianca inte har tid att sova pga hektiskt schema och mycket åtaganden att göra MEN det är ju oftast inte det det handlar om utan om att Bianca väljer att inte sova mer/kan inte sova längre och går upp tidigt trots hon är ledig och väljer ofta väldigt sena festnätter fastän hon har möten tidigt dagen efter.

          Haha! Bästa kommentaren!

          Läkare är också överflödiga. Eva-Britta och gänget fixar steken.

    Kan folk sluta överanvända ordet genuint?! Tack!

      Varför? Genuin undran

        För att jag genuint vill att folk genuint slutar med det.

    Bianca lyckas med så mycket, och det är hon lycklig över, hon känner att hon kan så mycket och faktum är att hon kan så mycket och klarar av så mycket. Och hon berättar att det finns så många människor runtom kring henne som peppar och tror på henne och det är bra och det finns ödmjukhet i det. Hon har positiv energi och förmedlar det.

    Hur många gånger använde hon ordet ”legit” i videon? ?

      Sexton.

    Vem har aldrig varit övertrött? Tat lugnt folks.

      Fast du är inte övertrött flera månader i sträck. En betydande längre tids sömnbrist leder knappast till att man blir pigg, glad och motiverad.

        Menar du att bianca varit övertrött flera månader i sträck? Det tror jag helt enkelt inte på, hur skulle du ha koll på det utan att vara hennes sambo…

          Jag utgår såklart från att Bianca själv sagt att hon sovit såhär lite under flera månaders tid.

            Har hon på riktigt sagt hon sovit en timme om dagen i flera månader? Det tror jag inte heller på.

              Vem har pratat om en timme? Inte jag i alla fall, däremot har jag nämnt sömnbrist vilket nämns strax före 27.00: https://www.youtube.com/watch?v=mD6wlI3ucVE

              Bianca har sagt flertalet gånger de senaste månaderna att hon oftast bara sover tre timmar, att hon inte behöver mer sömn än tre timmar, att hon klarar sig på det. Möjligt att hon sover mer än så ibland också, och mindre än så ibland också kanske. Det handlar alltså INTE om att hon inte har tid att sova mer än 3 timmar utan om att hon inte vill eller kan sova mer än så. Hon är så pigg o glad att hon inte vill sova bort sin tid typ.

          Nej, precis. Sen detta att sitta och spekulera i diverse diagnoser, via vad man sett på ett IG konto..

    [Raderad kommentar]

      Ja, det är några exempel på vanliga tecken vid substansmissbruk. Sedan beror det såklart helt på substans vad man visar för tecken utåt, vissa kan exempelvis öka aptiten medan vissa gör raka motsatsen, men specifikt vad det skulle vara kändes inte relevant eftersom det inte skulle kunna bli mer än gissningar. Dessa symtom är högst generella.

      Och självklart får den här kommentaren stå kvar eftersom förtal bara är fel om det är riktat mot män.

      Skulle man skriva att ***** ***** köper sex skulle den däremot försvinna i en hast.

        Om du vill säkerställa att jag ser kommentarer som den här snabbare så kan du alltid flagga den.

    Blev tvungen att kolla videon efter kommentarerna. Och det är väl klart att man kan vara hög på livet, det är typ jag med när jag tänker på allt jag har (i vardagen är jag en zombie/robot dock, men har väldigt nära till ”jag älskar mitt liv”-känslan) men i hennes fall låter det så falskt. Undrar hur många hon lurar med det där snacket egentligen..?

    Och en adhd-diagnos kan man ju köpa till sig privat numera. Går på en eftermiddag i Danmark, typ .
    På tal om det, blir fnoskig på hur ALLA Cissi Wallin och Lady Dahmers personlighetsdrag (som i mina ögon oftast känns väldigt allmänmänskliga) tydligen har att göra med att de har adhd.

      Tror inte hon köpt sig adhd-diagnos och tror inte hon tar adhd-medicin MEN jag tror säkert hon går på något annat, någon substans helt klart. Något som ger mörkare röst, minskar hunger, och ger större självförtroende. Hon verkar ju fungera utan sömn, fått mörkare röst och ett grandiost självförtroende. Hon har väl avslöjat i en podd för längesen att det funnits substanser i bekantskapskretsen på fester i alla fall.

        Många ADHD-mediciner är ju basiclly tjack så, kanske hon har börjat med amafetamin, känns väl lite 90-00-tals retrostilen som hon leker med nu.

        Du behöver hjälp, inte friskt att skriva som du gör.

    Nej det tror jag inte men något tar hon ju troligtvis. Alltid så pigg och glad när hon, enligt egen utsago, festat hårt dagen före. Bianca går på möten dagen efter, löptränar dagen efter osv. Det är sådant som är ganska konstigt faktiskt, inte att hon går upp innan kl fyra och gör en kopp kaffe.
    Vanessa är väl bara glad för Biancas nya energinivå så att hon orkar och vill köra på och dra in storkossan. Familjen är glad så länge Bianca är framgångsrik och verkar lycklig.
    Inget om hennes klickfiske? Är hon kär i en klänning eller en ny ögonskugga nu och fejkade med sin expojkvän?

      Storkovan

    Låter genomförkyld/hes precis som sin moder brukar göra. Hon kanske är lite sleten, vilket blir en konstig kombination med ett extremt hyper-beteende.

    Bianca är talangfull och sjukt vacker. Hela Sveriges gillegris. Puss på Bianca!

    Jag såg henne på stan häromdagen och då fanns det då inte mycket synbar energi i henne utan mer zombieaktig. Ena hunden sprang ut i gatan framför en bil, Bianca följde strax efter utan att knappt lägga märke till bilen (som stannade för både hundar och matte förstås).

      Så märkligt att ”fejka” energin om det är så att hon gör det… vad vinner man på det? Nån gång på dagen kanske man dock får en dipp om man går på något

        Eller så gick hon bara i egna tankar så där som man kan göra men kontrasten till hur hon ter sig i sociala medier var slående.

        Det är ju hennes jobb att ständigt vara ”på” inför kamerorna.

        Att hon känner att hon måste överdriva och bete sig som värsta nybörjaren till telefonförsäljare är väl en annan femma.

      Vilken dag var det? Vet nämligen vilka dagar hon haft hundarna hos sig.

        Lördag, hur det nu är viktigt?

          Viktigt för att visa vilka lögnare vissa av er är. Hon hade inte hundarna hos sig i lördags. Inte heller sön o mån. ??

            Haha är du seriös? Hur vet du när hon haft sina hundar

    Varför skulle det vara det?

    Även om det är tydligt att alla kommentarer som berör ämnet brukar raderas oavsett vem som åsyftas.

    Bianca är under hård press från företaget, så det är synd om henne. I dokumentären blev ju detta ganska tydligt, när man fick höra denna vidriga kommentar. Bianca säger nåt i stil med ”jag älskar Caia så mycket att jag nästan inte vill ha barn”. Då säger ägarrepresentanten ”det är bra, det är sånt vi vill höra”. Vilka hemska människor! Hur sjuka är de egentligen? Det är bara vinst som räknas i livet alltså?

    Hon har råd med riktiga grejer.

    Och självklart får den här kommentaren stå kvar eftersom förtal bara är fel om det är riktat mot män.

    Skulle man skriva att ***** ***** köper sex skulle den däremot försvinna i en hast.

    Elvaaaaanse. Fröken kan ha fått sig en diagnos och även medicin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.