Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso la ut en ny vlogg, och genast fylldes kommentarsfältet med reaktioner från hennes följare. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso. Bilden är ett montage.

Tittarnas oro efter Bianca Ingrossos nya video: "Det är nåt som inte stämmer"

Att Bianca Ingrosso enligt egen utsago inte sover om nätterna och ändå sprudlar av energi har nu fått hennes fans att oroa sig för hennes mående. "Det är oroväckande" och "Hon känns manisk" är några reaktioner.


Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges mest hyllade influencers. Som grundare av sminkföretaget CAIA Cosmetics, Youtuber och programledare för den egna talkshowen BIANCA så har Bianca minst sagt fullt upp. Utöver det så har hon precis lanserat sitt egna klädmärke ÀVORA, och sedan innan har hon sminkföretaget ANI Jewels tillsammans med Lovisa Worge.

Bianca Ingrosso syns även i dokumentärserien Imperiet Bianca som sänds på HBO Max. Där får vi följa Biancas otroliga karriär och resa.

Bianca Ingrosso hånas för nya bilden: "Sönderpumpad och förstörd"

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso om sina sömnproblem – vaken i dygn

Med många bollar i luften och rykande järn i elden så är det kanske inte konstigt att Biancas följare då och då oroar sig för henne. Detta då hon genom åren öppet berättat om sin ätstörning, att hon har blödande magsår och svåra sömnproblem.

För några dagar sedan la Bianca ut en serie bilder på Instagram där hon berättade att hon inte kan sova.

"Ännu en sömnlös natt", skrev Bianca till bilden och la till tidsstämpeln 03:56.

En timme senare bestämde sig Bianca för att gå upp och göra dag, trots att hon inte sovit någonting.

"Fuck it, jag startar den nya dagen nu", skrev hon och la in en rykande kaffe-kopp emoji.

Bianca Ingrosso är vaken hela nätterna – kan inte sova: "Fuck it"

Bianca Ingrosso har lidit av sömnproblem i flera år. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Bianca Ingrosso: "Jag är så kär i mitt liv"

Sömnproblemen till trots så har Bianca Ingrosso den senaste tiden berättat att hon mår bättre än någonsin. 

I en ny vlogg är det sprudlande glad Bianca som gör reklam för klädjätten Gina Tricot, och sedan berättar hon mer om sitt mående just nu.

– Jag lever min största dröm. Jag har sån tur i mitt liv. Solen skiner, Stockholm glänser, jag ska gå hem till min lägenhet. And I fucking love it. Jag är så happy. Jag suktar inte efter något. Jag jagar inte efter något. Jag bara är. Jag bara är så genuint pirrig konstant. Alltså konstant. Jag somnade 07.00 imorse. För jag kunde inte sova på hela natten. Vaknade klockan 08.00. Och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och så kär i mitt liv, berättar Bianca i sin nya vlogg.

Bianca Ingrosso berättar i sin nya vlogg att hon är kär i sitt liv. Bildkälla: Stella Pictures.

– Så här kan man bli om man don't settle for less. Man gör det man vill. Man tror på sig själv. Och man FUCKING bara går ut och leker, fortsätter hon.

Nya bilden på Bianca Ingrossos rumpa chockar följarna: "Vad har du gjort?"

Tittarnas oro efter Bianca Ingrossos nya vlogg: "Nån mer som tycker hon känns manisk?"

Lite senare i klippet går Bianca närmare in på hur hon känner, och hon riktar även en känga till de som menar att hon "överhypar". 

– Jag är så hög på livet. Det är därför jag blir så kränkt när jag får höra att jag överhypar saker. Jag är så som person. Alla i min närhet kallar mig för hypewoman, säger Bianca Ingrosso.

Flera av Bianca Ingrossos följare blev inspirerade av hennes energi. Andra menade att det var oroväckande. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet var det flera fans som skrev att de blev inspirerade av Biancas vlogg och hennes sprudlande energi.

"Jag säger bara, DIN ENERGI!!!!!! du är så himla inspirerande" och "Jag skulle behöva lite av din energi för att orka av dagen!" var några reaktioner.

Men andra uttryckte sin oro.  

"Nån mer som tycker hon känns… manisk? Nått som inte stämmer"

"Älskar dig. Men fick känslan av bipolaritet i denna video. Ingen sömn men ändå otroligt mycket energi i en viss period. Är det något du har utretts för? Känner själv igen mig nämligen..", skrev en person, och fick medhåll från en annan tittare som skrev "Ja det låter oroväckande tyvärr.. :(". 

En annan person kommenterade "Är du full".

Flera följare reagerade på Bianca Ingrossos senaste vlogg. Bildkälla: Youtube

Enligt 1177 kan en manisk period visa sig i form av överdriven energi och upprymdhet. Personen kan också bli överaktiv och ha extremt stort självförtroende. Det är även vanligt att behöva mindre sömn än vanligt, skriver 1177 på sin hemsida.

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrosso – hennes karriär, kärlekslivet och den stora familjen.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!