Är det pressutskickens tid?

Influencerkompisarna har börjat visa upp plagg från Bianca Ingrossos och Vanessa Lindblads nya bolag – Avora Studios – och jag kan inte låta bli att undra om det är nu den stora försändelsen med pressbud gått iväg?

Jag uppskattar dock inlägg där influencern faktiskt har på sig kläderna när de tar sina bilder, snarare än bara fotar själva budet. Man får lättare en bild av hur plaggen ser ut, vilket borde gynna alla inblandade.
På bilderna här ovan bär Kenza Zouitén Subosic kjol och korsett (Mirella) som kostar 1200kr+900kr.
Alice Stenlöf sina egna jeans från A-dsgn och den vita toppen Donna som kostar 600kr.

Kommer vi se en ny Adoore-era där flunsvännerna bär plaggen fler gånger är bara när budet ska fotas eller kommer vi hitta plaggen på Sellpy inom kort?

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    600 för den vita toppen som redan ser lite sladdrig ut vid midjan (eller vad kallas egentligen nedre delen av en t-shirt, där det stora hålet är alltså?)

    Om det inte är väldigt väldigt bra kvalitet, framställt utan påverkan på miljön samt rimligt avlönade arbetare så tycker jag inte det är värt pengarna.

      600:- för en topp är väl ett rimligt pris? Är väl typ bara hm och shein som är billigare och där kanske man inte ska handla?

        600kr för den toppen är INTE rimligt och kommer aldrig vara, sluta lek. Max 249kr för det plagget. Kostar antagligen runt 50kr att ta producera plagget.

          Oförskämt att anta!

            Ja fy vad hemskt, buhu Karin

              ?

              Haha är det Karen som blivit Karin på svenska ?
              Har inte riktigt samma schwung tyvärr.

                Jag tänker att Karen översatt till svenska borde vara typ Maria. Kan föreställa mig en kortklippt Maria gå bananas på ett butiksbiträde till exempel.

                  Haha JA!! Alla Maria jag träffat är små karens ???

                    håller me

                  hahaha ja skitbra med Maria

          Ja och hur tänker du kring andra kostnader? Det är inget du har med i beräkningen? Att producera ett plagg är bara en del i kedjan.

            Produktionskostnaden kan också sägas om totalkostnad bör plagget kommer till butik. Att sy upp den kostade förmodligen under 25:-.

              Nej. Produktion är att producera. Sen tillkommer annat, typ transport osv. Men det ingår inte i kostanden för att producera en produkt.

          Ja tar inte lång tid att.sy ihop den toppen

          Det är ALDRIG rimligt att en tröja kostar <250 kronor. Den enda det är rimligt för är den som köper tröjan. I alla andra steg av kedjan är det orimligt.

          Max 10kr snarare!

          Den toppen är ju dessutom riktigt osnygg.

        Nja 600kr är saftigt för ett basplagg.
        Ta tex Dedicated (hållbart mode), där ligger deras toppar på 300-500kr. Där vet man vilka certifieringar de har och hur de arbetar hållbart, vet vi såna saker om Avora än?

      Jesus vad mycket smink . Less is more

        Tycker inte Kenza passar i smink

    Kommer ihåg den tiden då vi använde slut på kläderna vi köpte ?

      Du minns fel. Det hände aldrig. Sluta hitta på.

      Du pratar om tiden kring 1890?

        Jag gick i skolan på 70-talet och då fick vi lära oss att stoppa strumpor och laga kläder i syslöjden.Det var inte alls samma konsumtionshets på den tiden.De flesta hade en uppsättning med skolkläder,och efter skolan fick man byta till lekkläder.Min mamma sydde nästan alla kläder kläder till mig och mina systrar,oftast likadana klänningar av samma tyg och mönster.Inte alltid kul att vara yngst av fyra systrar och ärva alla kläder,fick gå i samma mönster på kläderna i många år.

        När man räknade upp antalet tröjor, koftor och halsdukar folk ägde vid bouppteckningen.

    Är det bara jag som reagerar på hur mycket fillers Kenza tycks ha i sin överläpp?! Ser ju inte klokt ut! Är det ofarligt att spruta in fillers när man ammar?

      Läppar kan svälla upp ganska mycket under graviditeten.

        Hon verkar dock ha sprutat in rejält med fillers i både överläpp och kinder. Tragiskt!

          Tycker jag inte att det verkar. Hon har mycket smink däremot.

      Hon behöver inte ha gjort det under amningstiden. Fillers kan hålla ganska länge

      Hon har ju bara overlineat läpparna. Tillsammans med vätskan man samlar på sig under graviditeten, kanske är morgon på bilden och ansiktet är fortfarande svullet.

      Jag reagerar mest på att inte ens Kenza passade särskilt bra i kläderna. Förstår inte alls visionen bakom den designen.

      På senare år har det ju talats mycket om att fillers faktiskt INTE går ur kroppen på det viset man trodde förut. Så frågan är om alla dessa gravida och ammande influencers går och fyller på eller om de bara gjort fillers så länge att fylligheten helt enkelt är fast (koagulerat?) i läpparna nu? Tänker på Anna Hibbs som är gravid i typ v 20-25 och har sprängfulla läppar. Finns fler exempel bland flunsor där ute…

        Jag la in lite fillers i min överläpp för flera år sedan och känner jag på läppen känner jag fortfarande fillers kvar. Så jag tror inte det går ut ur kroppen så som en del säger.

      Tror inte hon har fillers… Hon har varit ärlig med att hon tog botox efter 30, så ser inte varför hon hade undangömt det. Kenza känns som en person som är till freds med sitt utseende.

        Det är uppenbart att hon har gjort mer än enbart botox! Kenza tjänar pengar på att låtsas vara tillfreds med sitt utseende/någon som enbart sprutar in ”lite” botox i pannan. Jag tycker det är tråkigt att hon är oärlig mot sina följare.

        Tycka vad man vill om Katrin Zytomierska, hon är i varje fall ärlig om vilka skönhetsingrepp hon gör!

          Nja, fast tror inte hon har gjort annat än botox. Har följt henne sen hon började sin blogg och hon och hennes läppar ser i princip likadan ut! Hon har bara åldrats som vi alla andra.

            Ta en ordentlig titt och jämför bilder från då och nu!

              Enda skillnader på hennes utseende som syns är gravidsvullnad, annan sminkning och helt vanligt åldrande. Helt vanliga förändringar med andra ord.

    Över vem och vad har KZ vunnit ? Skulle aldrig kunna med att låna pengar av vänner för att enligt henne överleva, för att sen leva kung i baren varannan vecka.

      Har det inte varit en rättegång för att hon inte reklammarkerat sina egna produkter, eller nått liknande? Håller med i att det är ju inte direkt som att hon har levt ett återhållsamt liv utan har ju fortsatt att shoppa dyrt osv, samtidigt som hon då tydligen har lånat pengar av vänner för att ”överleva”. Jag hade inte kunnat led om jag var hon, men hon har nog inga skrupler.

        Har hon lånat pengar av sina vänner för att lägga 50 papp på en chanelväska?
        Pinsamt!
        Hon får göra som alla andra när de inte har råd, minska kostnaderna. ??‍♀️

          Tyst om hennes dejtande oxå

      Hm läste inlägget från henne från 19 juni,
      hon är ju verkligen inte ödmjuk.. ?
      Pratar precis som Isabella gjorde om alla vanliga anställda som slösar bort sitt liv osv.

    Undrar just hur Kenza mår. Rätt ansträngd bild (kolla hals)…

      Man kan spänna kroppen på ett sätt som gör att man ser smalare ut, då syns det bland annat på hals och nyckelben

      Hon måste håll in allt till varje pris.

    Tycker Alice ser cool ut 🙂 som en snowboarder från snowboardspelet SSX 3.

      Om hon hade en annan topp, absolut.

    Lite googling på kläderna visar att dem uppger sig vara transparenta på hemsidan med att uppge vilken fabrik som kläderna tillverkas i. Dem tillverkas i Portugal. Så bättre?
    Men vilket hål på marknaden fyller dessa kläder? Det är inga unika designer, lokalt producerat, inkluderande storleksmässigt eller otrolig kvalité. Ganska dyrt men inte för dyrt för att skrämma bort. Tillräckligt dyrt för att ge illusionen av att vara ett ”bättre” märke. Om inte Biancas namn hade varit kopplat till detta, hade dessa intetsägande kläder fått någon uppmärksamhet? Så visst, kanske är det bättre än HM eller Shein men det kan väl inte vara så att det värsta är det man jämför med? Att ribban ligger så lågt? Bianca är en skicklig affärskvinna. Hennes kläder kommer att sälja för att hennes namn står bakom men ingenting med detta fyller ett behov, hon försöker inte förändra en smutsig bransch, sälja kläder som ska hålla en livstid. Hon är smart nog att veta hur hon med hjälp av sitt namn kan tjäna pengar och inget annat. Så länge vi fortsätter konsumera utan eftertanke kommer det fortsätta att prånglas ut produkter vars enda syfte är att köra rika personer ännu rikare.

      Det är väl ganska länge sedan det fanns ett ”hål i marknaden” för nya klädmärken. Men trots det verkar det funka.

      Nej, Bianca är inte en skicklig affärskvinna. Någon är skicklig åt henne.

        Ja det är kanske så? Tycker hon är otroligt svår att få kläm på. Än mer efter att ha sett dokumentären som verkligen var en märklig historia. Som att hon var tvingad att göra allt hon gör. Det är hon kanske, av personerna bakom henne?

      Sluta använda ”dem” om du inte begriper sig på det.

        Nä jag vet inte skillnaden men jag gör mitt bästa. Om man inte har något snällt att säga osv. Kostar på så lite att inte vara otrevlig, även när man kan gömma sig bakom en bokstav som signatur på internet.
        Det är vad dem säger, eller jag menar de säger väl inte det om dom men ibland har jag hört dem säga det.

          Använd ”dom” så blir det inte fel.

    Varför ”skämmer hon ut sig”? För att kläderna är fula? Eller bad hon någon gäst fota henne?

    När inte ens Kenza passar i dom där kläderna, då kan man tänka sig hur de skulle se ut på andra ?

    Kläderna från Avora känns totalt ointressanta. Väldigt intetsägande och sen det hutlösa priset på det.

    OT – Ena stunden kan jag verkligen digga A Brings content. För att nästa stund spy över hur mycket PICK ME hon är. Aldrig sett maken till människa att hylla sig själv i smyg. Humble braging deluxe. ”Så mycket minnen skapas just nu för barnen och min mobil kommer endast upp när det finns ett bra läge” ”min man har byggt det här och det här och det här idag” ”det har varit helt smärtfritt att gå från 2 till 3 barn, märker inte ens någon skillnad” ”våra barn är involverade i alla moment i vårt liv, som bakar paj från scratch, lagar frukost och kan såklart odla själva”. Alltså även om allt detta är sant, vilket jag tvivlar på. Så vet jag inte vem hon försöker imponera på? ”Smygfilmad i min idyll” där hon hänger upp endast vit tvätt för inte kan en influencer ha normala kläder som oss andra dödliga. Nej vitt, krispigt, i en hög på gräset och såklart ”smygfilmad”. Jag vet att hon försöker visa sin till synes perfekta liv men det känns vara krystat och oäkta.

      Kan faktiskt hålla med. Jag gillar fortfarande henne men det är fan ganska mycket humble brag ?

      Alltid uppskattat henne på soc med då hon faktiskt ändå är en människa med fötterna på jorden, distans och humor. MEEEN avföljde faktiskt för några veckor sedan av exakt den anledning du beskriver!! Det har verkligen eskalerat sedan de köpte landstället, tror att hon bara är väldigt lycklig över det och liksom inte kan hålla det inom sig, men det är faktiskt OUTHÄRDLIGT att ta del av. Är så nöjd att jag avföljde nu när jag läste din kommentar och blev påmind!

        Jag däremot älskar hennes content. Så mysigt!

    Mycket åsikter (negativa) om Kenza. Jag tycker hon ser fantastisk ut! Förstår inte varför man sitter och hackar på någons utseende, fillers eller ej.

      Håller verkligen med. Alla dessa åsikter.

      Vi lever väl i ett demokratiskt samhälle?! Så typiskt svenskt att man inte får uttrycka vad man tycker och tänker eftersom det kan ”förstöra stämningen” eller som du skriver uppfattas som en ”negativ kommentar”. Puh, tröttsamt med SVT- mentalitet!

        Ojoj, nu är du ute och cyklar. Jag tycker absolut man får utrycka sig, jag påpekade bara att det är sorgligt att så många tar sig tid och energi på att skriva negativa kommentarer om någons UTSEENDE. Jag tror väldigt mycket på energier, man ska tänka på vilka frekvenser man är på och attraherar. Positiva saker attraherar positivt och vise versa, inte så svårt egentligen. Testa! Anser också att de som mår bra och fokuserar på att utveckla sig själva inte lägger sin energi på att kommentera andra negativt. Love & light

          Vilket svammel!

        Att sitta och anynomt kommentera negativt om någons utseende har extremt lite med demokrati och göra. Visst kan du göra en långsökt koppling till att demokrati kräver yttrandefrihet och yttrandefrihet betyder att du minsann får sitta och kasta hur mycket skit du vill på någon. Men det är inte heller någon som säger att det ska bli olagligt för dig att få göra det, vi bara säger att du är en skitstövel.

          Du verkar vara en väldigt egocentrisk person! Vidga dina vyer! Smaken är som baken DELAD!

            Och vad i hela friden grundar du det på? Och saken är inte att man inte får tycka olika, det jag menar är bara att det är sorgligt att se människor skriva negativt om andra.

          Så bra formulerat.

    Känner inget habegär när jag ser dessa kläder.

      Samma här. Avora är nog helt enkelt inte min stil. Föredrar t ex Djerf Avenue.

    Har inte Kenza kjolen bak- och fram? Dragkedjan ska väl vara bak?

      Yes, hon har kjolen bak-o-fram.

    Tycker väl inte Alice skämmer ut sig mer på Joe and the juice än vad Dasha gjorde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.